Info
x
Presedinte,premier ,guvern prost informaȚi de pdl-udmr-unpr
|
PACALA_PREMIER_PRESEDINTE_EFEMER 7 mesaje Membru din: 20/01/2012 Oras: Cluj |
Postat pe: 20 Ianuarie 2012, ora 14:16
Se impun de urgența ALEGERILE ANTICIPATE
Am furat ,am promis,am mințit dar am investit in tehnica si forța de represiune
|
|
PACALA_PREMIER_PRESEDINTE_EFEMER 7 mesaje Membru din: 20/01/2012 Oras: Cluj |
Postat pe: 20 Ianuarie 2012, ora 14:23
Premierul Emil Boc a declarat ca atat el, cat si presedintele Traian Basescu si-au bazat deciziile de saptamana trecuta privind legea sanatatii pe informatii FALSE PRIMITE DE LA ROBERTA ANASTASE ,PARLAMENTARII PDL DESPRE SITUATIA DIN ROMANIA,despre care au constatat ca sunt gresite, aspectele fiind clarificate marti, in intalnirea cu Raed Arafat.Referitor la Mitingul de protest al poporului roman,precizeaza ca nu are cunostința
Raporteaza abuz de limbaj
Am furat ,am promis,am mințit dar am investit in tehnica si forța de represiune
|
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 20 Ianuarie 2012, ora 22:12
De la: PACALA_PREMIER_PRESEDINTE_EFEMER, la data 2012-01-20 14:23:16Premierul Emil Boc a declarat ca atat el, cat si presedintele Traian Basescu si-au bazat deciziile de saptamana trecuta privind legea sanatatii pe informatii FALSE PRIMITE DE LA ROBERTA ANASTASE ,PARLAMENTARII PDL DESPRE SITUATIA DIN ROMANIA,despre care au constatat ca sunt gresite, aspectele fiind clarificate marti, in intalnirea cu Raed Arafat.Referitor la Mitingul de protest al poporului roman,precizeaza ca nu are cunostința Tov Book oricum nu are cunostinte despre ceva anume, nici macar despre Drept, cikk disciplina lui de licentza in bi/mono/tri/tetracameralism...Acest pigmeu are o singura calitate, dar foarte importanta pentru dosul stapanului sau: are buze moi!! "NIHIL SINE DEO!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 21 Ianuarie 2012, ora 07:36
De la: PACALA_PREMIER_PRESEDINTE_EFEMER, la data 2012-01-20 14:23:16Premierul Emil Boc a declarat ca atat el, cat si presedintele Traian Basescu si-au bazat deciziile de saptamana trecuta privind legea sanatatii pe informatii FALSE PRIMITE DE LA ROBERTA ANASTASE ,PARLAMENTARII PDL DESPRE SITUATIA DIN ROMANIA,despre care au constatat ca sunt gresite, aspectele fiind clarificate marti, in intalnirea cu Raed Arafat.Referitor la Mitingul de protest al poporului roman,precizeaza ca nu are cunostința o mare Minciuna si asta, intrucit ni se spune in prima instanta ca la acea lege a lucrat o Comisie prezidentiala.....care va sa zica, sub ochiul Stapinului.....apoi ne spune chiar el ca s-a lucrat inca din 2007 la ea .....s'acu zice ca au fost gresit informati ? de catre Roberta ? pai ce treaba avea ea cu legea asta, era ea min. sanatatii , ca sa aibe cit de cit o logica chestia asta ? si daca a dezinformat, AFARA , ca oricum e o Hoata de voturi !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
PURICELE_portocaliu 3 mesaje Membru din: 21/01/2012 |
Postat pe: 21 Ianuarie 2012, ora 19:31
De la: gabigabi2, la data 2012-01-21 07:36:12De la: PACALA_PREMIER_PRESEDINTE_EFEMER, la data 2012-01-20 14:23:16Premierul Emil Boc a declarat ca atat el, cat si presedintele Traian Basescu si-au bazat deciziile de saptamana trecuta privind legea sanatatii pe informatii FALSE PRIMITE DE LA ROBERTA ANASTASE ,PARLAMENTARII PDL DESPRE SITUATIA DIN ROMANIA,despre care au constatat ca sunt gresite, aspectele fiind clarificate marti, in intalnirea cu Raed Arafat.Referitor la Mitingul de protest al poporului roman,precizeaza ca nu are cunostința Tot Guvernul impreuna cu Basescu trebuiesc condamnati la spinzuratoare ,prea mult au batjocorit Romania si poporul ei,dar aceias soarta trebuie sa o aiba si capii aparatului de represiune. Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 22 Ianuarie 2012, ora 14:39
De la: PURICELE_portocaliu, la data 2012-01-21 19:31:01De la: gabigabi2, la data 2012-01-21 07:36:12De la: PACALA_PREMIER_PRESEDINTE_EFEMER, la data 2012-01-20 14:23:16Premierul Emil Boc a declarat ca atat el, cat si presedintele Traian Basescu si-au bazat deciziile de saptamana trecuta privind legea sanatatii pe informatii FALSE PRIMITE DE LA ROBERTA ANASTASE ,PARLAMENTARII PDL DESPRE SITUATIA DIN ROMANIA,despre care au constatat ca sunt gresite, aspectele fiind clarificate marti, in intalnirea cu Raed Arafat.Referitor la Mitingul de protest al poporului roman,precizeaza ca nu are cunostința e prea dura si nedemocratica propunerea ta ! inchisoarea e suficienta si oprobiul unei natiuni ! Raporteaza abuz de limbaj |