Info
x
Credeti ca suntem singuri in univers ???...
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Octombrie 2010, ora 17:24
Un experiment teoretic. Luati un om, sau oricine din voi. Si postati-l singur pe o planeta cu resurse la limita. Poate Marte, sau ceva ipotetic. Si vedeti cit timp rezista chiar cu resurse. Practic un timp limitat.
Si se va vedea de ce noi rezistam ca civilizatie. Fiindca nu sintem singuri. Ca civilizatie nu ca oameni. Si chiar aici pe pamint. Nu ma refer ca fiinteaza cu noi, aici, ci sint prin jur. Nu ma refer la o ipotetica civilizatie din interiorul Pamintului. Care nu e dovedita in nici un fel. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
DanubianKnight 746 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Octombrie 2010, ora 18:28
De la: nastasemihail, la data 2010-10-17 17:24:12Un experiment teoretic. Luati un om, sau oricine din voi. Si postati-l singur pe o planeta cu resurse la limita. Poate Marte, sau ceva ipotetic. Si vedeti cit timp rezista chiar cu resurse. Practic un timp limitat. Exemplul este fortat. Omul izolat va pieri pentru ca este un animal social, iar lipsa semenilor il alieneaza. In schimb societatile izolate au supravietuit foarte bine de-a lungul istoriei, iar de multe ori contactul cu oameni din afara a insemnat pentru aceste societati izolate un dezastru. Asadar, supravieturea civiliziatie moderne nu implica existenta unor civilizatii aliene. Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania. Raporteaza abuz de limbaj
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
|
Fosta membra 9am.ro 834 mesaje Membru din: 13/04/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 17 Octombrie 2010, ora 18:32
Geneza Universului
''Putem considera Universul nostru ca fiind unul dintr-o infinitate de sisteme gigantice similare �i c� are urm�toarea genez�. Perioada dintre Momentul Zero �i momentul 10-43 secunde Timp de o frac�iune inimaginabil de mic� dintr-o secund�, materia se afl� �ntr-o form� (geometrie) supradimensional� care are 3+1+N dimensiuni. Printr-o tranzi�ie "topologic�" de faz�, cele N dimensiuni ale materiei se decupleaz� de dimensiunile spa�iului �i timpului, duc�nd la apari�ia unui c�mp scalar, �nzestrat cu o cantitate fantastic� de informa�ie, stocat� sub forma unor grupuri de simetrie matematic�. Perioada dintre momentele 10-43 secunde �i 10-35 secunde Oamenii de �tiin�� presupun c� �n cursul acestei perioade Universul avea structura cea mai simpl�. Dup� secunda 10-43, Universul pe care �l cunoa�tem ast�zi nu avea nici m�car dimensiunea unei particule elementare, iar for�ele fundamentale, cum ar fi atrac�ia universal� �i for�a care face ca nucleul atomic s� nu se dezintegreze, erau unite �ntr-o superfor�� unic�. Se crede c� grupul de simetrie SU(5) corespunde unific�rii tuturor interac�iunilor fizice posibile (gravita�ie, interac�iune slab�, electro-magnetic�, nuclear�). Dac� Universul este un sistem conservativ, nu numai �n privin�a substan�ei �i a energiei, ci �i a informa�iei, atunci toat� diversitatea informa�iei actuale ar trebui s� provin� (potrivit unor legi - deocamdat� necunoscute - de transformare, evolu�ie �i concentrare a informa�iei) din simetria primordial� SU(5) sau eventual dintr-un grup mult mai cuprinz�tor. Perioada dintre momentele 10-35 secunde �i 10-10 secunde La timpul 10 la puterea -35 secunde dup� explozia ini�ial�, temperatura embrionului cosmic a sc�zut sub limita de 10 000 de miliarde de miliarde de grade: for�ele naturii �i particulele elementare au inceput s� �i dob�ndeasc� propria identitate. O instabilitate specific� a determinat ruperea simetriei SU(5) prin mecanismul de rupere simetric� al lui Weinberg (este vorba de corec�ii cuantice de "o singur� bucl�" la poten�ialul scalar). Rezult� astfel simetria SU(3)*SU(2)*SU(1) care �nso�e�te apari�ia substan�ei sub forma cea mai elementar�, aceea de quark-uri �i probabil sub alte forme, cum sunt axionii. Perioada dintre momentele 10-10 secunde �i 10-5 secunde A urmat, �ntr-o frac�iune infim� de secund�, organizarea quark-urilor �n nucleoni �i antinucleoni, separarea materiei de antimaterie. Totul s-a petrecut �ntr-o regiune a spa�iului infim� �n raport cu un atom. Aceast� mic� regiune, cauzal conex�, �n care au loc astfel de transform�ri, se expandeaz� �n mod exponen�ial (de unde provine �i denumirea de "scenariu infla�onist"). Perioada dintre momentele 10-5 secunde �i 3 minute Totul se petrece �n mai pu�in de 3 secunde �i dup� acest timp exista deja materia ordinar�: electroni, protoni, radia�ie electromagnetic�, neutrini, g�uri negre, etc. Se ajunge la stadiul de Big-Bang �i de aici �ncolo Universul, deja format, evolueaz� �n cadrul modelelor cosmologice relativiste. Formularea matematic� a Universului fizic, av�nd compozi�ia actual� (cu hidrogen preponderent �i cu sinteza nuclear� a materialelor grele �n stele), se realizeaz� pe baza g�ndirii lui Einstein. Perioada dintre momentele 3 minute �i 500 000 de ani Trecerea spre cosmosul rece a inceput inca din prima secunda, in timpul careia cele patru forte fundamentale ale naturii au actionat separat. Totusi bobul cosmic, in desumflare rapida, considera cosmologii pe baza simularilor pe calculator, continea pe langa particole atomice de fuziune si ramasite ale nucleului incandescent initial: fire cosmice (strings). Cosmologii sustin ca aceste fire sunt un ligament extrafin de masa si energie, care se deplaseaza in univers aproape cu viteza luminii: diametrul lor este atat de mic, incat nu poate fi masurat (are lungimea lui Plank) si totusi, fiecare bucatica de 25 mm are o masa similara cu Alpii elvetieni. Campurile de atractie ale acestor strings ar fi putut accelera formarea galaxiilor. Unii fizicieni presupun ca anumiti strings mai traverseaza universul si acum. La a 10-a mie parte de secunda dupa explozia initiala , se formase deja supa initiala de radiatie de electroni, protoni si neutroni. Primele care au luat nastere au fost nucleele atomice ale elementelor usoare, ca hidrogenul si heliul, dar caldura imensa si concentrarea radiatiei nu permiteau inca formarea completa a atomilor. Abia la 300 000 de ani dup� explozia ini�iala s-au putut forma atomii �n Universul inundat de radia�ii. Perioada dintre momentele 500 000 de ani �i trecutul apropiat �ntr-un model de Univers �nchis, at�t din punct de vedere topologic (un fel de analog tridimensional al suprafe�ei sferei), c�t �i energetico-informa�ional, cantitatea de substan��, energie �i informa�ie este constant�. Evolu�ia global� este adiabatic�, astfel �nc�t, dac� �ntr-o regiune a Universului au loc procese de degradare sau dispari�ie, �n alte regiuni vor avea loc procese de organizare �i concentrare. Dicke consider� Universul fizic ca un gigant servo-sistem �i anumi�i parametri care caracterizeaz� evolu�ia de ansamblu acestuia. Ace�ti parametri trebuie s� varieze �n mod reciproc condi�ionat pentru a asigura constan�a unor anumite func�iuni care depind de ace�ti parametri (invarian�� parametric�). Universul func�ioneaz� ca un creier care �i auto-regleaz� componentele pentru a-�i conserva anumite propriet��i caracteristice. Informa�ia necesar� acestor auto-regl�ri se propag� cu viteza luminii pe curbele geodezice spa�iu-timp care se �nchid �n ele �nsele. Formarea galaxiilor �i a stelelor acoper� o perioad� de timp de la 1-109 ani p�n� la 15-109 ani dup� "clipa zero". Dup� 2 miliarde de ani au luat na�tere primele galaxii. Galaxia noastr� Calea Lactee, Soarele �i P�m�ntul s-au format abia acum 4,6 miliarde de ani. �n anul 1965, astronomii au descoperit �nt�mpl�tor un semnal de durat� �n Cosmos, o radia�ie slab� ce sosea din toate direc�iile cerului, cu aceea�i intensitate. Fo�netul cosmic (radia�ia de fond de 3 K) a fost interpretat de oamenii de �tiin�� ca un fel de ecou �ndep�rtat al exploziei primare. Hawking vede �ns� �n asemenea formul�ri dilema �n care se afl� �tiin�a cosmologic� dupa ce a aceeptat teoria exploziei ini�iale ca model standard al explic�rii lumii. Capcanele gravita�ionale, g�urile negre, apar inaccesibile �i total separate de restul Universului, dac� sunt descrise pe baza teoriei relativit��ii a lui Einstein. Dac� �ns� sunt cercetate prin prisma mecanicii cuantice, �tiin�a care se aplic� de obicei numai fizicii particulelor elementare, atunci ob�inem o alt� imagine, deci g�urile negre �i tr�deaz� totu�i existen�a. Teoria cuantic� a dezv�luit c� �n microcosmosul particulelor elementare, domnesc raporturi bizare: aici ia na�tere un electron, o particula cu masa bine definit�, asemenea unui val energetic lipsit de mas� ; dincolo, unii parametri cum ar fi no�iunea de orbit�, �i pierde sensul, deoarece drumul unui electron nu poate fi precizat �n fiecare punct, ci se poate stabili numai o valoare medie a deplas�rii. Teoria cuantelor a oferit cheia unei lumi a particulelor stafii, particule ce lumineaz� eronat �n cosmos �i nu pot fi observate nemijlocit de nici un detector din lume, de aceea au fost botezate particule virtuale. Cand ia na�tere �n orbita unei gauri negre, o asemenea pereche de particule (de exemplu, dou� particule de lumin� - fotonii) nimere�te �n capcana gravita�ional�. Dac� presupunem c� o particul� dispare �n gaura neagr�, �n timp ce cealalt� se �ndep�rteaz� (se poate spune c� �fuge�), atunci partenerul care a sc�pat creeaz� impresia unei radia�ii care poate s� provin� direct din gaura neagr�. Aceast� �fug� se nume�te radia�ia Hawking. Cu c�t o gaur� neagr� este mai mic�, cu at�t intensitatea luminii ei este mai mare. Deci g�urile negre emit radia�ii. Timpul prezent �i viitor Fa�� de situa�ia �n care se afl� Universul �n epoca actual�, la 20-109 ani dup� "clipa zero" �i la o temperatur� de de 3 K, Universul va continua s� se dilate �nc� un timp, dup� care pot ap�rea dou� cazuri: * Dac� densitatea cosmic� este mai mic� dec�t densitatea critic�, atunci Universul se va extinde la nesf�r�it. * �n caz contrar, expansiunea Universului se va sf�r�i �n cele din urm� datorit� unei contrac�ii accelerate. Temperatura Universului va cre�te din nou, timp de miliarde de ani, iar Universul va ajunge din nou �ntr-o stare granular� cu densitate infinit�. �n miliardele de lumi r�sp�ndite �n spa�iu totul se dezvolt� progresiv. Lumina stelelor ne confirm� c� evolu�ia nuclear� se continu� �n toate galaxiile. La fel, moleculele din spa�iu, fruct al evolu�iei chimice interstelare, ne dovedesc c� acestea le g�sim peste tot.'' Raporteaza abuz de limbaj |
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 18 Octombrie 2010, ora 08:27
De la: nastasemihail, la data 2010-10-17 17:24:12Un experiment teoretic. Luati un om, sau oricine din voi. Si postati-l singur pe o planeta cu resurse la limita. Poate Marte, sau ceva ipotetic. Si vedeti cit timp rezista chiar cu resurse. Practic un timp limitat. Si locuitorii din interiorul pamantului ,cum se numesc?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Octombrie 2010, ora 08:28
De la: isus_cristos, la data 2010-10-06 05:36:55De la: 9am188648, la data 2010-08-29 08:37:25 Si cand au disparut si unde?
|
Fosta membra 9am.ro 458 mesaje Membru din: 6/05/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 18 Octombrie 2010, ora 08:39
De la: nastasemihail, la data 2010-10-17 17:24:12Un experiment teoretic. Luati un om, sau oricine din voi. Si postati-l singur pe o planeta cu resurse la limita. Poate Marte, sau ceva ipotetic. Si vedeti cit timp rezista chiar cu resurse. Practic un timp limitat. Cu imaginatia mea, pentru ca e un experment doar teoretic, te asigur ca rezist mult si bine! Aproape ca in viata reala! Trebuie doar sa ma gandesc ca nu sunt singura in Univers si impacarea cu mine insami e gata! Am liniste sufleteasca mai ales ca acolo unde imi imaginez ca sunt singura nu voi avea atata tehnica la indemana sa aflu vesti care de fapt sunt repetitii ale istoriei recente!
Raporteaza abuz de limbaj
Imaginea nuielii implantate in apa se frange si se abate in alta directie. Tot asa ideea unuia in capul celor mai multi. Galina
|
|
dalina 388 mesaje Membru din: 4/08/2010 |
Postat pe: 25 Decembrie 2010, ora 21:16
SINGURI NU SUNTEM,DAR FIECARE SUNTEM UNICATI ,PRIN EXISTENTA NOASTRA INSASI!
|
ladyhawkfreya 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Satu Mare |
Postat pe: 11 Mai 2011, ora 01:36
Ar fi o mare risipa de Univers daca am fi doar noi. Exista posibilitatea ca civilizatiile mai avansate sa nu intervina, pentru a ne da noua singuri sansa de a progresa pentru a le intalni. Sunt, la urma urmei, inca tineri.
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 754 mesaje Membru din: 22/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 11 Mai 2011, ora 05:09
De la: 9am188648, la data 2010-08-29 08:37:25 Basme! Eu sunt singurul in Univers ,care sia vindut poporul la FMI !
PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca.
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului?
Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic� am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile.
■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ?
http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related
.9AM. VA MULTUMIM !
Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA-
Nurse with big tits eats cum-
Ea face și mai bine !
|
|
Postat pe: 26 Mai 2011, ora 02:48
De la: Tramp, la data 2010-10-18 08:27:18De la: nastasemihail, la data 2010-10-17 17:24:12Un experiment teoretic. Luati un om, sau oricine din voi. Si postati-l singur pe o planeta cu resurse la limita. Poate Marte, sau ceva ipotetic. Si vedeti cit timp rezista chiar cu resurse. Practic un timp limitat. Cirtite.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Mai 2011, ora 06:01
Cateodata.
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Postat pe: 27 Mai 2011, ora 13:52
TU ESTI LOVITA BINE IN PALARIE.
M......
|
|
Fosta membra 9am.ro 425 mesaje Membru din: 27/03/2011 |
Postat pe: 27 Mai 2011, ora 16:39
Suntem singuri din cauza egoismului ....Ce singuri domnule ? Sunt miliarde de civilizatii,unele primitive, altele superavansate...ce le intereseaza pe ele... ? Pe noi ne intereseaza ce ,,fosgaie'' pe linga noi ?...Nu !
Ne grabim la servici, pe DN1 ,ne grabim la gratar si habar n-avem ca sunt o gramada de fiinte in imensitatea verde pe care calcam...colcaie de viata...si pe noi ne intereseaza sfiriitu' micilor si muzica decibelica, de parca viata noastra ar depinde de tigara aprinsa prin care vietuim...ia sa te trezesti pe la 2-3 noaptea si sa asculti greierii, sa auzi broastele, insecte cintatoare,care prind viata in intuneric, sa vezi licuricii luminind misterios,mama !... cite nu sunt si nu in ultimul rind sa-ti ridici ochii spre cer si un intreg mapamond de stele si praf stelar sa- te impresioneze gindindu-te ca acolo la miii sau miliarde de ani lumina, ,,aia'' isi vad de pacea ,razboiul, sau de cercetarea lor scrutind la rindule cerurile privindu-ne in ochi...fara sa-si dea seama la fel ca noi...
vesti bune,dupa multe greutati si suferinte...
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Mai 2011, ora 16:49
uneori ma intreb daca nu cumva asa cum noi le construim case albinelor si le ingrijim, protejindu-le si apoi luam de la ele ce "prisoseste", lasindu-le doar strictul necesar , nu ni se-ntimpla si noua la fel si o alta civilizatie ce traieste cu noi in paralel , nu ne ia ce "prisoseste" ?!
|
Postat pe: 1 Iunie 2011, ora 08:42
De la: gabigabi, la data 2011-05-27 16:49:38uneori ma intreb daca nu cumva asa cum noi le construim case albinelor si le ingrijim, protejindu-le si apoi luam de la ele ce "prisoseste", lasindu-le doar strictul necesar , nu ni se-ntimpla si noua la fel si o alta civilizatie ce traieste cu noi in paralel , nu ne ia ce "prisoseste" ?! Berea,micii,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.........................
|
Postat pe: 1 Iunie 2011, ora 18:29
De la: Tramp, la data 2011-06-01 08:42:48De la: gabigabi, la data 2011-05-27 16:49:38uneori ma intreb daca nu cumva asa cum noi le construim case albinelor si le ingrijim, protejindu-le si apoi luam de la ele ce "prisoseste", lasindu-le doar strictul necesar , nu ni se-ntimpla si noua la fel si o alta civilizatie ce traieste cu noi in paralel , nu ne ia ce "prisoseste" ?! nu, p'astea ni le lasa noua, ca ne omora-ncet, dar sigur ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1142 mesaje Membru din: 16/05/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 1 Iunie 2011, ora 18:58
De la: gabigabi, la data 2011-05-27 16:49:38uneori ma intreb daca nu cumva asa cum noi le construim case albinelor si le ingrijim, protejindu-le si apoi luam de la ele ce "prisoseste", lasindu-le doar strictul necesar , nu ni se-ntimpla si noua la fel si o alta civilizatie ce traieste cu noi in paralel , nu ne ia ce "prisoseste" ?! adica pamantu' nostru' scump si drag e doar ferma unor alieni ??? :sml-sign0138
|
Postat pe: 2 Iunie 2011, ora 01:53
De la: gabigabi, la data 2011-05-27 16:49:38uneori ma intreb daca nu cumva asa cum noi le construim case albinelor si le ingrijim, protejindu-le si apoi luam de la ele ce "prisoseste", lasindu-le doar strictul necesar , nu ni se-ntimpla si noua la fel si o alta civilizatie ce traieste cu noi in paralel , nu ne ia ce "prisoseste" ?! Abia acum te intrebi asta. Nu e chia asa. Ei, cei ce ne-au nasit, evolueaza odata cu noi. E complet altceva, dar similar. Ei vor evolua continuu, inaintea noastra. Fara sa intram in contact cu ei, decit f rar. Ma refer la cei ce ne-au facut interventii. Nu la fiintele din materie, ca noi. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 2 Iunie 2011, ora 07:34
De la: oLady, la data 2011-06-01 18:58:42De la: gabigabi, la data 2011-05-27 16:49:38uneori ma intreb daca nu cumva asa cum noi le construim case albinelor si le ingrijim, protejindu-le si apoi luam de la ele ce "prisoseste", lasindu-le doar strictul necesar , nu ni se-ntimpla si noua la fel si o alta civilizatie ce traieste cu noi in paralel , nu ne ia ce "prisoseste" ?! nu poti exclude nici aceasta posibilitate...nu crezi ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Iunie 2011, ora 07:38
De la: nastasemihail, la data 2011-06-02 01:53:49De la: gabigabi, la data 2011-05-27 16:49:38uneori ma intreb daca nu cumva asa cum noi le construim case albinelor si le ingrijim, protejindu-le si apoi luam de la ele ce "prisoseste", lasindu-le doar strictul necesar , nu ni se-ntimpla si noua la fel si o alta civilizatie ce traieste cu noi in paralel , nu ne ia ce "prisoseste" ?! adica tu te-ai intrebat de mult si n-am vazut postarea ta pe aceasta tema ? aaa, e posibil, scuze ! dar daca noi inca nu folosim ce stiu ei sa foloseasca de inaintea noastra, cine-i poate opri sa ia ce au nevoie ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
CR0N0S 1163 mesaje Membru din: 5/06/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Iunie 2011, ora 09:05
O intrebare grea ! Ar trebui sa apelam la Elena Udrea , ea cred ca stie cum sta treaba !
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Iunie 2011, ora 09:08
De la: CR0N0S, la data 2011-06-02 09:05:27O intrebare grea ! Ar trebui sa apelam la Elena Udrea , ea cred ca stie cum sta treaba ! da,da,la cati a stat ea cu treaba ei,e normal sa stie cum trebuie sa stea cand vrea neaparat ceva...
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
CR0N0S 1163 mesaje Membru din: 5/06/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Iunie 2011, ora 09:48
De la: oLady, la data 2011-06-01 18:58:42De la: gabigabi, la data 2011-05-27 16:49:38uneori ma intreb daca nu cumva asa cum noi le construim case albinelor si le ingrijim, protejindu-le si apoi luam de la ele ce "prisoseste", lasindu-le doar strictul necesar , nu ni se-ntimpla si noua la fel si o alta civilizatie ce traieste cu noi in paralel , nu ne ia ce "prisoseste" ?! Oare cine-i vacarul ? E cam suparat , vacarul , pe sat ! Ne cam da la gioale !
|
Postat pe: 2 Iunie 2011, ora 18:57
De la: CR0N0S, la data 2011-06-02 09:48:52De la: oLady, la data 2011-06-01 18:58:42De la: gabigabi, la data 2011-05-27 16:49:38uneori ma intreb daca nu cumva asa cum noi le construim case albinelor si le ingrijim, protejindu-le si apoi luam de la ele ce "prisoseste", lasindu-le doar strictul necesar , nu ni se-ntimpla si noua la fel si o alta civilizatie ce traieste cu noi in paralel , nu ne ia ce "prisoseste" ?! nu pe sat e suparat, ci pe vite c-au intrat in lucerna si s-au umflat ca un cimpoi si Veterinarul a hotarit ca trebuie-ntepate !
|
Postat pe: 3 Iunie 2011, ora 03:14
De la: gabigabi, la data 2011-06-02 07:38:06De la: nastasemihail, la data 2011-06-02 01:53:49De la: gabigabi, la data 2011-05-27 16:49:38uneori ma intreb daca nu cumva asa cum noi le construim case albinelor si le ingrijim, protejindu-le si apoi luam de la ele ce "prisoseste", lasindu-le doar strictul necesar , nu ni se-ntimpla si noua la fel si o alta civilizatie ce traieste cu noi in paralel , nu ne ia ce "prisoseste" ?! E similar cu relatia parinti, copii. Parintii pleaca, si sint in timpul vietii continuu inaintea copiilor. ca experienta, forta mentala. Fiintele respective, nu au nevoie de noi, cum avem noi nevoie de animale. Ci ptr ca ele, sa poata evolua in sfere diferite de universul acesta. Si noi dupa ele. Vezi similaritatea cu cercurile din lanuri. Sint din ce in ce mai complexe si imposibil de facut, de oameni, din cauza geometriei lor. Pot fi facute doar de cimpuri energetice. Inainte de anii 80, erau simple. Asa e si evolutia acelor fiinte. Noi evoluam si ele se folosesc de evolutia noastra. Precum noi de plante si animale sa ne hranim. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 3 Iunie 2011, ora 03:46
Deci nu e similaritate, oameni-animale, relatia alte fiinte-oameni.
E complet altceva. Am spus mai sus. Noi asimilam alte fiinte inferioare. Fiintele superioare noua evolueaza inaintea noastra, Fara sa stim noi. Si fara sa ne distruga. Tocmai in asta consta saltul evolutiv pe care trebuie sa-l facem. E vorba de asa numitele nivele enisice, supraenisice, Niste notiuni evolutive inca neintelese de noi, oamenii. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 3 Iunie 2011, ora 09:08
De la: nastasemihail, la data 2011-06-03 03:46:47Deci nu e similaritate, oameni-animale, relatia alte fiinte-oameni. uneori, ca acum de ex.,nu reusesc sa inteleg ce vrei sa spui, caci prea te contrazici ! inchei postarea anterioara cu frazele : " asa e si cu evolutia acelor fiinte ! Noi evoluam si ele se folosesc de evolutia noastra ,precum noi de plante si animale sa ne hranim " si iti incepi postarea asta infirmind ce tocmai afirmasesi ! oricum, nu-i cazul sa ne manince nimeni, ci preluat energie ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Iunie 2011, ora 00:10
De la: gabigabi, la data 2011-06-03 09:08:22De la: nastasemihail, la data 2011-06-03 03:46:47Deci nu e similaritate, oameni-animale, relatia alte fiinte-oameni. Seamana dar nu rasare. E vorba de saltul in evolutie, la stadiul urmator, enisic. care nu este la fel cu cel de la animal la om. E similar, dar nu e...... Comparatiile om-animal, nu sint la fel cu oameni-alte fiinte superioare noua. De aceea noi oamenii nu avem dusmani similari noua ....in corp. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 189 mesaje Membru din: 1/06/2011 |
Postat pe: 16 Iunie 2011, ora 00:18
De la: nastasemihail, la data 2011-06-03 03:46:47Deci nu e similaritate, oameni-animale, relatia alte fiinte-oameni. academician Eugen Macovschi. www.scribd.com/doc/41307148/Academicianul-Eugen-Macovschi |
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 16 Iunie 2011, ora 00:24
De la: gabigabi, la data 2011-06-03 09:08:22De la: nastasemihail, la data 2011-06-03 03:46:47Deci nu e similaritate, oameni-animale, relatia alte fiinte-oameni. Pai daca nu il intelegi pe mihai....cum reusesti sa-l intelegi pe dumnezeu ? Caci banuiesc ca e ceva mai "complicat" ....chiar si decat mine ....
|
|
|

Si locuitorii din interiorul pamantului ,cum se numesc?
Si cand au disparut si unde?