Info
x
Nu ,democratiei ' din romania!
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 8 Decembrie 2010, ora 09:02
Democratie =industrie -o,agricultura-o,turism-o,invatamant-o,(o mare reusita au avut Hungurii,ca au reusit ceea ce si-au propus!),sanatate-o , (cu o mica exceptie s-a scosw pe piata SMURDUL care intradevar este piesa din sanatate ,care mai are o credibilitate,aparare-0,aviatie-o,a inceput de 2-3 ani sa cada ,cate un MIG,acum a stat.....,flota -o,natalitate sub limita critica,pensionari peste limita suportabila.........etc,etc.....Dar in schimb,s-a dezvoltat:Minciuna,hotia , nepasarea,indolenta ,prostia , drogurile ,...............................!
Este timpul sa se hotatasca Romanul ce viitor mai doreste sa aiba ,sau................ este multumit !..............? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Decembrie 2010, ora 09:04
Oare si ceea ce il reprezenta pe Romanul adevarat,acea coloana vertebrala sa fi fost franta?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Decembrie 2010, ora 09:08
Este strigator la cer,ca pentru un puscarias ,guvernul sa aloce 3400 de lei pe luna si sa-l tina fara sa fie pus la munca ,cu drepturi n,drepturi si iar dreptur?/?i Pentru un copil 45 ,care va fii viitorul schimb de maine sa fie aqlocat 45 de lei pe luna!Romania Incotro???????? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Decembrie 2010, ora 09:11
Romanul ,nu a fost infrant de boierime,de comunism, dar Democratia i-a distrus si cultura ,cultura cu care a reusit sa se ridice si sa fie demn de fiecare data!
|
Flo13 373 mesaje Membru din: 22/07/2010 |
Postat pe: 8 Decembrie 2010, ora 09:13
Eu am mai zis: la aaaaaaarme, pe ei!
Astia nu inteleg de voie buna, trebuie sa le-o dam pe cocoasa.
|
Postat pe: 8 Decembrie 2010, ora 09:16
De la: Flo13, la data 2010-12-08 09:13:27Eu am mai zis: la aaaaaaarme, pe ei! Daca nu,.........pe curand ca se filmeaza!
|
Postat pe: 8 Decembrie 2010, ora 09:17
O zi buna sa ai Flo 13!
|
Flo13 373 mesaje Membru din: 22/07/2010 |
Postat pe: 8 Decembrie 2010, ora 09:20
Multam, asijderea Tramp. Dar daca mai citesc despre guvern, asa mi se face un dor de codru verde
|
|
|
|
Postat pe: 8 Decembrie 2010, ora 09:31
![]() De la 2,2 copii la o femeie in 1989, valoare cu putin superioara celei necesare unei inlocuiri simple a generatiilor, indicele fertilitatii totale a coborat la doar 1,3 copii la o femeie in anul 1995 si s-a mentinut cu usoare variatii la acest nivel in anii urmatori. Altfel spus, modelul de fertilitate din ultimii ani arata o scadere! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Decembrie 2010, ora 09:27
Mare,,democratie'' in Romania...................la o masa festiva ,in Bucuresti ,preotii Se Rugau pentru Roberta Anastatse ,ca dumnezeu sa-i ierte pacatele!.......................Curat ,murdar democratie!
|
Postat pe: 10 Decembrie 2010, ora 09:28
Romania este,, plina de Mamicute si Bebelusi''basescu a scdos perla asta ..............inseamna ca demografia Romaniei este cea mai mare din LUME!........................Care Lume????
|
Postat pe: 10 Decembrie 2010, ora 09:31
Bugetul pe 2011 alocat politicienilor ,este de Austeritate,reinlocuirea parcului auto,cu masini noi,dar si inlocuirea actualului mobilier cu altul nou.........................curata austeritate!
|
Postat pe: 10 Decembrie 2010, ora 09:33
,,democratie ''=imprumuturi de la FMI,consumate de politicieni!
Romanul de rand sa-i multumeasca lui Dumnezeu ,ca inca nu are taxa pe aerul inspirat!...........,,democratie'' Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Decembrie 2010, ora 10:35
Basescu aude ca undeva in tara, traieste un om care implinise 102 ani dar, care arata tanar si viguros ca la 50!Trimite slugoii (SPP-istii) sa-l aduca la Cotroceni ca sa-i explice omul care este secretul longevitatii si virilitatii sale, iar omul ii zice:- d-le presedinte, nu e nici un mister: am un fiu in strainatate care imi trimite lunar un set de pastile, una dimineata, una la pranz si una seara! Problema e ca, odata cu pastila de seara, � pentru ca sa se evite formarea ridurilor, trebuie sa te dai pe fata cu � rahat! Executa si basescu operatiunea intocmai si, foarte satisfacut de rezultat, il cheama pe om din nou la Cotroceni, sa-i multumeasca: - ha-ha! e uimitor, bre, ce efect au pastilele alea, mai ales ungerea cu rahat pe fata� La care omul vadit bucuros, zice: - stiti, d-le presedinte, de fapt, efectul este doar al pastilelor: chestia cu rahatul pe fata, a fost doar placerea mea�
|
Postat pe: 10 Decembrie 2010, ora 15:01
basescu,elena udrea si si inca un cap de la pdl,achizitioneaza imobile in strainatate!..........acolo sunt banii dumneavastra ,domnilor de la fmi...............traiasca ,,democratia''!
|
Postat pe: 13 Decembrie 2010, ora 13:39
Boc se gandeste sa se imprumute iara de la FMI.
,acum nu pentru centura de siguranta , ci pentru parasuta de urgenta! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am243736 2704 mesaje Membru din: 19/11/2010 |
Postat pe: 13 Decembrie 2010, ora 13:44
s-ar putea sa ai dreptate, romania se afla in cadere libera cu o armata de asistati...
oare de ce ne trebuie parasuta? poate vor ramane doar ce-i care merita...
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Decembrie 2010, ora 16:48
A gindire strimba a adus la astfel de situatii. Democratie este cind mai si intrebi populatia, in privinta deciziilor.
Eu i-am vazut pe astia ce ne conduc, cum intrebau cite o persoana din multime referitor la ce faceau, le dadeau raportul, si apoi se inchid in biroul lor si decid de fapt ce vor ei. Nu au vedere de ansamblu a societatii. Trampulica, tie ti-a mai fost sters un topic ravasitor..... Eu spun DA democratiei rominesti. Nu liberului arbitru al celor ce conduc.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 14 Decembrie 2010, ora 08:34
De la: nastasemihail, la data 2010-12-13 16:48:31A gindire strimba a adus la astfel de situatii. Democratie este cind mai si intrebi populatia, in privinta deciziilor. ,,..................................Doctrina politica conform careia,, DEMOCRATIA'' implica suveranitatea tuturor cetatenilor se loveste de impedimente de natura sociala, cum ar fi SOMAJUL si integrarea imigrantilor. Intalnim si multe cazuri de INCONSTIENTA IDEOLOGICA, proliferata prin MEDIOCRITATEA CONDUCATORILOR POPULISTI si implicit prin indirecta CONSTRANGERE A ELITELOR INTELECTUALE de a accepta decizii vizibil defavorabile, dar populare. Alte obstacole, indeobste economice, care intensifica conflictele sociale ar fi: polarizarea sociala si economica, cauzata in special de guverne de stanga si interventia gruparilor conservatoare si a claselor instarite prin EVAZIUNE FIXCALA SI TRANSFER ILICIT DE BANI..............''...................................,,democratie sa traiesti in romania ......................dar cat mai este de furat?...........................ce este oxigenul? |
|
Postat pe: 14 Decembrie 2010, ora 10:02
articol din 2007 - 18 Octombrie 2010,, Traian Iga� are din ce �n ce mai des c�te ceva de spus. Motiv pentru care fie convoac� mass-media la conferin�e de pres�, fie transmite comunicate, pentru a-�i mediatiza g�ndurile politice. S� comunici prin intermediul presei cu aleg�torii nu este o activitate condamnabil�, din contr�. Dar c�nd temele alese difer� de la o zi la alta �ntr-o asemenea m�sur� �nc�t ai putea crede c� domnul Iga� este doctor �n toate, merit� s� arunci o privire peste CV-ul deputatului PD-L, care mai nou aspir� la fotoliul de senator. Astfel, de�i n�scut �n 1968, Iga� a reu�it s�-�i finalizeze studiile superioare abia �n anul 2003, la Universitatea fantom� patronat� de Aurel Ardelean. Conform biografiei postat� pe pagina sa de internet, aleg�torii nu au voie s� �tie cu ce s-a ocupat actualul deputat �nainte de 1990. Dup� Revolu�ie �ns�, el apare ca �i administrator al unei organiza�ii non-guvernamentale. Atsa p�n� �n anul 1996, c�nd a fost angajat director la o firm� de t�mpl�rie din Pecica. Dup� patru ani, firma repsectiv� a disp�rut �n eternitate, iar activele sale au ajuns �n posesia lui Iga�, care �i-a deschis propriul atelier de t�mpl�rie. Afacerile cu geamuri, u�i �i mobilier � v�ndute �n cantit��i impresionante Prim�riei Pecica, aflat� �n m�inile ocrotitoare ale colegului s�u de partid Iustin Cionca � au cunoscut un asemenea av�nt �nc�t �n anul 2003, pe atunci consilierul jude�ean Traian Iga� a cump�rat la marginea ora�ului Pecica o pesc�rie. Din 2004, Iga� este deputat �n Parlamentul Rom�niei, unde a ajuns gra�ie refuzului de a candida al fostului �i actualului consilier local municipal Florin Manta, al c�rui salar era (�i) �n anul 2004 mai mare la Centrul de Dirijare a Zborurilor dec�t ar fi c�tigat, legal, la Camera Depua�ilor. Iat�, a�adar, c� �n biografia deputatului nu g�sim nimic spectaculor, cu excep�ia licen�ei �n �tiin�e juridice �i a masteratului �n administra�ie, ambele ob�inute, cum s-ar spune, la b�tr�ne�e, adic� �n 2003 respectiv 2006, iar �n 2007 a �nceput construc�ia unui hotel (sau motel) la intrarea �n Pecica dinspre Arad.'' |
|
Postat pe: 14 Decembrie 2010, ora 10:44
FMI-ul pentru romani
www.youtube.com/watch?v=EGMADFYzCWo&feature=related Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Decembrie 2010, ora 15:20
Igas tocmai s-a lins pe bot de sustinere. E contra oricarei forme de ajutor social.
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 15 Decembrie 2010, ora 09:37
De la: nastasemihail, la data 2010-12-14 15:20:26Igas tocmai s-a lins pe bot de sustinere. E contra oricarei forme de ajutor social. Sa ajunga un consilier local din nu stiu ce comuna,ministru de inerne,denota ca Romania a ajus tara tuturor posibilitatilor................... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Decembrie 2010, ora 14:01
mda, asa-i in democratie...
libertate, democratie, bunastare, proprietate privata, ... ce cuvinte frumoase! parca ma incalzesc si ma bucur numai cand le aud... mai ales din gura unor oameni ca patriciu, voiculescu, basescu, tariceanu, etc... nu-i asa ca-i frumos? ce poti spera mai mult de la viata?de fapt oare mai speram? roboteii nu au suflet... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 2146 mesaje Membru din: 7/07/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Decembrie 2010, ora 15:08
Dupa parerea mea conceptul actual ,de democratie, e gresit ! Nu poti lasa pe mana celor fara minte puterea de a decide cine sa ne conduca !Prostii si idiotii pot uneori ,si au dovedit asta ,sa incline balanta! Asa ajung in forurile europene prosti sau retardati (EBA,Becali) sau unii precum vanghelie in politica sau ceva de genul lui Vadim sau niste actorasi sau cantareti care nimic nu au a spune !
originala ...nu-mi plac copiile .
|
|
Postat pe: 16 Decembrie 2010, ora 15:25
Conceptul actual de democratie teoretic e cel bun. Practic, chiar in acest moment nu se tine cont nici de ultimul om, nici de urmatorul dupa ei, adica opozitia politica.
Teoria e buna, cu practica se calca in picioare principiile democratice. la noi in tara practic niciodata nu a functionat o democratie reala. Adica cea cu larga reprezentare la toate sferele de decizie, si in cunostinta de cauza cei ce iau decizii colective. Asta e f greu si dureaza un astfel de procez decizional. Dar e cel mai sanatos si fara contestare. Cei asa zis mai timpitei, pot fi depistati, dar cind e in masa fenomenul, suna a dictatura tembela. Ii auzi pe cite unii ca voteaza toti si iese cine trebuie. Tocmai traim astfel de momente. Toata lumea sufera si nici nu se stie de ce. Ptr....putini? Nici macar ptr viitor. Oricum toate acele sloganuri cu generatii de sacrificiu s-au dovedit minciuni. Nu traieste nici o generatie mai noua, mai bine, prin acele sacrificii. Si mai e ceva. Exista sfere ale puterii individuale sau colective ce influenteaza malefic actul de decizie colectiv. Se stiu aceste fenomene, cei ce isi dau seama. Apropo, acele dictoane cu egalitatea in drepturi, abolirea exploatarii oamenilor, cu drepturile cistigate in secolele trecute, ...etc....sint mai de actualitate ca oricind. Unii incearca sa le anuleze. Se cunosc fatadele sub care se ascund aceste incercari. Ochii mari.... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 1253 mesaje Membru din: 28/05/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 16 Decembrie 2010, ora 15:29
De la: ana__totir, la data 2010-12-16 15:08:15Dupa parerea mea conceptul actual ,de democratie, e gresit ! Nu poti lasa pe mana celor fara minte puterea de a decide cine sa ne conduca !Prostii si idiotii pot uneori ,si au dovedit asta ,sa incline balanta! Asa ajung in forurile europene prosti sau retardati (EBA,Becali) sau unii precum vanghelie in politica sau ceva de genul lui Vadim sau niste actorasi sau cantareti care nimic nu au a spune ! Pai si ce , vrei sa ne intoarcem iar la comunism ?? Dupa parerea mea , nu conceptul de democratie este gresit ,ci sistemul de educatie si de promovare a valorilor . Vezi ce face mass media , care se zice ca e o putere in stat . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Decembrie 2010, ora 15:31
o incercare ar fi salariul minim pe economie?
sau mai bine productivitatea scazuta? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Decembrie 2010, ora 15:32
La educatie politica se sta prost.
|
|
Postat pe: 16 Decembrie 2010, ora 15:40
De la: 9am243736, la data 2010-12-16 15:31:21o incercare ar fi salariul minim pe economie? E cea mai mare prostie asta cu salariul minim. Este o gaselnita comunista. Oamenii scutiti de astfel de griji statale, stiu f bine sa-si gaseasca rostul in viata. Salariul minim e ptr calcule, si asa ar trebui sa fie. Nu o obligatie. Un om care nu stie sa-si ceara un salariu demn, are nevoie de ajutor social sau psihic. Acela e terminat social si ii imbogateste pe altii nemeritat. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

Astia nu inteleg de voie buna, trebuie sa le-o dam pe cocoasa.
Daca nu,.........pe curand ca se filmeaza!
Basescu aude ca undeva in tara, traieste un om care implinise 102 ani dar, care arata tanar si viguros ca la 50!Trimite slugoii (SPP-istii) sa-l aduca la Cotroceni ca sa-i explice omul care este secretul longevitatii si virilitatii sale, iar omul ii zice: