back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

De ce fug barbatii, de casatorie?

Pagini: << 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >> Sari la pagina:

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 11 Noiembrie 2010, ora 09:09

De la: nastasemihail, la data 2010-11-11 00:40:01Cauta-l si tu. Daca nu stii unde e, nu inseamna ca nu e.
In afara capului. in jurul lui, ca localizare fizica.
Si daca mai faci misto, de asa ceva, ma pricep si eu, sa dau cu noroi. Asta ca sa schimbam tonul, ca vad ca ai chef de mistouri.
Poate vii si tu cu o contributie la domeniu, nu numai desfiintare de orice.
nu sintem primate. SINTEM OAMENI. SA FIE CLAR.
Cine se simte animal sa fie ptr el, nu ptr altul.

Apropo Dorulet, ce topic ai tu, sau nu stiu eu? Sa intru si eu sa ma distrez cum te distrezi si tu. Nu de alta dar sint cam trist de la un timp.
Probabil, la spiritul tau de observatie trebuia sa vezi ca f multe postari ale mele nu sint sa ma aflu in treaba. Poate tu.

Dorulet este mai finuta ca Diavolita 49,numai ca au aceeasi problema ,in a sustine sus si tare ca femeia este o fiinta superioara barbatului,iara barbatul este un animal ,care se ghideaza numai dupa instincte.........................Instinctul de multe ori iti poate salva viata

Raporteaza abuz de limbaj
9am243574

3 mesaje
Postat pe: 11 Noiembrie 2010, ora 19:07

De la: Ebony, la data 2010-10-02 12:44:21...Pareri ar fi multe,deci Doamnelor,Domnisoarelor,Domnilor,Burlacilor,va astept parerile,mai mult sau mai putin serioase...

Dupa CONTRACTUL LUI BASESCU CU oms UL PRIN CARE SE ANGAJEAZA SA OTRAVEASCA LENT PRIN PRODUSELE ALIMENTARE POPULATIA ROMANIEI ,PINA.N 2014,sigur nu mai are rost sa te insori in Romania,doar daca ai casa la curte si teren pentru legume si fructe naturale,poti consuma produse romanesti si nu cele otravite din CE.

VAM_CIURUIT

426 mesaje
Oras: Satu Mare

Postat pe: 11 Noiembrie 2010, ora 19:30

De la: 9am243574, la data 2010-11-11 19:07:42
De la: Ebony, la data 2010-10-02 12:44:21...Pareri ar fi multe,deci Doamnelor,Domnisoarelor,Domnilor,Burlacilor,va astept parerile,mai mult sau mai putin serioase...

Dupa CONTRACTUL LUI BASESCU CU oms UL PRIN CARE SE ANGAJEAZA SA OTRAVEASCA LENT PRIN PRODUSELE ALIMENTARE POPULATIA ROMANIEI ,PINA.N 2014,sigur nu mai are rost sa te insori in Romania,doar daca ai casa la curte si teren pentru legume si fructe naturale,poti consuma produse romanesti si nu cele otravite din CE.

Este decizia personala,individuala pe care o alege fiecare cetatean,nu existacontrol destat.

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 11 Noiembrie 2010, ora 19:53

De la: Tramp, la data 2010-11-11 09:09:09
De la: nastasemihail, la data 2010-11-11 00:40:01Cauta-l si tu. Daca nu stii unde e, nu inseamna ca nu e.
Si daca mai faci misto, de asa ceva, ma pricep si eu, sa dau cu noroi. Asta ca sa schimbam tonul, ca vad ca ai chef de mistouri.

Apropo Dorulet, ce topic ai tu, sau nu stiu eu? Sa intru si eu sa ma distrez cum te distrezi si tu. Nu de alta dar sint cam trist de la un timp.
Probabil, la spiritul tau de observatie trebuia sa vezi ca f multe postari ale mele nu sint sa ma aflu in treaba. Poate tu.

Dorulet este mai finuta ca Diavolita 49,numai ca au aceeasi problema ,in a sustine sus si tare ca femeia este o fiinta superioara barbatului,iara barbatul este un animal ,care se ghideaza numai dupa instincte.........................Instinctul de multe ori iti poate salva viata

B�i b�ie�i...vou� v� lipse�te o doag�...z�u a�a!!!!
Hai c� �n seara asta sunt cu josu'n sus...�i v� iau la "trei p�ze�te"!!!
M�h...unde dreacu am scris eu c� femeile-s mai grozave ca b�rba�ii??? Poate doar �n cazuri particulare...�n rest...to�i o ap� �i-un p�m�nt!!!!
C�-s mai inteligent� dec�t voi...asta-i drept! ...�i pot dovedi, oric�nd!

Mihai...�d c� te deranjeaz� �n mod deosebit p�rerea unora care toat� via�a lor au studiat antropologie, anatomie, biochimie �i genetic�!!! Tu, te crezi mai de�tept �i mai grozav dec�t to�i...ai "spirit"...tu �ti pe unde-l �ii...eu nu l-am v�zut!
Mam�, mam� ce grozav�-i rasa uman�...mai grozav� ca ea...nu se exist� dom'le (s�c)
B�i...voi n-ave�i dec�t s� tr�i�i �n lumea voastr� de vis...c�-i doar un vis ce scrie�i voi p-acilea!

P.S. Mihai, �sta nu-i forumul t�u personal, clar?! �mi permit s� scriu pe ce topic vreau...nu �tiam c�-i obligatoriu sa deschid vreun topic...pe la vreo sec�iune

C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
Fosta membra 9am.ro

976 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 11 Noiembrie 2010, ora 20:03

De la: XYW, la data 2010-11-07 18:30:07
De la: Ingrid, la data 2010-11-07 18:27:49
De la: Ebony, la data 2010-11-06 23:09:06

Pentru ca e mai usor sa fii copilas - fluturas, decat cap de familie...

pai ori suntem golani,ori nu mai suntem....

La "Yutubu" �la cu ... golanii, am c�zut de pe scaun de r�s...
Noroc!!
Vb

Jules Verne....
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 11 Noiembrie 2010, ora 20:08

De la: revenitu, la data 2010-11-11 20:03:10

Noroc!!
Vb

Adi, wellcome! Nu "te-am v�zut" de ceva vreme...

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 11 Noiembrie 2010, ora 23:45

De la: dacicuseuropeanus, la data 2010-11-10 15:16:51FUG DOAR FRAIERII DE CASATORIE!!!
UN BARBAT ARE NUMAI AVANTAJE IN URMA CASATORIEI-FERICIRE,BUCURII,LINISTE SUFLETEASCA,IUBIRE,PACE,MULTUMIRE SUFLETEASCA SI TRUPEASCA SI TOT CE POATE FI MAI DE FOLOS---CU O SINGURA SI UNICA CONDITIE:SA-SI GASEASCA PARTENERA DUPA VOIA SI PLANUL LUI DUMNEZEU---IN CAZ CONTRAR VA FI VAI SI AMAR DE BIETUL BARBAT!!!
CAT DE HARNICA SAU FRUMOASA SAU...AR FI FEMEIA DACA NU-I ESTE HARAZITA LUI SE VA ALEGE PRAFUL SI PULBEREA DE CASNICIE.
SA NU UITE FEMEILE UN LUCRU ESENTIAL:99,99999999999999999999999999999LA 100 DIN BARBATI SUNT INFIDELI-----RESTUL NECASATORITI SAU CA IOSIF DIN BIBLIE.
DACA FEMEILE VOR GASI UN IOSIF VOR FI FERICITE,DACA NU--LE PANG DE MILA.

Fosta membra 9am.ro

976 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 11 Noiembrie 2010, ora 23:53

De la: Dorulet, la data 2010-11-11 20:08:21
De la: revenitu, la data 2010-11-11 20:03:10

Noroc!!
Vb

Adi, wellcome! Nu "te-am v�zut" de ceva vreme...

Bine te-am ... reg�sit , ca s� zic a�a, Dorule�!!
M-am preumblat pusin, acum sunt la rela�!...
M� bucur s� "reintru'n" ... netosfer�!!
Ptr mine unul, mereu a fost relaxant !!

Jules Verne....
NESIMTITUL

786 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 12 Noiembrie 2010, ora 05:05

De la: buldogul, la data 2010-11-11 19:30:12
De la: 9am243574, la data 2010-11-11 19:07:42

Este decizia personala,individuala pe care o alege fiecare cetatean,nu existacontrol destat.

Scrie clar si pe punga de sare,daca romanii nu citesc,cine este de vina ?

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Noiembrie 2010, ora 05:56

De la: Dorulet, la data 2010-11-11 19:53:04

M�h...unde dreacu am scris eu c� femeile-s mai grozave ca b�rba�ii??? Poate doar �n cazuri particulare...�n rest...to�i o ap� �i-un p�m�nt!!!!

Mihai...�d c� te deranjeaz� �n mod deosebit p�rerea unora care toat� via�a lor au studiat antropologie, anatomie, biochimie �i genetic�!!! Tu, te crezi mai de�tept �i mai grozav dec�t to�i...ai "spirit"...tu �ti pe unde-l �ii...eu nu l-am v�zut!
Mam�, mam� ce grozav�-i rasa uman�...mai grozav� ca ea...nu se exist� dom'le (s�c)
B�i...voi n-ave�i dec�t s� tr�i�i �n lumea voastr� de vis...c�-i doar un vis ce scrie�i voi p-acilea!

P.S. Mihai, �sta nu-i forumul t�u personal, clar?! �mi permit s� scriu pe ce topic vreau...nu �tiam c�-i obligatoriu sa deschid vreun topic...pe la vreo sec�iune

Tu te-ai legat de mine. Te laudai ca ai barbat. Nu ma intereseaza chiar deloc subiectul. Sa fii fericita, dar nu simt nevoia chiar deloc sa te dai mare peste capul meu. Sper ca stii momentul. Celelalte postari ale tale sint doar pe aceeasi tema.
Si stii f bine ca nu sint pe aici ptr contre si altele de genul asta.
Tu esti cea care ataci si apoi fugi. Nu ataci nu te atac. Nu sint gentleman cind sint luat drept ceea ce nu sint.

Daca vrei discutii in contradictoriu, stii ca s-ar putea sa ai surprize din partea mea. Depinde in ce toane sint.
Nu e forumul meu, dar vei avea reactii din partea mea, in functie de cit de acida esti.
Iar in privinta topicurilor, intr-adevar cei care nu deschid topicuri, parca au mai mult curaj sa atace. Nu au ce pierde.

Chiar imi placea sa discut cu tine, dar ai o problema si acum nu vreau sa-mi mai iei postarile la plimbare.
Sa fii fericita cu partenerul tau.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 Noiembrie 2010, ora 06:06

Si Doru...eu nu ma simt mai inteligent ca altii. Ma simt un om normal. Chiar am niste complexe in viata din cauza obrazniciei si impertinetei unora pe ici pe colo. Gen de oameni ce se cred stapini de oameni.
Chiar sint un om modest in viata. O stiu cei ce au fost atenti la ce scriu. Tu in schimb vrei sa fii cu mult mai mult decit poti. Ai un fel de invidie pe ce posteaza atit eu cit si altii si o rautate nedisimulata. Ti-am mai spus si o confirmi din nou.
tu probabil ai un spirit mic sau vrei sa ai asa.. Sau fiindca nu l-ai gasit in nu stiu ce organ, e doar fiindca nu ai nici un fel de reprezentare reala despre asa ceva.
Repet, e afacerea si perceptia ta. Dar nu obliga pe altii sa creada in asta, fiindca gresesti fundamental.

Si nu eu am adus vorba de spirit si nu stiu ce subiecte de genul asta. Tu si altii vorbeati pe forum de asta.in sens giratoriu. Si am intervenit in discutiile voastre. Acum vad ca nu ai inteles chiar nimic despre subiect.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 Noiembrie 2010, ora 06:28

Si intr-adevar decit discutii cu o consoarta toata viata in contradictoriu, mai bine lipsa.

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 12 Noiembrie 2010, ora 10:20

Barbatii nu fug de casatorie... casatoria alearga dupa ei.

Fosta membra 9am.ro

840 mesaje

Postat pe: 12 Noiembrie 2010, ora 10:32

Noroc ca ei sunt mai rapizi.
Da' ce-i cu alergatura asta?! Mai odihniti-va si voi, trageti-va sufletul, mirositi o floare, ascultati iarba cum creste...

Think outside the box!
Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 12 Noiembrie 2010, ora 10:36

De la: _xyz, la data 2010-11-12 10:32:08Noroc ca ei sunt mai rapizi.
Da' ce-i cu alergatura asta?! Mai odihniti-va si voi, trageti-va sufletul, mirositi o floare, ascultati iarba cum creste...

Tu cand ai ascultat-o ultima data

Fosta membra 9am.ro

840 mesaje

Postat pe: 12 Noiembrie 2010, ora 11:11

In vara, in cencediu. Am stat o saptamana in Retezat si n-am intalnit picior de om...a fost o liniste de-am auzit crescand iarba. Din cand in cand mai striga o marmota, in rest liniste...

Think outside the box!
Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 12 Noiembrie 2010, ora 15:05

De la: _xyz, la data 2010-11-12 11:11:17In vara, in cencediu. Am stat o saptamana in Retezat si n-am intalnit picior de om...a fost o liniste de-am auzit crescand iarba. Din cand in cand mai striga o marmota, in rest liniste...

Daca stiam portul unde stateai sa asculti cum creste iarba,veneam si eu!

Fosta membra 9am.ro

1253 mesaje

Postat pe: 13 Noiembrie 2010, ora 00:38

Nu cred ca barbatii fug..Doar ca femeile devin pe zi ce trece tot mai independente social si financiar..ceea ce nu-i un lucru rau , dar e in detrimentul cuplurilor fericite . Barbatii au nevoie sa domine in relatia de cuplu ; o femeie "prea" inteligenta nu va fi niciodata fericita in relatia de cuplu daca nu va fi suficient de desteapta sa stie sa lase garda jos . Barbatii sunt atrasi de mister , nu de prea multa inteligenta . Femeile independente si prea inteligente par baietoase si nefeminine ceea ce de cele multe ori pun pe fuga barbatii ..

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 13 Noiembrie 2010, ora 00:59

Fuga e rusinoasa, dar e sanatoasa....

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 13 Noiembrie 2010, ora 15:54

De la: nastasemihail, la data 2010-11-12 05:56:53
De la: Dorulet, la data 2010-11-11 19:53:04

Tu te-ai legat de mine. Te laudai ca ai barbat. Nu ma intereseaza chiar deloc subiectul. Sa fii fericita, dar nu simt nevoia chiar deloc sa te dai mare peste capul meu. Sper ca stii momentul. Celelalte postari ale tale sint doar pe aceeasi tema.
Si stii f bine ca nu sint pe aici ptr contre si altele de genul asta.
Tu esti cea care ataci si apoi fugi. Nu ataci nu te atac. Nu sint gentleman cind sint luat drept ceea ce nu sint.

Daca vrei discutii in contradictoriu, stii ca s-ar putea sa ai surprize din partea mea. Depinde in ce toane sint.
Nu e forumul meu, dar vei avea reactii din partea mea, in functie de cit de acida esti.
Iar in privinta topicurilor, intr-adevar cei care nu deschid topicuri, parca au mai mult curaj sa atace. Nu au ce pierde.

Chiar imi placea sa discut cu tine, dar ai o problema si acum nu vreau sa-mi mai iei postarile la plimbare.
Sa fii fericita cu partenerul tau.

1) M�h...deja �ntreci m�sura...cum ��i permi�i tu, s� m� amenin�i??? Ce dracu po�i tu s�-mi faci mie?! ....��i spun eu, nu po�i s�-mi faci absolut nimic, a�a c� nu te mai deranja s� amenin�i...o faci degeaba, a�a, ca s� te afli-n treab�!
2) Eu nu m-am "legat" de nici o persoan�...eu doar am r�spuns la unele comentarii!!! Faptul c� uni scriu t�mpenii...nu este vina mea ...iar faptul c� eu am curajul s� spun pe �leau ceea ce g�ndesc sau s� deosebesc adev�rul de "SF-uri", nu ar trebui s� deranjeze pe nimeni.
Po�i demonstra c� nu am dreptate? Nu po�i...pentru c� am!
3) Nu am fugit niciodat� de nimeni �i de nimic...doar c� uni dintre noi avem o via�� �n-afara spa�iului virtual...din fericire, nu tr�im doar pentru a sta non-stop �n fa�a PC-ului �i pentru a da replici pe "9am"..
4) �n ce prive�te partea cu "cei care nu deschid topicuri au mai mult curaj s� atace"...aberezi din greu!
P-asta ai scos-o din burt�!
5) Nu m� intereseaz� persoana care scrie....ci ce anume se scrie. Pot fi de acord cu cineva pe anumite subiecte...�i �n total dezacord pe alte subiecte...cristal clear?!

Fosta membra 9am.ro

1257 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 13 Noiembrie 2010, ora 19:29

De la: _xyz, la data 2010-11-12 10:32:08Noroc ca ei sunt mai rapizi.

Si broastele...,luna lucind argintiu in iazurri, stelele ... greierii...vara...

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 13 Noiembrie 2010, ora 22:24

De la: nastasemihail, la data 2010-11-13 00:59:59Fuga e rusinoasa, dar e sanatoasa....

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 13 Noiembrie 2010, ora 22:27

De la: nastasemihail, la data 2010-11-13 00:59:59Fuga e rusinoasa, dar e sanatoasa....

....fuga de casatorie ,sanatoasa...? dar cei care nu fug..... cum sunt. ..bolnavi....?

9am243620

7 mesaje
Postat pe: 14 Noiembrie 2010, ora 04:55

Unii fug din Romania,nu mai sunt domnisoare pentru casatorie,cauta boarfe in Occident !

Fosta membra 9am.ro

975 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 14 Noiembrie 2010, ora 06:32

Vezi c� m� trezi cu susu-n jos,așa c� nu te �nfoia la mine c� nu m� impresionezi.Scurt și la obiect.Și uit�-te bine la avatar c� de diavolitza_40,dac� nu mai vezi bine pune-ți ochelari.Și acum s� o lu�m logic.Maic�-ta �ți e superioar� ție c� ea te-a f�cu b�rbatul de azi care știi s� scrii și s� citești,și ai mai avea și alte calit�ți la care nu m� bag,c� dup� aceea zici c� m� dau la tine,c� at�t te duce ție mintea.Femeia de l�ng� tine nu trebuie s�-ți fie nici inferioar�,nici superioar�,pentru c� se zice,ceea ce nu e adev�rat,bine�nțeles,c� e f�cut� din coasta b�rbatului.Dar tu gurița ta ai spus c� preferi femeile ca și obiecte sexuale.Na acum dac� te ține și te mulțumești cu at�t de puțin,e problema ta.Ca și chestie,paremi-se c� a fost matriarhatul.

Fosta membra 9am.ro

975 mesaje

Postat pe: 14 Noiembrie 2010, ora 06:43

De la: adakaleh, la data 2010-11-13 00:38:56Nu cred ca barbatii fug..Doar ca femeile devin pe zi ce trece tot mai independente social si financiar..ceea ce nu-i un lucru rau , dar e in detrimentul cuplurilor fericite . Barbatii au nevoie sa domine in relatia de cuplu ; o femeie "prea" inteligenta nu va fi niciodata fericita in relatia de cuplu daca nu va fi suficient de desteapta sa stie sa lase garda jos . Barbatii sunt atrasi de mister , nu de prea multa inteligenta . Femeile independente si prea inteligente par baietoase si nefeminine ceea ce de cele multe ori pun pe fuga barbatii ..

Nu e chiar așa.Nimic nu e ceea ce pare.Dar nu am chef s� intru �n detalii,pentru c� poate se trezește Tramp sau Mihail c� e �mpotriva Regulamentului.Cele care sunt indepemdete muncesc la fel c�t și b�rbații lor care sunt independenți.Eu cunosc o gr�mad� de cupluri de genul �sta.Așa c� depinde de la ca la caz,situțiile sunt multiple și nenum�rate.

Fosta membra 9am.ro

975 mesaje

Postat pe: 14 Noiembrie 2010, ora 06:49

Cum de ce fug? Sunt atatea motive pentru care sa ramai burlac o viata intreaga incat nu stiu daca in vocabularul unor barbati exista cuvantul casatorie. Pentru multi dintre noi casatoria este sinonima cu inchisoarea. Odata ce ti-ai pus verigheta pe deget e ca si cum ti-ai fi pus lacat vietii de libertate de odinioara.

Adio nopti pierdute alaturi de amici in vreun club sau la vreo petrecere, in baruri de striptease, adio nopti in care petreceai pana in zori si te intorceai acasa cu vreo �bucata� agatata de la bar. S-au terminat zilele in care singurele tale griji erau doar sa te ingrijesti de look, sa iti reliefezi trupul lucrat la sala cu ajutorul hainelor potrivite si sa iti programezi intalnirile astfel incat sa reusesti sa ajungi de la una la alta in timp.

Casatoria implica multe: responsabilitati, renuntari (cea mai importanta e renuntarea la viata de burlac cu care te-ai obisnuit), devii capul familiei, barbatul in casa, pe umerii caruia practic se sprijina totul. Din pacate asta nu ar fi nimic daca cea pe care ai ales-o ar ramane le fel si dupa ce semneaza hartia la primarie. Parca e ca un facut. Dupa casatorie femeile in proportie de 98% se schimba complet.
Daca inainte, tu ca barbat erai invidiat ca aveai o iubita model: trup de manechin, puteai iesi oricand cu baietii la o bere, puteai sta in club pana dimineata, chiar daca ea nu era prezenta, ei bine dupa casatorie totul devine doar un vis frumos. Te acapareaza in intregime ca si cum ai fi un obiect pe care sa il tina numai pentru ele.

In afara de asta intervine si neglijenta femeii fata de sine. Incetul cu incetul nu mai are la fel de multa grija de ea insasi ca inainte. Nu mai umbla prin fata ta in lenjeria aia sexy care te innebuneste si parca a mai pus ceva kilograme pe ea. La coafor ajunge din ce in ce mai rar, iar viata sociala treptat o neglijeaza total. Ajungeti sa petreceti weekend-urile doar voi doi si ingrosati randurile cuplurilor patetice: stati in fata tv-ului, in trening, tu cu prosopul in cap, el cu berea in mana. Si va mirati de ce ajungeti la monotonie in cuplu, sau de ce barbatul cauta in patul alteia fericirea.

E normal sa dispara pasiunea de la inceput si dorinta pe care o vedeai in ochii lui, daca tu, femeie, stai in fata lui intr-un trening lalai si cu un prosop in cap, hainele de pe tine mirosind a mancare. Lasa, asta era pe vremea bunicii, cand se credea ca odata casatorita nu mai trebuie sa iti cuceresti sotul. Esti o femeie moderna, o femeie emancipata si stii ca cel mai important e sa stii sa tii barbatul langa tine nu sa il cuceresi o data si apoi gata, consideri ca e al tau pe vecie. Iar treaba cu tinutul lui langa tine e cea mai grea, pentru ca multe dintre voi faceti cea mai mare greseala: deveniti cicalitoare. Asadar care sa fie bucuria unui barbat de a veni acasa, dupa o zi istovitoare de munca, daca in loc sa gaseasca o �gazeluta�, gaseste o sotie careia trebuie sa ii dea raportul, care bineinteles ca va fi verificat.

Si pana la urma de ce sa nu fugi de casatorie? De ce sa te legi la cap daca nu te doare? Ca sa dispara culorile din viata ta? Ca sa faci un experiment si sa constati ca iubita ta poate sa arate si intr-un fel in care nu ai vrea sa o vezi, ca sa fii inchis la domiciliu? Nu, multumim!

Fosta membra 9am.ro

975 mesaje

Postat pe: 14 Noiembrie 2010, ora 06:51

Si deoarece m-am decis sa ma scot din bezna nestiintei am pornit sa fac un sondaj printre celibatarii din jurul meu in incercarea disperata de a ajunge la miezul problemei. Nu, nu am gasit cultul inca, dar am gasit cateva motive pentru care barbatii aleg celibatul� cel putin in vorbe.
Primul criteriu � varsta

E lucru stiut � barbatii se maturizeaza mai greu. Si ca si cum asta n-ar fi de ajuns, mai au si un nivel hormonal foarte ridicat. In adolescenta au nevoie de multe experiente in care sa-si consume toata energia, sa le creasca adrenalina, chiar si daca sunt de scurta durata. Vor sa cunoasca, sa exploreze si nici gand sa le stea mintea la relatii mai serioase. Cu timpul insa, odata ce ajung sa isi construiasca o cariera, o casa, o viata linistita, apare si dorinta de o relatie sentimentala de durata. Cu toate acestea, experientele neplacute cu femeile in timpul tineretii ii pot opri de a face pasul acesta chiar si la 40 de ani.

Bani, bani, bani�

Da, poate fi un impediment. Si inca unul major. Cum barbatii inca sunt crescuti in mentalitatea ca ei sunt cei ce trebuie sa intretina o familie, lipsa banilor ii poate face foarte nesiguri in legatura cu capacitatea lor de a-si face partenera fericita. De aceea, multi dintre ei prefera sa astepte.

Tot aici, mai intra si o alta categorie de barbati � aceia care au banii dar ii pretuiesc atat de mult incat ideea de a-i imparti cu altcineva nu le surade. Iar o casatorie poate insemna si partaj. Si atunci, lasa sa fie el sanatos� pana la urma chiar ti-ai dori sa te casatoresti cu un astfel de barbat??

Anturajul

Din nou clasicul razboi intre sexe. Cercurile de barbati promoveaza competitia, atitudinea macho si deci, direct sau indirect, o aversiune catre casatorie. A fi unul dintre baieti, inseamna a te supune anumitor reguli nescrise care includ si a avea cat mai multe cuceriri la activ. Pe de alta parte, cercurile feminine inca sustin casatoria, mamele noastre inca ne spun sa ne gasim un baiat frumos, destept si cu bani si sa ne intemeiem o familie, domnisoarele de onoare inca se zbat sa prinda buchetul pe la nunti... Barbati, femei, barbati, femei� ce ne face totusi sa fim atrasi unii de altii atunci?

Intimitatea

A accepta pe cineva in viata ta nu este cel mai usor lucru. Iar barbatii se tem chiar ceva mai mult decat noi ca ar trebui sa se schimbe odata ce s-au casatorit. Frica de a le fi violat spatiul intim si personal, de a nu mai putea iesi cu baietii la o bere, de a se uita la telenovele in loc de meci, de a trebui sa se trezeasca in fiecare zi langa cineva� pentru un barbat spatiul sau intim e foarte important si teama ca cineva va veni sa le fure acest spatiu ii face sa fuga inainte de a pune �Intrebarea�.

Dar daca� si daca�

Acum o iubesti si te iubeste, dar mai tarziu? Daca intervine ceva? Daca dragostea dispare? Daca intalnesti pe altcineva? Daca ea intalneste pe altcineva? Daca intervin copii? Daca nu esti un tata bun? Daca nu esti un sot bun� daca, daca, daca� Nimeni nu poate sti ce ii rezerva viitorul iar la un moment dat este mai bine sa renunti la toti acesti "daca" si sa faci pasul acela� Cine spune ca nu se va termina frumos?

Modelul parintilor

50% din casatorii sfarsesc in divort nu? Poate chiar casatoria parintilor lui a sfarsit in acest mod dupa ce a trecut prin mult prea multe certuri si perioade dificile. Poate s-a creat un pattern undeva intr-un colt al mintii lui care ii spune ca toate casatoriile sfarsesc in acest mod, ca nu aduc nimic bun si ca doar fac oamenii sa sufere� De asemenea, atasarea excesiva fata de familie, mai ales in cazul in care aceasta nu accepta viitoarea nora il poate impiedica sa faca acest pas.

Probabil cel mai important motiv pentru care barbatii fug de casatorie ar fi nesiguranta. Si daca el este speriat de gandul de a-si petrece viata cu tine, chiar merita sa te obosesti? O femeie inteligenta nu va sta niciodata dupa un barbat, ci va gasi metode pentru a-l face pe el sa stea dupa ea. Deci doamnelor, fiti puternice, inteligente, si traiti-va viata. In definitiv, tot barbatii sunt cei care, in cele din urma, vin in genunchi sa cerseasca iubire...

Fosta membra 9am.ro

975 mesaje

Postat pe: 14 Noiembrie 2010, ora 06:55

De ce evita barbatii casatoria?
In primul si in primul rand pentru ca nu sunt obligati sa se casatoreasca. Se simt foarte bine intr-o relatie si fara sa aiba toate hartoagele care sa o ateste "oficial". Alt motiv este faptul ca pot ajunge intre asternuturile mai multor femei, si pot chiar sa le povesteasa una despre alta fara a se teme de consecinte. Cel putin, nu vor fi nevoiti sa renunte la jumatate din bunurile lor, asa cum ar trebui sa faca in cazul unui divort.

Sa nu uitam insa de bani. Fiecare barbat vrea sa munceasca din greu si sa ajunga cat mai sus fara sa aiba atarnata de el vreo femeiusca imbracata de la Gucci si Louis Vuitton (platite de el...) plangandu-se ca nu petrece destul timp cu ea. Si bineinteles, ca nu vrea sa auda "vocea ratiunii", atunci cand isi doreste sa cheltuie bani pe lucrurile care-i plac lui, aducandu-i aminte de facturi neplatite si tratamente saptamanale la salon.

Un alt motiv este faptul ca atat timp cat nu sunt "legati la cap", nu raspund in fata nimanui. Pot ajunge acasa la doua dimineata beti, sa sparga lampa in drum spre baie, si sa adoarma imbracati pe canapea fara nici o problema. Asta inseamna pentru ei un burlac fericit. Bineinteles ca a doua zi vor face curat, dar in ritmul lor, fara cicaleala aferenta unei casatorii. Motivul pentru care in general, dupa o anumita varsta, te muti din casa parintilor, este acela ca nu mai vrei sa raspunzi in fata lor. Iar ultimul lucru de care barbatii au nevoie, este o alta mama care sa le arate mustrator degetul.

Sunt sigura ca si ei isi doresc sa vina acasa dupa o zi de munca, unde sa-l astepte acea persoana speciala cu care sa isi impartaseasca experientele. Dar ganditi-va un pic la cuplurile casatorite pe care le stiti. Statutul de nevasta parca aduce dupa el si insultele si cicalelile. Cand femeile repeta la infinit acelasi lucru, la un moment dat, incep sa sune ca un disc stricat, iar acela e momentul in care se supara ca nu le asculta nimeni. Si tot suparate sunt!

Casatoria implica o doza destul de mare de compromis, iar barbatii singuri sunt cei care sunt inca mult prea egoisti pentru a ceda in fata dorintelor unei femei.

Asa ca, daca vrei sa-ti gasesti un sot la un moment dat, obiectivul tau nu este acela de a-l face pe barbat sa se simta ca si cum s-ar pierde pe el daca se casatoreste cu tine. Daca iti place sa te plangi, sa cicalesti si astepti ca lucrurile sa fie intotdeauna facute asa cum vrei tu, ai mari sanse sa nu te casatoresti prea curand. Stii de ce? Pentru ca barbatii nu sunt obligati sa se casatoreasca!

Cred c� v-am l�murit.

Fosta membra 9am.ro

975 mesaje

Postat pe: 14 Noiembrie 2010, ora 06:57

Nu toți evit� c�s�toria,majoritatea chiar și-o doresc,,,,,,,,,,

Pagini: << 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului De ce fug barbatii, de casatorie?
Mergi la: