Info
x
Ofensiva religioasa asupra copiilor - spalarea creierelor = bani in viitor?
|
_ioana_dark_ 167 mesaje Membru din: 11/09/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 15:44
De la: 9am130949, la data 2010-10-02 15:16:44
|
|
Fosta membra 9am.ro 1639 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Mangalia |
Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 17:14
Religia (indiferent care e aceea) trebuie invatata in familie , in biserica .Nu poti obliga un copil sa dea teza, sa recapituleze invataturile Bibliei.
La urma urmei, la maturitate poate copilul va opta pentru alta religie, nu? Intr-adevar, religia e si ea benefica in cadrul comunitatilor de oameni dar totusi, la scoala trebuie invatate materii care sa educe copiii , sa le formeze abilitatile pentru viitor. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 18:00
De la: 9am130949, la data 2010-10-02 15:16:44 Sunt atat de impresionat de bunul tau simt de crestin si de cultura ta incat imi fac cruce ,pentru prima data si ma felicit ca nu facem parte din aceeasi gasca....Citeste biblia ,baietas si dupa aia mai discutam....Chestia aia cu potopul e valabila si in cazul caderii unui meteorit ceva mai mare sau in cazul topirii ghetarilor sau a incalzirii climei in timpul unei glaciatiuni . Nu pot avea insa pretentia ca unul ca tine sa gandeasca ...ar insemna sa-ti doresc raul....sa ai dureri de cap sau sa te dai cu capul de pereti . Ai mari probleme existentiale....tu crezi ca ti se trage de la religie insa eu cred ca e din alta parte ! Sfatul meu este sa vizitezi de urgenta un medic psihiatru ,o sa te crucesti cate o sa auzi despre tine ! Nu te demoraliza...fi puternic....gandeste-te ca nu esti singurul in situatia asta ....Uneori interventia la timp a medicului si folosirea cu discernamant a halatului alb ...cu maneci lungi....lungi....da rezultate.....Spor la treaba ....pe dumnezeu lasa-l in plata domnului ....tu nu ai veleitati crestine ....esti altceva ....o sa afli tu in curand...daca-ti vezi de sanatate....
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 18:02
De la: 9am130949, la data 2010-10-02 14:59:16daca orele de religie care te invata un cod moral si cum sa fii om nu sunt bune poate esti de acord ca introducerea orelor de sexologie la clasele primare ti se pare o idee buna...halal de boul care a starnit subiectul asta si de ceilalti care il sustin !! Voi sunteti cu creierele spalade de massmedia aveti in cap sex si prostie !! cam asa va pot caracteriza !! Daca o ai mica...mica....nu trebuie sa rabufnesti aici pe forum....poti apela la un sexolog....poate asa ajungi si tu la 3,14 - 3,14 ......
|
Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 18:05
De la: _ioana_dark_, la data 2010-10-02 15:44:57De la: 9am130949, la data 2010-10-02 15:16:44 Bei ! Aveam pretentii de la tine ....amicul este analfabet si fara diplome ....a iesit acum din restaurantul de langa biserica si a ramas cu gandul ca de fapt a fost la biserica ...El tine partea religiei din greseala ....gandul de fapt ii zboara spre tuica pe care nu o mai poate cumpara ...din cauza lipsei de numerar....dumnezeul lui adevarat e tuica.....
|
Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 18:50
De la: minel1950, la data 2010-10-02 14:57:11Eu, spre deosebire de Dvs. stimate D-le KARPOV (nickname este legat cumva de Marele Maestru International de Sah, cu care va comparati in acest fel ?!?) am fost, in calitate de Diriginte, la orele de Religie predate elevilor mei mari, de clasa a XII-a. Profesoara era o absolventa de Teologie, cu un handicap locomotor, dar in compensatie cu un extraordinar bun simt... A fost o intamplare...mai sunt si oameni deosebiti ...Eu de mic m-am confruntat cu problemele celor mari...Am inteles fara sa vreau ca la baza religia are multe crime la activ . Cum crezi ca m-am simtit la 7 ani ,la scoala cand am aflat ca altii gandesc altfel ! E aberant sa crezi ca e bine ca un copil sa fie supus la un asemenea tratament . Ar insemna sa nu mai avem acces la programele TV de popularizare a stiintei,la filme istorice despre arderile pe rug,la asasinatele din noaptea sfantului bartolomeu,la arderea vrajitoarelor din salem....E greu sa lamuresti un copil de ce horus,marduk,isus ....s-au nascut in aceeasi data...25 decembrie ....ca au fost toti omorati si ca au inviat a treia zi ...si nu au fost doar ei ,au fost si altii....Eu stiam asta ....ca urmare am simtit neadevarul celor spuse de profesorul de religie ca pe o insulta...Nu mai spun ca am avut un profesor care ne lovea cu cartea de religie si care avea satisfactia sa ne spuna ca ne asculta sa ne dea note mici ca sa avem medie mica atunci cand vom accesa programul cu admiterea la liceu....Eu cat de cat am pretentia ca intelegeam ceva ...insa erau unii care au beneficiat din plin de spalarea creierelor ....Faptul ca majoritatea este usor de manipulat este cunoscut atat de biserica cat si de politicieni....Datorita faptului ca majoritatea e cea care alege avem politicienii pe care ii avem....Ca urmare ,am inteles de mic ca nu trebuie urmata turma.....Am ales sa nu cred ....nu a fost eficienta indoctrinarea si in cazul meu .....poate era mai bine la catolici ...a alege o religie care nu s-a schimbat deloc in 2000 de ani ,nu mi se pare o alegere corecta.....Multi preoti au inteles asta sau au facut-o din interes....de aceea avem un crestinism pestrit ,cu secte si biserici concurente....E suficient pentru a-ti pune intrebari ...conditia este sa ai deschidere....nu o ai ....traiesti in ignoranta.....
|
|
Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 18:58
De la: 9am130949, la data 2010-10-02 14:59:16daca orele de religie care te invata un cod moral si cum sa fii om nu sunt bune poate esti de acord ca introducerea orelor de sexologie la clasele primare ti se pare o idee buna...halal de boul care a starnit subiectul asta si de ceilalti care il sustin !! Voi sunteti cu creierele spalade de massmedia aveti in cap sex si prostie !! cam asa va pot caracteriza !! Mamaaaaa ! Cata moralitate e prin capul tau ...acum a dat pe dinafara....si hamurabi gandea mai bine decat tine acum 4000 de ani ....tu ai ramas la nivel de pestera....
|
Ic3 922 mesaje Membru din: 29/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 20:34
''Amicului sau Amicei''9am130949
stie ce o fi.. ...Dupa ce i-am trimis un mesaj intim ...Imi fac curaj sa-i transmit unul public...In consens cu prietenul meu...iti recomand din nou...dute cat mai e timp si fa un control.O pauza binemeritata as spune eu.Timpul de odihna alocat celor cu minus la capitolul neuroni e nelimitat.Desi dupa simptomatica...nu mai ai mult si ajungi la Socola...
Raporteaza abuz de limbaj
Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
|
|
|
|
|
Sil100 250 mesaje Membru din: 1/09/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 23:36
De la: _KARPOV, la data 2010-10-02 00:09:16De la: Sil100, la data 2010-10-01 23:22:14 Nu stiu cum o sa-mi pregatesc copii pentru scoala, da' stiu cum o sa ma pregatesc eu: cumpar niste manusi de box (ce-o sa urmeze va las pe voi sa ghiciti...) Oricum daca-mi vine vreun copil cu vreo rugaciune invatata acasa va fi vai si amar... In alta ordine de idei nu-mi mai veniti pe forum cu idei nedocumentate despre morala crestina. Discutii despre morala existau din antichitate (a se vedea dsicutiile dintre filozofii greci si nu numai). Nu exista societate care sa nu aiba morala. Morala apare ca o consecinta a obiceiurilor locale. Crestinismul nu a facut decat sa ia niste reguli deja existente si sa puna inainte sintagma "D-zeu a zis...". Morala nu e ceva "batut in cuie", n-a fost niciodata asa, atata timp cat o societate se schimba e normal ca si morala sa se schimbe. Cateva exemple de schimbari relativ recente: drepturile omului, drepturile femeilor (inclusiv dreptul la vot), drepturile copiilor, drepturile animalelor. Celor care fac legatura dintre ateism si comunism sau nazism le sugerez sa se mai documenteze. Este adevarat ca, comunismul a promovat ateismul, dar asta nu inseamna nici pe departe ca cele doua notiuni se suprapun, nici macar nu se intersecteaza. Pe scurt ateismul e reprezentat de lipsa credintei intr-o divinitate, iar comunismul e un sistem de conducere politico-economic. Comunismul nu are nevoie de ateism pentru a se defini. Nici ateismul nu provine din comunism, nici comunismul nu provine din ateism. E clar ce am spus pana acum? Legatura dintre nazism si ateism e la fel de inexistenta. Dintre cei care afirma ca Hitler a fost un anticrist, probabil ca putini stiu ca de fapt Hitler a fost credincios (catolic mai exact) si chiar a luptat printre altele impotriva ateilor. |
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 23:41
Bre, copiii de azi nu mai cred �n basme ! ! ! Deci, de unde �i p�n� unde sp�larea creierelor ?
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
marco 627 mesaje Membru din: 16/01/2010 |
Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 23:51
De la: Sil100, la data 2010-10-02 23:36:16De la: _KARPOV, la data 2010-10-02 00:09:16De la: Sil100, la data 2010-10-01 23:22:14 ... ***Celor care fac legatura dintre ateism si comunism sau nazism le sugerez sa se mai documenteze*** ... ce sa ne mai documentam ? ... nazism si ateism nu prea merge ... dar comunism si ateism e un FAPT cunoscut de toata lumea ... ... ateismul a produs cele mai mari GENOCIDURI cunoscute in istorie ... ca sa le enumeram doar pe cele mai recente ... aproape 80 de milioane de rusi au platit cu viata in gulaguri ... 20 de milioane de ucrainieni in marea foame din '33 ... 1.5 de moldoveni ca metoda de uniformizare sovietica ... 3 milioane de romani haituiti, exterminati sau torturati ca directiva pentru implementarea comunismului sovietic ... milioane de polonezi, cehi, slovaci, .... sa nu mai vorbim de china si corea ... ... toate acestea sau facut cu concursul moral al ateismului ... ateismul e forma cea mai dezlinata de religie ... pentru ca este o religie ... a haosului ... religie EU-ului ... si a tot ce urmeaza de aici ... |
|
Postat pe: 3 Octombrie 2010, ora 00:05
De la: jhonsmith1973, la data 2010-09-25 13:04:39Ma ingrijoreaza profund ofensiva religioasa in scoli. Noua strategie a statului de a promova agresiv religia in toate segmentele sociale , in dauna stiintei si progresului, nu poate duce decat la intoleranta si conflicte religioase. Este de neinteles cum , desii este cunoscut faptul ca , la o varsta mica, copilul nu poate intelege exact implicatiile reale ale unei ore de religie, aceasta se preda inca din gradinite. Crestem fanatici religiosi, contribuabili docili ai unei clase privilegiate, de o moralitate dubioasa, delicat spus, pentru ca unii au interes sa fie asa? De ce nu sunt pedepsite fapte grave ale clerului, mai ales ca acestea acopera mai tot Codul Penal? Poate stie cineva ce sa ales de pedofilii, hotii si escrocii ce serveau in BOR, fapte mediatizate pe larg in presa...eu nu am mai auzit de ei....Voi? Nu credeti ca avenit vremea sa facem ceva? ... ma ingrijoreaza ca religia nu are inca o ofensiva suficient de puternica pentru a sterge complet mentalitatile ateiste ale generatiilor de neo-comunisti actuali ... chiar daca sint, sau se cred unii, tineri si aparent ''necorupti'' de individualism, egosim si cinism ... ateismul comunist din ultimii 70 de ani a dus la mentalitatile perverse de astazi ... a creat o societate defazata, fara principii, fara morala, fara valori ... unde doar bucatica fiecaruia e importanta iar modul de obtinere este scuzabil !!! ... se da vina pe ''evolutia'' omenirii dar de fapt este o revolutie a individualismului, a imoralitatii, a perversiunilor ... ... eu personal nu am auzit de pedofili in BOR (dar pocaitii au ''auzit'' multe despre dusmanii lor ortodoxi) ... am auzit de escroci ... si nu ma mira ... in conditiile in care efectul comunismului e inca foarte vizibil ... nu ma mira ca unii sa fi ramas cu gindirea comunista de a stringe orice pot ... chiar daca ''string'' de la altii ... in fond romanii iubesc ''baietii destepti'', ii admira, ii respecta ... asa ca nu ma mir ca si pe acolo au ramas cite unii ... comunismul ne-a invatat sa fim ''pragmatici'' si sa ne orientam spre domenii banoase unde se poate cistiga usor daca ai obtinut o diploma ... asta se vede si mai bine in alte domenii ... sanatate, administratie, politie, invatamint ... de ce m-as mira ca exista si in religie ? ... ca sa avem ce comenta ??? ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Octombrie 2010, ora 00:24
Crestinii "veni" pe topic , " vidi " ....si injura ...si au impresia ca "vici".....dar o iau la sanatoasa.....
|
Postat pe: 3 Octombrie 2010, ora 00:29
De la: _KARPOV, la data 2010-10-03 00:24:19 ... karpoave ... cind ai fost injurat, baiete ? ... ... a ''injura'' e similar la tine cu a avea alta opinie !!! ... te inteleg ... ai invatat de la ''meseriasii'' romaniei de astazi ... ce sa iti cer daca nu poti ... e greu in romania ... nici ideile nu mai sint ale tale ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Octombrie 2010, ora 00:39
De la: marco, la data 2010-10-03 00:05:12Eu, tot personal, am auzit scuzele papei Benedict al XVI-lea, scuze venite �n contextul �n care Biserica Catolic� a fost zguduit� de numeroase scandaluri de pedofilie �n care au fost implica�i numero�i preoti catolici. �i fir-ar s� fie, nu erau comuni�ti sau fii de comuni�ti ! �n mama lor de comuni�ti !
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Postat pe: 3 Octombrie 2010, ora 01:22
De la: marco, la data 2010-10-03 00:29:39De la: _KARPOV, la data 2010-10-03 00:24:19 Daca priveai ceva mai sus ai fi remarcat o postare a unei cifre care ma injura....dar il iert....e crestin ortodox....
|
Postat pe: 3 Octombrie 2010, ora 01:26
De la: Dorinel, la data 2010-10-03 00:39:08De la: marco, la data 2010-10-03 00:05:12Eu, tot personal, am auzit scuzele papei Benedict al XVI-lea, scuze venite �n contextul �n care Biserica Catolic� a fost zguduit� de numeroase scandaluri de pedofilie �n care au fost implica�i numero�i preoti catolici. �i fir-ar s� fie, nu erau comuni�ti sau fii de comuni�ti ! ... si ce treaba are papa cu romanii si ortodoxia ? ... ca nu am inteles ? ... sau tu esti din aia care nu poate sa doarma pentru ca sint mincati ciinii in china ? ...
|
Postat pe: 3 Octombrie 2010, ora 01:27
De la: _KARPOV, la data 2010-10-03 01:22:29De la: marco, la data 2010-10-03 00:29:39De la: _KARPOV, la data 2010-10-03 00:24:19 ... e lasa ... ca te mai injura si altii ... mai ateisti ... doar nu ai pus-o la inima ... poate meritai, cine stie ? ... ca ateu posibilitatea asta nu intra in calcule, nu-i asa ? ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Octombrie 2010, ora 01:32
De la: marco, la data 2010-10-03 01:27:57De la: _KARPOV, la data 2010-10-03 01:22:29De la: marco, la data 2010-10-03 00:29:39De la: _KARPOV, la data 2010-10-03 00:24:19 Eu am pretentii ...de la crestini....
|
CiCiLiCa 6 mesaje Membru din: 26/07/2010 Oras: Iasi |
Postat pe: 3 Octombrie 2010, ora 13:44
RELIGIA si POLITICA sunt cele mai mari companii din lume care au castigat financiar si putere ... , prin metode de MANIPULARE a maselor de oameni.
Sper sa mai traiesc si sa apuc sa vad ziua in care se vor darama zidurile Bisericii, atunci cand ni se va demonstra clar ca noi OAMENII facem parte dintr-un program experimental al unei civilizatii superioare, mult mai dezvoltata tehnologic si spiritual decat noi. Si atunci, Zeii, Sfintii, Ingerii si Dumnezeu care vor cobori din cer pe raze de foc, ne vor arata cum am fost manipulati mii de ani, de ipocritii de pe Pamant care s-au autointitulat " trimisii Domnului ".
|
|
Fosta membra 9am.ro 6 mesaje Membru din: 16/09/2010 |
Postat pe: 3 Octombrie 2010, ora 16:25
aici ai dreptate july nu sunteti toti crestini ortodocsi de fapt multi dintre voi nici oameni nu mai sunt doar niste biete animale suferinde in aceasta lume desarta
|
Postat pe: 3 Octombrie 2010, ora 16:26
draga cicilica nu cred ca o sa apuci tu ziua aia
|
Postat pe: 3 Octombrie 2010, ora 16:37
Nu stiu cum o sa-mi pregatesc copii pentru scoala, da' stiu cum o sa ma pregatesc eu: cumpar niste manusi de box (ce-o sa urmeze va las pe voi sa ghiciti...) Oricum daca-mi vine vreun copil cu vreo rugaciune invatata acasa va fi vai si amar... In alta ordine de idei nu-mi mai veniti pe forum cu idei nedocumentate despre morala crestina. Discutii despre morala existau din antichitate (a se vedea dsicutiile dintre filozofii greci si nu numai). Nu exista societate care sa nu aiba morala. Morala apare ca o consecinta a obiceiurilor locale. Crestinismul nu a facut decat sa ia niste reguli deja existente si sa puna inainte sintagma "D-zeu a zis...". Morala nu e ceva "batut in cuie", n-a fost niciodata asa, atata timp cat o societate se schimba e normal ca si morala sa se schimbe. Cateva exemple de schimbari relativ recente: drepturile omului, drepturile femeilor (inclusiv dreptul la vot), drepturile copiilor, drepturile animalelor. Celor care fac legatura dintre ateism si comunism sau nazism le sugerez sa se mai documenteze. Este adevarat ca, comunismul a promovat ateismul, dar asta nu inseamna nici pe departe ca cele doua notiuni se suprapun, nici macar nu se intersecteaza. Pe scurt ateismul e reprezentat de lipsa credintei intr-o divinitate, iar comunismul e un sistem de conducere politico-economic. Comunismul nu are nevoie de ateism pentru a se defini. Nici ateismul nu provine din comunism, nici comunismul nu provine din ateism. E clar ce am spus pana acum? Legatura dintre nazism si ateism e la fel de inexistenta. Dintre cei care afirma ca Hitler a fost un anticrist, probabil ca putini stiu ca de fapt Hitler a fost credincios (catolic mai exact) si chiar a luptat printre altele impotriva ateilor nu stiu nici eu cum o sati pregatesti copii tu dar pregatestete pe tine atunci cind copilul tau va veni de la scoala injunghiat sau impuscat asa cum se intimpla in multe scoli din america probabil atunci vei realiza si tu ca gandesti cu c...u nu cu capul |
|
Postat pe: 3 Octombrie 2010, ora 16:45
De la: Sil100, la data 2010-10-02 23:36:16De la: _KARPOV, la data 2010-10-02 00:09:16De la: Sil100, la data 2010-10-01 23:22:14 Diriginta mea era putin dusa cu sorcova....Era sotie de preot.... Cred ca iti dai seama ce s-ar fi intamplat daca imi duceam si eu obiectele de cult la scoala ...sa stea langa icoane....Eu eram atunci adept al cultului falusului....
|
|
july 563 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Octombrie 2010, ora 17:30
De la: dumitrescuclaudiu1, la data 2010-10-03 16:25:02aici ai dreptate july nu sunteti toti crestini ortodocsi de fapt multi dintre voi nici oameni nu mai sunt doar niste biete animale suferinde in aceasta lume desarta Pe langa ortodoxie mai exista si alte culte, documenteaza-te. Apoi , daca eu nu sunt credincioasa nu inseamna ca as fi animal. Sunt destui care se duc in fiecare duminica la biserica, se declara credinciosi . Dupa slujba sunt liberi sa injure o saptamana intreaga. Se spovedesc data viitoare. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Octombrie 2010, ora 17:41
De la: july, la data 2010-10-03 17:30:16De la: dumitrescuclaudiu1, la data 2010-10-03 16:25:02aici ai dreptate july nu sunteti toti crestini ortodocsi de fapt multi dintre voi nici oameni nu mai sunt doar niste biete animale suferinde in aceasta lume desarta cultele difera insa discernamantul e acelasi....
|
Fosta membra 9am.ro 1670 mesaje Membru din: 8/08/2010 |
Postat pe: 3 Octombrie 2010, ora 17:44
credinta adevarata:
SA IUBESTI APROAPELE, CA PE TINE!
|
Postat pe: 3 Octombrie 2010, ora 17:52
De la: Will, la data 2010-10-03 17:44:29credinta adevarata: Adevarat graiesti ....ai grija insa sa nu auda crestinii nostri....astia nu stiu inca despre asta ....abia sunt la stadiul vechiului testament...Vrei sa-i bulversezi ?....Nu suntem in Canada bre.....
|
elena_48 9 mesaje Membru din: 24/08/2008 Oras: Alba-Iulia |
Postat pe: 3 Octombrie 2010, ora 18:11
zeciuiala este biblica,ar trebui sa dai si tu daca nu la biserica la cel in nevoi
garga
|
|
Ic3 922 mesaje Membru din: 29/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 3 Octombrie 2010, ora 19:48
De la: elena_48, la data 2010-10-03 18:11:34zeciuiala este biblica,ar trebui sa dai si tu daca nu la biserica la cel in nevoi La cate nevoi am... Ce zici?..Faci o mica donatie? ......
Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
|
|
|
|

iar daca ai fi citit in context te-ai fi prins de ce i-a pedepsit 60 de ani sa umble in pustiu !!! minuni se intampla si azi numai ca tu fiind prea legat la ochi si la minte refuzi sa le vezi !!! si ca sa stii si tu ca arca lui noe a fost descoperita iar bacteriile evolueaza f rapid, se adapteaza, ca sa nu mai zic ca prima forma de viata provine tot din apa, din mari pornind de la simple bacterii la organisme complexe!! ca sa nu mai zic ca existenta potopului a fost dovedita arheologic
La urma urmei, la maturitate poate copilul va opta pentru alta religie, nu?
stie ce o fi..