back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este basescu ?

Pagini: << 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 >> Sari la pagina:

tomdanvs

1 mesaj
Oras: Vaslui

Postat pe: 21 Noiembrie 2010, ora 15:38

Fosta membra 9am.ro

1257 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 21 Noiembrie 2010, ora 15:44

De la: 9am243067, la data 2010-10-20 09:44:26Mai bine veniti sa vedeti cine sunt eu !
Ramona reala 1,75,55kg,22ani,bruneta senzuala,sexy,finuta si atragatoare ofer clipe de vis domnilor generosi si educati.Sunt o fire comunicativa,glumeata,discreta si romantica. 20 Oct 08:49
0734.078.888 0734.078.888 Pret 300L/h
Nu va mai pierdeti timpul cu nimicuri,viata este scurta !

Lasind deoparte calitatile tale [uite ca imi permit sa te tutuiesc, si nu cred ca te supar], e cam scumpa vinzarea,, sentimentelor '' tale ...
asa e...viata e scurta...sex si pace...

Raporteaza abuz de limbaj
nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Noiembrie 2010, ora 15:47

De la: gabigabi, la data 2010-11-21 15:28:46vad ca, indiferent ce zice unul sau altul, fiecare si-o tine p'alui ! ti-am spus si vad ca , in conf. cu felul tau de a dialoga, te-ai facut ca nu vezi acea postare ....te-am intrebat si te mai intreb o data : de ce Identifici o IDEE cu oamenii care o pun in practica , oameni care au si ei greselile, scaderile, tradarile si lasitatile lor ?! tu-i scoti la inaintare mereu si mereu pe aceeisi....ma lasi ?
eu ,cu toata fiinta mea, am o gindire si o simtire Liberala , ce nu intelegi ? d'aia nu sunt inscrisa in partid la ei, asa cum n-am fost inscrisa in nici-un altul , ptr. ca Liberalul din mine NU SUPORTA ZABALA !
cit despre Bas'....a fost acum vreun an-poate doi, un scurt interviu din care a reiesit ca, de fapt, 'mnealui nu-i fiul de singe al acelui Dumitru Basescu ce i-a dat numele sau ,iar mircea ii este frate doar dupa mama !
de ce ma deranjeaza ca a condamnat comunismul ? pffff ! de unde ai dedus asta? ma deranjeza Fariseismul lui.....usurinta cu care scoate si mai ales, zdrangane demonstrativ scheletele din dulapurile ALTORA, cind si al lui e plin ....el insusi fiind un "schelete " ambulant al comunismului .....adica RIDE CIOB DE OALA SPARTA ! ma deranjeaza ca , desi l- a condamnat , viseaza la beneficiile acelui Sistem Unic de Conducere si incet dar sigur, acum mai mult decit anul trecut cind ne certam pe tema asta, Partidul unic PDL si acolitii , sunt majoritari intr-un Parlament foarte portocaliu ....ca CCS ala are 5 oameni ai lui si doar 4 din opozitie .....ca serviciile sunt ale lui si Boc nu exista ca prim-ministru si guvernul uita care-i cu adevarat INTERESUL NATIONAL, considerind ca binele lui Bas' este acest interes ,in dauna Romaniei !
ma deranjeaza ca vrea sa puna botnita presei libere .....ma deranjeaza cum vorbeste si ce vorbeste ....ma deranjeaza ca si acum, la summitul asta din Spania , NIMENI NU L-A BAGAT IN SEAMA ....nu ptr. ca Ro ar fi o tara de mina a doua- asa cum el ne-a categorisit - ci strict din cauza LUI ! este o persoana NEFRECVENTABILA, draga Vineri, din toate pct.le de vedere !

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2010, ora 16:30

mersic !

Ionicutu

22 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 21 Noiembrie 2010, ora 16:45

Asa-i la noi.....rade harb de oala sparta.Nu ma incanta deloc faptul ca avem cozi de topor peste tot!Aici insa este vorba de Basescu,de calitatile si defectele sale.In primul rand ca tot romanul e poet si saltinbanc......Are mult,mult tupeu de unde si o replica ce te face �mut�.Stie in conditii de normalitate sa se miste bine in public.Ce nu-i Basescu.Nu-i omul profund si echilibrat pe care-l reclama functia de presedinte.Orgolios peste masura,dornic sa fie singura voce peste tot,razbunator...

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2010, ora 17:36

De la: gabigabi, la data 2010-11-20 16:56:00
De la: inmandi, la data 2010-11-20 14:47:16diavolitzo nu am mai intrat de mult si cind am reusit nu te-am mai intilnit ,pareai ultima data spasita parca jignita ,timorata, vad o revenire si un discurs ceva mai ecchilibrat mai incarcat de maturitate desi mai aberezi pe undeva in domeniul sociologic de minima reflectie
daca omul a facut facultate de stiinte politice si munceste la sapat ,nu are curajul sa-si imbrace haina pregatirii sale intelectuale nu trebuie invinovatit muncitorul sau alta calfa ,domeniu de pregatire ,se pune ceea ce scoti din gura expresie a conexiunilor neuronice
pe vremea comunismului cei eliminai de la actul de socializare ,intelectuali de seama erau alungati in medii pt care nu erau pregatiti si obligati,vezi BLAGA, dar daca omul cu stiinte politice sa dus acolo e ok e alegerea sa sau poate face ca petru cel mare care a facut muncile complete in olanda si sa dovedit un mare conducator cind a devenit monarh ,tarul rusiei dar oricum esti pe pozitie superioara fata de colega ta ce emite ineptii deliberate in legatura cu strabunica ei careia ia rupt mina securistii, de ce nu se stie ,era o crima de comportament zice ea si apartinea comunistilor si securistilor cu 4 clase dar tot ea are sictir cind basescu condamna comunismul legaindu-se si ea si alti ginditori de aici ,vai mama lor, leginduse de parintii lui basescu si tismaneanu ,chiar daca parintii lor au fost vinovati si ei in parte nu se pune ,cineva trebuia sa condamne greselile cominismului ,greselile facute fata de popor fata de noi proaspat iesiti dintr-un calvar ,comunismul a fost confiscat e mult de lucru cu voi si generatiile ce vin fiindca voi le amestecati si transmiteti gresit si celor ce vin ,chiar si istoricii au pledoarii gresite ... dar mai vorbim pe indelete daca intereseaza
sa fii fericita si cu maxim de aprofundare

ei, daca si tu- cu textul asta atit de imbirligat , cu treceri de la o idee la alta fara legatura intre ele si fara semne de punctuatie, faci teorie si morala, ne-am dat naibii ! si, poate Nu reusesti sa intelegi esentialul : Basescu si Tismaneanu sunt EXPONENTII COMUNISMULUI prin ei insisi ,ca si prin parintii lor , cei care AU INSTAURAT COMUNISMUL IN RO pe tancurile sovietice ! pisica maninca soareci chiar si la batrinete .... in nici-un caz NU devine vegetariana ! dupa admiratia exprimata fata de Ceausescu la cit de mare conducator ar fi fost de'ar fi domnit numai 10 ani , ar trebui sa intelegi ca-l critica doar , METODELE ii sunt insa pe plac si le aplica cu succes in aburirea boborului !

VREU SI EU ISTORII DIN ASTEA......ADICA TATAL PRESEDINTELUI SI AL LUI TISMANEANU VENEAU AMANDOI PE UN TANC ? SAU PE DOUA ?

� c� po�i numai s� reu�e�ti, nu ai cum s� pierzi. E�ecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este e�ec. Nimic. Totul �nainteaz� in istoria umanit��ii precum se �nt�mpl� �i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz� de-a lungul c�l�toriei tale.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2010, ora 17:39

De la: nastasemihail, la data 2010-11-21 15:47:23
De la: gabigabi, la data 2010-11-21 15:28:46vad ca, indiferent ce zice unul sau altul, fiecare si-o tine p'alui ! ti-am spus si vad ca , in conf. cu felul tau de a dialoga, te-ai facut ca nu vezi acea postare ....te-am intrebat si te mai intreb o data : de ce Identifici o IDEE cu oamenii care o pun in practica , oameni care au si ei greselile, scaderile, tradarile si lasitatile lor ?! tu-i scoti la inaintare mereu si mereu pe aceeisi....ma lasi ?
eu ,cu toata fiinta mea, am o gindire si o simtire Liberala , ce nu intelegi ? d'aia nu sunt inscrisa in partid la ei, asa cum n-am fost inscrisa in nici-un altul , ptr. ca Liberalul din mine NU SUPORTA ZABALA !
cit despre Bas'....a fost acum vreun an-poate doi, un scurt interviu din care a reiesit ca, de fapt, 'mnealui nu-i fiul de singe al acelui Dumitru Basescu ce i-a dat numele sau ,iar mircea ii este frate doar dupa mama !
de ce ma deranjeaza ca a condamnat comunismul ? pffff ! de unde ai dedus asta? ma deranjeza Fariseismul lui.....usurinta cu care scoate si mai ales, zdrangane demonstrativ scheletele din dulapurile ALTORA, cind si al lui e plin ....el insusi fiind un "schelete " ambulant al comunismului .....adica RIDE CIOB DE OALA SPARTA ! ma deranjeaza ca , desi l- a condamnat , viseaza la beneficiile acelui Sistem Unic de Conducere si incet dar sigur, acum mai mult decit anul trecut cind ne certam pe tema asta, Partidul unic PDL si acolitii , sunt majoritari intr-un Parlament foarte portocaliu ....ca CCS ala are 5 oameni ai lui si doar 4 din opozitie .....ca serviciile sunt ale lui si Boc nu exista ca prim-ministru si guvernul uita care-i cu adevarat INTERESUL NATIONAL, considerind ca binele lui Bas' este acest interes ,in dauna Romaniei !
ma deranjeaza ca vrea sa puna botnita presei libere .....ma deranjeaza cum vorbeste si ce vorbeste ....ma deranjeaza ca si acum, la summitul asta din Spania , NIMENI NU L-A BAGAT IN SEAMA ....nu ptr. ca Ro ar fi o tara de mina a doua- asa cum el ne-a categorisit - ci strict din cauza LUI ! este o persoana NEFRECVENTABILA, draga Vineri, din toate pct.le de vedere !

GABITO,STIE DOMNUL SOT CE PRIMESTI TU PE TOPIC ,DE LA DOMNU ?.............

� c� po�i numai s� reu�e�ti, nu ai cum s� pierzi. E�ecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este e�ec. Nimic. Totul �nainteaz� in istoria umanit��ii precum se �nt�mpl� �i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz� de-a lungul c�l�toriei tale.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2010, ora 17:43

De la: Silver9AM, la data 2010-11-21 17:39:54

E tatica, bai invidiosule.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2010, ora 18:14

De la: nastasemihail, la data 2010-11-21 17:43:51
De la: Silver9AM, la data 2010-11-21 17:39:54

E tatica, bai invidiosule.

9am186292

53 mesaje
Postat pe: 21 Noiembrie 2010, ora 19:02

Daca eu scriu ca base este cinstit, super curat, se poarta frumos cu generatia tanara, pe care a ajutat-o mult{ stiati ca spaga la proiecte de finantare europene este jumatate din suma?} pot primi si eu o cabanuta la Poiana Brasov , langa Nasu Moraru? Nu accept cabanuta de la ministerul agriculturii vecina cu fermecatoarea ziarista Pora, eu nu sunt inzestrat ca aceasta ziarista cu deosebite si alese calitati.

Fosta membra 9am.ro

18 mesaje
Postat pe: 21 Noiembrie 2010, ora 19:08

pentru diavolita 40,finalul poantei ,bancului sau ce doreati sa fie ,ceea ce ati scris este;sa vezi ce conducatori le dau!
pentru toti ceilalti ..scriitori,de ocazie,portocalii sau..in devenire portocalie,Romania are la conducere unul dintre cei mai experimentati ...infractori -cu un trecut cat se poate de cetos,plin de ...pete,mai mari chiar decat catastrofa ecologica de pe malul atlanticului....din pacate lipsa de educatie va impiedica sa vedeti acest lucru....oricum exista cel putin un ..martor oficial,fostul presedinte constantinescu care a facut public pe posturile de televiziune declaratii cat se poate de oficiale,e drept ..motivatia neluarii masurii arestarii lui basescu ...find una de..tembel...ce ar fi zis uniunea europeana daca s-ar fi produs arestarea acestuia??intrebare de o retorica demna de un retard...-sigur el nu este ..unicul...dar asta nu il scuza cu nimic...inconjurat de curve si golani de..talie internationala acesta s-a cocotat in fruntea romaniei bazindu-se pe discreditarea..tocmai a regimului care l-a propulsat in functie si ...marire,a regimului care i-a acoperit ..murdariile-nu uitati declaratiile sale,conform carora decembrie 89 l-a prins cu...peste 600.000 de ..dolari...va intreb cati romani aveau aceste sume ..de-a dreptul...imposibile de realizat si pentru un american versat in ale afacerilor,....basescu este golanul pe care banditii care au dat lovitura de stat si l-au dorit...ipocit si demagog s-a aliat cu alte lichele gen tismaneanu si...au intocmit un ....motiv care zice acest golan l-a.....albit din ceea ce a fost,-adica ..comunist....-culmea este ca tot mai multi romani au cazut si continua sa cada in plasa explicatiilor acestui excroc....gasca lui tot mai numeroasa in ceea ce priveste numarul de hoti si de golani ..imposibil de cercetati -udrea,anastase,ridzi,videanu etc-si mai ales de...dovedit....va da in continuare lovituri prin legi si o.u.g.-uri ...care vor anihila orice posibilitate de cercetare si...documentare-priviti acest caz....cu futuloiu,...dupa cate a facut,acest golan se da...legal ,de partea legii iar smecherii de la doi si -un sfert...chiar il...cred.....sigur nici ..acel chel nu e mai putin vinovat..-ceea ce ii asteapta pe romani vor vi doar situatii de ..sinucideri,dispret,deruta ,confuzie si...in general dezastru....sigur ne-am obisnuit sa ii punem in carca acestui betivan toate rele care ne afecteaza,..dar oare golani de la p.s.d,,hotisorii p.n.l.,duplicitari si la fel de....periculosi,nu au nici o vina??ba ..au au foarte multe de dat...socoteala ...dar raspunsul va veni ...in ...veacul vecilor...nu uitati refrenul acestor golani ,banditi de banditi,..mai bine ..hoti decat..comunisti....sincer cred ca era mai bine invers...nu ca in acele timpuri ar fi fost grozav dar cel putin 50 de..motive faceau viata mai suportabila.......sigur majoritatea supune..minoritatea,..nuvi se pare insa ca acum e cam...invers??de ce oare simplu pentru ca hotii di serviciile de informatii ,politie ,parchet,justitie...sunt numiti din randul ..lor...acesti portocalii care nu numai ca au invinetit romania,..dar chiar au inegrit-o ..cu doliul pemanent...pentru cel putin 250...de ani...priviti la cretineii de la canalele de televiziune ,la prostutele si imbecilele care prezinta stirile precum ..preturile la brinza sau ..rosii,..aceiasi invitati ipocrit,aceleasi dialoguri stupide,aceleasi ..replici...elevate de curve si golani rahitici ...cu veleitati de intelectuali(ale)....pierdere de timp pentru ca tu popor roman(cum zic ei...romanii,trebuie...).....sa uiti ,sa devii ...tot mai greu de ridicat la o adevarata lupta....ma intreb cine ne-ar putea conduce la o adevarata lupta ,cand pe zi ce trece ..aflam golaneli si excrocherii ..ale celor in care ne-am fii putut pune sperantele,psd,pnl....-ce gusturi rafinate au acesti ..golanasi,uitati-va la proasta neamului..fiica lui zeus...eurodeputat,..o alta imbecilacare ne..convinge ca de fapt ..educatia ei de..excroaca poate modifica..aritmetica....si cate si mai cate..care vor ramane sigur nepedepsite....ma gandesc ce pedepse trebuie sa primeasca golanii din serviciile de informatii care ne...tot lucreaza...pentru a inlatura ..eventualele stari de...violenta???dar golanii din politica??raspunsul il vom afla ..pe...lumea ailalta...AMIN...traiasca revolutia golanilor si curvelor din decembrie..89!!!

Fosta membra 9am.ro

241 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 21 Noiembrie 2010, ora 21:31

De la: 9am189328, la data 2010-11-21 19:08:17pentru diavolita 40,finalul poantei ,bancului sau ce doreati sa fie ,ceea ce ati scris este;sa vezi ce conducatori le dau!
pentru toti ceilalti ..scriitori,de ocazie,portocalii sau..in devenire portocalie,Romania are la conducere unul dintre cei mai experimentati ...infractori -cu un trecut cat se poate de cetos,plin de ...pete,mai mari chiar decat catastrofa ecologica de pe malul atlanticului....din pacate lipsa de educatie va impiedica sa vedeti acest lucru....oricum exista cel putin un ..martor oficial,fostul presedinte constantinescu care a facut public pe posturile de televiziune declaratii cat se poate de oficiale,e drept ..motivatia neluarii masurii arestarii lui basescu ...find una de..tembel...ce ar fi zis uniunea europeana daca s-ar fi produs arestarea acestuia??intrebare de o retorica demna de un retard...-sigur el nu este ..unicul...dar asta nu il scuza cu nimic...inconjurat de curve si golani de..talie internationala acesta s-a cocotat in fruntea romaniei bazindu-se pe discreditarea..tocmai a regimului care l-a propulsat in functie si ...marire,a regimului care i-a acoperit ..murdariile-nu uitati declaratiile sale,conform carora decembrie 89 l-a prins cu...peste 600.000 de ..dolari...va intreb cati romani aveau aceste sume ..de-a dreptul...imposibile de realizat si pentru un american versat in ale afacerilor,....basescu este golanul pe care banditii care au dat lovitura de stat si l-au dorit...ipocit si demagog s-a aliat cu alte lichele gen tismaneanu si...au intocmit un ....motiv care zice acest golan l-a.....albit din ceea ce a fost,-adica ..comunist....-culmea este ca tot mai multi romani au cazut si continua sa cada in plasa explicatiilor acestui excroc....gasca lui tot mai numeroasa in ceea ce priveste numarul de hoti si de golani ..imposibil de cercetati -udrea,anastase,ridzi,videanu etc-si mai ales de...dovedit....va da in continuare lovituri prin legi si o.u.g.-uri ...care vor anihila orice posibilitate de cercetare si...documentare-priviti acest caz....cu futuloiu,...dupa cate a facut,acest golan se da...legal ,de partea legii iar smecherii de la doi si -un sfert...chiar il...cred.....sigur nici ..acel chel nu e mai putin vinovat..-ceea ce ii asteapta pe romani vor vi doar situatii de ..sinucideri,dispret,deruta ,confuzie si...in general dezastru....sigur ne-am obisnuit sa ii punem in carca acestui betivan toate rele care ne afecteaza,..dar oare golani de la p.s.d,,hotisorii p.n.l.,duplicitari si la fel de....periculosi,nu au nici o vina??ba ..au au foarte multe de dat...socoteala ...dar raspunsul va veni ...in ...veacul vecilor...nu uitati refrenul acestor golani ,banditi de banditi,..mai bine ..hoti decat..comunisti....sincer cred ca era mai bine invers...nu ca in acele timpuri ar fi fost grozav dar cel putin 50 de..motive faceau viata mai suportabila.......sigur majoritatea supune..minoritatea,..nuvi se pare insa ca acum e cam...invers??de ce oare simplu pentru ca hotii di serviciile de informatii ,politie ,parchet,justitie...sunt numiti din randul ..lor...acesti portocalii care nu numai ca au invinetit romania,..dar chiar au inegrit-o ..cu doliul pemanent...pentru cel putin 250...de ani...priviti la cretineii de la canalele de televiziune ,la prostutele si imbecilele care prezinta stirile precum ..preturile la brinza sau ..rosii,..aceiasi invitati ipocrit,aceleasi dialoguri stupide,aceleasi ..replici...elevate de curve si golani rahitici ...cu veleitati de intelectuali(ale)....pierdere de timp pentru ca tu popor roman(cum zic ei...romanii,trebuie...).....sa uiti ,sa devii ...tot mai greu de ridicat la o adevarata lupta....ma intreb cine ne-ar putea conduce la o adevarata lupta ,cand pe zi ce trece ..aflam golaneli si excrocherii ..ale celor in care ne-am fii putut pune sperantele,psd,pnl....-ce gusturi rafinate au acesti ..golanasi,uitati-va la proasta neamului..fiica lui zeus...eurodeputat,..o alta imbecilacare ne..convinge ca de fapt ..educatia ei de..excroaca poate modifica..aritmetica....si cate si mai cate..care vor ramane sigur nepedepsite....ma gandesc ce pedepse trebuie sa primeasca golanii din serviciile de informatii care ne...tot lucreaza...pentru a inlatura ..eventualele stari de...violenta???dar golanii din politica??raspunsul il vom afla ..pe...lumea ailalta...AMIN...traiasca revolutia golanilor si curvelor din decembrie..89!!!

Bre, nu am puterea sa-ti urmaresc pina la capat delirul pe care l-ai postat. Incearca sa te linistesti, ia-ti pastilutele si daca o sa fii cuminte, maine nenea doctorul o sa te lase sa te joci prin curte! Poate o sa te lase si sa-ti plimbi shoshonul in lesa. Hai acu' la culcare ca e tarziu!

Fosta membra 9am.ro

241 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 21 Noiembrie 2010, ora 21:41

De la: 9am186292, la data 2010-11-21 19:02:37 Daca eu scriu ca base este cinstit, super curat, se poarta frumos cu generatia tanara, pe care a ajutat-o mult{ stiati ca spaga la proiecte de finantare europene este jumatate din suma?} pot primi si eu o cabanuta la Poiana Brasov , langa Nasu Moraru? Nu accept cabanuta de la ministerul agriculturii vecina cu fermecatoarea ziarista Pora, eu nu sunt inzestrat ca aceasta ziarista cu deosebite si alese calitati.

Dar nu vrei mai bine o cabanuta cocheta cu usa in tavan, pe langa Campina, la Banesti? Daca te mai dai mult cu aeroplanul ala, ca sa nu ii spun altfel, ca ma amendeaza CNAista forumului, d-na Gabi, o sa ajungi foarte repede acolo!

CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 21 Noiembrie 2010, ora 21:46

De la: 9am189328, la data 2010-11-21 19:08:17pentru diavolita 40,finalul poantei ,bancului sau ce doreati sa fie ,ceea ce ati scris este;sa vezi ce conducatori le dau!

, , ,

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2010, ora 21:51

De la: BlackFriday, la data 2010-11-21 21:41:10
De la: 9am186292, la data 2010-11-21 19:02:37 Daca eu scriu ca base este cinstit, super curat, se poarta frumos cu generatia tanara, pe care a ajutat-o mult{ stiati ca spaga la proiecte de finantare europene este jumatate din suma?} pot primi si eu o cabanuta la Poiana Brasov , langa Nasu Moraru? Nu accept cabanuta de la ministerul agriculturii vecina cu fermecatoarea ziarista Pora, eu nu sunt inzestrat ca aceasta ziarista cu deosebite si alese calitati.

Dar nu vrei mai bine o cabanuta cocheta cu usa in tavan, pe langa Campina, la Banesti? Daca te mai dai mult cu aeroplanul ala, ca sa nu ii spun altfel, ca ma amendeaza CNAista forumului, d-na Gabi, o sa ajungi foarte repede acolo!

Aloo,nenea balaceancule.sau berila cum iti zici n-are omul voie sa-si spuna parerile?Numai mneata detii secretele adevarului ,esti barcagiu? te deranjeaza cumva? TEsimti cu caciula sub musca lui?

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2010, ora 21:55

De la: 9am243044, la data 2010-10-19 09:32:16De 6 ani de zile ,o pocitanie de barcagiu,violeaza Legile si Constitutia Romaniei.Parlamentul poate destitui presedintele pentru incompetenta si fraude la Constitutie,dar nu o face fiind forul legislativ al Romaniei si atunci barcagiul,folosind un ciot de cosas,batjocoreste poporul.GHINEI BRE ?

Ce-mi place

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2010, ora 21:55

De la: 9am243044, la data 2010-10-19 09:32:16De 6 ani de zile ,o pocitanie de barcagiu,violeaza Legile si Constitutia Romaniei.Parlamentul poate destitui presedintele pentru incompetenta si fraude la Constitutie,dar nu o face fiind forul legislativ al Romaniei si atunci barcagiul,folosind un ciot de cosas,batjocoreste poporul.GHINEI BRE ?

Ce-mi place

mihai64

6 mesaje
Postat pe: 22 Noiembrie 2010, ora 14:57

un tuculan de constanta care sa ajuns.

9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 22 Noiembrie 2010, ora 15:08

este imaginea fidela a poporului roman...

9am243794

17 mesaje
Postat pe: 22 Noiembrie 2010, ora 15:21

A fost ajutat de catre tradatorii alesi de poporsa-i reprezinte ,care sau multumit sa se infrupte din banii Bugetului, farasase preocupede necazurile alegatorilor.

9am243794

17 mesaje
Postat pe: 22 Noiembrie 2010, ora 15:23

De la: 9am243794, la data 2010-11-22 15:21:04

A fost ajutat de catre tradatorii alesi de popor sa-i reprezinte ,care sau multumit sa se infrupte din banii Bugetului, fara sa se preocupe de necazurile alegatorilor.

rupavili

66 mesaje
Oras: Hunedoara

Postat pe: 22 Noiembrie 2010, ora 16:14

www.otv.com.ro/view/6fb25dfccf7b00e9fcdc5345be1c6940

AICI PUTETI SA-L VEDETI PE JUSTITIARUL DIN HUNEDOARA CARE LUPTA PENTRU DREPTATEA NATIONALA PENTRU TOATA LUMEA.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 22 Noiembrie 2010, ora 16:33

ah, ce mult ma iubesti....ma vezi pretutindeni ! rau imi pare ca-s batrina ! doar cu 20 ani de aveam mai putin, deveneam si eu Soarele si Lumina voastra !

@Silver, sotul meu cred ca s-a plictisit de cit de mult ii povestesc despre voi : ce-a zis ala, ce i-am zis eu.....cum ma-njura sau ma pupa sau imi trimite poezii, unul sau altul ! se mira si el de pasiunea asta a mea cu forumul, dar te pui cu forumita ? boala grea !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 22 Noiembrie 2010, ora 16:38

De la: gabigabi, la data 2010-11-22 16:33:12

ah, ce mult ma iubesti....ma vezi pretutindeni ! rau imi pare ca-s batrina ! doar cu 20 ani de aveam mai putin, deveneam si eu Soarele si Lumina voastra !

@Silver, sotul meu cred ca s-a plictisit de cit de mult ii povestesc despre voi : ce-a zis ala, ce i-am zis eu.....cum ma-njura sau ma pupa sau imi trimite poezii, unul sau altul ! se mira si el de pasiunea asta a mea cu forumul, dar te pui cu forumita ? boala grea !

Ai grija....
Eu am fost primul care am diagnosticat forumita. Premiul nobel il ia altul probabil.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 22 Noiembrie 2010, ora 17:34

De la: nastasemihail, la data 2010-11-22 16:38:35

Ai grija....
Eu am fost primul care am diagnosticat forumita. Premiul nobel il ia altul probabil.

Corect - tu esti "Nasul " forumitei si tocmai de aceea am folosit-o ca termen, ptr. ca tu mi-ai trimis o bezea....eu ti-am intors-o si, de aici discutia !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 22 Noiembrie 2010, ora 18:50

HAI GABITO ZAU,SI DIN ASTEA TE EI ? NU MAI STII DE GLUMA,MIHAI A INTELES TU MA CERTI.......... CHIAR TI-AM DEVENIT ANTIPATIC ?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 22 Noiembrie 2010, ora 19:38

cum te-am certat ? nu te-am certat deloc ....ba, chiar ti-am povestit ca seara deseara -i fac capul caledar, povestind despre voi ....norocul meu ca e un inger plin de rabdare !

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 23 Noiembrie 2010, ora 03:16

strigoii
UDMR �L �ANTAJEAZ� PE TRAIAN B�SESCU CU SUSPENDAREA!

�antajul ordinar practicat de UDMR la adresa coali�iei conduse de Emil Boc �i aflat� la cheremul lui Traian B�sescu cap�t� �n aceste zile aspecte dramatice. Duminic� noaptea, �n jurul orelor 23, liderii UDMR, �n frunte cu Marko Bela, au revenit �n Bucure�ti, din week-end, �i s-au �ntrunit de urgen�� �n cabinetul de vicepremier de la Palatul Victoria, pentru a stabili un nou plan de ac�iune. E vorba de adoptarea Legii �nv���m�ntului, cu articole ce permit predarea Limbii Rom�ne ca limb� str�in� �i studierea geografiei �i istoriei �n limba matern� (adic� maghiar�). La discu�ie au fost prezen�i: Marko Bela, Kelemen Hunor, Laszlo Borbely, Attila Vere�toy, Attila Cseke �.a. Mai bine de o or�, ace�tia s-au v�ic�rit �n limba cailor, �njur�nd v�rtos PDL-ul, pe Emil Boc �i pe Traian B�sescu. Citeste mai mult...

Editorial
VIPERA UDMR LA S�NUL PDL

Din nou, �n apropierea Zilei Na�ionale a Rom�niei, Ziua Marii Uniri de la Alba-Iulia, din 1 decembrie 1918, ungurii din �ara noastr� �i Ungaria �i manifest� dispre�ul fa�� de rom�ni �i Rom�nia. Dup� cum se �tie, �n ultimii 92 de ani niciodat� Ungaria �i numeroasele organiza�ii ale iredenti�tilor unguri din Rom�nia nu au recunoscut Marea Unire de la Alba-Iulia �i nici Statul Na�ional Unitar Rom�n. De 90 de ani, Ungaria �i organiza�iile ungurilor de pretutindeni contest� Tratatul de la Trianon, din 4 iunie 1920 �i cer revizuirea lui. Cine s�nt ungurii ? Citeste mai mult...
Special

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 23 Noiembrie 2010, ora 03:18

Numarul 2024 11/23/2010
Login | Creaza un cont gratuit | Ai uitat parola? | Cautare avansata
VIPERA UDMR LA S�NUL PDL

Din nou, �n apropierea Zilei Na�ionale a Rom�niei, Ziua Marii Uniri de la Alba-Iulia, din 1 decembrie 1918, ungurii din �ara noastr� �i Ungaria �i manifest� dispre�ul fa�� de rom�ni �i Rom�nia. Dup� cum se �tie, �n ultimii 92 de ani niciodat� Ungaria �i numeroasele organiza�ii ale iredenti�tilor unguri din Rom�nia nu au recunoscut Marea Unire de la Alba-Iulia �i nici Statul Na�ional Unitar Rom�n. De 90 de ani, Ungaria �i organiza�iile ungurilor de pretutindeni contest� Tratatul de la Trianon, din 4 iunie 1920 �i cer revizuirea lui. Cine s�nt ungurii ?

Ei s�nt urma�ii unui popor migrator, barbar, care a venit �n Europa din �ndep�rtata Asie �i s-a a�ezat �n C�mpia Panonic�, �n jurul anului 850 d.Ch. �n anul 890 d.Ch., ungurii au luptat �n solda �mp�ratului bizantin Leon VI. Filozoful care i-a caracterizat astfel: "Un popor viclean �i pref�cut, care nu caut� prietenie �i nu merit� �ncrederea; �mpins de nem�surat� poft� de a se �mbog��i; nu pune nici un pre� pe jur�m�nt; nu respect� nici leg�turile �ncheiate prin contract; nu poate fi �mp�cat cu daruri, c�ci �nainte de a primi darul oferit, �i st� g�ndul la �n�el�ciune �i �i bate capul cum s� nimiceasc� contractul". Abatele �i cronicarul Reginon (m.915 d.Ch.) �i descrie pe unguri astfel: "Neam feroce �i mai crud ca orice fiar�. Ei tr�iesc nu ca oamenii, ci ca fiarele: se hr�nescu cu c�rnuri crude, beau s�nge �i inima oamenilor prin�i �n r�zboaie o m�n�nc� drept leac; ei nu �tiu ce este mila �i niciun sentiment de pietate nu mi�c� inima lor." Prelatul-cronicar italian Liutprand (920-970) a scris urm�toarele despre unguri: "Popor lacom �i tiran, care nu are cuno�tin�� de Dumnezeu �i numai de toate f�r�delegile, fiind doritori numai de jafuri �i ucideri". Din descoperirile arheologice, inclusiv din hrisoavele regilor Ungariei, din cronici �i din alte izvoare rezult� c� geto-dacii se g�seau �i �n Ardeal la venirea ungurilor. Documentele vechi ungure�ti nu vorbesc despre un vid demografic �n C�mpia Panonic� �i �n Ardeal, ci despre ducatele blackilor de la vest de Carpa�i �i despre expedi�iile contra ducatelor lui Menumorut, Gelu �i Glad. Cronicarul ungur Annonymus i-a numit blacki pe locuitorii g�si�i la venirea ungurilor �i a scris c� hunii au ocupat �ara de la str�mo�ii ducilor. Secuii s�nt r�m�i�e ale hunilor care au fost a�eza�i ca gr�niceri la Carpa�i. Secui �nseamn� paznic.
Adev�rul despre trecutul istoric al Poporului Rom�n a ie�it foarte greu la suprafa��. Acum se �tie �i s-a recunoscut, de c�tre speciali�ti �n domeniul istoriei �i arheologiei, de c�tre universit��i �i academii din ��ri europene �i de pe alte continente, c� Poporul Rom�n este urma�ul Poporului Primordial l�sat de Bunul Dumnezeu �n Dacia Edenic� �i c� cea mai veche civiliza�ie de pe b�tr�nul continent a existat pe teritoriul Daciei Mari. Acest teritoriu niciodat� nu a fost afectat de glacia�iuni �i, ca urmare, a existat continuitate de via�� omeneasc�. Cu circa 4.000 de ani �.Ch., din spa�iul geto-dacilor, str�mo�ii no�tri, au roit popoarele �i civiliza�iile. Cea mai veche scriere din lume a existat �n Dacia Mare, fiind confirmat� de celebrele t�bli�e de la T�rt�ria, din Ardeal, datate 6.000 de ani �.Ch. Popoarele europene recunosc c� se trag din geto-daci �i limbile lor se trag din limba str�mo�ilor no�tri. �n ultimele trei secole, numai c��iva istorici unguri �i conduc�torii Ungariei s-au str�duit s�-�i falsifice propria istorie �i s� prezinte neadev�ruri despre Poporul Rom�n �i Rom�nia. Dup� ce Ungaria a st�p�nit Ardealul �n perioada 1867-1918, unii istorici unguri �i conduc�torii acestei ��ri de dup� 1989 scriu �i vorbesc despre mileniul de ocupa�ie ungureasc�. Mincino�ii unguri au inventat mileniul de 51 de ani! Ca urmare, Ungaria are preten�ii teritoriale asupra Ardealului, dar �i asupra Slovaciei, Ucrainei subcarpatice �i Voievodinei din Serbia. Ungaria a �ncercat, prin falsificarea istoriei, s�-�i creeze un drept istoric asupra acestor teritorii �i s�-�i justifice preten�iile de a fi subjugate popula�iile majoritare de c�tre minoritatea ungureasc�. Ungurii denatureaz� realitatea istoric� pentru a-�i putea motiva preten�iile revizioniste. To�i pre�edin�ii �i premierii Ungariei, de dup� anul 1989, au declarat public c� sus�in �i ac�ioneaz� pe toate planurile pentru refacerea Ungariei Mari, prin anexarea de teritorii din Rom�nia, Slovacia, Ucraina �i Serbia. �n cartea intitulat� "Rom�nia �i revizionismul maghiar", dr. Aurel Gociman scria, cu referire la singura etnie neloial� Poporului Rom�n, urm�toarele: " ...Trebuie s� se �tie c� oric�te concesiuni ar face statul rom�n minorit��ii maghiare din �ar�, prin acestea el totu�i nu va reu�i nicioadat� s� dezarmeze propaganda du�m�noas� care se face la Budapesta �i �n str�in�tate �mpotriva Rom�niei". Dup� ce, �n ultimii ani, liderii UDMR au chemat la boicotarea Zilei Na�ionale a Rom�niei �i mini�trii, parlamentarii �i primarii acestei organiza�ii �ovine refuzau s� participe la manifest�rile de 1 Decembrie, s-a ajuns �n acest an la ac�iuni inedite, dar sfid�toare la adresa Poporului Rom�n �i a Rom�niei. Dispre�ul ungurilor �i al Ungariei fa�� de Poporul Rom�n �i Rom�nia nu are limite! Mai �nt�i, la Budapesta, a fost interzis� de c�tre conducerea Ungariei s�rb�torirea Zilei Na�ionale a Rom�niei la Teatrul Na�ional. O asemenea ac�iune este f�r� precedent �n Uniunea European� �i �n NATO, unde Rom�nia �i Ungaria s�nt ��ri membre. Nu s-a permis ca �n 30 noiembrie 2010 s� fie �nchiriat�, la Teatrul Na�ional din Budapesta, o sal� pentru un concert de muzic� clasic� din repertoriul compozitorilor George Enescu �i Bela Bartok �i pentru o recep�ie cu ocazia Zilei Na�ionale a Rom�niei. Aceast� reac�ie a autorit��ilor de la Budapesta vine dup� ce, �n ultimii 20 de ani, etnicii unguri din Rom�nia �mpreun� cu conduc�torii Ungariei au s�rb�torit �n fiecare an pe teritoriul rom�nesc, �n special �n multe localit��i din Ardeal, cele trei zile na�ionale ale Ungariei. De fiecare dat�, la aceste manifest�ri revizioniste s-a intonat imnul Ungariei �i au fost arborate �i purtate numai steaguri ale Ungariei Mari �i drapele ale Ungariei. Niciodat� nu s-a intonat Imnul Na�ional al Rom�niei �i nu a fost admis niciun drapel al Rom�niei. Pre�edin�ii Ion Iliescu, Emil Constantinescu �i Traian B�sescu, �mpreun� cu guvernele pe care le-au format �i patronat, precum �i cu partidele politice care au adus �i sus�inut UDMR �n Executivul de la Bucure�ti, adic� PDSR, PN�CD, PNL �i PD, au permis �i �ncurajat manifest�rile antirom�ne�ti �i revizioniste ale ungurilor. De fiecare dat� se lungea lista preten�iilor ungure�ti menite s� realizeze autonomia teritorial� pe criterii etnice. Dup� ce a fost interzis� s�rb�torirea Zilei Na�ionale a Rom�niei �n Ungaria, �n anul 2010, trebuie ca autorit��ile Statului Rom�n s� aplice principiul reciprocit��ii �i �ncep�nd cu anul 2011 s� fie interzise toate s�rb�torile Ungariei pe sf�ntul pam�nt rom�nesc. Dac� etnicii unguri vor s� le s�rb�toreasc� se pot duce �n Ungaria vecin� �i neprieten�. Grani�ele s�nt deschise.
Pe l�ng� interzicerea s�rb�toririi Zilei Na�ionale a Rom�niei de c�tre Ambasada ��rii noastre �n Ungaria, tot la Budapesta �i tot �n preajma zilei de 1 Decembrie 2010 a avut loc o alt� ac�iune antirom�neasc� �i �mpotriva Statului Na�ional Unitar Rom�n. �n ziua de 19 noiembrie 2010, �n Parlamentul Republicii Ungare s-a desf�urat �edin�a Consiliului Na�ional Secuiesc (CNS) din Rom�nia, la care au participat 300 de etnici unguri din �ara noastr�. Dup� ce au fost primi�i de pre�edintele Parlamentului ungar, cei 300 de unguri din jude�ele Covasna, Harghita �i Mure� au depus un jur�m�nt pe coroana regelui �tefan cel Sf�nt �i au promis c� vor lupta pentru autonomia a�a-zisului �inut Secuiesc, ca prim pas spre independen�a �i ruperea Ardealului de Rom�nia. De asemenea, ei s-au angajat c� vor sprijini ca din luna ianuarie 2011 s� fie aplicat� pe teritoriul Rom�niei Legea adoptat� �n Ungaria privind ob�inerea cet��eniei ungare de c�tre etnicii maghiari din ��rile vecine. Se �tie c�, �n Slovacia conduc�torii acestei ��ri au decis c� etnicii unguri care dob�ndesc cet��enia Ungariei vor fi expulza�i de �ndat�. La Bucure�ti, pre�edintele B�sescu �i premierul Boc, �antaja�i de UDMR, tac �i pe aceast� tem�, a�tept�nd s� aplice Legea votat� �n Parlamentul de la Budapesta. Cei 300 de delega�i unguri din Rom�nia au adoptat la Budapesta dou� hot�r�ri care se refer� la a�tept�rile C.N.S. fa�� de politica Guvernului ungar �n perspectiva ob�inerii cet��eniei Ungariei �i a prelu�rii pre�edin�iei Uniunii Europene de c�tre aceast� �ar�. Nici unul dintre cei 300 de delega�i prezen�i �n Parlamentul de la Budapesta nu este secui. �n Rom�nia nu exist� etnia secuilor �i ca urmare aceasta nu este reprezentat� �n Parlamentul de la Bucure�ti printr-un deputat. �n urm� cu 4-5 ani, c�nd �n Senatul Rom�niei s-a dezb�tut proiectul de lege privind utilizarea limbilor regionale �i locale (dup� modelul european), senatorii PRM au propus, printr-un amendament, ca lista minorit��ilor din �ara noastr� s� fie completat� cu minoritatea secuilor, deoarece la recens�m�ntul popula�iei din anul 2002 s-au declarat secui cca. 280 de cet��eni, dintre care majoritatea au plecat �n lumea umbrelor. Senatorii UDMR au protestat �i au sus�inut c� �n Rom�nia nu exist� secui �i nici limb� secuiasc�, ci to�i s�nt unguri. Este evident c� la �edin�a CNS �inut� �n Parlamentul Ungariei au participat 300 de unguri care s�nt membri ai UDMR. Ultimii 21 de ani au dat dreptate celor sus�inute �i repetate de c�tre Uniunea "Vatra Rom�neasc�", Partidul Unit��ii Na�ionale Rom�ne (PUNR), p�n� �n anul 1997, �i Partidul Rom�nia Mare cu privire la pericolul unguresc �i obiectivul Ungariei �i al UDMR viz�nd dezmembrarea teritorial� a Rom�niei. UDMR are ca obiectiv final distrugerea Statului Na�ional Unitar Rom�n �i ob�inerea autonomiei teritoriale a Ardealului �n vederea �nf�ptuirii Ungariei Mari. UDMR a desf�urat numeroase activit��i na�ionaliste-�ovine, rasiste, extremiste �i antieuropene. �n ultimii 21 de ani, UDMR a condus efectiv ac�iunile antistatale �i antirm�ne�ti din jude�ele Harghita, Covasna �i Mure� �i a contribuit decisiv la purificarea etnic�, prin alungarea a peste 50.000 de rom�ni din aceste jude�e. Tehnicile �i modalit��ile de ac�iune s�nt prezentate, cu numeroase exemple, �n Raportul HAR-COV al Parlamentului Rom�niei. �n decembrie 1989, �n jude�ele Covasna, Harghita �i Mure�, cet��enii rom�ni de etnie maghiar� strigau: "Tr�iasc� Ungaria !", "Ardealul la Ungaria !", "Acum ori niciodat�!", "Afar� cu rom�nii �mpu�i�i!". Pe mul�i politicieni �i ziari�ti naivi sau v�ndu�i de la Bucure�ti a reu�it UDMR-ul s�-i p�c�leasc� cu tactica delimit�rilor, a pretinselor gre�eli de traducere �i cu a�a-zisele aripi moderate �i radicale. �n realitate, UDMR este o viper� cu dou� capete, unul la Putere �i altul �n Opozi�ie. Capul viperei UDMR, cel de la Putere, este reprezentat de parlamentarii, mini�trii, secretarii de stat, directorii unor institu�ii centrale, inclusiv cel al Societ��ii Rom�ne de Radiodifuziune, prefec�ii �i subprefec�ii, pre�edin�ii �i vicepre�edin�ii de consilii jude�ene, primarii �i viceprimarii, precum �i ceilal�i ale�i locali de pe listele acestei organiza�ii �ovine, extremiste, antirom�ne�ti �i antieuropene. De�i nu este �nregistrat� ca partid politic la Tribunalul Municipiului Bucure�ti, UDMR este asimilat� ilegal cu un partid politic �i are reprezentare �n Parlamentul de la Bucure�ti. Cu toate c� are statutul de organiza�ie neguvernamental�, UDMR face parte din Guvernul Rom�niei. Capul viperei UDMR din Opozi�ie este reprezentat de Consiliul Na�ional Secuiesc, Consiliul Na�ional al Maghiarilor (CNMT) �i Uniunea Civic� Maghiar� (U.C.M.), transformat� nu demult �n partid politic, Partidul Civic Maghiar. Sfid�nd legisla�ia rom�neasc�, CNS �i CNMT nu s�nt �nregistrate ca persoane juridice, cu toate acestea pre�edintele B�sescu s-a �nt�lnit de mai multe ori cu conduc�torii CNS �i CNMT. At�t CNS c�t �i CNMT s�nt formate din membri ai UDMR, iar �edin�ele lor se desf�oar� �n limba ungar�. La conducerea CNS s-au schimbat liderii la intervale scurte de timp, dar cu to�ii au urm�rit acela�i obiectiv: autonomia teritorial� a a�a-zisului �inut Secuiesc, unde nu exist� secui. La conducerea CNMT s-a aflat �n permanen�� pastorul Ladislau T�kes, cel care a fost pre�edinte de onoare al UDMR �n perioada 1991-2003. �n fapt, UDMR coordoneaz� �i conduce activitatea CNS �i CNMT, iar toate trei s�nt dirijate de la Budapesta. Pre�edintele Parlamentului ungar ca �i celelalte autorit��i de la Budapesta au declarat c� sprijin� f�r� rezerve realizarea autonomiei a�a-zisului �inut Secuiesc. Dup� ce s-a �inut recent �n Parlamentul de la Budapesta �edin�a C.N.S., nici un tr�d�tor de Neam �i �ar� nu mai poate ascunde aceast� realitate, respectiv ac�iunile comune ale Ungariei �i ale organiza�iilor sale subordonate din Rom�nia viz�nd autonomia teritorial� a Ardealului. La �edin�a �inut� �n Parlamentul Ungariei, C.N.S. a abordat �i sus�inut realizarea urm�toarelor obiective: revizuirea Tratatului dintre Ungaria �i Rom�nia, semnat la Timi�oara �n 16 septembrie 1996 pentru l�rgirea drepturilor acordate minorit��ilor maghiare; introducerea limbii ungare ca limb� oficial� �n Rom�nia; interna�ionalizarea problemei Ardealului, dup� modelul Kosovo; sus�inerea preten�iilor UDMR de c�tre Ungaria, �n prima jum�tate a anului viitor, c�nd va avea pre�edin�ia Consiliului Europei, iar Ladislau T�kes este numit vicepre�edinte al Parlamentului European; proclamarea �i �nf�ptuirea autonomiei teritoriale a Ardealului la 15 martie 2011! Av�nd �n vedere aceste obiective �i �nc�lcarea Legii nr. 51/1991 privind siguran�a na�ional� a Rom�niei, Parchetul de pe l�ng� �nalta Curte de Casa�ie �i Justi�ie are obliga�ia s� se autosesizeze �i s�-i cerceteze penal pe to�i cei 300 cet��eni rom�ni care au participat la �edin�a CNS din Parlamentul de la Budapesta, precum �i pe to�i complicii lor din Rom�nia. Serviciul Rom�n de Informa�ii �i Serviciul de Informa�ii Externe au obliga�ia de a se adresa Parchetului �n leg�tur� cu participan�ii la ac�iunea antirom�neasc� de la Budapesta. �n perioada negocierii Tratatului dintre Ungaria �i Rom�nia, UDMR a colaborat cu Budapesta, iar partea rom�n� a fost sau s-a l�sat p�c�lit�. �n paralel cu acest Tratat, UDMR a finalizat proiectul Statutului de autonomie teritorial� a a�a-zisului �inut Secuiesc. Se �tie c� �mpotriva Tratatului dintre Rom�nia �i Ungaria �i a includerii Recomand�rii nr. 1201 �n acest Tratat s-au pronun�at, inclusiv �n Parlamentul de la Bucure�ti, numai reprezentan�ii PRM �i PUNR. �n ziua de 16 septembrie 1996, primarul Municipiului Cluj-Napoca a organizat mar�ul funebru la care au participat mii de clujeni, atunci c�nd a fost �nmorm�ntat� lini�tea rom�nilor din Ardeal. Via�a a confirmat, din nou, juste�ea acestei ac�iuni, mediatizat� atunci �n �ntreaga Europ�. S-au g�sit �i atunci ni�te c�rcota�i �i cozi de topor. Acum, stau ascun�i �i, probabil, le este ru�ine de opiniile exprimate atunci. P�cat c� prostia nu doare, iar tr�darea de Neam �i �ar�, deocamdat�, nu este pedepsit�.
UDMR particip� la guvernare �i �n acela�i timp continu� campania antirom�neasc� �n Ungaria �i �n Occident. �n anul 1991, UDMR se delimita de ideea proclam�rii "��rii Secuilor", iar �n anul 2010 sus�ine pe fa��, �n Rom�nia �i mai ales �n str�in�tate, autonomia teritorial� a a�a-zisului �inut Secuiesc. �n acela�i timp, UDMR beneficiaz� de dubl� finan�are din banii contribuabililor rom�ni pentru ac�iuni �mpotriva Rom�niei �i de propagand� antirom�neasc�.UDMR a demonstrat prin fapte c� este un mare pericol pentru Rom�nia �i Poporul Rom�n, mai ales pentru integritatea teritorial� a ��rii noastre. UDMR este principalul inamic intern al Statului Na�ional Unitar Rom�n, al Limbii Rom�ne �i al Tricolorului Rom�nesc! Cu toate acestea, chiar �i dup� cele dou� ac�iuni antirom�ne�ti care s-au desf�urat la Budapesta, �n apropierea Zilei Na�ionale a Rom�niei, pre�edintele B�sescu, premierul Boc �i partidele politice parlamentare au luat, din nou, pozi�ia stru�ului, iar unii dintre politicienii v�ndu�i ungurilor au considerat c� s�nt mici incidente. De fapt, Poporul Rom�n a constatat c� este tr�dat de c�tre PDL, UNPR �i deputa�ii minorit��ilor na�ionale care sus�in participarea UDMR �n Guvernul Rom�niei �i toate preten�iile antirom�ne�ti ale acestei organiza�ii extremiste. Av�nd �n vedere pericolul uria� pe care �l reprezint� ac�iunile UDMR sus�inute de la Budapesta este necesar ca s� fie organizat, c�t mai rapid, un Referendun Na�ional pentru scoaterea de la guvernare �i �n afara legii a UDMR! Dac� pre�edintele B�sescu nu va decide organizarea acestui Referendum Na�ional, este necesar ca partidele politice care ap�r� interesele Poporului Rom�n �i Uniunea "Vatra Rom�neasc�", Societatea Cultural-Patriotic� Avram Iancu, Astra, Forumul Civic al Rom�nilor din jude�ele Covasna, Harghita �i Mure�, Biserica Ortodox� Rom�n� �i Biserica Greco-Catolic� s� cear� public organizarea Referendumului Na�ional, p�n� nu este prea t�rziu. Guvernul Boc V nu schi�eaz� nici m�car un gest �n ap�rarea rom�nilor din Ardeal �i �n special a celor din jude�ele Covasna, Harghita �i Mure�. Ilu�trii patrio�i care au f�urit Marea Unire de la Alba-Iulia se �ntorc �n morminte �n ace�ti ani ai Regimului B�sescu-Boc, c�nd PDL sprijin� nemijlocit ac�iunile iredentismului unguresc viz�nd dezmembrarea teritorial� a Rom�niei �i autonomia Ardealului.
Doamne, ocrote�te-i pe rom�ni!
Dr. GHEORGHE FUNAR,
Secretar general al P.R.M.,
Pre�edintele Filialei P.R.M. Cluj

Copyright Tricolorul
Versiune de tiparit VIPERA UDMR LA S�NUL PDL Versiune de tiparit

Trimite pe email articolul

9am096449

28 mesaje
Postat pe: 23 Noiembrie 2010, ora 12:06

- Salut!... te aprob in ceea ce spui, si totusi multi dintre noi ne ascundem in fata calculatorului, pe bloguri, etc. iar atitudinea in strada este zero barat, sau cel mult simplii spectatorii.
Ceea ce poporul roman si opinia publica este, ca sa acceptat de majoritate aceasta gripa sezoniera, numita BASESCU si PDL, nu i s-a raspuns de nimeni pe masura aberatiilor pe care le spune pe sticla si a " promisiunilor " cu care a mintit sistematic acest popor - pe care acestii virusii, si microbi ai societatii romanesti a reusit sa o imbonlaveasca , ajungand in anul de gratie a cresterii economice romanesti o " TUMORA MALIGNA".
P.S. conform folclrorului spus gen telefonul fara fir " criza in aceasta Romanie este CIUMA PORTOCALIE"

VA SALUT, SI SPER SA NE VEDEM PE ALTE MELEAGURI, IN ROMANICA MURITORII DE RAND1...

Pagini: << 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CINE ESTE BASESCU ?
Mergi la: