back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

spaga in ro. un fenomen,sau ceva normal ?

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Ianuarie 2012, ora 09:44

Raporteaza abuz de limbaj
� c� po�i numai s� reu�e�ti, nu ai cum s� pierzi. E�ecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este e�ec. Nimic. Totul �nainteaz� in istoria umanit��ii precum se �nt�mpl� �i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz� de-a lungul c�l�toriei tale.
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 10 Ianuarie 2012, ora 10:13

un fenomen normal. Nu mira pe nimeni.
Ne revoltam palid si impersonal.
Daca vrem sa rezolvam neaparat ceva personal, revoltati sau nu, ne interesam bine care sunt scorurile.

Daca nu am dat, ca nu am vrut, sau nu a primit ( exista, am intalnit! ) avem o senzatie de disconfort, nesiguranta ca poate nici nu se rezolva, ca ne-a crezut prea calici ca sa mai ia de la noi, sau ca rezolvarea e imposibila si de aceea...
Spaga e o institutie la roman, eu cand nu dau spaga ( ca nu vreau si nici nu ma pricep) ma simt o rebela libera si talentata.

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 10 Ianuarie 2012, ora 14:51

De la: Ingrid, la data 2012-01-10 10:13:01un fenomen normal. Nu mira pe nimeni.
Daca vrem sa rezolvam neaparat ceva personal, revoltati sau nu, ne interesam bine care sunt scorurile.

Daca nu am dat, ca nu am vrut, sau nu a primit ( exista, am intalnit! ) avem o senzatie de disconfort, nesiguranta ca poate nici nu se rezolva, ca ne-a crezut prea calici ca sa mai ia de la noi, sau ca rezolvarea e imposibila si de aceea...
Spaga e o institutie la roman, eu cand nu dau spaga ( ca nu vreau si nici nu ma pricep) ma simt o rebela libera si talentata.

Justitie,sanatate,politie,administratie publica,armata,invatamant,asistenta sociala,politica......etc (mai spuneti si voi) ,este vre'o una din institutiile sus enumerate care sa nu ia .....spaga ?

Cu o dedicatie speciala pt. SANATATE........naspa rau....

� c� po�i numai s� reu�e�ti, nu ai cum s� pierzi. E�ecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este e�ec. Nimic. Totul �nainteaz� in istoria umanit��ii precum se �nt�mpl� �i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz� de-a lungul c�l�toriei tale.
Fosta membra 9am.ro

766 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 11 Ianuarie 2012, ora 13:39

De la: Silver9AM, la data 2012-01-10 14:51:44
De la: Ingrid, la data 2012-01-10 10:13:01un fenomen normal. Nu mira pe nimeni.

Justitie,sanatate,politie,administratie publica,armata,invatamant,asistenta sociala,politica......etc (mai spuneti si voi) ,este vre'o una din institutiile sus enumerate care sa nu ia .....spaga ?

Cu o dedicatie speciala pt. SANATATE........naspa rau....

Scuza-ma ca nu vreau sa critic ci numai sa scriu ca nu numele institutiilor conteaza ci oamenii "din campul muncii"! Eu nu dau spaga din anul 1969 cand am adus-o pe lume pe dragostea mea Daniela. Atunci am incercat si medicul mi-a spus ca numai romanii nu stiu unde sa se opreasca! Era evreu si mi-a amintit ca nu trebuie sa vari mana pana la cot ca sa te murdaresti; ca sunt suficiente degetele. Nu am mai incercat dar postasul nu-mi da scrisorile nici pachetele pana nu ii dau bani. Totdeauna gaseste motivatii si ma forteaza sa-i dau. Ultima data i-am dat mai mult decat valoarea pachetului. L-am reclamat mai demult pentru ca a lasat niste scrisori in sat pe care nu le-am mai primit si am avut necazuri si ce credeti? A venit o echipa din trei tovarasi de la Iasi cu el; eu am explicat toate necazurile pe care le-am avut din cauza lui, i-am rugat sa nu ia masuri ci doar sa-l atentioneze. L-au luat din dirigintia comunei si l-au transferat ca salariat direct la Iasi dar se ocupa in continuare de aceleasi localitati. Diriginta mi-a explicat ca i-am facut un bine pentru ca acum nu-l mai controleaza nimeni pentru ca la Iasi raspunde de el unchiul lui.
Am avut mai multe interventii chirurgicale si nu am putut sa dau spaga la nimeni pentru ca se purtau atat de corect ca parca i-as fi insultat cu bani in sensul ca vreau mai mult decat se putea. Noi ar trebui sa nu mai dam spaga si cu timpul o sa le iasa si lor din cap. In Italia nu se da spaga sau poate nu asteapta ca la noi!

Virtutea nu consta in abtinerea de la viciu ci in neravnirea lui. Galina
| Varianta pentru tiparire a topicului Spaga in RO. un fenomen,sau ceva normal ?
Mergi la: