Info
x
Optimism !
|
Fosta membra 9am.ro 18 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Brasov |
Postat pe: 24 Octombrie 2010, ora 18:16
Ok. Eu mai plec si prin curte sa starang funzele !!!! ca asa-i uneori ! De aceea ma intrebam cand gasesti tu tu timp ???
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1257 mesaje Membru din: 20/07/2010 Oras: Buzau |
Postat pe: 24 Octombrie 2010, ora 18:17
Eu zic totusi...optipesimism...?
|
Fosta membra 9am.ro 387 mesaje Membru din: 23/10/2010 |
Postat pe: 24 Octombrie 2010, ora 18:17
a,da? mai nu stiu ce tehnologie ai tu dar eu tot pe mine ma folosesc la orice...la absolut orice.
ca intr-o promotie cu extra oferta
|
Postat pe: 24 Octombrie 2010, ora 18:18
De la: Gaius_Baltar, la data 2010-10-24 18:17:42Eu zic totusi...optipesimism...?
|
Postat pe: 24 Octombrie 2010, ora 18:20
De la: aishria, la data 2010-10-24 18:17:53a,da? mai nu stiu ce tehnologie ai tu dar eu tot pe mine ma folosesc la orice...la absolut orice. BINE... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Octombrie 2010, ora 18:22
De la: t_nache2001, la data 2010-10-24 18:16:24Ok. Eu mai plec si prin curte sa starang funzele !!!! ca asa-i uneori ! De aceea ma intrebam cand gasesti tu tu timp ??? Eu stau la bloc...
Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Octombrie 2010, ora 18:23
De la: Gaius_Baltar, la data 2010-10-24 18:17:42Eu zic totusi...optipesimism...?
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Postat pe: 24 Octombrie 2010, ora 18:23
De la: Gaius_Baltar, la data 2010-10-24 18:20:20De la: aishria, la data 2010-10-24 18:17:53a,da? mai nu stiu ce tehnologie ai tu dar eu tot pe mine ma folosesc la orice...la absolut orice. da? atunci eu de ce nu am feelingul asta de...BINE????
|
|
|
|
Postat pe: 24 Octombrie 2010, ora 18:24
De la: aishria, la data 2010-10-24 18:23:43De la: Gaius_Baltar, la data 2010-10-24 18:20:20De la: aishria, la data 2010-10-24 18:17:53a,da? mai nu stiu ce tehnologie ai tu dar eu tot pe mine ma folosesc la orice...la absolut orice. Pai tocmai am spus-o... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Octombrie 2010, ora 18:27
e clar atunci...ramin lapte....degresat ca ala nu se prinde.sa se faca smantina.
|
profesor2010 438 mesaje Membru din: 31/08/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 Octombrie 2010, ora 18:38
Deosebirea intre un chirurg, un ginecolog si un internist:
1. Chirurgul taie si pac, scoate o suta de euro. 2. Ginecologul doar baga doua degete si scoate o suta de euro. 3. Internistul se apuca sa caute peste tot: unde dracu' e suta aia de euro?! Raporteaza abuz de limbaj
sunt un tip timid,nu vrei s� m� cunoști,fromoaso! Au �ncercat toate nevestele mele dar....
|
|
martiuliansafu 1 mesaj Membru din: 6/02/2009 |
Postat pe: 24 Octombrie 2010, ora 22:23
app de optimism. va recomand blogul unei persoane extrem de optimiste, adica moi si incarcati-va cu optimism: www.martiulian.blogspot.com
Oricum, e de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa gresesti, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate.
|
Fosta membra 9am.ro 975 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Craiova |
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 00:55
De la: martiuliansafu, la data 2010-10-24 22:23:57app de optimism. va recomand blogul unei persoane extrem de optimiste, adica moi si incarcati-va cu optimism: www.martiulian.blogspot.com Asta da �ntr-adev�r interesant� logic�,s� mergi din greșeal� �n greșeal� și s� nu te trezești niciodat�.Pl�cut� senzație,nu am ce zcie ,m-ai l�sat f�r� replic�.Și totul �n numele optomismului.DAR CUM R�M�NE CU PROGRSUL,EVOLUȚIA DAC� PERSIȘTI �NTRUNA �N GREȘELI.DA,DA E O CHESTIE..........BUN� DE REȚINUT. Raporteaza abuz de limbaj |
|
scepticul 84 mesaje Membru din: 8/09/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 16:41
De la: t_nache2001, la data 2010-10-21 14:22:00Deci ti-a placut tema ! Ma bucur.Dar cand nu mai ai flota,fiindca ti s-au inecat toate corabile? Raporteaza abuz de limbaj
scepticul
|
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 16:59
De la: martiuliansafu, la data 2010-10-24 22:23:57app de optimism. va recomand blogul unei persoane extrem de optimiste, adica moi si incarcati-va cu optimism: www.martiulian.blogspot.com Te felicit pentru ideea de-a scrie un jurnal al optimismului! Intr-adevar minunatia nu consta in ceea ce avem , ci la ce vism sa avem!! Mai scrie si aici pe forum. Ai idei bune!
|
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 19:06
Optimismul face bine - Oana Pescaru
Optimismul este adesea definit ca fiind disponibilitatea de a te astepta la ce este mai bun si a vedea evenimentele si situatiile de viata intr-o lumina pozitiva. El se refera la sensul unui viitor pozitiv, la tendinta de a gasi semnificatii pozitive in experientele pe care le ai. Optimismul are multe beneficii pentru sanatatea mintala, gandirea optimista fiind un scut de protectie impotriva depresiei si anxietatii. De asemenea, optimismul creste eficienta in rezolvarea problemelor. Cercetarile arata ca optimistii dispun de o sanatate fizica buna, au mai mult succes la scoala, la munca si in competitii sportive, precum si relatii mai satisfacatoare. De asemenea, ei beneficiaza de o sanatate psihica mai buna si traiesc mai mult decat pesimistii. Intrebarea este daca atitudinea optimista imbunatateste viata personala sau o viata in general buna stimuleaza atitudinea optimista a omului. Oamenii sunt pesimisti sau optimisti in functie de experienta lor de viata? Este evident faptul ca optimismul poate juca un rol important in imbunatatirea vietii pe toate planurile � personal, social, profesional. De exemplu, un numar de studii longitudinale au aratat ca adultii cu viziune pesimista asupra vietii sunt mai predispusi sa dezvolte depresie si anxietate decat cei cu vederi optimiste. Beneficii� O sa spuneti: �Bine, bine, dar optimismul este mereu un lucru bun? Este bine sa privesti in viitor cu multa incredere, atunci cand situatia ta financiara este critica, cand ramai fara serviciu si nu ai nici o siguranta ca lucrurile se vor rezolva pana la urma?" Optimistii se ajuta pe ei in gasirea unor solutii rapide si eficiente. De cele mai multe ori, optimismul e benefic. Totusi, optimismul trebuie ancorat in realitate. Oamenii care au un optimism excesiv pot sa nu aiba asteptari realiste despre ceea ce s-ar putea sa li se intample rau sau sa nu fie pregatiti pentru consecintele unor evenimente negative. �Mie nu mi se poate intampla", ar putea fi un exemplu de lipsa de constientizare a pericolelor. Sunt anumite situatii in care optimismul nu e cea mai buna abordare. De exemplu, in situatii de potential risc, pesimismul poate fi mai avantajos, pentru ca te face sa fii mai prudent, mai prevazator. Dr. James S. Vuocolo a spus: �Unii trec prin viata incantati ca paharul lor este pe jumatate plin. Altii se lamenteaza toata viata ca paharul lor este pe jumatate gol. Adevarul este unul singur: exista un pahar cu o anumita cantitate de lichid. De aici incolo, totul depinde de tine!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
am184947 2 mesaje Membru din: 30/03/2010 |
Postat pe: 26 Octombrie 2010, ora 05:38
Buna,
Am citit comentariile de pe forum si pot spune ca nu e foarte multa lume optimista, eu am citit unele carti care m-au ajutat si una dintre ele e: Legea atractiei. Sincer e foarte buna, ridica moralul. Un salut Maria Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Octombrie 2010, ora 06:52
De la: aishria, la data 2010-10-24 18:11:36mai cami mai..cum de reusim?! si copii,si sot,si ...chat????? of of....la cratita femeie!!! si io dupa tine Ce cratita...2 cirnciori in cuptorul cu microunde. In 1,5 ,miute. cu 2 legume sau muraturi. Tine de foame 1/2 de zi. Si o cafea. un must, si 2 mere. Chiar atit tine. Va scoatem la pensie cu gatitul.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 26 Octombrie 2010, ora 06:56
De la: Ingrid, la data 2010-10-23 14:44:31Am musafiri minori de tot...parca a dat cu bomba de jucarii (oare de ce-oi fi cumparat atatea legouri?! si puzzle-uri...) s-au mai spart niste obiecte, foarfeca a taiat din par cam de pe un sfert de cap la fetita..am impins televizorul pana la perete...usa frigiderului parca-i ventilator, imi adora colectiile. Taie-le la toti in casa parul....si se rezolva.....
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 26 Octombrie 2010, ora 09:03
De la: t_nache2001, la data 2010-10-24 17:36:28Daca as fi banuit ca tema naste atatea rabufniri, nu as fi postat-o. Era ceva pentru oamenii boemi care nu sufera de atata ranchiuna. Nici nu ma intereseaza problema secuilor. Sunt tot oameni ca noi, de aici si cand mergeti in tinutul lor sa vizitati diverse puncte de interes, va lamuriti ca nu sunt diferiti de noi. Diferiti sunt doar politicienii care-i manipuleaza in propriul lor folos, pe care multi nu-l sesizeaza. Hai la pace ! Ei da,de stiai dar nu ai stiut,dar la varsta ta ar fi trebui sa stii.Orice eveniment,fenomen,situatie,etc. naste rabufniri,dar daca nici macar asta nu ai invatat pana acum,e mult pana departe.Zici tu ca era ceva pentru oameni boemi,nu stiu ce intelegi tu prin oameni boemi,dar din pacate pentru tine,nu toti care utilizam internetul si ne aflam din greseala sau din placere pe 9Am,suntem boemi.Mai suntem si din aia neboemi.Eu am cunoscut in viata reala oameni boemi(cum le spui tu) si chiar si ei au un cuvant de spus,au o parere,stiu sa se impuna atunci cand e cazul,asta nu inseamna ca rabufnesc neaparat,isi dau cu parerea,o parere care poate daca am lua-o in calcul,ar fi buna sau nu,ne-ar ajuta sau nu.Poate pe tine nu te intereseaza problema secuilor,dar pe altii dupa cum se vede se pare ca da,si din moment ce au si ei un interes oricare ar fi acela ce ai cu ei,toti suntem interesati de ceva,ca unii de secui,ca altii de altceva si etc.Asta difera de la individ la individ,dar clar toti avem diverse interese.Si mie mi se pare ca le-ai raspuns corect privitor la secui.Si eu cred acelasi lucru ca si ei sunt oameni ca si noi cu plusuri si cu minusuri.In ceea ce priveste tema pe care ai postat-o,eu zic sa nu-ti mai faci atatea griji ca ai postat-o,ai postat-o si gata.Mie personal mi se pare extrordinar ca ai postat-o,numai ca eu cred ca optimismul in exces strica,de cele mai multe ori e bine sa stii ce te asteapta si sa fii realist,asta neinsemnand neaparat ca esti pesimist,sa stii ce decizii sa iei si ce riscuri esti capabil sa-ti asumi,iar exemplul cu George e foarte bun.Numai ca un optimism dus la extrem,naste dezamagiri,deziluzii,pentru ca nivelul asteptarilor optimistului e prea mare in raport cu ceea ce iti ofera realitatea.Si nu poti fi tot timpul optimist,e bine sa vezi ambele parti si partea plina a paharului si partea goala.Avand toate elementele necesare,reusesti sa iesi mult mai bine dintr-o situatie sa zicem mai putin placuta si sa iei o decizie cat mai corecta.Si v-am mai spus:,,Speranta e cea mai infidela amanta a omului,te insala zilnic,dar trebuie sa traiesti toata viata cu ea,,
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 26 Octombrie 2010, ora 09:08
De la: diavolita_40, la data 2010-10-26 09:03:35De la: t_nache2001, la data 2010-10-24 17:36:28Daca as fi banuit ca tema naste atatea rabufniri, nu as fi postat-o. Era ceva pentru oamenii boemi care nu sufera de atata ranchiuna. Nici nu ma intereseaza problema secuilor. Sunt tot oameni ca noi, de aici si cand mergeti in tinutul lor sa vizitati diverse puncte de interes, va lamuriti ca nu sunt diferiti de noi. Diferiti sunt doar politicienii care-i manipuleaza in propriul lor folos, pe care multi nu-l sesizeaza. Hai la pace ! Optimism=Roberta Anastase
|
Postat pe: 26 Octombrie 2010, ora 09:14
Eu cind eram f optimist, imi spunea cineva, in care aveam multa incredere ..."nu o sa mai dormi tu asa de mult". Si ca sint copil ca vad mai totul pe partea pozitiva si spun mai ales acelei persoane, ce am pe suflet. Adica imi deschideam sufletul cui nu trebuia. Adica acelei persoane. Si am realizat cind mi-a spus.
Si ce dreptate a avut. Am pierdut aproape complet increderea in oameni din cauza acelei persoane si a inca uneia. Si practic nu mai discern un om serios de unul neserios. Am zis....aproape. Iar in privinta optimismului....ce e aia? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 26 Octombrie 2010, ora 09:16
De la: diavolita_40, la data 2010-10-26 09:03:35De la: t_nache2001, la data 2010-10-24 17:36:28Daca as fi banuit ca tema naste atatea rabufniri, nu as fi postat-o. Era ceva pentru oamenii boemi care nu sufera de atata ranchiuna. Nici nu ma intereseaza problema secuilor. Sunt tot oameni ca noi, de aici si cand mergeti in tinutul lor sa vizitati diverse puncte de interes, va lamuriti ca nu sunt diferiti de noi. Diferiti sunt doar politicienii care-i manipuleaza in propriul lor folos, pe care multi nu-l sesizeaza. Hai la pace ! Capricorn? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 26 Octombrie 2010, ora 12:00
Eeeeeeeeeeeeee,Mihail ai vrea tu sa stii,Capricorn cand am nevoie de bani ca cica astia au noroc la bani,leoaica cand e cazul,fecioara din cand in cand,sagetator cand trebuie sa sagetez pe careva,scorpion cand e necesar sa fiu o scorpie,taur atunci cand trebuie sa lupt,berbec cand vreau sa impung pe cineva,varsator cand imi vine sa vomit si etc.............Mai sunt zodii?Ca nu mai stiu..............
|
Postat pe: 26 Octombrie 2010, ora 12:02
La alegere,Mihail.Ti-am dat mai multe variante.Tu o alegi bineinteles pe care ti se potriveste si iti convine.Ca daca ar fi fost numai una,nu ar fi trebuit sa te mai gandesti ce decizie sa iei,dar si lipsa unei decizii,e tot o decizie,ca ai luat decizia sa nu iei nici o decizie.De aia a aparut democratia ca sa ai de unde sa alegi si sa ti se ofere mai multe variante.
|
Postat pe: 26 Octombrie 2010, ora 12:06
Iar in privinta optimismului....ce e aia?
Mihail -a se vedea mai sus,ca ti-am dat o definitie completa a optimismului.Sau porti dioptrii sau inca nu ai invatat sa citesti,dar stii sa scrii sau paremi-se mie ca cam faci pe prostul sau scuza-ma pe naivul.Nu-i bai e bine si asa.Vezi ca trebuia sa pun virgula intre ca si cam,dar am uitat cu intentie. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Octombrie 2010, ora 13:33
De la: nastasemihail, la data 2010-10-26 09:14:27Eu cind eram f optimist, imi spunea cineva, in care aveam multa incredere ..."nu o sa mai dormi tu asa de mult". Si ca sint copil ca vad mai totul pe partea pozitiva si spun mai ales acelei persoane, ce am pe suflet. Adica imi deschideam sufletul cui nu trebuia. Adica acelei persoane. Si am realizat cind mi-a spus. Optimismul e partea plina a paharului, sau, daca preferi, viata vazuta prin lentile roz. De aia nu mai ploua,mai Mihail,ca nu ai tu incredere in oameni.Sugestie:Sa ai incredere in cuptorul cu microunde,ca ala nu stie a vorbi,si a transmite mai departe..........sau in frigider,sau............................s.a.s.m.d.Dar de ce in tine ai?
|
|
Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 03:17
Am eu aceasta calitate sa activez oamenii. Dar nu-mi plac conversatiile acide.
|
|
Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 03:27
De la: diavolita_40, la data 2010-10-26 13:33:31Uite stii ceva, daca vorbesti si despre tine, discutam. Nu suport, atunci cind imi exprim anumite aspecte de viata, sa fiu judecat, aiurea, cu un iz de superioritate. Daca ai de gind sa ma iei la puricat, nu ti-ai gasit omul.De la: nastasemihail, la data 2010-10-26 09:14:27Eu cind eram f optimist, imi spunea cineva, in care aveam multa incredere ..."nu o sa mai dormi tu asa de mult". Si ca sint copil ca vad mai totul pe partea pozitiva si spun mai ales acelei persoane, ce am pe suflet. Adica imi deschideam sufletul cui nu trebuia. Adica acelei persoane. Si am realizat cind mi-a spus. Tocmai imi confirmi, ce spuneam mai sus.
|
|
Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 18:58
De la: nastasemihail, la data 2010-10-27 03:27:05De la: diavolita_40, la data 2010-10-26 13:33:31Uite stii ceva, daca vorbesti si despre tine, discutam. Nu suport, atunci cind imi exprim anumite aspecte de viata, sa fiu judecat, aiurea, cu un iz de superioritate. Daca ai de gind sa ma iei la puricat, nu ti-ai gasit omul.De la: nastasemihail, la data 2010-10-26 09:14:27Eu cind eram f optimist, imi spunea cineva, in care aveam multa incredere ..."nu o sa mai dormi tu asa de mult". Si ca sint copil ca vad mai totul pe partea pozitiva si spun mai ales acelei persoane, ce am pe suflet. Adica imi deschideam sufletul cui nu trebuia. Adica acelei persoane. Si am realizat cind mi-a spus. Bine,hai sa schimbam tonul atunci.Desi si mie mi se pare ca tu vorbesti cu un iz de superioritate,dar poate doar mi se pare si ca vorbesti in bataie de joc,adica chiar mi-e imposibil sa cred ceea ce afirmai tu mai sus.Vroiam sa spun ca nu ai cum sa ai incredere in oameni,si asta nu neaparat ca ar fi ei rai sau buni,ci pentru ca pur si simplu asa e firea umana,transmite mai departe informatia,ca e vorba de o idee,ca e vorba de un om,ca e vorba de o masina.Sunt si exceptii,clar.Dar daca nu ar fi transmis mai departe informatia cum am fi evoluat sau progresat?Problema e ca noua ni s-a spus ca trebuie sa ne fie rusine de ceea ce simtim sau ceea ce ni se intampla si credem noi ca ar trebui sa ne ascundem,ceva de genul.Mai e si faza ca fiecare interpreteaza cum vrea un anumit lucru,situatie, si atunci totul se intoarce impotriva ta,cum ai spus si tu.De ex:am vrut sa fac bine oamenilor de foarte multe ori si m-au acuzat de mai stiu eu ce,ca nici nu mai stiu.Si asa ca amuzament,m-a intrebat cineva superior mie:daca semnez documentul asta,raspund?Am zis nu,nu raspundeti,semnati-l linistit.Am facut bine am facut rau?O fi bine asa o fi rau asa?Din punctul meu de vedere din moment ce ma conduce,trebuia sa stie macar atata lucru,macar.........dar,nah traim in Romanica noastra draga.Inainte cand avertizam si spuneam nu faceti asa ca nu e bine si spuneam riscurile care ii asteapta,imi raspundeau,adica ce ne spui tu noua ce sa facem,noi conducem,noi taiem si spanzuram.Si dintre doua variante,pentru ca intotdeauna exista doua variante sau mai multe,am ales sa tac.Faceti ce vreti,cum vreti si cand vreti,dar pe raspunderea voastra.Asta e un aspect profesional,dar si din viata de zi cu zi iti pot da exemple:Vine o tipa la mine ca e gravida in trei luni jumatate,ce sa faca?Istericale,nervi,ca se omoara,ca,ca,ca.Ok.i-am luat pastilele si-a cumparat altele si mi-a zis clar nu mi le mailua ca tot imi cumpar altele.Am fost cu ea la alt doctor care a spus ca e in 6 luni,ambii doctori facand parte din localitati diferite si recunoscuti ca fiind buni in zona lor.Eu stiu de ce mi-a spus cel de-al doilea medic ca e in 6 luni.Cu toate astea i-am anuntat parintii,ei fiind cei mai in masura sa ia o decizie.I-am anuntat contravointei ei,cu amenintari ca se omoara ca bla bla bla.Probabil ca au rezolvat problema,ca ulterior mi s-a spus ca era vorba doar de un chist,ceea ce au uitat sa ia in calcul cand m-au mintit parintii,e faptul ca ea fiica,a venit la mine cu testele de sarcina si cu ecografia.............Si na,exista o marja de eroare si in medicina,dar de la 3 luni jumatate,la 6 luni,dupa care la un chist.La medicul cu sase luni mi s-a spus ca celalalt medic a �ncurcat CD-urile.Nu zau,dar cand faci ecografia si-ti pune chestia aa pe burtica,se vede in Tv-ul ala ecograf.Na acum ce trebuia sa fac,am zis treaca de la mine.Bine ma e ca voi.Si ar mai fi multe exemple din realitate.Si acum te intrebn eu,exista incredere in oameni?Ce-i aia incredere?Nu-s dar are dreptate Vanea,eu sunt cam simpla asa de felul meu,eu nu inteleg de ce s-a inventat cuvantul asta?Si apai sa punem altfel problema.Pornim de la premisa ca detii un secret foarte mare si-l spui cuiva,si altii il santajeaza pe ala,il chinuie fizic,(ca-n filme),ce zici ca sa scape de chinuri te va vinde sau nu?Si uite asa ti-am mai spus o poveste nemuritoare,nu ca nu ai fi stiut ca nu esti tu asa blond precum pari,dar ia in calcul sugestia mea daca detii secrete foarte mari pe care nu vrei sa le afle nimeni mai bine vorbeste cu peretii,si ai grija sa te afli singur in camera,dar poate va veni o zi cand si peretii vor vorbi.Ia in calcul toate riscurile.Ca orice situatie are avantaje si dezavantaje.Si pe Isus l-au tradat,si l-au omorat,si cu toti credinciosii care se aflau la momentul respectiv pe pamant,nu l-au putut salva,nici macar n-au incercat,nu ca nu n-au putu cu toata credinta lor care sustin ca o au.Asa am vazut eu in film,si am citit pe ici pe colo.Si daca au avut atata credinta de ce nu au luptat pentru Isus?A da era Dumnezeu trebuia sa faca o minune,cum trebuie sa faca si acum sa ne salveze de propriile noastre minti,g�nduri,alegeri,s.a.m.d.Eu zic sa mai astepte mult si bine.Tu ce zici?Ne incurcam in cuvinte cum ar fi increderea,iubirea,credinta,s.a.m.d,in schimb uram la greu,il lasam chiar si pe Dumnezeu sa moara si de obicei facem cele mai nepotrivite alegeri.Dar atata timp cand exista cineva pe care sa dam vina,e ok.Nu conteaza cine,ca e sistemul,ca e Dumnezeu,ca e celalalt de langa noi.Tot timpul va exista loc de mai bine pentru ca evoluam incontinuu,dar noi suntem jalnici.Si cu asta Mihail te-am pupat,ma duc sa fac ceva politica,ca vreau sa fiu si eu una dintre fufele politicii romanesti.Dar cel putin eu sunt constienta de faptul ca a vrea nu e totuna cu a putea si ca a-ti dori nu e totuna cu a fi.Si crede-ma stiu sa fac diferenta atat teoretic cat si practic,dar incercarea moarte nu are,daca gandesc pozitiv,iar daca gandesc negativ s-ar putea sa ma omoare cum l-au omorat pe Galilelo Galileo cand a spus ca pamantul se invarte,si ulterior si-au dat si ei seama ca are dreptate,dar dupa ce l-au omorat,parca nu?Daca gresesc ma bazez pe tine sa ma corectezi.Dar nu-i bai ca nu mi-e frica de moarte.Sau??????????Mai exista un sau.Sa mori cu dreptatea in mana e jalnic,spunea cineva aseara,dar totusi mori,si totusi cica lumea se schimba constant in bine?Tu ce zici asa o fi sau nu o fi?A fi sau a nu fi? Si eu cred ca pamantul se invarte,ca ma tot invart in cerc de cand vorbesc p-aci,cred ca odata cu pamantul. ,,Hai ca ma duc sa mai mint si pe altii in viata reala,ca in lumea virtuala minti destul,,Am nevoie de o pauza.Scurta sau lunga,oi vedea eu,cica se spune ca pauzele lungi si dese cheia marilor succese.Sper ca ti-a placut tonul meu de acum.
|
|
|
|

Optimism=Roberta Anastase
,,Hai ca ma duc sa mai mint si pe altii in viata reala,ca in lumea virtuala minti destul,,Am nevoie de o pauza.Scurta sau lunga,oi vedea eu,cica se spune ca pauzele lungi si dese cheia marilor succese.Sper ca ti-a placut tonul meu de acum.