back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Credeti ca suntem singuri in univers ???...

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 15:45

De la: virtualworld, la data 2010-09-21 15:39:32
De la: vaneamarin, la data 2010-09-17 13:30:04
De la: Marin56, la data 2010-09-17 13:03:15Cine te-a suparat nea Vanea?

Nea Marine,m-a suparat ideea ca daca romanii pot crede ca piramidele sunt facute de extraterestrii sau sunt baze pentru navele acestora,nu o sa o duca niciodata bine Romania. Inseamna ca Romanii pot crede ORICE ,si, cu cat este mai senzational,ilogic ,halucinant sau absurd un lucru,cu atat il accepta mai usor si mai bucurosi. Nu va ingrijoreaza ideea ca lucrurile normale,istoria normala ,logica si bunul simt sunt ignorate si se prefera senzationalul si utopiile, confundandu-se scenariile SF cu adevarurile stiintifice istorice?

Cam o chestie de genul asta m-a suparat nea Marine,o chestie de genul asta...

Pai senzationalul e mai interesant. Nu are nici un farmec sa credem ca Traian la infrant pe Decebal. E mai interesant sa ne gandim ca Traian a fost ajutat de extraterestrii (altfel nici nu avea cum sa treaca Dunarea). I-au dat o raza laser ca in desene animate si Traian singur cu pistolul in mana i-a omorat pe toti

Cred ca o sa se spuna ca masina de spalat nu ar avea cum sa spele atat de bine rufele si de fapt extraterestrii intervin in mod miraculos ca noi sa avem rufe curate

Numai cele spalate in familie ies curate !
Pe celelalte le teleporteaza extraterestrii la iei !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 16:37

De la: Will, la data 2010-09-21 14:41:16
Si totusi in secolul 20, un neamt din Florida, folosind aceasta tehnica, a construit un castel de piatra, singur!
Continuam?

Era polonez, a spus si Mihail de el ... .A construit "niste ceva ca un castel" folosind tehnci antigravitationale . Niste ceva utilizand niste altceva.

Continuam ....

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 16:41

De la: vaneamarin, la data 2010-09-21 16:37:20
Si totusi in secolul 20, un neamt din Florida, folosind aceasta tehnica, a construit un castel de piatra, singur!
Continuam?

Era polonez, a spus si Mihail de el ... .A construit "niste ceva ca un castel" folosind tehnci antigravitationale . Niste ceva utilizand niste altceva.

Continuam ....

Si eu am vazut un dac la polul nord ca si-a construit o farfurie!

necunoscut

1072 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 18:24

Ce se mai amesteca comentariile astea ca nici nu mai stiu ale cui sunt. Nici pe ale mele nu le mai gasesc , toate. Dupa cum am inteles vreti discutii pe teme tehnice , dara care sfideaza cele mai elementare legi ale fizicii. Adica lucrati `sub acoperire`.Sa stiti ca ati spus un adevar , pentru ca intr-o zi o sa radem de propria noastra imaginatie, si de tot ce am invatat acu. Sar putea ca in viitorul indepartat sa descoperim alte legi dupa care se ghideaza `universul`. Desenele animate sunt vax, unde totul e posibil. Am urmarit si celalalt comentariu referitor la apa rezultata de la poli , datorita incalzirei globale.Toti isi fac griji ca apa rezultatade la poli , prin topirea ghetarilor, ne-ar provoca neplaceri intr-o zi , Eu am gasit solutia,! : colectam si convertim apa , o disociem , cum se mai spune, extragem oxigenul si hidrogenul si impuscam 2 iepuri dintr-un foc. Ca doar din aceste 2 elemente a luat nastere apa. Au la dipozitie energia nucleara, ce mai , orce se poate face , doar daca vrei.

Fosta membra 9am.ro

834 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 19:27

Dimensiuni paralele: Oameni care dispar in conditii misterioase

,,In mijlocul lacului kenian Rudolf exista insula Envaitenet. In traducerea limbii vorbite de triburile locale, numele acestei insulei ar insemna "fara intoarcere". Suprafata acesteia este de doar cativa kilometrii patrati si are forma unei limbi de pamant. Localnicii nu traiesc pe insula Envaitenet deoarece o considera un taram blestemat, relateaza cotidianul Pravda. In 1935, expeditia condusa de cercetatorul Vivian Fush facea explorari in Kenya, cand doi dintre membri acestei echipe -Martin Sheflis si Bill Dayson - au plecat sa vizite insula. Dupa 15 zile in care cei doi nu s-au intors, Fush a trimis o echipa de salvare in cautarea lor. Membrii echipei s-au intors si i-au povestit cercetatorului ca nu au gasit nici urma de cei doi, ci doar un sat de aborigeni parasit. Echipa a cerut si unui avion sa survoleze zona dar rezultatele au ramas aceleasi. Localnicii kenieni i-au povestit lui Fush ca in urma cu multi ani insula a fost locuita iar indeletnicirile zilnice erau pescuitul, vanatul si comertul cu rudele lor de pe tarm. Dintr-o data, acestia au incetat sa mai vina la tarm, fapt ce i-a determinat pe cei de pe uscat sa vina pe insula pentru a vedea ce se intampla. Cand au ajuns pe insula, acestia au ramas muti de uimire cand au zarit doar un sat gol si peste putrezit langa un foc ce abia mai mocnea. Speriati, acestia au parasit insula in graba, intrebandu-se unde au disparut localnicii si au decis sa nu isi forteze norocul cautand mai departe. De atunci nimeni nu a mai calcat pe acea insula. Acesta nu este singurul caz de disparitii misterioase. Pe 23 august 1915, in apropierea orasului Constantinopol (Istanbulul de astazi), unitati militare turce au fost martore la aparitia si disparitia unui regiment inamic in niste nori densi intr-un mod extrem de ciudat. Acelasi fenomen s-a produs in luna octombrie 1943, potrivit dezvaluirilor facute de cercetatorul american Charles Berlitz. Acesta a explicat cum Marina militara americana a facut un experiment in care o nava de razboi a disparut dintr-un port din Philadelphia si a aparut apoi instantaneu intr-un altul, Newport. Distanta dintre cele doua porturi este de cateva sute de mile. Apoi nava a disparut si a aparut din nou in Philadelphia. Echipajul care s-a aflat la bordul navei a incercat a investigheze acest fenomen dar jumate dintre acestia au inebunit iar altii au fost gasiti morti. Povestea a devenit apoi subiectul unui film numit "Experimentul Philadelphia". Un alt cercetator american povesteste un inccident la fel de ciudat, cand un baiat in varsta de 13 ani din Picton, Ontario, a disparut subit de langa parintii sai in data de 30 iulie 1969. Copilul a fost gasit exact in acelasi loc cateva zile mai tarziu.''

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 19:32

De la: Tramp, la data 2010-09-21 16:41:29
De la: vaneamarin, la data 2010-09-21 16:37:20
Continuam?

Continuam ....

Si eu am vazut un dac la polul nord ca si-a construit o farfurie!

Pai daca ii era foame ?....

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 19:44

De la: Marin56, la data 2010-09-21 18:24:46Ce se mai amesteca comentariile astea ca nici nu mai stiu ale cui sunt. Nici pe ale mele nu le mai gasesc , toate. Dupa cum am inteles vreti discutii pe teme tehnice , dara care sfideaza cele mai elementare legi ale fizicii. Adica lucrati `sub acoperire`.Sa stiti ca ati spus un adevar , pentru ca intr-o zi o sa radem de propria noastra imaginatie, si de tot ce am invatat acu. Sar putea ca in viitorul indepartat sa descoperim alte legi dupa care se ghideaza `universul`. Desenele animate sunt vax, unde totul e posibil. Am urmarit si celalalt comentariu referitor la apa rezultata de la poli , datorita incalzirei globale.Toti isi fac griji ca apa rezultatade la poli , prin topirea ghetarilor, ne-ar provoca neplaceri intr-o zi , Eu am gasit solutia,! : colectam si convertim apa , o disociem , cum se mai spune, extragem oxigenul si hidrogenul si impuscam 2 iepuri dintr-un foc. Ca doar din aceste 2 elemente a luat nastere apa. Au la dipozitie energia nucleara, ce mai , orce se poate face , doar daca vrei.

Domnule Marin,stiti cum imi pare mie un forum ideal? Fiecare spune ce crede ,fiecare sustine ce crede si fiecare accepta si puncte divergente de opinie fara sa se supere si fara sa pastreze resentimente fata de cei care il contrazic la un mod civilizat. Nu este nimeni obligat sa accepte lucruri in care nu crede,sa se supuna unei eventuale majoritati care crede altceva, iar acest lucru nu trebuie privit ca ceva rau sau ca aroganta .Se pare insa ca nu exista un forum ideal.

PS:Va spun dumneavoastra acest lucru de fapt general valabil,deoarece am sesizat ca sunteti un om care nu va suparati cand sunteti contrazis ,nu luati glumele sau ironiile drept ceva ingrozitor ,pe scurt, deoarece procedati cum m-ar bucura sa procedeze toata lumea.

Fosta membra 9am.ro

834 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 19:45

,,ntr-o roca selenara s-a descoperit statuia unui inger! Un savant de renume din Washington a facut de curand publica stirea ca echipajele de cosmonauti ale NASA au adus de pe Luna o roca in care era incastrata o statueta din metal de 30 de cm reprezentand un inger cu aripile deschise.

Statueta a fost adusa pe Pamant acum 26 de ani de catre membrii echipajului Apollo 11, afirma dr. Morris Wedler, un reputat geolog din Washington, ce a lucrat el insusi la NASA vreme de doua decenii. Dupa parasirea agentiei, in 1987, savantul a pastrat insa legatura cu fostii sau colegi ajungand si in posesia uluitoarei informatii. �Implicatiile ce decurg din descoperirea acestei uluitoare statuete sunt absolut naucitoare�, declara el, inseamna ca odata, in vechime, pe Luna a existat o admosfera care a permis viata si ca acolo au locuit fiinte inteligente cu un pronuntat simt al frumosului.

Ingerul � o reprezentare a unei femei cu aripi crescute din umeri si parul lung ondulat a fost confectionat dintr-un compus al fierului, care se gaseste numai pe solul lunar, ceea ce inlatura cu desavarsire posibilitatea ca statuia sa fi fost lasata acolo de membrii echipajelor spatiale terestre sau de fiinte extraterestre. In plus, metalul a fost indelung slefuit de reprezentantii civilizatiei misterioase care au facut statuia.

Analizele chimice ale micii statui indica o vechime de aproximativ 200.000 de ani, ceea ce inseamna ca a fost realizata in urma cu circa 170.000 de ani inainte ca viata inteligenta sa apara pe Terra. Acelasi dr. Welder afirma ca estetii carora li s-a prezentat ciudata descoperire au ajuns cu totii la concluzia ca oricine este responsabil de crearea acestei statui a fost foarte talentat si a avut un simt al frumosului iesit din comun.

Cercetand la randul lor statueta, antrolopogii de la Washington au ajuns la concluzia ca fiintele care au creat-o aveau un fel de religie oarecum paralela cu crestinismul actual si probabil aveau un Dumnezeu al lor, ceea ce duce la concluzia ca princiiple spirituale cele mai importante au fost si sunt aceleasi pretutindeni, in lumea terestra sau extraterestra.

Desi descoperirea este uluitoare si tinde sa revolutioneze toate cunostiintele despre Luna acumulate de oameni pana in prezent, cercetatorii de la NASA afirma ca au pastrat pana acum secrtetul de teama sa nu starneasca panica. Eu am primit informatia de la persoane care au toate motivele sa nu vrea sa-si divulge identitatea, a declarat presei dr. Morris, dupa ce autoritatile au negat public existenta statuii cu pricina.

Daca nu ar fi existat, de ce s-ar mai fi ostenit cei de la NASA sa dea o dezmintire? E sigur ca le e teama ca nu cumva lumea intreaga sa nu se inspaimante la gandul ca nu suntem singuri in Univers, a mai aformat savantul. Asta si datorita faptului releva revista Weekley World News � ca in 1993 pe Luna s-a mai gasit ceva, cel putin la fel de ciudat: un fetus uman conservat de asemenea in interiorul unei roci lunare, iar cand informatia a fost facuta publica, Congresului SUA a cerut sa reduca bugetul NASA la jumatate.''

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 08:22

De la: Denis, la data 2010-09-21 19:45:22
Daca nu ar fi existat, de ce s-ar mai fi ostenit cei de la NASA sa dea o dezmintire?

Asta chiar este o problema serioasa.... .Daca dezminteau este clar ca s-au ostenit sa ascunda adevarul,daca nu dezmninteau era clar ca este adevarat deoarece nu dezmint.

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 13:30

Eu nu cred ca sunt singur in univers!Sunt unic

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 17:07

De la: Tramp, la data 2010-09-22 13:30:37Eu nu cred ca sunt singur in univers!Sunt unic

mda ! si eu ! si Vanea ! si Marin ! si fiecare om din cei 6 mld. de locuitori ai Terrei !
este ca suntem variatiuni pe aceeasi tema :UMANUL ?

necunoscut

1072 mesaje
Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 21:38

Ce inseamna mld moldovean sau miliardar.... :))) Poate castig la bingo....

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 21:39

De la: Marin56, la data 2010-09-22 21:38:00Ce inseamna mld moldovean sau miliardar.... :))) Poate castig la bingo....

cred ca miliard...depinde in ce context si cum a gandit autorul

Daniela
necunoscut

1072 mesaje
Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 21:49

Mi-a stricat seara, cei de la pro tv, cu cutremurele astea. Ce e mai curios ,ca am afirmat si eu mai demult pe forum europa fm, ca in 2020 o sa vina sfarsitul si vad ca s-ar putea sa aiba si el dreptate. Eu am o viziune ca asta se va intampla foarte curand. Eu de obicei visez cu cateva saptamani max 2 luni , apropierea unui asemenea eveniment. Iar in 2012 sar putea sa inceapa inceputul sfarsitului. O fi din cauza lui Jupiter care se apropie de Terra. Forta sa de atractie poate sa ne incurce socotelile, fiind cea mai mare planeta , din sistemul nostru solar. Si ma mai incearca de la un timp un presentiment ciudat, pe care nu l-am mai avut pana acu. Poate mor la primul cutremur. :)

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 23:09

Cred ca suntem singuri pe forum ! Nu mai apar postarile in timp real....adminii dorm ...in papuci

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 23:19

De la: _KARPOV, la data 2010-09-22 23:09:31

Cred ca suntem singuri pe forum ! Nu mai apar postarile in timp real....adminii dorm ...in papuci

nu e frate,a scapat unu isusu de la balaceanca si acum rescrie toata istoria de cand l-au fugarit jidanii cu pietre de se credea el pe cruce....

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 06:45

De la: XYW, la data 2010-09-22 23:19:01

nu e frate,a scapat unu isusu de la balaceanca si acum rescrie toata istoria de cand l-au fugarit jidanii cu pietre de se credea el pe cruce....

Asta sa insemne ca suntem tot singuri prin univers ? Daca era prin ceruri de-a dreapta tatalui (ala...cu numele de duhul sfant...) atunci nu mai eram singuri .......

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 13:49

De la: daniela_iasi, la data 2010-09-22 21:39:05
De la: Marin56, la data 2010-09-22 21:38:00Ce inseamna mld moldovean sau miliardar.... :))) Poate castig la bingo....

cred ca miliard...depinde in ce context si cum a gandit autorul

Mld=moldoveanca super ,care ofera recompensa celui care ii spune numerele castigatoare la BINGO

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 13:54

De la: _KARPOV, la data 2010-09-23 06:45:52
De la: XYW, la data 2010-09-22 23:19:01

Asta sa insemne ca suntem tot singuri prin univers ? Daca era prin ceruri de-a dreapta tatalui (ala...cu numele de duhul sfant...) atunci nu mai eram singuri .......

Pai normal!..........caci pe dreapta este santul ,.................si pe stanga carosabilul, si vai de cel care depaseste in curba fara vizibilitate, ca ajunge sfant cu duhul!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 14:40

De la: vaneamarin, la data 2010-09-21 19:44:54
De la: Marin56, la data 2010-09-21 18:24:46Ce se mai amesteca comentariile astea ca nici nu mai stiu ale cui sunt. Nici pe ale mele nu le mai gasesc , toate. Dupa cum am inteles vreti discutii pe teme tehnice , dara care sfideaza cele mai elementare legi ale fizicii. Adica lucrati `sub acoperire`.Sa stiti ca ati spus un adevar , pentru ca intr-o zi o sa radem de propria noastra imaginatie, si de tot ce am invatat acu. Sar putea ca in viitorul indepartat sa descoperim alte legi dupa care se ghideaza `universul`. Desenele animate sunt vax, unde totul e posibil. Am urmarit si celalalt comentariu referitor la apa rezultata de la poli , datorita incalzirei globale.Toti isi fac griji ca apa rezultatade la poli , prin topirea ghetarilor, ne-ar provoca neplaceri intr-o zi , Eu am gasit solutia,! : colectam si convertim apa , o disociem , cum se mai spune, extragem oxigenul si hidrogenul si impuscam 2 iepuri dintr-un foc. Ca doar din aceste 2 elemente a luat nastere apa. Au la dipozitie energia nucleara, ce mai , orce se poate face , doar daca vrei.

Domnule Marin,stiti cum imi pare mie un forum ideal? Fiecare spune ce crede ,fiecare sustine ce crede si fiecare accepta si puncte divergente de opinie fara sa se supere si fara sa pastreze resentimente fata de cei care il contrazic la un mod civilizat. Nu este nimeni obligat sa accepte lucruri in care nu crede,sa se supuna unei eventuale majoritati care crede altceva, iar acest lucru nu trebuie privit ca ceva rau sau ca aroganta .Se pare insa ca nu exista un forum ideal.

PS:Va spun dumneavoastra acest lucru de fapt general valabil,deoarece am sesizat ca sunteti un om care nu va suparati cand sunteti contrazis ,nu luati glumele sau ironiile drept ceva ingrozitor ,pe scurt, deoarece procedati cum m-ar bucura sa procedeze toata lumea.

necunoscut

1072 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 17:17

Nu mai e nimeni pe aici?

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 17:24

De la: Marin56, la data 2010-09-23 17:17:54Nu mai e nimeni pe aici?

pe aici, prin univers?

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
necunoscut

1072 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 17:55

Ce se intampla ca nu mai pot sa scriu

necunoscut

1072 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 17:56

Am vrut sa va spun o snoava , si vad ca nu o ia.

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 17:58

De la: Marin56, la data 2010-09-23 17:56:37Am vrut sa va spun o snoava , si vad ca nu o ia.

Probleme cu site-ul..nu esti singurul

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
necunoscut

1072 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 17:59

Hai sa mai si radem. Poate mai uitam de cele rele. Amu era odata un om , care avea un papagal .

necunoscut

1072 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 18:00

nu merge cred ca avem restrictii de lungime.

necunoscut

1072 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 18:03

Toata ziua papagalita tipa cat o tinea pliscul: Sunt o cv,,sunt o cv...

necunoscut

1072 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 18:04

aha cred ca m-am prins cuvinte interzise.....

necunoscut

1072 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 18:05

si tot asa. Cat a incercat bietul om al nostru sa-l faca sa nu mai zica asa , totul a fost in zadar. Pana intr-o zi ,

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CREDETI CA SUNTEM SINGURI IN UNIVERS ???...
Mergi la: