back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Credeti ca suntem singuri in univers ???...

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

necunoscut

1072 mesaje
Postat pe: 16 Septembrie 2010, ora 11:58

De la: Marin56, la data 2010-09-16 11:51:13Dar in `star gate `cum puteau.... orce poate fi posibil. Depinde de forma navei. stiu ce o sa spuneti ca m-am uitat la prea multe filme sf , si asa este. oricum un rol il aveau sigur.iar cele 7 minuni ala lumii nu sunt facute de oameni sau mai bine zis , de oamenii nostri si ajutati si de `ei` , folosind tehnologii avansate.
Cred ca mai corect era platforma de aterizare....sau suport...

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 16 Septembrie 2010, ora 12:05

De la: Marin56, la data 2010-09-16 11:51:13Dar in `star gate `cum puteau.... orce poate fi posibil. Depinde de forma navei. stiu ce o sa spuneti ca m-am uitat la prea multe filme sf , si asa este. oricum un rol il aveau sigur.iar cele 7 minuni ala lumii nu sunt facute de oameni sau mai bine zis , de oamenii nostri si ajutati si de `ei` , folosind tehnologii avansate.

Teoretic aveti dreptate,orice este posibil. Este posibil deci si ca cele 7 minuni ale lumii sa fie de fapt facute de oameni iar piramidele sa reprezinte mormantul faraonului,"ctitoria" lui lasata zeilor si poporului sau. Altfel daca o luam pe urma filmelor si daca utilizam teoria conspiratiei ,poate inca exista extraterestrii in piramide si poate ca acestea sunt folosite cu complicitatea Rusiei,Americii si a lui Mubarak ,dupa inchiderea accesului publicului (cred ca sunt deschise pana pe la ora 21) drept baze interstelare.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 16 Septembrie 2010, ora 12:07

De la: Marin56, la data 2010-09-16 11:58:31
Cred ca mai corect era platforma de aterizare....sau suport...

In Star Gate parca acele piramide chiar ele ERAU nave...

9am188793

16 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 16 Septembrie 2010, ora 12:15

De stiut si retinut!
"CINE MAI INTAI CUVANTA SI APOI GANDESTE, INTELEPCIUNEA LUMII DE PROST I-L SOCOTESTE!" (Maryo Dumban))
Nu am fost, nu suntem si nu vom fi (daca vom trai) singuri in Universul 3 (sterio-cromatic).
Suntem "proiectati si creati" pentru un anumit "scop" de fiinte organizate in supercivilizatii "totale" (CIROFF), si nu de "un domn-zeu" (DUMNE-ZEU), nevazut- necunoscut, imaginat de interesele conducatorilor religiosi si poliitici, impus prin minciuna sau forta pentru a "stoarce" bogatii pentru "ei", odraslele lor si cei ce-i apara!
Piramidele au fost "facute" (in viziunea religioasa egipteana, si nu numai), pentru "lansarea spirituala a vietii sufletului conducatorului statului (faraon) si avietii sufletelor celor care il insoteau, in zone celeste de refacere (SIRIUS), si de a servi ca "reper" la reintoarcerea "SUFLETULUI" (sufletelor) acestuia, dupa perioada de "reciclare celesta" 5R) si renasterea OM (+R), cu valente superioare dupa "reciclare".
Restul? imaginatie, fabulatie, presupuneri etc etc!
In curand va veni TIMPUL, cand VOM STI! Dar nu pentru TOTI! Cei "credinciosi", indiferent religia, vor ramane cu Cunostintele lui Moise de acum cca. 6000 ani, cand (spune el) "la auzit pe dumne-zeu (Iahwe-Iehova) dar nu l-a vazut (fiindca nu ar fi stiut cum sa-l descrie)", si de atunci, nimeni "nu l-a vazut s-au auzit pe Dumne-zeu, doar l-au visat ". Cred ca e suficient pentru "UN MURITOR CREDINCIOS".
"CAND CREDINTA, IGNORANTA SI MINCIUNA IAU LOCUL RATIUNII SI ADEVARULUI, URA SI FANATISMUL "FAC LEGEA", IAR CEI CARE LE PROMOVEAZA SE CONSIDEREA., MARTIRI, SFINTI SAU EROI!" (de Maryo Dumban)
Pentru a iesi din ignoranta: O NOUA RELIGIE, UN NOU VIITOR, PENTRU UN OM NOU NEPRIHANIT!

Maryo Dumban
necunoscut

1072 mesaje
Postat pe: 16 Septembrie 2010, ora 12:15

Nu piramidele ramaneau ,si plecau numai navele. Uitati-va la primul episod ,cand de abeau descoperisera poarta stelara.Ele foloseau ca suport.

necunoscut

1072 mesaje
Postat pe: 16 Septembrie 2010, ora 13:35

De la: Marin56, la data 2010-09-16 12:15:27Nu, piramidele ramaneau ,si plecau numai navele. Uitati-va la primul episod ,cand de abeau descoperisera poarta stelara.Ele foloseau ca suport.

necunoscut

1072 mesaje
Postat pe: 16 Septembrie 2010, ora 13:37

De la: Marin56, la data 2010-09-16 13:35:55
De la: Marin56, la data 2010-09-16 12:15:27Nu, piramidele ramaneau ,si plecau numai navele. Uitati-va la primul episod ,cand au descoperit prima data , poarta stelara.Ele foloseau ca suport.

ileanastan

86 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 Septembrie 2010, ora 14:37

In conformitate cu Kabbalah, nu suntem. Si nu numai cu Kabbalah. Si cu Giordano Bruno. Contactul cu fratii nostri din alte constelatii e o chestie de cativa ani. Pana in zece.

Ileana Adriana Stan
gabi_sib

67 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 16 Septembrie 2010, ora 15:02

De la: ileanastan, la data 2010-09-16 14:37:16In conformitate cu Kabbalah, nu suntem. Si nu numai cu Kabbalah. Si cu Giordano Bruno. Contactul cu fratii nostri din alte constelatii e o chestie de cativa ani. Pana in zece.

Da, asa au spus si ei : " Contactul cu fratii nostri din alte constelatii e o chestie de cativa ani. Pana in zece. "

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 16 Septembrie 2010, ora 15:07

De la: gabi_sib, la data 2010-09-16 15:02:18
De la: ileanastan, la data 2010-09-16 14:37:16In conformitate cu Kabbalah, nu suntem. Si nu numai cu Kabbalah. Si cu Giordano Bruno. Contactul cu fratii nostri din alte constelatii e o chestie de cativa ani. Pana in zece.

Da, asa au spus si ei : " Contactul cu fratii nostri din alte constelatii e o chestie de cativa ani. Pana in zece. "

alex19_tm

68 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 16 Septembrie 2010, ora 15:43

De la: vaneamarin, la data 2010-09-15 20:05:24
De la: alex19_tm, la data 2010-09-15 16:18:10
Alta minte incuiata si ignoranta. Milioane de oameni sunt fascinati de piramide pentru ca nimeni nu stie sigur de cine, cum si de ce au fost construite, si reactia ta e "lasa-i in pace, ce te doare"? Dupa mintea ta nu ar trebui sa intereseze nimica bizar in lumea asta si sa iti vezi doar de viata, sa traiesti de pe-o zii pe alta cu frustrarile in legatura cu propria viata. Si numai o perosoana extrem de arogant si plina de sina ar putea fii asa sigura de asa lucruri, cand nu exista nici o dovada concreta. Ti-as recomanda sa nu mai scrii pe acest forum, pentru ca acest forum e pentru oameni ce vor sa afle ami multe, sa dezbata si sa schmbe informatii.

Domnule Alex,am o veste pentru dumneavoastra.Dom'le ,de fapt se stie cum au fost facute piramidele, se stie si de cine au fost facute si se stie si de ce au fost facute.Pe bune ,nu glumesc. O minte care nu este "incuiata si ignoranta" asa cum va pretindeti dumneavoastra ,poate verifica aceste lucruri din surse serioase.Daca nu ma credeti,doar sa-mi spuneti despre care anume piramida nu stiti cum si de cine a fost facuta, ca va explic eu cu placere.Daca insa va intereseaza teoria conspiratiei si tineti la ea,atunci nu pot sa va ajut .

PS:Sa stiti ca si cel mai banal ghid de la piramide, STIE cum au fost facute si de cine. Va poate enumera si dovezile arheologice,va poate arata orasul in care stateau sclavii care lucrau la acele piramide (si la care inca lucreaza arheologii in prezent ) ,va poate explica experimentele precedente realizarii marilor piramide (Sakkara) .Probabil insa dumneavoastra va ganditi ca toti se inseala si ca ...trebuie sa fie cava mai subtil sau pur si simplu MAI PALPITANT...

Domnule Vanea Marin, explicatiile arheologilor exista de mult. Problema cu ele este ca nu au fost nici o data dovedite inginerste, lumea le-a luat ca atare si de atunci toate aceste lucruri sunt invatate ani la rand ca fapte.

Am mai scris un mesaj mai pe la inceput mai detailat despre piramide, si taote aberatiile sustinute in legatura cu ele deci nu mai ma bag in asa detalii aici. Luati in considerare urmatoarele:

1) Piramida lui Keops are peste 2 milioane de blocuri de granit. Din satelis se observa ca varful piramidei este la o eroare de maxim cativa inch de centrul bazei. Sa sustii ca le-a iesit asa cu noroc e aberant, si daca sustii ca asa au vrut, aflii ca daca imparti acea eroare la numarul de pietre, iti iese o precizie absurda cu care trebuiau taiate (cu scule de cupru, cu care nici macar nu se putea taia piatra, dar cica ei aveau o tehnica de a cali cuprul, care noi in zilele de azi cu taote studiile in metalurgie nu le avem), si plasate acele pietre, precizie mult mai mare decat cele mai precise constructii ale noastre, telescoapele.

2) Ce se spune, este ca piramidele trebuiau construite in 20 de ani, ca sa pastreze ciclul domniei egiptului. Daca imparti numarul de pietre la acea perioada, aflii ca trebuiau sa puna 2 blocuri pe minut ca sa termine in timp, cu precizia mentionata mai sus, blocuri imense pentru care au fii fost nevoie de foarte multi oameni, sa nu mai zic ca nu dinspuneau nici de scripete macar. Sa nu mai zic ca aveau nevoie de enorm de multe lemne pentru constructie, si in caz ca nu ai observat nu exista lemne in deser. Ce se zice ca au importat din Europa, dar nu exista nici o dovada pentru asta si cum crezi ca egiptenii la vremea aia umblau asa liberi prin europa su luau sute de tone de lemne si le carau cumva inapoi.

3) Nici o mumie nu a fost gasita vre-o data in vre-o piramida. Marea majoritate au fost gasite in valea regilor. Concluzia arheologilor ... jefuitorii de morminte. Excluzand faptul ca in unele piramide au trebuit sa intre fortat, sa dinamiteze o cale de intrare pentru ca nu au gasit nici una, jefuitorii de morminte cumva au intrat, au luat placa de granit de zeci de tone de pe lacasul unde trebuia sa vina sarcofagul cica, au luat tot, inclusiv oasele (cu care ce naiba faceau), au pus placa de granit inapoi (cand au fsot gasite, nu vreau sa zic toate ca nu stiu sigur, dar majoritatea erau inchise), care te face sa te gandesti ca de ce ar face aia, si au iesit. Numai mie mi se pare absurd asta?

4) De asemenea, pe nici o piramida nu s-a gasit scris undeva numele faraonului pentru care cica a fost construita. Modalitatea prin care au dedus ei pentru cine era cica construita era dupa, perioada in care au crezut ei ca a fost construita piramida, perioada determinata dupa tot felul de oase gasite langa sau in apropiere si asa s-au gandit ei ca aia le-au construit, si au datat oasele. Asta pentru ca un monument ca ala nu se poate data. Poti sa datezi cat de veche e piatra, dar nu ai de unde sa stii cand a fost taiata si asamblat monumentul.

5) In nici o piramida nu s-au gasit hieroglife, si in nici un text egiptean nu scrie ca ei au construit piramidele. Oricine stie ca la egipteni le placea sa scripe peste tot, camerele mortuare din valea regilor si tot felul de alte locuri erau tapetate cu hieroglife si picturi, ziceau despre tot ce faceau si cum faceau, cum se spalau, cum mancau, cum faceau sex, si cum... de piramide au uitat sa zica? Vorbim de ceva care ar fii necesitat un efort enorm, si pe departe erau cele mai spectaculoase constructii din vremea aia, te-ai gandi ca ar mentiona undeva ceva de genul "Aaaa... apropo, am construit si piramidele". Spune cu taote astea in textele egiptene de niste monumente uriase, si cine zic ca le-au construit? Zeii Soarelui, carora le atribuie si faptul ca i-au invatat sa scrie, si multe altele.

Ce numiti surse serioase, Institutul de Arheologie, institutii guvernamentale, etc? Nu credeti ca aia ar putea zice orice vor ei sa credeti, pentru ca oricum stiu adevarul dar nu vor restul oamenilor sa stie, sau nici nu stiu si se autoconving in gasirea a tot felul de explicatii ridicole pentru cineva care gandeste si are putine cunostinte de matematica,inginerie, etc, pentru ca nu vor sa accepte ca paote gresesc? Cine crede orbeste declaratiile oficialilor fara sa le conteste, si fara sa le gandeasca, este inca o victima a manipularii, si cat timp marea majoritate a oamenilor sunt asa, nimica nu o sa se schimbe. Pentru ca la fel ca si cu evenimentul 9/11, desi sunt destui oameni de stiinta/ingineri care au dovedit contrariul, marea majoritate a oamenilor nu ii baga in seama pentru ca sunt prea orbiti de "adevarurile" spuse de oficiali.

necunoscut

1072 mesaje
Postat pe: 16 Septembrie 2010, ora 17:29

Da , pe undeva ai dreptate. Daca oamenii s-ar duce pe undeva prin unuvers si ar da de niste civilizatii cu mult in urma noastra ,poate ii ajutau sa faca multe , dar se pune intrebarea , daca gradul lor de pregatire era mai putin evoluat , cum sa faci constructii sau obiective, daca nu ai avea din ce? Si cum sa le foloseasca.Atunci faci niste piramide , uriasi, si altele ca marturie a trecerii lor pe acea planeta.La fel au facut si ei cu noi.Eram asa de `evoluati` ca nici nu si-au mai pus mintea cu noi , ne-au folosit pentru munca.

necunoscut

1072 mesaje
Postat pe: 16 Septembrie 2010, ora 17:51

De unde au americanii o asa tehnologie avansata , spui. Au cucerit zeci de triburi pe care lea subjugat si le-a luat aurul. De pilda indienii. Au folosit ca sclavi ,negrii din Africa si din alte parti..Au cumparat apoi forta de munca si `capete luminate`, ca aveau cu ce. au impanzit lumea cu agenti , si servicii secrete, care recrutau, oameni inteligenti si cu ce mai stiau si ei si cu ce au mai obtinut, au avansat tehnologic. Dar conditia lor a fost munca.S-au tinut de ea , cum se zice. A contat si disciplina. au in ceput sa se inarmeze si pe asta au pus accent cel mai tare, pentru intimidare. Nu ar fiexclus sa a uzim ca de fapt filmul star gate nu mai e de mult o fictiune sau star wars. Cat priveste pe rusi , la ei a fost mandria si ambitia. si patriotismul. Exemplul lupta de la Stalingrad din 1941 - 1943 au stiut si ei cum sa puna problema. au avut petrolul si gazele care i-au ajutat foarte mult. deci mai conteaza si unde te nasti si cum pui problema. La noi s-a pus altfel problema. Noi am stiut sa muncim singuri pamantul si nu nea interesat tehnologia si industria. Dar in schimb am fost pacaliti de multe popoare si neau cucerit sau ne-au luat si ce mai aveam. Adevarul e ca de la Burebistaincoace si de la cucerirea noastra de romani, nu prea n-ea mai suflat multi in ceafa. Am tinut cu dintii de glie. asa cum a fost Basarab, Mircea ,Stefan , Mihai, Cuza, dupa care incet incet am inceput sa cedam si sa ne supunem. Asa sau folosit de noi multi si in primul razboi si in al doilea. Asta e . `Ne-am nascut in locul nepotrivit`.

_ioana_dark_

167 mesaje

Postat pe: 16 Septembrie 2010, ora 21:01

De la: alex19_tm, la data 2010-09-16 15:43:54
De la: vaneamarin, la data 2010-09-15 20:05:24
De la: alex19_tm, la data 2010-09-15 16:18:10

Ce numiti surse serioase, Institutul de Arheologie, institutii guvernamentale, etc?

Ma bag si eu in discutie (asa ca sa ma razbun pentru ca mi-ai spus sa plec de pe topicul asta!) Nu e vorba doar despre ce spun arheologii. Poate din cine stie ce motive ti s-a pus pata pe ei nu si nu vrei sa-i crezi (asa, ca nu vrei tu). Insa e vorba de izvoare istorice pe care ori le ignori cu indaratnicie, ori nu le cunosti. De exemplu , Herodot (ca pe asta l-am citit si eu). In cartea sa *Istorii*, al doilea volum, povesteste cum au fost construite piramidele. Spune ca stie informatiile de la preotii egipteni. Ma intreb si eu de ce i-or fi spus aia numai chestii care se confirma arheologic si istoric despre regii egipteni, religia lor , piramidele pe care si le faceau, modul cum se facea o mumie (si toate astea cu detalii ample) si nu i-au spus ca piramide au fost facute de niste omuleti mici si verzi veniti din cer cu o nava mare si rotunda? Ce interes or fi avut aia sa ascunda adevarul? Ce interes o fi avut intreaga lume antica? Probabil o fi fost o conspiratie de-a egiptenilor intre ei sa nu spuna nimanui nimic despre extraterestrii si sa stie numai ei, asa ca sa zica lumea peste veacuri *Ia uite , domne, astia erau mai smecheri pentru ca doar ei stiau despre existenta altor civilizatii din afara pamantului*? Cum or fii inventat ei povesti ample despre cum au fost construite piramidele si le-or fi promovat intre ei, sub amenintarea ca cine va indrazni sa spuna adevarul va plati cu viata? Dar, nah! Uite ca europenii secolului XXI sunt mai destepti si s-au prins de adevar.

Auzeam mai demult o idee tot pe forumul acesta (Doamne, mare ti-e gradina!, Multe mi-a mai fost dat sa citesc pe aici) ca piramidele au fost construite de geto-daci, pentru ca egiptenii nu aveau cum sa stie ei niste chestii de inginerie asa de avansate pe care numai dacii le stiau la acea vreme. Imhotep provenea de undeva din Carpati, iar piramidele le-a construit impreuna cu oamenii sai daci pentru ca numai ei erau asa de puternici incat sa ridice pietrele alea. Egiptenii nu ar fii putut, insa desigur, ceea ce era imposibil pentru egipteni, era floare la ureche pentru mandrii si falnicii daci. Dar, daca e posibil ca piramidele sa fie construite de extraterestrii , e posibil si ca ele sa fie construite de geto-daci. Oricum ambele teorii sunt la fel de bine argumentate.

Cum ar spune Herodot, * Aici te las cu bine !* Cu siguranta domnul Venea Marin o sa-ti mai scrie si dansul cate ceva. Si daca mai stii tampenii la fel de mari ca asta cu extraterestrii si piramidele , mai scrie-le pe 9 am, ca ma distreaza mult sa-ti raspund.

_ioana_dark_

167 mesaje

Postat pe: 16 Septembrie 2010, ora 21:19

De la: Marin56, la data 2010-09-16 17:29:02
Da , pe undeva ai dreptate. Daca oamenii s-ar duce pe undeva prin unuvers si ar da de niste civilizatii cu mult in urma noastra ,poate ii ajutau sa faca multe , dar se pune intrebarea , daca gradul lor de pregatire era mai putin evoluat , cum sa faci constructii sau obiective, daca nu ai avea din ce? Si cum sa le foloseasca.Atunci faci niste piramide , uriasi, si altele ca marturie a trecerii lor pe acea planeta.La fel au facut si ei cu noi.Eram asa de `evoluati` ca nici nu si-au mai pus mintea cu noi , ne-au folosit pentru munca.

Domnule, Marin , nu mai credeti tot ce spun astia pe aici sau ce ati vazut in filme. Aia e pura fictiune (cum a fost si cu *Codul lui da Vinci*). Oamenii de multe ori inventeaza povesti ca sa vanda filmele mai bine . Daca ar fi fost vorba despre un documentar in care sa vorbeasca un arheolog foarte putina lume s-ar uitat pentru ca nu era ceva senzational. Insa asa, daca apar si extraterestrii pe acolo povestea devine brusc interesanta. Devenind interesanta, atrage mai multa lume, iar mai multa lume inseamna mai multi bani.
Sfatul meu nu este sa nu va mai uitati la astfel de filme. Un film interesant ne faca sa uitam de probleme pentru doua ore. Insa ce va sfatuiesc eu este sa acceptati actiunea din acel film ca si cum ar fi adevarata, nu ca fiind pur si simplu. Retineti cuvintele astea *ca si cum ar fi adevarata*. Adica sa constientizati ca de fapt nu este.!
Nu respingeti cu indaratnicie orice sfat pe motiv ca vine de la o persoana mai tanara. Cercetati mai intai sa vedeti daca e adevarat ce spun.

O seara placuta!

necunoscut

1072 mesaje
Postat pe: 17 Septembrie 2010, ora 09:28

Da cu tine ce au sailor?

VAM_CIURUIT

426 mesaje
Oras: Satu Mare

Postat pe: 17 Septembrie 2010, ora 09:31

De la: 9am188648, la data 2010-08-29 08:37:25
Eu cred ca , mai sunt civilizatii si chiar mai evoluate decat noi.

Asa cum noi PDL ul ,furam singuri si nu ne vad extraterestrii,suntem convinsi ca suntem singuri in Univers !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 17 Septembrie 2010, ora 10:36

De la: sailorjupiter, la data 2010-09-16 21:01:52 Cu siguranta domnul Venea Marin o sa-ti mai scrie si dansul cate ceva.

Ba nu o sa-i mai scriu nimic.Am cedat pe fond nervos.

necunoscut

1072 mesaje
Postat pe: 17 Septembrie 2010, ora 13:03

Cine te-a suparat nea Vanea?

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 17 Septembrie 2010, ora 13:07

De la: vaneamarin, la data 2010-09-17 10:36:12
De la: sailorjupiter, la data 2010-09-16 21:01:52 Cu siguranta domnul Venea Marin o sa-ti mai scrie si dansul cate ceva.

Ba nu o sa-i mai scriu nimic.Am cedat pe fond nervos.

Domnule Vanea!.................
alynutza27
acum 14 zile
Criza
KK-Maka
Criza
KK-Maka
Criza
KK-Maka
Criza
KK-Maka

In 2006 se cumparau case
Cu buletinu isi lua o plasma tot cretinu`
In 2010 o frecam la rece
S-a terminat,am consumat,dracu ne-a luat
Bugetul e-n galeata
Si tara-i scufundata
Ne-ntrebam de ce (e e)
Criza asta (ie ie)
Mult mai rea aici la noi
Si Udrea-i din plescoi

Si-au taiat salariile
KK-Maka (ee)
Fara bani n-ai ce sa faci
Ne mutam in copaci
Suntem ca maimutele
KK-Maka (ee)
Creste si inflatia
Exact ca-n Africa

E jale mare prin buzunare
Bota si Crin si-o trag putin si urla tare
Base-i cu barca, Boc e cu vaca
Remaniere,nici o placere doar KK-Maka
Toti o fac pe desteptii
Dar nu sunt decat frentzi
Ne-ntrebam de ce (e e)
Criza asta (ie ie)
Mult mai rea aici la noi
Si Udrea-i din plescoi

Si-au taiat salariile
KK-Maka (e e)
Ne mutam in copaci
Suntem ca maimutele
KK-Maka (ee)
Creste si inflatia
Exact ca-n Africa

A weel la ma gioni
Bigy, bigy mama
Wan e tu zet
A te fichi a ma gioni
Bigy,bigy mama
From is to west baieti
La palatu victoria
Vorbim ca in Africa
Asta-i jungla de la noi
Fara lei dar cu multi boi

S-au scumpit bananele
Le cojim si asta e
KK-Maka prin copaci
Urla ca maimutele
Toate sindicatele
Leul nostru-i de belea
Nu-i rege ca-n africa

Bugetarii KK-Maka
Asta-i jungla de la noi
Fara lei dar cu multi boi
Bugetarii KK-Maka
Uite si inflatia
Exact ca-n africa
Exact ca-n afrïca
Exact ca-n afrïca

www.youtube.com/watch?v=NNhel3c-oQE
Ascultati si relaxativa!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 17 Septembrie 2010, ora 13:30

De la: Marin56, la data 2010-09-17 13:03:15Cine te-a suparat nea Vanea?

Nea Marine,m-a suparat ideea ca daca romanii pot crede ca piramidele sunt facute de extraterestrii sau sunt baze pentru navele acestora,nu o sa o duca niciodata bine Romania. Inseamna ca Romanii pot crede ORICE ,si, cu cat este mai senzational,ilogic ,halucinant sau absurd un lucru,cu atat il accepta mai usor si mai bucurosi. Nu va ingrijoreaza ideea ca lucrurile normale,istoria normala ,logica si bunul simt sunt ignorate si se prefera senzationalul si utopiile, confundandu-se scenariile SF cu adevarurile stiintifice istorice?

Cam o chestie de genul asta m-a suparat nea Marine,o chestie de genul asta...

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 17 Septembrie 2010, ora 13:40

De la: vaneamarin, la data 2010-09-17 13:30:04

Nea Marine,m-a suparat ideea ca daca romanii pot crede ca piramidele sunt facute de extraterestrii sau sunt baze pentru navele acestora,nu o sa o duca niciodata bine Romania. Inseamna ca Romanii pot crede ORICE ,si, cu cat este mai senzational,ilogic ,halucinant sau absurd un lucru,cu atat il accepta mai usor si mai bucurosi. Nu va ingrijoreaza ideea ca lucrurile normale,istoria normala ,logica si bunul simt sunt ignorate si se prefera senzationalul si utopiile, confundandu-se scenariile SF cu adevarurile stiintifice istorice?

Piramidele sunt nave cosmice, cu care zboara extraterestrii noapttea pe intuneric, cu viteza luminii

necunoscut

1072 mesaje
Postat pe: 17 Septembrie 2010, ora 14:14

Asa o fi ,nea Vanea ,dar de ce amestecam politica cu acest subiect. Stiu si cu mahnire ca nu o ducem de loc bine, dar sa incercam si noi sa mai uitam de relelele noastre sa ne mai extindem si noi , adica sa mai facem si haz de necaz.In asta consta ideea. Stiu ca piramidele ale , cine le-o fi facut, nu are nici o legatura cu Romania. Dar Tema asta face loc de alt subiect. Poate dvs sunteti abatut si trist , si poate aveti toate motivele, dar hai o clipa sa uitam de ele. Adevarul ca nici eu nu o duc prea bine cu o pensie de boala de 6 mil . dar sper sa fie intr-o zi mai bine.Speranta moare ultima. Va place berea?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 17 Septembrie 2010, ora 15:38

hai, nu te supara ! mintea omeneasca poate sa si viseze si sa se avinte si in necunoscut ,nu numai sa fie practica....unii au imbinat atit de bine visarea cu practica, incit azi calatorim cu NAUTILUS,ul lui Jules Verne- mare visator, de altfel si SF.ist incurabil ....si am pasit pe Luna ! cine sa-si fi inchipuit ca ce "baliverne " scrie el vor deveni Realitate ? ....vorbim la telefon....intram in lumea cea mare cu ajutorul Netului si nu-s decit 70 ani de cind Isaac Asimov se "conversa" cu UNIVAC primul calculator si punea baza roboticii ! e minunat sa visezi ! de ce n-am visa ? P. S. aaaa, de altfel, eu ii consider pe marii scriitori de S.F. un fel de Cassandra a vremurilor moderne !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 17 Septembrie 2010, ora 15:42

De la: Marin56, la data 2010-09-17 14:14:27Asa o fi ,nea Vanea ,dar de ce amestecam politica cu acest subiect. Stiu si cu mahnire ca nu o ducem de loc bine, dar sa incercam si noi sa mai uitam de relelele noastre sa ne mai extindem si noi , adica sa mai facem si haz de necaz.In asta consta ideea. Stiu ca piramidele ale , cine le-o fi facut, nu are nici o legatura cu Romania. Dar Tema asta face loc de alt subiect. Poate dvs sunteti abatut si trist , si poate aveti toate motivele, dar hai o clipa sa uitam de ele. Adevarul ca nici eu nu o duc prea bine cu o pensie de boala de 6 mil . dar sper sa fie intr-o zi mai bine.Speranta moare ultima. Va place berea?

Nu sunt domnule Marin abatut si trist.Sunt doar nervos deoarece fac parte dintr-o grupare veche de oameni care au ca rol sa impiedice aflarea secretelor piramidelor (treburile alea cu extraterestrii implicati si cu destinatia constructiei-baza interstelara ),si vad ca a inceput sa rasufle adevarul si sa se cam prinda lumea. .Va trebui probabil sa ii omoram pe toti cei care STIU. .Maine cand sunteti acasa ?

Imi place domnule Marin berea (stiati ca o beau si cei care au lucrat la piramide ?!) ,vinul,sampagnia,cognacul,palinca,tuica,apa plata,sucul de portocale ,laptele batut si sucul de mere.Nu le iau insa simultan deoarece se stie din istorie (sunt multe marturii in acest sens) ca deranjeaza la stomac.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 17 Septembrie 2010, ora 15:45

De la: gabigabi, la data 2010-09-17 15:38:44

hai, nu te supara ! mintea omeneasca poate sa si viseze si sa se avinte si in necunoscut ,nu numai sa fie practica....unii au imbinat atit de bine visarea cu practica, incit azi calatorim cu NAUTILUS,ul lui Jules Verne- mare visator, de altfel si SF.ist incurabil ....si am pasit pe Luna ! cine sa-si fi inchipuit ca ce "baliverne " scrie el vor deveni Realitate ? ....vorbim la telefon....intram in lumea cea mare cu ajutorul Netului si nu-s decit 70 ani de cind Isaac Asimov se "conversa" cu UNIVAC primul calculator si punea baza roboticii ! e minunat sa visezi ! de ce n-am visa ? P. S. aaaa, de altfel, eu ii consider pe marii scriitori de S.F. un fel de Cassandra a vremurilor moderne !

Mintea omeneasca poate sa viseze cat si ce vrea ,este un lucru normal,firesc si laudabil..Cand insa cineva confunda visul cu realitatea, si SFul cu stiinta(cu istoria in acest caz),atunci exista o problema....

alex19_tm

68 mesaje

Postat pe: 17 Septembrie 2010, ora 18:22

Domnule Vanea Marin, cu toata stima va scriu si nu vreu sa jignesc pe nimeni. Dar problema e in continuare ca ignorati argumentele pe care le aduc. Sunteti binevenit sa le contestati cu dovezi daca puteti, nu ma supar. Dar atata timp cat numai bateti campii cu "ratiune", "istorie" si "logica", nu rezolvati nimica. Spuneti ca romanii pot sa creada orice. Pai asta fara dovezile de care vorbeam e la fel de valabil si invers, ca romanii neaga orice ca li se pare SF, pana SF-ul parcheaza in curtea casei, si poate si atunci au dubii. Dar cum am zis, atata timp cat nu aduceti dovezi contra argumentelor mele insirate in mesajul precedent, taota logica si ratiunea inclina spre ce zic eu, cu mult, singura chestie ce vine impotriva este scepticismul oamenilor fata de tot ce li se pare "SF". Tin sa va anunt ca nu sunt nici pe departe o persoana din aia care viseaza la teorii conspirationale si crede orice. Din contra, sunt o fire extrem de logica, si am terminat facultatea de inginerie mecanica deci nu vorbesc in necunostinta de cauza cu chestiile tehnice. Asa ca, citici mesajul de mai sus, adresati fiecare punct cu argumente logice care explica lucrul respectiv (nu baliverne din istorie, sau ce teorii a avut un individ), si o sa va dau dreptate fara nici o jena. Dar asta e pe departe cea mai logica explicatie pe care am gasit-o. Nu mi-e frica sa admit ca am gresit, dar experienta mi-a dovedit ca in 90% din situatii nu e cazul.

Cat pentru razbunatoarea domnisoara/doamna sailorjupiter, faptul ca Herodot a spus cum crede el ca au fost construite piramidele e o proba sustinatoare? Ma faci sa rad. A trait el pe vremea aia? Nu! Atunci de unde sa stie el ca au fost sau nu construite asa. Intra-adevar, de-a lungul istoriei o gramada de oameni au incercat sa isi dea cu presupusul in legatura cu piramidele, dar asta nu inseamna ca sunt adevarate. Piramidele au fsot construite cu asa de mult timp in urma ca nu prea exista istorie care sa arate ce s-a intamplat, doar textele lasate in urma. Cum am mai zis, pana si egiptenii antici de la o vreme nu au mai reusit sa construiasca piramide, toate (desi mult mai mici) se surpau inainte sa fie terminate). Si te contrazic... exista multe motive sa ascunda lumea asa ceva, in cazul in care ar stii asta, si de mult au fost destui care au sustinut ca ceva nu pusca si s-au impotrivit explicatiilor date de cei care le-au descoperit, dar lumea nici o data nu i-a luat in serios ca era prea "SF" pt mintea lor. Si pana la urma nici macar nu trebuie sa fii sigur ca o teorie e corecta in intregime, sau nici macar in parte, atata timp cat demonstreaza cum alta teorie e gresita ar trebui sa te puna pe ganduri.

Numai bine la toata lumea si nu va mai suparati ca viata e scurta ;)

Fosta membra 9am.ro

834 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 17 Septembrie 2010, ora 18:33

,,Munte insemnat de-atatea ere
Arhiva Sacra a vechilor Mistere.

Munte insemnat semnalu-i dat
Sa oferi lumii tot ce ai pastrat.

Iata-ma in Piramida Luminii Celeste, unde m-a condus Zen, ghidul meu spiritual, iar acolo ma atepta NVATATORUL.
L-am urmat, spre surprinderea mea, intr-o incapere despre a carei existenta inca nu stiam: Camera Nordica.
INVATATORUL a sppus:
- Te afli aici pentru a primi energie benefica. Trebuie sa stii ca energia benefica circula dinspre Nord spre Sud. Intotdeuna in clipele de repaos sau de odihna sa va asezati cu capul spre Nord (directia Nord-Sud, cand stati pe orizontala). Aceste energii benefice, care se deplaseaza pe directia Nord- Sud, sunt coordonate de entitati invizibile ochiului fizic, de entitati existente in Piramida Luminii Celeste, in aceasta camera, in camera Nordica. Tu, Melfior Ra, te afli aici pentru a ti se comunica cele ce urmeaza si se refera la o piramida nordica, cea mai nordica piramida aflata pe Terra. Aceasta piramida este foarte asemanatoare cu Piramida Luminii Celeste (cunoscuta ca Marea Piramida), doar ca Piramida Nordica este acoperita, este plina de viata, atat in interior cat si la exteriorul ei. Ea este de fapt cunoscuta ca munte, nu ca piramida. Ea se afla in Romania si se numeste Muntele Retezat. Acest munte ascunde in interiorul sau Taina Tainelor. Nu va trece multa vreme si se va scutura de scoarta care il acopera si va iesi la ivealaconstructia tainuita in interiorul muntelui. Dar aceasta la vremea potrivita. Inca nu este clipa prielnica dezvaluirii si dezvelirii acestei constructii si a ceea ce ascunde ea. Inca nu s-a ajuns la gradul de cunoastere, a priceperii si a perceperii a ceea ce ascunde Muntele Retezat.
Ceea ce se poate sesiza acum, este inalta vibratie care il razbate si care vine din interiorul muntelui, dar bineinteles ca nu oricui ii este dat sa poate simti si sesiza aceasta. Cei care sunt pregatiti sa perceapa vibratii inalte sunt invitati sa urce muntele, sa poposeasca pe platforma aflata pe ceea ce ar trebui sa fie varful lui si vor simti vibratiile echivalente cu cele simtite aici pe platforma Piramidei Luminii Cleste. Undele vibrationale sunt mai puternice atunci cand ceasurile orelor terestre indica orele 3.00 si orele 15.00, deci orele trei din zi si orele trei din noapte. De ce? Iti simt intrebarea, Melfior Ra, dar inca nu este timpul sa se stie aceasta acum. Trebuie sa se stie ca pe teritoriul Romaniei nu exista un loc asemanator, cu o vibratie atat de inalta, ca Muntele Retezat, fiindca, de fapt, acesta nu este un munte ci o constructie acoperita de pamant, constructie din timpuri foarte vechi, incat cei care au stiut aceasta au disparut de mult timp, precum si cei carora le-au fost transmise cele stiute despre acea constructie si astfel s-a pierdut cunoasterea aceea ce ascunde muntele.
Insa va veni vremea cand cele ce trebuiesc cunoscute vor fi descoperite. Asadar, Muntele Retezat ascunde Piramida Nordica, cea care formeaza de fapt crucea energetica vibratorie a Terrei si, dupa cum bine se stie, Nordul detine energie benefica. Crucea are ca terminatii cate o piramida. Pe Terra doar una dintre aceste piramide este cunoscuta si vizibila ochiului fizic, celelaltetrei fiind sub scoarta pamantului la diferite adancimi. Piramida principala care marcheaza crucea energetica telurica este Piramida Luminii Celeste, cunoscuta pana in prezent sub denumirea gresita de Marea Piramida sau Piramida lui Keops.
Aceasta si celelalte trei piramide pe care urmeaza sa le vezi, formeaza crucea energetica telurica a Terrei. Cei care nu pot face calatorii astrale sa se ridice, cu ajutorul aparatelor de zbor terestre, deasupra muntelui Retezat si sa priveasca Piramida Nordica. Vor simti vibratiile emise de aceasta. Cei care au avut posibilitatea sa priveascca si sa simta vibratiile Piramidei Luminii Celeste, vor fi uimiti de asemanarea si echivalentul vibratiilor celor doua piramide. Diferenta dintre cele doua piramide consta in viata care exista in interiorul Piramidei Luminii Celeste, desi nu se vede cu ochiul fizic si inexistenta ei in interiorul Piramidei Nordice, precum si viata exterioara a Piramidei Nordice inexistenta vietiidin exteriorul Piramidei Luminii Celeste. Piramida Luminii Celeste pre moarta, pe cand Piramida Nordica freamata de viata, de viata vegetala si animala, in exterior, atat se vede doar ochiului fizic. Ceea ce nu se vede cu ochiul fizic este viata din interiorul muntelui, de fapt din interiorul a ceea ce ascunde muntel. Cautati si cunoasteti legendele Muntelui Retezat, si astfel veti gasi, veti afla adevarul referitor la Taina Muntelui Retezat.
Apoi, INVATATORUL, m-a condus pe scara in spirala si am iesit din interiorul Piramidei Luminii Celeste, deasupra ei, pe platforma de acum cunoscuta, insa am poposit pe Floarea de Cristal.
Apoi INVATATORUL a spus:
- Priveste Cerul! Melfior Ra, vezi stelele? Vezu Luna si planetele existente in acest sistem solar? Toate sunt la picioarele mele. Trebuie sa stiti ca in Univers si in acest istem Solar sunt mai multe planete pe care exista entitati inteligente, unele vazute si unele nevazute de cei din Planul Fizic, de cei incorsetati in carne si oase. Nu sunteti singuri in Univers, nici in sistemul Solar ... Nu va trece mult timp si vei cunoaste viata de pe alte planete, dar pana vei putea ajunge acolo trebuie sa mai parcurgeti pasi in evolutia spirituala. Mai ai nevoie de cunoastere. Pentru a o dobandi, nu trebuie sa te opresti din drum ci sa te grabesti, sa grabesti pasii fara sa pierzi ceva din cele dobandite spiritual pana acum. Eu te astept si te voi ajuta. Tu stii ca esti discipolul meu, mai exact unul din discipolii mei din Planul Terestru. Cu bine, ne vom revedea in curand!
Si-a facut aparitia apoi Zen, ghidul meu superior in calatoriile astrale mai indepartate. M-a condus pana la intrarea in trup si mi-a comunicat, telepatic bine-inteles, sa nu-mi fie teama ca voi uita sau pierde din vedere sa scriu tot ce mi s-a comunicat, ca el imi va fi alaturi si imi va aminti la nevoie. Ceea ce a si facut si ii multumesc ..''

alex19_tm

68 mesaje

Postat pe: 17 Septembrie 2010, ora 18:34

P.S. Sunt chestii care nu au cum fii explicate daca nu luam in considerare nimica "SF". Pe langa piramide, tot in egipt sunt blocuri de granit de peste o mie de tone in greutate (statuia lu Ramses al nu stiu catuia, in jurul carua e construit Muzeul Ramses, si cateva din obeliscuri. 1000 de tone este de 5 ori mai mult decat ce putem noi ridica in zilele de azi cu cea mai mare macara terestra, si care nu poate sa se mute, ia numai containere din camioane, le pune pe vapor, si invers. Ori oamenii din acea vreme nici macar de scripete nu dispuneau, si nici de granit in lucul unde erau plasate acele monumente, granitul era adus de la o cariera de piatra la sute de mile in susul nilului. Nici macar nu trebuie sa crezi in teorii conspirationale sau povesti "SF" ca sa realizezi ca e imposibil ca oamenii din vremea aia sa fii facut asa ceva.

necunoscut

1072 mesaje
Postat pe: 17 Septembrie 2010, ora 18:37

De ce se tot repeta mesajele astea. Nea Vanea descoper in raspunsul dvs o usoara intonatie spre bascalie, sau ironie. Daca nu va face placere, si va supara dialogul meu cu dvs , nu va mai supar.Numai bine! , si cand beti o bere , va ganditi si la mine, ca eu nu mai am voie sa beau.

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CREDETI CA SUNTEM SINGURI IN UNIVERS ???...
Mergi la: