Info
x
De ce fug barbatii, de casatorie?
|
Fosta membra 9am.ro 1253 mesaje Membru din: 28/05/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 20 Noiembrie 2010, ora 14:50
De la: Ingrid, la data 2010-11-20 14:23:45De la: adakaleh, la data 2010-11-20 14:21:35De la: Ingrid, la data 2010-11-20 14:05:29De la: adakaleh, la data 2010-11-20 13:58:10Parca-i o retorica titlul topicului :De ce fug barbatii ?...De casatorie !!... Nu aberam ..prea mult . Propun un promo al asociatiei.. www.trilulilu.ro/XaNdEr96/a9921d7f2deb1f?video_google_com= Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Noiembrie 2010, ora 14:52
FOARTE TARE!!!
Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2010, ora 07:13
De la: nastasemihail, la data 2010-11-12 06:28:25Si intr-adevar decit discutii cu o consoarta toata viata in contradictoriu, mai bine lipsa. www.youtube.com/watch?v=yPLw5P0lB3E
|
|
9am243772 6 mesaje Membru din: 21/11/2010 |
Postat pe: 21 Noiembrie 2010, ora 08:32
De la: Ebony, la data 2010-10-02 12:44:21...Pareri ar fi multe,deci Doamnelor,Domnisoarelor,Domnilor,Burlacilor,va astept parerile,mai mult sau mai putin serioase... Cercet�torii italieni de la Universitatea din Floren�a au descoperit c� b�rba�ii care fac mult sex sunt mai s�n�to�i �i mai longevivi. La studiul condus de profesoara Emmanuele Jannini au participat 4.000 de reprezentan�i ai sexului tare, de diverse v�rste. S-a concluziont c� b�rba�ii care au o via�� amoroas� bogat� al�turi de partenera lor tind s� nu �i caute amante, deoarece sunt ferici�i �i �mplini�i �n via�a de cuplu. Mai mult, ace�tia sunt mai s�n�to�i, au mai pu�ine probleme cardiovasculare �i tr�iesc mai mult. Motivul longevit��ii ar fi testosteronul, care se reg�se�te �n cantit��i mai mari �n cazul celor care fac sex mai des, acesta ajut�nd la s�n�tatea cardiovascular�. Mai mult, cei care fac mai pu�in sex sunt mai depresivi �i tind s� se �mboln�veasc� mai u�or �i mai grav. Rezultatele studiului au fost prezenate �n cadrul unei conferin�e care a avut loc zilele acestea �n Modena. Raporteaza abuz de limbaj |
|
averea1916 206 mesaje Membru din: 14/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Noiembrie 2010, ora 08:40
Ai dreptate ...772,eu si la 94 de ani fac xex de 2 ori pe zi ,numai asa nu pierzi contactul cu viata !
INCEARCA SA TRAIESTI BINE,NU TE UITA CA NU AI CU CE,PINA NU SE TREZESTE NORODUL !
|
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 22 Noiembrie 2010, ora 09:06
De la: averea1916, la data 2010-11-21 08:40:28Ai dreptate ...772,eu si la 94 de ani fac xex de 2 ori pe zi ,numai asa nu pierzi contactul cu viata ! Xex,asa o fi ! ca sex-ul este alt ceva!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 12 mesaje Membru din: 22/11/2010 Oras: Drobeta Turnu Severin |
Postat pe: 22 Noiembrie 2010, ora 10:22
Normal ca fug daca femeia doreste in paralel si amantul si sotul
|
9am243809 5 mesaje Membru din: 22/11/2010 |
Postat pe: 22 Noiembrie 2010, ora 21:02
De la: Ebony, la data 2010-10-02 12:44:21...Pareri ar fi multe,deci Doamnelor,Domnisoarelor,Domnilor,Burlacilor,va astept parerile,mai mult sau mai putin serioase... La PDL femeilefac oferta ; VREM sa te calarim, pana te innebunim. Suntem foarte bune-n pat si nu pleci neterminat. Oral cu finalizare, sex anal adanc si tare, cunilingus cat poftesti. Facem tot ce iti doresti, non stop, central; 22 Nov 19:56 0725.747.767/ 0786.526.999 0786.526.999
|
|
|
|
Postat pe: 22 Noiembrie 2010, ora 21:09
Probabil ca oferta ar fi atragatoare -nu ma pot exprima in numele barbatilor, dar estetic vorbind, mi se pare o eroare de marketing faptul ca arati cam barbatoasa
|
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 22 Noiembrie 2010, ora 22:50
De la: 9am243809, la data 2010-11-22 21:02:40De la: Ebony, la data 2010-10-02 12:44:21...Pareri ar fi multe,deci Doamnelor,Domnisoarelor,Domnilor,Burlacilor,va astept parerile,mai mult sau mai putin serioase...
|
Postat pe: 22 Noiembrie 2010, ora 22:51
...fug ca...
de tamaie...
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 22 Noiembrie 2010, ora 22:53
De la: Ingrid, la data 2010-11-22 21:09:30Probabil ca oferta ar fi atragatoare -nu ma pot exprima in numele barbatilor, dar estetic vorbind, mi se pare o eroare de marketing faptul ca arati cam barbatoasa
Daniela
|
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2010, ora 14:21
De la: Ebony, la data 2010-11-22 22:51:35...fug ca... .......tamaioasa de ....Bohotin
|
Fosta membra 9am.ro 975 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Craiova |
Postat pe: 23 Noiembrie 2010, ora 20:59
Se prefac c� fug,doar se �mpiedic�.
Doar,doar l-o prinde careva.
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2010, ora 23:57
De la: diavolita_40, la data 2010-11-23 20:59:36Se prefac c� fug,doar se �mpiedic�.
|
Fosta membra 9am.ro 1257 mesaje Membru din: 20/07/2010 Oras: Buzau |
Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 00:06
De la: 9am243809, la data 2010-11-22 21:02:40De la: Ebony, la data 2010-10-02 12:44:21...Pareri ar fi multe,deci Doamnelor,Domnisoarelor,Domnilor,Burlacilor,va astept parerile,mai mult sau mai putin serioase... ... hilara chestie...daca nu era telefonul [numarul] mai ca te credeam...dai telefon si te-a luat...un an ai muncit degeaba... ...cinta la alta masa madam...
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 00:10
De la: Gaius_Baltar, la data 2010-11-24 00:06:17De la: 9am243809, la data 2010-11-22 21:02:40De la: Ebony, la data 2010-10-02 12:44:21...Pareri ar fi multe,deci Doamnelor,Domnisoarelor,Domnilor,Burlacilor,va astept parerile,mai mult sau mai putin serioase... Deci iau bani numai pe telefon. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 00:12
De la: nastasemihail, la data 2010-11-24 00:10:25pai...da ca restul...e virtual...hentai...De la: Gaius_Baltar, la data 2010-11-24 00:06:17De la: 9am243809, la data 2010-11-22 21:02:40De la: Ebony, la data 2010-10-02 12:44:21...Pareri ar fi multe,deci Doamnelor,Domnisoarelor,Domnilor,Burlacilor,va astept parerile,mai mult sau mai putin serioase...
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 00:16
Ma miram sa fie astia asa de darnici/e.....
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 00:19
De la: nastasemihail, la data 2010-11-24 00:16:00Ma miram sa fie astia asa de darnici/e..... subacvaticii...niste filantropi... cu aia de la vodanuspun...reciproace avantajosi...
|
Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 10:14
Eu zic sa inchidem topicul asta.Barbatii fug de casatorie,pentru ca femeile(unele,nu toate),nu le dau libertastea de care au nevoie.Femeilor le-a intrat in cap ca daca barbatul are de lucru sau iese la o bere cu prietenii neaparat le inseala.Nu zic ca nu e adevarat.E si asta perefct adevarat,ca de asa au fost educati barbatii,dar daca il tii in frau cum trebuie si nu-l lasi sa-ti scape din mana,e posibil sa nu te insala.Referitor la asta,sa va spun o poveste pe care am citit-o referitor la asta,despre o relatie de cuplu,sot si sotie.Amandoi lucrau paremi-se,sau ea nu,nu imi mai aduc aminte exact.Oricum pentru ca suntem in era patriarhatului de regula barbatul munceste mai mult.El,in calitate de sot lucra la o firma si avea grave probleme profesionale,iar sotia nu intelegea de ce,nu-i acorda atentia cuvenita si nu intelegea ce se intampla cu el.De ce nu intelegea?Pentru ca el nu i-a spus,nu i-a comunicat sotiei ca are probleme la job.Deci greseala a fost a lui.Ea,ce a facut in cazul asta?Si-a imaginat ca o insala i s-a gandit sa-si ia revansa,si sa-l insele,pentru ca il tot intreba ce are,iar el ca sa o protejeze, spunea ca nu are nimic.Greseala a fost a lui iar,pentru ca din moment ce-ti alegi o partenera imparti cu ea si bune si rele.Reiau,chiar daca ma repet,pentru ca ea si-a imaginat ca-l inseala,s-a gandit sa se razbune si s-a dus la o petrecere unde s-a combinat cu unul stilat,inteligent,etc.(aparent cel putin) si s-a culcat cu el sau a facut dragoste,sex,cum vreti voi.Numai ca tipul avea Sida,pe care i-a dat-o si ei,ea nestiind acest lucru,pentru ca nici dobitocul cu care s-a culcat nu i-a spus,s-a intors acasa la sot.Sotul rezolvandu-si problemele de la firma,a inceput sa aiba mai multa grija de familie,si sa acorde mai multa atentie sotiei sale.Si bineinteles au facut dragoste,ea nestiind ca luase Sida de la ala,el nestiind ca nevasta-sa il inselase.Si uite asa s-au imbolnavit amandoi de SIDA,si s-a dus dracului totul.Deci,concluzia mea,de aceea e bine sa fie cat o mai buna comunicare intre cei doi parteneri.Si niciodata nu spui ca nu ai nimic ca esti bine,pentru ca te minti singur,indiferent ca esti barbat sau femeie.Din moment ce starea ta de spirit nu e buna,inseamna ca ai ceva,chiar daca nu constientizezi.Dar cel putin trebuie sa incerci sa constientizezi.De aceea fug barbatii de casatorie,pentru ca femeile(nu toate) sunt foarte posesive,ca asa au fost educate sau pentru simplul fapt ca cred ca prin casatorie asa trebuie sa faca.Incorect.Fiecare om are nevoie de libertate,indiferent ca e barbat sau femeie.Si acum feedback din partea mea,in calitate de femeie.De ce nu mai vor nici femeile sa se casatoreasca?Pentru ca acelasi lucru fac si barbatii,devin posesivi.Si daca stai langa el in autobuz sa zicem,cu toate ca nu te uiti in nici o parte si probabil ca te gandesti la treburile familiale sau cele profesionale,incepe sa te intrebe:L-ai vazut pe ala ce frumos e?Nu, nu l-am vazut,pt.ca nu ma intereseaza.Uita-te la el,iti place de el?Ma uit daca vrei tu,dar totusi la ce ma ajuta uitatul daca tu esti langa mine?Sau barbatul:Ce ai cautat cu ala la banca,sau de ce ai nevoie de sofer sa te duci la banca?Pentru ca am nevoie de sofer sa conduca masina,si pentru ca la banca trebuie sa virez salariile oamenilor.Dar asta nu inseamna ca ma apuc sa sar pe sofer sau pe barbatii existenti in banca respectiva.Aici ar mai fi multe de spus:nu-i place mancarea ca nu e facuta ca la mama acasa.Pai na eu nu sunt ma-ta.Daca mananci bine,daca nu stai nemancat sau du-te la mama,sau la restaurant sau vezi ce e prin frigider(scuze dragi barbati),etc.........exemplele pot continua.............Concluzie:si barbatii sunt posesivi.
De ce e bine ca femaia sa aiba job si sa fie egala cu barbatul,sa imparta si rele si bune,sa imparta si treburile casnice si totul? Pentru ca altfel ea,in calitate de sotie,avand mintea ocupata cu jobul,cu restul nu-si va mai inchipui tot felul de lucruri despre ce face sotul in timpul in care nu este acasa. De ce femeia nu trebuie sa se supere cand pleaca sotul la fotbal sau la bere sau la o intalnire cu amicii. Pentru ca si ea poate face acest lucru.Poate pleca la shoping cu prietenele,la un club cu fetele sau cu alti barbati in calitate de amici sau cunostinte,la un teatru,la un cinema sau unde doreste.Depinde de starea de spirit in momentul respectiv.Poate sa ramana si acasa,daca nu are chef de iesit si poate citi o carte sau asculta muzica. Nu exista plictiseala,daca stii cu ce sa-ti ocupi mintea. OOOOOOOOOOOOOOO si aici,as adauga,cate multe ai avea de facut in modernismul zilelor noastre,cate moduri de a te relaxa sunt,incat nu stii ce sa alegi. Si un ultim comentariu:nici femeile,nici barbatii nu sunt monogami.Chiar daca femeile nu vor sa recunoasca,daca s-ar intalni cu o vedeta preferata pe un iaht(sa zicem,e doar un exemplu),iar barbatul cu care s-a casatorit nu e langa ea,pentru ca nu a putut sa vina din nu stiu ce motiv cu ea, chiar daca femeia nu o face fizic pentru ca asa a fost educata,tot il inseala cu gandul,ca de asa e fiinta umana,indiferent de organul genital sau de sex,pe romaneste.Asa ca daca tot inseli cu gandul si ti-ar placea sa faci ceva......................cu respectivul,de ce sa te abtii?Ori ca inseli cu gandul,ori ca o faci faptic,tot un drac e. Dar,daca ai acasa tot ce iti trebuie,nu simti nevoia sa inseli.In schimb daca acasa,nu ai tot ce-ti trebuie,simti nevoia sa inseli.De aia e bine ca si femeia si barbatul sa fie alaturi si la bine si la greu si la bune si la rele,fara protectii reciproce.Adevarul doare,dar asta e.Nu sa ne protejam unii pe altii,ca ati vazut povesetea de mai sus.Nu stiu daca e reala,v-am spus am citit-o intr-o revista,dar acest lucru se intampla si in realitate. Fara manipulare reciproca.Manipuleaza atat femeile cat si barbatii.
|
|
Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 10:41
Si daca nu ma credeti pe cuvant,inversati rolurile.Barbatii sa stea acasa sa educe copii,sa aiba grija de casa,si restul,ca sa vada ca nu e asa simplu.Iar Femeile sa se duca la munca si sa le si mai dea un job greu ca sa vada cat de greu e sa ai un job care implica raspundere si toate cele.Se mai spune ca pana nu porti mocasinii altuia,nu ai cum sa-l intelegi.Si pentru a relaxa atmosfera,am citit demult un banc,care suna asa.Nu stiu daca mi-l mai aduc bine aminte,dar importanta si esentiala e ideea:
Barbatul nu intelegea ce face femeia toata ziua acasa,si s-a rugat la Dumnezeu,sa-l faca pentru o zi femeie sa vada ce face nevasta-sa acasa toata ziua,pentru ca el era suparat foc ca muncea toata ziua in mina si i se parea prea greu,iar nevasta-sa sta toata ziua acasa cu treburile casnice acasa si freaca menta(scuzati expresia). Asa ca l-a rugat pe Dumnezeu sa-l faca pentru o zi femeie. Dumnezeu l-a ascultat si l-a facut femeie. A doua zi nevasta-sa se duce la munca,el ramane acasa cu treburile casnice. El duce copii la scoala,ii spala,etc.curatenie,gatit,spalat,intr-un cuvant intretinerea casei.Numai ca na asa cum nici nu termina nevasta-sa treburile casnice pana la 12 noaptea,asa nici el nu reusi sa termine treburile casnice pana la orele 12 noaptea. Veni nevasta-sa de la serviciu,se aseza in pat,isi facu de lucru.Veni vreamea sa doarma in acelasi pat.Nevasta-sa ii zise ca are chef de facut dragoste(sex pentru barbati).El zise ca-i prea obosit.Ea-l convine si au facut dragoste,ca de se inversasera rolurile.Femeia era odihnita si avea nevoie de sex.Si au facut. A treia zi barbatul la Dumnezeu: - Doamne,fa-ma inapoi barbat ca nu o sa-mi mai acuz niciodata nevasta ca sta acasa degeaba si o sa apreciez eforturile ei de acum inainte. La care Dumnezeu ii raspunde: - Barbate acum eu te fac inapoi barbat,dar mai ai de asteptat noua luni de zile.Din pacate aseara nevasta-ta te-a lasat insarcinat. Asa era bancul,sau aproximativ. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am243736 2704 mesaje Membru din: 19/11/2010 |
Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 10:54
interesant, dar nu ai spus nimic, trebuie sa radem, macar aproximativ...
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 11:31
De la: averea1916, la data 2010-11-21 08:40:28Ai dreptate ...772,eu si la 94 de ani fac xex de 2 ori pe zi ,numai asa nu pierzi contactul cu viata ! Si viata ? Mai traieste ? Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 13:09
De la: lizucaus, la data 2010-11-24 10:14:59Eu zic sa inchidem topicul asta.Barbatii fug de casatorie,pentru ca femeile(unele,nu toate),nu le dau libertastea de care au nevoie.Femeilor le-a intrat in cap ca daca barbatul are de lucru sau iese la o bere cu prietenii neaparat le inseala.Nu zic ca nu e adevarat.E si asta perefct adevarat,ca de asa au fost educati barbatii,dar daca il tii in frau cum trebuie si nu-l lasi sa-ti scape din mana,e posibil sa nu te insala.Referitor la asta,sa va spun o poveste pe care am citit-o referitor la asta,despre o relatie de cuplu,sot si sotie.Amandoi lucrau paremi-se,sau ea nu,nu imi mai aduc aminte exact.Oricum pentru ca suntem in era patriarhatului de regula barbatul munceste mai mult.El,in calitate de sot lucra la o firma si avea grave probleme profesionale,iar sotia nu intelegea de ce,nu-i acorda atentia cuvenita si nu intelegea ce se intampla cu el.De ce nu intelegea?Pentru ca el nu i-a spus,nu i-a comunicat sotiei ca are probleme la job.Deci greseala a fost a lui.Ea,ce a facut in cazul asta?Si-a imaginat ca o insala i s-a gandit sa-si ia revansa,si sa-l insele,pentru ca il tot intreba ce are,iar el ca sa o protejeze, spunea ca nu are nimic.Greseala a fost a lui iar,pentru ca din moment ce-ti alegi o partenera imparti cu ea si bune si rele.Reiau,chiar daca ma repet,pentru ca ea si-a imaginat ca-l inseala,s-a gandit sa se razbune si s-a dus la o petrecere unde s-a combinat cu unul stilat,inteligent,etc.(aparent cel putin) si s-a culcat cu el sau a facut dragoste,sex,cum vreti voi.Numai ca tipul avea Sida,pe care i-a dat-o si ei,ea nestiind acest lucru,pentru ca nici dobitocul cu care s-a culcat nu i-a spus,s-a intors acasa la sot.Sotul rezolvandu-si problemele de la firma,a inceput sa aiba mai multa grija de familie,si sa acorde mai multa atentie sotiei sale.Si bineinteles au facut dragoste,ea nestiind ca luase Sida de la ala,el nestiind ca nevasta-sa il inselase.Si uite asa s-au imbolnavit amandoi de SIDA,si s-a dus dracului totul.Deci,concluzia mea,de aceea e bine sa fie cat o mai buna comunicare intre cei doi parteneri.Si niciodata nu spui ca nu ai nimic ca esti bine,pentru ca te minti singur,indiferent ca esti barbat sau femeie.Din moment ce starea ta de spirit nu e buna,inseamna ca ai ceva,chiar daca nu constientizezi.Dar cel putin trebuie sa incerci sa constientizezi.De aceea fug barbatii de casatorie,pentru ca femeile(nu toate) sunt foarte posesive,ca asa au fost educate sau pentru simplul fapt ca cred ca prin casatorie asa trebuie sa faca.Incorect.Fiecare om are nevoie de libertate,indiferent ca e barbat sau femeie.Si acum feedback din partea mea,in calitate de femeie.De ce nu mai vor nici femeile sa se casatoreasca?Pentru ca acelasi lucru fac si barbatii,devin posesivi.Si daca stai langa el in autobuz sa zicem,cu toate ca nu te uiti in nici o parte si probabil ca te gandesti la treburile familiale sau cele profesionale,incepe sa te intrebe:L-ai vazut pe ala ce frumos e?Nu, nu l-am vazut,pt.ca nu ma intereseaza.Uita-te la el,iti place de el?Ma uit daca vrei tu,dar totusi la ce ma ajuta uitatul daca tu esti langa mine?Sau barbatul:Ce ai cautat cu ala la banca,sau de ce ai nevoie de sofer sa te duci la banca?Pentru ca am nevoie de sofer sa conduca masina,si pentru ca la banca trebuie sa virez salariile oamenilor.Dar asta nu inseamna ca ma apuc sa sar pe sofer sau pe barbatii existenti in banca respectiva.Aici ar mai fi multe de spus:nu-i place mancarea ca nu e facuta ca la mama acasa.Pai na eu nu sunt ma-ta.Daca mananci bine,daca nu stai nemancat sau du-te la mama,sau la restaurant sau vezi ce e prin frigider(scuze dragi barbati),etc.........exemplele pot continua.............Concluzie:si barbatii sunt posesivi. Naspa!
|
|
Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 13:10
De la: Silviu, la data 2010-11-24 11:31:15De la: averea1916, la data 2010-11-21 08:40:28Ai dreptate ...772,eu si la 94 de ani fac xex de 2 ori pe zi ,numai asa nu pierzi contactul cu viata ! Din gand in gand
|
Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 13:13
De la: lizucaus, la data 2010-11-24 10:41:22Si daca nu ma credeti pe cuvant,inversati rolurile.Barbatii sa stea acasa sa educe copii,sa aiba grija de casa,si restul,ca sa vada ca nu e asa simplu.Iar Femeile sa se duca la munca si sa le si mai dea un job greu ca sa vada cat de greu e sa ai un job care implica raspundere si toate cele.Se mai spune ca pana nu porti mocasinii altuia,nu ai cum sa-l intelegi.Si pentru a relaxa atmosfera,am citit demult un banc,care suna asa.Nu stiu daca mi-l mai aduc bine aminte,dar importanta si esentiala e ideea: Mai bine angajezi o menajera de 90/60/90 si merge si barbatul si nevasta la serviciu,dar nevasta sa lucreze mai tarziu ca barbatul
|
9am243736 2704 mesaje Membru din: 19/11/2010 |
Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 13:13
De la: averea1916, la data 2010-11-21 08:40:28Ai dreptate ...772,eu si la 94 de ani fac xex de 2 ori pe zi ,numai asa nu pierzi contactul cu viata ! se scrie xerox, mosule, ai pierdut de mult contactul...
|
Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 20:07
Nu-i bai Tramp,dar și nevasta s� aib� un secretar b�rbat 90/60/90 și o canapea la birou,dac� nu se g�sesc variante.
|
urmasul 36 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Hunedoara |
Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 20:10
www.220.ro/video-news/Un-Hunedorean-A-Fost-Torturat-De-Organele-...AICI PUTETI S-AL VEDETI PE JUSTITIARUL DIN HUNEDOARA
|
|
|
|

Xex,asa o fi !