back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce lume lasam noi copiilor si nepotilor nostri?????

Pagini: << 9 10 11 12 13 Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

4095 mesaje
Postat pe: 6 Aprilie 2012, ora 23:58

De la: CIURUITILOR, la data 2012-04-06 23:34:01
Eu sunt cel mai tare !

bai, tampitule....nu-mi trimite mesaje private daca ai blocata optiunea de a primi injuraturile pe privat!!!
esti cel mai tare lovit la cap...si cel mai mare idiot!!! Propaganda politica s-o faci pe strada, nu aici. Te tarai ca sobolanii prin tuneluri, de pervers si ipocrit ce esti.

Raporteaza abuz de limbaj
Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2012, ora 08:28

De la: syster, la data 2012-04-06 23:58:49
De la: CIURUITILOR, la data 2012-04-06 23:34:01
Eu sunt cel mai tare !

bai, tampitule....nu-mi trimite mesaje private daca ai blocata optiunea de a primi injuraturile pe privat!!!
esti cel mai tare lovit la cap...si cel mai mare idiot!!! Propaganda politica s-o faci pe strada, nu aici. Te tarai ca sobolanii prin tuneluri, de pervers si ipocrit ce esti.

........................da,da,daaaa.................................fotoliu........................mai lipseste biroul.............!

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2012, ora 08:52

Drogurile ce rol au in educatia copiilor?

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2012, ora 12:17

Dupa 20 de ani de SUCCESURI pe toate liniile,urmeaza RAPORT LA STAREA NATIUNII romanesti!www.youtube.com/watch?v=u0qhGQnAT8Y&feature=relmfu

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 18 Aprilie 2012, ora 15:13

Copiilor nostrii,lasam multe,multe datorii!

CHIOMPALIUL

360 mesaje
Oras: Caransebes

Postat pe: 18 Aprilie 2012, ora 15:55

De la: vlad_639, la data 2010-09-03 23:16:56Dna @2038www.youtube.com/watch?v=YGNsIRbAkjA&feature=related
Gata m-am prins.Dvs sunteti de serviciu in seara asta.Serviciu usor.

www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo

http://www.youtube.com/watch?v=kYP5FMAhjeo&feature=related
CHIOMPALIUL

360 mesaje
Oras: Caransebes

Postat pe: 18 Aprilie 2012, ora 15:56

De la: Tramp, la data 2012-04-18 15:13:11Copiilor nostrii,lasam multe,multe datorii!

www.youtube.com/watch?v=YGNsIRbAkjA&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=kYP5FMAhjeo&feature=related
Iisus

250 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 21 Aprilie 2012, ora 10:58

De la: Tramp, la data 2010-09-01 14:43:45 De la: vlad_639, la data 2010-09-01 10:57:41Dl Tramp,
Inca ceva.Tipul care si-a luat portia de plumb in piept nu a luat-o ptr cauza "nobila" a unei societati care s-a dovedit "utopica".El vroia o societate prin care sa-i fie lui si alor ai lui bine ignorandu-i pe ceilalti .
Partea trista ,insa ,dle Tramp,este ca in perioada lui invatamantul a fost invatamant.Societatea romaneasca cu toate ingradirile si suferintele ei pe linia libertatii ,a beneficiat inca ,in cei 20 de ani dupa cura lui de plumb,de o pregatire exceptionala,Si la nivel mediu si la cel profesional sau superioar.Multi care inca lucreaza aici inRomania si aiurea in strainatate
trebuie sa recunoasca faptul ca macar asta se facea atunci:carte!
Am rude in strainatate a caror diplome au fost recunoscute si,mai mult de atat,care au fost integrati imediat in activitati importante pe criteriul ca nivelul de pregatire ,cel putin teoretic ,era exceptional.

Corect! si pana acum am reusit sa supravietuim dupa urma plumbilor respirati!Dar sa nu uitam, cum ati spus ,ceea ce a facut cel ce a respirat plumbi ,nu o sa mai faca nici o alta societate indiferent de cat se bate tam,tamul ca este cea mai corecta!Si mai mult in timpul lui, o meserie era ceva cu care te puteai lauda, daca stiai sa o practici din suflet si din daruire pentru ceea ce facea-i,multi erau cei ce aveau incredere in lucru acesta, Cum a-ti spus ca acum, sa se faca totul decat de mantuiala si numai din dragoste pentru BANI!nu stiu cum se facea atuncea,dar ceea ce se facea se facea cu simt de raspunderev pentru viitorul schimb de maine!Acum oare ce le vom lasa noi la viitorul schimb de maine ?

stareanatiunii.com/anti-basescu-blog-demisia.html

Pe Pamint,excrocii prostesc norodul cu promisiuni desarte pina reusesc sa le puna jugul,apoi le cinta sa joace in functie de chef !In decursul timpului popoarele au uitat ca cei pe care i-au angajat sa le reprezinte interesele sau transformat in asupritorii lor,au acumulat averi imense si au constituit o masina de represiune impotriva angajatorilor,a poporului care i-au angajat Lenesii,lichelele,incapabilii si bolnavii mintal,sunt primii care acorda girul excrocilor pentru a le deveni sefi. On Earth, thieves foolish with empty promises until the people manage to put the yoke, then sing them to play depending on the mood! In time people have forgotten that those who agreed to represent the interests or turned their oppressors, have accumulated fortunes, and set a car repression against employers, the people who committed Lazy, illiterate, sloths and dementia, are the first to grant them the endorsement of these thieves to become bosses. Sulla Terra, i ladri stupidi con promesse vuote fino a quando le persone riescono a mettere il giogo, poi cantare a giocare a seconda dell'umore! Nel tempo le persone hanno dimenticato che chi ha accettato di rappresentare gli interessi o trasformato i loro oppressori, hanno accumulato fortune, e impostare una repressione auto contro i datori di lavoro, le persone che hanno commesso Lazy, analfabeta, bradipi e demenza, sono i primi a concedere loro l'approvazione di questi ladri di diventare boss. Tel�fono/Fax (01662) 289 30 00
Pagini: << 9 10 11 12 13 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CE LUME LASAM NOI COPIILOR SI NEPOTILOR NOSTRI?????
Mergi la: