Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 12:38
De la: rozica_radu, la data 2010-11-15 12:32:45Judecand dupa limbajul folosit, am mari indoieli ca, a-ti putea fi un cunoscator al Constitutiei Romaniei
Cu cine vorbiti domna Rozica ?....Este bine sa precizati acest lucru daca doriti un dialog .
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 12:39
De la: revenitu, la data 2010-11-15 12:37:47De la: rozica_radu, la data 2010-11-15 12:32:45Judecand dupa limbajul folosit, am mari indoieli ca, a-ti putea fi un cunoscator al Constitutiei Romaniei
Aici sunt mii ... de postanti ...
Important ar fi sa stim ... cui ne adresam !...
In primul rand noi insine ...
O bere , ceva ?
Bravo Revenitule,gand la gand.  Ce mai faci bai Adi ?Am vazut ca te-ai intors suparat rau de tot pe mine si deranjat teribil de postarile mele .  Altceva insa ce mai faci ?...
Raporteaza abuz de limbaj
|
Fosta membra 9am.ro
976 mesaje
Oras: Brasov
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 12:49
De la: vaneamarin, la data 2010-11-15 12:39:39De la: revenitu, la data 2010-11-15 12:37:47De la: rozica_radu, la data 2010-11-15 12:32:45Judecand dupa limbajul folosit, am mari indoieli ca, a-ti putea fi un cunoscator al Constitutiei Romaniei
O bere , ceva ?
Bravo Revenitule,gand la gand. Ce mai faci bai Adi ?Am vazut ca te-ai intors suparat rau de tot pe mine si deranjat teribil de postarile mele . Altceva insa ce mai faci ?...
Servus mai Marine !!
Da am revenit !! Dar in nici-un caz suparat pe tine !! Pe bune !!
Doamne fereste !!
Tachinez , doar sti !!
Doar eram uimit la culme, ca tot cu Base ai treaba !!  ...
Si el tot Presedinte e !
Uimit ptr ca ma intreb : "Sa n-aveti voi "forta" sa-l dati jos ?..."
Ce fac eu ??
Muncesc. Si am f multe deplasari "pe dincolo"....
Iar timpul meu este f limitat ... Si nu prea mai am acces usor la net ... Dar ma voi ocupa de acest aspect la viitoarele deplasari !! Ca adevarul este ca imi lipseau "contrarile" pline de argumente dintre ... noi si ... voi ...
Tu , cu ce te mai ocupi ?
Jules Verne....
|
Fosta membra 9am.ro
48 mesaje
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 15:17
De la: 9am181116stteffy, la data 2010-10-20 18:50:46Un golanas de cartier, cu maniere si apucaturi subminimale , un intrigant fara scrupule, mizeaza in cel mai inalt grad pe prostia si lipsa de memorie a celorlalti( asa se explica faptul ca azi spune un lucru iar maine spune tocmai pa dos . Un individ care pentru interesul sau sacrifica pe oricine si orice
Acest individ insa stie f.bine , asa cum ar spune Mircea Badea , cum s-ai prosteasca pe prosti.
Asa se face ca avem presedintele [pe care il meritam
Ce tot il alinti cu "golanas de cartier, intrigant...". pe scurt un marlan ajuns in fruntea unei tari de marlani, caci elita romeasca se afla in cimitirele fara cruci ale securistilor, slugi credincioase ale comunismului, si ele o haita de hoti si tradatori de stapani. Au facut revolutia ca sa-si puna la vedere averile furate neamului inca din anii '50. Asta meritam, un marlan conducatorul marlanilor!
|
|
|
gabigabi
12108 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 15:25
De la: revenitu, la data 2010-11-15 12:49:01De la: vaneamarin, la data 2010-11-15 12:39:39De la: revenitu, la data 2010-11-15 12:37:47De la: rozica_radu, la data 2010-11-15 12:32:45Judecand dupa limbajul folosit, am mari indoieli ca, a-ti putea fi un cunoscator al Constitutiei Romaniei
O bere , ceva ?
Bravo Revenitule,gand la gand. Ce mai faci bai Adi ?Am vazut ca te-ai intors suparat rau de tot pe mine si deranjat teribil de postarile mele . Altceva insa ce mai faci ?...
Servus mai Marine !!
Doamne fereste !!
Tachinez , doar sti !!
Doar eram uimit la culme, ca tot cu Base ai treaba !! ...
Si el tot Presedinte e !
Ce fac eu ??
Iar timpul meu este f limitat ... Si nu prea mai am acces usor la net ... Dar ma voi ocupa de acest aspect la viitoarele deplasari !! Ca adevarul este ca imi lipseau "contrarile" pline de argumente dintre ... noi si ... voi ...
ma scuzati ca ma bag : adica tu, la banii tai, n-ai si tu un laptop ? hai,ma ,ce naiba !
|
Fosta membra 9am.ro
976 mesaje
Oras: Brasov
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 15:36
De la: gabigabi, la data 2010-11-15 15:25:50De la: revenitu, la data 2010-11-15 12:49:01De la: vaneamarin, la data 2010-11-15 12:39:39De la: revenitu, la data 2010-11-15 12:37:47De la: rozica_radu, la data 2010-11-15 12:32:45Judecand dupa limbajul folosit, am mari indoieli ca, a-ti putea fi un cunoscator al Constitutiei Romaniei
O bere , ceva ?
Servus mai Marine !!
Doamne fereste !!
Tachinez , doar sti !!
Si el tot Presedinte e !
Ce fac eu ??
ma scuzati ca ma bag : adica tu, la banii tai, n-ai si tu un laptop ? hai,ma ,ce naiba !
Nuuuu .... scula, G�bi�a, este problema mea !!
Conexiunea !!
Da' deh, mul�i vede, pu�ini ... (se) pricepe ......
Jules Verne....
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 16:27
aaaaa  aha ! deci cu scula stai bine ! bravo !  hahaha ! gura pacatosului adevar graieste si cind eu iti spun ca stai prost cu CONEXIUNEA la evenimente si vezi ce nu -i si lauzi ce nu exista , tu zici ca eu/ noi n-avem argumente si ne luam de tine / voi degeaba ! iete ca poti sa fi si sincer uneori ! hai,te pup !
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
996 mesaje
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 16:40
De la: vaneamarin, la data 2010-11-15 08:27:17De la: corcodel, la data 2010-11-14 17:24:15 Am mai spus si repet....omul este de doua ori in viata copil si doar o singura data om.
Iar ratzoiul este toata viata UN ANIMAL care macane fara logica ... . O inseamna ca te simti intrat in categoria mai sus mentionata? Lasa tata , nu trebuie sa-ti fie rusine , pentru ca ficaruia ii vine randul.daca ajunge la varsta ta......
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
996 mesaje
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 16:54
De la: vaneamarin, la data 2010-11-15 08:17:52De la: corcodel, la data 2010-11-14 10:33:08De la: vaneamarin, la data 2010-11-13 12:00:23De la: corcodel, la data 2010-11-13 11:39:08Mamaicooooo! Ultimii bizoni comunisti sunt Ponta impreuna cu Antonescu.
Normal,daca lupta impotriva lui Basescu iar Basescu este anticomunist ,prin deductie "logica" obtinuta in urma consumului exagerat de oranjada distilata la flacara violet,se ajunge la concluzia ca astia doi sunt comunisti .Basescu =BUN,cei impotriva lui=RAI. .Repetati toti in cor ce va spun portocalele mecanice :BASE BUN,RESTU' RAI! Base cinstit,restu' mincinosi! Base anticomunist,restul comunisti! Base PENTRU poporu',restu' impotriva! Base pentru reforma ,restu' comunisti conservatori !
Corcodelul pur si simplu nu poate depasi acest sistem de gandire ,daca putem de fapt numi gandire astfel de penibilitati si masluiri ale logicii .
Nu trebuie sa ne gandim ca Base este de fapt continuatorul comunismului -securist din Romania,ca Antonescu nu a fost in ultimul guvern al lui Ceausescu ca Basescu ,ca nu a fost apoi in FSNul lui Iliescu ca Basescu ,ca pe vremea mineriadelor il durea pe Base in chelie ca membru FSN care lucra la transporturi de democratie si de Piata Universitatii ,ca ii scria in Scanteia mesaje de felicitare lui Ceausescu,nu trebuie sa ne gandim ca la Anvers nu erai trimis decat cu recomandari de la securitate ,etc . Nu trebuie nici sa ne amintim de minciunile lui,de hahaielile lui,de demagigia si scandalurile lui !
Daca ne gandim sau daca ne amintim aceste lucruri , atunci se surpa toata "sandramaua" "gandirii" lui Corcodel, iar el ramane doar un biet neajutorat in ploaie ,aparand ultima zvarcolire a comunismului-securist in Romania : TRAIAN BASESCU . 
Nu cred ca mai exista un om mai penibil, ipocrit si desprins de realitate decat tine ,,liberalule''! Cata nesimtire trebuie sa imagazineze un individ pentru a se umple de kko , sa nu-si dea seama de simplitatea rationamentului de copil handicapat pe care il are?Important este sa reuseasca acest guvern reformarea institutiilor care au tinut tara pe loc in toti acesti ani si atunci va iesi la iveala si toata nesimtirea de care dai dovada tu impreuna cu vuvuzelele anti-reformatoare .
Corcodele,despre ce reforma vorbesti dom'le ?!...Ce reforma face acest guvern cand guvernul oricum nu exista ca entitate proprie, ci doar sunt sclavii lui Basescu ? V-ati hotarat ca saracirea tarii,batjocorirea cetatenilor ,indatorarea ei, punerea ei pe ultimul loc din UE la toate capitolele ,haosul ce domneste intre institutiile statului ,capusarea tarii cu politruci portocalii ,incapacitatea guvernului, sa le numiti reforme si sa le aplaudati ?Distrugerea Romaniei se numeste la voi reforma ? Care din noi este ipocrit,nu cumva tu care vezi reforme marete prin definitie in orice imbecilitate facuta de PDL si le pupi fundul cat este ziua de lunga aplaudand distrugerea tarii ? Nu cumva tu esti ipocrit cand, desi intelegi ca Basescu este un imbecil ,il lauzi toata ziua si ataci fara odihna opozitia ? Nu cumva tu esti un ipocrit care jigneste mereu poporul roman cot la cot cu Basescu ? Nu tu esti ipocrit cand iti faci un partid nou in slujba lui Basescu ? Esti ipocrit ratzoiule,esti doar un aplaudac de-al lui Basescu si nimic mai mult .Unul din oamenii carora nu le pasa nici de Romania nici de romani, ci doar il slujesc pe Basescu si puterea lui aplaudand reforme inexistente si injurandu-i pe toti cei care indraznesc se il critice pe Marele tau Carmaci... Mai Marine, voi sunteti in stare sa va negati si propria existenta daca este in folosul Patriciului !Voi negati acum si competenta Guvernatorului BNR , Mugur Isarescu, pe consilierul BNR Adrian Vasilescu , voi negati competenta UE,FMI, BM, in schimb invatatorul de tara lunga Antonescu Crin si gasca lui de hoti are intodeauna dreptate. Fugiti  de aici ca putiti rau a CnH2n3.......
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 17:16
De la: gabigabi, la data 2010-11-14 21:17:55De la: corcodel, la data 2010-11-14 17:24:15De la: revenitu, la data 2010-11-14 16:47:39Corcodel , nu te mai chinui cu Gabita !!
(s-au chinuit altii inainte ... de le-au iesit peri albi ...)
Ea, la prezidentiale, a lipit afise.
Cu aia de au pierdut in gasca !!...
Si de atunci a ramas asa ! ...
Frustrata.
Iar de la o anumita varsta, incapatanarea de catar, isi face simtita prezenta
Chiar nu mai ai ce-i face , zau !!
Ca aici nu merge cu doftorii lecuitoare !!
...
N-are leac .
Am mai spus si repet....omul este de doua ori in viata copil si doar o singura data om.
dar ce te faci tu, corcodele ,care nici la cei 50 ani ai tai inca n-ai ajuns OM ?! ..... greu sa fac unii , OAMENI , corcodele si a fi OM inseamnacu mult mai mult decit un cont in banca, o vila si-o masina ! ....e valavil si ptr. tine @revenitule , care se pare ca inca nu ti-ai Revenit dupa "luptele " cu mine ! si nu mai minti ca-ti cresc urechile mari ....sau nasul si -i strici Avatarului aspectu' de ciine de rasa si devine o cotarla
@corcodele nu mai vorbi despre ce nu sti !
|
Fosta membra 9am.ro
996 mesaje
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 17:53
De la: gabigabi, la data 2010-11-15 17:16:35De la: gabigabi, la data 2010-11-14 21:17:55De la: corcodel, la data 2010-11-14 17:24:15De la: revenitu, la data 2010-11-14 16:47:39Corcodel , nu te mai chinui cu Gabita !!
(s-au chinuit altii inainte ... de le-au iesit peri albi ...)
Ea, la prezidentiale, a lipit afise.
Cu aia de au pierdut in gasca !!...
Si de atunci a ramas asa ! ...
Frustrata.
Iar de la o anumita varsta, incapatanarea de catar, isi face simtita prezenta
Chiar nu mai ai ce-i face , zau !!
Ca aici nu merge cu doftorii lecuitoare !!
...
N-are leac .
Am mai spus si repet....omul este de doua ori in viata copil si doar o singura data om.
dar ce te faci tu, corcodele ,care nici la cei 50 ani ai tai inca n-ai ajuns OM ?! ..... greu sa fac unii , OAMENI , corcodele si a fi OM inseamnacu mult mai mult decit un cont in banca, o vila si-o masina ! ....e valavil si ptr. tine @revenitule , care se pare ca inca nu ti-ai Revenit dupa "luptele " cu mine ! si nu mai minti ca-ti cresc urechile mari ....sau nasul si -i strici Avatarului aspectu' de ciine de rasa si devine o cotarla
@corcodele nu mai vorbi despre ce nu sti ! Esti sigura?
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 18:49
De la: vaneamarin, la data 2010-11-15 09:59:53De la: Silver9AM, la data 2010-11-15 09:47:27De la: vaneamarin, la data 2010-11-15 08:22:09De la: nastasemihail, la data 2010-11-14 21:34:22Ma redfeream ca-i dati atita importanta lui base. Dar daca vreti si altora.....
Mihail,tu unuia care te fura pe tine si familia ta si iti trage flegme in ochi,nu ii dai importanta ?...Il ignori cu demnitate ca sa nu se simta important ?
MAI VANIA,DUPA ACUZELE PE CARE LA ADUCI (CUI ) AR TREBUI SA MERGI LA POLITIE SA DEPUI PLANGE , NU CREZI CA ASA AR TREBUI SA SE COMPOTRE UN CETATEN CA TINE ?
Nu merge Silver deoarece Basescu ARE IMUNTATE ABSOLUTA,este SINGURUL care are imunitate absoluta in Romania .Tu nu ai vazut ca nu pateste nimic nici chiar atunci cand talhareste reporteri si le ia telefonul in direct ? .
A DESPRE PRESEDINTE ERA VORBA........NU INTELESESEM,CREDEAM CA AI FOST AGRESAT ......SI DESPRE TEL. A VRUT SI EL SA VADA DACA E BUN,DACA FELIX LE DA TEL. PERFORMANTE SI INREGISTREAZA.......APOI I L-A DAT INAPOI,NU ?.......
� c� po�i numai s� reu�e�ti, nu ai cum s� pierzi. E�ecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este e�ec. Nimic. Totul �nainteaz� in istoria umanit��ii precum se �nt�mpl� �i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz� de-a lungul c�l�toriei tale.
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 18:53
PNL, �n zodia degringoladei interne
Scris de Sebastian Rusu
Prins �n r�zboiul anul�rilor reciproce cu pre�edintele PSD, Victor Ponta, �i �n lupta �mpotriva �efului statului, pre�edintele PNL, Crin Antonescu, a �nceput s� dea semne de oboseal� �n rela�ia cu liderii social-democra�i, ceea ce-i perturb� serios pe liberalii din teritoriu. �n fapt, oscila�iile lui Crin �ntre a fi sau a nu fi �n c�ru�a social-democra�ilor ridic� serioase probleme de strategie �n partid, vizavi de maniera de ac�iune �n raporturile cu �colegii� de opozi�ie din PSD. �n acest sens, pre�edintele PNL, Crin Antonescu, i-a transmis zilele acestea lui Victor Ponta c� PNL nu accept� s� primeasc� lec�ii despre cum s� se �mpotriveasc� lui B�sescu, amintindu-i �efului PSD c� a fost ministru �n Guvernul Boc. �Nu e cazul �i nu permitem nim�nui s� ne dea lec�ii de rezisten�� �mpotriva lui Traian B�sescu. Nu e cazul �i nu permitem nim�nui s� ne dea lec�ii de unitate a opozi�iei. Am �n vedere Partidul Social Democrat sau anumi�i lideri ai s�i care atunci c�nd vorbesc despre faptul c� noi am primejdui unitatea opozi�iei, atunci c�nd sugereaz�, insinueaz� c� noi am face pe sub m�n� tratative cu PD sau cu Traian B�sescu�, a spus liderul PNL. Potrivit acestuia, PSD-ul a fost acela care la prima chemare a pre�edintelui, �n toamna lui 2008, s-a dus �i a f�cut guvern cu acesta. �n privin�a unei apropieri de social-democra�i, Crin a sus�inut c� PNL �i PSD sunt partide care sunt destinate confrunt�rii politice �i c� o apropiere este posibil� doar p�n� la alegerile din 2012, cele dou� partide av�nd obliga�ia de a oferi �o solu�ie de guvernare, fie �i provizorie, alta dec�t cea pe care o vedem sub conducerea lui Emil Boc�.
�mpreun� la bine �i la r�u!
Spre deosebire de oscila�iile lui Crin �n rela�iile cu social-democra�ii, liderul grupului senatorilor liberali, Puiu Ha�otti, a declarat ieri c� este nevoie de o colaborare �n plan parlamentar �ntre principalele partide de opozi�ie - PNL �i PSD - pentru c� �ntre cele dou� forma�iuni nu exist� divergen�e. ��ntre PNL �i PSD nu exist� divergen�e, exist� diferen�e. Acestea sunt absolut normale, pentru c� sunt partide cu doctrine diferite. �ntre PNL �i PDL exist� NU�, a precizat Ha�otti, care face lobby pentru o apropiere mai str�ns� de PSD, f�r� a avea mari dileme. Potrivit acestuia, actuala criz� politic� nu este din vina opozi�iei. �Ast�zi, Rom�nia se afl� �ntr-o criz� politic� nu pentru c� opozi�ia nu este de acord s� voteze legile aberante ale puterii, ci pentru c� timp de �ase ani de zile, pre�edintele B�sescu a sem�nat v�nt �i acum Rom�nia culege furtun�. �n fond, ce-a de-a doua decad� a guvern�rii T�riceanu s-a f�cut cu sprijinul tacit al PSD-ului din Parlament, iar o recalibrare a rela�iei cu PSD nu ar fi o surpriz�, ci doar ifosele lui Crin Antonescu
� c� po�i numai s� reu�e�ti, nu ai cum s� pierzi. E�ecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este e�ec. Nimic. Totul �nainteaz� in istoria umanit��ii precum se �nt�mpl� �i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz� de-a lungul c�l�toriei tale.
|
iavorschid
13 mesaje
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 20:56
Daca l-ai citat pe Mircea Badea, m-am lamurit cine esti si astfel te-ai caracterizat. Pe Voiculescu si Vantu nu-l citezi ? Hai , sa fie tacamul complet.
|
CIPRIOTU
1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2010, ora 01:11
De la: gabigabi, la data 2010-11-15 15:25:50De la: revenitu, la data 2010-11-15 12:49:01De la: vaneamarin, la data 2010-11-15 12:39:39De la: revenitu, la data 2010-11-15 12:37:47De la: rozica_radu, la data 2010-11-15 12:32:45Judecand dupa limbajul folosit, am mari indoieli ca, a-ti putea fi un cunoscator al Constitutiei Romaniei
O bere , ceva ?
Servus mai Marine !!
Doamne fereste !!
Tachinez , doar sti !!
Si el tot Presedinte e !
Ce fac eu ??
O avea omul laptop,dar n-are wireles.
|
CIPRIOTU
1445 mesaje
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2010, ora 01:15
De la: Silver9AM, la data 2010-11-15 18:53:29PNL, �n zodia degringoladei interne
Scris de Sebastian Rusu
Prins �n r�zboiul anul�rilor reciproce cu pre�edintele PSD, Victor Ponta, �i �n lupta �mpotriva �efului statului, pre�edintele PNL, Crin Antonescu, a �nceput s� dea semne de oboseal� �n rela�ia cu liderii social-democra�i, ceea ce-i perturb� serios pe liberalii din teritoriu. �n fapt, oscila�iile lui Crin �ntre a fi sau a nu fi �n c�ru�a social-democra�ilor ridic� serioase probleme de strategie �n partid, vizavi de maniera de ac�iune �n raporturile cu �colegii� de opozi�ie din PSD. �n acest sens, pre�edintele PNL, Crin Antonescu, i-a transmis zilele acestea lui Victor Ponta c� PNL nu accept� s� primeasc� lec�ii despre cum s� se �mpotriveasc� lui B�sescu, amintindu-i �efului PSD c� a fost ministru �n Guvernul Boc. �Nu e cazul �i nu permitem nim�nui s� ne dea lec�ii de rezisten�� �mpotriva lui Traian B�sescu. Nu e cazul �i nu permitem nim�nui s� ne dea lec�ii de unitate a opozi�iei. Am �n vedere Partidul Social Democrat sau anumi�i lideri ai s�i care atunci c�nd vorbesc despre faptul c� noi am primejdui unitatea opozi�iei, atunci c�nd sugereaz�, insinueaz� c� noi am face pe sub m�n� tratative cu PD sau cu Traian B�sescu�, a spus liderul PNL. Potrivit acestuia, PSD-ul a fost acela care la prima chemare a pre�edintelui, �n toamna lui 2008, s-a dus �i a f�cut guvern cu acesta. �n privin�a unei apropieri de social-democra�i, Crin a sus�inut c� PNL �i PSD sunt partide care sunt destinate confrunt�rii politice �i c� o apropiere este posibil� doar p�n� la alegerile din 2012, cele dou� partide av�nd obliga�ia de a oferi �o solu�ie de guvernare, fie �i provizorie, alta dec�t cea pe care o vedem sub conducerea lui Emil Boc�.
�mpreun� la bine �i la r�u!
Spre deosebire de oscila�iile lui Crin �n rela�iile cu social-democra�ii, liderul grupului senatorilor liberali, Puiu Ha�otti, a declarat ieri c� este nevoie de o colaborare �n plan parlamentar �ntre principalele partide de opozi�ie - PNL �i PSD - pentru c� �ntre cele dou� forma�iuni nu exist� divergen�e. ��ntre PNL �i PSD nu exist� divergen�e, exist� diferen�e. Acestea sunt absolut normale, pentru c� sunt partide cu doctrine diferite. �ntre PNL �i PDL exist� NU�, a precizat Ha�otti, care face lobby pentru o apropiere mai str�ns� de PSD, f�r� a avea mari dileme. Potrivit acestuia, actuala criz� politic� nu este din vina opozi�iei. �Ast�zi, Rom�nia se afl� �ntr-o criz� politic� nu pentru c� opozi�ia nu este de acord s� voteze legile aberante ale puterii, ci pentru c� timp de �ase ani de zile, pre�edintele B�sescu a sem�nat v�nt �i acum Rom�nia culege furtun�. �n fond, ce-a de-a doua decad� a guvern�rii T�riceanu s-a f�cut cu sprijinul tacit al PSD-ului din Parlament, iar o recalibrare a rela�iei cu PSD nu ar fi o surpriz�, ci doar ifosele lui Crin Antonescu
Poate numai la ciolaneala ,iar la rau nicidecum
|
CIPRIOTU
1445 mesaje
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2010, ora 01:17
Unu care se uita cu un ochi la faina si cu altul la slanina.
|
andra30tm
4 mesaje
Oras: Timisoara
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2010, ora 08:53
Cine este Basescu? Un individ care duce tara in culmea disperarii,doar el ne-a spus ca o vom duce "foarte " bine nu?TRAITI BINE in saracie doare e sloganul lui .NU?
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2010, ora 09:05
De la: corcodel, la data 2010-11-15 16:54:28De la: vaneamarin, la data 2010-11-15 08:17:52De la: corcodel, la data 2010-11-14 10:33:08De la: vaneamarin, la data 2010-11-13 12:00:23De la: corcodel, la data 2010-11-13 11:39:08Mamaicooooo! Ultimii bizoni comunisti sunt Ponta impreuna cu Antonescu.
Normal,daca lupta impotriva lui Basescu iar Basescu este anticomunist ,prin deductie "logica" obtinuta in urma consumului exagerat de oranjada distilata la flacara violet,se ajunge la concluzia ca astia doi sunt comunisti .Basescu =BUN,cei impotriva lui=RAI. .Repetati toti in cor ce va spun portocalele mecanice :BASE BUN,RESTU' RAI! Base cinstit,restu' mincinosi! Base anticomunist,restul comunisti! Base PENTRU poporu',restu' impotriva! Base pentru reforma ,restu' comunisti conservatori !
Corcodelul pur si simplu nu poate depasi acest sistem de gandire ,daca putem de fapt numi gandire astfel de penibilitati si masluiri ale logicii .
Nu trebuie sa ne gandim ca Base este de fapt continuatorul comunismului -securist din Romania,ca Antonescu nu a fost in ultimul guvern al lui Ceausescu ca Basescu ,ca nu a fost apoi in FSNul lui Iliescu ca Basescu ,ca pe vremea mineriadelor il durea pe Base in chelie ca membru FSN care lucra la transporturi de democratie si de Piata Universitatii ,ca ii scria in Scanteia mesaje de felicitare lui Ceausescu,nu trebuie sa ne gandim ca la Anvers nu erai trimis decat cu recomandari de la securitate ,etc . Nu trebuie nici sa ne amintim de minciunile lui,de hahaielile lui,de demagigia si scandalurile lui !
Daca ne gandim sau daca ne amintim aceste lucruri , atunci se surpa toata "sandramaua" "gandirii" lui Corcodel, iar el ramane doar un biet neajutorat in ploaie ,aparand ultima zvarcolire a comunismului-securist in Romania : TRAIAN BASESCU . 
Nu cred ca mai exista un om mai penibil, ipocrit si desprins de realitate decat tine ,,liberalule''! Cata nesimtire trebuie sa imagazineze un individ pentru a se umple de kko , sa nu-si dea seama de simplitatea rationamentului de copil handicapat pe care il are?Important este sa reuseasca acest guvern reformarea institutiilor care au tinut tara pe loc in toti acesti ani si atunci va iesi la iveala si toata nesimtirea de care dai dovada tu impreuna cu vuvuzelele anti-reformatoare .
Corcodele,despre ce reforma vorbesti dom'le ?!...Ce reforma face acest guvern cand guvernul oricum nu exista ca entitate proprie, ci doar sunt sclavii lui Basescu ? V-ati hotarat ca saracirea tarii,batjocorirea cetatenilor ,indatorarea ei, punerea ei pe ultimul loc din UE la toate capitolele ,haosul ce domneste intre institutiile statului ,capusarea tarii cu politruci portocalii ,incapacitatea guvernului, sa le numiti reforme si sa le aplaudati ?Distrugerea Romaniei se numeste la voi reforma ? Care din noi este ipocrit,nu cumva tu care vezi reforme marete prin definitie in orice imbecilitate facuta de PDL si le pupi fundul cat este ziua de lunga aplaudand distrugerea tarii ? Nu cumva tu esti ipocrit cand, desi intelegi ca Basescu este un imbecil ,il lauzi toata ziua si ataci fara odihna opozitia ? Nu cumva tu esti un ipocrit care jigneste mereu poporul roman cot la cot cu Basescu ? Nu tu esti ipocrit cand iti faci un partid nou in slujba lui Basescu ? Esti ipocrit ratzoiule,esti doar un aplaudac de-al lui Basescu si nimic mai mult .Unul din oamenii carora nu le pasa nici de Romania nici de romani, ci doar il slujesc pe Basescu si puterea lui aplaudand reforme inexistente si injurandu-i pe toti cei care indraznesc se il critice pe Marele tau Carmaci... Mai Marine, voi sunteti in stare sa va negati si propria existenta daca este in folosul Patriciului !Voi negati acum si competenta Guvernatorului BNR , Mugur Isarescu, pe consilierul BNR Adrian Vasilescu , voi negati competenta UE,FMI, BM, in schimb invatatorul de tara lunga Antonescu Crin si gasca lui de hoti are intodeauna dreptate. Fugiti de aici ca putiti rau a CnH2n3.......
Corcodele,nu-ti bate capul ca nu ai cum sa intelegi.  Mintea ta de ratzusca mica te impiedica sa mai poti scoate si altceva in afara de macaieli banal- basesciene ....  .Hai,macane de Patriciu ,"sa-i fie rusine" mac mac .Macane si de FMI ca a ajuns o virtute faptul ca Base a facut cel mai mare imprumut din istoria Romaniei, iar banii nu se vad nicaieri ,mac mac .Mac mac,fondul ne guverneaza iar asta este minunat ,poate mac mac, nici nu ne vor mai cere sa platim datoriile.  "Mac mac", ai uitat ca FMIul a distrus efectiv tari din America Latina care au avut conducatori asa de cretini incat sa le urmeze sfaturile? Hai,macane fericit, ca oricum altceva nu poti face,macane in slujba lui Basescu ratzoi de balta cotrocenista ce esti .
|
9am178165
4580 mesaje
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2010, ora 12:37
De la: iavorschid, la data 2010-11-15 20:56:50Daca l-ai citat pe Mircea Badea, m-am lamurit cine esti si astfel te-ai caracterizat. Pe Voiculescu si Vantu nu-l citezi ? Hai , sa fie tacamul complet.
Mircea Badea= Un tanar inteligent, spumos, amuzant dar cu "stropi de realism crud".
|
9am178165
4580 mesaje
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2010, ora 12:41
De la: gabigabi, la data 2010-11-14 09:09:06De la: Silver9AM, la data 2010-11-13 22:19:20De la: gabigabi, la data 2010-11-13 17:24:16beiiii, si ce are s..la cu prefectura ? ce legatura are@ "black " cu templierii ? mai curind are NEGRUL VINERI ,slujitorul lui Robinson , cu avatarul tau ! intrebarea mea rautacioasa vine ,insa, uite acus : cine-i "ROBINSONUL " slujit cu credinta de blackfriday ?
TU AI POSTAT ASTA GABITO ? SAU PRIETENUL TAU..........@92 ? PROMIT SA DAU EU DE EL.......SI ITI GARANTEZ CA NU O SA MAI RASTALMACEASCA NICIODATA,CA SI MANELISTUL..........O LIMITA DE EXPRIMARE EXISTA IN ORCE,IAR CAND LIMITA E INCALCATA ,DEJA SUNTEM IN ALTE ..............PROBLEME !!!
buna dimineata, domnilor si multumesc ptr. dragoste si flori ! sa nu uitati niciodata : si eu va iubesc ,indiferent cite salve de tun trag inspre voi ....asa-i la ....razboi ? sau duel sa fie ?
- da, eu am scris ....cine-i @92 ca nu-mi dau seama ? dar ce te-a deranjat ? expresia "ce are sla cu prefectura "? e doar o expresie ce defineste distanta dintr-un subiect si altul .....atit ! n-am pus nicind asemenea cuvinte in legatura cu voi ....recunosti ? ca am limba ascutita ? ei,da ! si a voastra e la fel ba, voi o mai dati si pe linga balarii folosind epitete nu tocmai elegante ....blackulet si tu si corcodel l-ati insultat pe Vali_vasile sau pe @178 de mi-a crescut mie tensiunea ,d'apoi lor ! dar, sa aveti o zi buna de tot !
Tu esti scumpa Gabi o gentila si o buna crestina. Eu sincer, sa-i prind pe banditii pe care i-ai enumerat le-as rupe capul la toti, ca n-ar mai iesi din spital vreo sase luni.
Stii ce merita ticalosii??? O BATUTA DE STRIGATURI, DE SA NU-I MAI CUNOASCA NEAM DE NEAMUL LOR. SI NU E EXCLUS SA O PRIMEASCA!!!!!!!!!!!!!
|
9am178165
4580 mesaje
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2010, ora 12:59
De la: Silver9AM, la data 2010-11-12 19:29:18De la: 9am178165, la data 2010-11-12 17:49:06De la: Silver9AM, la data 2010-11-12 09:16:17De la: 9am178165, la data 2010-11-11 20:53:16De la: Silver9AM, la data 2010-11-11 17:45:15Iubitule tine-ti pliscul si nu mai vorbi neavizat;cu insultele nu rezolvi nimic intrucat oamenii inteligenti si cunoscatorii nu te vor baga in seama niciodata. Mai este si zisa unui filosof grec : gandesc , deci exist- prin urmare daca nu incepi sa gandesti , nu vei exista . Prin urmare iti trimit un material despre Dl. Presedinte Basescu, care iti va da cateva idei de structurare a gandirii Dumitale :
MAI HOMO,CUE II SPUI TU IUBIT ? VEZITI DE PROBLEMELE TALE,DACA ESTI PE INVERS NU TE DA IN PETEC.......SUNT LOCURI SPECIAL AMENAJATE PT. ANORMALI CA VOI...........ASA CA HAI SICTIR,BAI PUTA BLEAGA !!!
Ei haaaaai, recunoaste acum!!!!!!!!!!!!!!!!
N-o mai coti, te-o fi vazut omul la vreo parada gay impreuna cu "amicii" care presteaza tot dorsal. Stii tu care sunt "amicii", cei cu care ti-am zis ca te legeni pe "panza de paianjen".
Maaaa`, acu` daca hetero nu te mai tine, ce sa zic, te-o ispiti poate postura de "fetita", dar atunci lasa-ne si nu te mai da mascul!!!!!!!!!!!!!!!!!
DA,CINE STIE......M-O FI VAZUT,MAI STII........SI TE OFTICI ??? VUVUZEL-O,TU ESTI CEL PUTIN BOLNAVA,DE CE NU MERGI TU LA UN DOCTOR........POATE MAI AI O SANSA,CINE STIE !!!!!!!!!!
Adica tu, un homosexual declarat, ma trimiti pe mine la doctor?????
Ha, ha, ha..............., esti dus rau cu pluta ma` SPP-istule!!!!!!!!!!!!!!!!
Cred ca atunci cand s-a impartit logica, tu erai sub influenta etnobotanicelor si........, n-ai mai apucat!!!!!!!!!!!
Aiuritule!!!!!!!!!!!!!!!!
BUNA SEARA,VUVUZEA-O,IAR AI CRIZE.........GROAZNIC CAT TREBUIE SA SUFERI.........SI CU COMPENSATELE ASTEA ACUM.NU MAI POTI LUA SI TU UN HAP CEVA.......TE-AI DAT PE ETNO....TE AJUTA ? NU CRED,LA CUM TE MANIFESTI SE ZI CE TRECE..........EU CRED CA SE AGRAVEAZA.......SI HORMONII,SI SUNCULITA,SI NEURONUL..........TOATE S-AU ADUNAT PE GATUL TAU........HAI CA MAI VORBIM.........POATE O PUI SI TU,MACAR DE MILA SA O FACA SI BARBATU O DATA..........
Auzi cine ma vorbeste pe mine de rau: un homosexual, ce-si tine si el nevasta ca sa nu se prinda lumea care e adevaru`!!!!!!!!!!!
Sa inteleg ca ti-ai descoperit orientarea sexuala cea adevarata, acu` catre batranete?????
Doi barbati flescaiti si goi, puahhhhh! Doamne fereste sa va prinda niste maramureseni, ca aia batuta ce-o luati, nu va mai raman doi centimetri de piele nesangerata.
D-apoi cand va adunati voi toata banda de banditi, ce sa zic, o adevarata oroare nu altceva!!!!!!
Stii ce argintatule? Lasa tu politica pentru ca nu e de tine, tu ar trebui sa te ocupi de haine, de freze ahh, asa de mooortale, de papuci cu toc si de tot felul de bluzite,etc.
Stii ce? Ia baga-te si tu in lumea modei ca acolo gasesti "barbati" ca tine.
|
Fosta membra 9am.ro
996 mesaje
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2010, ora 15:19
De la: vaneamarin, la data 2010-11-16 09:05:25De la: corcodel, la data 2010-11-15 16:54:28De la: vaneamarin, la data 2010-11-15 08:17:52De la: corcodel, la data 2010-11-14 10:33:08De la: vaneamarin, la data 2010-11-13 12:00:23De la: corcodel, la data 2010-11-13 11:39:08Mamaicooooo! Ultimii bizoni comunisti sunt Ponta impreuna cu Antonescu.
Corcodele,despre ce reforma vorbesti dom'le ?!...Ce reforma face acest guvern cand guvernul oricum nu exista ca entitate proprie, ci doar sunt sclavii lui Basescu ? V-ati hotarat ca saracirea tarii,batjocorirea cetatenilor ,indatorarea ei, punerea ei pe ultimul loc din UE la toate capitolele ,haosul ce domneste intre institutiile statului ,capusarea tarii cu politruci portocalii ,incapacitatea guvernului, sa le numiti reforme si sa le aplaudati ?Distrugerea Romaniei se numeste la voi reforma ? Care din noi este ipocrit,nu cumva tu care vezi reforme marete prin definitie in orice imbecilitate facuta de PDL si le pupi fundul cat este ziua de lunga aplaudand distrugerea tarii ? Nu cumva tu esti ipocrit cand, desi intelegi ca Basescu este un imbecil ,il lauzi toata ziua si ataci fara odihna opozitia ? Nu cumva tu esti un ipocrit care jigneste mereu poporul roman cot la cot cu Basescu ? Nu tu esti ipocrit cand iti faci un partid nou in slujba lui Basescu ? Esti ipocrit ratzoiule,esti doar un aplaudac de-al lui Basescu si nimic mai mult .Unul din oamenii carora nu le pasa nici de Romania nici de romani, ci doar il slujesc pe Basescu si puterea lui aplaudand reforme inexistente si injurandu-i pe toti cei care indraznesc se il critice pe Marele tau Carmaci... Mai Marine, voi sunteti in stare sa va negati si propria existenta daca este in folosul Patriciului !Voi negati acum si competenta Guvernatorului BNR , Mugur Isarescu, pe consilierul BNR Adrian Vasilescu , voi negati competenta UE,FMI, BM, in schimb invatatorul de tara lunga Antonescu Crin si gasca lui de hoti are intodeauna dreptate. Fugiti de aici ca putiti rau a CnH2n3.......
Corcodele,nu-ti bate capul ca nu ai cum sa intelegi. Mintea ta de ratzusca mica te impiedica sa mai poti scoate si altceva in afara de macaieli banal- basesciene .... .Hai,macane de Patriciu ,"sa-i fie rusine" mac mac .Macane si de FMI ca a ajuns o virtute faptul ca Base a facut cel mai mare imprumut din istoria Romaniei, iar banii nu se vad nicaieri ,mac mac .Mac mac,fondul ne guverneaza iar asta este minunat ,poate mac mac, nici nu ne vor mai cere sa platim datoriile. "Mac mac", ai uitat ca FMIul a distrus efectiv tari din America Latina care au avut conducatori asa de cretini incat sa le urmeze sfaturile? Hai,macane fericit, ca oricum altceva nu poti face,macane in slujba lui Basescu ratzoi de balta cotrocenista ce esti . Marine, doar timpul ne va da dreptate unuia ori altuia si atunci sa te vad ce vei mai spune.
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2010, ora 15:22
De la: corcodel, la data 2010-11-16 15:19:32De la: vaneamarin, la data 2010-11-16 09:05:25De la: corcodel, la data 2010-11-15 16:54:28De la: vaneamarin, la data 2010-11-15 08:17:52De la: corcodel, la data 2010-11-14 10:33:08De la: vaneamarin, la data 2010-11-13 12:00:23De la: corcodel, la data 2010-11-13 11:39:08Mamaicooooo! Ultimii bizoni comunisti sunt Ponta impreuna cu Antonescu.
Corcodele,nu-ti bate capul ca nu ai cum sa intelegi. Mintea ta de ratzusca mica te impiedica sa mai poti scoate si altceva in afara de macaieli banal- basesciene .... .Hai,macane de Patriciu ,"sa-i fie rusine" mac mac .Macane si de FMI ca a ajuns o virtute faptul ca Base a facut cel mai mare imprumut din istoria Romaniei, iar banii nu se vad nicaieri ,mac mac .Mac mac,fondul ne guverneaza iar asta este minunat ,poate mac mac, nici nu ne vor mai cere sa platim datoriile. "Mac mac", ai uitat ca FMIul a distrus efectiv tari din America Latina care au avut conducatori asa de cretini incat sa le urmeze sfaturile? Hai,macane fericit, ca oricum altceva nu poti face,macane in slujba lui Basescu ratzoi de balta cotrocenista ce esti . Marine, doar timpul ne va da dreptate unuia ori altuia si atunci sa te vad ce vei mai spune.
Pai voi spune, "ai vazut mai Corcodele ca am avut dreptate "?...
|
Fosta membra 9am.ro
996 mesaje
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2010, ora 15:22
De la: 9am178165, la data 2010-11-16 12:59:36De la: Silver9AM, la data 2010-11-12 19:29:18De la: 9am178165, la data 2010-11-12 17:49:06De la: Silver9AM, la data 2010-11-12 09:16:17De la: 9am178165, la data 2010-11-11 20:53:16De la: Silver9AM, la data 2010-11-11 17:45:15Iubitule tine-ti pliscul si nu mai vorbi neavizat;cu insultele nu rezolvi nimic intrucat oamenii inteligenti si cunoscatorii nu te vor baga in seama niciodata. Mai este si zisa unui filosof grec : gandesc , deci exist- prin urmare daca nu incepi sa gandesti , nu vei exista . Prin urmare iti trimit un material despre Dl. Presedinte Basescu, care iti va da cateva idei de structurare a gandirii Dumitale :
MAI HOMO,CUE II SPUI TU IUBIT ? VEZITI DE PROBLEMELE TALE,DACA ESTI PE INVERS NU TE DA IN PETEC.......SUNT LOCURI SPECIAL AMENAJATE PT. ANORMALI CA VOI...........ASA CA HAI SICTIR,BAI PUTA BLEAGA !!!
Ei haaaaai, recunoaste acum!!!!!!!!!!!!!!!!
N-o mai coti, te-o fi vazut omul la vreo parada gay impreuna cu "amicii" care presteaza tot dorsal. Stii tu care sunt "amicii", cei cu care ti-am zis ca te legeni pe "panza de paianjen".
Maaaa`, acu` daca hetero nu te mai tine, ce sa zic, te-o ispiti poate postura de "fetita", dar atunci lasa-ne si nu te mai da mascul!!!!!!!!!!!!!!!!!
DA,CINE STIE......M-O FI VAZUT,MAI STII........SI TE OFTICI ??? VUVUZEL-O,TU ESTI CEL PUTIN BOLNAVA,DE CE NU MERGI TU LA UN DOCTOR........POATE MAI AI O SANSA,CINE STIE !!!!!!!!!!
Adica tu, un homosexual declarat, ma trimiti pe mine la doctor?????
Ha, ha, ha..............., esti dus rau cu pluta ma` SPP-istule!!!!!!!!!!!!!!!!
Cred ca atunci cand s-a impartit logica, tu erai sub influenta etnobotanicelor si........, n-ai mai apucat!!!!!!!!!!!
Aiuritule!!!!!!!!!!!!!!!!
BUNA SEARA,VUVUZEA-O,IAR AI CRIZE.........GROAZNIC CAT TREBUIE SA SUFERI.........SI CU COMPENSATELE ASTEA ACUM.NU MAI POTI LUA SI TU UN HAP CEVA.......TE-AI DAT PE ETNO....TE AJUTA ? NU CRED,LA CUM TE MANIFESTI SE ZI CE TRECE..........EU CRED CA SE AGRAVEAZA.......SI HORMONII,SI SUNCULITA,SI NEURONUL..........TOATE S-AU ADUNAT PE GATUL TAU........HAI CA MAI VORBIM.........POATE O PUI SI TU,MACAR DE MILA SA O FACA SI BARBATU O DATA..........
Auzi cine ma vorbeste pe mine de rau: un homosexual, ce-si tine si el nevasta ca sa nu se prinda lumea care e adevaru`!!!!!!!!!!!
Sa inteleg ca ti-ai descoperit orientarea sexuala cea adevarata, acu` catre batranete?????
Doi barbati flescaiti si goi, puahhhhh! Doamne fereste sa va prinda niste maramureseni, ca aia batuta ce-o luati, nu va mai raman doi centimetri de piele nesangerata.
D-apoi cand va adunati voi toata banda de banditi, ce sa zic, o adevarata oroare nu altceva!!!!!!
Stii ce argintatule? Lasa tu politica pentru ca nu e de tine, tu ar trebui sa te ocupi de haine, de freze ahh, asa de mooortale, de papuci cu toc si de tot felul de bluzite,etc.
Stii ce? Ia baga-te si tu in lumea modei ca acolo gasesti "barbati" ca tine. Mamaaaaa! Cata inteligenta? Matale faci parte din staful PNL?
|
Fosta membra 9am.ro
996 mesaje
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2010, ora 15:25
De la: vaneamarin, la data 2010-11-16 15:22:21De la: corcodel, la data 2010-11-16 15:19:32De la: vaneamarin, la data 2010-11-16 09:05:25De la: corcodel, la data 2010-11-15 16:54:28De la: vaneamarin, la data 2010-11-15 08:17:52De la: corcodel, la data 2010-11-14 10:33:08De la: vaneamarin, la data 2010-11-13 12:00:23De la: corcodel, la data 2010-11-13 11:39:08Mamaicooooo! Ultimii bizoni comunisti sunt Ponta impreuna cu Antonescu.
Pai voi spune, "ai vazut mai Corcodele ca am avut dreptate "?... Adica ...cum ...adica???  Tu dreptate? Nici poveste dragul meu ! Vreau sa-ti citesc postarile si dupa ce acest guvern va scoate tara din criza, cand se vor indrepta lucrurile si cand vei intelege ca ai sustinut un partid impotent.
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2010, ora 15:29
Daca Ponta si Antonescu sint comunisti, atunci eu sint de 3 m.
Voi chiar nu vedeti facatura?
Oameni tineri sint aruncati la gunoi fiindca ordona cineva. Treziti-va pina nu va acopera acei...."autoritari", cu minciunile lor.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2010, ora 15:29
De la: 9am178165, la data 2010-11-16 12:41:38De la: gabigabi, la data 2010-11-14 09:09:06De la: Silver9AM, la data 2010-11-13 22:19:20De la: gabigabi, la data 2010-11-13 17:24:16beiiii, si ce are s..la cu prefectura ? ce legatura are@ "black " cu templierii ? mai curind are NEGRUL VINERI ,slujitorul lui Robinson , cu avatarul tau ! intrebarea mea rautacioasa vine ,insa, uite acus : cine-i "ROBINSONUL " slujit cu credinta de blackfriday ?
TU AI POSTAT ASTA GABITO ? SAU PRIETENUL TAU..........@92 ? PROMIT SA DAU EU DE EL.......SI ITI GARANTEZ CA NU O SA MAI RASTALMACEASCA NICIODATA,CA SI MANELISTUL..........O LIMITA DE EXPRIMARE EXISTA IN ORCE,IAR CAND LIMITA E INCALCATA ,DEJA SUNTEM IN ALTE ..............PROBLEME !!!
buna dimineata, domnilor si multumesc ptr. dragoste si flori ! sa nu uitati niciodata : si eu va iubesc ,indiferent cite salve de tun trag inspre voi ....asa-i la ....razboi ? sau duel sa fie ?
- da, eu am scris ....cine-i @92 ca nu-mi dau seama ? dar ce te-a deranjat ? expresia "ce are sla cu prefectura "? e doar o expresie ce defineste distanta dintr-un subiect si altul .....atit ! n-am pus nicind asemenea cuvinte in legatura cu voi ....recunosti ? ca am limba ascutita ? ei,da ! si a voastra e la fel ba, voi o mai dati si pe linga balarii folosind epitete nu tocmai elegante ....blackulet si tu si corcodel l-ati insultat pe Vali_vasile sau pe @178 de mi-a crescut mie tensiunea ,d'apoi lor ! dar, sa aveti o zi buna de tot !
Tu esti scumpa Gabi o gentila si o buna crestina. Eu sincer, sa-i prind pe banditii pe care i-ai enumerat le-as rupe capul la toti, ca n-ar mai iesi din spital vreo sase luni.
Stii ce merita ticalosii??? O BATUTA DE STRIGATURI, DE SA NU-I MAI CUNOASCA NEAM DE NEAMUL LOR. SI NU E EXCLUS SA O PRIMEASCA!!!!!!!!!!!!!
 aoleo,maica , pazea ca vine balaurul !  ah, cum se vede ca esti zodie de Foc ......chiar se scrie despre femeia Dragon ca " e ca un lup mare si rau " la usa dusmanilor ....mai iarta-i si tu , c-am intrat in Postul Craciunului....
|
Fosta membra 9am.ro
996 mesaje
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2010, ora 15:31
De la: nastasemihail, la data 2010-11-16 15:29:31Daca Ponta si Antonescu sint comunisti, atunci eu sint de 3 m.
Oameni tineri sint aruncati la gunoi fiindca ordona cineva. Treziti-va pina nu va acopera acei...."autoritari", cu minciunile lor. Salut Mihai! Ponta si Crin nu sunt comunisti, ei doar sunt in slujba jigodiilor neo-comuniste!
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2010, ora 15:33
De la: corcodel, la data 2010-11-16 15:31:32De la: nastasemihail, la data 2010-11-16 15:29:31Daca Ponta si Antonescu sint comunisti, atunci eu sint de 3 m.
Oameni tineri sint aruncati la gunoi fiindca ordona cineva. Treziti-va pina nu va acopera acei...."autoritari", cu minciunile lor. Salut Mihai! Ponta si Crin nu sunt comunisti, ei doar sunt in slujba jigodiilor neo-comuniste! SALUT, Asa da. Cu toate ca nici mie nu-mi plac accentele autoritariste nici ale astora.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
|