Info
x
Despre politica
|
Ionicutu 22 mesaje Membru din: 30/11/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 17 Decembrie 2011, ora 14:55
Cheia unei democratii solide consta in capacitatea alegatorilor de a discerne din noianul de promisiuni si angajamente pe cele fezabile.De unde poate veniacea capacitate a majoritatii alegatorilor?Tocmai din participarea la viata politica.Ii auzi la noi pe multi:�m-am saturat de politica�Este o grava confuzie.Ne putem satura de demagogie dar de noi cei multi depinde sita prin care se separa �graul de neghina�Insist doar participand la viata politica,intelegand ce inseamna una ce inseamna alta,vazand trucurile politicianiste vom avea capacitatea de a ne alege conducatori de isprava.Daca ne vom rezuma la bancuri si la barfa de la crasma vom repeta la infinit greseala de a alege conducatori care stiu sa ne �duca cu presu-nu plesu� in propriul lor avantaj.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
DEMAGOGIA_POLITICA 6 mesaje Membru din: 17/12/2011 |
Postat pe: 17 Decembrie 2011, ora 21:17
QUOTE (assyrian @ 26th September 2011, 12:38)
Adevarul e ca si din vina noastra o ajuns Basescu presedinte...in dorinta noastra infocata de-a scapa de Iliescu & PSD,nu am vegheat si l-am votat pe Betivu...trebuia sa ne uitam si la om,cum vorbeste,ce-o fost in trecut,ce-o facut in acel trecut etc.Astazi cred cu tarie ca Adrian Nastase era un presedinte foarte bun,in comparatie cu Dilimache asta. Raporteaza abuz de limbaj |
|
NESIMTITUL 786 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: Cluj |
Postat pe: 18 Decembrie 2011, ora 21:02
De la: DEMAGOGIA_POLITICA, la data 2011-12-17 21:17:55QUOTE (assyrian @ 26th September 2011, 12:38) Nu uitati ca noi PDL ul va mai dam 30 lei la leafa de la 01 ian.2012 ! www.youtube.com/watch?v=Evgh2cn5mnk&NR=1&feature=endscreen |