back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Chiliman - victima lui crin antonescu?

 


 
 
Kiddu

10 mesaje
Membru din: 11/01/2012
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Aprilie 2012, ora 16:01

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat ulterior cã, pentru prima oarã, dupã aproape 23 de ani de când este membru PNL, ia în considerare "în mod foarte serios" demisia din partid.

"Pentru domnul preºedinte Antonescu am douã mesaje. În politicã, în viaþã în general, câºtigã cei care joacã ºah, nu pocker. Indiferent dacã voi decide sã rãmân în PNL sau nu, voi acþiona în conformitate cu principiile mele, care exclud manevrele politicianiste ºi cuþitul înfipt pe la spate ", a spus Chiliman, într-o conferinþã de presã.

Preºedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, la TVR 1, referitor la faptul cã Andrei Chiliman a anunþat cã ia în considerare "în mod foarte serios" demisia din partid, cã acesta ar trebui sã se hotãrascã în douã-trei zile, menþionând cã "ºi la ºah existã un ceas".

Preluare din Adevarul

Chiar atat de odihnita are mintea Antonescu? Sa-l indeparteze pe Chiliman , un primar foarte bun , care a facut o gramada pentru sectorul 1 , care de 3 ani de zile a ridicat PNL Bucuresti foarte sus?
Ciudat este ca , Antonescu a uitat cum primarul sectorului 1 l-a ajutat sa castige locul de senator.

Raporteaza abuz de limbaj
| Varianta pentru tiparire a topicului Chiliman - victima lui Crin Antonescu?
Mergi la: