Info
x
Cine este basescu ?
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Octombrie 2010, ora 15:18
De la: TEPAI, la data 2010-10-30 01:14:24 Stenograma a. pora vs. r. morar e de'adreptul jenanta slugarnicia lor !
|
|
Postat pe: 30 Octombrie 2010, ora 15:32
De la: pescarus37, la data 2010-10-30 13:24:59basescu e un bun strateg de-l privesti ca un general de razboi.pt patura de jos a societatii e un tiran esti un pescarus japonez ? chiar nu inteleg legatura dintre nume si poza de la avatar !in legatura cu ce ai zis : ti se pare ca are o STRATEGIE ptr. dezvoltarea Romaniei ? pe termen scurt sau mediu sau lung , ca innafara Indatorarii ei pe termen de 20 ani de acum inainte, n-am vazut alta strategie ! nici vreo strategie internationala n-am vazut, de buna convietuire cu UE ,ca doar suntem tara din comunitatea europeana.....aaaaaa, da, a reusit sa ne izoleze prin insistenta relatiei cu USA ,desi asta deranjeaza in mod vadit UE care tocmai d'aia s-a nascut : sa-i contracareze pe americani, limitindu-le actiunea in europa ! "strategia " lui, cea pe care o lauzi, se limiteaza la jocurile politice pe care le face nu pe baza de mare minte combinativa ci, pe baza de Dosare : ii are la mina pe aproape toti si-i manevreaza ,santajindu-i in interesul sau strict personal : PUTEREA ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
groza_marcel 2 mesaje Membru din: 26/02/2009 |
Postat pe: 30 Octombrie 2010, ora 15:46
Cistigi ceva din asta?
Este la fel ca toti ceilalti nu vezi ca nu stiu ce voteaza Toti sunt la fel. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am208739 2 mesaje Membru din: 18/07/2010 |
Postat pe: 30 Octombrie 2010, ora 16:02
Domnilor Basescu este mare, caracatita mafioto-comunisto-securisto-tiganeasco-aprozaristica care conduce tara din 1945 nu vede cu ochi buni ca un om care a penetrat sistemul si a vazut chipul gorgonei ,nu s-a lasat cumparat si a aratat poporului care este intr-o permanenta stare indusa de letargie ca daca nu se trezeste acum in al 25 ceas va mai dormi inca multe secole ,avand multe sanse sa dispara de pe harta Europei.Romania are multi dusmani in afara,dar mult mai multi in interior.Clasa pseudo politica care este formata numai din personaje penale si care a fost in stare sa-si omoare chear si stapanul,Ceausescu,este in sevraj decand marinarul i-a aratat aproape la propriu p u l a ,si nu o lasa la butoanele puterii pentru a pune mana pe banii si averea tarii si euroii care ar putea veni de la Uniunea Europeana.Vipera crescuta la pieptul lui Ceausescu,Iliescu un personaj malefic parca desprins din piesele lui Shakespeare este simbolul neputintei poporului roman de a se desprinde de trecut si a putea deveni un popor,o natiune,un neam vrednic si de admirat de o intreaga lume.Acest personaj malefic face si desface toata politica Romaniei de dupa 1989, cand isi va da opstescul sfarsit veti auzi iesind din piepturile tuturor romanilor un mare UFFF.Nu-i doresc sa moara pentru ca stie el Dumnezeu de ce n-i l-a dat si cand il va chema la el sa dea socoteala pentru faptele lui stiute si mai ales nestiute.Constantinescu a fost o biata caricatura de om care a inselat un mare om ,pe Coposu, dar a stiut sa tradeze revolutia Romana. Basecu vrea sa invinga sistemul clientelar care sufoca la propriu Romania,haideti sa-l ajutam, nu uitati ca si el este un om supus greselilor si timpului,dar cred ca vrea binele ROMANIEI ,daca tradeaza si el nu uitati totusi ca ROMANIA ESTE ETERNA ,iar numai noi suntem trecatori si supusi fiecare propriei sale karme.Doamne ocrotestei pe RomaniI! Stiti cum a castigat Merlin lupta cu vrajitoarea cea rea ,pur si simplu i-a intors spatele si i-a spus ca din acel moment o va uita o va ignora si in acel moment vrajitoarea si-a piedut toate puterile malefice,deoarece ea se hranea cu sentimentele negative ale oamenilor.Asa trebuie si poporul roman sa scape de aceasta clasa politica corupta ,demagogica,tradatoare de neam si tara,dementa si iresponsabila, sa-i intoarcem spatele sa ne intoarcem cu fata la Dumnezeu si sa ne traim viata pe care am primit-o in dar .Viata fiecarui roman este de mare pret ,dar fiecare roman trebuie sa realizeze aceasta ,sa se iubeasca pe sine asa cum il iubeste pe Dumnezeu,si sa devina responsabil cu acesta avere infinita pe care Dumnezeu a dat-o fiecarui om de pe aceasta planeta unica, VIATA . Incercati sa intelegeti ce este VIATA ,ocrotiti-o,bucurati-va de ea,inmultiti-o! Am zis,asa sa fie !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am057716 2 mesaje Membru din: 22/05/2009 |
Postat pe: 30 Octombrie 2010, ora 16:18
De la: XYW, la data 2010-10-30 09:45:05De la: 9am207599, la data 2010-10-30 09:41:16esti bou
|
Fosta membra 9am.ro 146 mesaje Membru din: 6/03/2009 |
Postat pe: 30 Octombrie 2010, ora 16:42
da stii sa pupi in fund nu gluma
|
Postat pe: 30 Octombrie 2010, ora 17:08
De la: 9am208739, la data 2010-10-30 16:02:03Domnilor Basescu este mare, caracatita mafioto-comunisto-securisto-tiganeasco-aprozaristica care conduce tara din 1945 nu vede cu ochi buni ca un om care a penetrat sistemul si a vazut chipul gorgonei ,nu s-a lasat cumparat si a aratat poporului care este intr-o permanenta stare indusa de letargie ca daca nu se trezeste acum in al 25 ceas va mai dormi inca multe secole ,avand multe sanse sa dispara de pe harta Europei.Romania are multi dusmani in afara,dar mult mai multi in interior.Clasa pseudo politica care este formata numai din personaje penale si care a fost in stare sa-si omoare chear si stapanul,Ceausescu,este in sevraj decand marinarul i-a aratat aproape la propriu p u l a ,si nu o lasa la butoanele puterii pentru a pune mana pe banii si averea tarii si euroii care ar putea veni de la Uniunea Europeana.Vipera crescuta la pieptul lui Ceausescu,Iliescu un personaj malefic parca desprins din piesele lui Shakespeare este simbolul neputintei poporului roman de a se desprinde de trecut si a putea deveni un popor,o natiune,un neam vrednic si de admirat de o intreaga lume.Acest personaj malefic face si desface toata politica Romaniei de dupa 1989, cand isi va da opstescul sfarsit veti auzi iesind din piepturile tuturor romanilor un mare UFFF.Nu-i doresc sa moara pentru ca stie el Dumnezeu de ce n-i l-a dat si cand il va chema la el sa dea socoteala pentru faptele lui stiute si mai ales nestiute.Constantinescu a fost o biata caricatura de om care a inselat un mare om ,pe Coposu, dar a stiut sa tradeze revolutia Romana. Basecu vrea sa invinga sistemul clientelar care sufoca la propriu Romania,haideti sa-l ajutam, nu uitati ca si el este un om supus greselilor si timpului,dar cred ca vrea binele ROMANIEI ,daca tradeaza si el nu uitati totusi ca ROMANIA ESTE ETERNA ,iar numai noi suntem trecatori si supusi fiecare propriei sale karme.Doamne ocrotestei pe RomaniI! Stiti cum a castigat Merlin lupta cu vrajitoarea cea rea ,pur si simplu i-a intors spatele si i-a spus ca din acel moment o va uita o va ignora si in acel moment vrajitoarea si-a piedut toate puterile malefice,deoarece ea se hranea cu sentimentele negative ale oamenilor.Asa trebuie si poporul roman sa scape de aceasta clasa politica corupta ,demagogica,tradatoare de neam si tara,dementa si iresponsabila, sa-i intoarcem spatele sa ne intoarcem cu fata la Dumnezeu si sa ne traim viata pe care am primit-o in dar .Viata fiecarui roman este de mare pret ,dar fiecare roman trebuie sa realizeze aceasta ,sa se iubeasca pe sine asa cum il iubeste pe Dumnezeu,si sa devina responsabil cu acesta avere infinita pe care Dumnezeu a dat-o fiecarui om de pe aceasta planeta unica, VIATA . Incercati sa intelegeti ce este VIATA ,ocrotiti-o,bucurati-va de ea,inmultiti-o! Am zis,asa sa fie ! ce bine semeni cu @click cont ! Basescu VREA SA INVINGA SISTEMUL CLIENTELAR ? Cum ? Inlocuindu-l cu altul portocaliu ? pina una-alta, nu uita draga mea , ca dl. presedinte ne-a dat pe mina FMI.ului, acest asasin economic ce face ce stie : falimentaza si ia gratis ce se mai gaseste in tara pe care a "consiliat-o " ,iar Bas' e pe mina cu ei ..... plata ptr. el este sustinerea la Putere ! asta e Adevarul despre el ! Romania e pierduta ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Octombrie 2010, ora 17:50
De la: gabigabi, la data 2010-10-30 17:08:59De la: 9am208739, la data 2010-10-30 16:02:03Domnilor Basescu este mare, caracatita mafioto-comunisto-securisto-tiganeasco-aprozaristica care conduce tara din 1945 nu vede cu ochi buni ca un om care a penetrat sistemul si a vazut chipul gorgonei ,nu s-a lasat cumparat si a aratat poporului care este intr-o permanenta stare indusa de letargie ca daca nu se trezeste acum in al 25 ceas va mai dormi inca multe secole ,avand multe sanse sa dispara de pe harta Europei.Romania are multi dusmani in afara,dar mult mai multi in interior.Clasa pseudo politica care este formata numai din personaje penale si care a fost in stare sa-si omoare chear si stapanul,Ceausescu,este in sevraj decand marinarul i-a aratat aproape la propriu p u l a ,si nu o lasa la butoanele puterii pentru a pune mana pe banii si averea tarii si euroii care ar putea veni de la Uniunea Europeana.Vipera crescuta la pieptul lui Ceausescu,Iliescu un personaj malefic parca desprins din piesele lui Shakespeare este simbolul neputintei poporului roman de a se desprinde de trecut si a putea deveni un popor,o natiune,un neam vrednic si de admirat de o intreaga lume.Acest personaj malefic face si desface toata politica Romaniei de dupa 1989, cand isi va da opstescul sfarsit veti auzi iesind din piepturile tuturor romanilor un mare UFFF.Nu-i doresc sa moara pentru ca stie el Dumnezeu de ce n-i l-a dat si cand il va chema la el sa dea socoteala pentru faptele lui stiute si mai ales nestiute.Constantinescu a fost o biata caricatura de om care a inselat un mare om ,pe Coposu, dar a stiut sa tradeze revolutia Romana. Basecu vrea sa invinga sistemul clientelar care sufoca la propriu Romania,haideti sa-l ajutam, nu uitati ca si el este un om supus greselilor si timpului,dar cred ca vrea binele ROMANIEI ,daca tradeaza si el nu uitati totusi ca ROMANIA ESTE ETERNA ,iar numai noi suntem trecatori si supusi fiecare propriei sale karme.Doamne ocrotestei pe RomaniI! Stiti cum a castigat Merlin lupta cu vrajitoarea cea rea ,pur si simplu i-a intors spatele si i-a spus ca din acel moment o va uita o va ignora si in acel moment vrajitoarea si-a piedut toate puterile malefice,deoarece ea se hranea cu sentimentele negative ale oamenilor.Asa trebuie si poporul roman sa scape de aceasta clasa politica corupta ,demagogica,tradatoare de neam si tara,dementa si iresponsabila, sa-i intoarcem spatele sa ne intoarcem cu fata la Dumnezeu si sa ne traim viata pe care am primit-o in dar .Viata fiecarui roman este de mare pret ,dar fiecare roman trebuie sa realizeze aceasta ,sa se iubeasca pe sine asa cum il iubeste pe Dumnezeu,si sa devina responsabil cu acesta avere infinita pe care Dumnezeu a dat-o fiecarui om de pe aceasta planeta unica, VIATA . Incercati sa intelegeti ce este VIATA ,ocrotiti-o,bucurati-va de ea,inmultiti-o! Am zis,asa sa fie ! NIMENI NU E DETINATORUL ABSOLUT AL ADEVARULUI,FIECARE POATE SA-SI DE-A CU PAREREA DAR SA SUSTINA HOTARAT " ASTA E ADEVARUL " E PUTIN CAM........RUSINICA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Raporteaza abuz de limbaj
� c� po�i numai s� reu�e�ti, nu ai cum s� pierzi. E�ecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este e�ec. Nimic. Totul �nainteaz� in istoria umanit��ii precum se �nt�mpl� �i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz� de-a lungul c�l�toriei tale.
|
|
|
|
|
9am037261 58 mesaje Membru din: 1/05/2009 |
Postat pe: 30 Octombrie 2010, ora 20:29
Lasa-l pe basescu da cine esti tu dacia? sa ma f la melodie?
|
9am186292 53 mesaje Membru din: 24/04/2010 |
Postat pe: 30 Octombrie 2010, ora 21:09
Circula pe net faptul ca nu numai Nasu a primit cateva hotele de la base, ci si fermecatoarea cosanzeana ziarista PORA. Imi place discutia dintre nasu si pora.
|
profesor2010 438 mesaje Membru din: 31/08/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 30 Octombrie 2010, ora 22:46
Circula pe net faptul ca nu numai Nasu a primit cateva hotele de la base, ci si fermecatoarea cosanzeana ziarista PORA. Imi place discutia dintre nasu si pora
Cred acest lucru fara ezitare, pentru c� v�z�nd emisiuni unde sunt prezenți cei doi imbecili , altfel nu se explic� comportamentul lor, bine doamna pora cred c� nuci nu trebuie s� se chinuie....așa proast� este ea...iar la morar nu c� el ar fi mai...nu nici de departe....sunt persoane jalnice care cred c� odat� și odat� nu va venii ziua c�nd trrebuie s� dai socoteal�.....așa sau altfel dar....moraliatate, bine eu am și o problem� c� deși m-am n�scut ,crescurt aici , dar am stat destul de mult �n Germania, urmat de Austria...Nu prea aveam viaț� de nu eram om �ntegru... Bine �n Rom�nia știu c� asat nu mai este o m�ndrie....dar eu sunt m�ndru pentru cum sunt și cum mi-am crescut șu cres copii... Raporteaza abuz de limbaj
sunt un tip timid,nu vrei s� m� cunoști,fromoaso! Au �ncercat toate nevestele mele dar....
|
|
Fosta membra 9am.ro 1563 mesaje Membru din: 23/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 30 Octombrie 2010, ora 22:57
De la: profesor2010, la data 2010-10-30 22:46:48Circula pe net faptul ca nu numai Nasu a primit cateva hotele de la base, ci si fermecatoarea cosanzeana ziarista PORA. Imi place discutia dintre nasu si pora Cred acest lucru fara ezitare, pentru c� v�z�nd postarea asta unde este prezent un imbecil , altfel nu se explic� comportamentul lui.... Frate ce ai tras pe nas, ca nu ai nicio noima? Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am085096 86 mesaje Membru din: 26/06/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 30 Octombrie 2010, ora 22:57
De la: Silver9AM, la data 2010-10-30 17:50:48De la: gabigabi, la data 2010-10-30 17:08:59De la: 9am208739, la data 2010-10-30 16:02:03Domnilor Basescu este mare, caracatita mafioto-comunisto-securisto-tiganeasco-aprozaristica care conduce tara din 1945 nu vede cu ochi buni ca un om care a penetrat sistemul si a vazut chipul gorgonei ,nu s-a lasat cumparat si a aratat poporului care este intr-o permanenta stare indusa de letargie ca daca nu se trezeste acum in al 25 ceas va mai dormi inca multe secole ,avand multe sanse sa dispara de pe harta Europei.Romania are multi dusmani in afara,dar mult mai multi in interior.Clasa pseudo politica care este formata numai din personaje penale si care a fost in stare sa-si omoare chear si stapanul,Ceausescu,este in sevraj decand marinarul i-a aratat aproape la propriu p u l a ,si nu o lasa la butoanele puterii pentru a pune mana pe banii si averea tarii si euroii care ar putea veni de la Uniunea Europeana.Vipera crescuta la pieptul lui Ceausescu,Iliescu un personaj malefic parca desprins din piesele lui Shakespeare este simbolul neputintei poporului roman de a se desprinde de trecut si a putea deveni un popor,o natiune,un neam vrednic si de admirat de o intreaga lume.Acest personaj malefic face si desface toata politica Romaniei de dupa 1989, cand isi va da opstescul sfarsit veti auzi iesind din piepturile tuturor romanilor un mare UFFF.Nu-i doresc sa moara pentru ca stie el Dumnezeu de ce n-i l-a dat si cand il va chema la el sa dea socoteala pentru faptele lui stiute si mai ales nestiute.Constantinescu a fost o biata caricatura de om care a inselat un mare om ,pe Coposu, dar a stiut sa tradeze revolutia Romana. Basecu vrea sa invinga sistemul clientelar care sufoca la propriu Romania,haideti sa-l ajutam, nu uitati ca si el este un om supus greselilor si timpului,dar cred ca vrea binele ROMANIEI ,daca tradeaza si el nu uitati totusi ca ROMANIA ESTE ETERNA ,iar numai noi suntem trecatori si supusi fiecare propriei sale karme.Doamne ocrotestei pe RomaniI! Stiti cum a castigat Merlin lupta cu vrajitoarea cea rea ,pur si simplu i-a intors spatele si i-a spus ca din acel moment o va uita o va ignora si in acel moment vrajitoarea si-a piedut toate puterile malefice,deoarece ea se hranea cu sentimentele negative ale oamenilor.Asa trebuie si poporul roman sa scape de aceasta clasa politica corupta ,demagogica,tradatoare de neam si tara,dementa si iresponsabila, sa-i intoarcem spatele sa ne intoarcem cu fata la Dumnezeu si sa ne traim viata pe care am primit-o in dar .Viata fiecarui roman este de mare pret ,dar fiecare roman trebuie sa realizeze aceasta ,sa se iubeasca pe sine asa cum il iubeste pe Dumnezeu,si sa devina responsabil cu acesta avere infinita pe care Dumnezeu a dat-o fiecarui om de pe aceasta planeta unica, VIATA . Incercati sa intelegeti ce este VIATA ,ocrotiti-o,bucurati-va de ea,inmultiti-o! Am zis,asa sa fie ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am085096 86 mesaje Membru din: 26/06/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 30 Octombrie 2010, ora 23:02
dar tu de unde ai fi luat bani ca sa poti sa scoti economia asta lasata de tericeanu in groapa ?daca nu de la FNI ,poate ai tu niste ruble lasate mostenire de ilici ,ca nastase umbla numai cu euro ,dolari si casele cred ca nu le-ar vinde ,inca .
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 31 Octombrie 2010, ora 00:35
De la: dragobete, la data 2010-10-23 12:54:24 Ala care a scris laudele chiorului nu-i altul decat unul care nul pupa ci il scuipa-n c.r de la 1 mm,asa sa moara de necaz si oftica. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 975 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Craiova |
Postat pe: 31 Octombrie 2010, ora 01:39
EU.
SI VREAU CRITICI CAT MAI MULTE SI INJURATURI SI TOT CE VRETI VOI SI FUFE. SA VAD VA TINE.AVETI TUPEU SA VA DATI LA MINE? Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am243321 10 mesaje Membru din: 31/10/2010 |
Postat pe: 31 Octombrie 2010, ora 06:31
De la: 9am243044, la data 2010-10-19 09:32:16De 6 ani de zile ,o pocitanie de barcagiu,violeaza Legile si Constitutia Romaniei.Parlamentul poate destitui presedintele pentru incompetenta si fraude la Constitutie,dar nu o face fiind forul legislativ al Romaniei si atunci barcagiul,folosind un ciot de cosas,batjocoreste poporul.GHINEI BRE ? Un mitocan,adus la scaun ,de prostime
|
Postat pe: 31 Octombrie 2010, ora 10:20
De la: diavolita_40, la data 2010-10-31 01:39:16EU. PIEI SATANA !!!!!!!!!! MAI BINE SPUNE BANCURI !!!!!!!!!!!!
� c� po�i numai s� reu�e�ti, nu ai cum s� pierzi. E�ecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este e�ec. Nimic. Totul �nainteaz� in istoria umanit��ii precum se �nt�mpl� �i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz� de-a lungul c�l�toriei tale.
|
|
Postat pe: 31 Octombrie 2010, ora 10:22
De la: black10131307, la data 2010-10-30 22:57:07De la: profesor2010, la data 2010-10-30 22:46:48Circula pe net faptul ca nu numai Nasu a primit cateva hotele de la base, ci si fermecatoarea cosanzeana ziarista PORA. Imi place discutia dintre nasu si pora ETNOBOTANICE,DE ALEA IEFTINE...............ORI ASTA A MANCAT FLORILE DIN PARCURI ........
|
|
Postat pe: 31 Octombrie 2010, ora 13:38
De la: Silver9AM, la data 2010-10-31 10:20:54De la: diavolita_40, la data 2010-10-31 01:39:16EU. Ete c� nu vreau!Și s� nu-mi spui c� nu-ți plac fufele mele puse ministerese,c� am observat eu c� cele mai vizualizate poze pe 9AM,sunt �lea cu femei �n bichini și sutiene.........și ce-o mai fi acolo.Nu-s c� nu m-am uitat prea bine c� mie chiar nu-mi plac.Și dac� m� �ntrebi de ce nu vreau s� pier o s�-ți r�spund c� mi s-a pus pata pe tine.De ce?E o �ntrebare �ntreb�toare și poți s� deschizi un topic pe tema asta,c� așa dai dovad� de inițiativ�,dar s� nu uiți c� idee �mi aparține.
|
Postat pe: 31 Octombrie 2010, ora 13:43
De la: 9am243321, la data 2010-10-31 06:31:02De la: 9am243044, la data 2010-10-19 09:32:16De 6 ani de zile ,o pocitanie de barcagiu,violeaza Legile si Constitutia Romaniei.Parlamentul poate destitui presedintele pentru incompetenta si fraude la Constitutie,dar nu o face fiind forul legislativ al Romaniei si atunci barcagiul,folosind un ciot de cosas,batjocoreste poporul.GHINEI BRE ? Și cine era prostimea,c� am �nțeles eu sunt mitocanul,dar prostimea?Nu cumva f�ceai și tu parte din ea?AAAAAAAAAA,Poate c� nu,pentru c� exist� posibilitatea s� nu te fi dus la vot,dar asta e o lips� de decizie,care de fapt tot o decizie e și lipsa unei decizii.Deci nu ți-ai asumat responsabilitatea,așa c� f�ceai parte din prostime?P�i da,c� cam f�ceai,zic eu.S� v�d ce zici tu. Și ca idee,eu i-am dat ideea lui B�sescu s�-și pun� mai multe femei la guvernare,c� mi s-a p�rut mie c� PDL-ul duce lips� de femei.Bine eu am zis femei,voi le ziceți fufe,B�sescu le zice cum vrea el.C� o fi așa,c� nu o fi așa?Om tr�i și om vedea.
|
|
pescarus37 15 mesaje Membru din: 25/07/2010 |
Postat pe: 31 Octombrie 2010, ora 14:33
cat e tragerea frumusetze mica?
|
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 31 Octombrie 2010, ora 18:07
De la: pescarus37, la data 2010-10-31 14:33:20cat e tragerea frumusetze mica? Tragerea? sau bagarea?Sau e deja bagata ,iar acum o tragi? |
|
9am185392 8 mesaje Membru din: 6/04/2010 Oras: Hunedoara |
Postat pe: 31 Octombrie 2010, ora 19:26
unii sunt loviti la ceas rau, pe site ul asta.... e clar ca de criza economica nu aveam scapare. dar nu o mai dati cu base fratilor. 2009 a fost an electoral iar base a aparut ca solutia salvatoare, iar diaspora nici nu a stiut ce voteaza...in plina criza economica clasa noastra politica a stat cu mana in san si aici ma refer la toata clasa politica iar masurile anti criza au lipsit cu desavarsire...iar cine crede ca basescu sau pdl va reforma statul roman sa mearga sa se consulte la doctor.......nu s-a nascut inca nici partidul si nici presedintele care sa faca asta.......suntem o natiune de smecheri si ne meritam soarta.
|
9am186292 53 mesaje Membru din: 24/04/2010 |
Postat pe: 31 Octombrie 2010, ora 19:32
Sa ne spuna distinsa doamna , generatiei "dupa 90",care vrem sa aratam o realitate, iar ea ne face betivi si drogati, cum face base procesul comunismului, marinar cu carnet PCR in buzunar,ce martori sau video are ca in decembrie 89 si-a ars carnetul de partid? Unde era acest matelot in timpul revolutiei? sa nu-mi spuneti ca se ocupa cu inpartirea celor 250g de vin din portia zilnica a marinarilor.Cate gloante au trecut printre piceoarele lui base?Cati tineri morti sau raniti a ajutat? Si daca imi este ingaduit sa va intreb si pe dumneavoastra , ca prea tineti cu base,unde va este carnetul PCR ? ca ati povestit ca ati fost victima a revolutiei de ma apucase plansul, dar nu era bine sa povesteasca altii de dumneavoastra? Nu ati avut timp 21 ani sa va scrieti memoriile?Ne dati generatiei tinere lectii de democratie voi ce aveti 50 de ani de comunism?Care in acel timp il periati si aplaudati pe ceausescu,apoi pe iliescu si apoi astazi pe infractorul de base?Pentru ce au murit zeci de mii de oameni detinuti politici?De ce s-au sacrificat la revolutie atatia tineri sa devenim sclavi si dezradacinati in propria tara, unde vad zilnic mii de oameni cautand hrana in tomberoanele de gunoaie, pe cand unele calcule facute la finante acum, lunar daca nu s-ar fura banii de catre PDL-sti ,s-ar putea face salarul minim pe ec. 1000 euro. Ne aburiti si ne prostiti cu minciuni denaturand adevarul. Sa stiti ca sunt in tara aceasta si oameni corecti, cinstiti, onesti, fara dosare penale, care pot conduce Romania pentru un trai decent al cetateanului de rand, nu numai sa-i fure ca actuala putere din buzunar, din salar si din pensie.
|
|
Postat pe: 31 Octombrie 2010, ora 22:51
De la: 9am185392, la data 2010-10-31 19:26:10unii sunt loviti la ceas rau, pe site ul asta.... e clar ca de criza economica nu aveam scapare. dar nu o mai dati cu base fratilor. 2009 a fost an electoral iar base a aparut ca solutia salvatoare, iar diaspora nici nu a stiut ce voteaza...in plina criza economica clasa noastra politica a stat cu mana in san si aici ma refer la toata clasa politica iar masurile anti criza au lipsit cu desavarsire...iar cine crede ca basescu sau pdl va reforma statul roman sa mearga sa se consulte la doctor.......nu s-a nascut inca nici partidul si nici presedintele care sa faca asta.......suntem o natiune de smecheri si ne meritam soarta. Bine ca-si mai da seama cineva de asta.
|
Postat pe: 31 Octombrie 2010, ora 22:53
De la: 9am186292, la data 2010-10-31 19:32:14 Sa ne spuna distinsa doamna , generatiei "dupa 90",care vrem sa aratam o realitate, iar ea ne face betivi si drogati, cum face base procesul comunismului, marinar cu carnet PCR in buzunar,ce martori sau video are ca in decembrie 89 si-a ars carnetul de partid? Unde era acest matelot in timpul revolutiei? sa nu-mi spuneti ca se ocupa cu inpartirea celor 250g de vin din portia zilnica a marinarilor.Cate gloante au trecut printre piceoarele lui base?Cati tineri morti sau raniti a ajutat? Si daca imi este ingaduit sa va intreb si pe dumneavoastra , ca prea tineti cu base,unde va este carnetul PCR ? ca ati povestit ca ati fost victima a revolutiei de ma apucase plansul, dar nu era bine sa povesteasca altii de dumneavoastra? Nu ati avut timp 21 ani sa va scrieti memoriile?Ne dati generatiei tinere lectii de democratie voi ce aveti 50 de ani de comunism?Care in acel timp il periati si aplaudati pe ceausescu,apoi pe iliescu si apoi astazi pe infractorul de base?Pentru ce au murit zeci de mii de oameni detinuti politici?De ce s-au sacrificat la revolutie atatia tineri sa devenim sclavi si dezradacinati in propria tara, unde vad zilnic mii de oameni cautand hrana in tomberoanele de gunoaie, pe cand unele calcule facute la finante acum, lunar daca nu s-ar fura banii de catre PDL-sti ,s-ar putea face salarul minim pe ec. 1000 euro. Ne aburiti si ne prostiti cu minciuni denaturand adevarul. Sa stiti ca sunt in tara aceasta si oameni corecti, cinstiti, onesti, fara dosare penale, care pot conduce Romania pentru un trai decent al cetateanului de rand, nu numai sa-i fure ca actuala putere din buzunar, din salar si din pensie. Cam t�rziu ți-ai dat seama de asta,alt� dat� s� �ți dai seama mai devreme,adic� �nainte de alegerile electorale.
|
|
Postat pe: 31 Octombrie 2010, ora 22:54
De la: pescarus37, la data 2010-10-31 14:33:20cat e tragerea frumusetze mica? Cu mine vorbești c� nu-mi dau seama.....................?
|
Fosta membra 9am.ro 136 mesaje Membru din: 23/07/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Noiembrie 2010, ora 05:05
De la: pescarus37, la data 2010-10-31 14:33:20cat e tragerea frumusetze mica? PRET DE CRIZA !
http://www.youtube.com/watch?v=rzORw7-RLCs&feature=related
|
|
CR0N0S 1163 mesaje Membru din: 5/06/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Noiembrie 2010, ora 09:31
Prosti dar multi....
|
|
|

e de'adreptul jenanta slugarnicia lor !
esti un pescarus japonez ? chiar nu inteleg legatura dintre nume si poza de la avatar !
Basescu VREA SA INVINGA SISTEMUL CLIENTELAR ? Cum ? Inlocuindu-l cu altul portocaliu ? pina una-alta, nu uita draga mea , ca dl. presedinte ne-a dat pe mina FMI.ului, acest asasin economic ce face ce stie : falimentaza si ia gratis ce
Nu cred in aplaudacii psd-ului,pnl-ului etc. dar sa sustii ca Marinerul a facut tot ceea ce a promis in campaniile electorale este o dovada ca suntem o natie bolnava si ne meritam soarta.PE CE LUME TRAIESTI DOMNULE?!