back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Nu vreau sa-mi pierd familia!

Pagini: << 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 16 Decembrie 2010, ora 12:49

De la: PAGANELLA, la data 2010-12-16 11:00:30
De la: crinimperial, la data 2010-12-04 05:34:06 Buna.Sunt noua pe forum si as vrea sa va impartasesc povestea mea de dragoste.Am 60 de ani,sunt casatorita si in acelasi timp am o relatie cu ginerele meu.Acum 10 ani cand l-am cunoscut pe acest barbat m-a fascinat pur si simplu.Am incercat sa imi inabus pasiunea si dragostea pt el,de dragul fiicei mele,dar eram indragostita de el cum nu mai fusesem niciodata pana atunci .Cred ca este prima iubire adevarata din viata mea.
Intr-o zi cand am ramas singuri acasa(eu si sotul meu locuim impreuna cu ei) mi-a spus ca stie ce simt pt el,ca si el simte acelasi lucru si am facut dragoste.De atunci au trecut aproape 10 ani si inca mai am o relatie cu acest barbat.De multe ori am vrut sa ii spunem adevarul fiicei mele,dar nu am putut deoarece nu vrem sa o facem sa sufere.Il iubeste ,au doi copii impreuna,care nu as vrea sa sufere din cauza mea sau a tatalui lor.
Totusi simt ca trebuie sa fac ceva,nu mai pot continua asa,dar nu stiu ce.Daca spunem adevarul o sa imi pierd familia,fiica mea nu o sa ma ierte niciodata.Dar nici asa nu mai pot continua.Ma simt vinovata fata de familie ,mai ales fata de fiica mea,de fiecare data cand o privesc ii privesc in ochi,pe ea ,pe sot sau pe nepoti ma copleseste sentimentul de vinovatie.Nu stiu ce sa aleg .Simt ca nu pot sa renunt nici la familie ,nici la el.
In afara de cea mai buna prietena a mea ,care ma acuza,nimeni nu mai stie acest lucru si as vrea sa cunosc si parerile unor oameni care privesc situatia obiectiv.Ce trebuie sa fac?

Ochii si inima cer ,dar carnea-i batrina si zbirceste creerul.

Nu prea ai nimerit-o.
Se spune cum ca daca ai creierul cat mai "zbircit" cum zici mataluta, ai mai multe circumvolutiuni si cu cat ai mai multe, cu atat esti mai destept, mai inteligent.
Daca ar fi asa, dupa teoria asta, si dupa ce spui tu, mamaita noastra e destepta tare de tot ...
Si, sunt unele pareri avizate, care, din invidie fireasca, sugereaza ca ... asa este.

Mamaitaaaaaaa, ne ceri sfatul si nu mai zici nimic ?
Pai, ma omor de pomana cu lumea pe aici pentru tine ?

Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

3 mesaje
Postat pe: 16 Decembrie 2010, ora 13:11

pacat! daca ai ajuns asa departe cine sa-ti mai dea un sfat?ai ascultat in tot acest rimp de vreo parere?cred ca prietena ta te-a sfatuit sa-ti revizuiesti serios sentimentele fata de ginerele tau, dar tu nu ai facut decit sa cazi victima propriei tale trairi chiar daca aceasta este in afara moralei crestine Zici ca te simti vinovata. Oare.? Sa fi fost sentimentul de vinovatie mai mic decit ingrozitorul sentiment pe care l-ai nutrit fata de barbatul fiicei tale? asa ceva nu se numeste dragoste (dragostea adevarata este lipsita de egoism,este sentimentul care-ti da forta sa te sacrifici pentru cei din jur,ori tu ce-ai facut? Ai trait duplicitar, ai facut un pacat capital, ti-ai tirit familia in noroi, ai facut un INCEST).Ce sfat mai astepti? Rupe aceasta legatura ,adeseaza-te unui psiholog, sau unui preot sa te spovedesti,sa cureti raul care s-ainstalat in tine si in care ai tirit familia ta .Te compatimesc! Pacat!Esti o femeie imatura care se lasa antrenata de sentimente dubioase,vezi sa nu ajungi sa faci si altele la fel de grave.

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 16 Decembrie 2010, ora 13:43

De la: mioara_palcau_yahoo_com, la data 2010-12-16 13:11:23pacat! daca ai ajuns asa departe cine sa-ti mai dea un sfat?ai ascultat in tot acest rimp de vreo parere?cred ca prietena ta te-a sfatuit sa-ti revizuiesti serios sentimentele fata de ginerele tau, dar tu nu ai facut decit sa cazi victima propriei tale trairi chiar daca aceasta este in afara moralei crestine Zici ca te simti vinovata. Oare.? Sa fi fost sentimentul de vinovatie mai mic decit ingrozitorul sentiment pe care l-ai nutrit fata de barbatul fiicei tale? asa ceva nu se numeste dragoste (dragostea adevarata este lipsita de egoism,este sentimentul care-ti da forta sa te sacrifici pentru cei din jur,ori tu ce-ai facut? Ai trait duplicitar, ai facut un pacat capital, ti-ai tirit familia in noroi, ai facut un INCEST).Ce sfat mai astepti? Rupe aceasta legatura ,adeseaza-te unui psiholog, sau unui preot sa te spovedesti,sa cureti raul care s-ainstalat in tine si in care ai tirit familia ta .Te compatimesc! Pacat!Esti o femeie imatura care se lasa antrenata de sentimente dubioase,vezi sa nu ajungi sa faci si altele la fel de grave.

Aiurea !
Nu te lua dupa ce spune doamna, mamaita ...
Auzi colo: "ingrozitorul sentiment pe care l-ai nutrit" ... pai ce, dragostea este un sentiment ... ingrozitor ?
Dimpotriva .. e inaltator, e sublim ...
Cu cat iubesti mai multa lume e mai bine, nu ?

"dragostea adevarata este lipsita de egoism,este sentimentul care-ti da forta sa te sacrifici pentru cei din jur" zice tanti Mioara.
Cum e lipsita de egoism ? Pai daca si tu esti egoista ... care, vorba aceea te imaprti la doi ... cu o veni si asta numai doamna Mioara stie ... parca e un pic pe dos ...
"Sa te sacrifici pentru cei din jur" ...
Pai, mai sacrificata ca tine, gasim ?
Greu, da' gasim ...
Aci pe forum, nu ca toate sunt virtuoase, duse la biserica ... crestine rau de tot.
Apropos, tu esti crestina ?
Esti credincioasa ?

Tanti Mioara mai zice c-ai facut incest ...
Poate ca nu stie ce inseamna, sau se refera la un sens figurativ ...

Mamita, nu te pune la mintea unora de pe aici ... sa nu te puna dracu' sa te duci sa te spovedesti c-ai pus-o ! Oricum Dumnezeu stie, saracul, ce faci ... a vazut el, altele mai dihai, chiar pe la virtuosii si credinciosele de scriu aci cu manie crestina si te condamna ... mai mult ca sa-si arate buna moralitate decat pentru ca le-ar pasa cat negru sub unghie de ce si cu cine faci tu ...
Daca ai obosit, atunci, da, renunta la unul din ei ... la ala care e mai plictisit de tine. pastreaza-l p-ala mai vioi, indiferent de varsta ...
Da', nu ne-ai spus, pe tine care te iubeste cel mai mult ?

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 Decembrie 2010, ora 17:22

De la: Zamolxis, la data 2010-12-15 20:41:01
De la: Silviu, la data 2010-12-15 18:29:33
De la: nastasemihail, la data 2010-12-15 17:44:04
De la: annca_a, la data 2010-12-15 17:41:57noi de obicei varzuim subiectele...
apropo de varza,murata.
mi-am facut azi..ca e post spaghetti de porumb cu ceapa si usturoi,putin calite in ulei si cu garnitura de varza murata....o nebunie.

Iar eu am facut sarmalele de craciun. La microunde au alt gust. Mai natural.

Vezi ca despre microunde se spune ca bagi in cuptor ceva si scoti ... altceva, modifica structura moleculara, si nu in bine, zice un cercetataor din Elvetia. In URSS au fost interzise pentru efectul lor nociv.

Exact! Se modifica molecula in rau,in malefic chiar .O banala chestia satanica ! Bagi apa la microunde si in loc de H2O ai parte de cu totul altceva,alta molecula nene,aproape acid sulfuric dar cu gust tot ca apa ! Microundele baga dracusori mici prin molecula si o modifica ! Toate moleculele bune devin nasoale iar cele nasole raman nasoale(cele rele nu se modifica). Astea sunt microundele ,un pericol global mai ceva ca terorismul,incalzirea globala,meteoritul care vine si buseste pamantul ,poluarea,bombele atomice sau calendarul Maya care se termina in 2012 si ne lasa curiosi pe toti daca ajungea Base premier SI CUM! Oricine studiaza atent pe internet , stie cum este cu microundele si mananca sanatos... la focul din curte aprins de fulgerul din cer !

PS: Si frigiderul este tot asa de daunator dar.... putini stie si multi zice ca pricepe ! .Modifica ala la molecule de nu mai le pune cap la cap nici o academicianca doctor inginera !

Credeam ca numai eu sint trasnit, dar vad ca sintem mai multi......

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 16 Decembrie 2010, ora 18:21

De la: _xyz, la data 2010-12-16 09:49:17
De la: Flo13, la data 2010-12-16 09:38:18br />

Vin fiert ? La dracu cu ametitul ala, sa-l gaseasca fiscul. Pune inca 5 portii mari de vin la fiert.

Oh, saracu' de tine, cum vei ajunge cu greu (din cauza cadourilor din brate ), tarziu infrigurat...Bine, ma duc sa mai arunc niste cuisoare.

CUISOARE, zyzica ? cuisoare de cuisoare, nu d'alea de cismarie, de ex., ca sa fie vinul mai tare, nu ? oau, de cind n-am mai vazut ! da' un pic de scortisoara, in lipsa de cuisoare, merge ?

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 16 Decembrie 2010, ora 19:45

De la: Zamolxis, la data 2010-12-15 20:41:01
De la: Silviu, la data 2010-12-15 18:29:33
De la: nastasemihail, la data 2010-12-15 17:44:04
De la: annca_a, la data 2010-12-15 17:41:57noi de obicei varzuim subiectele...
apropo de varza,murata.
mi-am facut azi..ca e post spaghetti de porumb cu ceapa si usturoi,putin calite in ulei si cu garnitura de varza murata....o nebunie.

Iar eu am facut sarmalele de craciun. La microunde au alt gust. Mai natural.

Vezi ca despre microunde se spune ca bagi in cuptor ceva si scoti ... altceva, modifica structura moleculara, si nu in bine, zice un cercetataor din Elvetia. In URSS au fost interzise pentru efectul lor nociv.

Exact! Se modifica molecula in rau,in malefic chiar .O banala chestia satanica ! Bagi apa la microunde si in loc de H2O ai parte de cu totul altceva,alta molecula nene,aproape acid sulfuric dar cu gust tot ca apa ! Microundele baga dracusori mici prin molecula si o modifica ! Toate moleculele bune devin nasoale iar cele nasole raman nasoale(cele rele nu se modifica). Astea sunt microundele ,un pericol global mai ceva ca terorismul,incalzirea globala,meteoritul care vine si buseste pamantul ,poluarea,bombele atomice sau calendarul Maya care se termina in 2012 si ne lasa curiosi pe toti daca ajungea Base premier SI CUM! Oricine studiaza atent pe internet , stie cum este cu microundele si mananca sanatos... la focul din curte aprins de fulgerul din cer !

PS: Si frigiderul este tot asa de daunator dar.... putini stie si multi zice ca pricepe ! .Modifica ala la molecule de nu mai le pune cap la cap nici o academicianca doctor inginera !

C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 08:07

De la: blackfriday51, la data 2010-12-17 07:40:18
De la: crinimperial, la data 2010-12-04 05:34:06 Buna.Sunt noua pe forum si as vrea sa va impartasesc povestea mea de dragoste.Am 60 de ani,sunt casatorita si in acelasi timp am o relatie cu ginerele meu.Acum 10 ani cand l-am cunoscut pe acest barbat m-a fascinat pur si simplu.Am incercat sa imi inabus pasiunea si dragostea pt el,de dragul fiicei mele,dar eram indragostita de el cum nu mai fusesem niciodata pana atunci .Cred ca este prima iubire adevarata din viata mea.
Intr-o zi cand am ramas singuri acasa(eu si sotul meu locuim impreuna cu ei) mi-a spus ca stie ce simt pt el,ca si el simte acelasi lucru si am facut dragoste.De atunci au trecut aproape 10 ani si inca mai am o relatie cu acest barbat.De multe ori am vrut sa ii spunem adevarul fiicei mele,dar nu am putut deoarece nu vrem sa o facem sa sufere.Il iubeste ,au doi copii impreuna,care nu as vrea sa sufere din cauza mea sau a tatalui lor.
Totusi simt ca trebuie sa fac ceva,nu mai pot continua asa,dar nu stiu ce.Daca spunem adevarul o sa imi pierd familia,fiica mea nu o sa ma ierte niciodata.Dar nici asa nu mai pot continua.Ma simt vinovata fata de familie ,mai ales fata de fiica mea,de fiecare data cand o privesc ii privesc in ochi,pe ea ,pe sot sau pe nepoti ma copleseste sentimentul de vinovatie.Nu stiu ce sa aleg .Simt ca nu pot sa renunt nici la familie ,nici la el.
In afara de cea mai buna prietena a mea ,care ma acuza,nimeni nu mai stie acest lucru si as vrea sa cunosc si parerile unor oameni care privesc situatia obiectiv.Ce trebuie sa fac?

Cere audienta la Basescu

ca sa ce ? sa-i dea certificat ca-i bolnava, ca sa nu mai zica lumea ca-i crva ?

ion00

367 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 09:22

Sunt de parere ca sa incepeti cu inceputul,cu ABCul. In mod sigur,acolo unde locuiti aveti un mic spatiu,loc retras unde nu va aude si nu va vede cineva cand va rugati Lui Dumnezeu.
Spunetii Lui Dumnezeu intr-o rugaciune TOTUL.Faceti aceasta din toata fiinta dumneavoastra. Dumnezeu va poate ierta,si ajuta mai departe.

Un psalm al lui David. O c�ntare.) Ferice de cel cu f�r�delegea iertat�, �i de cel cu p�catul acoperit!

2 Ferice de omul, c�ruia nu -i �ine �n seam� Domnul nelegiuirea, �i �n duhul c�ruia nu este viclenie!

3 C�t� vreme am t�cut, mi se topeau oasele de gemetele mele necurmate.

4 C�ci zi �i noapte m�na Ta ap�sa asupra mea; mi se usca vlaga cum se usuc� p�m�ntul de seceta verii.

5 Atunci �i-am m�rturisit p�catul meu, �i nu mi-am ascuns f�r�delegea. Am zis: ,,خmi voi m�rturisi Domnului f�r�delegile!`` �i Tu ai iertat vina p�catului meu.

6 De aceea orice om evlavios s� se roage �ie la vreme potrivit�! �i chiar de s'ar v�rsa ape mari, pe el nu -l vor atinge de loc.

7 Tu e�ti ocrotirea mea, Tu m� sco�i din necaz, Tu m� �nconjuri cu c�nt�ri de izb�vire.

8 ,,Eu-zice Domnul-te voi �nv��a, �i-�i voi ar�ta calea pe care trebuie s'o urmezi, te voi sf�tui, �i voi avea privirea �ndreptat� asupra ta.`` Biblia

ion00

367 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 09:58

De la: ion00, la data 2010-12-17 09:22:25

Sunt de parere ca sa incepeti cu inceputul,cu ABCul. In mod sigur,acolo unde locuiti aveti un mic spatiu,loc retras unde nu va aude si nu va vede cineva cand va rugati Lui Dumnezeu.
Spunetii Lui Dumnezeu intr-o rugaciune TOTUL.Faceti aceasta din toata fiinta dumneavoastra. Dumnezeu va poate ierta,si ajuta mai departe.

Un psalm al lui David. O c�ntare.) Ferice de cel cu f�r�delegea iertat�, �i de cel cu p�catul acoperit!

2 Ferice de omul, c�ruia nu -i �ine �n seam� Domnul nelegiuirea, �i �n duhul c�ruia nu este viclenie!

4 C�ci zi �i noapte m�na Ta ap�sa asupra mea; mi se usca vlaga cum se usuc� p�m�ntul de seceta verii.

5 Atunci �i-am m�rturisit p�catul meu, �i nu mi-am ascuns f�r�delegea. Am zis: ,,خmi voi m�rturisi Domnului f�r�delegile!`` �i Tu ai iertat vina p�catului meu.

6 De aceea orice om evlavios s� se roage �ie la vreme potrivit�! �i chiar de s'ar v�rsa ape mari, pe el nu -l vor atinge de loc.

7 Tu e�ti ocrotirea mea, Tu m� sco�i din necaz, Tu m� �nconjuri cu c�nt�ri de izb�vire.

8 ,,Eu-zice Domnul-te voi �nv��a, �i-�i voi ar�ta calea pe care trebuie s'o urmezi, te voi sf�tui, �i voi avea privirea �ndreptat� asupra ta.`` Biblia

Daca va rugati,s-ar putea intampla ca sa fiti auzita intamplator de cineva si atunci acea rugaciune adresata Lui Dumnezeu o puteti face cu voce scazuta sau in gand.

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 10:40

De la: ion00, la data 2010-12-17 09:22:25

A dat Dumnezeu ... a aparut primul om care nu judeca, nu condamna si da, dupa priceperea lui, un sfat cu adevarat de bagat in seama.

Fata de toti ceilalti, mistocari ... dojenitori ... intre care eu sunt cel dintai ...

Fosta membra 9am.ro

2502 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 10:48

"Fata de toti ceilalti, mistocari ... dojenitori ... intre care eu sunt cel dintai ... "
Si cum un pacat recunoscut e pe jumatate iertat....

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 15:16

De la: doruletz, la data 2010-12-17 10:48:30"Fata de toti ceilalti, mistocari ... dojenitori ... intre care eu sunt cel dintai ... "

sa i se tae capul si sa fie tras pe roata!

Fosta membra 9am.ro

2502 mesaje

Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 15:33

De la: Tramp, la data 2010-12-17 15:16:35
De la: doruletz, la data 2010-12-17 10:48:30"Fata de toti ceilalti, mistocari ... dojenitori ... intre care eu sunt cel dintai ... "

sa i se tae capul si sa fie tras pe roata!

Nuuuuuuuu...de ce esti rau???
Eu chiar il apreciam pe Silviu pentru ca si-a facut sua culpa....

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 15:43

Ia vedeti, poate ma iau de voi ...

Fosta membra 9am.ro

2502 mesaje

Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 15:53

De la: Silviu, la data 2010-12-17 15:43:09Ia vedeti, poate ma iau de voi ...

Ok.. numai nu te lua dupa noi!!!
(Glumesc, of course....)

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 17:06

Cum e? tot nu a aparut crinul fumigen? oare de ce nu ma mir...probabil nu am fost destul de constructivi in exprimare...astept continuarea/; sturlubateca e gravida si nu stie cui sa aloce copilul...

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 17:52

De la: Ingrid, la data 2010-12-17 17:06:46Cum e? tot nu a aparut crinul fumigen? oare de ce nu ma mir...probabil nu am fost destul de constructivi in exprimare...astept continuarea/; sturlubateca e gravida si nu stie cui sa aloce copilul...

La 60 de ani ?
Mamaita, ce faci, esti neatenta ?

Adica ce vrei sa zic ca daca e al lui ginere-su o sa nasca un ... nepot ?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 18 Decembrie 2010, ora 07:07

De la: Silviu, la data 2010-12-17 17:52:28
De la: Ingrid, la data 2010-12-17 17:06:46Cum e? tot nu a aparut crinul fumigen? oare de ce nu ma mir...probabil nu am fost destul de constructivi in exprimare...astept continuarea/; sturlubateca e gravida si nu stie cui sa aloce copilul...

La 60 de ani ?

si ,in acelasi timp , un frate ptr. fie-sa ....care va deveni astfel, si mama vitrega a lu' fra'su asta mic , caci e a lu' barbat' su

Cowboy_local

32 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2010, ora 08:57

Si io sunt nou pa forum si vreau sa te linistesc. Nu este mare lucru ce ai facut tu .IN LUMEA ANIMALELOR este normala chestia povestita de tine. La mine taurul si-o trage cu toate vacile indiferent de gradul lor de rudenie si nu-si fac alea deloc probleme .Nici el.Nici ele.Nici io din cauza lor.Probabil tot despre dragoste sincera este vorba.Nu au buletin ci doar niste numere la ureche , dar io stiu ca Joiana este fica Joitei si ambele si-o trag de zor cu domnul Milica,taurul meu proprietate personala .Mare playbou ,mare codangiu (ca fustangiu nu merge spus).Ele nu sunt sigur ca stiu ca sunt mama si fica sau, daca stiu, au lasat dracu chestia asta ca nu este importanta, iar Milica este un domn tandru cu amandoua.Hai,sa ai sarbatori fericite si distractie maxima cu Milica al tau ! .

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 18 Decembrie 2010, ora 09:14

La 60 de ani ?

Da, mai...naste nepot, arde etapele. Si cum bine zice Gabita, o face pe fii-sa mama vitrega....ce-ai tu cu 60 de ani in ziua de azi? A zis Mihai ca se fac copii si la suta in anumite conditii...poate nu numai in alea.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 18 Decembrie 2010, ora 16:17

De la: Ingrid, la data 2010-12-18 09:14:18

La 60 de ani ?

Da, mai...naste nepot, arde etapele. Si cum bine zice Gabita, o face pe fii-sa mama vitrega....ce-ai tu cu 60 de ani in ziua de azi? A zis Mihai ca se fac copii si la suta in anumite conditii...poate nu numai in alea.

belea mare, mai Ingrid ,mai ! daca mamaita face prunc , ala-i devine cumnat lu' " MILICA" taurul comunal care, meiiii,nebunie mare e tat' su ' ,mei !

P>S. pisicuto,vad ca te-ai gatit de sarbatori ! sa-ti fie calde, fericite si sa-ti aduca Mosu' ce-ti doresti tu !

CRISS_CAFE

4 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2010, ora 19:03

Mai bine dati o fuga la Barul CRISS CAFE din Centrul Istoric din Bucuresti sa va delectati cu o cafea si o bautura racoritoare ca sau incins pustoaicele de 60 deani !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 18 Decembrie 2010, ora 22:27

De la: CRISS_CAFE, la data 2010-12-18 19:03:24Mai bine dati o fuga la Barul CRISS CAFE din Centrul Istoric din Bucuresti sa va delectati cu o cafea si o bautura racoritoare ca sau incins pustoaicele de 60 deani !

meiiiii, ia vezi tu, ca te trag de urechi acus' ! vorbeste frumos de vrei sa ne adunam la tine-n cafenea....ca pin' la urma nici nu-i chiar atit de rea ideea !
ia 'uzi INGRID, mama....Zyzyca, doamnelor, domnilor, ce ziceti ? ii facem o vizita obraznicaturii asteia mici ?

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2010, ora 00:40

Lol...nu-mi vine s� cred c� porc�ria asta de topic a ajuns la pagina 7...

C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2010, ora 10:44

Buna chestia lu' asta nou' pe forum cu Milica al lui.
Si paralela.
Cam vaca, Mamaita, dupa parerea lui ...dar si fiica-sa ...
Al batran iese cam nasol, el fiind singur in rolul de ...bou. Si e si nevionovat.
Ginerele e ... Milica. Taurul are alta conotatie ... e de bine.
Desi s-ar putea sa nu fie chiar asa, omu' (adica boul) sa se fi prins, dar sa se bucure de momente de respiro, mai sufla si el saracul, ca, de, are o etate, iar mamaita noastra (vaca, dupa ultimele evaluari) pare sa aiba un izvor de iubire inepuizabil ...

Asta este, poate multi dintre noi sunt ... boi, dar n-au afat, inca.
Ceea ce ne face fericiti ...

Intrebare la Radio Erevan:
- Ce e de preferat ? Sa ai o nevasta frumoasa si focoasa, dar care s-ar putea s-o mai faca si cu altii, sau una mai putin frumoasa dar care sa fie numai a ta ?
- La intrebarea d-voastra va vom raspunde tot cu o intrebare : ce preferati, sa mancati un tort cu prietenii sau un rahat de unul singur ?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2010, ora 16:40

eheiiii, combate adinc @nenea cu vacile si fara sa faca pe lupul moralist, a pus pct. pe i : IN LUMEA ANIMALELOR se-ntimpla frecvent povestea crinului maculat ....ori, ideea este ca desi facem si noi parte din regnul animal, suntem intii si-ntii OAMENI ! cu alte cuvinte, obligati sa ne ridicam mai sus de instincte pe care nu trebuie sa le lasam sa ne domine ,caci avem o CONSTIINTA !....eh....cam asta-i !
dar sa-l vezi @ Silviule ce frumos vorbeste despre politica si despre Bas'- urmareste-l !

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2010, ora 17:03

Ce sa mai urmareasca Gabito...vad ca si @cauboiu s-a inscris in curentul asta din ultimele saptamani...vine unul, posteaza vioi peste tot o zi, dupa care sta pe linie moarta ...uite si tu...

INGRATELE_PDL - numai pe 6 .12
Faradelege - numai pe 7 .12
Profitorul pe 8
DOCTORUL pe 8
IUBIREA pe 9
SATRAPUL pe 11
DEMAGOGUL pe 11
MITUIREA_MAMA_REUSITEI pe 11
CAFEGIUL pe 12

.....si tot asa, m-am plictisit sa-i insir...dar ii ai in notificarile tale...ma enerveaza fenomenul...pe urma daca nu-i bagi inseama cica aia vechi de pe 9am nu accepta nou venitii...

Fosta membra 9am.ro

1618 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 19 Decembrie 2010, ora 17:16

daaaa,sinteti asa rai...

azi sunt un om normal...oferta valabila doar azi pina la ora...pfiu...gata.nu mai e valabila
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2010, ora 17:31

De la: Ingrid, la data 2010-12-19 17:03:37Ce sa mai urmareasca Gabito...vad ca si @cauboiu s-a inscris in curentul asta din ultimele saptamani...vine unul, posteaza vioi peste tot o zi, dupa care sta pe linie moarta ...uite si tu...

INGRATELE_PDL - numai pe 6 .12
Faradelege - numai pe 7 .12
Profitorul pe 8
DOCTORUL pe 8
IUBIREA pe 9
SATRAPUL pe 11
DEMAGOGUL pe 11
MITUIREA_MAMA_REUSITEI pe 11
CAFEGIUL pe 12

.....si tot asa, m-am plictisit sa-i insir...dar ii ai in notificarile tale...ma enerveaza fenomenul...pe urma daca nu-i bagi inseama cica aia vechi de pe 9am nu accepta nou venitii...

"o ,brad frumos
o ,brad frumos
cu cetina tot verde ...."
dar, da, ai dreptate , am remarcat si eu si nu stiu ce-a fost iuresul asta ! nu-i gasesc explicatia !

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2010, ora 17:34

De la: annca_a, la data 2010-12-19 17:16:06daaaa,sinteti asa rai...

Hapoi...asta e...rai, rai , da' buni!!

Pagini: << 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Nu vreau sa-mi pierd familia!
Mergi la: