back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Credeti ca suntem singuri in univers ???...

Pagini: << 8 9 10 11 12 13 14 15 >> Sari la pagina:

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Octombrie 2010, ora 16:21

De la: Tramp, la data 2010-09-29 11:54:58
De la: Marin56, la data 2010-09-29 09:22:13daca stirea e adevarata inseamna ca nu suntem , chiar singuri , in univers , cineva acolo sus ne iubeste , daca nu nea lasat sa ne autodistrugem , inca. Intrebarea e de ca a trebuit atata timp pentru a ne da de inteles ca exista totusi extraterestrii, sau e propaganda si asta.

Cu mai bine de 400 de ani in urma, Giordano Bruno, un teolog si filosof umanist italian din epoca Renasterii, scria ca �in spatiu exista nenumarate pamanturi care orbiteaza alti sori si care ar putea gazdui creaturi similare, ba chiar superioare celor de pe omenescul nostru Pamant.� Vizionarul a fost ars pe rug, in Roma, la 1600. Spre finele secolului al XIX-lea, lucrarile stiintifico-fantastice ale lui Jules Verne si H.G. Wells au inceput sa popularizeze ideea vietii extraterestre. Acum, controversatul cercetator Stephen Hawking spune unei lumi ca extraterestrii exista, dar ca ar fi intelept din partea noastra sa evitam contactul cu ei.

......iar acum vreun an si ceva, Vaticanul, prin gura astronomului sau-sef, ne vorbea despre " Fratele nostru extraterestru " .....exista in arhiva acestui forum un topic cu acest nume ; poate ca ar fi interesant de resuscitat !

Raporteaza abuz de limbaj
DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 3 Octombrie 2010, ora 22:28

De la: Marin56, la data 2010-09-27 09:49:37Eu am citit decand eram mic povestile astea cu O.Z.N.Trebuie sa recunosc ca ma atrageau asemenea lecturi . Oare chiar exista ? Chiar au fost martori? Cati martori oculari care pretind si cred in existenta unor astfel de obiecte,se verifica. Puteau sa aiba si iluzii optice datorate de multe cauze. Sau sa faca diferite inregistrari aranjate sau trucate. Sa inteleg ca au fost vazute in multe zone din lume si chiar si la noi. Problema e ca , de ce au fost vazute numai `la tara` si in locuri izolate si numai de oameni simpli. Eu sincer nu am avut norocul asta. Eu pana nu vad nu cred. A venit vreun `farfurian` sa vorbeasca cu noi, despre acele locuri de unde vin, sau sa ne impartaseasca cunostiintele lor? Totusi nu contest ca teoretic nu se poate ca alti locuitori , ai unor alte lumi sa aiba o tehnologie mai avansata decat a noastra ,dar ...Pot fi si simple aparate teleghidate , sau cu roboti la bord. Cine stie de la cata departare de sute sau mii de ani lumina , vin.Orce e posibil. De ce aceasta discreti pe capul lor . le e frica de noi sau sunt pusi numai sa ne observe . In ce scop? Sau poate este rodul mintii noastre , ca in dorinta noastra , sa mai vedeme si alceva, inventam diferite motive. Dorinta de senzual. Faptul ca totusi pot fi niste mesageri, greu de crezut. Pentru ce sa vina ,ce sa faca, care e scopul lor si de unde vin? Nu cumva pot fi si de pe pamant lansate , dintr-o baza secreta , aflata la mare adancime? Poate de un popr pe care nici nu banuim.

Cum spuneam, exista pentru ca am vazut unul si nu eram singur, ci impreuna cu vreo 20 de oameni care l-au vazut si ei. Asta nu inseamna insa ca si pot spune ce era. Mai mult, nu e nici macar clar daca vorbim de un singur fenomen, sau de fenomene diverse, fara legatura intre ele, pe care le etichetam la fel. Ipoteza extraterestra e doar una din multele si nu e neaparat cea corecta.

Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania.

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
necunoscut

1072 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2010, ora 11:45

....`Si dai ...si lupta`....Am sa va spun si eu un banc:...Odata veneau de la o pomana un popa si un dascal. Dascalul era un pic tigan.Si drumul lor ,pana in satul vecin , trecea printr-o padure. Cand sa iasa din padure , vad un purcel de lapte care , pe semne ca se ratacise, si umbla pe acolo. Cum il vede tiganul- adica dascalul- ii spune popii: Atine-te parinte , si hai sa prindem purcelul. La care popa: ii pacat tigane...!La care tiganul zice: Pacat, nepacat hai ca ne fuge bunatate de friptura. Se uita popa in dreapta se uita in stanga , daca nu vede pe nimeni , il ajuta pe tigan sa prinda purcelul. Il baga in traista si pe aici ti drumul. Ajunsi acasa il pregatesc cum stiiau ei mai bine. In timp ce-l pregatea ,popa se tot gandea cum sa-l pacaleasca pe tigan , ca sa manance numai el purcelusul. Cand era gata si se pregateau sa-l manance , face popa: Mai tigane purcelul asta e cam mic ca sa-l mancam amandoi, de abia o sa incapa pe o masea. Asa-i parinte si ce s-o facem? Poi uite, face popa, ne culcam si maine cand ne-om trezi, sa povesteasca fiecare ce vis o avut . Si la cel ce o avea ,cel mai frumos vis , acela sa manance purcelul. ...De parinte, face tiganul care ii cam ghioraiau matele, sa facem cum zice sfiintia ta. Zis si facut. Se culca ei , iar popa gandindu-se ce sa spuna, a doua zi , adormi imediat .Si unde incepe popa a sforai de se cutremura toata casa. Tiganul tot gandindu-se numai la purcel , nu-l mai apuca somnul. Se scoala binisor , se duce in bucatarie , si mananca singur tot purcelul. Se intoarce si se culca .Si unde incepe si tiganul niste sforaituri, de ziceai numai, ce sa intamplat. Dimineata ,popa se trezeste vesel , la gandul ca v-a manca el singur purcelul, si il intreba pe tigan : Hai spune repede ce ai visat ca mie foame. La care tiganul ii zice : Spune mata parinte ca , a mele sunt visuriproaste tiganesti. Asa ,.... face popa, poi sa vezi... ,si incepe popa: Se facea ca se deschide cerul , si coboara din inalturi o sacara de aur. Si cand ma uitai mai bine,vazui ca scara ducea tocmai la poarta Raiului. Iar de acolo imi face Sf. Petru semn sa ma urc. Si ma suii eu , ma suii, pana ajung la poarta Raiului. Apoi Sf. Petru imi face semn sa intru si incepu sa-mi aratetoate minunatiile din Rai. Vazut-ai ce vis frumos am avut eu?, intreaba popa.Da ,parintele , dar eu am crezut ca Sf. Petru nu-ti mai da drumul din Rai , si am mancat eu purcelul...

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2010, ora 23:38

De la: Marin56, la data 2010-10-04 11:45:13....`Si dai ...si lupta`....Am sa va spun si eu un banc:...Odata veneau de la o pomana un popa si un dascal. Dascalul era un pic tigan.Si drumul lor ,pana in satul vecin , trecea printr-o padure. Cand sa iasa din padure , vad un purcel de lapte care , pe semne ca se ratacise, si umbla pe acolo. Cum il vede tiganul- adica dascalul- ii spune popii: Atine-te parinte , si hai sa prindem purcelul. La care popa: ii pacat tigane...!La care tiganul zice: Pacat, nepacat hai ca ne fuge bunatate de friptura. Se uita popa in dreapta se uita in stanga , daca nu vede pe nimeni , il ajuta pe tigan sa prinda purcelul. Il baga in traista si pe aici ti drumul. Ajunsi acasa il pregatesc cum stiiau ei mai bine. In timp ce-l pregatea ,popa se tot gandea cum sa-l pacaleasca pe tigan , ca sa manance numai el purcelusul. Cand era gata si se pregateau sa-l manance , face popa: Mai tigane purcelul asta e cam mic ca sa-l mancam amandoi, de abia o sa incapa pe o masea. Asa-i parinte si ce s-o facem? Poi uite, face popa, ne culcam si maine cand ne-om trezi, sa povesteasca fiecare ce vis o avut . Si la cel ce o avea ,cel mai frumos vis , acela sa manance purcelul. ...De parinte, face tiganul care ii cam ghioraiau matele, sa facem cum zice sfiintia ta. Zis si facut. Se culca ei , iar popa gandindu-se ce sa spuna, a doua zi , adormi imediat .Si unde incepe popa a sforai de se cutremura toata casa. Tiganul tot gandindu-se numai la purcel , nu-l mai apuca somnul. Se scoala binisor , se duce in bucatarie , si mananca singur tot purcelul. Se intoarce si se culca .Si unde incepe si tiganul niste sforaituri, de ziceai numai, ce sa intamplat. Dimineata ,popa se trezeste vesel , la gandul ca v-a manca el singur purcelul, si il intreba pe tigan : Hai spune repede ce ai visat ca mie foame. La care tiganul ii zice : Spune mata parinte ca , a mele sunt visuriproaste tiganesti. Asa ,.... face popa, poi sa vezi... ,si incepe popa: Se facea ca se deschide cerul , si coboara din inalturi o sacara de aur. Si cand ma uitai mai bine,vazui ca scara ducea tocmai la poarta Raiului. Iar de acolo imi face Sf. Petru semn sa ma urc. Si ma suii eu , ma suii, pana ajung la poarta Raiului. Apoi Sf. Petru imi face semn sa intru si incepu sa-mi aratetoate minunatiile din Rai. Vazut-ai ce vis frumos am avut eu?, intreaba popa.Da ,parintele , dar eu am crezut ca Sf. Petru nu-ti mai da drumul din Rai , si am mancat eu purcelul...

Asaaa...si cine era singur in univers?
Purcelul!!!...sa-i fie tava usoara!

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2010, ora 01:05

Avand in vedere faptul ca exista miliarde de galaxii ,miliarde de miliarde de stele ....sigur sunt si miliarde de planete.....Aceste planete ...intr-o proportie de una la 100 sisteme solare ,sigur exista...In acest caz sigur exista si viata....Daca exista viata ...sunt mari sanse sa existe si alte fiinte care gandesc...Exista posibilitatea ca unele civilizatii sa aiba un avans de peste 1 milion de ani ,in comparatie cu noi ...fara sa fi avut ca noi timpi morti in dezvoltare...Daca exista asa ceva ....acel ceva este creatorul dumnezeului nostru primitiv....Ar fi ca diferenta dintre noi si cetateanul din Neanderthal.....sau chiar dintre noi si Adam si Eva....Ar fi ceva de neconceput....ar avea tehnologii care ne-ar face sa ne simtim ridicoli....iar pe dumnezeu atunci ar trebui sa-l tinem ascuns pentru a nu fi de rasul universului....

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2010, ora 05:41

Ala care a spus ca sintem singuri in univers era alienat mintal. Dar tare mare influenta a avut.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2010, ora 08:38

De la: _KARPOV, la data 2010-10-05 01:05:28

Avand in vedere faptul ca exista miliarde de galaxii ,miliarde de miliarde de stele ....sigur sunt si miliarde de planete.....Aceste planete ...intr-o proportie de una la 100 sisteme solare ,sigur exista...In acest caz sigur exista si viata....Daca exista viata ...sunt mari sanse sa existe si alte fiinte care gandesc...Exista posibilitatea ca unele civilizatii sa aiba un avans de peste 1 milion de ani ,in comparatie cu noi ...fara sa fi avut ca noi timpi morti in dezvoltare...Daca exista asa ceva ....acel ceva este creatorul dumnezeului nostru primitiv....Ar fi ca diferenta dintre noi si cetateanul din Neanderthal.....sau chiar dintre noi si Adam si Eva....Ar fi ceva de neconceput....ar avea tehnologii care ne-ar face sa ne simtim ridicoli....iar pe dumnezeu atunci ar trebui sa-l tinem ascuns pentru a nu fi de rasul universului....

Si tu-i semeni ca o picatura de bere

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2010, ora 15:00

De la: nastasemihail, la data 2010-10-05 05:41:38Ala care a spus ca sintem singuri in univers era alienat mintal. Dar tare mare influenta a avut.

de unde stii ca nu era alintat,de a avut atatea succesuri

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2010, ora 02:13

De la: Tramp, la data 2010-10-05 15:00:49
De la: nastasemihail, la data 2010-10-05 05:41:38Ala care a spus ca sintem singuri in univers era alienat mintal. Dar tare mare influenta a avut.

de unde stii ca nu era alintat,de a avut atatea succesuri
Ceva pe acolo.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Iisus

250 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 6 Octombrie 2010, ora 05:36

De la: 9am188648, la data 2010-08-29 08:37:25
Eu cred ca , mai sunt civilizatii si chiar mai evoluate decat noi.

Din pacate au existat civilizatii care au disparut cu multe milioarde de ani in urma,singura civilizatie existenta in Univers,este pe Tera,aflata intr-un real declin,restul sunt aberatii !

Pe Pamint,excrocii prostesc norodul cu promisiuni desarte pina reusesc sa le puna jugul,apoi le cinta sa joace in functie de chef !In decursul timpului popoarele au uitat ca cei pe care i-au angajat sa le reprezinte interesele sau transformat in asupritorii lor,au acumulat averi imense si au constituit o masina de represiune impotriva angajatorilor,a poporului care i-au angajat Lenesii,lichelele,incapabilii si bolnavii mintal,sunt primii care acorda girul excrocilor pentru a le deveni sefi. On Earth, thieves foolish with empty promises until the people manage to put the yoke, then sing them to play depending on the mood! In time people have forgotten that those who agreed to represent the interests or turned their oppressors, have accumulated fortunes, and set a car repression against employers, the people who committed Lazy, illiterate, sloths and dementia, are the first to grant them the endorsement of these thieves to become bosses. Sulla Terra, i ladri stupidi con promesse vuote fino a quando le persone riescono a mettere il giogo, poi cantare a giocare a seconda dell'umore! Nel tempo le persone hanno dimenticato che chi ha accettato di rappresentare gli interessi o trasformato i loro oppressori, hanno accumulato fortune, e impostare una repressione auto contro i datori di lavoro, le persone che hanno commesso Lazy, analfabeta, bradipi e demenza, sono i primi a concedere loro l'approvazione di questi ladri di diventare boss. Tel�fono/Fax (01662) 289 30 00
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 6 Octombrie 2010, ora 14:01

De la: isus_cristos, la data 2010-10-06 05:36:55

Din pacate au existat civilizatii care au disparut cu multe milioarde de ani in urma,singura civilizatie existenta in Univers,este pe Tera,aflata intr-un real declin,restul sunt aberatii !

Bei ! Asta sa i-o spui lu' dumnezeu ...poate el te crede.....

Fosta membra 9am.ro

834 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2010, ora 22:05

De la: _KARPOV, la data 2010-10-06 14:01:30

SUNTEM CEEA CE CREDEM CA SUNTEM!

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 6 Octombrie 2010, ora 22:52

De la: Denis, la data 2010-10-06 22:05:57

Cu asta sunt de acord ...problema este ca uneori cei care ne aleg viitorul sunt mai multi si ne impun sa credem ceea ce cred ei ca sunt.....

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 8 Octombrie 2010, ora 14:40

De la: _KARPOV, la data 2010-10-06 22:52:39

Cu asta sunt de acord ...problema este ca uneori cei care ne aleg viitorul sunt mai multi si ne impun sa credem ceea ce cred ei ca sunt.....

Vrei si tu un loc in parlamentu EUROPEI?..................crezi ca poti avea succesuri

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 8 Octombrie 2010, ora 15:57

De la: Tramp, la data 2010-10-08 14:40:23

Vrei si tu un loc in parlamentu EUROPEI?..................crezi ca poti avea succesuri

As introduce religia in parlamentul european...ca materie obligatorie....

Fosta membra 9am.ro

834 mesaje

Postat pe: 9 Octombrie 2010, ora 21:37

De la: _KARPOV, la data 2010-10-08 15:57:40
De la: Tramp, la data 2010-10-08 14:40:23

As introduce religia in parlamentul european...ca materie obligatorie....

Religia HUNgurilor

DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 9 Octombrie 2010, ora 23:30

De la: _KARPOV, la data 2010-10-05 01:05:28

Tehnic vorbind, ca tot ai mentionat omul de Neanderthal, noi deja am intalnit in trecutul nostru alte specii ganditoare, chiar aici pe Pamant. Altfel, perfect de acord cu tine.

Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania.

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 10 Octombrie 2010, ora 00:06

Daca exista extraterestrii atunci dumnezeu nu exista....desi un prostavan de astronom al vaticanului afirma ca si daca ar exista si alte planete locuite dumnezeu exista deoarece el a creat universul...Pacaleala de 1 aprilie...mai nenea astronomu'....pai daca exista si altii ...cum se mai explica si acolo chestia aia cu pacatul" originar"...ca doar nu or fi avut si aia un adam si eva din lut...Sunt convins ca o sa o dea la intors ...Dar ce te faci daca aia nu au crezut in nimic niciodata...o cam dau in bara.....

virtualworld

50 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 13:01

De la: _KARPOV, la data 2010-10-10 00:06:33

Daca exista extraterestrii atunci dumnezeu nu exista....desi un prostavan de astronom al vaticanului afirma ca si daca ar exista si alte planete locuite dumnezeu exista deoarece el a creat universul...Pacaleala de 1 aprilie...mai nenea astronomu'....pai daca exista si altii ...cum se mai explica si acolo chestia aia cu pacatul" originar"...ca doar nu or fi avut si aia un adam si eva din lut...Sunt convins ca o sa o dea la intors ...Dar ce te faci daca aia nu au crezut in nimic niciodata...o cam dau in bara.....

Principala problema pt biserici nu este daca exista sau nu un Dumnezeu sau o infinitate de Dumnezei. Problema e ca si daca exsita Dumnezei, popii nu au nici o treaba cu ei.

Si stelele exista. Dar popii nu au stiut niciodata ce sunt de fapt. Credeau ca sunt niste luminite lipite de cer. Oamenii de stiinta si-au dat seama ce sunt de fapt.

Si fulgerele exista. Dar popii nu au stiut niciodata ce sunt de fapt.

Si bacteriile si virusii exista. Dar popii nu au stiut niciodata ce sunt de fapt. Si inventau povesti in care spuneau ca oamenii se imbolnavesc din cauza pacatelor sau demonilor.

Poate si un milion de Dumnezei exista. Dar popii habar nu au daca Dumnezeii astia considera sexul in pozitia 69 un pacat sau nu. Popii doar inventeaza povesti .... desi nu au inventat un singur lucru util pentru omenire.

Cand oamenii o sa realizeze ca si daca exista Dumnezei, acestia nu au nici o treaba cu niste popi prosti de bubuie, nu o sa mai dea nici un ban la biserici. Bisericile vor disparea si popii vor trebui sa munceasca pt a avea niste burti rotunde

Dumnezeu este ca Viitorul. Nimeni nu poate sti ce ne rezerva VIITORUL si nimeni nu stie ce vrea DUMNEZEU. Dar se gasesc destui smecheri care sa pretinda ca ei stiu si fara sa munceasca se imbogatesc (de obicei idioti care afirmau ca soarele se invarte in jurul pamantului)
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 17:36

Fosta membra 9am.ro

1670 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 17:53

NUUUUU! DE CITE ORI SA VA SPUN CA NU SINTEM SINGURI!!!!
uite, am ragusit de atita zbieratura!

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 18:08

De la: Will, la data 2010-10-13 17:53:29NUUUUU! DE CITE ORI SA VA SPUN CA NU SINTEM SINGURI!!!!
uite, am ragusit de atita zbieratura!

De ce nu te uiti la linkul de mai sus? omul ala stie ce spune!!!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 14 Octombrie 2010, ora 03:27

Unde dracu...vezi tu declin pe Terra. In imaginatia ta o fi. E cea mai formidabila civilizatie care a fost pina acum.
Pune-ti capul la contributie in civilizatia asta, si o sa vezi mai normal.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 14 Octombrie 2010, ora 03:31

Exista ierarhii de fiinte superioare. In alte dimensiuni. Dar bazate pe caracteristici clare, nu ca pe Pamint ....pe altele. Dar nu e exclus sa fie practic identic ca pe Pamint. Cind am spus asta prima data pe forum, cineva mi-a spus ca e ceva satanic. O fi. dar satanica e si evidentacu regnurile vii de pe Terra.?
Noi sintem virf in materie, ca evolutie. Dar si asta nue f sigur.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 14 Octombrie 2010, ora 03:33

De la: Ingrid, la data 2010-10-13 17:36:46www.youtube.com/watch?v=o4MFZUi1Ppo[/quote]
E clar

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 14 Octombrie 2010, ora 23:46

De la: nastasemihail, la data 2010-10-14 03:33:48
De la: Ingrid, la data 2010-10-13 17:36:46www.youtube.com/watch?v=o4MFZUi1Ppo[/quote]
E clar

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 15 Octombrie 2010, ora 03:20

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 16 Octombrie 2010, ora 20:01

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 16 Octombrie 2010, ora 23:32

De la: nastasemihail, la data 2010-10-16 20:01:37
Gata, am venit!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 Octombrie 2010, ora 17:19

De la: Ingrid, la data 2010-10-16 23:32:44
De la: nastasemihail, la data 2010-10-16 20:01:37
Gata, am venit!

Pagini: << 8 9 10 11 12 13 14 15 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CREDETI CA SUNTEM SINGURI IN UNIVERS ???...
Mergi la: