back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Am hotarit demisionez

NESIMTITUL

786 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 6 Februarie 2012, ora 10:09

Zapada este de vina și protestatarii care au adus papucii in Piata Universitatii pentru Elena Udrea și cauta o coasa pe masura mea. Basescu vrea alt prizonier politic la Guvern.Of și vin anticipatele !

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Februarie 2012, ora 10:13

De la: NESIMTITUL, la data 2012-02-06 10:09:38Zapada este de vina și protestatarii care au adus papucii in Piata Universitatii pentru Elena Udrea și cauta o coasa pe masura mea. Basescu vrea alt prizonier politic la Guvern.Of și vin anticipatele !

si 'un te duci tu , mai Boculet ? cine mai are nevoie de tine si unde ? sau, te pomenesti ca , tu fiind prof. de Drept Constitutional, te face Bas' Sef la Curtea Constitutionala ? ei, acolo ie locul lu' talica si mai doarme linistit Bas' pina-n 2014 !

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 6 Februarie 2012, ora 11:33

A picat....un dobi...boc.....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Februarie 2012, ora 15:57

isi da demisia si din PDL si se retrage din viata politica ?

Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 6 Februarie 2012, ora 20:40

De la: BASELEANA, la data 2012-02-06 15:12:04
De la: _KARPOV, la data 2012-02-06 11:33:33

Ai rabdare urmasul lui Traian ca nu se termina b�lciul

Am gasit premier nou RAZVAN UNGUREANU din breasla in care am activat si eu -la ochiul si timpanul-cariua iam trasat trei ministrii din noul Guvern CU GRIJA SPECIALA PENTRU Lenuța.
Nu accept ALEGERI ANTICIPATE CA PUN IN PERICOL PDL ul care nu va mai ajunge in Parlament și implicit funcția mea,așa ca rom�ni suportați-ma pina in 2004 cu SERVICIILE MELE SECRETE SI SPECIALE,NU MA INTERESEAZA CE VOR ROM�NII !

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic� am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
PREMIERUL

4 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Februarie 2012, ora 21:33

De la: CIURUITILOR, la data 2012-02-06 20:40:21
De la: BASELEANA, la data 2012-02-06 15:12:04
De la: _KARPOV, la data 2012-02-06 11:33:33

Ai rabdare urmasul lui Traian ca nu se termina b�lciul

Am gasit premier nou RAZVAN UNGUREANU din breasla in care am activat si eu -la ochiul si timpanul-cariua iam trasat trei ministrii din noul Guvern CU GRIJA SPECIALA PENTRU Lenuța.
Nu accept ALEGERI ANTICIPATE CA PUN IN PERICOL PDL ul care nu va mai ajunge in Parlament și implicit funcția mea,așa ca rom�ni suportați-ma pina in 2004 cu SERVICIILE MELE SECRETE SI SPECIALE,NU MA INTERESEAZA CE VOR ROM�NII !

Eu sunt tot un Boc ,putin mai inalt,viitor candidat la presedentie din partea PDL,in relatii cu Basescu de pe vremea lui Omar Haisdam

| Varianta pentru tiparire a topicului AM HOTARIT DEMISIONEZ
Mergi la: