back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Credeti ca suntem singuri in univers ???...

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 13 Septembrie 2010, ora 16:51

De la: Megieee, la data 2010-09-13 16:21:14Deci nu suntem singuri in univers va spun eu !

Ok,pe tine si pe Mihail va cred deoarece imi sunteti simpatici. Pe restul insa vreau sa-i intreb cum dracu'se face ca pe pamant suntem singura specie inteligenta ?!(nu toti, dar am generalizat si eu in scop retoric) . Nu ma luati cu delfinii,albinele sau alte tampenii,topicul este prea serios ca sa-l stricam cu prostii. .Deci,daca suntem singura specie inteligenta pe Pamant de ce nu se poate sa fim si in Univers ?Nu vreti voi ?....

Raporteaza abuz de limbaj
9am037261

58 mesaje
Postat pe: 13 Septembrie 2010, ora 19:34

in univres nu stiu da in Romania DA

broscuta_super_verde

1273 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Septembrie 2010, ora 19:38

Greu de raspuns. Intr-un declic ne-am putea imagina ca undeva in univers materia primordiala a putut fi invartita de o forta asa incat sa existe viata. Mai mult....

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

834 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 13 Septembrie 2010, ora 19:50

De la: vaneamarin, la data 2010-09-13 16:51:15
De la: Megieee, la data 2010-09-13 16:21:14Deci nu suntem singuri in univers va spun eu !

Ok,pe tine si pe Mihail va cred deoarece imi sunteti simpatici. Pe restul insa vreau sa-i intreb cum dracu'se face ca pe pamant suntem singura specie inteligenta ?!(nu toti, dar am generalizat si eu in scop retoric) . Nu ma luati cu delfinii,albinele sau alte tampenii,topicul este prea serios ca sa-l stricam cu prostii. .Deci,daca suntem singura specie inteligenta pe Pamant de ce nu se poate sa fim si in Univers ?Nu vreti voi ?....

Din datele pe care le-ati aratat si le-ati descris cu lux de amanunte,cred ca intradevar sunteti singurul din univers,universul in care subzistati dumneavoastra!,

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 13 Septembrie 2010, ora 20:06

De la: Denis, la data 2010-09-13 19:50:05
De la: vaneamarin, la data 2010-09-13 16:51:15

Din datele pe care le-ati aratat si le-ati descris cu lux de amanunte,cred ca intradevar sunteti singurul din univers,universul in care subzistati dumneavoastra!,

Nu inteleg deloc cum ati ajuns la concluzia asta insa, din ceva experienta pe acest forum, nici nu imi bat capul cu asta .

Presupun ca vreti sa nu fim singuri in univers.Ok dom'le,recunosc ca este posibil sa nu fim singura forma de viata inteligenta din univers.Este insa posibil si sa fim. Ma deranjeaza doar afirmatiile categorice nebazate pe absolut nimic, indiferent de care parte sunt.Lucrurile sunt clare in acest moment .NU STIM SAU NU DACA IN AFARA DE TERRA MAI EXISTA ALTE FORME DE VIATA.Restul sunt speculatii...

nicugh25_gmail_com

43 mesaje
Postat pe: 14 Septembrie 2010, ora 10:03

Da. Suntem singuri ...........la prostie!

virtualworld

50 mesaje

Postat pe: 14 Septembrie 2010, ora 14:20

De la: alex19_tm, la data 2010-09-06 11:48:47
De la: virtualworld, la data 2010-09-05 19:58:20
De la: alex19_tm, la data 2010-09-05 19:30:18

Si cine zice ca extraterestrii au facut toate monumentele alea (monumente incredibile care nu au explicatie sunt peste tot in jurul lumii), si tot felul de "desene" ca sa isi faca simtita prezenta. In mod sigur nu asta a fost scopul. Toate alea au avut niste functii, serveau la ceva, reprezentau teorii, tehnologii, cine stie, pe care nu le intelegem acuma. Cat despre credibilitate, daca tu poti sa contesti ca tot ce am zis eu si ca defapt au fost construite toate de oameni acum 5000 - 10000 de ani, cand noi in zilele de azi, cu toata tehnologia nu putem, chiar nu mai are rost sa zic nimica :))

Mai da' extraterestrii astia nu aveau alta treaba decat sa construiasa niste mormane de pietre?
Daca piramidele au fost facute de extraterestrii de ce se gasesc piramide in toata lumea ... de ce se poate observa ca la inceput s-au construit piramide mai mici si cu o tehnica rudimentara ... apoi tehnica s-a perfectionat cu fiecare piramida construita ?

Daca oamenii ar ajunge pe alta planeta si ar gasi acolo o civilizatie in stadiul de epoca de piatra, s-ar apuca sa construiasca gramezi de pietre? Cam ilogic!

Daca vroiau sa faca o fapta buna si sa ajute cu ceva tehnologie pute sa face ceva mai util :
1) sa invete oamenii ca igiena e foarte importanta
2) sa ii invete sa construaisca o luneta + un microscop ... si sa le arate cum se vede lumea la microscop ... sa nu mai creada ca viermii apar spontan pe o bucata de carne
3) sa le arate ce a descoperit Pasteur mult mai tarziu

4) sa nu le dezvaluie nici o tehnologie ... doar sa le arate avantajele gandirii stiintifice ... sa le spuna ca daca o sa studieze lumea in stiintific o sa faca multe descoperiri car o sa schimbe viata pamantenilor pentru totdeauna

Daca se intampla asta si STIINTA devenea RELIGIA pe PAMANT de acum 5000 de ani am fi ajuns foarte departe. In loc de asta timp de mii de ani oamenii au cheltuit toti banii si toate resursele pentru lucruri nefolositoare :
1) biserici
2) idoli
3) statui ale unor zei inchipuiti
4) ritualuri tampite
4) clerul a "supt" FOARTE FOARTE FOARTE FOARTE FOARTE FOARTE FOARTE multi bani timp de mii de ani fara nici un folos. Ia gandeste-te daca in locul fiecarei biserici ar fi fost cate un LABORATOR, daca toti banii dati la BISERICI s-ar fi dat pentru CERCETARE.

EXTRATERESTRII puteau astfel influenta foarte mult viata pe pamant. Daca ii convingeau pe oameni, pe faraoni, pe regi ca daca vor da bani pentru STIINTA, CERCETARE, INVENTICA vor putea vindeca milioane de boli, vor trai de 2 ori mai mult, vor putea zbura ... atunci astazi eram in alt stadiu.

Dar se pare ca extraterestrii din diferite motive nu vor s intervina in civilizatia noastra. Si ne lasa sa ne descurcam singuri , cu puterile noastre, asa cum un profesor lasa elevul sa descopere singur rezolvarea unei probleme ... fara a interveni cu nici o indicatie.

Dumnezeu este ca Viitorul. Nimeni nu poate sti ce ne rezerva VIITORUL si nimeni nu stie ce vrea DUMNEZEU. Dar se gasesc destui smecheri care sa pretinda ca ei stiu si fara sa munceasca se imbogatesc (de obicei idioti care afirmau ca soarele se invarte in jurul pamantului)
Fosta membra 9am.ro

1670 mesaje
Postat pe: 14 Septembrie 2010, ora 14:51

Vanea
aici ai intrat pe teren minat!
Nu te aventura, daca nu esti informat!
Te apreciez la politica, dar aici stai si asculta, inainte ca sa faci afirmatii neintemeiate.
Da!
Mai sint 4 civilizatii mult mai avansate ca noi.
Ca nu sti tu, asta este altceva!
Sau ca nu vrei sa crezi.
Amirali, Generali, oameni de rind ( mii de ei) au fost martori.
Posturi de televiziune, radarul armatelor Lumii i-au vazut:
Belgia, Romania, America, Turcia, China, Canada, Rusia etc.

Nu se baga, zici?
Dar de unde au americanii cea mai avansata tehnologie? Si rusii la fel?

alex19_tm

68 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 14 Septembrie 2010, ora 15:32

De la: virtualworld, la data 2010-09-14 14:20:27
Si cine zice ca extraterestrii au facut toate monumentele alea (monumente incredibile care nu au explicatie sunt peste tot in jurul lumii), si tot felul de "desene" ca sa isi faca simtita prezenta. In mod sigur nu asta a fost scopul. Toate alea au avut niste functii, serveau la ceva, reprezentau teorii, tehnologii, cine stie, pe care nu le intelegem acuma. Cat despre credibilitate, daca tu poti sa contesti ca tot ce am zis eu si ca defapt au fost construite toate de oameni acum 5000 - 10000 de ani, cand noi in zilele de azi, cu toata tehnologia nu putem, chiar nu mai are rost sa zic nimica :))

Mai da' extraterestrii astia nu aveau alta treaba decat sa construiasa niste mormane de pietre?
Daca piramidele au fost facute de extraterestrii de ce se gasesc piramide in toata lumea ... de ce se poate observa ca la inceput s-au construit piramide mai mici si cu o tehnica rudimentara ... apoi tehnica s-a perfectionat cu fiecare piramida construita ?

Daca oamenii ar ajunge pe alta planeta si ar gasi acolo o civilizatie in stadiul de epoca de piatra, s-ar apuca sa construiasca gramezi de pietre? Cam ilogic!

Daca vroiau sa faca o fapta buna si sa ajute cu ceva tehnologie pute sa face ceva mai util :
2) sa ii invete sa construaisca o luneta + un microscop ... si sa le arate cum se vede lumea la microscop ... sa nu mai creada ca viermii apar spontan pe o bucata de carne

4) sa nu le dezvaluie nici o tehnologie ... doar sa le arate avantajele gandirii stiintifice ... sa le spuna ca daca o sa studieze lumea in stiintific o sa faca multe descoperiri car o sa schimbe viata pamantenilor pentru totdeauna

Daca se intampla asta si STIINTA devenea RELIGIA pe PAMANT de acum 5000 de ani am fi ajuns foarte departe. In loc de asta timp de mii de ani oamenii au cheltuit toti banii si toate resursele pentru lucruri nefolositoare :
1) biserici
2) idoli
4) ritualuri tampite
4) clerul a "supt" FOARTE FOARTE FOARTE FOARTE FOARTE FOARTE FOARTE multi bani timp de mii de ani fara nici un folos. Ia gandeste-te daca in locul fiecarei biserici ar fi fost cate un LABORATOR, daca toti banii dati la BISERICI s-ar fi dat pentru CERCETARE.

EXTRATERESTRII puteau astfel influenta foarte mult viata pe pamant. Daca ii convingeau pe oameni, pe faraoni, pe regi ca daca vor da bani pentru STIINTA, CERCETARE, INVENTICA vor putea vindeca milioane de boli, vor trai de 2 ori mai mult, vor putea zbura ... atunci astazi eram in alt stadiu.

Dar se pare ca extraterestrii din diferite motive nu vor s intervina in civilizatia noastra. Si ne lasa sa ne descurcam singuri , cu puterile noastre, asa cum un profesor lasa elevul sa descopere singur rezolvarea unei probleme ... fara a interveni cu nici o indicatie.

Se pare ca ignori tot ce spun, si o tii pe a ta. Ma gandesc serios daca mai are rost sa repet sau nu. Nu am zis si nimeni care sustine la fel nu crede ca au venit si au construit "mormane de pietre" asa ca sa fie. Cum am zis, indeplineau o functie pe care acuma nu o stiim. Au fost construite pentru oameni si cu oameni. Si tocmai ce zici tu ca o confirmare a ceea ce zici defapt e o proba contra :)) lol. Cum crezi ca asa s-au hotarat sa construiasca toti piramide? Peste tot in lume? Nu aveau cum sa comunice la vremea aia ca sa se vorbeasca ce sa construiasca. De ce nu au facut unii cuburi ... sau tetraedre? Da, sunt piramide mai "mici" si unele mai mari, dar nici care nu au tehnica rudimentara. Toate sunt incredibile ca exista. Si nu au fost cum zici tu din ce in ce mai mari.Marimile au variat mai mult ca sigur,dar nu se stie exact,pentru ca ghici ce,nu se stie cand au fost construite.Monumentele nu prea se pot data,pentru ca desi poti sa spui cat de veche e piatra,nu ai cum sa aflii cand a fost taiata/sculptata/asamblata intr-un monument.

Si zici ca nu ne-au ajutat cu asta? Nu ai de unde sa stii cu ce au ajutat, dar se pare ca erau mai avansati ca noi daca puteau sa construiasca chestii pe care noi nici pe departe nu putem :)) Cum s-a produs involutia asta de atunci, peste tot in lume daca nu a fost nici o influienta externa pentru sursa exploziei in evolutie din vremurile alea? In mod sigur au vazut ca puterea ne corupe, am devenit aroganti, au decis ca nu suntem pregatiti inca de asa tehnologie, si ne-au lasat apoi sa invatam pe propria piele, prin incercari si suferinte, pana o sa ajungem sa fim suficienti de responsabili incat sa fiim pregatiti pentru putere. Se stie si cand aproximativ s-a intamplat asta, nu stiu asa sa zic din minte, dar de la o vreme, egiptenii nu au mai reusit sa faca piramide. Au mai incercat sa faca cateva, mult mai mici, si toate se surpau cand nu erau nici pe departe terminate, ce sa mai vorbim sa reziste milenii. FAPT istoric. Ce s-a intamplat?si-au pierdut memoria toti?Eu zic ca numai dispuneau de o anumita tehnologie pentur care in primul rand nu erau ei responsabili ;)

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 14 Septembrie 2010, ora 16:11

De la: Will, la data 2010-09-14 14:51:28Vanea
Te apreciez la politica, dar aici stai si asculta, inainte ca sa faci afirmatii neintemeiate.
Da!
Sau ca nu vrei sa crezi.

Nu se baga, zici?

Eu sunt singurul si unicat in univers

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 14 Septembrie 2010, ora 17:59

De la: _KARPOV, la data 2010-09-04 16:50:43

Dumnezeu e singur in univers....noi nu suntem....

breeee, ce cujetare adinca scosesi din talica ....bravos !
da' nici el nu-i chiar singur, intrucit ii tinem noi de urit cu povestile noastre ,pe care si le spune tot el !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 14 Septembrie 2010, ora 18:24

De la: alex19_tm, la data 2010-09-14 15:32:42
De la: virtualworld, la data 2010-09-14 14:20:27

1) biserici
2) idoli
4) ritualuri tampite

Se pare ca ignori tot ce spun, si o tii pe a ta. Ma gandesc serios daca mai are rost sa repet sau nu. Nu am zis si nimeni care sustine la fel nu crede ca au venit si au construit "mormane de pietre" asa ca sa fie. Cum am zis, indeplineau o functie pe care acuma nu o stiim. Au fost construite pentru oameni si cu oameni. Si tocmai ce zici tu ca o confirmare a ceea ce zici defapt e o proba contra :)) lol. Cum crezi ca asa s-au hotarat sa construiasca toti piramide? Peste tot in lume? Nu aveau cum sa comunice la vremea aia ca sa se vorbeasca ce sa construiasca. De ce nu au facut unii cuburi ... sau tetraedre? Da, sunt piramide mai "mici" si unele mai mari, dar nici care nu au tehnica rudimentara. Toate sunt incredibile ca exista. Si nu au fost cum zici tu din ce in ce mai mari.Marimile au variat mai mult ca sigur,dar nu se stie exact,pentru ca ghici ce,nu se stie cand au fost construite.Monumentele nu prea se pot data,pentru ca desi poti sa spui cat de veche e piatra,nu ai cum sa aflii cand a fost taiata/sculptata/asamblata intr-un monument.

Si zici ca nu ne-au ajutat cu asta? Nu ai de unde sa stii cu ce au ajutat, dar se pare ca erau mai avansati ca noi daca puteau sa construiasca chestii pe care noi nici pe departe nu putem :)) Cum s-a produs involutia asta de atunci, peste tot in lume daca nu a fost nici o influienta externa pentru sursa exploziei in evolutie din vremurile alea? In mod sigur au vazut ca puterea ne corupe, am devenit aroganti, au decis ca nu suntem pregatiti inca de asa tehnologie, si ne-au lasat apoi sa invatam pe propria piele, prin incercari si suferinte, pana o sa ajungem sa fim suficienti de responsabili incat sa fiim pregatiti pentru putere. Se stie si cand aproximativ s-a intamplat asta, nu stiu asa sa zic din minte, dar de la o vreme, egiptenii nu au mai reusit sa faca piramide. Au mai incercat sa faca cateva, mult mai mici, si toate se surpau cand nu erau nici pe departe terminate, ce sa mai vorbim sa reziste milenii. FAPT istoric. Ce s-a intamplat?si-au pierdut memoria toti?Eu zic ca numai dispuneau de o anumita tehnologie pentur care in primul rand nu erau ei responsabili ;)

Inclin sa-ti dau dreptate si mai cred ca nici acum nu suntem inca in masura sa le intelegem tehnologia ! si mai cred ca isi dau seama si ei ca nu suntem pregatiti sa intram intro lume galactica....ca tot am revazut Star trek si Razboiul stelelor....prea mare decalajul ! e ca si cum am dori noi sa comunicam cu delfinii, de ex. ! putem sa-i studiem , sa-i dresam ,dar o comuniune nu se poate naste , ori ei nu doresc , cred....asa cred ....sa ne dreseze ,ci vor sa ajungem noi insine la un nivel mai inalt de constiinta ! ceea ce , se pare, mai dureaza !
- @ Vanea - de ce suntem singura fiinta constienta si cu constiinta pe Terra ? pai ,cred ca asta-i Scoala destinata special ptr. noi ptr. a invata sa devenim cetateni ai universului ! ....de altfel , in legendele, miturile si religiile Lumii se vorbeste despre EI in termeni de Ingeri, Zei, Serpi Inaripati, sau Sarpele biblic detinator al unor taine ce-i vor face pe Adam si Eva sa devina aidoma lui Dumnezeu daca-l vor asculta !
- as mai zice ca eu cred ca traim intrun univers paralel cu ei ; ca asa zisul "buric al pamintului " este un punct de trecere dintrun univers in altul si nu-i numai unul ! sunt mai multe si Romania are si ea buricul ei ....sau mai multe, dupa unii autori !

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 14 Septembrie 2010, ora 18:43

Da!
Sau ca nu vrei sa crezi.

Nu se baga, zici?

contacte intre pamanteni si alti locuitori ale altor planete au avut loc,inca nu suntem pregatiti din nici un punct de vedere pt.un contact la nivelul omului obisnuit,dar deja este lucru stiut ca ei sunt printre noi...

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

1253 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 14 Septembrie 2010, ora 18:54

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 14 Septembrie 2010, ora 19:18

Da!
Sau ca nu vrei sa crezi.

Nu se baga, zici?

Ma gandeam ca si-au facut ei singuri tehnologia aia avansata sau au mai furat de pe la romani cate ceva ..Nu se poa'?...Tu la urma urmelor de unde stii ca tehnologia aia avansata este de la extraterestrii?Ai accest la surse strict secrete de informatii sau scria pe produse ""made in Andromeda Galaxy"?

Oricum,eu recunoasc cinstit ca nu stiam ca mai exista 4 cilvilizatii mai avansate ca noi in unives .Ma bucur insa ca nu sunt suficient de avansate incat sa nu le detecteze radarele armatelor .

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 14 Septembrie 2010, ora 19:23

De la: XYW, la data 2010-09-14 18:43:24 deja este lucru stiut ca ei sunt printre noi...

Aici s-ar putea sa ai dreptate.Am vazut azi un cretin care ,dupa cum conducea,sigur nu avea cum sa fie pamantean.Ala s-a nascut si a crescut intr-o masina zburatoare Folosea altfel de reguli,ignora semnele pamantesti,emitea niste sunete ciudate metalice pe geam si parea ca vrea sa zboare la loc in galaxia lui...

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 14 Septembrie 2010, ora 19:29

De la: vaneamarin, la data 2010-09-14 19:23:53
De la: XYW, la data 2010-09-14 18:43:24 deja este lucru stiut ca ei sunt printre noi...

Aici s-ar putea sa ai dreptate.Am vazut azi un cretin care ,dupa cum conducea,sigur nu avea cum sa fie pamantean.Ala s-a nascut si a crescut intr-o masina zburatoare Folosea altfel de reguli,ignora semnele pamantesti,emitea niste sunete ciudate metalice pe geam si parea ca vrea sa zboare la loc in galaxia lui...

nea marine,ia baga talica o tira ochiu' p'aci

www.youtube.com/watch?v=FC3RShthHgA

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 14 Septembrie 2010, ora 19:45

De la: XYW, la data 2010-09-14 19:29:45
De la: vaneamarin, la data 2010-09-14 19:23:53

nea marine,ia baga talica o tira ochiu' p'aci

www.youtube.com/watch?v=FC3RShthHgA[/quote]

Mda,multumesc.Vrei sa ma uit pana la capat la Codul lui Oreste de pe LaBe1TV ca dovada ca exista extraterestrii ? Ce urmeaza ,sa ma pui sa ascult clarvazatorii de la OTV ?....

_ioana_dark_

167 mesaje

Postat pe: 14 Septembrie 2010, ora 19:51

LOOOOOL!!!!

Domnule Venea Marin , sunteti tare de tot!!!!

virtualworld

50 mesaje

Postat pe: 15 Septembrie 2010, ora 11:35

O tehnologie avansata bazata pe GRAMEZI DE PIETRE ? O TEHNOLOGIE AVANSATA dar fara sa stie cum sa conserve mancarea cand merg mult timp pe mare ? O TEHNOLOGIE AVANSATA dar nu stiua cum sa isi pastreze graul in hambare si cum sa-l aeriseasca si isi imbolnaveau copii ca prostii.
Credeau ca soarele se invarte in jurul pamantului.

Se poate vedea pe oasele oamenilor de rand din Egipt ca aveau o vai mama ei de viata. Ajungeau sa isi manance copii de foame si se inchinau la animale.

Cand ai TEHNOLOGIE AVANSATA nu mai ai nevoie de CLER, nu mai ai nevoie sa te inchini la mumii de animale, nu mai crezi ca fulgerul este o manifestare supranaturala.

Sper sa ajungeti toti sa traiti intr-o lume baza pe o asemenea SUPER TEHNOLOGIE.
Daca sunteti asa de siguri de tehnologia asta daca ati avea de ales sa traiti voi si copii vostrii in acele timpuri jurati cu mana pe inima ca ati alege sa traiti in acele tmpuri ? Cand o sa aibe copilul apendicita o sa il duceti la o GRAMADA DE PIETRE si o sa se vindece

Dumnezeu este ca Viitorul. Nimeni nu poate sti ce ne rezerva VIITORUL si nimeni nu stie ce vrea DUMNEZEU. Dar se gasesc destui smecheri care sa pretinda ca ei stiu si fara sa munceasca se imbogatesc (de obicei idioti care afirmau ca soarele se invarte in jurul pamantului)
_ioana_dark_

167 mesaje

Postat pe: 15 Septembrie 2010, ora 12:33

De la: virtualworld, la data 2010-09-15 11:35:27O tehnologie avansata bazata pe GRAMEZI DE PIETRE ? O TEHNOLOGIE AVANSATA dar fara sa stie cum sa conserve mancarea cand merg mult timp pe mare ? O TEHNOLOGIE AVANSATA dar nu stiua cum sa isi pastreze graul in hambare si cum sa-l aeriseasca si isi imbolnaveau copii ca prostii.

Se poate vedea pe oasele oamenilor de rand din Egipt ca aveau o vai mama ei de viata. Ajungeau sa isi manance copii de foame si se inchinau la animale.

Cand ai TEHNOLOGIE AVANSATA nu mai ai nevoie de CLER, nu mai ai nevoie sa te inchini la mumii de animale, nu mai crezi ca fulgerul este o manifestare supranaturala.

Sper sa ajungeti toti sa traiti intr-o lume baza pe o asemenea SUPER TEHNOLOGIE.
Daca sunteti asa de siguri de tehnologia asta daca ati avea de ales sa traiti voi si copii vostrii in acele timpuri jurati cu mana pe inima ca ati alege sa traiti in acele tmpuri ? Cand o sa aibe copilul apendicita o sa il duceti la o GRAMADA DE PIETRE si o sa se vindece

Da, nu mi-as dori sa traiesc in acele timpuri. Dar nici in America de azi unde e mult mai bine decat in Romania. Unde toata lumea are cate o masina super scumpa, casa si servicii banoase. Unde nu exista deloc saracie. Eu mi-as dori sa traiesc in lumea pentru care am fost nascuta. Adica in Romania sfarsitului de secol XX si inceputului de secol XXI. In orice alt loc din lume sau orice alta epoca m-as simti groaznic de straina. As avea mereu sentimentul ca locul meu nu e acolo; ca eu nu am fost crescuta pentru lumea asta. Daca m-as trezi intr-un asemenea loc as fi nefericita. Mi-as dori sa ma intorc cat mai repede acasa. Si asta e valabil pentru orice loc din lume indiferent ca e vorba de Egitpul Antic , Roma Antica, America de azi, China, Japonia etc. Iar, daca e valabil pentru mine, de ce nu ar fi si pentru oamenii din epoca antica? Tu te intrebi daca vreun roman de acum si-ar dori sa traiasca in Egiptul Antic, dar ia intreaba-te si invers. Oare vreaun egiptean de atunci si-ar dori sa traiasca in Romania de acum? Sa vada cum oameni ca tine isi bat joc pe un forum de lucrurile pe care le respecta el celmai mult; lucruri in numele carora ar fi in stare sa-si dea si viata?
Hai, fii serios! Lasa egiptenii in pace! Ce daca si-au construit piramide? De aia nu mai poti tu dormi la noapte? De mila *bietilor oameni* care ii ridicau morminte suveranului lor pe care il divinizau? E ridicol. Daca vrei sa afli ceva despre egipteni , citeste orice carte scrisa de M. Ciho. Poate ajungi sa-i intelegi si sa afli de ce au construit ei piramidele alea. Precis dupa ce o sa citesti macar o carte o sa renunti pentru tot restul vitetii tale la ideea cretina *Piramidele au fost construite de extraterestii*( Bai, acum serios! Nu mai scrieti prostii de astea pe forum ca rad si curcile de voi.)

Revenind la subiectul topicului. Nu exista niciun extraterestru. Mai lasati OTV-ul in pace! Treceti si voi pe alte canale. (Recomandarea mea ar fi Viasat History, dar nu stiu cati romani il prind!)

alex19_tm

68 mesaje

Postat pe: 15 Septembrie 2010, ora 16:08

De la: virtualworld, la data 2010-09-15 11:35:27O tehnologie avansata bazata pe GRAMEZI DE PIETRE ? O TEHNOLOGIE AVANSATA dar fara sa stie cum sa conserve mancarea cand merg mult timp pe mare ? O TEHNOLOGIE AVANSATA dar nu stiua cum sa isi pastreze graul in hambare si cum sa-l aeriseasca si isi imbolnaveau copii ca prostii.

Daca dispuneau de o anumita tehnologie pe care noi nu o avem in zilele de azi inseamna ca erau avansati tehnologic pe toate planurile :)) Si de unde stii ce credeau ei despre soare. Multe lucruri s-au pierdut de atunci deci daca mai incolo se credea asta, nu inseamna ca si ei credeau tot asta. Tu stiai ca in runiele unui oras aztec, nu mai stiu cum ii zice, Tichinitza, ceva de genul parca, exista multe piramide, cu nume specifice, piramida soarelui, piramida lunii, etc, prin care sunt descrise toate orbitele din sistemul nostru solar, inclusiv pluto, fiecare avand piramida sa. Toate astea au fost descoperite de un inginer care a fost trimis sa investigheze orasul. Deci eu zic ca stiau mai multe decat credem noi ca stiau. Sunt atatea chestii inexplicabile si care nu pusca si e imposibil sa fie coincidente toate. Trebuie sa fii foarte ignorant si incuiat sa sustii asta.

Pentru simplu fapt ca tu nu intelegi care ar fii putut fii scopul piramidelor de peste tot in lume, de ce au toate forma piramidala si nu orice altceva, daca nu poti sa iti imaginezi ca o anumita tehnologie care era utilizata in interior utiliza sau se baza pe forma piramidala, nu inseamna ca nu a fost asa. Deci nimeni nu zice ca piramida era tehnologia in sine, ci doar servea la aplicarea ei, si doar pentru ca nu intelegi ce ar putea fii nu inseamna ca nu e. La tot ce trebuie sa te gandesti e urmatorul fapt. In zilele de azi nu putem face multe lucruri ce au luat nastere atunci, cu toata tehnologia noastra, si nu eu zic asta, sunt lucruri declarate de ingineri din intreaga lume. Cum poti sa crezi atunci ca aia acum atata vreme au putut?E imposibil daca nu accepti ca "au fost ajutati". Nici macar nu trebuie sa gandesti mai departe, desi si mai departe sunt o gramada de lucruri care sustin chestia. Practic singurul argument "contra" e intrebarea ca de ce le-ar fii construit, si pt ca nu gasim motiv inseamna nu le-au construit extraterestrii si negam toate dovezile contra.

Gandeste-te asa... nu puteau sa vina si gata sa ne invete tot, pentru ca eram incapabili de a le intelege. Nu poti sa mergi la niste oameni primitivi si sa ii inveti medicina cand nici macar nu ai mijloacele pentru asta, si asa mai departe. Nu iti imagina ca ar fii venit si ne-ar fii explicat tot si nu mai era nici un gol in intelegerea noastra a lumii. In primul rand extraterestrii erau considerati zei, in textele egiptene si zice ca zeii soarelui i-au invatat sa scrie, sa vorbeasca, ei au construit piramidele. Lucruri pe care arheologii le-au interpretat cum au vrut. Inca o data revin, nu se stie cand au fost construite piramidele, pentru ca nu ai cum sa datezi asa un monument. Cum poti sa spui atunci ca oamenii de rand din vremea aia erau vai s-amar de ei? Si daca erau, cine zice ca puterea era pentru toti? Poate tocmai de aici au dedus ca nu suntem ppregatiti, k puterea corupe si "ne-au taiat macaroana".

Asa ca nici cand nu am zis ca oamenii din vremea aia erau mai evoluati ca noi si stiau tot. Pur si simplu ca staiu multe chestii care erau cu mult inaintea vremii si care nici acuma nu le stiim, ca evident au fost ajutati cand vezi asa un salt urias in tehnologie, cand vezi lucruri imposibil de facut pana in zilele de azi.

alex19_tm

68 mesaje

Postat pe: 15 Septembrie 2010, ora 16:18

De la: sailorjupiter, la data 2010-09-15 12:33:32

Da, nu mi-as dori sa traiesc in acele timpuri. Dar nici in America de azi unde e mult mai bine decat in Romania. Unde toata lumea are cate o masina super scumpa, casa si servicii banoase. Unde nu exista deloc saracie. Eu mi-as dori sa traiesc in lumea pentru care am fost nascuta. Adica in Romania sfarsitului de secol XX si inceputului de secol XXI. In orice alt loc din lume sau orice alta epoca m-as simti groaznic de straina. As avea mereu sentimentul ca locul meu nu e acolo; ca eu nu am fost crescuta pentru lumea asta. Daca m-as trezi intr-un asemenea loc as fi nefericita. Mi-as dori sa ma intorc cat mai repede acasa. Si asta e valabil pentru orice loc din lume indiferent ca e vorba de Egitpul Antic , Roma Antica, America de azi, China, Japonia etc. Iar, daca e valabil pentru mine, de ce nu ar fi si pentru oamenii din epoca antica? Tu te intrebi daca vreun roman de acum si-ar dori sa traiasca in Egiptul Antic, dar ia intreaba-te si invers. Oare vreaun egiptean de atunci si-ar dori sa traiasca in Romania de acum? Sa vada cum oameni ca tine isi bat joc pe un forum de lucrurile pe care le respecta el celmai mult; lucruri in numele carora ar fi in stare sa-si dea si viata?
Hai, fii serios! Lasa egiptenii in pace! Ce daca si-au construit piramide? De aia nu mai poti tu dormi la noapte? De mila *bietilor oameni* care ii ridicau morminte suveranului lor pe care il divinizau? E ridicol. Daca vrei sa afli ceva despre egipteni , citeste orice carte scrisa de M. Ciho. Poate ajungi sa-i intelegi si sa afli de ce au construit ei piramidele alea. Precis dupa ce o sa citesti macar o carte o sa renunti pentru tot restul vitetii tale la ideea cretina *Piramidele au fost construite de extraterestii*( Bai, acum serios! Nu mai scrieti prostii de astea pe forum ca rad si curcile de voi.)

Revenind la subiectul topicului. Nu exista niciun extraterestru. Mai lasati OTV-ul in pace! Treceti si voi pe alte canale. (Recomandarea mea ar fi Viasat History, dar nu stiu cati romani il prind!)

Alta minte incuiata si ignoranta. Milioane de oameni sunt fascinati de piramide pentru ca nimeni nu stie sigur de cine, cum si de ce au fost construite, si reactia ta e "lasa-i in pace, ce te doare"? Dupa mintea ta nu ar trebui sa intereseze nimica bizar in lumea asta si sa iti vezi doar de viata, sa traiesti de pe-o zii pe alta cu frustrarile in legatura cu propria viata. Si numai o perosoana extrem de arogant si plina de sina ar putea fii asa sigura de asa lucruri, cand nu exista nici o dovada concreta. Ti-as recomanda sa nu mai scrii pe acest forum, pentru ca acest forum e pentru oameni ce vor sa afle ami multe, sa dezbata si sa schmbe informatii.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 15 Septembrie 2010, ora 18:13

exista pe undeva o poveste scurta- proza scurta- care se cheama " Intilnirea din zori " ....este vorba de Zorii umanitatii cind, sosind o nava pe Terra ,citiva umanoizi se intilnesc pe o carare cu citiva calatori astrali care incearca un contact ,dar e imposibil si atunci le lasa citeva obiecte d'ale lor, cu speranta ca intro zi le vor descoperi utilitatea ....evident ca, in plan real intimplindu-se asemenea intilniri , obiectele, vorbele, cunostintele transmise de cei sositi de departe, au devenit obiect si motiv de cult ptr. bastinasi ....si templele mai ascund si azi mistere la care nu ajunge orice turist venit sa faca niscaiva poze sen-za-tio-naleee !

_ioana_dark_

167 mesaje

Postat pe: 15 Septembrie 2010, ora 19:53

De la: alex19_tm, la data 2010-09-15 16:18:10
De la: sailorjupiter, la data 2010-09-15 12:33:32

Alta minte incuiata si ignoranta. Milioane de oameni sunt fascinati de piramide pentru ca nimeni nu stie sigur de cine, cum si de ce au fost construite, si reactia ta e "lasa-i in pace, ce te doare"? Dupa mintea ta nu ar trebui sa intereseze nimica bizar in lumea asta si sa iti vezi doar de viata, sa traiesti de pe-o zii pe alta cu frustrarile in legatura cu propria viata. Si numai o perosoana extrem de arogant si plina de sina ar putea fii asa sigura de asa lucruri, cand nu exista nici o dovada concreta. Ti-as recomanda sa nu mai scrii pe acest forum, pentru ca acest forum e pentru oameni ce vor sa afle ami multe, sa dezbata si sa schmbe informatii.

Nu i-am spus sa nu mai citeasca nimic despre istoria egiptenilor, din contra. I-am facut chiar o sugestie de lectura. Uite aici cv-ul autorului pe care i l-am recomandat (si pe care il recomand oricui vrea sa afle mai multe despre egipteni www.unibuc.ro/ro/cdcv_mirciho_ro). Niciodata nu o sa vezi din partea mea un mesaj in care sa le spun oamenilor ceva de genul *nu mai cititi istorie*. Doamne fereste! Din contra, recomand oricui. Ceea ce i-am spus eu a fost sa nu le mai planga de mila, nu sa nu mai citeasca despre ei. A, si vei vedea ca unele lucruri se stiu sigur. Se cam stie cine a construit piramidele , in ce secole , din ce materiale, cu ce oameni , etc. Poate o sa afli si tu daca o sa incepi sa citesti si carti inteligente. Sigur nu vei gasi nicaieri in cartile domnului Ciho (care tine un curs de istoria Egiptului Antic la Universitatea Bucuresti, informatia ca extraterestrii au construit piramidele alea).

1)Nu am niciun fel de frustari legate de viata mea. Din contra, spuneam mai sus, ca nu mi-as dori nicio alta viata.
2) Nu-mi spune mie nimeni sa plec de pe niciun forum. Scriu pe ce forumuri vreau!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 15 Septembrie 2010, ora 20:05

De la: alex19_tm, la data 2010-09-15 16:18:10

Domnule Alex,am o veste pentru dumneavoastra.Dom'le ,de fapt se stie cum au fost facute piramidele, se stie si de cine au fost facute si se stie si de ce au fost facute.Pe bune ,nu glumesc. O minte care nu este "incuiata si ignoranta" asa cum va pretindeti dumneavoastra ,poate verifica aceste lucruri din surse serioase.Daca nu ma credeti,doar sa-mi spuneti despre care anume piramida nu stiti cum si de cine a fost facuta, ca va explic eu cu placere.Daca insa va intereseaza teoria conspiratiei si tineti la ea,atunci nu pot sa va ajut .

PS:Sa stiti ca si cel mai banal ghid de la piramide, STIE cum au fost facute si de cine. Va poate enumera si dovezile arheologice,va poate arata orasul in care stateau sclavii care lucrau la acele piramide (si la care inca lucreaza arheologii in prezent ) ,va poate explica experimentele precedente realizarii marilor piramide (Sakkara) .Probabil insa dumneavoastra va ganditi ca toti se inseala si ca ...trebuie sa fie cava mai subtil sau pur si simplu MAI PALPITANT...

Fosta membra 9am.ro

2146 mesaje

Postat pe: 15 Septembrie 2010, ora 23:33

Da , sunt doar eu in univers ! Voi nu existati....sunteti doar niste simple avatare !

originala ...nu-mi plac copiile .
necunoscut

1072 mesaje
Postat pe: 16 Septembrie 2010, ora 10:51

Cred ca nu suntem singuri, dar ca nu vom ajunge prea curand , sa ne intalnim si cu altii... cat priveste piramidele au avut rolul lor `strategic` de morminte si de baza de lansare sau aterizare ,a altor nave extraterestre , si poate si altele....faptul ca au fost calculate foarte bine ,la acea vreme ,ne da de gandit.Deci ele au fost construite la indemnul -sa zic asa- daca nu chiar , la ordinul acelor, extrterestrii... ca doar aveau mana de lucru destula....

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 16 Septembrie 2010, ora 11:05

De la: Marin56, la data 2010-09-16 10:51:12i... cat priveste piramidele au avut rolul lor `strategic` de morminte si de baza de lansare sau aterizare ,a altor nave extraterestre , si poate si altele....faptul ca au fost calculate foarte bine ,la acea vreme ,ne da de gandit.Deci ele au fost construite la indemnul -sa zic asa- daca nu chiar , la ordinul acelor, extrterestrii... ca doar aveau mana de lucru destula....

Cum anume puteau servi domnule Marin piramidele drept baze de lansare sau aterizare a unor nave extraterestre ?

necunoscut

1072 mesaje
Postat pe: 16 Septembrie 2010, ora 11:51

Dar in `star gate `cum puteau.... orce poate fi posibil. Depinde de forma navei. stiu ce o sa spuneti ca m-am uitat la prea multe filme sf , si asa este. oricum un rol il aveau sigur.iar cele 7 minuni ala lumii nu sunt facute de oameni sau mai bine zis , de oamenii nostri si ajutati si de `ei` , folosind tehnologii avansate.

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CREDETI CA SUNTEM SINGURI IN UNIVERS ???...
Mergi la: