back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Despre politica

Ionicutu

22 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 17 Decembrie 2011, ora 14:55

Cheia unei democratii solide consta in capacitatea alegatorilor de a discerne din noianul de promisiuni si angajamente pe cele fezabile.De unde poate veniacea capacitate a majoritatii alegatorilor?Tocmai din participarea la viata politica.Ii auzi la noi pe multi:�m-am saturat de politica�Este o grava confuzie.Ne putem satura de demagogie dar de noi cei multi depinde sita prin care se separa �graul de neghina�Insist doar participand la viata politica,intelegand ce inseamna una ce inseamna alta,vazand trucurile politicianiste vom avea capacitatea de a ne alege conducatori de isprava.Daca ne vom rezuma la bancuri si la barfa de la crasma vom repeta la infinit greseala de a alege conducatori care stiu sa ne �duca cu presu-nu plesu� in propriul lor avantaj.

Raporteaza abuz de limbaj
DEMAGOGIA_POLITICA

6 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2011, ora 21:17

QUOTE (assyrian @ 26th September 2011, 12:38)
Adevarul e ca si din vina noastra o ajuns Basescu presedinte...in dorinta noastra infocata de-a scapa de Iliescu & PSD,nu am vegheat si l-am votat pe Betivu...trebuia sa ne uitam si la om,cum vorbeste,ce-o fost in trecut,ce-o facut in acel trecut etc.Astazi cred cu tarie ca Adrian Nastase era un presedinte foarte bun,in comparatie cu Dilimache asta.

Raporteaza abuz de limbaj
NESIMTITUL

786 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 18 Decembrie 2011, ora 21:02

De la: DEMAGOGIA_POLITICA, la data 2011-12-17 21:17:55QUOTE (assyrian @ 26th September 2011, 12:38)
Adevarul e ca si din vina noastra o ajuns Basescu presedinte...in dorinta noastra infocata de-a scapa de Iliescu & PSD,nu am vegheat si l-am votat pe Betivu...trebuia sa ne uitam si la om,cum vorbeste,ce-o fost in trecut,ce-o facut in acel trecut etc.Astazi cred cu tarie ca Adrian Nastase era un presedinte foarte bun,in comparatie cu Dilimache asta.

Nu uitati ca noi PDL ul va mai dam 30 lei la leafa de la 01 ian.2012 !

www.youtube.com/watch?v=Evgh2cn5mnk&NR=1&feature=endscreen

| Varianta pentru tiparire a topicului Despre politica
Mergi la: