Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 5 Decembrie 2010, ora 15:22
De la: gbispas, la data 2010-12-05 12:46:16
Deci,neexistand nici o alta lege sau macar un amarat de regulament care sa-i interzica presedintelui sa DESEMNEZE un reprezentant,sa-l reprezinte la acea parada militara,unde a fost incalcata vreo lege?SI da,putea sa-l desemneze chiar si pe borcea mondialul sa o faca,doar nu exista vreo lege care sa-i interzica asta.Ghinionul vostru ca nu a facut-o.Ce v-ar mai fi placut......
Bai Gabitule,daca nu exista o lege care sa ii dea dreptul sa DESEMNEZE un reprezentant,atunci pe ce baza a facut asta?  Hai ca te pup  si te las sa te gandesti ,esti cel mai amuzant "dur" vazut de mine pana acum...Oricum,daca dupa tine putea sa-l desemneze si pe Bercea Mondialu sa il inlocuiasca ,cu asta ai spus absolut totul si nu mai trebuie sa adaug eu nimic...
|
|
|
gbispas
688 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 5 Decembrie 2010, ora 15:43
De la: vaneamarin, la data 2010-12-05 14:15:46De la: gbispas, la data 2010-12-05 12:46:16De la: vaneamarin, la data 2010-12-03 10:45:21De la: gbispas, la data 2010-12-02 19:27:44
Imi pare rau,ceea ce invoci tu,nu exista in justitie.Tu spui ca NU INTELEG.In justitie nu exista asa ceva,nu exista A INTELEGE,exista doar A EXISTA.Altfel ar fi 23 de milioane de intelegeri,in tara noastra.SI nu ca nu inteleg dar in cea mai reala gramatica acel text spune clar care sunt persoanele carora li se acorda onoruri de stat,nicidecum nu se refera la o ORDINE.Daca ai gandi un pic logic,ti-ai da seama ca e aberant sa pui o ordine in acest sens.Asta e purul adevar si daca tu vrei sa invoci cuvinte care nu exista,e strict problema ta.Dar sa ne arati si noua,unde scrie ceea ce spui tu.
Ca sa nu lungesc discutia ,trec direct la a-ti arata unde scrie ce spun eu .Iti dau mai jos textul Regulamentului Onorurilor si Ceremoniilor Militare ca sa poti verifica incalcarea lor :
www.firehouse.ro/documente/rg4_regulamentul_onorurilor_ceremonii...
Articolul 12 din Regulament arat� c� "onorurile militare cuvenite unor func�ii se prezint� NUMAI TITULARILOR sau �nlocuitorilor LEGALI ".Tine minte :LEGALI ! Titularul,conform articolului 45 din sec�iunea Regulamentului dedicat� paradei militare na�ionale,este presedintele tarii. ("Onorul trupelor se prime�te de pre�edintele ��rii, comandantul for�elor armate ale Rom�niei"). Legal, inlocuitorul lui Basescu este Presedintele Senatului ,conform Constitutiei fiind singurul inlocuitor legal al Presedintelui si NEEXISTAND O LEGE care sa spuna ca poate sa fie si Boc uneori ,cand vor muschii lui Base. Nu spune in articolul 12 din Regulament, ca se prezinta onorul celor DESEMNATI,ci INLOCUITORILOR LEGALI ...Daca tu ai vazut cumva o lege in MO, prin care Boc este inlocuitor LEGAL al lui Basescu,te rog sa mi-o arati si mie.Daca nu exista o astfel de lege in care Boc sa primeasca brusc titlul de "Inlocuitor al Presedintelui " atunci Presedintele Senatului era inlocuitorul LEGAL.
HAHAHAHAHA! iti spun sincer ca ma distreaza enorm incercarea asta disperata,a ta,de a-mi explica ceva ce doar tu vrei sa existe(bine,nu esti doar tu,ce-i drept,ma refer la toti astia care vor cu tot dinadinsul sa fie ca ei si oricum altfel decat prevad legile).Avea cineva dreptate cand la gluma aia cu Hitler,spunea ca scoti doar ce iti convine si ce vrei,din context.Chestia e ca nu doar acolo o faci,o faci si in postarea asta a ta.Adica,la chestia de regulament al onorului imi prezinti toata bibliografia,cu tot ce presupune ea,insa cand vine vorba despre Constitutie,un document cu mult mai important,,cu valoare peste o lege organica(nu are roast sa o compar cu un simplu REGULAMENT-chiar daca ar fi fost,pana la urma,sa se fi incalcat ceva=nu este cazul,repet=,nu s-ar fi incalcat nici o LEGE ci doar un amarat de regulament) nu mai aduci nici un fel de argument,nici o exemplidicare,nimic.Decretezi tu(de ce oare),pur si simplu,fara sa mai adaugi nimic,ca singurul inlocuitor al presedintelui este X.Si atat.Restul,ce este scris in Constitutie,nu mai este important pentru nimeni(pt tine,de fapt),nu mai conteaza,si tare ti-ar place sa nu mai existe.Problema ta,este ca EXISTA.Si Constitutia(noi am mai discutat acest aspect,pe aici,dar se pare ca nici la citit nu stai bine,probabil citesti tot asa,doar ce-ti convine) spune foarte clar si CONDITIILE sau CAZURILE in care presedintele poate fi nu INLOCUIT,cum eronat precizezi tu ci doar sa i se asigure INTERIMATUL.Iar acest INTERIMAT (deci nu INLOCUIRE) se asigura doar in anumite conditii.De fapt,uite ce spune chiar Constitutia,in acest sens:"ARTICOLUL 98
(1) Dac� func�ia de Pre�edinte devine vacant� ori dac� Pre�edintele este suspendat din func�ie sau dac� se afl� �n imposibilitate temporar� de a-�i exercita atribu�iile, interimatul se asigur�, �n ordine, de pre�edintele Senatului sau de pre�edintele Camerei Deputa�ilor."
Nu mai spune absolut nimic,in legatura cu o alta cauza al interimatului sau cu vreo inlocuire.Acest articol este singurul care stipuleaza ceva,in acest sens.SI vezi,ce-ti spuneam eu acum cateva zile,se stipuleaza CLAR ca este vorba despre O ORDINE,pentru ca este cazul,nu ca dincolo,in regulament).Iar acum sa-mi spui tu,in care dintre cele trei situatii ne aflam?Era functia de Presedinte declarata vacanta?Era el suspendat din functie?Se afla in imposibilitate fie ea si temporara de a-si exercita functia detinuta?Doar se afla,conform atributiunilor prezidentiale,la acea conferinta a OSCE,adica a unei conferite ce tinea de apararea tarii.
Deci,neexistand nici o alta lege sau macar un amarat de regulament care sa-i interzica presedintelui sa DESEMNEZE un reprezentant,sa-l reprezinte la acea parada militara,unde a fost incalcata vreo lege?SI da,putea sa-l desemneze chiar si pe borcea mondialul sa o faca,doar nu exista vreo lege care sa-i interzica asta.Ghinionul vostru ca nu a facut-o.Ce v-ar mai fi placut.....
Eu zic sa devenim seriosi si sa nu incercam sa gasim ceva ce nu exista.Bine,stiu ca nu o sa vrea nimeni sa accepte ADEVARUl,dar asta nu mai e nici vina lui Basescu,nici a mea si nici a celor care au capacitatea sa vada cand un om(presedintele in acest caz) este acuzat pe nedrept.Nu ca ar fi pt prima oara dar ghinion de nesansa,exista legi si pot fi citite.Asta cand se vor citite,nu ca in cazul tau doar aduci tangential si irelevant in discutie,exact ceea ce stipuleaza clar si fara de tagada rezolvarea acestei abjecte inventii si acuze.
Iti recomand sa fii mai corect si sa spui si ceea ce nu-ti convine,chiar daca asta te face sa nu mai ai deloc dreptate.Sau mai bine taci,ar fi mult mai inteligent.Si nu spun asta ca sa jignesc sau din alt motiv,dar chiar asa ar fi.
Hahaitul este un fel de hobby in care il imitati pe sefu' ? Ce anume incercare a mea a fost disperata si ce anume nu ai inteles din ce am spus ? Nu bate campii te rog,incearca sa te concentrezi pe "inlocuitorul LEGAL ".Gandeste-te ce inseamna inlocuitor LEGAL al presedintelui si vezi cine poate sa fie ala, si dupa ce lege .Nu posta kilometric,nu te ajuta !Nu jigni,nu te ajuta ! Spune-mi doar cum a ajuns Boc inlocuitor LEGAL al presedintelui si hai sa discutam serios! Deci,dupa ce lege a fost Boc inlocuitorul LEGAL al presedintelui ? Hai te rog,lamureste aspectul asta si nu da dovada de lasitate,tupeu sau de istericale care nu ma impresioneaza deloc.
Macar de ai da tu dovada de putina minte.Deci,vrei sa ma refer la acel insotitor LEGAL.PAi oricine poate sa fie asa ceva,atata vreme cat legea nu-mi interzice sa desemnez pe oricine altcineva,decat vreau eu.Deci,daca legea nu-mi interzice sa-l desemnez pe borcea mondialul,inseamna ca desemnearea mea este ABSOLUT LEGALA(in sensul ca nu incalca nici o lege) cand il desemnez pe borcea,cel in cauza.E simplu.In acest caz nu a fost vorba despre borcea ci despre Boc.El a fost desemnat LEGAL,intrucat nu exista o lege care sa stipuleze ca ar fi o incalcare a legii,o astfel de delegare.
Foloseste-ti mintea ca nici pe mine nu ma impresioneaza deloc prostia.
Raporteaza abuz de limbaj
EU
|
gbispas
688 mesaje
|
Postat pe: 5 Decembrie 2010, ora 15:44
De la: vaneamarin, la data 2010-12-05 15:22:39De la: gbispas, la data 2010-12-05 12:46:16
Deci,neexistand nici o alta lege sau macar un amarat de regulament care sa-i interzica presedintelui sa DESEMNEZE un reprezentant,sa-l reprezinte la acea parada militara,unde a fost incalcata vreo lege?SI da,putea sa-l desemneze chiar si pe borcea mondialul sa o faca,doar nu exista vreo lege care sa-i interzica asta.Ghinionul vostru ca nu a facut-o.Ce v-ar mai fi placut......
Bai Gabitule,daca nu exista o lege care sa ii dea dreptul sa DESEMNEZE un reprezentant,atunci pe ce baza a facut asta? Hai ca te pup si te las sa te gandesti ,esti cel mai amuzant "dur" vazut de mine pana acum...Oricum,daca dupa tine putea sa-l desemneze si pe Bercea Mondialu sa il inlocuiasca ,cu asta ai spus absolut totul si nu mai trebuie sa adaug eu nimic...
Pe baza liberului drept de a alege.Ti-am spus,cand nu exista o lege care sa restrictioneze ceva,poti sa faci ce vrei.Cine-mi interzice sa desemnez pe cine vreau eu,ca si presedinte?Nimeni si nimic.In concluzie pot sa aleg cum si pe cine vreau eu.
Hai sa-ti mai dau un exemplu,poate asa intelegi ca esti exact pe invers,decat ar trebui sa gandesti.Un exemplu banal.Tu,cand faci un om de zapada,cine-ti da dreptul sa faci asa ceva?Nimeni,evident.NUmai ca neexistand o lege care sa-ti interzica acest lucru,inseamna ca omul tau de zapada este facut perfect legal.
EU
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 5 Decembrie 2010, ora 15:57
De la: BlackFriday, la data 2010-12-05 08:37:57De la: gabigabi, la data 2010-12-05 08:10:05dar faptul ca tara e la un pas de prabusire, dar Bas si camarila lui portocalie isi vede linistita de afacerile cu statul ,incarcind nota de plata la ' jde mii de euroi, nu-ti spune ca ceva nu-i in regula cu aceasta "reformare " a statului ? chiar nimic- nimic ?
Va bucurati degeaba, Romania nu se prabuseste, asa cum o doriti! Nu trece prin ce a trecut Grecia, sau mai nou Irlanda si s-ar putea chiar Spania si Portugalia! Eu cred ca voi v-ati dori si cutremure, dezaste naturale, ati pirjoli si tara numai ca sa aveti motive sa-l aratati cu degetul pe Basescu!
Si va mai bateti cu pumnul in piepturile de arama ca sunteti singurii patrioti! Nu ati inteles nimic din toate esecurile pe care le-ati avut impotriva lui Basescu, ati transformat jocul electoral intr-o disputa personala, o ura crincena! Este pacat, toate refularile aste vi se acumuleaza si va afecteaza sanatatea, inclusiv cea psihica! Va faceti singuri rau, cu mana voastra!
Daca ai motive sa acuzi afaceristii PDL de subminarea statului, de ce nu o faci! Care sunt acele afaceri necurate? Pune dovezile pe masa la Parchet si baga-i in puscarie! Fara dovezi nu esti credibila!
dupa postarea asta a ta si dupa cea de mai de sus, mai astepti vreun raspuns de la mine ? sa nu mai astepti, ca am inteles ca NIMIC , nici-un argument, nu te va clinti din intepeneala in proiectul in care ai intrat de 6 ani ! ....acele afaceri necurate sunt scoase zi de zi la iveala de presa independenta, motiv ptr. care se si doreste lichidarea ei !
blackule , NU ma bucur de nenorocirea mea si a tarii mele ....EU traiesc aici ....TU NU !
La revedere si nu-mi mai raspunde ,ca nu ma mai intereseaza nimic din ce-ai de spus .....ce spui tu, spun toti postacii portocalii si a devenit plictisitor !
|
|
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 5 Decembrie 2010, ora 16:05
De la: gbispas, la data 2010-12-05 11:46:08De la: gabigabi, la data 2010-12-03 09:13:37 UDMR NU ESTE PARTID POLITIC, DESI FACE POLITICA ! ar trebui sa se termine cu aceste partide ale romilor, ale ungurilor sau a altor grupari organizate pe criterii etnice !
Vezi ca pot sa fiu si de acord cu tine?:)
 ma meeer !
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 5 Decembrie 2010, ora 16:18
De la: gbispas, la data 2010-12-05 12:53:31De la: camelia75, la data 2010-12-01 23:49:32De la: adiovidiu, la data 2010-12-01 23:28:26De la: camelia75, la data 2010-12-01 22:56:46De la: adiovidiu, la data 2010-12-01 22:49:05De la: camelia75, la data 2010-12-01 22:23:21bei adi asta a lu' ovidiu sau esti prost,ori esti prost,sau te prefaci a fii prost,io cred totusi ca tu esti prost si neinformat
Art. 98: Interimatul functiei
(1) Daca functia de Presedinte devine vacanta ori daca Presedintele este suspendat din functie sau daca se afla in imposibilitate temporara de a-si exercita atributiile, interimatul se asigura, in ordine, de presedintele Senatului sau de presedintele Camerei Deputatilor.
(2) Atributiile prevazute la articolele 88-90 nu pot fi exercitate pe durata interimatului functiei prezidentiale.
Ba bei asta a lu' 75,tu esti mai proasta ca toti.Participarea la defilare nu este stipulata nicaieri ca facand parte din "atributiile" presedintelui.Asta se intampla voluntar,nu exista in fisa postului.
tolomacu' lu'peste prajit,iti recomand pe viitor s-o faci proasta pe mamica ta care in loc sa te avorteze prin barurile jegoase pe unde-si petrecea noptile te-a adus pe lume sa spurci atmosfera-n jur pe unde treci sau scri----CRETINULEEEEEE,esti un mare bou...
Mda,tipic pentru idioate.Nu au argumente dar in loc sa taca,ii dau inainte ca niste sclerozate.Si in ciuda faptului ca ele au inceput sa jigneasca,se simt ofensate,mai draga,daca li se raspunde in aceeasi maniera.Si pentru ca te-ai luat de mama,sa-mi bag eu falusul(nu m-au lasat astia sa scriu pe de-a dreptul , dar intelegi tu ca la ditamai p--a ma refer de fapt) in gura ta,infecta dracu'.
esti prea insignifiant tarane sa ma pun io la mintea ta odihnita,tu continua sa te-njuri singur----CRETIN FRUSTRAT CE ESTI------TERMINATULEEEEEE
Stai linistit Ovidiu,nu o sa vada nimeni,te asigur,ca de fapt tu ai fost cel injurat,chiar in mod josnic iar tu doar ai raspuns,toti te vor acuza pe tine.AI vazut pe cineva sa posteze ceva la adresa retardatei respective,cand ea a inceput sa injure?Evident ca nu.Si unii se mai lauda ca au ajuns CNA-ul lu peste.Ce le mai place unora sa se ridice in slavi.
ptr. unul care se doreste a fi corect si impartial, esti cam neatent la ce se scrie pe topic ! daca nu erai asa, ai fi vazut ca black ii spunea lui silver , dorind sa ma-ntepe, sa fie atent cum scrie ca CNA.ul forumului - adica dna Gabi- il va certa.....asa ca, eu nu mi-am permis sa ma laud si nici nu consider c-ar fi de vreuna....e nasol sa fi considerat un fel de jandarm....dar, am luat-o si eu in gluma si am marjat , asta ca sa stii ! ....oricum , ca tine nu se ridica nimeni in slavi , nu-ti fie teama ca-ti face cineva concurenta ....cind ti-am vazut pozele alea , sub titlul atit de orgolios " EU " ,mi-a venit sa si rid, dar sa si pling, mai ales uitindu-ma la cea in care stai singur-singurel in curticica aia betonata , fara o floare, fara un catel sau o pisica , un copil sau o femeie ! aia da, aia mi-a provocat o mare tristete , pe bune ! hai, sa fii sanatos !
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 5 Decembrie 2010, ora 16:38
De la: 9am241927, la data 2010-12-05 11:56:34mai, gabigabi: ce propui? hai sa-i impuscam pe toti? ce realitate? poate nici n-ai existat inca in 1989? atunci e pacatul ca intradevar puutine s-au facut.... acu e putin tirziu - nu crezi? nici mie nu-mi pica bine UDMR-ul dar intr-o adevarata democratie in 'dezvoltare' ar trebui sa-i lasam pe toti sa aiba acces in parlament depinzand de procentul pe care il reprezinta. E BAI numai daca minoritatea castiga alegerile sau o 'majoritate'; asta ar insemna ca noi suntem cei nemernici sau incapabili sa ne conducem tara. ACU gandeste ce-i mai bine.: nimic ori CEVA...
n-am inteles exact ce vrei tu sa spui ,dar hai sa-ncerc totusi un raspuns ! NU impuscam pe nimeni, NU blocam accesul nimanui in Parlament , devreme ce toti SUNTEM CETATENI ROMANI ! de aici a inceput insa , nebunia asta ....esti cetatean roman, dar NU ar trebui sa conteze ce etnie esti ,caci in acest caz tu vei face politica etniei tale ,asa cum face UDMR de 20 ani dar , ai dreptul la libera asociere , prezinta-te celorlalti , candideaza si de esti ales , intra-n in Parlament !
as mai propune ca pe viitor sa fie stipulat in Constitutie ca , daca partidul de guvernamint si guvernul lui , scade in sondaje sub 25 % INCREDERE din partea populatiei, sa-si DEA DEMISIA si sa se org. alegeri anticipate !
|
|
|
gbispas
688 mesaje
|
Postat pe: 5 Decembrie 2010, ora 17:16
De la: gabigabi, la data 2010-12-05 15:57:14De la: BlackFriday, la data 2010-12-05 08:37:57De la: gabigabi, la data 2010-12-05 08:10:05dar faptul ca tara e la un pas de prabusire, dar Bas si camarila lui portocalie isi vede linistita de afacerile cu statul ,incarcind nota de plata la ' jde mii de euroi, nu-ti spune ca ceva nu-i in regula cu aceasta "reformare " a statului ? chiar nimic- nimic ?
Va bucurati degeaba, Romania nu se prabuseste, asa cum o doriti! Nu trece prin ce a trecut Grecia, sau mai nou Irlanda si s-ar putea chiar Spania si Portugalia! Eu cred ca voi v-ati dori si cutremure, dezaste naturale, ati pirjoli si tara numai ca sa aveti motive sa-l aratati cu degetul pe Basescu!
Si va mai bateti cu pumnul in piepturile de arama ca sunteti singurii patrioti! Nu ati inteles nimic din toate esecurile pe care le-ati avut impotriva lui Basescu, ati transformat jocul electoral intr-o disputa personala, o ura crincena! Este pacat, toate refularile aste vi se acumuleaza si va afecteaza sanatatea, inclusiv cea psihica! Va faceti singuri rau, cu mana voastra!
Daca ai motive sa acuzi afaceristii PDL de subminarea statului, de ce nu o faci! Care sunt acele afaceri necurate? Pune dovezile pe masa la Parchet si baga-i in puscarie! Fara dovezi nu esti credibila!
dupa postarea asta a ta si dupa cea de mai de sus, mai astepti vreun raspuns de la mine ? sa nu mai astepti, ca am inteles ca NIMIC , nici-un argument, nu te va clinti din intepeneala in proiectul in care ai intrat de 6 ani ! ....acele afaceri necurate sunt scoase zi de zi la iveala de presa independenta, motiv ptr. care se si doreste lichidarea ei !
blackule , NU ma bucur de nenorocirea mea si a tarii mele ....EU traiesc aici ....TU NU !
La revedere si nu-mi mai raspunde ,ca nu ma mai intereseaza nimic din ce-ai de spus .....ce spui tu, spun toti postacii portocalii si a devenit plictisitor !
Poate ca asa o fi dar mai plictisitoari ca tine si ca astia de tot aberati pe aici,sigur nu au devenit.Dupa cum am spus,nu sunt nici rosu,nici portocaliu,.......doar observ asa ca de aia nu ma bag in oala cu nimeni.
EU
|
|
|
gbispas
688 mesaje
|
Postat pe: 5 Decembrie 2010, ora 17:23
De la: gabigabi, la data 2010-12-05 16:18:32De la: gbispas, la data 2010-12-05 12:53:31De la: camelia75, la data 2010-12-01 23:49:32De la: adiovidiu, la data 2010-12-01 23:28:26De la: camelia75, la data 2010-12-01 22:56:46De la: adiovidiu, la data 2010-12-01 22:49:05De la: camelia75, la data 2010-12-01 22:23:21bei adi asta a lu' ovidiu sau esti prost,ori esti prost,sau te prefaci a fii prost,io cred totusi ca tu esti prost si neinformat
(1) Daca functia de Presedinte devine vacanta ori daca Presedintele este suspendat din functie sau daca se afla in imposibilitate temporara de a-si exercita atributiile, interimatul se asigura, in ordine, de presedintele Senatului sau de presedintele Camerei Deputatilor.
(2) Atributiile prevazute la articolele 88-90 nu pot fi exercitate pe durata interimatului functiei prezidentiale.
Ba bei asta a lu' 75,tu esti mai proasta ca toti.Participarea la defilare nu este stipulata nicaieri ca facand parte din "atributiile" presedintelui.Asta se intampla voluntar,nu exista in fisa postului.
tolomacu' lu'peste prajit,iti recomand pe viitor s-o faci proasta pe mamica ta care in loc sa te avorteze prin barurile jegoase pe unde-si petrecea noptile te-a adus pe lume sa spurci atmosfera-n jur pe unde treci sau scri----CRETINULEEEEEE,esti un mare bou...
Mda,tipic pentru idioate.Nu au argumente dar in loc sa taca,ii dau inainte ca niste sclerozate.Si in ciuda faptului ca ele au inceput sa jigneasca,se simt ofensate,mai draga,daca li se raspunde in aceeasi maniera.Si pentru ca te-ai luat de mama,sa-mi bag eu falusul(nu m-au lasat astia sa scriu pe de-a dreptul , dar intelegi tu ca la ditamai p--a ma refer de fapt) in gura ta,infecta dracu'.
esti prea insignifiant tarane sa ma pun io la mintea ta odihnita,tu continua sa te-njuri singur----CRETIN FRUSTRAT CE ESTI------TERMINATULEEEEEE
Stai linistit Ovidiu,nu o sa vada nimeni,te asigur,ca de fapt tu ai fost cel injurat,chiar in mod josnic iar tu doar ai raspuns,toti te vor acuza pe tine.AI vazut pe cineva sa posteze ceva la adresa retardatei respective,cand ea a inceput sa injure?Evident ca nu.Si unii se mai lauda ca au ajuns CNA-ul lu peste.Ce le mai place unora sa se ridice in slavi.
ptr. unul care se doreste a fi corect si impartial, esti cam neatent la ce se scrie pe topic ! daca nu erai asa, ai fi vazut ca black ii spunea lui silver , dorind sa ma-ntepe, sa fie atent cum scrie ca CNA.ul forumului - adica dna Gabi- il va certa.....asa ca, eu nu mi-am permis sa ma laud si nici nu consider c-ar fi de vreuna....e nasol sa fi considerat un fel de jandarm....dar, am luat-o si eu in gluma si am marjat , asta ca sa stii ! ....oricum , ca tine nu se ridica nimeni in slavi , nu-ti fie teama ca-ti face cineva concurenta ....cind ti-am vazut pozele alea , sub titlul atit de orgolios " EU " ,mi-a venit sa si rid, dar sa si pling, mai ales uitindu-ma la cea in care stai singur-singurel in curticica aia betonata , fara o floare, fara un catel sau o pisica , un copil sau o femeie ! aia da, aia mi-a provocat o mare tristete , pe bune ! hai, sa fii sanatos !
Iar dovedesti ca doar mintea iti mai trebuie la capul ce-l porti ca accesoriu nesemnificativ pe gat.Spune-mi si mie,daca tot spui ca eram singur,cum crezi tu ca s-a facut poza aia?Te pomenesti ca aveam extraterestri in gradina si eu nu i-am vazut cand imi faceau poze.Dar si extraterestrii sa fi fost,tot se cheama ca mai era cineva cu mine.Si ca sa te oftici si mai tare,ok,o sa pun si poza in care sunt cu cainele meu.
Of,ti-am spus ca e greu sa se coboare omul la mintea ta.
Si nu ai luat nimic in gluma,te dadeai mare si tare ca asa de tare esti incat ai fost chiar catalogata drept CNA-ul forumului.Deabia dupa aia,cand ti s-a spus ca nu est absolut deloc impartiala,ai dat-o in gluma.
Apropos,tie ti-e frica sa nu rada lumea cat de hidoasa esti,ca nu ai tupeu sa pui poze cu tine sau ai ceva de ascuns?
EU
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 5 Decembrie 2010, ora 17:29
De la: gbispas, la data 2010-12-05 17:16:42De la: gabigabi, la data 2010-12-05 15:57:14De la: BlackFriday, la data 2010-12-05 08:37:57De la: gabigabi, la data 2010-12-05 08:10:05dar faptul ca tara e la un pas de prabusire, dar Bas si camarila lui portocalie isi vede linistita de afacerile cu statul ,incarcind nota de plata la ' jde mii de euroi, nu-ti spune ca ceva nu-i in regula cu aceasta "reformare " a statului ? chiar nimic- nimic ?
Poate ca asa o fi dar mai plictisitoari ca tine si ca astia de tot aberati pe aici,sigur nu au devenit.Dupa cum am spus,nu sunt nici rosu,nici portocaliu,.......doar observ asa ca de aia nu ma bag in oala cu nimeni.
atunci inseamna ca e adevarat ca exista acei paronormali specializati pe inducerea unor ginduri, idei sau atitudini si cei "atinsi " reactioneaza toti la unison , crezindu-se ,dragi de ei , ca "nu se baga in oala cu nimeni " ,dar vorbesc toti la fel !
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 5 Decembrie 2010, ora 17:44
De la: gbispas, la data 2010-12-05 17:23:22De la: gabigabi, la data 2010-12-05 16:18:32De la: gbispas, la data 2010-12-05 12:53:31De la: camelia75, la data 2010-12-01 23:49:32De la: adiovidiu, la data 2010-12-01 23:28:26De la: camelia75, la data 2010-12-01 22:56:46De la: adiovidiu, la data 2010-12-01 22:49:05De la: camelia75, la data 2010-12-01 22:23:21bei adi asta a lu' ovidiu sau esti prost,ori esti prost,sau te prefaci a fii prost,io cred totusi ca tu esti prost si neinformat
Iar dovedesti ca doar mintea iti mai trebuie la capul ce-l porti ca accesoriu nesemnificativ pe gat.Spune-mi si mie,daca tot spui ca eram singur,cum crezi tu ca s-a facut poza aia?Te pomenesti ca aveam extraterestri in gradina si eu nu i-am vazut cand imi faceau poze.Dar si extraterestrii sa fi fost,tot se cheama ca mai era cineva cu mine.Si ca sa te oftici si mai tare,ok,o sa pun si poza in care sunt cu cainele meu.
Si nu ai luat nimic in gluma,te dadeai mare si tare ca asa de tare esti incat ai fost chiar catalogata drept CNA-ul forumului.Deabia dupa aia,cand ti s-a spus ca nu est absolut deloc impartiala,ai dat-o in gluma.
Apropos,tie ti-e frica sa nu rada lumea cat de hidoasa esti,ca nu ai tupeu sa pui poze cu tine sau ai ceva de ascuns?
sigur ca Cineva ti-a facut poza aia ....putea fi si un vecin strigat peste garg : bre, vino si-mi fa o poza sa le-o pun amaritilor alora de pe forum sa le arat cine-s eu ! DACA ERA IMPORTANTA ptr. tine , acea persoana, aparea macar intr-o poza , da ?  dar singura persoana pe care o consideri Importanta ,esti TU ......aaa, da , ai s'un ciine ....corect , ciinele te iubeste NECONDITIONAT !
P.S aaaaa, si iarasi da : sunt hidoasa rau ! parul mi-e linos , nasul mi-e carnos si atirna-n jos ; barbia e ca un galos si se-ntilneste cu nasul de abia reusesc sa maninc , iar ochii -s mici, ceachiri si sasii !
|
vasile_vali
2835 mesaje
Oras: Galati
|
Postat pe: 5 Decembrie 2010, ora 17:59
D-na Gabi says:" sigur ca Cineva ti-a facut poza aia ....putea fi si un vecin strigat peste garg : bre, vino si-mi fa o poza sa le-o pun amaritilor alora de pe forum sa le arat cine-s eu ! DACA ERA IMPORTANTA ptr. tine , acea persoana, aparea macar intr-o poza , da ?  dar singura persoana pe care o consideri Importanta ,esti TU ......aaa, da , ai s'un ciine ....corect , ciinele te iubeste NECONDITIONAT !
P.S aaaaa, si iarasi da : sunt hidoasa rau ! parul mi-e linos , nasul mi-e carnos si atirna-n jos ; barbia e ca un galos si se-ntilneste cu nasul de abia reusesc sa maninc , iar ochii -s mici, ceachiri si sasii ! "
Stimata doamna, lasati obezii sa faca infarct de grasimea acumulata. Si obezu' asta e "independent". insa e independent fata de adevar: e foarte departe de el!
Pt. mine, ramaneti aceeasi doamna Gabi.
JOS FRAUDULOSUL DICTATOR!
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 5 Decembrie 2010, ora 18:21
De la: vasile_vali, la data 2010-12-05 17:59:59D-na Gabi says:" sigur ca Cineva ti-a facut poza aia ....putea fi si un vecin strigat peste garg : bre, vino si-mi fa o poza sa le-o pun amaritilor alora de pe forum sa le arat cine-s eu ! DACA ERA IMPORTANTA ptr. tine , acea persoana, aparea macar intr-o poza , da ? dar singura persoana pe care o consideri Importanta ,esti TU ......aaa, da , ai s'un ciine ....corect , ciinele te iubeste NECONDITIONAT !
P.S aaaaa, si iarasi da : sunt hidoasa rau ! parul mi-e linos , nasul mi-e carnos si atirna-n jos ; barbia e ca un galos si se-ntilneste cu nasul de abia reusesc sa maninc , iar ochii -s mici, ceachiri si sasii ! "
Stimata doamna, lasati obezii sa faca infarct de grasimea acumulata. Si obezu' asta e "independent". insa e independent fata de adevar: e foarte departe de el!
multumesc ! mie imi place sa cred ca in virtual , toti suntem tineri, frumosi si, bineinteles, destepti !
cit despre cum arat eu , ce importanta are asta , ca asta nu-i un site matrimonial.....am un sot bun si drag , Dumnezeu sa-i dea sanatate , cu care am pornit la drum acum aproape 37 de ani si sper ca sa incheiem drumul tot umar la umar ! aici suntem IDEI si "lupta " noastra in asta consta : intr-o lupta de idei , exprimate mai bine,mai putin bine, fiecare dupa puteri ! in rest ,mi se pare o superficialitate preocuparea asta de cum arati, ce toale ai, ce poze nemaipomenite ai postat....
|
gbispas
688 mesaje
|
Postat pe: 5 Decembrie 2010, ora 18:25
De la: gabigabi, la data 2010-12-05 17:44:42De la: gbispas, la data 2010-12-05 17:23:22De la: gabigabi, la data 2010-12-05 16:18:32De la: gbispas, la data 2010-12-05 12:53:31De la: camelia75, la data 2010-12-01 23:49:32De la: adiovidiu, la data 2010-12-01 23:28:26De la: camelia75, la data 2010-12-01 22:56:46De la: adiovidiu, la data 2010-12-01 22:49:05De la: camelia75, la data 2010-12-01 22:23:21bei adi asta a lu' ovidiu sau esti prost,ori esti prost,sau te prefaci a fii prost,io cred totusi ca tu esti prost si neinformat
sigur ca Cineva ti-a facut poza aia ....putea fi si un vecin strigat peste garg : bre, vino si-mi fa o poza sa le-o pun amaritilor alora de pe forum sa le arat cine-s eu ! DACA ERA IMPORTANTA ptr. tine , acea persoana, aparea macar intr-o poza , da ? dar singura persoana pe care o consideri Importanta ,esti TU ......aaa, da , ai s'un ciine ....corect , ciinele te iubeste NECONDITIONAT !
P.S aaaaa, si iarasi da : sunt hidoasa rau ! parul mi-e linos , nasul mi-e carnos si atirna-n jos ; barbia e ca un galos si se-ntilneste cu nasul de abia reusesc sa maninc , iar ochii -s mici, ceachiri si sasii !
Pai si de unde stii matale,tanti,ca nu apare.vazusi matale undeva toate pozele mele?Sau iarasi vrei sa dovedesti ca mintea e destula,dar nu la matale in cap?Doar singurica ai vazut ca se intituleaza EU,nicidecum NOI sau EU SI PRIETENII,EU SI PRIETENELE,............Era sa zic ca se putea si "EU SI JAVRA TBC-ISTA DE vasile, NUME DE SLUGA",dar mi-am dat seama ca e imposibil asa ceva.Eu imi aleg mereu prietenii dintre oamenii cu caracter si nu dintre porcii cu sarma in rat.
EU
|
gbispas
688 mesaje
|
Postat pe: 5 Decembrie 2010, ora 18:26
De la: gabigabi, la data 2010-12-05 18:21:35De la: vasile_vali, la data 2010-12-05 17:59:59D-na Gabi says:" sigur ca Cineva ti-a facut poza aia ....putea fi si un vecin strigat peste garg : bre, vino si-mi fa o poza sa le-o pun amaritilor alora de pe forum sa le arat cine-s eu ! DACA ERA IMPORTANTA ptr. tine , acea persoana, aparea macar intr-o poza , da ? dar singura persoana pe care o consideri Importanta ,esti TU ......aaa, da , ai s'un ciine ....corect , ciinele te iubeste NECONDITIONAT !
multumesc ! mie imi place sa cred ca in virtual , toti suntem tineri, frumosi si, bineinteles, destepti !
cit despre cum arat eu , ce importanta are asta , ca asta nu-i un site matrimonial.....am un sot bun si drag , Dumnezeu sa-i dea sanatate , cu care am pornit la drum acum aproape 37 de ani si sper ca sa incheiem drumul tot umar la umar ! aici suntem IDEI si "lupta " noastra in asta consta : intr-o lupta de idei , exprimate mai bine,mai putin bine, fiecare dupa puteri ! in rest ,mi se pare o superficialitate preocuparea asta de cum arati, ce toale ai, ce poze nemaipomenite ai postat....
Mamare,pai nu taman matale te luasi de poze,bre?Pai daca nu conteaza ce ai cu ele,mamaie?
EU
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 5 Decembrie 2010, ora 18:34
De la: gabigabi, la data 2010-12-05 15:57:14De la: BlackFriday, la data 2010-12-05 08:37:57De la: gabigabi, la data 2010-12-05 08:10:05dar faptul ca tara e la un pas de prabusire, dar Bas si camarila lui portocalie isi vede linistita de afacerile cu statul ,incarcind nota de plata la ' jde mii de euroi, nu-ti spune ca ceva nu-i in regula cu aceasta "reformare " a statului ? chiar nimic- nimic ?
MAI SA FIE !!!!!!!!!!! DE CATA ONOARE TREBUIE SA AVEM PARTE DE A NE RASPUNDE ( RASTALMACI ) POSTACII ANTI...........BAI FRATE " A INEBUNIT LUPUL "
� c� po�i numai s� reu�e�ti, nu ai cum s� pierzi. E�ecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este e�ec. Nimic. Totul �nainteaz� in istoria umanit��ii precum se �nt�mpl� �i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz� de-a lungul c�l�toriei tale.
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 5 Decembrie 2010, ora 18:40
De la: gbispas, la data 2010-12-05 18:26:48De la: gabigabi, la data 2010-12-05 18:21:35De la: vasile_vali, la data 2010-12-05 17:59:59D-na Gabi says:" sigur ca Cineva ti-a facut poza aia ....putea fi si un vecin strigat peste garg : bre, vino si-mi fa o poza sa le-o pun amaritilor alora de pe forum sa le arat cine-s eu ! DACA ERA IMPORTANTA ptr. tine , acea persoana, aparea macar intr-o poza , da ? dar singura persoana pe care o consideri Importanta ,esti TU ......aaa, da , ai s'un ciine ....corect , ciinele te iubeste NECONDITIONAT !
Mamare,pai nu taman matale te luasi de poze,bre?Pai daca nu conteaza ce ai cu ele,mamaie?
CE PORC ,JIGNESTI POCII FACAN-DUL PE CIOCARDEL PORC !!!!!!!!! ASTA E O CIOARA DE PE TIMPUL LUI STEFAN CEL MARE !!! SI DACA TOT VENI VB. DE POZE UITE SI POZA CIOCARDELULUI  ESTE CA SEAMANA ?
ACUM ISI ZICE "JURIST EXPERT " IN CODUL PENAL..............
� c� po�i numai s� reu�e�ti, nu ai cum s� pierzi. E�ecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este e�ec. Nimic. Totul �nainteaz� in istoria umanit��ii precum se �nt�mpl� �i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz� de-a lungul c�l�toriei tale.
|
gbispas
688 mesaje
|
Postat pe: 5 Decembrie 2010, ora 18:43
Auzi bre , mamare pai daca tu traiesti aici,in tara, de ce nu esti bre in stare sa-ti faci un PIB,asa cum trebuie si astepti la mila alora de afara,care aduc la buget mai mult,aproape,decat aduceti voi aici?Cand va aduc bani sa va platiti toate cele,ca voi nu sunteti in stare,va plac aia de afara?
EU
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 5 Decembrie 2010, ora 18:55
De la: gbispas, la data 2010-12-05 18:26:48De la: gabigabi, la data 2010-12-05 18:21:35De la: vasile_vali, la data 2010-12-05 17:59:59D-na Gabi says:" sigur ca Cineva ti-a facut poza aia ....putea fi si un vecin strigat peste garg : bre, vino si-mi fa o poza sa le-o pun amaritilor alora de pe forum sa le arat cine-s eu ! DACA ERA IMPORTANTA ptr. tine , acea persoana, aparea macar intr-o poza , da ? dar singura persoana pe care o consideri Importanta ,esti TU ......aaa, da , ai s'un ciine ....corect , ciinele te iubeste NECONDITIONAT !
ma, da' tu chiar esti prost ! pai, dupa atita suparare pe tine ca Vasile _Vali te face gras , m-am uitat si eu, normal, sa vad despre ce vorbiti voi si cum arati tu ala atit de mindru de cei 1.90 inaltime si 95 kg si fost pilot si mare om de afacei aici si-n Olanda unde aia te apreciaza nu ca derbedeii de aici ca tu muncesti nu ca astia puturosi care stau cu mina-ntinsa milogi la stat ca bine ne face basescu, ca el e singurul in tara asta care ne vrea binele ca tu d'aia il placi ca altfel esti independent si nu te amesteci in oala nimanui !
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 5 Decembrie 2010, ora 19:02
De la: gbispas, la data 2010-12-05 18:43:39De la: gabigabi, la data 2010-12-05 15:57:14De la: BlackFriday, la data 2010-12-05 08:37:57De la: gabigabi, la data 2010-12-05 08:10:05dar faptul ca tara e la un pas de prabusire, dar Bas si camarila lui portocalie isi vede linistita de afacerile cu statul ,incarcind nota de plata la ' jde mii de euroi, nu-ti spune ca ceva nu-i in regula cu aceasta "reformare " a statului ? chiar nimic- nimic ?
Auzi bre , mamare pai daca tu traiesti aici,in tara, de ce nu esti bre in stare sa-ti faci un PIB,asa cum trebuie si astepti la mila alora de afara,care aduc la buget mai mult,aproape,decat aduceti voi aici?Cand va aduc bani sa va platiti toate cele,ca voi nu sunteti in stare,va plac aia de afara?
ai cazut de la inaltimea celor 1. 90 m ? pai EU sunt Guvernul ? EU sunt Basescu ? zici ca esti si cetatean si olandez : ia zi, olandezule zburator , cind un politician NU-SI ONOREAZA PROMISIUNILE ELECTORALE , ba din contra ,ii iese viceversa ,, olandezii il revoteaza ca pe Bas' ? hai, sa traiti bine, gaozarilor !
|
gbispas
688 mesaje
|
Postat pe: 5 Decembrie 2010, ora 19:04
De la: gabigabi, la data 2010-12-05 18:55:09De la: gbispas, la data 2010-12-05 18:26:48De la: gabigabi, la data 2010-12-05 18:21:35De la: vasile_vali, la data 2010-12-05 17:59:59D-na Gabi says:" sigur ca Cineva ti-a facut poza aia ....putea fi si un vecin strigat peste garg : bre, vino si-mi fa o poza sa le-o pun amaritilor alora de pe forum sa le arat cine-s eu ! DACA ERA IMPORTANTA ptr. tine , acea persoana, aparea macar intr-o poza , da ? dar singura persoana pe care o consideri Importanta ,esti TU ......aaa, da , ai s'un ciine ....corect , ciinele te iubeste NECONDITIONAT !
ma, da' tu chiar esti prost ! pai, dupa atita suparare pe tine ca Vasile _Vali te face gras , m-am uitat si eu, normal, sa vad despre ce vorbiti voi si cum arati tu ala atit de mindru de cei 1.90 inaltime si 95 kg si fost pilot si mare om de afacei aici si-n Olanda unde aia te apreciaza nu ca derbedeii de aici ca tu muncesti nu ca astia puturosi care stau cu mina-ntinsa milogi la stat ca bine ne face basescu, ca el e singurul in tara asta care ne vrea binele ca tu d'aia il placi ca altfel esti independent si nu te amesteci in oala nimanui !
Mamareeee,pai una e sa te uiti si alta sa te iei de ele,breeeeee.Dar lasa,nu te necaji,pe lumea ailalta o sa ai parte doar de verdeata si miere.In cizme,breee,ein cizme.
EU
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 5 Decembrie 2010, ora 19:10
hai, te pup de acolo, din locul cu verdeata si-ti doresc ca pe criza asta sa n-aibe scaraotchi lemne ptr. un foc prea tare ,ci doar sa va perpeliti impreuna in aceeasi oala portocalie !
|
gbispas
688 mesaje
|
Postat pe: 5 Decembrie 2010, ora 19:14
De la: gabigabi, la data 2010-12-05 19:02:19De la: gbispas, la data 2010-12-05 18:43:39De la: gabigabi, la data 2010-12-05 15:57:14De la: BlackFriday, la data 2010-12-05 08:37:57De la: gabigabi, la data 2010-12-05 08:10:05dar faptul ca tara e la un pas de prabusire, dar Bas si camarila lui portocalie isi vede linistita de afacerile cu statul ,incarcind nota de plata la ' jde mii de euroi, nu-ti spune ca ceva nu-i in regula cu aceasta "reformare " a statului ? chiar nimic- nimic ?
ai cazut de la inaltimea celor 1. 90 m ? pai EU sunt Guvernul ? EU sunt Basescu ? zici ca esti si cetatean si olandez : ia zi, olandezule zburator , cind un politician NU-SI ONOREAZA PROMISIUNILE ELECTORALE , ba din contra ,ii iese viceversa ,, olandezii il revoteaza ca pe Bas' ? hai, sa traiti bine, gaozarilor !
Mamareee,ti-am spus de mai multe ori ca olandezii cand vad ca se taie din ajutoarele pt copii,sau pt altele,se gandesc ca e bine,sa se economiseasca bani la buget ca sa se reporneasca totul,,nu ca mucosii ca tine,octogenari fara minte care ati invatat de la comunisti ca guvernu' trebuie sa va dea mura-n gura si acu' asteptati si mura ca voi aveti gurile deschise,ca milogii,de mult.Olandezii inteleg ca ei sunt cei care trebuie sa faca si nu guvernul.Guvernul spune doar cum.De cand bre mamaie ai vazut matale ca guvernul aduce bani la buget,exceptand epoca lu' matale preferata,comunismul? Vai de capul vostru,nu ma mira ca toti prostii cred ca regele(care o fi ala nu stiu ca oricum toti sunt o apa si-un pamant) e salvarea planetei.Daca ar fi asa,de ce e Spania mai in prapastie decat noi,de ce Marocul e o tara muuuult inferioara noua,de ce Belgia are un deficit mult superior noua si se pare ca se duc si eu langa spanioli,de ce in Olanda,noul guvern vrea sa restrictioneze puterile reginei,pe care o considera,alaturi de familia ei, niste excroci ce traiesc din banul public,cand ei au afaceri scutite de taxe,...............?
Iar daca te oftici ca eu am fost cine am fost si sunt cine sunt iar matale cu sotul ala de sunteti impreuna de 37 de ani,nu ati fost decat niste comunisti convinsi si nu ati facut altceva decat sa stati cu gura cascata SA VA DEA GUVERNU',afla mamaie ca tre sa pui mana la munca,daca vrei sa ai ce baga in gura.Nu ca n-ar fi foarte evident ca nu te duce mintea sa faci asa ceva dar sa nu zici ca nu ti s-a spus.
Iar in ceea ce-l priveste pe nume de sluga iesit din cocina,cum dracu' sa ma supare ce spune el?Cine se poate supara cand ragaie un prost?
EU
|
gbispas
688 mesaje
|
Postat pe: 5 Decembrie 2010, ora 19:15
De la: gabigabi, la data 2010-12-05 19:10:59hai, te pup de acolo, din locul cu verdeata si-ti doresc ca pe criza asta sa n-aibe scaraotchi lemne ptr. un foc prea tare ,ci doar sa va perpeliti impreuna in aceeasi oala portocalie !
Nu-mi duce bre mie grija,stii ca doar cainele moare de drum lung iar prostu' de grija altuia.
EU
|
vasile_vali
2835 mesaje
Oras: Galati
|
Postat pe: 5 Decembrie 2010, ora 20:02
Cap_de_ratan a scris: "Pai si de unde stii matale,tanti,ca nu apare.vazusi matale undeva toate pozele mele?Sau iarasi vrei sa dovedesti ca mintea e destula,dar nu la matale in cap?Doar singurica ai vazut ca se intituleaza EU,nicidecum NOI sau EU SI PRIETENII,EU SI PRIETENELE,............Era sa zic ca se putea si "EU SI JAVRA TBC-ISTA DE vasile, NUME DE SLUGA",dar mi-am dat seama ca e imposibil asa ceva.Eu imi aleg mereu prietenii dintre oamenii cu caracter si nu dintre porcii cu sarma in rat."
Ba obezule, dintre noi doi un tert [90,2 % dintre romani] ar spune ca tu semeni mai mult cu un ratan! Imi fac control -ca-s obligat de Lege- anual, ba imbuibila obeza!
Cat despre nume, ba rahat cu ochi si burta mare, e mostenit, ca si "ispas", ba tampitelul gras!
Apropos, apuci Ispasul urmator? Ce-ti zice cardiologul? Dar psihiatrul?
|
gbispas
688 mesaje
|
Postat pe: 5 Decembrie 2010, ora 21:06
De la: vasile_vali, la data 2010-12-05 20:02:13Cap_de_ratan a scris: "Pai si de unde stii matale,tanti,ca nu apare.vazusi matale undeva toate pozele mele?Sau iarasi vrei sa dovedesti ca mintea e destula,dar nu la matale in cap?Doar singurica ai vazut ca se intituleaza EU,nicidecum NOI sau EU SI PRIETENII,EU SI PRIETENELE,............Era sa zic ca se putea si "EU SI JAVRA TBC-ISTA DE vasile, NUME DE SLUGA",dar mi-am dat seama ca e imposibil asa ceva.Eu imi aleg mereu prietenii dintre oamenii cu caracter si nu dintre porcii cu sarma in rat."
Ba obezule, dintre noi doi un tert [90,2 % dintre romani] ar spune ca tu semeni mai mult cu un ratan! Imi fac control -ca-s obligat de Lege- anual, ba imbuibila obeza!
Cat despre nume, ba rahat cu ochi si burta mare, e mostenit, ca si "ispas", ba tampitelul gras!
Apropos, apuci Ispasul urmator? Ce-ti zice cardiologul? Dar psihiatrul?
Mamareeee,uite bre cine se oftica,nu vezi ca mai are putin si-si baga vasile,nume de sluga unghia in gat?Si ne mai si spune ,ratul grohaitor,ca neam de neamul lui, toti au fost slugi miloage.
Ce n-am inteles eu initial,era, de ce sa-ti trebuiasca control anual,doar ca sa te joci cu tzatza armasarului pana ce curge lapte?Dar pe urma mi-am dat seama ca ar fi pacat sa imbolnavesti saracul animal.Multa bafta,fraierel,multa bafta si analize cat mai limpezi.Daca intelegi ce vreau sa spun.Nuuu,nu de tine mi-e frica dar cum am mai spus,mi-e mila de armasar,fraiere.
EU
|
gbispas
688 mesaje
|
Postat pe: 5 Decembrie 2010, ora 21:08
EU
|
borfasul
13 mesaje
|
Postat pe: 5 Decembrie 2010, ora 21:41
De la: 9am243044, la data 2010-10-19 09:32:16De 6 ani de zile ,o pocitanie de barcagiu,violeaza Legile si Constitutia Romaniei.Parlamentul poate destitui presedintele pentru incompetenta si fraude la Constitutie,dar nu o face fiind forul legislativ al Romaniei si atunci barcagiul,folosind un ciot de cosas,batjocoreste poporul.GHINEI BRE ?
Noi toti de la PDL suntem niste borfasi dar Basescu esteseful
|
CIPRIOTU
1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc
|
Postat pe: 6 Decembrie 2010, ora 01:16
|
CIPRIOTU
1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc
|
Postat pe: 6 Decembrie 2010, ora 01:18
De la: borfasul, la data 2010-12-05 21:41:46De la: 9am243044, la data 2010-10-19 09:32:16De 6 ani de zile ,o pocitanie de barcagiu,violeaza Legile si Constitutia Romaniei.Parlamentul poate destitui presedintele pentru incompetenta si fraude la Constitutie,dar nu o face fiind forul legislativ al Romaniei si atunci barcagiul,folosind un ciot de cosas,batjocoreste poporul.GHINEI BRE ?
Noi toti de la PDL suntem niste borfasi dar Basescu esteseful
io nu te cred da-ti cuvantul de decembrie.
|
|
|