back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este basescu ?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

9am150593

4 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 13:29

Multi si prosti.

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 13:34

De la: 9am150593, la data 2010-10-25 13:29:58Multi si prosti.

Bine ca v-ati ales un reprezentant

Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 13:35

De la: 9am150593, la data 2010-10-25 13:29:58Multi si prosti.
Prosti, da` multi!!!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 13:40

stii de ce mi-ai adus aminte acum ? de seara lui 21 dec. 89 cind, dorind sa trec de barajul facut pe cal. victoriei spre piata palatului regal unde erau strinsi oameni care strigau jos comunismul ,am fost oprita ! atunci, le-am tinut un "discurs " soldatilor ce formau acel baraj, intrebindu-i printre altele : ai cui sunteti voi soldati ? ai tarii, ai poporului sau ai lui ceausescu ? pe cine aparati voi si de cine ? noi suntem mamele si tatii, surorile si fratii vostri, voi cu cine tineti ? .....tremurau si lacrimi li se scurgeau din ochii lor de copiii ce nu stiau ce li se va intimpla.....in clipa urmatoare, o mina m-a inhatat de umar si m-a strins de m-a durut ! ma-ntorc fix ca sa ma uit in ochii duri, cu o privire crunta ,a unui ofiter ....cine esti, m-a chestionat el scurt ....i-am spus ca proasta tot : si cum ma cheama si unde lucrez ,atit de tare m-a intimidat privirea aia grea ! du-te femeie acasa ,la copiii tai mai mi-a zis si m-a impins cit colo ! .....am plecat plingind de umilinta si revolta si blestemindu-l .... ulterior mi-am dat seama ca, intrun fel, poate ca mi-a salvat viata si i-am multumit in gind .... dar, in clipa aia eu nu mai aveam vreo teama de moarte ,considerind ca decit o viata de sclav e mai de preferat sa mori !
na belea ! m-am interferat intre doua raspunsuri ....nasol
GABITO............CE SA MAI ZIC...........ARMATA INTADEVAR ESTE IN SLUJBA ROMANIEI ! E PARTE INTEGRANTA DIN STRUCTURILE ACESTE-I TARI,CUM SUNT SI PARLAMENTUL,POLITIA,GUVERNUL,PRESEDENTIA........TOTI DAR ABSOLUT TOTI AR TREBUI SA SERVEASCA TARA ASTA,FIECARE CU ATRIBUTIILE , SUBORDONARILE SI IERARHIA CONFERITA DE LEGE ! CE INTELEGI TU PRIN ASTA ? CE INTELEG EU PRIN ASTA ? EU CE INTELEGI TU ........STIU ! CE INTELEG EU E FAPTUL CA ATAT CAT LEGEA SI CONSTITUTIA ACESTEI TARI AU CONSFINTIT O LEGE,APOI ACEA LEGE TREBUIE NEAPARAT RESPECTATA (CHIAR DACA SUNT 85% CONTESTATARI ) ACEST PROCENT NU A FOST CONFIRMAT DE NIMENI SI NU CRED CA ESTE REAL........LEGILE IN VIGOARE CONSFINTESC O ANUMITA RASPUNDERE DIN PARTEA TUTUROR STRUCTURILOR DIN ACEASTA TARA,EU DACA NU O SA MAI POT SA SERVESC IN TEMEIUL LEGII PE CINE SI IN CINE CRED,O SA-MI DAU DEMISIA SI " PE PERSOANA FIZICA,VB. LUI VANGHELIE ' O SA-MI FAC MAI DEPARTE MESERIA.
IN '89 TI-AM MAI SPUS AVEAM 15 ANI,ERAM ANUL INTAI LA LIC. MILITAR," REVOLUTIA " M-A PRINS IN VACANTA SI AM FOST SI EU BUIMAC PE STRAZI DAND CU PIETRE INJURAND ( CA UN OM MARE ) SI CREZANDU-MA BURICUL PAMANTULUI...........ACUM CAND RETRAIESC ACELE MOMENTE IMI VINE SA INTRU IN PAMANT DE RUSINE......CE TREBUIE VOI SA INTELEGETI,DACA PUTETI,SI VRETI IN SPECIAL,E FAPTUL CA ALEGERILE S-AU FRAUDAT DIN TOATE PARTILE ( VB. LUI POANTA,EI AU FURAT MAI MULT ) CUM DE FAPT SE INTAMPLA IN FIECARE TARA........CA NIMENI NU VREA RAUL POPORULUI ROMAN,MAI ALES ........SI CA E O PERIOADA GREA SI TULBURE,DEPINDE DE NOI SA O LIMPEZIM SAU SA O FACEM SI MAI TULBURE !!!

� c� po�i numai s� reu�e�ti, nu ai cum s� pierzi. E�ecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este e�ec. Nimic. Totul �nainteaz� in istoria umanit��ii precum se �nt�mpl� �i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz� de-a lungul c�l�toriei tale.
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 13:49

De la: 9am186292, la data 2010-10-24 20:32:27 Pentru Silver9AM : nu pot sa-i spun decat trei cuvinte: NU MANCA RAHAT! (c...t). Daca 85% din populatie, este inpotriva lui basescu, ce vei face cand infractorul nu v-a mai fi? La fel si ceausescu si gasca lui se credeau puternici cum declara base si unde au ajuns? Cum de noua nu ne sare mustarul cand ne amenintati , ne jigniti , ne injurati , ne furati, cum sa ne adresam hotilor ce sunteti si infractorilor, ce castig l-a determinat pe base sa-i dea fabricile lui Omar Haysam innapoi, alt infractor cu miliarde datorii la stat, si apoi sa-l scoata din temnita si sa-i puna la dispozitie avion sa fuga din tara? Daca erau vandute toate locatiile lui Omar Haysam platea base toate datoriile tarii.Eu zic ceva; trebuie sa inlocuim antimateria cenusie din capetele clanului basescian, cu ceva mai colorat, haite de lupi ce dezradacinati poporul.

Perfect prietene, dar uiti un lucru: securistii lui base mananca si k...t la greeeeu, DACA SE PLATESTE BINE!!!!!!!!!

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 13:50

De la: danieldamiean, la data 2010-10-24 08:16:32 BASESCU ESTE FATA HADA A ROMANIEI DE AZI, CEL MAI PROST PRESEDINTE DIN ULTIMII 20 DE ANI !
IN ISTORIA SA DE LA DACI INCOACE, POPORUL ROMAN S-A DOVEDIT A FI DOAR UN POPOR DE SLUGI, CARE A TREBUIT MEREU SA FIE CONDUS BA DE STRAINI BA DE PROSTI, PENTRU CA PE AI SAI SEMENI, CARE AU AVUT OARECE VIZIUNI MENTALE SI ABILITATI, A STIUT SA-I TRADEZE SAU SA-I UCIDA DOVEDIND ASTFEL LIPSA DEMNITATII SI VERTICALITATII SI A FAPTULUI CA N-A STIUT DELOC SA-SI ALEAGA SOARTA!
DE ACEEA BASESCU ESTE TOCMAI REFLEXIA POPORULUI, ADICA, MINCINOS, PALMAR, BETIV, CURVAR, INCULT, MINTE SCURTA-PLETE LUNGI ( LA EL LIPSESC), AROGANT, DUSMANOS, DISPRETUITOR SI SE MAI POATE CONTINUA ! ALTFEL NU SE EXPLICA DE CE ACEASTA ANOMALIE A REIESIT CONDUCATOR A DOUA OARA .
SLUGARNICIA POPORULUI , REPREZENTATA DE PRIMUL OM AL TARII SE POATE VEDEA CAND IN RARELE DEPLASARI EXTERNE ACEST PRESEDINTE MINCINOS ARE OBICIEIUL DE A TRECE PRIN SPATELE GAZDELOR, UITAND CA DE FAPT EL ESTE INVITATUL, ASTA DACA NU CUMVA SE MAI SI AFLA SUB INFLUENTA BAUTURILOR ALCOOLICE, CUM ARE OBICEIUL RECUNOSCUT, FIIND BUN SMENAR IN A NE COMUNICA CA CE VEDEM NOI PROSTII DE RAND, CU OCHII NOSTRI, NU-I ACEEA REALITATEA.
ASA CA BRAV POPOR ROMAN AI EXACT CE-TI TREBUIE, MARINAR AI DORIT , APA TE-A INGHITIT, A SE REVEDEA DE CE SUNTEM ATAT DE DES INUNDATI IN ULTIMII 6 ANI SI ROMANIA ESTE ESUATA COMPLET ACUM DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE, ECONOMIC, SOCIAL SI POLITIC PE APA ISTORIEI LUMII. CE SOARTA CRUNTA !!!!
SA-TI FIE RUSINE CETATENE BASESCU CA AI RUPT TARA ASTA IN DOUA DUPA CE MULTI PREDECESORI AI TAI, DE LA MIHAII VITEAZU INCOACE S-AU CHINUIT S-O TINA UNITA !!!!!!
MINCINOSULE !!!!

9am150593

4 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 14:26

Am sa va spun o poveste.Eu nu tin neaparat cu Basescu dar vreau sa aduc aminte un lucru : A.I. Cuza cand a fost ales ,ma rog dupa unire, a gasit tara cam tot asa cum a gasit-o Basescu , poate mai rau. Daca ne amintim bine ca si A.I.Cuza purta uniforma ca si Basescu si vreau sa subliniez pentru cine nu stie ca oamenii care poarta uniforma sunt disciplinati si au o inclinatie de a conduce, sunt buni lideri.
Cuza a focut reforma si astazi este scris in manualele de istorie despre el. Foarte multi s-au temut de el fiindca era hotarit si ducea lucrurile la bun sfirsit.Din aceasta cauza a sfirsit prin a fii exilat si a murit departe de tara. Haideti sa nu repetam aceiasi gresala. Sa lasam sa fie facuta reforma si sa-i cerem cont dupa aceia. Liderii politici de acum nu sunt in stare de asa ceva .Sunt niste plangaciosi care se ascund in spatele multimii usor de manipulat. Nu vad nici unul in stare sa-l infrunte pe Basescu. Sii mai am un lucru de spus: Basescu nu a devenit presedinte sa fure din bugetul de stat.

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 14:36

De la: 9am150593, la data 2010-10-25 14:26:59Am sa va spun o poveste.Eu nu tin neaparat cu Basescu dar vreau sa aduc aminte un lucru : A.I. Cuza cand a fost ales ,ma rog dupa unire, a gasit tara cam tot asa cum a gasit-o Basescu , poate mai rau. Daca ne amintim bine ca si A.I.Cuza purta uniforma ca si Basescu si vreau sa subliniez pentru cine nu stie ca oamenii care poarta uniforma sunt disciplinati si au o inclinatie de a conduce, sunt buni lideri.
Cuza a focut reforma si astazi este scris in manualele de istorie despre el. Foarte multi s-au temut de el fiindca era hotarit si ducea lucrurile la bun sfirsit.Din aceasta cauza a sfirsit prin a fii exilat si a murit departe de tara. Haideti sa nu repetam aceiasi gresala. Sa lasam sa fie facuta reforma si sa-i cerem cont dupa aceia. Liderii politici de acum nu sunt in stare de asa ceva .Sunt niste plangaciosi care se ascund in spatele multimii usor de manipulat. Nu vad nici unul in stare sa-l infrunte pe Basescu. Sii mai am un lucru de spus: Basescu nu a devenit presedinte sa fure din bugetul de stat.

Ba da, basescu a devenit presedinte pentru A FURA DE LA BUGETUL DE STAT, SA FIE FOARTE CLAR!!!!!
CE A FACUT IMEDIAT DUPA ALEGERI???? A PLECAT IN REP. MOLDIVA PENTRU A ACHITA NOTA DE PLATA A FRAUDELOR COMISE PENTRU ALEGEREA LUI!!!!!!!!!!!!!!!
Singurul interes al lui basescu e sa fure cat mai mult de la bugetul de stat, de a "umfla" cat mai multe transe de la FMI, nu conteaza ca crapam toti, el trebuie sa fure tot si sa dispara cine stie unde, iar noi trebuie sa murim din cauza conditiilor draconice puse de FMI pentru niste transe DE CARE NU SE REALIZEAZA NIMIC SI DE CARE NU AVEM NEVOIE.
Si, hai sa nu patam memoria lui Cuza prin comparatii jignitoare cu marlanul amic cu bercea mondialul, stabilit prin furt si frauda la Cotroceni, bine???????

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 14:48

De la: 9am150593, la data 2010-10-25 14:26:59Am sa va spun o poveste.Eu nu tin neaparat cu Basescu dar vreau sa aduc aminte un lucru : A.I. Cuza cand a fost ales ,ma rog dupa unire, a gasit tara cam tot asa cum a gasit-o Basescu , poate mai rau. Daca ne amintim bine ca si A.I.Cuza purta uniforma ca si Basescu si vreau sa subliniez pentru cine nu stie ca oamenii care poarta uniforma sunt disciplinati si au o inclinatie de a conduce, sunt buni lideri.

Daca reusim sa trecem putin de nivelul manualului de istorie de clasa V-a si sa ne dam seama ca lucrurile,mai ales in politica ,sunt ceva mai complicate decat sa afirmi pur si simplu ca Stefan era sfant,Mihai Viteazu patriot unificator iar Cuza un tip care lacrama si dadea ochii peste cap cand vedea tarani amarati, am putea sa incercam sa facem o paralela NU intre Cuza si Basescu (m-ar da in judacata urmasii lui Cuza) ci intre situatiile de atunci si cea de acum. Facem abstractie de betiile lui Cuza si de amantele sale si ne concentram doar pe evenimentele istorice....

Cum a ajuns Cuza la putere? Simplu,a ajuns prin sprijinul boerimii pasoptiste care intelegea necesitatea evolutiei istorice a Romaniei, foarte multi dintre acesti boieri avand studii in Franta,fiind influentati de ideile luminate ale vremii,de idealurile de atunci. Curentele masonice au exercitat o influenta foarte mare, si au contribuit si ele la tendintele generale de modernizare dorite si aplicate in acea vreme.Ca urmare Cuza a ajuns prin dubla alegere domn .Pana aici totul este perfect ,din necesitatea de modernizare a tarii ,a venit la putere un domn numit Cuza...

Problemele cele mari insa au inceput cand chiar Cuza a inceput sa manifeste tendinte autoritariste opunandu-se astfel chiar curentului care l-a adus pe el la putere. Apelul la popor ,si retorica sa,erau fix cea care l-a adus si pe Basescu a doua oara la putere. Poporul il iubea pe Cuza dar il iubea asa cum in romanele cu rombulet roz sau in telenovelele siropoase, dama sa indragoste de barbatul crud care desi o inseala si ii da palme ,are din cand in cand lacrimi in ochi de dragul ei,o mai mangaie pe obraz si ii spune vorbe mestesugite.

Ce a facut Cuza pentru taranul roman? Pai a lacramat mult in primul rand.Apoi le-a facut o reforma agrara. Ce nu se spune insa in majoritatea manualelor de istorie este ca de fapt aceasta masura a avut ca scop in primul rand atacarea conservatorilor lui Catargiu si nu dragostea de tarani,si ca taranii erau de fapt pusi sa cumpere pamanturile de la proprietari. Cu alte cuvinte Mos Ion Roata s-a ales cu pamantul platind toata viata rate care l-au cocosat.

Ca tot l-a pocnit pe Cuza dragostea de popor, a facut si o reforma electorala .Cica poporul nu se poate sa nu voteze .Poporul s-a bucurat si a luat de fapt o mare teapa, ca mai mereu cand se bucura prea mult la discursuri sforaitoare.Taranii aveau nevoie de un numar urias de voturi pentru a desemna un reprezentatnt ,care la randul lui acorda un vot unui deputat. Pe scurt taranii votau degeaba dar deh,se bucurau si ei saracii. Nici aceasta reforma electorala nu a fost facuta de dragul taranilor,ca sa le dea jucarie noua,ci deoarece a reusit Cuza sa impuna niste mecanisme care il avantajau electoral foarte mult .Mecanismele electorale , sistemul de vot impus si criteriile reprezentative ii conveneau de minune domnitorului. Poate ca suna cunoscut cumva un text recent ,legat de necesitatea schimbarii sistemului de vot in vederea reprezentarii mai bune a populatiei si reformarii clasei politice bla bla bla,idee la care nu acum mult timp poporul era extaziat.Rezultatul se vede acum.

Ca si acum,iubitorul asta de popor avea si un partid care il asculta orbeste,un partid de servitori care erau cand cu unii cand cu altii,care strigau cand la unii cand la altii in functie de ce le spunea Seful.Aveau si un Boc in persoana lui Kogalniceanu (asemanarile sunt chiar si fizice) si existau ca partid doar ca sa il slujeasca pe Cuza. Se poate spune ca partidul lui Kogalniceanu reprezinta primul partid populist din istoria tarii
,partid care la spusele sefului plange pe langa tarani, durandu-l de fapt drept in cot de ei.

Ce mai facea Cuza plictisindu-se intre betii,femei si dragostea de taranul roman? Pai intai l-au apucat dracii pe parlamentul de atunci si l-a dizolvat .Ca si Base, si-a dat seama ca are nevoie de o constitutie si ca tendintele astea noi pe atunci,democratice, il deranjeaza rau de tot .Constitu�ia promulgat� de el �n 1864, dup� dizolvarea Adunarii Constituante, era expresia celei mai evidente dictaturi personale. Domnul era singurul care avea drept de initiativa legislativa �i drept de veto nelimitat la orice decizie a noii Adunari. I-au venit si alte idei ca spre exemplu sa devina monarh absolut ,sa-si faca si el o dinastie ,sa conduca singur si sa se opuna de fapt idelior care IL ADUSESERA LA PUTERE,sa se opuna inceputului de democratie,atat cat era el atunci.

Cele doua forte ale elitei societatii romanesti ,liberalii si conservatorii care il adusesera pe Cuza la putere tocmai pentru a asigura un drum nou Romaniei ,s-au vazut in situatia de a esua in proiectul lor de democratizare si de modernizare a tarii. S-au unit ca urmare, si l-au trimis pe Cuza la plimbare, un lucru care a fost excelent pentru Romania .Niste baieti carora ar trebui sa le multumim ,consecventi drumului ales pentru Romania si plini de bun-simt istoric ,i-au facut o vizita cu sabiile la brau si l-au intrebat daca nu cumva vrea sa abdice.Cuza s-a gandit bine si si-a dat seama ca de fapt asta era si dorinta sa,nu a facut mofturi,si a plecat in Austria unde a murit la 53 de ani intr-un hotel. Unii tarani au plans, convinsi ca ii iubea la nebunie Cuza .Vor plange unii si la Basescu,au plans chiar si la Stalin,asa plang prostii ,cand NU TREBUIE. Important este ca in acea vreme, s-au gasit barbati care au stiut sa actioneze pentru binele Romaniei ,refuzand sa-si puna inteligenta si curajul in slujba unui singur om,refuzand sa reintre iar pe drumul unei Romanii conduse de un "voievod" care facea cam ce dorea el,si preferand sa salveze o tara si sa o aduca pe drumul modernizarii.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 15:12

De la: vaneamarin, la data 2010-10-25 12:04:18
De la: bogdanmandrea, la data 2010-10-25 11:54:21si cine vroiai bree sa te conduca,kanalia de geoana cu vantu si securistul de voiculescu?ai furat din 90 si regreti acum,asa se pare.

Nu bai Bogdane,normal ca nu este altul mai bun decat Base in Romania. Deja ma intreb cu groaza ce dracu' facem noi cand va muri Base pe la 85 -90 de ani si nu va mai avea cine sa conduca tara ?

PS:Huoooo,fura toti astia care nu tin cu Base de sting !

cum adica cine ne va conduce dupa ce e n'o mai fi ? pfoaiii ! ce intrebare e asta ? EBA ne va conduce ! ptr. ce crezi ca a intrat in politica si taticutzu i-a cumparat locul de europarlamentar ,facind mismasuri dupa mismasuri sub directa obladuire a lui Ridzi cea "iute de mina " ? !
p.s. bogdane , cu ce-i mai putin securist bas' fata de voiculescu ? sau mai comunist- nomenclaturist pe vremea lui ceasca ?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 15:29

@silver, citeste postarea lui @vanea ,despre Cuza vs. interesul ROMANIEI si paralelismul cu Basescu ! si am sa mai adaug doar o fraza : domnii, voievozii, presedintii, sunt trecatori ....ROMANIA e vesnica si asa trebuie sa ramina....e singurul lucru ce conteaza cu adevarat !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 15:50

De la: gabigabi, la data 2010-10-25 15:29:56@silver, citeste postarea lui @vanea ,despre Cuza vs. interesul ROMANIEI si paralelismul cu Basescu ! si am sa mai adaug doar o fraza : domnii, voievozii, presedintii, sunt trecatori ....ROMANIA e vesnica si asa trebuie sa ramina....e singurul lucru ce conteaza cu adevarat !

GABITO,TOTI SUNTEM PERENI....NIMENI NU E NEMURITOR........INTRA-DEVAR ROMANIA ESTE O TARA DE CARE SE POATE SPUNE CA A REZISTAT IMPOTRIVA TUTUROR VICISITUDINILOR PE DECURSUL A MII DE ANI ( NU S-A NUMIT DINTODEAUNA ROMANIA ) ,UITATE CATE IMPERII S-AU DESTRAMAT,CATE TARI.............SUNTEM IUBITI DE D-ZEU,NOI NU NE IUBIM..........

� c� po�i numai s� reu�e�ti, nu ai cum s� pierzi. E�ecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este e�ec. Nimic. Totul �nainteaz� in istoria umanit��ii precum se �nt�mpl� �i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz� de-a lungul c�l�toriei tale.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 15:54

De la: Silver9AM, la data 2010-10-25 15:50:11
De la: gabigabi, la data 2010-10-25 15:29:56@silver, citeste postarea lui @vanea ,despre Cuza vs. interesul ROMANIEI si paralelismul cu Basescu ! si am sa mai adaug doar o fraza : domnii, voievozii, presedintii, sunt trecatori ....ROMANIA e vesnica si asa trebuie sa ramina....e singurul lucru ce conteaza cu adevarat !

GABITO,TOTI SUNTEM PERENI....NIMENI NU E NEMURITOR........INTRA-DEVAR ROMANIA ESTE O TARA DE CARE SE POATE SPUNE CA A REZISTAT IMPOTRIVA TUTUROR VICISITUDINILOR PE DECURSUL A MII DE ANI ( NU S-A NUMIT DINTODEAUNA ROMANIA ) ,UITATE CATE IMPERII S-AU DESTRAMAT,CATE TARI.............SUNTEM IUBITI DE D-ZEU,NOI NU NE IUBIM..........

VANIA A SCRIS UN ESEU,O INTERPRETARE PROPRIE DESPRE CUZA...........DACA AS FI DE LA PNL ( DOAMNE FERESTE ) I-AS DA NOTA 8,DACA AS FI DE LA PDL ( NU SUNT ) II DAU 3,DAR SILVER 9AM,II DA 5 PT. STRADUINTA.............

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 15:57

De la: 9am178165, la data 2010-10-25 13:49:27
De la: 9am186292, la data 2010-10-24 20:32:27 Pentru Silver9AM : nu pot sa-i spun decat trei cuvinte: NU MANCA RAHAT! (c...t). Daca 85% din populatie, este inpotriva lui basescu, ce vei face cand infractorul nu v-a mai fi? La fel si ceausescu si gasca lui se credeau puternici cum declara base si unde au ajuns? Cum de noua nu ne sare mustarul cand ne amenintati , ne jigniti , ne injurati , ne furati, cum sa ne adresam hotilor ce sunteti si infractorilor, ce castig l-a determinat pe base sa-i dea fabricile lui Omar Haysam innapoi, alt infractor cu miliarde datorii la stat, si apoi sa-l scoata din temnita si sa-i puna la dispozitie avion sa fuga din tara? Daca erau vandute toate locatiile lui Omar Haysam platea base toate datoriile tarii.Eu zic ceva; trebuie sa inlocuim antimateria cenusie din capetele clanului basescian, cu ceva mai colorat, haite de lupi ce dezradacinati poporul.

Perfect prietene, dar uiti un lucru: securistii lui base mananca si k...t la greeeeu, DACA SE PLATESTE BINE!!!!!!!!!

VUVUZELA,VREI TRUSOU ? VEZI LA PODUL GRANT,DAR TRE. SA STAI LA COADA...............

Fosta membra 9am.ro

12 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 16:50

d-le 9am243044, bravo, esti un model pentru pleava societatii.
Te rog reciteste ce ai scris si sunt convins ca iti va fi rusine.
poti avea opinii diferite. poti fi contra, dar sa jignesti si sa cobori atat de jos este o boala, cred...
Daca ai copii si te vor citi crd ca nu vor fi mandri de d-ta.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 17:35

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 18:10

De la: _KARPOV, la data 2010-10-25 17:35:15

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 18:16

De la: 9am180971, la data 2010-10-25 16:50:42d-le 9am243044, bravo, esti un model pentru pleava societatii.
Te rog reciteste ce ai scris si sunt convins ca iti va fi rusine.
poti avea opinii diferite. poti fi contra, dar sa jignesti si sa cobori atat de jos este o boala, cred...
Daca ai copii si te vor citi crd ca nu vor fi mandri de d-ta.

NU FII UIMIT,SUNT POSTACII PSD+PNL,DE OBICEI ASA SE EXPRIMA,NISTE LOAZE...........

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 18:26

De la: Silver9AM, la data 2010-10-25 15:54:41

VANIA A SCRIS UN ESEU,O INTERPRETARE PROPRIE DESPRE CUZA...........DACA AS FI DE LA PNL ( DOAMNE FERESTE ) I-AS DA NOTA 8,DACA AS FI DE LA PDL ( NU SUNT ) II DAU 3,DAR SILVER 9AM,II DA 5 PT. STRADUINTA.............

Vai Silver,esti un dragut .M-ai trecut clasa! .Singura mea ingrijorare de altfel asta era ,ce nota imi da Silver ....

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 18:35

De la: vaneamarin, la data 2010-10-25 18:26:35

Vai Silver,esti un dragut .M-ai trecut clasa! .Singura mea ingrijorare de altfel asta era ,ce nota imi da Silver ....

VANIA,FARA SUPARARE.........PAREREA MEA,EU DACA LA-S FI SCRIS CE NOTA MI-AI FI DAT ?

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 19:06

De la: Silver9AM, la data 2010-10-25 18:35:35

VANIA,FARA SUPARARE.........PAREREA MEA,EU DACA LA-S FI SCRIS CE NOTA MI-AI FI DAT ?

10+ cu felicitari, si te si laudam.Recunosc insa ca poate eram subiectiv si doream si sa te incurajez.

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 19:46

De la: Silver9AM, la data 2010-10-25 15:57:15

VUVUZELA,VREI TRUSOU ? VEZI LA PODUL GRANT,DAR TRE. SA STAI LA COADA...............

BLACK + SILVER+APEX + IALOMITEANU + BOC + BASESCU = POPONARI

BLACK + SILVER +APEX+ IALOMITEANU + BOC + BASESCU = POPONARI

BLACK + SILVER + APEX+ IALOMITEANU + BOC + BASESCU = POPONARI

BLACK + SILVER + APEX+IALOMITEANU + BOC + BASESCU = POPONARI

BLACK + SILVER + IALOMITEANU + BOC + BASESCU = POPONARI

Sa continui? V-ati calmat otrepelor??????

gbispas

688 mesaje

Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 19:55

De la: vaneamarin, la data 2010-10-24 15:15:45
De la: gbispas, la data 2010-10-24 14:34:25Cel mai bun presedinte sau conducator ce l-au avut romanii.Pacat ca prostii de romani nu vad asta.Si mai ales ca nu inteleg.Poate daca o sa-i numere ouale lui Nastase sau matusii Tamara,in continuare spera sa fie mai bine.Dar ce pretentie sa ai de la un popor care si-au vandut casele ca sa se imbogateasca peste noapte,la Caritas sau care in aceeasi speranta si-au dat ca prostii banii lui Vantu si Vlas,........de fapt asta-i poporul roman.Nu am auzit sa iasa unul in strada ca vrea sa munceasca dar ca nu i se mai dau bani pt toti puturosii si putorile de pe la ghisee sau din salile de clasa,.....s.a.m.d. ies.Ca de',nu mai are prostul ce sa depuna la un alt Caritas.
DESTEPTATI-VA POPOR DE AGEAMII,bogatia nu se face niciodata peste noapte si in timp.Foarte mult timp.Insa cel mai important,nu trebuie sa astepti SA DEA GUVERNU',trebuie sa va folositi creierele alea seci si sa construiti singuri ceva(sa va construiti).

Gabi,tu imi cunosti punctul de vedere despre tine .Esti un cretin care nu intelege nimic ,care este tupeist aiurea,care face o combinatie perfecta , intre Vadim si Basescu .Esti prototipul marlanului primitiv , ,agresiv, mincinos si prost ,si din cauza asta te inteleg ca esti un sustinator al lui Basescu.

Mi-am propus sa nu mai vorbesc cu imbecilii reterdati dar cu tine fac o exceptie.
Apropos,cati bani ai "bagat" la Caritas?

EU
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 20:10

De la: gbispas, la data 2010-10-25 19:55:44
De la: vaneamarin, la data 2010-10-24 15:15:45
De la: gbispas, la data 2010-10-24 14:34:25Cel mai bun presedinte sau conducator ce l-au avut romanii.Pacat ca prostii de romani nu vad asta.Si mai ales ca nu inteleg.Poate daca o sa-i numere ouale lui Nastase sau matusii Tamara,in continuare spera sa fie mai bine.Dar ce pretentie sa ai de la un popor care si-au vandut casele ca sa se imbogateasca peste noapte,la Caritas sau care in aceeasi speranta si-au dat ca prostii banii lui Vantu si Vlas,........de fapt asta-i poporul roman.Nu am auzit sa iasa unul in strada ca vrea sa munceasca dar ca nu i se mai dau bani pt toti puturosii si putorile de pe la ghisee sau din salile de clasa,.....s.a.m.d. ies.Ca de',nu mai are prostul ce sa depuna la un alt Caritas.
DESTEPTATI-VA POPOR DE AGEAMII,bogatia nu se face niciodata peste noapte si in timp.Foarte mult timp.Insa cel mai important,nu trebuie sa astepti SA DEA GUVERNU',trebuie sa va folositi creierele alea seci si sa construiti singuri ceva(sa va construiti).

Gabi,tu imi cunosti punctul de vedere despre tine .Esti un cretin care nu intelege nimic ,care este tupeist aiurea,care face o combinatie perfecta , intre Vadim si Basescu .Esti prototipul marlanului primitiv , ,agresiv, mincinos si prost ,si din cauza asta te inteleg ca esti un sustinator al lui Basescu.

Mi-am propus sa nu mai vorbesc cu imbecilii reterdati dar cu tine fac o exceptie.
Apropos,cati bani ai "bagat" la Caritas?

Gabitule,ce dracu' este cu postarea asta a ta ? .Ce dracu este in capul tau bai plavane ?Esti plin de ura neputincioasa ,nu-i asa ?...

PS:Bai plavane care injuri poporul roman ,tu tragi prafuri pe nas?Daca da esti scuzat ,daca nu, esti un nesimtit care isi jigneste propriul popor pupand krul lui Base!

9am243203

7 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 21:12

De la: 9am243044, la data 2010-10-19 09:32:16De 6 ani de zile ,o pocitanie de barcagiu,violeaza Legile si Constitutia Romaniei.Parlamentul poate destitui presedintele pentru incompetenta si fraude la Constitutie,dar nu o face fiind forul legislativ al Romaniei si atunci barcagiul,folosind un ciot de cosas,batjocoreste poporul.GHINEI BRE ?

Multi dintre parlamentarii PDL sunt constienti ca trebuie sa votam pentru Motiunea PSD,pentru plecarea Guvernului Boc,dar Stolojan si Basescu sefii mafiei se opun si ne interzice sa votam ,chiar fiind in sala,o mare incalcare a dreptului parlamentarului.

illyrialazar

25 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 21:32

din ce tabara faci parte...sa nu mi spui ca esti independent

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 21:40

De la: vaneamarin, la data 2010-10-25 19:06:43
De la: Silver9AM, la data 2010-10-25 18:35:35

10+ cu felicitari, si te si laudam.Recunosc insa ca poate eram subiectiv si doream si sa te incurajez.

VANIA ,ESTI O BOMBOANA............CONSIDERA CA L-AM SCRIS EU SI PUNE NOTA............. E BUN COMENTARIUL,ASTA E ADEVARUL ...........NU E BUNA ,SIMILITUDINEA...............IN REST 5+ CU FELICITARI !!!!!!!!!!!!!!!

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 21:44

De la: 9am178165, la data 2010-10-25 19:46:18

Da- mi place ca te simti mai SPP-istule Siver, si nu mai incerci sa negi evidenta: faptul ca mananci k...t la greu!!!! Pofta buna!!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 21:55

De la: 9am178165, la data 2010-10-25 21:44:06
De la: 9am178165, la data 2010-10-25 19:46:18

Da- mi place ca te simti mai SPP-istule Siver, si nu mai incerci sa negi evidenta: faptul ca mananci k...t la greu!!!! Pofta buna!!

SCRIE ROMANESTE,MILOAGO,CERE LA CAPRA PODULUI NU CERSI IN VAZUL EUROPEI........" SILVU PLE MESIU " CATEA ORDINARA,CARE FACI COPII IN SPERANTA CA STATUL ITI VA PLATI IPOTECILE SI RATELE............SCARBA ORDINARA CE ESTI !!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

8 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 22:30

Apoi dragu badichi, tu n-ajungi nici mariner, daramite presedinte de tara!
Tu nu esti decat o scama pe pamantul romanicai, esti un ciot bun de nimic!
Daca astfel de specimene se apuca sa-l caracterizeze pe presedinte, ne-am dus naibi!
Pentru ca nu ridici ochii sa vazi si sa intelegi; a intelege este greu, necesita mai mult de 1,5 neuroni valizi ! Sa-ti fie tarana usoara, ponegriciule !

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CINE ESTE BASESCU ?
Mergi la: