back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Credeti ca suntem singuri in univers ???...

Pagini: << 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >> Sari la pagina:

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2010, ora 12:09

Singurii fraieri din Univars ,asta suntem !La pomul laudat am cersit cu sacul!am dat pasarea din mana pe cea de pe gard promisa de UE!

Raporteaza abuz de limbaj
Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2010, ora 15:35

De la: Tramp, la data 2010-09-27 12:09:39Singurii fraieri din Univars ,asta suntem !La pomul laudat am cersit cu sacul!am dat pasarea din mana pe cea de pe gard promisa de UE!

deci sunteti toti de acord cu mine!

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 Septembrie 2010, ora 16:51

De la: DanubianKnight, la data 2010-09-26 22:58:04
De la: nastasemihail, la data 2010-09-26 03:25:15SI CHINA SI INDIA, SINT PE FAZA CU MULTE CAZURI OZN, PE CARE NU LE SECRETIZEAZA.

OZN inseamna "obiect zburator neidentificat". In engleza UFO vine de la exact acelasi lucru: "unknown flying object". Fenomenul exista, si o pot spune si pentru ca in vara anului 1980, in campingul unde erau cazati participantii la tabara de sculptura de la Hobita (Gorj) din acel an, am putut vedea pe cer o astfel de aparitie, sub forma unui obiect ovoidal alb-sidefiu, luminos, cam de marimea aparenta a discului lunar, care se deplasa rapid pe cer, la un moment dat trecand peste un nor (ceea ce inseamna ca era destul de sus). Nu ma pot insa incumeta sa si afirm cu tarie ce era. Asadar, fenomenul in sine exista, dar de aici pana la a afirma cu siguranta ce-l cauzeaza este o oarecare distanta. Pe langa teoria navelor aliene, fie ele extraterestre, venite din viitor, dintr-un univers paralel sau dintr-un Pamant gol pe dinauntru, mai exista si teorii mai putin artificiale (ca, de exemplu, fenomene luminoase asociate miscarilor placilor tectonice si vulcanismului). Asadar, OZN-urile nu pot fi privite, deocamdata, ca o dovada peremptorie a vietii extraterestre.

Totusi, daca tot suntem la discutii pe teme celesti, este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania.
Ba da pot fi privite ac dovada a vietii aparute in alte spatii decit Terra. Pot fi planete, statii spatiale, alte dimensiuni, etc. Dar nu sint de pe Pamint. Nu au fost vazute nici macar iesind sistematic din grote, pesteri. Deci nu sint nici in interiorul Pamintului. Vin si pleaca spre spatiu.Si au fost vazute in citeva cazuri fiinte prin hublouri. Primul, a fpst prin anii 60, cu acei soti, alb si negru. A fost f mult mediatizat. Una din fiinte se uita f atenta la ei.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2010, ora 16:51

De la: Tramp, la data 2010-09-27 15:35:43
De la: Tramp, la data 2010-09-27 12:09:39Singurii fraieri din Univars ,asta suntem !La pomul laudat am cersit cu sacul!am dat pasarea din mana pe cea de pe gard promisa de UE!

ineinteles, doar ca eu nu am fost la astfel de...negocieri.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

1670 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2010, ora 16:57

extraterestrii sint chiar sub terestrii!
de cite ori sa va cint? ha?
nu v-am spus ce a zis amiralul Bird?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2010, ora 17:00

Sint extraterestrii.

Fosta membra 9am.ro

1670 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2010, ora 17:10

daca nu zici ca mine, plec

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2010, ora 13:40

De la: Will, la data 2010-09-27 17:10:22daca nu zici ca mine, plec

eu zic ca tine!.........pleaca

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 28 Septembrie 2010, ora 18:46

De la: Tramp, la data 2010-09-27 15:35:43

nu sunt de acord cu tine..... ba da, sunt pina la un punct ....da' bine ca suntem singuri ca ne faceam naibii de rusine cu lasitatea si indolenta noastra !

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 08:38

De la: nastasemihail, la data 2010-09-27 17:00:54Sint extraterestrii.

A aparut o stire pe 9AM,merita citita ..................!

necunoscut

1072 mesaje
Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 08:56

CEA DESPRE O. Z. N. -URI ?

necunoscut

1072 mesaje
Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 09:22

daca stirea e adevarata inseamna ca nu suntem , chiar singuri , in univers , cineva acolo sus ne iubeste , daca nu nea lasat sa ne autodistrugem , inca. Intrebarea e de ca a trebuit atata timp pentru a ne da de inteles ca exista totusi extraterestrii, sau e propaganda si asta.

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 11:54

De la: Marin56, la data 2010-09-29 09:22:13daca stirea e adevarata inseamna ca nu suntem , chiar singuri , in univers , cineva acolo sus ne iubeste , daca nu nea lasat sa ne autodistrugem , inca. Intrebarea e de ca a trebuit atata timp pentru a ne da de inteles ca exista totusi extraterestrii, sau e propaganda si asta.

Cu mai bine de 400 de ani in urma, Giordano Bruno, un teolog si filosof umanist italian din epoca Renasterii, scria ca �in spatiu exista nenumarate pamanturi care orbiteaza alti sori si care ar putea gazdui creaturi similare, ba chiar superioare celor de pe omenescul nostru Pamant.� Vizionarul a fost ars pe rug, in Roma, la 1600. Spre finele secolului al XIX-lea, lucrarile stiintifico-fantastice ale lui Jules Verne si H.G. Wells au inceput sa popularizeze ideea vietii extraterestre. Acum, controversatul cercetator Stephen Hawking spune unei lumi ca extraterestrii exista, dar ca ar fi intelept din partea noastra sa evitam contactul cu ei.

necunoscut

1072 mesaje
Postat pe: 30 Septembrie 2010, ora 09:30

Ati vazut s-a mai descoperit o sora geamana a planetei noastre....

necunoscut

1072 mesaje
Postat pe: 30 Septembrie 2010, ora 10:31

WASHINGTON - Astronomii spun c� au reperat pentru prima data, o planet� �n spatele nostru �n ceea ce este uneori numit ,zona Goldilocks pentru via��: Nu e nici prea cald nici prea rece.
Nu prea departe de steaua sa, nu prea aproape. Deci, aceasta ar putea con�ine ap� lichid�. Planeta �n sine nu este nici prea mare nici prea mica , ca suprafa��, cu gravitatie �i atmosfer�.

E la fel ca �i P�m�ntul.

"Acest lucru este cu adev�rat prima planet� Goldilocks", a declarat co-descoperitor R. Paul Butler de Carnegie Institution din Washington.

Nou� planet� se afl� chiar in mijlocul a ceea ce se refer� la astronomi ca zona de locuit, spre deosebire de oricare dintre cei aproape 500 de astronomi care au descoperit alte planete din afara sistemului nostru solar. �i este �n vecin�tatea galaxiei noastre, suger�nd c� o mul�ime de stele asem�n�toare P�m�ntului .

G�sirea acestei planete care ar putea sprijini, poten�ial, viata este un pas important spre a r�spunde la �ntrebarea atemporal: Suntem singuri?

Oamenii de stiinta au zis dinainte proclam�nd c� planeta este din afara sistemului nostru solar, ca a fost locuita, doar ca nu pot dovedi ca ar fi copnditii de mentinerea vietii. Dar aceasta este at�t de clar �n zona de dreapta c� cinci astronomii din afara a declarat pentru Associated Press ca pare a fi un lucru real.

"Aceasta este prima .Sunt cu adevarat incantat", a declarat Kasting Penn State University lui Jim. El a spus aceasta planeta este un "candidat destul de prim" pentru ad�postirea via��.

Viata pe alte planete nu �nseamn� E.T. Chiar o bacterie simplu unicelulare sau echivalentul mucegaiului, ar zgudui percep�iile despre unicitatea vie�ii pe P�m�nt.

Dar exist� �nc� multe �ntreb�ri f�r� r�spuns cu privire la aceast� planet� ciudat�. Este vorba despre trei ori masa Pamantului, un pic mai mare �n l��ime �i mult mai aproape de steaua ei - 14 milioane de mile dep�rtare fa�� de 93 milioane, a noastra,. Este at�t de aproape de versiunea de soare care orbiteaza in jurul fiecare 37 de zile. �i nu se rote�te de tot , astfel �nc�t o parte este aproape �ntotdeauna str�lucitoare, iar celalalta in �ntuneric .

Temperaturile pot fi la fel de fierbinti ca 160 de grade sau rece la 25 de grade sub zero, dar �n �ntre - �n �ara de r�s�rit de soare constant - ar fi "vreme c�ma��-maneca scurta", a declarat co-descoperitorul Steven Vogt de la Universitatea din California la Santa Cruz.

Nu se cunoa�te dac� exist� apa de fapt , pe planeta, si ce fel de atmosfera are.. Dar, deoarece condi�iile sunt ideale pentru ap� lichid�, �i pentru c� exist� �ntotdeauna pare a fi viata pe Pamant unde nu exist� ap�, Vogt crede "c� �ansele de via�� de pe aceast� planet� sunt 100 la suta."

Constat�rile astronomii "sunt publicate �n Astrophysical Journal �i au fost anun�ate de c�tre National Science Foundation miercuri.

Planeta cercuri o stea numita Gliese 581. Este vorba despre 120000000000000 mile distan��, deci ar fi nevoie de mai multe generatii pentru o nava spatiala pentru a ajunge acolo. Aceasta poate p�rea o distan�� lung�, dar �n cadrul sistemului de univers vast, aceasta planeta este "dreptul ca �n fa�a noastr�, chiar al�turi de noi", a Vogt a declarat �ntr-un interviu.

Aceast� apropiere �i modul �n care aceasta a fost g�sit at�t de devreme �n c�utarea astronomii "pentru indicii planete locuibile, oamenii de �tiin�� care planete asem�n�toare P�m�ntului, probabil, c� nu sunt rare.

Vogt �i Butler au facut unele calcule, cu gigantul Fudge factori construit �n, �i dat seama c� la fel de mult ca una din cinci p�n� la 10 stele �n univers au planete care sunt P�m�ntul �i mijlocii �i cu zone locuibile.

Cu o valoare estimat� de 200 miliarde stele din univers, �nseamn� c� poate 40000000000 planete care au poten�ialul de via��, a spus Vogt. Cu toate acestea, Ohio State University lui Scott Gaudi a avertizat c� este prea speculativ� despre modul �n care aceste planete sunt comune.

Vogt �i Butler folosit telescoape terestre pentru a urm�ri mi�c�rile stelei precis peste 11 ani �i un ceas ,pentru o rotatie complecta.. Planeta nou descoperite este de fapt de-al �aselea g�sit circling Gliese 581. Pe alte doua se cautaconditii promi��toare pentru locuire pentru o perioada de timp, un alt sa dovedit a fi prea cald, iar al cincilea este probabil prea rece. Aceasta a �asea planeta are toate conditiile de viata dulce, a spus,
Vogt
Cu steaua desemnat "a," planeta de-al �aselea se nume�te Gliese 581g.

"Nu este un nume foarte interesant si este o frumoasa planeta", a spus Vogt. Neoficial, el este numit dupa sotia sa: "Eu o numesc World Zarmina lui."

Steaua Gliese 581 este un pitic, aproximativ o treime din puterea de soarele nostru. Din acest motiv, nu poate fi v�zut f�r� un telescop de pe Pamant, de�i este �n constela�ia Libra, a spus Vogt.

Dar dac� stai in picioare , pe aceasta planeta noua, ai putea vedea cu u�urin�� soarele nostru, a spus Butler.

Stea pitica consum redus de energie vor tr�i pe de miliarde de ani, mult mai mult dec�t Soarele nostru, a spus el. �i care cre�te doar probabilitatea de via�� �n curs de dezvoltare de pe planeta, a spus descoperitori.

"Este destul de greu pentru a opri viata odata ce ai "conditii de viata``, a spus Vogt.

Scuze daca nu am tradus bine acest material...

scepticul

84 mesaje

Postat pe: 30 Septembrie 2010, ora 14:28

Am mai facut un comentariu pe aceasta tema!Am intrebat in care dintre ele?Asa cum in micro-cosmos santem inconjurati de oinfinitate de forme de viata,cred ca si in macro-cosmos[univers]nu poate fi altfel!

scepticul
Fosta membra 9am.ro

1670 mesaje
Postat pe: 30 Septembrie 2010, ora 14:36

da s-au descoperit 400 de planete care pot sustine viata, dar cea mai apropiata este cea amintita mai sus, si este inConstelatia Cumpana

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 30 Septembrie 2010, ora 14:43

De la: Will, la data 2010-09-30 14:36:29da s-au descoperit 400 de planete care pot sustine viata, dar cea mai apropiata este cea amintita mai sus, si este inConstelatia Cumpana

io sunt cam in cumpana cu planetele astea bre,pai daca tot le-au descoperit,de ce nu se organizeaza excursii...???

poate emigram cu totii acolo,sa-l lasam pe base si celelalte panarame s-o suga ....de minerale si de alte vitamine...pe pamant,...planeta pamant...

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

1670 mesaje
Postat pe: 30 Septembrie 2010, ora 15:10

e numa la 195 trilioane km d-aici

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 30 Septembrie 2010, ora 15:17

De la: Will, la data 2010-09-30 15:10:23e numa la 195 trilioane km d-aici

auzi bre,ma iei pa mini cu filozofii,cumpara-mi belet si restu' oi vide io...ce si cum...

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 30 Septembrie 2010, ora 16:08

De la: XYW, la data 2010-09-30 15:17:20
De la: Will, la data 2010-09-30 15:10:23e numa la 195 trilioane km d-aici

auzi bre,ma iei pa mini cu filozofii,cumpara-mi belet si restu' oi vide io...ce si cum...

sigur ve-i nimeri Braila!...................

necunoscut

1072 mesaje
Postat pe: 30 Septembrie 2010, ora 22:53

IN VIITORUL FOARTE INDEPARTAT SE VOR ORGANIZA SI EXCURSII CU NAVETE SPATIALE SAU DE CE NU PRIN TELEPORTARE DIRECTA, CONTRA COST. DAR DACA SE STRICA APARATUL SI RAMAII `IMPRASTIAT`, CE FAC AIA TE DESPAGUBESTE...:))))

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 30 Septembrie 2010, ora 23:06

Ramai imprastiat? iti raman datoare pentru portia de ras, cand vin in Galati ma las invitata la o braga...
Cat despre imprastiat...cam asa se intampla si in transportul actual, daca nu bagi de seama.

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
necunoscut

1072 mesaje
Postat pe: 1 Octombrie 2010, ora 08:35

CHIAR TE ROG, TE ASTEPT... , MA ANUNTI CAND VREI SA VII , SA STIU SI EU ... SA FAC ROST DE BRAGA , CA ACU E MAI RARA, CA A VENIT FRIGUL...IAR BERE EU NU BEAU...

necunoscut

1072 mesaje
Postat pe: 1 Octombrie 2010, ora 08:38

Presupun ca nu esti departe de Galati,-- Braila ,Tulcea Buzau sau Bucuresti?

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 1 Octombrie 2010, ora 08:41

De la: Marin56, la data 2010-10-01 08:38:05Presupun ca nu esti departe de Galati,-- Braila ,Tulcea Buzau sau Bucuresti?
Stai linistit, e mult mai aproapede cat crezi!

necunoscut

1072 mesaje
Postat pe: 1 Octombrie 2010, ora 09:15

Azi am gasit un filmulet despre `puterea mintii` si vad ca trateaza problema pe care si eu am aplicat-o si o `aplic` in continuare.Un fel de autosugestie. Vindecarea cu ajutorul gandului- cred ca e ceva mai mult decat atat. Cred ca mai trebuiesc si niste cunostinte de anatomie, ca sa vezi problema in ansamblu.

necunoscut

1072 mesaje
Postat pe: 1 Octombrie 2010, ora 09:20

Sa te pui in pielea celulelor

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 1 Octombrie 2010, ora 12:20

Daca suntem singuri in univers inseamna ca dumnezeu nu exista .....avand in vedere numarul infinit de stele....de ce le-ar fi facut ?

Daca nu suntem singuri in univers inseamna ca biblia minte ....si existenta lui dumnezeu este sub un mare semn de intrebare.....

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 1 Octombrie 2010, ora 12:53

De la: _KARPOV, la data 2010-10-01 12:20:13

Daca suntem singuri in univers inseamna ca dumnezeu nu exista .....avand in vedere numarul infinit de stele....de ce le-ar fi facut ?

Daca nu suntem singuri in univers inseamna ca biblia minte ....si existenta lui dumnezeu este sub un mare semn de intrebare.....

Cineva tinea un craniu in mana si spuse::,A FI SAU A NU FI'' singuri in univers,dumnezeu numai unul,............

Pagini: << 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CREDETI CA SUNTEM SINGURI IN UNIVERS ???...
Mergi la: