back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Despre-cutremure-in-biblie-si-inceputul-a-ceea-ce-urmeaza

Fosta membra 9am.ro

17 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Septembrie 2010, ora 13:26

Raporteaza abuz de limbaj
https://mihaeladruncea.wordpress.com/
Fosta membra 9am.ro

17 mesaje

Postat pe: 7 Septembrie 2010, ora 13:27

In acest moment numarul cutremurelor este mult intensificat fata de secolele anterioare. Daca pana in secolul 19, numarul cutremurelor anuale peste 6-7 grade aveau un numar rezonabil, incepand cu secolul 20 numarul cutremurelor a crescut la zeci de mii de cutremure pe an (mai multe cutremure intr-un an decat cutremurele din secolele anterioare adunate).

"Un neam se va scula impotriva altui neam, si o imparatie impotriva altei imparatii; pe alocuri vor fi cutremure de pamant, foamete si tulburari. Aceste lucruri vor fi inceputul durerilor. (Marc.13:8) "

Versetul de mai sus coroborat cu Mat24:14, faptul ca Evanghelia circula liber, in toata lumea in acest moment, si este accesibila oricarui cetatean (prin net, radio, tv, Biblie fizica etc): se poate concluziona ca, bazat pe indiciile biblice, aceasat lume mai are f putin.

Mat24:14. Evanghelia aceasta a Imparatiei va fi propovaduita in toata lumea, ca sa slujeasca de marturie tuturor neamurilor. Atunci va veni sfarsitul

Sfarsitul nu este decat un inceput nou (prin venirea in slava a Domnului Isus, o venire personala, vizibila, publica) pentru cei care isi pun increderea in Domnul Isus.
Oamenii au liber arbitru si Dumnezeu va respecta decizia lor, oricare va fi, conform cu atitudinea lor de pe pamant si cu caracterul format.
Un Om a murit pentru noi toti pentru a ne salva, iar salvarea care vine prin El este valida deoarece spre deosebire de orice alt om, El nu a comis niciun pacat. Avem posibilitatea acum fie sa acceptam aceasta salvare, fie sa o respingem.

9am188648

241 mesaje

Postat pe: 10 Octombrie 2010, ora 15:14

Da , Mihaela imi permit sa postez si eu ce spune mai departe Ap. 21 :1_3.

Apoi am vazut un cer nou si un pamant nou; pentruca cerul dintai si pamantul dintai pierisera,si marea nu mai era.
Si am vazut coborandu_se din cer dela Dumnezeu, cetatea sfanta, noul Ierusalim, gatita ca o mireasa..
Si am auzit un glastare,care iesea din scaunul de domnie, si zicea: "Iata cortul lui Dumnezeu cu oamenii ! El va locui cu eisi ei vor fi poporul Lui, si Dumnezeu insusi va fi cu ei. El va fi Dumnezeul lor
{ El va prelua conducerea, vesnica a omenirii}

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 10 Octombrie 2010, ora 22:40

Din anii 1975-1976, numarul cutremurelor s-a marit brusc. De la un cutremur peste 7 grade richter, pe an, in intreaga lume, si unul de peste 8 grade, la un deceniu, in lume. Brusc la cam 10 de peste 7 grade, pe an, in lume. Si unul de peste 8 grade, pe an, tot pe intreg mapamondul..
Deci brusc de 10 ori. Cauza, dpdv stiintific nu e cunoscuta. Dar se banuie ca tot acea zona energizata,

Statistica, apartine cam deceniului 8. Nu s-a spus prea mult de asta, ptr a nu baga oamenii in panica.
Dpdv al vietii noastre, nu ne-a afectat prea mult. Poate o usoara iritabilitate si tensiune, la persoanee mai sensibile, care se simte si la colectivitati.

Deci fenomenul nu e din acesti ani. A mai fost o intensificare in anii patruzeci. si atunci se spunea la fel..
Deci nimic nou sub soare.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
9am188648

241 mesaje

Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 17:13

Da, ce a fost va mai fi si ce este a mai fost , nimic nou sub soare, spune:SOLOMION. in proverbe
dar niciodata ,calamitatile naturale nu au fost , atat de frecvente si diferite.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 17:17

Mediatizarea face ca fenomenele sa fie mai cunoscute.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
9am188648

241 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 10:15

Rectific, Solomon da aceasta meditatie in "ECLESIASTUL"

Fosta membra 9am.ro

17 mesaje

Postat pe: 20 Octombrie 2010, ora 22:01

a spune ca nu e "nimic nou sub soare" cand accepti singur ca s-au intensificat de minim zece ori activitatile seismice este curios, mai ales cand vezi cum in jur totul se prabuseste, dpdv nu doar geologic, ecologic, moral dar si fincnciar, social etc
Nimic nu mai functioneaza, lumea e in cadere libera din toate pct de vedere.
Cine doreste o salvare, o mai poate avea inca... Cat timp inca Domnul Isus ofera inca putin timp pana la venirea Lui. In acel moment va fi multasteptatul finish. si inceputul vesniciei pentru cei asteptatori cu credinta in Domnul Isus

| Varianta pentru tiparire a topicului Despre-cutremure-in-Biblie-si-inceputul-a-ceea-ce-urmeaza
Mergi la: