Info
x
Pdl+bok si ziua dascalilor umiliti
|
NESIMTITUL 786 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: Cluj |
Postat pe: 5 Octombrie 2010, ora 13:44
Eu ca sa primesc note bune coseam iarba pe la profesorti prin curte,ca nu prea invatam ,asa am ajuns eu sa absolv Dreptul Constitutional,fiind propagandist UTC,acum ma razbun
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 5 Octombrie 2010, ora 15:49
Nu va suparati dar si dascalii sunt slabi: adica au la "mana" guvernantii cu examenele de capacitate, de bacalaureat si ei se lasa prostiti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cine suporta, rabda!!! Cineva ar trebui sa le "predea" la clasa profesorilor dictonul acesta!! Ei sunt cei mai saraci dintre bugetari, de ce? Pentru ca sufera in tacere, in aceasta situatie vor merge la munca pentru o lei!! Cine ii opreste sa se miste la semnalul liderilor de sindicat cu sutele de mii??? UITE DACA S-AR ADUNA 200.000 DE PROFESORI IN FATA COTROCENIULUI, AR OBTINE REZULTATE CONCRETE, NU POVESTI SI PROMISIUNI!!! Dar nu, ei rabda, nu va suparati dar i-a cam parasit judecata si nu-si cunosc interesele!! Sau daca si le cunosc, nu stiu cum sa le pretinda. Destul de rau din partea unor intelectuali!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 5 Octombrie 2010, ora 16:02
De la: 9am178165, la data 2010-10-05 15:49:08Nu va suparati dar si dascalii sunt slabi: adica au la "mana" guvernantii cu examenele de capacitate, de bacalaureat si ei se lasa prostiti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Din pacate nu pe guvernanti ii au in mana cu chestia asta ci pe copii si pe parinti .Un astfel de lucru nu va duce niciodata la caderea guvernului , deoarece dascalii prin astfel de masuri ar ajunge ei sa fie cei huiduiti in locul guvernantilor.Greve generale pe perioade mari de timp insa pot face ,mitinguri pot face ,etc.Din pacate insa si acestea le pot face din ce in ce mai putin, deoarece au fost scoli intregi in care oamenilor le-a fost frica de directorii adusi de PDL sau de politricii de la inspectorat , si au preferat sa taca. Aici da,sunt slabi ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
NESIMTITUL 786 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: Cluj |
Postat pe: 5 Octombrie 2010, ora 21:41
Ne aflam in situatia in care trebuie sa ne mentinem la putere,vom copta UNPRul b chiar daca nu a participat la alegeri ,ca partid parlamentar,asa a zis sefu sa nu mai respectal Constitutia si Legile,ca poporul este fraier si suporta orice din prostiesi saracie!
|
Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 21:11
De la: vaneamarin, la data 2010-10-05 16:02:15De la: 9am178165, la data 2010-10-05 15:49:08Nu va suparati dar si dascalii sunt slabi: adica au la "mana" guvernantii cu examenele de capacitate, de bacalaureat si ei se lasa prostiti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Atunci fara suparare, daca aceasta categorie profesionala nu are vreun instrument sa forteze guvernul sa o trateze cu decenta si respectul pe care il merita, sa stiti ca Romania va reveni la analfabetism!!!! Realmente, nimeni nu mai merita sa accepte sa fie sacrificat acum in secolul XXI!!! Profesorii se vor reorienta profesional, iar copii vor creste ca niste animalute ignorante si agresive. Ministerul Sanatatii a scos la concurs 3000 de cadre medicale, din care sincer, nu cred ca se vor ocupa nici 500. Firmele de recrutare de forta de munca pentru strainatate ii contacteaza inca din scoala, iar tinerii pleaca (mi se pare normal, prin munca lor in Romania nu vor putea niciodata sa-si cumpere macar o garsoniera). Sunt curioasa, cat va dura pana va incepe exodul profesorilor. Deja exista semnale ca se cauta profesori afara. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 21:35
De la: 9am178165, la data 2010-10-07 21:11:52De la: vaneamarin, la data 2010-10-05 16:02:15De la: 9am178165, la data 2010-10-05 15:49:08Nu va suparati dar si dascalii sunt slabi: adica au la "mana" guvernantii cu examenele de capacitate, de bacalaureat si ei se lasa prostiti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ceea ce vreau sa spun este ca ne aflam intr-un pericol urias: suntem pe cale sa distrugem invatamantul romanesc. Sa nu cumva sa credeti ca din clipa in care au luat hotararea sa plece din sistem, profesorii vor mai reveni. Nu, si acestia sunt oameni care isi fac planuri si care se vor stabili in tari in care li se va respecta statutul, iar munca lor va fi intr-adevar platita. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am242784 6 mesaje Membru din: 7/10/2010 |
Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 22:21
Ce atita scoala,avem nevoie de oameni la coasa!
|
Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 22:29
De la: 9am242784, la data 2010-10-07 22:21:48Ce atita scoala,avem nevoie de oameni la coasa! Serios prietene, pleaca oamenii din sistem in masa, e plin de cei ce isi iau concediu fara plata atat in sanatate cat si in invatamant. Cunosc niste tinere doctorite cu specialitatea proaspat luata in acest an, au semnat toate deja contracte de munca cu clinici din Franta. Nimeni, nici medici, nici asistente nu se va mai angaja in tara. Crede-ma, e groasa rau, in cativa ani va trebui sa plecam toti cei ce suntem sub 40 de ani pentru ca in Romania, nu iti vei putea da copilul la o gradinita, scoala, facultate in Romania. Si nici sansa la un loc de munca n-o va avea. Solutia???? Suntem obligati sa plecam pentru a supravietui si a da o sansa copiilor nostri. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 115 mesaje Membru din: 6/09/2009 |
Postat pe: 9 Octombrie 2010, ora 14:51
De la: NESIMTITUL, la data 2010-10-05 13:44:52Eu ca sa primesc note bune coseam iarba pe la profesorti prin curte,ca nu prea invatam ,asa am ajuns eu sa absolv Dreptul Constitutional,fiind propagandist UTC,acum ma razbun Sa stiti ca e pe undeva adevarul !, dar macar a facut ceva pentru a trece ! Studntii d azi de multe ori nu fac nimic si asteapta sa treaca , dar si cu note mari ! E o diferenta de viziune . Concluzia > Mai trece multa apa pe Cris , pana vom fii europeni in comportamentul de ora de ora de acasa , si dupa aceea in gandire si actionare profesinala . Raporteaza abuz de limbaj |
|
DanubianKnight 746 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Octombrie 2010, ora 22:17
Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania.
Raporteaza abuz de limbaj
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 10 Octombrie 2010, ora 01:08
De la: DanubianKnight, la data 2010-10-09 22:17:03Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania. Psalmul 50 Miluieste-ma, Dumnezeule, dupre mare mila Ta, si dupre multimea indurarilor tale sterge faradelegea mea. Mai vartos ma spala de faradelegea mea, si de pacatul meu ma curateste, ca faradelegea mea eu o cunosc, si pacatul meu inaintea mea este pururea. Tie unuia am gresit, si rau inaintea Ta am facut, ca sa te indreptatesti intru cuvintele Tale si sa biruiesti cand te vei judeca tu. Ca iata intru faradelegi m-am zamislit, si in pacate m-a nascut maica mea. Ca iata adevarul ai iubit, cele nearatate si cele ascunse ale intelepciunii tale ai aratat mie. Stropi-ma-vei cu issop, si ma voiu curati; spala-ma-vei, si mai vartos decat zapada ma voiu albi. Auzului meu vei da bucurie si veselie, bucura-se-vor oasele cele smerite. Intoarce fata ta de catre pacatele mele, si toate faradelegile mele sterge. Inima curata zideste intru mine, Dumnezeule, si Duh drept innoieste intru cele dinlauntru ale mele. Nu ma lepada dela fata ta, si Duhul tau cel Sfant nu lua dela mine. Da mie bucuria mantuirii tale, si cu duh stapanitor ma intareste. Invata-voi pre cei fara de lege caile tale, si cei necinstitori la tine se vor intoarce. Izbaveste-ma de sangiuri, Dumnezeule, Dumnezeul mantuirii mele; bucura-se-va limba mea de dreptatea ta. Doamne, buzele mele vei deschide, si gura mea va vesti lauda ta. Ca de-ai fi voit jertfa, as fi dat: arderi de tot nu vei binevoi. Jertfa lui Dumnezeu, duhul zdrobit; inima infranta si smerita Dumnezeu nu va urgisi. Fa bine, Doamne, intru bunavoirea Ta, Sionului, si sa se zideasca zidurile Ierusalimului. Atunci binevoi-vei jertfa dreptatii, prinosul si arderi de tot; atunci vor pune pre altarul tau vitei. Raporteaza abuz de limbaj |
|
miorita 24 mesaje Membru din: 8/05/2010 |
Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 18:20
Va meritati soarta pentru ca le-ati dat la multi dintre ei diploma, vezi recentul ministru al internelor cu doua facultati si in liceu repetent
Pe Basescu voi l-ati votat in masa Datorita voua avem un pirat la carma tarii Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 8 mesaje Membru din: 10/10/2010 |
Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 23:07
Apoi, Draga Domnule, cu cei mai rau sau mai bun UNPR-nu stiu ce, decat partidul lui Voiculescu? Voiculescu, cu toate antenele nu a adunat mai multe voturi ca PNT-ul dar este in parlament si PNT-ul nu !
A, scuze , dumneata ai treaba cu Boc: Pai mergi si-i ia locul sa vedem cat esti de destept; doar a spus omu ca nu tine la scaunul de prim. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 23:17
Miorita, laie, laie-bucalaie, ce ai tu cu ministrul c-a fost repetent in liceu?
A fost indragostit de o miorita balaie - ce sa faci, as-s barbatii; dar apoi se vindeca. Dar mioritele raman la fel! unele mai fac calbeaza.... De aceea vad ca nu ai citit si tu putina istorie, ca sa vezi cu ce onoruri a fost primit la curtea Angliei un vestit corsar; si, se pare ca la primit mult mai profund.... nu mai stiu, inainte sau dupa ce a redevenit fecioara.... A, cred ca nu stii, corsarii erau pirati care plateau cota din prada luata, Angliei. A, sa nu uit sa-ti spun ca petrolierul nu-i vas de lupta, drept dovada ca pot fi capturate de piratii somalezi, dotati cu barci ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 23:42
PERICOL URIAS ! ce vorbe mari !
dar chiar nu vad pericolul: unde este? Ca pleaca profesorii? nu-i nici o problema ! Eu am fost in sistem, 3 ani si ce-am vazut: vanatoare de ore la plata cu ora, incarcarea inutila a programei scolare pentru a fi ore, nu pentru binele elevului; dar totul bine ambalat cu o demagogie dureroas de abil administrata"INTERESUL ELEVULUI" fiind pe buzele tuturor si buzunarul propriu fiind in minte ! Vor pleca oportunistii, fripturistii, aventurierii si o parte din cei buni si vor ramane dascalii dedicati meseriei lor, dar si fricosii si lenesii. Insa, fiind mai putini, se poate aerisii si ajusta sistemul. Nu vedeti cat de greu se poate crea un liceu, o scoala privata !? Concurenta ar fi adevarata daca ar exista scoli private si actualul sistem dascalicesc se teme de asta ca de foc ! dascalii se autoumilesc, prin programa scolara supra-umflata - auzi, cate 7 ore pe zi la un elev de liceu ! Va dau un exemplu de "dedicare" a dascalului: Am fost numit dascal la o scoala si am preluat orele directorului care fusese promovat; "sapand" prin baza de material didactic, depozitat sub forma de stiva compacta de peste 2 m inaltime ! am gasit materiale extrem de pretioase, dar nedesigilate, in ambalaj original; zaceau acolo de peste 10-15 ani! Copii au fost foarte bucurosi sa folosesca acea baza materiala, chiar daca era vechi. Totul a fost bine pana a aflat DIRECTORUL ce am indraznit sa fac; au urmat inspectii peste inspectii, referate, sanctiuni aspra carora a revenit inspectoratul scolar; am fost sfatuit sa ma mut: am facut-o, iesind dintr-un sistem sordid ! Din experienta traita : cam 20% dintre profesori ar merita sa ramana si sa fie platiti corect. problema e: cine-i alege ? ca fripturistii stiu sa treaca peste orice obstacol, stiu sa ia totul, dar nu dau nimic ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
profesor2010 438 mesaje Membru din: 31/08/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 15 Octombrie 2010, ora 23:42
Dac� �sta se declar� doctor �n drept constituțional... și �și asum� cu guvernul legi care sunt total anticonstituționale...ce te mai miri ! Este mic de statur� darși de capacitate mintal�, darv� dați seama dac� �sta este șeful....cum este (sunt) subalternii... P�i dac� minidtrul �nbv�ț�m�tului nu are doisprezece clase....unde a ajuns �nvț�m�ntul rom�nesc care pe vremea odiosului era vestit...
Raporteaza abuz de limbaj
sunt un tip timid,nu vrei s� m� cunoști,fromoaso! Au �ncercat toate nevestele mele dar....
|
|
|
|