back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Anunt umanitar

lyly

500 mesaje
Oras: Petrosani

Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 07:59

Stimate doamne/stimati domni,

In spiritul credintei, omeniei si al solidaritatii fac un apel la bunavointa dumneavoastra, prin care va rog sa ajutati o persoana greu incercata de soarta care are nevoie de ajutor financiar pentru a-si putea achita o parte din datoriile pe care nu si le poate onora din cauza saraciei si a problemelor grave de sanatate cu care se confrunta.
Cu ajutorul oamenilor care au credinta in Dumnezeu si al oamenilor care stiu si inteleg ce inseamna suferinta, viata acestui om poate fi schimbata in bine daca aveti un suflet mare.
Dl. Mocanu Daniel, in varsta de 32 de ani, cu domiciliul in Bd-ul Petrila nr. 9-13, Sector 1, Bucuresti, cu antecedente de apendicectomie, hernie hiatala, boala de reflux entero-gastric si trombangeita obliterantaboala Burger, a fost internat si operat in Spitalul Clinic Sf. Maria- Bucuresti, in anul 2001 si 2004, cand s-a practicat amputatie de coapsa 1/3 medie bilateral.
V-am adresat acest apel cu incredere si cu speranta ca veti veni in sprijinul acestui om necajit, multumindu-i lui Dumnezeu ca va ferit de astfel de nenorociri. Documentele care atesta ca dl. Mocanul Daniel este o persona cu handicap, sunt postate pe site-ul si blogul (NETLOG) d-lui Valter Cojman �� Aparati-va drepturile si combateti coruptia��

aparatidrepturile.piczo.com/anunt_umanitar_mocanu_daniel

Raporteaza abuz de limbaj
lyly

500 mesaje
Oras: Petrosani

Postat pe: 30 Noiembrie 2010, ora 10:14

Stimate doamne/Stima�i domni,

�n spiritul credin�ei, omeniei �i al solidarit��ii, subsemnatul Ti�a Gheorghe, �n v�rst� de 51 de ani, domiciliat �n comuna Ciol�ne�ti, jude�ul Teleorman, suferind de distrofie muscular� progresiv� de centur�, fac un apel la bun�voin�a dumneavoastr� prin care v� rog s� m� ajuta�i, cu ce pute�i, s� pot tr�i o via�� c�t de c�t decent� �i pentru a-mi putea trata problemelor grave de s�n�tate cu care m� confrunt din fraged� copil�rie. Men�ionez c� locuiesc singur de la decesul so�iei mele, care a avut loc �n 26 august 2010, suferind de cancer de col uterin.
�n prezent sunt ajutat de un asistent personal pl�tit de c�tre Prim�ria comunei Ciol�ne�ti, care m� viziteaza de trei ori pe zi pentru activit��ile zilnice : preparea hranei, servirea �i hr�nirea , �mbr�cat �i dezbr�cat, igena corporal�, mobilizare, diferite activit��i gospod�re�ti, efectuarea de cump�r�turi, deoarece sunt imobilizat la pat �i nu pot efectua aceste activit��i.
Singurul meu venit este o indemniza�ie pentru persoane cu handicap �n sum� de 293 RON, venit care nu-mi poate asigura traiul de zi cu zi.
Cu ajutorul dumneavoast�, via�a mea poate fi schimbat� �n bine dac� ave�i un suflet bun �i milos.
Pentru cei care doresc s� m� ajute, pot dona o sum� c�t de mic� �n conturile deschise Banca Comercial� Rom�n� � Ro�iori de Vede.

CONT BANCAR BCR � RO�IORI DE VEDE

CONT IBAN RO82 RNCB 0246117844480001 - RON

SWIFT: RNCB RO55RNCB 0246117844480002 - EURO

V� mul�umesc!
Cu stim�, Ti�� Gheorghe

radiounyson.webgarden.ro/

Raporteaza abuz de limbaj
| Varianta pentru tiparire a topicului ANUNT UMANITAR
Mergi la: