gbispas
688 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 21 Decembrie 2010, ora 10:00
De la: 9am178165, la data 2010-12-20 10:02:23De la: 9am178165, la data 2010-12-19 22:18:49De la: 9am178165, la data 2010-12-17 20:11:43De la: bebe18, la data 2010-12-17 18:19:13De la: dinicaoprea, la data 2010-10-23 13:42:45un om cinstit[/quote
DACE ESTE ASA DE CINSTIT POATE NE SPUNE SI NOUA UNDE ESTE FLOTA?
Corect!!!!!!!!!!!!!!!!!! UNDE ESTE FLOTA COMERCIALA A ROMANIEI, INCULPAT TRAIAN BASESCU?????
TE INTREABA POPORUL ROMAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pai daca toate miloagele cu borseta ar reprezenta poporul roman,...........Tu de unde ai vazut ca a vandut Basescu vreo flota?Ce dovada ai,in acest sens,miloaga nedorita de nimeni?
MONARHIA,INGROAPA ROMANIA
EU
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 21 Decembrie 2010, ora 10:15
De la: gbispas, la data 2010-12-21 09:47:53De la: gabigabi, la data 2010-12-13 16:59:42De la: gbispas, la data 2010-12-12 14:03:45De la: gabigabi, la data 2010-12-10 08:25:15De la: gbispas, la data 2010-12-09 19:11:55De la: gabigabi, la data 2010-12-09 09:01:00De la: gbispas, la data 2010-12-08 19:45:41De la: gabigabi, la data 2010-12-08 16:57:31si as mai vrea sa-ti spun ceva @gbispas - sau care o fi numele tau real - in legatura cu pensia mea....sau ce-a mai ramas din ea ! ea este rezultatul a 35 de ani de munca cinstita si facuta cu drag, impreuna cu oameni cu care si acum ma mai intilnesc ....atit cit este ea ( pensia) , imi ajunge sa tin usa deschisa acelor prieteni dragi cu care ma intilnesc , sa stam de vorba, sa ne facem mici cadouri ! viata mea este o Curte larga, cu flori, cu copii, cu prieteni, cu soare si voie buna ....a ta, am vazut : o curtica pavata , searbada si trista , in care nici macar un fir de iarba nu creste ....e tragic ! esti inca tinar si te mai poti salva inca dar, mai leapada din Orgoliu tau imens ,ca sa poata intra si-n viata ta CEVA cu adevarat important ! ....asta a fost asaa ....ca de la o mama ptr. fiul sau !
Ba hai sa iti spun eu cum e facuta.E facuta cea mai mare parte pe timpul lui Ceausescu cand nimeni nu muncea,cand erati adusi si duminica "la lucru",doar ca sa nu stati pe acasa si sa fiti sub observatie sa nu cumva sa complotati pe acasa."Munca" in intelegerea timpului respectiv inseamna , cum sa furam mai mult de la stat,cum sa nu muncim si cum sa luam bani degeaba.Mai scuteste-ma cu "munca" ca habar nu ai ce inseamna asta.
In ceea ce priveste acea curte pe care ai vazut-o tu,este curtea din spatele casei mele(nu vreau sa-i spun vila,chiar daca are doua etaje) din Olanda,unde vin poate o data sau de doua ori pe an. ghinion de nesansa,in Olanda oamenii nu au curti ca la noi si nu inteleg prin curte sa faca un spatiu de crescut flori sau de crescut gaini,ca in acceptiunea noastra.Se vede ca mai mult de curtea aia a ta nu ai mai iesit nicaieri si e trist.Sa-ti mai spun ca nu oricine are o casa cu o bucatica de curte,in Olanda,cu atat mai mult cineva care nu locuieste efectiv in acea casa?Sa-ti mai spun cat costa o bucatica de asemenea curte,tot in Olanda,unde tara aia este putin mai mare decat Dobrogea dar unde traiesc cam 18 milioane de locuitori,fiind tara europeana ca cea mai mare densitate pe metru patrat?Nu ma obosesc sa explic asa ceva uneia care doar cotetul gainilor l-a vizitat in ultimii ani.Si asta,daca nu era urat afara.
eu ti-am vorbit din inima....tu, din BUZUNARUL care-ti tine loc de inima ! sa-ti fie de bine , neica ....cind vei pleca din lumea asta, sa nu uiti sa-ti iei vila cu tine !
P.S. desteptul mamii , atit de putin cit zici tu ca se muncea pe vremea lui Ceausescu, Romania producea si a fost in stare sa-si plateasca TOATE DATORIILE EXTERNE si sa fie independenta din pct de vedere financiar, ceea ce Basescu si PDL.ul, nu sunt in stare sa faca desi sunt Disperati ca n-au mijloacele sa stopeze prabusirea si ne indatoram- ne indatoram cu 420 euroi / secunda ! .....revin la problema datoriilor platite : ca aceasta reusita n-a placut / convenit unora si tot ce s-a intimplat de 20 ani ,incoace, e o alta discutie !
Babushka,o sa iau si eu vila cu mine,asa cum o sa iei si matale curtea aia mare si plina de flori.
Romania a platit acele datorii dar cu ce pret?Iti aspun eu cu ce pret.Cu pretul pe care-l plateste si China azi.Ai uitat cand iti lua barbatul din pat si-l trimitea pe santierele patriei,in haine de armata,chiar daca el facuse inca de trei ori ,pana atunci(asa s-a ridicat Casa Poporului(care mie imi place,o prefer in locul cocioabelor care erau acolo) sau ca iti lua lumina in fiecare zisau daca aveai nefericita ocazie sa locuiesti la sat,cu saptamanile,apa calda aveau doar unii(in Bucuresti in Dr Taberei,unde am locuit,am avut,as minti sa spun ca nu am avut),toti se bat cu pumnii in piept ca vezi Doamne primeau case dar primeai pe o lista de asteptare unde daca aveai nesansa sa nu fii casatorit sau sa nu ai copii,asteptarea era eterna,carne,ulei,branza,.....toate alimentele nu erau decat subiect de specula si bataie pt a le avea sau cozi ce tineau si cateva zile,iti era frica sa vorbesti deschis pana si cu fratii si surorile tale,de frica sa nu te toarne,..munceai(vorba vine,sa zicem ca te duceai la locul de munca) aproape non-stop,...........si cate si mai cate.
Pai voi il faceti dictator pe Basescu,acu,ca nu va constrange cu nimic,doar ca nu vrea sa va mai dea bani nemunciti.Ma si mir ca nu va e rusine sa vorbiti pozitiv despre zilele alea cand totul era pe cartela si chiart si asa nu se gaseau.
mersic de Babuska ! asa-mi zicea profesoara de romana / rusa prin cl. a VII si daca nu ma supara atunci, cind eram un copil, cu atit mai putin ma supara acum, cind sunt intr-adevar o babuska !
chiar ca-mi voi putea lua cu mine " gradina mea cu flori " , intrucit e la nivel ideatic ,moral si afectiv si e singurul "lucru " cu care plecam dincolo.... singura Vila pe care o vei lua cu tine e copirseul ! nu stii ce-i ala ? sicriu, asta inseamna !
ma bati la cap degeaba : ai zis ca NU se muncea.....iar eu ti-am spus ca ATIT CIT SE MUNCEA , atit se PRODUCEA si romanica NU AVEA DATORII EXTERNE , lucru uimitor ptr. toata Lumea ! nu contest Pretul platit de populatie , dar chiar crezi ca datoriile MAI MARI DECIT ORINCIND , angajate de Bas' nu se vor plati cu la fel de mari sacrificii din partea populatiei ,caci azi RO nu mai produce aproape nimic si nu are ce exporta ? pffff, daca nu vezi, nu intelegi acest lucru ,nu mai am nimic de zis , inseamna ca NU esti un om de afaceri care intelege mecanismul economic, ci doar un chibit ! sau, un postac portocaliu si asta-i marea si prospera ta "afacere " !
P.S . in Militari si acum sunt zile cind nu curge ba apa calda, ba cea rece !
vezi ca am raspuns la problema ce vad ca te framinta atit de tare, pe topicul cu " monarhia e pe primul loc...."
Pai de ce sa te superi bre,babuska,ca nu ti-am spus cu rautate asa.Cat despre copirseu(daca-ti mai spun ca mai am un apartament si in Tg Mures,o sa spui iarasi ca nu stiu ce,deci ma abtin) umblu foarte des prin Ardeal,asa ca stiu mai multe decat crezi tu.Acum chiar c-ai dat cu bota-n balta.Chiar azi m-am intors de la Cluj,dealtfel,unde am fost vreo 2-3 zile,cu ceva treburi.
Iar daca tot spui ca nu contesti pretul platit,atunci de ce acum cand acest guvern vrea sa faca economii,la fel ca si celalalt,indrugi verzi si uscate?SI ma mai mir ca tocmai voi,o tara de indatorati la banci,contestati aceste imprumuturi.Adica statul sa nu o faca,ca sa va scoata tot pe voi din rahat,numai voi aveti voie sa faceti imprumuturi,ca atunci e bine.
In Militari,insa sau aiurea,daca nu curge apa,cateodata(in Dr Taberei nu se intampla),este doar din vina voastra,nu a statului.Pe vremea ororilor,era din vina statului,ca aia o opreau,politic,acum politicul nu se mai baga.Platiti-va darile la companiile furnizoare,schimbati-va tevile,......Cand v-au vandut(total eronat) apartamentele in care locuiati,pe nimic,v-ati bucurat dar nici o clipa nu v-ati gandit ca aveti si obligatii,ca proprietari.
Si inteleg ca nici florile si curtea matale nu exista,in realitate,daca sunt doar in plan ideatic,moral si afectiv.le ai doar in cap,ca altfel nu s-ar regasi doar la aceste nivele.Pai asa,toti gandim multe,bre.Nu ne ducem cu ele dincolo,stiu asta.Dar , macar cat mai suntem p-aci,....ne asigura un confort.Cine si-l permite.Cine asteapta SA DEA GUVERNU',.....
sa le stapinesti, neica, sanatos , dar eu nu mi-as incarca nota de plata lunara cu atit de multe, intrucit la toate trebuie platita intretinerea, reparatiile, sa ai pe cineva care sa ti le pazeasca , sa mai dea drumul la caldura o ora-doua , sa aeriseasca.... nu de alta dar o casa nelocuita se ruineaza repede .....eeeeei , cu banii astia fecior , te duci la hotel ; o pensiune, iti cauti o gazda.....parerea mea !
ptr. unul car si-a pus la avatar acea sensibila , chiar poetica ....sa nu zic filozofica prezentare , ai inteles cam greu ca acea gradina este ideatica, poetica si filozofica ! si te consideri mai bine aparat de ziduri - care inchid - decit de "gradina cu flori " care-ti da libertatea spiritului !
nu mai generaliza, ca ma enervezi ! eu de ex. mi-am cumparat ap. in 72 si alte mil. de romani, la fel ca mine ....asa ca nu ma baga in categoria ap. din Dr. Taberei in care stateai tu , primit prin repartitie de la Stat de parintii tai....probabil tatal tau a fost ofiter !
de 10 ani de cind m-am prins ce jaf fac bancile cu banii depusi la ele , daramite cind te imprumuta, am renuntat la serviciile lor aproape in totalitate .....doar strictul necesar !
Babuska,de ce ai tu impresia ca doar in Militariul ala de mizerie ar exista blocuri sau apartamente care erau proprietate privata,pe vremea lui Ceausescu?Intamplator parintii mei(si implicit si eu),nu au locuit niciodata la stat sau cu chirie.Mai intereseaza-te,babuska.
Iar daca tu te mandresti ca orice copil de 4 ani cu viziuni si o imaginatie bogata,mi-e mila de tine,babuska.Daca tot ce ai reusit sa cladesti in viata a fost doar o imaginatie bogata,nu ma mir ca o duce Romania asa de rau.Nu e vina nici a presedintelui,nici a premierului,....a nimani.Pana la urma,imaginatie aveti,tot imaginatie sa mancati.De ce asteptati de la altii,ceea ce voi nu puteti?
MONARHIA,INGROAPA ROMAIA
BINE AI VENIT PRIETENE,CUM A FOST DRUMUL ? OBOSITOR CRED........LA'S CA VIN SARBATORILE SI O SA TE ODIHNESTI !
PROBLEMA LOR E .......TV-UL !TOATA ZIUA SUNT INOCULATI DE STIRI MORBIDE,NICI ASTIA DE LA IREALITATI SI ANTENE NU MAI STIU UNDE SA LE GASEASCA,DAR EI LE CRED " CA UN COPIL DE 4 ANI " AR TREBUI SA SE PLIMBE MAI MULT,SA SE UITE SI LA ALTE POSTURI DE TV. GEN PRO-TV,SA VADA VIATA ADEVARATA,NU DOAR PARTICULARITATILE NEGATIVE ALE ACESTUI POPOR,UITE,TE INTREB SI PE TINE,IN OLANDA E DOAR LAPTE SI MIERE ? ACOLO NU SUNT OAMENI SARACI ? FARA LOCUINTE ? FLAMANZI ?.......TOTI O DUC BINE ? PROBLEMA E CA TOTI ACESTI NEMULTUMITI ASTEAPTA DOAR DE LA STAT,IAR CAND STATUL NU MAI ARE DE UNDE......II IA LA INJURAT SI II FAC ALBIE DE PORCI.........ASTA A FOST ROMANUL , INVATAT CU POMANA,SI CU TOTUL PRIMIT DE A GATA........DOAR LI SE CUVINE,NU ?
DACA TE UITI PE SOSELELE ROMANIEI,APROAPE NU MAI VEZI DACII,TOTI AU MASINI,MAI IEFTINE,MAI SCUMPE DAR MAJORITATEA STRAINE EU CRED CA NICI IN OLANDA NU AI SA VEZI ASA DE MULTE MASINI DE LUX,ULTIMUL TIP,CA IN ROMANIA,IN MAGAZINE LUMEA CUMPARA COSURI INTREGI DE ALIMENTE ( PARCA AR VENI FOAMETEA ) ,MAJORITATEA SUNT IMBRACATI CU " STAIF " CUCOANELE ASTEA CARE PLANG CA NU AU CE PUNE PE MASA ,SUNT PLINE DE AUR,DAR SUNTEM SARACI,NU LE MAI DA GUVERNUL,ADEVARUL E CA S-AU INCHIS UNELE ROBINETE SI NU MAI POT FURA,ASA CUM S-A FURAT ANI SI ANI,DAU EX. DOAR DE LA PDL,EK. SA FIE DEMASCATI SI SA PLATEASCA TOTI,DAR UITA SUBIT DE AVERILE FACUTE PRIN FURT DE CEILALTI.........AIA NU SE PUN ,AIA SUNT AI LOR............AR TREBUI SA PLATEASCA TOTI,FARA DISCRIMINARE !!!! SI INCHIPUIESTETI CE AVERI S-AU FACUT IN ANII TRECUTI CAND TARA MAI AVEA CATE CEVA,CE COMISIOANE S-AU LUAT CE FELII DIN CONTRACTE SI-AU INSUSIT......NU DEGEABA AU FOST NUMITI BARONI........SA AVEM SANATATE SI O SA LE DUCEM PE TOATE !
� c� po�i numai s� reu�e�ti, nu ai cum s� pierzi. E�ecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este e�ec. Nimic. Totul �nainteaz� in istoria umanit��ii precum se �nt�mpl� �i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz� de-a lungul c�l�toriei tale.
|
gbispas
688 mesaje
|
Postat pe: 21 Decembrie 2010, ora 15:44
De la: Silver9AM, la data 2010-12-21 10:15:54De la: gbispas, la data 2010-12-21 09:47:53De la: gabigabi, la data 2010-12-13 16:59:42De la: gbispas, la data 2010-12-12 14:03:45De la: gabigabi, la data 2010-12-10 08:25:15De la: gbispas, la data 2010-12-09 19:11:55De la: gabigabi, la data 2010-12-09 09:01:00De la: gbispas, la data 2010-12-08 19:45:41De la: gabigabi, la data 2010-12-08 16:57:31si as mai vrea sa-ti spun ceva @gbispas - sau care o fi numele tau real - in legatura cu pensia mea....sau ce-a mai ramas din ea ! ea este rezultatul a 35 de ani de munca cinstita si facuta cu drag, impreuna cu oameni cu care si acum ma mai intilnesc ....atit cit este ea ( pensia) , imi ajunge sa tin usa deschisa acelor prieteni dragi cu care ma intilnesc , sa stam de vorba, sa ne facem mici cadouri ! viata mea este o Curte larga, cu flori, cu copii, cu prieteni, cu soare si voie buna ....a ta, am vazut : o curtica pavata , searbada si trista , in care nici macar un fir de iarba nu creste ....e tragic ! esti inca tinar si te mai poti salva inca dar, mai leapada din Orgoliu tau imens ,ca sa poata intra si-n viata ta CEVA cu adevarat important ! ....asta a fost asaa ....ca de la o mama ptr. fiul sau !
Ba hai sa iti spun eu cum e facuta.E facuta cea mai mare parte pe timpul lui Ceausescu cand nimeni nu muncea,cand erati adusi si duminica "la lucru",doar ca sa nu stati pe acasa si sa fiti sub observatie sa nu cumva sa complotati pe acasa."Munca" in intelegerea timpului respectiv inseamna , cum sa furam mai mult de la stat,cum sa nu muncim si cum sa luam bani degeaba.Mai scuteste-ma cu "munca" ca habar nu ai ce inseamna asta.
In ceea ce priveste acea curte pe care ai vazut-o tu,este curtea din spatele casei mele(nu vreau sa-i spun vila,chiar daca are doua etaje) din Olanda,unde vin poate o data sau de doua ori pe an. ghinion de nesansa,in Olanda oamenii nu au curti ca la noi si nu inteleg prin curte sa faca un spatiu de crescut flori sau de crescut gaini,ca in acceptiunea noastra.Se vede ca mai mult de curtea aia a ta nu ai mai iesit nicaieri si e trist.Sa-ti mai spun ca nu oricine are o casa cu o bucatica de curte,in Olanda,cu atat mai mult cineva care nu locuieste efectiv in acea casa?Sa-ti mai spun cat costa o bucatica de asemenea curte,tot in Olanda,unde tara aia este putin mai mare decat Dobrogea dar unde traiesc cam 18 milioane de locuitori,fiind tara europeana ca cea mai mare densitate pe metru patrat?Nu ma obosesc sa explic asa ceva uneia care doar cotetul gainilor l-a vizitat in ultimii ani.Si asta,daca nu era urat afara.
eu ti-am vorbit din inima....tu, din BUZUNARUL care-ti tine loc de inima ! sa-ti fie de bine , neica ....cind vei pleca din lumea asta, sa nu uiti sa-ti iei vila cu tine !
P.S. desteptul mamii , atit de putin cit zici tu ca se muncea pe vremea lui Ceausescu, Romania producea si a fost in stare sa-si plateasca TOATE DATORIILE EXTERNE si sa fie independenta din pct de vedere financiar, ceea ce Basescu si PDL.ul, nu sunt in stare sa faca desi sunt Disperati ca n-au mijloacele sa stopeze prabusirea si ne indatoram- ne indatoram cu 420 euroi / secunda ! .....revin la problema datoriilor platite : ca aceasta reusita n-a placut / convenit unora si tot ce s-a intimplat de 20 ani ,incoace, e o alta discutie !
Babushka,o sa iau si eu vila cu mine,asa cum o sa iei si matale curtea aia mare si plina de flori.
Romania a platit acele datorii dar cu ce pret?Iti aspun eu cu ce pret.Cu pretul pe care-l plateste si China azi.Ai uitat cand iti lua barbatul din pat si-l trimitea pe santierele patriei,in haine de armata,chiar daca el facuse inca de trei ori ,pana atunci(asa s-a ridicat Casa Poporului(care mie imi place,o prefer in locul cocioabelor care erau acolo) sau ca iti lua lumina in fiecare zisau daca aveai nefericita ocazie sa locuiesti la sat,cu saptamanile,apa calda aveau doar unii(in Bucuresti in Dr Taberei,unde am locuit,am avut,as minti sa spun ca nu am avut),toti se bat cu pumnii in piept ca vezi Doamne primeau case dar primeai pe o lista de asteptare unde daca aveai nesansa sa nu fii casatorit sau sa nu ai copii,asteptarea era eterna,carne,ulei,branza,.....toate alimentele nu erau decat subiect de specula si bataie pt a le avea sau cozi ce tineau si cateva zile,iti era frica sa vorbesti deschis pana si cu fratii si surorile tale,de frica sa nu te toarne,..munceai(vorba vine,sa zicem ca te duceai la locul de munca) aproape non-stop,...........si cate si mai cate.
Pai voi il faceti dictator pe Basescu,acu,ca nu va constrange cu nimic,doar ca nu vrea sa va mai dea bani nemunciti.Ma si mir ca nu va e rusine sa vorbiti pozitiv despre zilele alea cand totul era pe cartela si chiart si asa nu se gaseau.
mersic de Babuska ! asa-mi zicea profesoara de romana / rusa prin cl. a VII si daca nu ma supara atunci, cind eram un copil, cu atit mai putin ma supara acum, cind sunt intr-adevar o babuska !
chiar ca-mi voi putea lua cu mine " gradina mea cu flori " , intrucit e la nivel ideatic ,moral si afectiv si e singurul "lucru " cu care plecam dincolo.... singura Vila pe care o vei lua cu tine e copirseul ! nu stii ce-i ala ? sicriu, asta inseamna !
ma bati la cap degeaba : ai zis ca NU se muncea.....iar eu ti-am spus ca ATIT CIT SE MUNCEA , atit se PRODUCEA si romanica NU AVEA DATORII EXTERNE , lucru uimitor ptr. toata Lumea ! nu contest Pretul platit de populatie , dar chiar crezi ca datoriile MAI MARI DECIT ORINCIND , angajate de Bas' nu se vor plati cu la fel de mari sacrificii din partea populatiei ,caci azi RO nu mai produce aproape nimic si nu are ce exporta ? pffff, daca nu vezi, nu intelegi acest lucru ,nu mai am nimic de zis , inseamna ca NU esti un om de afaceri care intelege mecanismul economic, ci doar un chibit ! sau, un postac portocaliu si asta-i marea si prospera ta "afacere " !
vezi ca am raspuns la problema ce vad ca te framinta atit de tare, pe topicul cu " monarhia e pe primul loc...."
Pai de ce sa te superi bre,babuska,ca nu ti-am spus cu rautate asa.Cat despre copirseu(daca-ti mai spun ca mai am un apartament si in Tg Mures,o sa spui iarasi ca nu stiu ce,deci ma abtin) umblu foarte des prin Ardeal,asa ca stiu mai multe decat crezi tu.Acum chiar c-ai dat cu bota-n balta.Chiar azi m-am intors de la Cluj,dealtfel,unde am fost vreo 2-3 zile,cu ceva treburi.
Iar daca tot spui ca nu contesti pretul platit,atunci de ce acum cand acest guvern vrea sa faca economii,la fel ca si celalalt,indrugi verzi si uscate?SI ma mai mir ca tocmai voi,o tara de indatorati la banci,contestati aceste imprumuturi.Adica statul sa nu o faca,ca sa va scoata tot pe voi din rahat,numai voi aveti voie sa faceti imprumuturi,ca atunci e bine.
In Militari,insa sau aiurea,daca nu curge apa,cateodata(in Dr Taberei nu se intampla),este doar din vina voastra,nu a statului.Pe vremea ororilor,era din vina statului,ca aia o opreau,politic,acum politicul nu se mai baga.Platiti-va darile la companiile furnizoare,schimbati-va tevile,......Cand v-au vandut(total eronat) apartamentele in care locuiati,pe nimic,v-ati bucurat dar nici o clipa nu v-ati gandit ca aveti si obligatii,ca proprietari.
Si inteleg ca nici florile si curtea matale nu exista,in realitate,daca sunt doar in plan ideatic,moral si afectiv.le ai doar in cap,ca altfel nu s-ar regasi doar la aceste nivele.Pai asa,toti gandim multe,bre.Nu ne ducem cu ele dincolo,stiu asta.Dar , macar cat mai suntem p-aci,....ne asigura un confort.Cine si-l permite.Cine asteapta SA DEA GUVERNU',.....
sa le stapinesti, neica, sanatos , dar eu nu mi-as incarca nota de plata lunara cu atit de multe, intrucit la toate trebuie platita intretinerea, reparatiile, sa ai pe cineva care sa ti le pazeasca , sa mai dea drumul la caldura o ora-doua , sa aeriseasca.... nu de alta dar o casa nelocuita se ruineaza repede .....eeeeei , cu banii astia fecior , te duci la hotel ; o pensiune, iti cauti o gazda.....parerea mea !
ptr. unul car si-a pus la avatar acea sensibila , chiar poetica ....sa nu zic filozofica prezentare , ai inteles cam greu ca acea gradina este ideatica, poetica si filozofica ! si te consideri mai bine aparat de ziduri - care inchid - decit de "gradina cu flori " care-ti da libertatea spiritului !
nu mai generaliza, ca ma enervezi ! eu de ex. mi-am cumparat ap. in 72 si alte mil. de romani, la fel ca mine ....asa ca nu ma baga in categoria ap. din Dr. Taberei in care stateai tu , primit prin repartitie de la Stat de parintii tai....probabil tatal tau a fost ofiter !
de 10 ani de cind m-am prins ce jaf fac bancile cu banii depusi la ele , daramite cind te imprumuta, am renuntat la serviciile lor aproape in totalitate .....doar strictul necesar !
Babuska,de ce ai tu impresia ca doar in Militariul ala de mizerie ar exista blocuri sau apartamente care erau proprietate privata,pe vremea lui Ceausescu?Intamplator parintii mei(si implicit si eu),nu au locuit niciodata la stat sau cu chirie.Mai intereseaza-te,babuska.
Iar daca tu te mandresti ca orice copil de 4 ani cu viziuni si o imaginatie bogata,mi-e mila de tine,babuska.Daca tot ce ai reusit sa cladesti in viata a fost doar o imaginatie bogata,nu ma mir ca o duce Romania asa de rau.Nu e vina nici a presedintelui,nici a premierului,....a nimani.Pana la urma,imaginatie aveti,tot imaginatie sa mancati.De ce asteptati de la altii,ceea ce voi nu puteti?
MONARHIA,INGROAPA ROMAIA
BINE AI VENIT PRIETENE,CUM A FOST DRUMUL ? OBOSITOR CRED........LA'S CA VIN SARBATORILE SI O SA TE ODIHNESTI !
PROBLEMA LOR E .......TV-UL !TOATA ZIUA SUNT INOCULATI DE STIRI MORBIDE,NICI ASTIA DE LA IREALITATI SI ANTENE NU MAI STIU UNDE SA LE GASEASCA,DAR EI LE CRED " CA UN COPIL DE 4 ANI " AR TREBUI SA SE PLIMBE MAI MULT,SA SE UITE SI LA ALTE POSTURI DE TV. GEN PRO-TV,SA VADA VIATA ADEVARATA,NU DOAR PARTICULARITATILE NEGATIVE ALE ACESTUI POPOR,UITE,TE INTREB SI PE TINE,IN OLANDA E DOAR LAPTE SI MIERE ? ACOLO NU SUNT OAMENI SARACI ? FARA LOCUINTE ? FLAMANZI ?.......TOTI O DUC BINE ? PROBLEMA E CA TOTI ACESTI NEMULTUMITI ASTEAPTA DOAR DE LA STAT,IAR CAND STATUL NU MAI ARE DE UNDE......II IA LA INJURAT SI II FAC ALBIE DE PORCI.........ASTA A FOST ROMANUL , INVATAT CU POMANA,SI CU TOTUL PRIMIT DE A GATA........DOAR LI SE CUVINE,NU ?
DACA TE UITI PE SOSELELE ROMANIEI,APROAPE NU MAI VEZI DACII,TOTI AU MASINI,MAI IEFTINE,MAI SCUMPE DAR MAJORITATEA STRAINE EU CRED CA NICI IN OLANDA NU AI SA VEZI ASA DE MULTE MASINI DE LUX,ULTIMUL TIP,CA IN ROMANIA,IN MAGAZINE LUMEA CUMPARA COSURI INTREGI DE ALIMENTE ( PARCA AR VENI FOAMETEA ) ,MAJORITATEA SUNT IMBRACATI CU " STAIF " CUCOANELE ASTEA CARE PLANG CA NU AU CE PUNE PE MASA ,SUNT PLINE DE AUR,DAR SUNTEM SARACI,NU LE MAI DA GUVERNUL,ADEVARUL E CA S-AU INCHIS UNELE ROBINETE SI NU MAI POT FURA,ASA CUM S-A FURAT ANI SI ANI,DAU EX. DOAR DE LA PDL,EK. SA FIE DEMASCATI SI SA PLATEASCA TOTI,DAR UITA SUBIT DE AVERILE FACUTE PRIN FURT DE CEILALTI.........AIA NU SE PUN ,AIA SUNT AI LOR............AR TREBUI SA PLATEASCA TOTI,FARA DISCRIMINARE !!!! SI INCHIPUIESTETI CE AVERI S-AU FACUT IN ANII TRECUTI CAND TARA MAI AVEA CATE CEVA,CE COMISIOANE S-AU LUAT CE FELII DIN CONTRACTE SI-AU INSUSIT......NU DEGEABA AU FOST NUMITI BARONI........SA AVEM SANATATE SI O SA LE DUCEM PE TOATE !
Servus prietene.NU m-am intors inca,doar mi-am mai terminat din treaba ce am avut-o cand am ajuns aici.O sa raman pana dupa sarbatori aici,pt ca e mult mai liniste,exact ce spuneai si tu,nu sunt cozi la magazine sau pe strada,nu te imbranceste nimeni pe strada,......Desigur ca exista si aici oameni fara acoperis,oameni cu probleme foarte mari,..........Dar nimeni nu asteapta sa li se faca.SI cum am spus,aici concediul postnatal e de doar 4(patru) luni,ajutoarele sociala s-au cam taiat de tot,au fost dati afara foarte multi din administratiile locale,,...............salarii scazute,burse pt studenti,taiate,multi bani taiati de la cultura,.........vor in trei ani sa economiseasca 18 miliarde de euro.De la populatie,evident.Dar,culmea,nu zice nimeni nimic.Olandezul se bucura,chiar,spune ca asa e bine,sa nu pateasca ce a patit Grecia sau Spania,POrtugalia,Irlanda,......
DOar la noi e rau daca se fac economii si nu mai primesc toti atarnatorii care stau ca niste trantori,acasa,diferite sporuri si bani.
EU
|
9am244425
7 mesaje
Oras: Craiova
|
Postat pe: 21 Decembrie 2010, ora 17:36
De la: 9am243044, la data 2010-10-19 09:32:16De 6 ani de zile ,o pocitanie de barcagiu,violeaza Legile si Constitutia Romaniei.Parlamentul poate destitui presedintele pentru incompetenta si fraude la Constitutie,dar nu o face fiind forul legislativ al Romaniei si atunci barcagiul,folosind un ciot de cosas,batjocoreste poporul.GHINEI BRE ?
Un ticalos de gaozar smecher si perfid !
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
4841 mesaje
|
Postat pe: 21 Decembrie 2010, ora 19:27
De la: 9am244425, la data 2010-12-21 17:36:12De la: 9am243044, la data 2010-10-19 09:32:16De 6 ani de zile ,o pocitanie de barcagiu,violeaza Legile si Constitutia Romaniei.Parlamentul poate destitui presedintele pentru incompetenta si fraude la Constitutie,dar nu o face fiind forul legislativ al Romaniei si atunci barcagiul,folosind un ciot de cosas,batjocoreste poporul.GHINEI BRE ?
Te pomenesti ca tu esti usa de biserica!
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
vasile_vali
2835 mesaje
Oras: Galati
|
Postat pe: 21 Decembrie 2010, ora 22:27
Putem sa mai dam un raspuns corect la intrebarea topicului: basecsu e un ciuruit, l'au ciuruit Angela si Nicolas  !
Din pacate, nu l'au ciuruit doar pe fraudulos, ci si pe romani...Deh, dar cine behaia acus un an, cine il macula pe Geoana, cine hahaia? Asta e rasplata, iar cei care l'au mai votat pe matelot, sa tina 5 minute macar capul in jos!
JOS FRAUDULOSUL DICTATOR!
|
gbispas
688 mesaje
|
Postat pe: 21 Decembrie 2010, ora 22:56
De la: vasile_vali, la data 2010-12-21 22:27:10Putem sa mai dam un raspuns corect la intrebarea topicului: basecsu e un ciuruit, l'au ciuruit Angela si Nicolas !
Din pacate, nu l'au ciuruit doar pe fraudulos, ci si pe romani...Deh, dar cine behaia acus un an, cine il macula pe Geoana, cine hahaia? Asta e rasplata, iar cei care l'au mai votat pe matelot, sa tina 5 minute macar capul in jos!
Ba nume de sluga cu baliga la gura,mai bine aia decat ca pe fonfait,ciuruit de comunisti si lasat sa plece ca un idiot ce era si este,in lumea larga.
MONARHIA,INGROAPA ROMANIA!
EU
|
|
|
REMEMBER_22_DECEMBRIE_1989
8 mesaje
|
Postat pe: 22 Decembrie 2010, ora 06:55
De la: 9am243044, la data 2010-10-19 09:32:16De 6 ani de zile ,o pocitanie de barcagiu,violeaza Legile si Constitutia Romaniei.Parlamentul poate destitui presedintele pentru incompetenta si fraude la Constitutie,dar nu o face fiind forul legislativ al Romaniei si atunci barcagiul,folosind un ciot de cosas,batjocoreste poporul.GHINEI BRE ?
Foto NewsIn
Imaginea 1/1.22 decembrie 1989 este ziua �n care demonstran�ii au c�ntat �i au dansat dup� ce au v�zut elicopterul cu cei doi dictatori decol�nd de pe sediul Comitetului Central al PCR. Dar este �i ziua �n care a ap�rut isteria terori�tilor, care tr�geau de peste tot, chiar dac� Ceau�escu nu mai era.
Pe 22 decembrie 1989, �nc� �nainte de ora 7 diminea�a, muncitorii de pe marile platforme se �ndreapt� spre centru. �n t�cere, dar cu steaguri tricolore decupate, f�r� stema RSR. La 9.30, Pia�a Universit��ii era plin�. Apar �i for�ele de ordine.
Generalul Vasile Milea se �mpu�c�, �n sediul Comitetului Central. Nicolae Ceau�escu �ine ultima �edin�� a Comitetului Politic Executiv, �n care anun�� c�, din cauza situa�iei extrem de grave, a preluat conducerea Armatei. Vrea s� ias� �n balcon, s� se adreseze mul�imii, dar la primele huiduieli renun��. Demonstran�ii for�eaz� u�ile cl�dirii �i cuceresc balconul.
Elena �i Nicolae Ceau�escu merg pe acoperi�ul cl�dirii �i un elicopter decoleaz� cu ei la bord. Acesta a fost momentul pe care mul�imea l-a sim�it ca fiind cel al eliber�rii. Oamenii �ncep s� pl�ng�, scandeaz�, se �mbr��i�eaz� �i se prind �n hore. Din sediul puterii �ncep s� zboare pe geam portretele dictatorilor, c�r�ile �i documentele de partid.
Apar �i zvonurile despre terori�ti. Grupuri de revolu�ionari se �ndreapt� spre Televiziune, iar �n jurul orei 13, apare pe post prima emisie liber�, cu Ion Caramitru, Mircea Dinescu �i al�ii.
Cuv�ntul liber intr� �n for�� �n limbajul curent �i �n toate denumirile oficiale - Televiziunea Rom�n� Liber�, Pia�a Sc�nteii devine Pia�a Presei Libere, Informa�ia Bucure�tiului se transform� �n Libertatea.
Cuplul Ceau�escu este arestat la T�rgovi�te, iar la Bucure�ti se anun�� constituirea Frontului Salv�rii Na�ionale. For�ele botezate spontan "teroriste", sus�in�toare ale vechiului regim, deschid focul asupra mul�imii �n puncte vitale - Televiziune, Universitate, sediul CC sau Aeroportul Otopeni.
|
|
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 22 Decembrie 2010, ora 08:08
De la: gbispas, la data 2010-12-21 09:47:53De la: gabigabi, la data 2010-12-13 16:59:42De la: gbispas, la data 2010-12-12 14:03:45De la: gabigabi, la data 2010-12-10 08:25:15De la: gbispas, la data 2010-12-09 19:11:55De la: gabigabi, la data 2010-12-09 09:01:00De la: gbispas, la data 2010-12-08 19:45:41De la: gabigabi, la data 2010-12-08 16:57:31si as mai vrea sa-ti spun ceva @gbispas - sau care o fi numele tau real - in legatura cu pensia mea....sau ce-a mai ramas din ea ! ea este rezultatul a 35 de ani de munca cinstita si facuta cu drag, impreuna cu oameni cu care si acum ma mai intilnesc ....atit cit este ea ( pensia) , imi ajunge sa tin usa deschisa acelor prieteni dragi cu care ma intilnesc , sa stam de vorba, sa ne facem mici cadouri ! viata mea este o Curte larga, cu flori, cu copii, cu prieteni, cu soare si voie buna ....a ta, am vazut : o curtica pavata , searbada si trista , in care nici macar un fir de iarba nu creste ....e tragic ! esti inca tinar si te mai poti salva inca dar, mai leapada din Orgoliu tau imens ,ca sa poata intra si-n viata ta CEVA cu adevarat important ! ....asta a fost asaa ....ca de la o mama ptr. fiul sau !
MONARHIA,INGROAPA ROMAIA
n-ai inteles nimic, mai fecior ! dar, hai, fie, ptr. ca sa nu te simti chiar singur pe meleaguri straine, te iert si-ti doresc un CRACIUN FERICIT ! sa-ti fie casa si masa pline si sa ai in suflet pace si bucurie !
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 22 Decembrie 2010, ora 08:21
De la: Black_Friday, la data 2010-12-21 19:27:29De la: 9am244425, la data 2010-12-21 17:36:12De la: 9am243044, la data 2010-10-19 09:32:16De 6 ani de zile ,o pocitanie de barcagiu,violeaza Legile si Constitutia Romaniei.Parlamentul poate destitui presedintele pentru incompetenta si fraude la Constitutie,dar nu o face fiind forul legislativ al Romaniei si atunci barcagiul,folosind un ciot de cosas,batjocoreste poporul.GHINEI BRE ?
Te pomenesti ca tu esti usa de biserica!
da , dar el nu-i PRESEDINTELE ROMANIEI , un om Nedemn de aceasta onoare ce i s-a facut ! a ajuns la cea mai mare demnitate la care putea aspira vreun om in viata lui si a batjocorit-o murdarind- o cu minciuna, golaneala si hotie ....pe 5 mi. de romani i-a pacalit cu aceasta jmechereala de mahala, pe EUROPA insa, NU si azi tragem ponoasele cu toti ! CIURUITII va multumesc voua ptr. ce i-ati facut romanicii din drag de Zeus ! ati sacrificat-o ptr. un om NEDEMN si fara ONOARE !
|
6am666666
28 mesaje
|
Postat pe: 22 Decembrie 2010, ora 10:20
De la: vasile_vali, la data 2010-12-21 22:27:10 Asta e rasplata, iar cei care l'au mai votat pe matelot, sa tina 5 minute macar capul in jos!
Ba cel putin 30 de minute, si cu el bagat sub apa ...
|
9am243736
2704 mesaje
|
Postat pe: 22 Decembrie 2010, ora 10:28
De la: 6am666666, la data 2010-12-22 10:20:06De la: vasile_vali, la data 2010-12-21 22:27:10 Asta e rasplata, iar cei care l'au mai votat pe matelot, sa tina 5 minute macar capul in jos!
ptiu satana, piei din calea noastra!
|
6am666666
28 mesaje
|
Postat pe: 22 Decembrie 2010, ora 10:38
De la: 9am243736, la data 2010-12-22 10:28:20De la: 6am666666, la data 2010-12-22 10:20:06De la: vasile_vali, la data 2010-12-21 22:27:10 Asta e rasplata, iar cei care l'au mai votat pe matelot, sa tina 5 minute macar capul in jos!
ptiu satana, piei din calea noastra!
Apreciez ca iti dai seama ca a fost o gluma si ca nu ma acuzi de tentativa terorism sau genocid !
|
Fosta membra 9am.ro
146 mesaje
|
Postat pe: 22 Decembrie 2010, ora 12:35
|
9am243736
2704 mesaje
|
Postat pe: 22 Decembrie 2010, ora 15:27
da, am mai ratat un os de ros, da' las ca mai roadem de la (m)ue...
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 22 Decembrie 2010, ora 17:01
De la: 9am243736, la data 2010-12-22 15:27:23da, am mai ratat un os de ros, da' las ca mai roadem de la (m)ue...
eh, cit de adevarat e ca "cine se aseamana, se aduna" ....si sefu' vostru ,tot cu m-ue a inceput sa faca cariera , spre admiratia voastra inca nesecata si ne mai miram de ce ni se inchide usa in nas ?! uite d'asta !
|
9am178165
4580 mesaje
|
Postat pe: 22 Decembrie 2010, ora 20:33
De la: gabigabi, la data 2010-12-22 17:01:44De la: 9am243736, la data 2010-12-22 15:27:23da, am mai ratat un os de ros, da' las ca mai roadem de la (m)ue...
eh, cit de adevarat e ca "cine se aseamana, se aduna" ....si sefu' vostru ,tot cu m-ue a inceput sa faca cariera , spre admiratia voastra inca nesecata si ne mai miram de ce ni se inchide usa in nas ?! uite d'asta !
Sa fie foarte clar: daca ni se tranteste usa Schengen-ului in nas, este vina derapajelor grave ale Romaniei inapoi spre totalitarism, DIN VINA URIASA A FRAUDULOSULUI PRESEDINTE tRAIAN bASESCU SI A SERVICIILOR SECRETE ROMANESTI CARE L-AU VRUT SI CARE AU FRAUDAT ALEGERILE PREZIDENTIALE, LA GREU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Astazi cu Johannis premier, Romania ar fi intr-o stare economica si nu mai vorbesc politica incomparabil mai buna decat in mizeria in care se afla acum, din vina presedintelui mafiot si a fufelor sale, si mai ales din vina SERVICIILOR SECRETE ROMANESTI CARE AR FI AVUT OBLIGATIA PROFESIONALA SA ANTICIPEZE DEZASTRUL PE CARE L-A PROVOCA ACEST PROST ORGOLIOS DE BASESCU.
Acest neghiob setos de putere, acest dictator nauc si prost de basescu , NICIODATA, n-ar fi trebuit sa ajunga presedinte.
VOI SERVICIILE SECRETE ROMANESTI PURTATI RESPONSABILITATEA ARUNCARII ROMANIEI IN HAOS. SI SA NU ARUNCATI VINA PE SEFII SERVICIILOR SECRETE NUMITI DE BASESCU, NIMIC NU VA SCUZA, NIMIC NU VA ABSOLVA. SUNTETI VINOVATI CU TOTII AGENTI MAI MARUNTI SAU MAI IMPORTANTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
gbispas
688 mesaje
|
Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 14:14
De la: gabigabi, la data 2010-12-22 08:08:02De la: gbispas, la data 2010-12-21 09:47:53De la: gabigabi, la data 2010-12-13 16:59:42De la: gbispas, la data 2010-12-12 14:03:45De la: gabigabi, la data 2010-12-10 08:25:15De la: gbispas, la data 2010-12-09 19:11:55De la: gabigabi, la data 2010-12-09 09:01:00De la: gbispas, la data 2010-12-08 19:45:41De la: gabigabi, la data 2010-12-08 16:57:31si as mai vrea sa-ti spun ceva @gbispas - sau care o fi numele tau real - in legatura cu pensia mea....sau ce-a mai ramas din ea ! ea este rezultatul a 35 de ani de munca cinstita si facuta cu drag, impreuna cu oameni cu care si acum ma mai intilnesc ....atit cit este ea ( pensia) , imi ajunge sa tin usa deschisa acelor prieteni dragi cu care ma intilnesc , sa stam de vorba, sa ne facem mici cadouri ! viata mea este o Curte larga, cu flori, cu copii, cu prieteni, cu soare si voie buna ....a ta, am vazut : o curtica pavata , searbada si trista , in care nici macar un fir de iarba nu creste ....e tragic ! esti inca tinar si te mai poti salva inca dar, mai leapada din Orgoliu tau imens ,ca sa poata intra si-n viata ta CEVA cu adevarat important ! ....asta a fost asaa ....ca de la o mama ptr. fiul sau !
MONARHIA,INGROAPA ROMAIA
n-ai inteles nimic, mai fecior ! dar, hai, fie, ptr. ca sa nu te simti chiar singur pe meleaguri straine, te iert si-ti doresc un CRACIUN FERICIT ! sa-ti fie casa si masa pline si sa ai in suflet pace si bucurie !
Stiu,este evident ca doar tu le intelegi pe toate si le stii.MAcar de te-ai trezi din visul asta.Ti-o doresc din tot sufletul si-ti doresc si eu CRACIUN FERICIT!
EU
|
Fosta membra 9am.ro
754 mesaje
Oras: Constanta
|
Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 14:21
PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca.
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului?
Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic� am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile.
■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ?
http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related
.9AM. VA MULTUMIM !
Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA-
Nurse with big tits eats cum-
Ea face și mai bine !
|
Fosta membra 9am.ro
14360 mesaje
|
Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 14:24
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
9am178165
4580 mesaje
|
Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 18:47
De la: 9am178165, la data 2010-12-22 20:33:41De la: gabigabi, la data 2010-12-22 17:01:44De la: 9am243736, la data 2010-12-22 15:27:23da, am mai ratat un os de ros, da' las ca mai roadem de la (m)ue...
Sa fie foarte clar: daca ni se tranteste usa Schengen-ului in nas, este vina derapajelor grave ale Romaniei inapoi spre totalitarism, DIN VINA URIASA A FRAUDULOSULUI PRESEDINTE tRAIAN bASESCU SI A SERVICIILOR SECRETE ROMANESTI CARE L-AU VRUT SI CARE AU FRAUDAT ALEGERILE PREZIDENTIALE, LA GREU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Astazi cu Johannis premier, Romania ar fi intr-o stare economica si nu mai vorbesc politica incomparabil mai buna decat in mizeria in care se afla acum, din vina presedintelui mafiot si a fufelor sale, si mai ales din vina SERVICIILOR SECRETE ROMANESTI CARE AR FI AVUT OBLIGATIA PROFESIONALA SA ANTICIPEZE DEZASTRUL PE CARE L-A PROVOCA ACEST PROST ORGOLIOS DE BASESCU.
Acest neghiob setos de putere, acest dictator nauc si prost de basescu , NICIODATA, n-ar fi trebuit sa ajunga presedinte.
VOI SERVICIILE SECRETE ROMANESTI PURTATI RESPONSABILITATEA ARUNCARII ROMANIEI IN HAOS. SI SA NU ARUNCATI VINA PE SEFII SERVICIILOR SECRETE NUMITI DE BASESCU, NIMIC NU VA SCUZA, NIMIC NU VA ABSOLVA. SUNTETI VINOVATI CU TOTII AGENTI MAI MARUNTI SAU MAI IMPORTANTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HAI CA I SE UMPLE PAHARUL PANA LA URMA NELEGITIMULUI PRESEDINTE TRAIAN BASESCU!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A FACUT NEMERNICUL PRIMA VICTIMA, MA REFER LA CEL CARE S-A ARUNCAT ASTAZI PESTE BALCONUL PARLAMENTULUI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Da prieteni, incep oamenii sa-si ia zilele de disperare si de atatea griji!!!!!!!!!!!
Daca basescu era cunoscut ca talhar, mincinos, hot si ucigas de mame, batrani si copii, acu` incepe sa ucida tatii intretinatori de familie!!!!!!!!!!!!!!!!
traian basescu ESTI UN UCIGAS!!!!!! UCIGASULE!!!!!!!!!!!!!
|
CIPRIOTU
1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc
|
Postat pe: 24 Decembrie 2010, ora 03:22
De la: Tramp, la data 2010-12-09 10:14:47basescu va ramane in Istorie,ca persoana care a FALIMENTAT si distrus ROMANIA [/quote
Poate ca daca se va intoarce roata ca la 1989 ,adica sa vina la conducere adevarati Romani ,nu otrepe,loaze,hoti jigodii precum unii din care s-au perindat prin structurile pe la ciolaneala,pentru ca de dupa 89 statul roman cu r mic nu mai exista,exista doar niste gasti care si-au dat mana cu mana pentru A DISTRUGE NATIA ROMANA. si au reusit ,aceste gasti au facut dezastrul si doar se schimba intre ei ,din 4,sau 8 ani si doar se balacaresc intre ei dar dupa balacareala ei fac afaceri cu statul impreuna,adica sug ce a mai ramas dupa ce au dat cu atacul atomic peste suprafata Romaniei din care a ramas solul selenar in care cresc doar balarii,maracini ,limuzine,viloaie,palate,iahturi,conturi de miliarde in bancile straine,iar oamenii de rand rabda de foame,frig,medicamente.
Acei oameni Adevarati romani ,pe care trebuie sa-i alegem ,avand in vedere ca dupa 21 de ani aceeiasi se perinda la conducerea tarii,cu mici exceptii,aproape ,majoritatea sunt superbogati ,dar unii din ei si neamurile si le-au imbogatit ,sugand bugetele n tarii dupa 89 ,pana in prezent,
Deci stim acum ce a facut si cum a facut fiecare din cei perindati si trebuie sa ii trimitem la plimbare atunci cand v-a mai avea indrazneala sa candideze ,nici macas la vreun consiliu de asociatie de proprietari ,sa nu-i alegeti pentru ca stiti deja cine sunt ,ce au promis ,ce au facut.Astia vor intra in istorie ca DEVALIZATORII SI DISTRUGATORII ROMANIEI SI TRIMITERII EI CU 200 DE ANI INNAPOI.in EPOCA FANARIOTA.
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 24 Decembrie 2010, ora 08:04
vad ca se IGNORA MESAJUL POLITIC al acelui om , mesaj ales a fi transmis la o ora de virf si maxima audienta, in cea mai importanta institutie a Statului : PARLAMENTUL ! in Parlamentul unei tari ce-si zice ca e Republica Parlamentara ! ce spune el parlamentarilor adunati acolo ? le spune Clar si fara Echivoc ca, Romania isi pierde Libertatea ptr. care si acum 21 ani s-a murit ca sa si-o cistige !
Omul ala, prin Sacrificiul lui , ne-a adus aminte ca si noi, cindva, acum 21 ani, am fost dispusi sa murim ptr. LIBERTATEA de care azi AM UITAT ! .....asadar, Romania , incotro te duci?
|
Fosta membra 9am.ro
6 mesaje
|
Postat pe: 24 Decembrie 2010, ora 15:29
Si cine a luat banii? Udrea? Berceanu? Boc? Sau sfintii care va doriți s� ia locul �stora de la putere.
Soluție: legea lustratiei, pentru toți cei ce au fost aleși sau numiti vreodat�. Atunci �ncepe adev�rata revolutie. Pana atunci hai sa ne �ntreb�m, cine e B�sescu? Este doar președintele Rom�niei. Si at�t.
|
gbispas
688 mesaje
|
Postat pe: 24 Decembrie 2010, ora 15:47
De la: gabigabi, la data 2010-12-24 08:04:34vad ca se IGNORA MESAJUL POLITIC al acelui om , mesaj ales a fi transmis la o ora de virf si maxima audienta, in cea mai importanta institutie a Statului : PARLAMENTUL ! in Parlamentul unei tari ce-si zice ca e Republica Parlamentara ! ce spune el parlamentarilor adunati acolo ? le spune Clar si fara Echivoc ca, Romania isi pierde Libertatea ptr. care si acum 21 ani s-a murit ca sa si-o cistige !
Omul ala, prin Sacrificiul lui , ne-a adus aminte ca si noi, cindva, acum 21 ani, am fost dispusi sa murim ptr. LIBERTATEA de care azi AM UITAT ! .....asadar, Romania , incotro te duci?
Daca o sa ai rabdare sa vezi care au fost realizarile acestui om,o sa intelegi de fapt ca nu era decat un pierzator care-si striga frustrarile,dand vina pe altii,ca la noi asta-i sport national.Acest imbecil este cel care a vrut sa emigreze in Canada,"s-a pregatit",pt aceasta plecare,inclusiv "invatand" limba franceza,dar a picat testul respectiv.APoi,a vrut sa devina cameraman la TVR,dar stupoare,nici aici nu a trecut testul aferent,.............s.a.m.d.Pai ce vrea el acum,sa-i dam noi sa manance si sa-i crestem copii,doar pt ca el nu e in stare sa se ingrijeasca singur de familia lui?AProape ca am curaj sa fac apriu ca la carciuma nu-l intrecea nimeni.Asa eroi aveti voi?D-aia va meritati soarta.
EU
|
9am243736
2704 mesaje
|
Postat pe: 24 Decembrie 2010, ora 15:57
De la: gbispas, la data 2010-12-24 15:47:19De la: gabigabi, la data 2010-12-24 08:04:34vad ca se IGNORA MESAJUL POLITIC al acelui om , mesaj ales a fi transmis la o ora de virf si maxima audienta, in cea mai importanta institutie a Statului : PARLAMENTUL ! in Parlamentul unei tari ce-si zice ca e Republica Parlamentara ! ce spune el parlamentarilor adunati acolo ? le spune Clar si fara Echivoc ca, Romania isi pierde Libertatea ptr. care si acum 21 ani s-a murit ca sa si-o cistige !
Daca o sa ai rabdare sa vezi care au fost realizarile acestui om,o sa intelegi de fapt ca nu era decat un pierzator care-si striga frustrarile,dand vina pe altii,ca la noi asta-i sport national.Acest imbecil este cel care a vrut sa emigreze in Canada,"s-a pregatit",pt aceasta plecare,inclusiv "invatand" limba franceza,dar a picat testul respectiv.APoi,a vrut sa devina cameraman la TVR,dar stupoare,nici aici nu a trecut testul aferent,.............s.a.m.d.Pai ce vrea el acum,sa-i dam noi sa manance si sa-i crestem copii,doar pt ca el nu e in stare sa se ingrijeasca singur de familia lui?AProape ca am curaj sa fac apriu ca la carciuma nu-l intrecea nimeni.Asa eroi aveti voi?D-aia va meritati soarta.
imi amintesc de gripa porcina, orice mort in acea perioada era etichetat cu gripa porcina, ..., acum orice psihopat care se sinucide sau incearca sa se sinucida este un erou cu un mesaj politic... pai daca ar fi sa ne luam dupa el, 75 % din romania trebuie sa ne punem capat vietii, ca nu avem salariu mai mare de 12 milioane...
sigur avea probleme psihice, altfel nu pot intelege cum s-a gandit sa renunte la familie, la copii, in grija cui ii lasa? ar tebui sa-si plateasca singur spitalizarea, asa sa se procedeze cu toti cei care se automutileaza..,.
nu avem nevoie de astfel de eroi...
|
9am178165
4580 mesaje
|
Postat pe: 24 Decembrie 2010, ora 19:29
De la: gbispas, la data 2010-12-24 15:47:19De la: gabigabi, la data 2010-12-24 08:04:34vad ca se IGNORA MESAJUL POLITIC al acelui om , mesaj ales a fi transmis la o ora de virf si maxima audienta, in cea mai importanta institutie a Statului : PARLAMENTUL ! in Parlamentul unei tari ce-si zice ca e Republica Parlamentara ! ce spune el parlamentarilor adunati acolo ? le spune Clar si fara Echivoc ca, Romania isi pierde Libertatea ptr. care si acum 21 ani s-a murit ca sa si-o cistige !
Ma` ordinarule!!!!!!! Sunt absolut sigura ma` lingaule ca absolut toate comentariile tale sunt dezinformari PDL-iste!!!! Cu toate astea, cert e un singur lucru ticalosule, pe care nu il poti nega: omul avea un serviciu si merita un salariu decent!!!!!!!!!!
Stiu ca va roadeti unghiile de ciuda ca mai exista oameni de caracter in tara asta, stiu ca va smulgeti parul din cap la gandul ca EXISTA PERSOANE CARE PUR SI SIMPLU NU SE SUPUN TATUCULUI VOSTRU!!!
Sfatul meu pentru voi taraturilor este sa va impacati cu ideea!!!!!
|
CIPRIOTU
1445 mesaje
|
Postat pe: 26 Decembrie 2010, ora 00:22
De la: 9am178165, la data 2010-12-22 20:33:41De la: gabigabi, la data 2010-12-22 17:01:44De la: 9am243736, la data 2010-12-22 15:27:23da, am mai ratat un os de ros, da' las ca mai roadem de la (m)ue...
|
CIPRIOTU
1445 mesaje
|
Postat pe: 26 Decembrie 2010, ora 00:57
De la: gabigabi, la data 2010-12-24 08:04:34vad ca se IGNORA MESAJUL POLITIC al acelui om , mesaj ales a fi transmis la o ora de virf si maxima audienta, in cea mai importanta institutie a Statului : PARLAMENTUL ! in Parlamentul unei tari ce-si zice ca e Republica Parlamentara ! ce spune el parlamentarilor adunati acolo ? le spune Clar si fara Echivoc ca, Romania isi pierde Libertatea ptr. care si acum 21 ani s-a murit ca sa si-o cistige !
Din 89 pana azi daca te uiti bine ai sa vezi ca sunt aceiasi care au fost ,mereu dar cu mici exceptii,lipsesc cei care acum sunt sfinti,ingeri ,sus la domnul si le-au luat altii locul ,ei au votat legile care au dus la distrugerea Romaniei,plus ca mai sunt unii care mai fac si ei legile lor,unii nu le aplica altii ,nu le respecta ,altii se strecoara printre ele ,pentru ca sunt facute exact ,pentru a putea fi interpretate ,in functie de cine -i vinovatul ,cine-i ,prapaditul,cinei ,miliardarul,cinei,muritorul de foame si uiteasa Romanica-i o planeta noua ,Cine poate ,ajunge miliardar,cine nu ,muritor de foame,suntem condusi de ,unii, care sunt pe post de , lacuste ,hiene,,sacali,libarci,lipitori,care nu fac altceva decat sa ,se imprumute ,pe spesele poporului ,dar in loc sa modernizeze fabricile pe care statul,adica poporul ROMAN ,PENTRU CA STATUL E CEVA NEPALPABIL CARE NU PRODUCE ,ESTE FORMAT DIN POPULATIA LOCUITOARE ,A ACESTUI STAT.Si dupa cum spuneam Romania avea fabrici ,uzine,combinate chimice,petrochimice,sisteme de irigatii crescatorii si ingrasatorii de animale,pasari..
Iar cei trimisi de noi sau auto alesi ,aflati la carma institutiilor nationale,respectiv,Parlament,Guvern,aveau obligatia si o au si acum dupa cum spune BIBLIA NATIONALA,ASA ZISA CONSTITUTIA,
Sa modernizeze fabricile
Sa construiasca altele noi,daca cele vechi nu sunt rentabile,
Sa creeze locuri de munca,
Sa construiasca,scoli,spitale,gradinite,
drumuri,
SA RIDICE NIVELUL DE TRAI SI CIVILIZATIE AL POPULATIEI TARII,pentru ca de aceea au fost trimisi sa reprezinte POPORUL,NU SA DISTRUGA SI SA FURE POPORUL DUPA CUM SE VEDE ,ASA AU FACUT.
ROMANII IN 15------22 DECEMBRIE 89 AU SPERAT LA O VIATA MAI BUNA DECAT CEA DE ATUNCI ,DAR AU AJUNS SA TRAIASCA DE ZECI DE ORI MAI RAU DECAT ATUNCI.
|
CRACIUNITA
7 mesaje
|
Postat pe: 26 Decembrie 2010, ora 11:12
De Craciun ,de Paste si la inmormintare !
|
|
|