back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Credeti ca suntem singuri in univers ???...

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 9 Septembrie 2010, ora 23:00

De la: 9am178850, la data 2010-09-07 18:13:43
De la: 9am242100, la data 2010-09-07 04:59:31Exact asa a fost scornita si snoava cu Dumnezeu ,pentru credinta....oarba !

Dar in existenta unei forte superioare care ne coordoneaza crezi????

Nimeni nu-ti poate impune credinta...in DUMNEZEU...

E simplu...CREZI...sau ..NU CREZI

Eu una cred

Raporteaza abuz de limbaj
GINA
flaviucolt

11 mesaje
Postat pe: 9 Septembrie 2010, ora 23:54

iti dai seama ce bine s-au ascuns daca nu au dat nici un semn

flaviucolt

11 mesaje
Postat pe: 9 Septembrie 2010, ora 23:57

snoava poti sa spui de operele lui Creanga dar nu de Dumnezeu , astia tot gasesc dovezi ca a existat Isus si tu vb de snoave, dar intr-un fel nu ma mira ca pt unii si daca ar veni cineva din morti sa le zica si tot nu ar crede

flaviucolt

11 mesaje
Postat pe: 10 Septembrie 2010, ora 00:03

nu te doare mintea sa spui aberatii ca astea?

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 10 Septembrie 2010, ora 13:17

De la: flaviucolt, la data 2010-09-09 23:54:37iti dai seama ce bine s-au ascuns daca nu au dat nici un semn

Ba au facut unul..................cu degetul

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 10 Septembrie 2010, ora 18:50

De la: Tramp, la data 2010-09-10 13:17:16
De la: flaviucolt, la data 2010-09-09 23:54:37iti dai seama ce bine s-au ascuns daca nu au dat nici un semn

Ba au facut unul..................cu degetul

O, tu si acum esti obsedat de ,,cel cu degetul''??

CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 11 Septembrie 2010, ora 01:15

NU SUNTEM SINGURI.

geo_man91

12 mesaje
Postat pe: 11 Septembrie 2010, ora 12:00

Cea mai mare prostie a oamenilor moderni este ca nu mai au credinta in Dumnezeu si ca daca au un dram de pregatire scolara le stiu pe toate , un lucru lor le scapa ca pierd din intelepciune . Mari intelepti s-au ca sa spun intelepti timpurilor nu deveneau asa de aroganti ca cei ce au dupa cum am spus o cat de cat pregatire scolara . Nu suntem singuri in univers si bibliea spune clar ca nu suntem singuri .

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 11 Septembrie 2010, ora 12:45

De la: geo_man91, la data 2010-09-11 12:00:32Cea mai mare prostie a oamenilor moderni este ca nu mai au credinta in Dumnezeu si ca daca au un dram de pregatire scolara le stiu pe toate , un lucru lor le scapa ca pierd din intelepciune . Mari intelepti s-au ca sa spun intelepti timpurilor nu deveneau asa de aroganti ca cei ce au dupa cum am spus o cat de cat pregatire scolara . Nu suntem singuri in univers si bibliea spune clar ca nu suntem singuri .

Ai dreptate ...nu suntem singuri ....oamenii au uitat de zeii din Olimp....!

anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Postat pe: 11 Septembrie 2010, ora 12:58

De la: _KARPOV, la data 2010-09-11 12:45:57
De la: geo_man91, la data 2010-09-11 12:00:32Cea mai mare prostie a oamenilor moderni este ca nu mai au credinta in Dumnezeu si ca daca au un dram de pregatire scolara le stiu pe toate , un lucru lor le scapa ca pierd din intelepciune . Mari intelepti s-au ca sa spun intelepti timpurilor nu deveneau asa de aroganti ca cei ce au dupa cum am spus o cat de cat pregatire scolara . Nu suntem singuri in univers si bibliea spune clar ca nu suntem singuri .

Oamenii nu au uitat nici de vremurile cand Dumnezeu cobora pe pamant... ...ma rog nu toti....

Dar se vorbea de viata actuala....

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 11 Septembrie 2010, ora 13:00

De la: 9am178850, la data 2010-09-11 12:58:20
De la: _KARPOV, la data 2010-09-11 12:45:57

Oamenii nu au uitat nici de vremurile cand Dumnezeu cobora pe pamant... ...ma rog nu toti....

Dar se vorbea de viata actuala....

Barfe !....nu pune si tu la inima tot ce se spune.....

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Septembrie 2010, ora 04:11

De la: TEPARUL, la data 2010-09-11 01:15:00NU SUNTEM SINGURI.

Si citi sinteti, daca nu e cu suparare?

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

1670 mesaje
Postat pe: 12 Septembrie 2010, ora 04:37

4 civilizatii stiute si 18 presupuse
indrazneste cineva sa ma contrazica? HA

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 Septembrie 2010, ora 04:51

Eu mai stiam de vreo 5 nestiute.....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

1670 mesaje
Postat pe: 12 Septembrie 2010, ora 04:55

NASA, calculind stelele-sorii- vazuti, si bagind in ecuatie sistemele solare din galaxie, si universurile respectiv galaxiile invecinate, a ajuns la concluzia 18.
Posibil ca unele civilizatii sa fie inca in dezvoltare, dar 4 sint avansate!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 Septembrie 2010, ora 05:02

Sint de acord cu tine Emil.

Fosta membra 9am.ro

834 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 12 Septembrie 2010, ora 10:08

Omenirea "trebuie s� evite" �nt�lnirea cu extratere�trii
:

,,Este aproape cert c� exist� inteligen�� extraterestr�, consider� astrofizicianul Stephen Hawking.

* Succes al primului zbor al unei navete spa�iale turistice Succes al primului zbor al unei navete spa�iale turistice - Conține video
* Prima rachet� rom�neasc� �n Cosmos peste c�teva zile. Prima rachet� rom�neasc� �n Cosmos peste c�teva zile. - Conține audio
* O nou� rachet� NASA efectueaz� primul zbor
* Dumitru Prunariu �n direct la �Rom�nia, �mpreun�

Gravura lansat� �n spa�iu cu misiunea Pioneer 10.

Celebrul om de �tiin�� britanic Stephen Hawking a declarat pentru o nou� serie de documentare realizate de Discovery Channel c� presupunerea privind existen�a vie�ii inteligente �n spa�iu este "perfect ra�ional�".

Oamenii nu trebuie �ns� s� caute contactul cu extratere�trii, avertizeaz� Stephen Hawking, pentru c� ace�tia ar putea vizita P�m�ntul doar pentru exploatarea unor resurse.

"Dac� extratere�trii ar ajunge pe P�m�nt, rezultatul ar fi foarte asem�n�tor cu descoperirea Americii de c�tre Columb", este de p�rere astrofizicianul. El a ad�ugat c� "descoperirea s-a terminat r�u pentru popula�ia indigen� din America".

Stephen Hawking spune c� omenirea ar trebui s� renun�e la �ncerc�rile de a comunica cu fiin�e inteligente de pe alte planete. El a explicat c� "este suficient s� analiz�m comportamentul nostru pentru a �n�elege c� �nt�lnirea cu alte fiin�e inteligente nu este ceva pe care oamenii s� o doreasc�".

P�n� acum au fost lansate semnale radio pentru a fi recep�ionate de alte posibile fiin�e inteligente. De asemenea, au fost lansate �n spa�iu mesaje pe diverse suporturi pe care - se sper� - c� extratere�trii le-ar putea �n�elege dac� le recep�ioneaz�.

Unul dintre primele proiecte legate de contactarea unor fiin�e extraterestre inteligente a fost trimiterea �n 1972 a unor pl�ci aurite de aluminiu gravate cu diverse simboluri �n cadrul programelor spa�iale Pioneer 10 �i Pioneer 11.

Pe plac� apar siluetele unui b�rbat �i a unei femei, pozi�ia Soarelui �n galaxie �i poyi�ia P�m�ntului �n sistemul solar. Se extimeaz� c� placa va rezista un miliard de ani. Ultima dat� c�nd sonda spa�ial� Pioneer 10 a putut fi contactat� a fost �n anul 2003.''

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 Septembrie 2010, ora 20:30

Dupa ce dam noroc cu ei, le dam cu bombardaeau in cap, si se rezolva. Asta ca sa nu ne dea ei, noua.

DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 12 Septembrie 2010, ora 21:41

De la: Denis, la data 2010-09-12 10:08:23Omenirea "trebuie s� evite" �nt�lnirea cu extratere�trii
:

,,Este aproape cert c� exist� inteligen�� extraterestr�, consider� astrofizicianul Stephen Hawking.

* Succes al primului zbor al unei navete spa�iale turistice Succes al primului zbor al unei navete spa�iale turistice - Conține video
* Prima rachet� rom�neasc� �n Cosmos peste c�teva zile. Prima rachet� rom�neasc� �n Cosmos peste c�teva zile. - Conține audio

Celebrul om de �tiin�� britanic Stephen Hawking a declarat pentru o nou� serie de documentare realizate de Discovery Channel c� presupunerea privind existen�a vie�ii inteligente �n spa�iu este "perfect ra�ional�".

Oamenii nu trebuie �ns� s� caute contactul cu extratere�trii, avertizeaz� Stephen Hawking, pentru c� ace�tia ar putea vizita P�m�ntul doar pentru exploatarea unor resurse.

"Dac� extratere�trii ar ajunge pe P�m�nt, rezultatul ar fi foarte asem�n�tor cu descoperirea Americii de c�tre Columb", este de p�rere astrofizicianul. El a ad�ugat c� "descoperirea s-a terminat r�u pentru popula�ia indigen� din America".

Stephen Hawking spune c� omenirea ar trebui s� renun�e la �ncerc�rile de a comunica cu fiin�e inteligente de pe alte planete. El a explicat c� "este suficient s� analiz�m comportamentul nostru pentru a �n�elege c� �nt�lnirea cu alte fiin�e inteligente nu este ceva pe care oamenii s� o doreasc�".

P�n� acum au fost lansate semnale radio pentru a fi recep�ionate de alte posibile fiin�e inteligente. De asemenea, au fost lansate �n spa�iu mesaje pe diverse suporturi pe care - se sper� - c� extratere�trii le-ar putea �n�elege dac� le recep�ioneaz�.

Unul dintre primele proiecte legate de contactarea unor fiin�e extraterestre inteligente a fost trimiterea �n 1972 a unor pl�ci aurite de aluminiu gravate cu diverse simboluri �n cadrul programelor spa�iale Pioneer 10 �i Pioneer 11.

Pe plac� apar siluetele unui b�rbat �i a unei femei, pozi�ia Soarelui �n galaxie �i poyi�ia P�m�ntului �n sistemul solar. Se extimeaz� c� placa va rezista un miliard de ani. Ultima dat� c�nd sonda spa�ial� Pioneer 10 a putut fi contactat� a fost �n anul 2003.''

Hawking are dreptate doar in masura in care acei extraterestri ar avea mentalul nostru, dar ei pot fi foarte diferiti, sau in masura in care accesul la intinderile universului nu itischimba perspectiva suficient incat sa nu ai nevoie sa invadezi alte plantete locuite de alte civilizatii

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 12 Septembrie 2010, ora 21:48

De la: Denis, la data 2010-09-12 10:08:23Omenirea "trebuie s� evite" �nt�lnirea cu extratere�trii
:

pt sanatatea dumneavoastra respectati mesele principale ale zilei, evitati consumul de sare, zahar si grasimi si intalnirile cu extraterestrii !!

Daniela
9am242215

14 mesaje
Postat pe: 12 Septembrie 2010, ora 21:49

De la: 9am188648, la data 2010-08-29 08:37:25
Eu cred ca , mai sunt civilizatii si chiar mai evoluate decat noi.

Sigur ca suntem singurii ,ca doar intre noi ne macelarim !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 Septembrie 2010, ora 21:54

De la: DanubianKnight, la data 2010-09-12 21:41:41
:

Hawking are dreptate doar in masura in care acei extraterestri ar avea mentalul nostru, dar ei pot fi foarte diferiti, sau in masura in care accesul la intinderile universului nu itischimba perspectiva suficient incat sa nu ai nevoie sa invadezi alte plantete locuite de alte civilizatii

Cind ai o asemenea perspectiva ca in cosmos, se termina cu modul de gindire posesiv.

9am242215

14 mesaje
Postat pe: 12 Septembrie 2010, ora 22:02

De la: Will, la data 2010-09-12 04:37:594 civilizatii stiute si 18 presupuse
indrazneste cineva sa ma contrazica? HA [/quotPai cine sa te contrazica daca suntem unici in Univers ?Poate cind vor creste aripi la oameni ,va fi populat vazduhul ,pina atunci doar "SF"

mihai_suhani

68 mesaje
Oras: Satu Mare

Postat pe: 13 Septembrie 2010, ora 08:54

Intrebarea seamana foarte mult cu intrebarea; - Exista Dumnezeu? Unii spun ca nu si aduc ca argumente legile universale ale fizicii, cum ar fi legea atractiei universale. Din randul lor fac parte si eu. Altii sustin existenta divinitatii dar nu pot sa aduca nici un argument inafara de credinta.Tot asa si cu existenta vietii in univers. Din miliardele de posibilitati ( planete asemanatoare Terrei) cred ca exista viata pe alte planete dar deocamdata nu exista o dovada credibila. Deci este vorba tot de credinta. Sunt insa convins ca viitorul mai mult sau mai putin indepartat va da un raspuns cert la aceasta intrebare la fel ca si la cealalta intrebare fundamentala privind existenta sau nu a divinitatii.

alex19_tm

68 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 13 Septembrie 2010, ora 14:46

De la: mihai_suhani, la data 2010-09-13 08:54:10Intrebarea seamana foarte mult cu intrebarea; - Exista Dumnezeu? Unii spun ca nu si aduc ca argumente legile universale ale fizicii, cum ar fi legea atractiei universale. Din randul lor fac parte si eu. Altii sustin existenta divinitatii dar nu pot sa aduca nici un argument inafara de credinta.Tot asa si cu existenta vietii in univers. Din miliardele de posibilitati ( planete asemanatoare Terrei) cred ca exista viata pe alte planete dar deocamdata nu exista o dovada credibila. Deci este vorba tot de credinta. Sunt insa convins ca viitorul mai mult sau mai putin indepartat va da un raspuns cert la aceasta intrebare la fel ca si la cealalta intrebare fundamentala privind existenta sau nu a divinitatii.

Corect pe de-o parte, incorect pe alta parte. Practic nimica in stiinta nu se stie cu exactitate si nu e sigur. Este cea mai puna presupunere a noastra pana in momentul de fata, pana eventual vine o teorie care suprascrie totul. Un om de stiinta trebuie sa fie foarte arogant sa sustina ca lucrurile in stiinta sunt sigure. DAR, ca o teorie sa iti serveasca, nu trebuie sa fie 100% sigura. Trebuie doar sa isi serveasca scopul practic, iar pentru tragerea unor concluzii din nou, nu e nevoie de certitudine. Exista unelte ca statistica matematica si logica care valideaza raspunsuri ca fiin mai mult sau mai putin probabile. Chiar si la ceva cu probabilitate foartea mare (cum am zis... practit totul e o probabilitate, nu e absolut nimic sigur), exista si posibilitatea sa fie gresit. SI sa fie 1 din 1 mil sansa, ea exista. Dar nu este nici pe departe o treaba de credinta fara nimica concret,cum este religia.

marymar

3 mesaje
Postat pe: 13 Septembrie 2010, ora 15:07

De la: alex19_tm, la data 2010-09-05 18:54:12
De la: 9am187761, la data 2010-09-05 16:43:25In MegaCosmos sunt Miliarde de Galaxii cu sisteme solare ca al nostru.Tatal nostru care esti in Ceruri-adica mai multe civilizatii Extraterestre.Numai Creatorul stie cate sunt..Vad multi oameni fara credinta in Dumnezeu Creatorul.Mare pacat.Treziti-va din Somnul cel de moarte.

Eu zic sa te trezesti tu din visul si ignoranta in care traiesti. De ce sa crezi in ceva cand nu ai absolut nici o dovada? Si nu zii ca lumea noastra, universul etc e dovada, ca e ca si cum ai spune cand gasesti un om mort ca a fost asasinat. Nu ai de unde sa stii. Noi avem cunostiintele necesare sa investigam ce s-a intamplat si sa vedem daca a fost asasinat, omorat din culpa, s-a sinucis, a murit de boala, sau din cauze naturale. Problema cu universul si cu noi, viata, nu avem raspunsuri concrete inca, dar pt acest motiv sa declari ca o divinitate e responsabila pentru tot e comoditate in gandire si e ceea ce ne-a tinut in urma multa vreme si inca ne mai tine. In primul rand, de unde ai aflat de Dumnezeu? De la parinti, care au aflat de la parintii lor, si asa mai departe, si totul este aflat din biblie. Iar biblia a fost scrisa de oameni. Cand stii cat de corupti si manipulatori, uneori nebuni, sunt oamenii, cum poti sa crezi orbeste asa niste aberatii total nedovedite, si pana una alta deseori dovedit contrariul. Asta nu dovedeste decat ca esti o drona spalata pe creier care nu face decat sa repete informatiile auzite de la altii.

Toate religiile din lume la un loc sunt mai putin valoroase decat o gramada de balegar (aia serveste macar la ceva bun, ingrasa pamantul), si au facut mai mult rau decat bine. Cat despre credinta proprie... de ce sa te obosesti? Pentru ca tot nu e nici o dovada (decat daca ti-a vorbit personal, caz in care cred ca ar fii mai bine sa faci o vizita la psihiatru), si atunci de ce simti nevoia sa umplii un gol in intelegerea ta cu o fictiune, care si daca exista, nu vrea nimica, nici macar nu e constient de existenta ta, pentru ca e o entitate care guverneaza legile universului, nu o fiinta personala. Nu are nume, nu judeca, nu pedepseste, nu asculta rugaciuni, nu rasplateste, nu gandeste, doar exista.

Asa ca ar trebui sa nici nu ne mai gandim la asta, sa cautam logica in in cunoastere, si sa explicam lumea prin ratiune, pentru ca e singurul lucru real si cu impact asupra noastra. Asta pentru ca daca era dupa credinciosi, am fii fost inca in evul mediu.

marymar

3 mesaje
Postat pe: 13 Septembrie 2010, ora 15:09

De la: mary17musa, la data 2010-09-13 15:07:15
De la: alex19_tm, la data 2010-09-05 18:54:12
De la: 9am187761, la data 2010-09-05 16:43:25In MegaCosmos sunt Miliarde de Galaxii cu sisteme solare ca al nostru.Tatal nostru care esti in Ceruri-adica mai multe civilizatii Extraterestre.Numai Creatorul stie cate sunt..Vad multi oameni fara credinta in Dumnezeu Creatorul.Mare pacat.Treziti-va din Somnul cel de moarte.

Eu zic sa te trezesti tu din visul si ignoranta in care traiesti. De ce sa crezi in ceva cand nu ai absolut nici o dovada? Si nu zii ca lumea noastra, universul etc e dovada, ca e ca si cum ai spune cand gasesti un om mort ca a fost asasinat. Nu ai de unde sa stii. Noi avem cunostiintele necesare sa investigam ce s-a intamplat si sa vedem daca a fost asasinat, omorat din culpa, s-a sinucis, a murit de boala, sau din cauze naturale. Problema cu universul si cu noi, viata, nu avem raspunsuri concrete inca, dar pt acest motiv sa declari ca o divinitate e responsabila pentru tot e comoditate in gandire si e ceea ce ne-a tinut in urma multa vreme si inca ne mai tine. In primul rand, de unde ai aflat de Dumnezeu? De la parinti, care au aflat de la parintii lor, si asa mai departe, si totul este aflat din biblie. Iar biblia a fost scrisa de oameni. Cand stii cat de corupti si manipulatori, uneori nebuni, sunt oamenii, cum poti sa crezi orbeste asa niste aberatii total nedovedite, si pana una alta deseori dovedit contrariul. Asta nu dovedeste decat ca esti o drona spalata pe creier care nu face decat sa repete informatiile auzite de la altii.

Toate religiile din lume la un loc sunt mai putin valoroase decat o gramada de balegar (aia serveste macar la ceva bun, ingrasa pamantul), si au facut mai mult rau decat bine. Cat despre credinta proprie... de ce sa te obosesti? Pentru ca tot nu e nici o dovada (decat daca ti-a vorbit personal, caz in care cred ca ar fii mai bine sa faci o vizita la psihiatru), si atunci de ce simti nevoia sa umplii un gol in intelegerea ta cu o fictiune, care si daca exista, nu vrea nimica, nici macar nu e constient de existenta ta, pentru ca e o entitate care guverneaza legile universului, nu o fiinta personala. Nu are nume, nu judeca, nu pedepseste, nu asculta rugaciuni, nu rasplateste, nu gandeste, doar exista.

Asa ca ar trebui sa nici nu ne mai gandim la asta, sa cautam logica in in cunoastere, si sa explicam lumea prin ratiune, pentru ca e singurul lucru real si cu impact asupra noastra. Asta pentru ca daca era dupa credinciosi, am fii fost inca in evul mediu.

Doamne ce ciudati!!!! Inca nu stiti ca exista liberul arbitru??? Daca vreti sa convingeti pe cineva de ceva veniti cu DOVEZI!! altfel vedeti-va de treaba...

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 13 Septembrie 2010, ora 16:06

De la: daniela_iasi, la data 2010-09-04 18:07:00nu suntem uniciii... de ce am fi?

Dar de ce nu ?....

Megieee

279 mesaje
Postat pe: 13 Septembrie 2010, ora 16:21

Deci nu suntem singuri in univers va spun eu !

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 13 Septembrie 2010, ora 16:23

De la: Megieee, la data 2010-09-13 16:21:14Deci nu suntem singuri in univers va spun eu !

De aceea stai cu perdeaua trasa sa nu te vada omuletul verde din..................

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CREDETI CA SUNTEM SINGURI IN UNIVERS ???...
Mergi la: