back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Credeti ca suntem singuri in univers ???...

Pagini: << 11 12 13 14 15 Sari la pagina:

gerard

1100 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2011, ora 01:25

De la: _KARPOV, la data 2011-06-19 01:47:39

Explozia unei stele poate produce energia produsa de soare in 9 miliarde de ani dar de 100 de ori mai puternica....Ast cred ca e de fapt un foc de artificii de care cel de sus are nevoie din cand in cand si iar.....
Mai lipseste sa cred ca exista o asemenea superinteligenta si sa cred ca ar fi interesata de persoana mea ..... E absurd , acel ceva ....nu are constiinta de sine.....Noi suntem prima specie care isi constientizeaza sinele....Poate in univers s-a trecut deja spre o alta etapa....Noi suntem primitivii acestui experiment iar cel care a declansat totul....a facut-o instinctiv....sau poate ca avea deja un inceput de intelegere al EU-lui primordial. Daca acest dumnezeu exista atunci nu mi-e frica de el....e prea inteligent ca sa fi bantuit prin pesterile si corturile vechilor evrei si sa fi alergat dupa fustele evreicelor .... Suntem de rasul curcilor....vom fi obiect de studiu pentru generatiile care vor urma.....Eu ma delimitez......

Raporteaza abuz de limbaj
Pagini: << 11 12 13 14 15 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CREDETI CA SUNTEM SINGURI IN UNIVERS ???...
Mergi la: