Info
x
Credeti ca suntem singuri in univers ???...
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 17:36
De la: Marin56, la data 2010-09-25 16:53:28Ce sa fac la faleza, e departe de mine , trebuie sa dau 2lei pana acolo - 2 paini--. iar ca sa merg pe jos am probleme cu picioarele. Da, mie mi-e dor de faleza, de-aia ziceam...dar intr-o zi rece si umeda iata ca si eu tot cu forumul ma distrez! Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
necunoscut 1072 mesaje Membru din: 22/11/2009 |
Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 18:35
ESTI DIN GALATI?...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 18:40
De la: Marin56, la data 2010-09-25 18:35:05ESTI DIN GALATI?... Acolo am crescut, nu tipa la mine Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 20:14
De la: Ingrid, la data 2010-09-25 17:07:00De la: vaneamarin, la data 2010-09-25 11:15:07Prestigiosul membru al Academiei de Stiinte Chineze ,domnul profesor doctor academician Ciu-Lin Orez Na ,a declarat in exclusivitate pentru prestigioasa publicatie Global Science Journal, ca in ultimele trei luni s-a constatat o accentuare a activitatilor UFO .Americanii au confirmat si ei acest lucru prin generalul Steven Hawkins ,sef al North American Aerospace Defense Command (NORAD ) si prin Jack Thompson ,director general al sectiei a IIIa din cadrul NASA ,sectie ce are in atributiuni monitorizarea UFO. Ma bucur ca te-a interesat subiectul si ca nu postezi nedocumentata, ca amatorii de senzational de pe acest site, ci te-ai interesat inainte.Am citit si eu pe site-ul Daily Mirror acel articol ,si m-am mirat.Lucrurile s-au lamurit insa pentru mine dupa "update-ul" de la acest articol,facut in aceeasi zi ,joi ,cu cateva ore mai tarziu.Daca vei reciti acum articolul impreuna cu acel update, iti vei da seama mai bine cum stau lucrurile. Initial lucrurile imi pareau si mie putin exagerate , deoarece, din cate am citit eu despre acest subiect,FEDex era oricum cel desemnat pentru administrarea acestor mesaje. Stiu ca au fost incercari de a "pasa" aceasta sarcina la diverse alte institutii insa, din cate stiu eu, lucrurile au ramas clar stabilite :FEDxul ,dupa primirea documentelor de la ONU (dar doar dupa semnarea lor de catre academiile celor 26 tari membre G.O.U.F.A.) ARE CA SACRINA ADMINISTRAREA DOCUMENTELOR SI A MESAJELOR REFERITOARE LA ACEASTA PROBLEMA. Cu alte cuvine oficial,din partea ONU,ramane GOUFA cu centralizarea semnaturilor, iar FEDex cu administrarea documentelor. Nu s-a schimbat nimic .... |
|
Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 20:45
CUM AI AJUNS LA CONCLUZIA CA TIP LA TINE, S-A AUZIT PANA ACOLO?....:)))NU AM OBICEIUL ASTA.
|
Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 20:48
De la: Marin56, la data 2010-09-25 20:45:45CUM AI AJUNS LA CONCLUZIA CA TIP LA TINE, S-A AUZIT PANA ACOLO?....:)))NU AM OBICEIUL ASTA. Asa se interpreteaza cand scrii cu majuscule..sau ca vrei sa spui ceva foarte categoric...dar stiu ca nu e cazul tau sa tipi, te vad ponderat Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 22:06
De la: vaneamarin, la data 2010-09-25 20:14:32De la: Ingrid, la data 2010-09-25 17:07:00De la: vaneamarin, la data 2010-09-25 11:15:07Prestigiosul membru al Academiei de Stiinte Chineze ,domnul profesor doctor academician Ciu-Lin Orez Na ,a declarat in exclusivitate pentru prestigioasa publicatie Global Science Journal, ca in ultimele trei luni s-a constatat o accentuare a activitatilor UFO .Americanii au confirmat si ei acest lucru prin generalul Steven Hawkins ,sef al North American Aerospace Defense Command (NORAD ) si prin Jack Thompson ,director general al sectiei a IIIa din cadrul NASA ,sectie ce are in atributiuni monitorizarea UFO. Ca de obicei vii cu informatie completa si lucrurile s-au clarificat in mare masura si pentru mine, acum astept cu interes sporit data de 1 octombrie 2010. Totusi pentru ca tangential ai pomenit de cele 26 de state membre GOUFA, mi se pare o nedreptate strigatoare la cer ca Romaniei inca nu i s-a aprobat aderarea cu drepturi depline. Am vazut clar ca de la moartea lui Doru Davidovici efectiv nu s-a mai ocupat nimeni de problema!!!....sau, poate n-am gasit eu referintele la zi
|
|
Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 23:53
NUMAI CREDETI TOATE PROSTIILE SI MINCIUNILE PE CARE LE DEBITEAZA ACEI INTERLOCUITORI CARE AU FOST PUSI SA MINTA . CUM CREDETI CA DIN CAUZA MINUNII LUI DUMNEZEU, A CEL OM S-A VINDECAT DUPA SECTIONAREA MADUVEI . ASTA ESTE O ABERATIE , SA I-O SPUNE-TI LUI MUTU, O MINCIUNA SFRUNTANTA, PE CARE NU POT S-O DIGER , CA UN OM CARE CUNOASTE FOARTE BINE ANATOMIA OMULUI. SUNT BOLI ,INTRADEVAR CARE SE POT VINDECA SAU AMELIORA , PRIN PUTEREA VOINTII OMULUI, NU A LUI DUMNEZEU. DAR ASTA INTRECE ORCE. SI PE CEI CU TELEFOANELE I-ATI CUMPARAT CA SA VA CANTE IN STRUNA? TREZITI-VA OAMENI BUNI NU MAI CREDETI TOT CE V-I SE SPUNE. DOMNI DE LA AUDIOVIZUAL , CE FACETI DORMITI ? II LASATI PE NISTE IMBECILI SA- SI FACA JOCUL CU MINTEA VOASTRA? RETRAGETII AUTORIZATIA DE FUNCTIONARE A OTV-ULUI ESTE UN POST LIPSIT DE SCRUPULE. IN FELUL ASTA NU MAI TREBUIE SA CONTINUE. CE, DOMNII PREOTI ,VII FRICA CA VA FUGE PAMANTUL DE SUB PICIOARE , CA O SA SARACITI, SI VRETI SUB CAI MINCINOASE SA CASTIGATI IN FELUL ASTA NOI ADEPTI. VRETI SA FOLOSITI TEHNOLOGIA NOUA PENTRU A VA TRUCA SI A FACE PLAUZIBILA POVESTILE VOASTRE? VA JUCATI CU FOCUL. UMBLATI CU TOT FELUL DE `MINUNI` CA SE APRINDE LUMINA , MORMANTUL SFANT, FOLOSINDU-VA DE SUBSTANTE CHIMICE - CUM AR FI FOSFOR ALB-ATI IMPANZIT LUMEA CU FARSELE VOASTRE. SA VA FIE RUSINE , CA VA JUCATI DE-A DUMNEZEU IN FELUL ASTA . IAR DUMNEZEU SE VA INTOARCE FOARTE CURAND SI IN POTRIVA VOASTRA, CA L-ATI DEZONORAT SI TRADAT. VRETI SA VA ROTUNJITI SI VOI VENITURILE PE SPINAREA UNOR CREDULI CARE VA CANTA IN STRUNA, SI VA ACCEPTA MINCIUNILE VOASTRE. GANDITIVA CA SI PE VOI O SA VA AJUNGA JUDECATA DE APOI ,INDIFERENT DE CE CREDETI SAU NU. POTOLITI-VA!!! DUMNEZEU VA V-A PEDEPSI!!! PENTRU FAPTA VOASTRA. NU ASA SE CASTIGA INCREDEREA OAMNENILOR ,CU FORTA.
|
|
|
|
Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 23:57
Domnilor de la OTV v-a afectat si pe voi `gena` sau tineti cu ursul... mai lasati minunile, ca nu mai crede nimeni in ele.Nici cei de la gradinita. Cat v-a dat biserica ca sa le faceti reclama?Asta e a doua oara cu cu icoanele acu iar cu ....minunile...mai schimbati foaia lumea mai vrea si alceva.
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 03:21
De la: vaneamarin, la data 2010-09-25 11:15:07Prestigiosul membru al Academiei de Stiinte Chineze ,domnul profesor doctor academician Ciu-Lin Orez Na ,a declarat in exclusivitate pentru prestigioasa publicatie Global Science Journal, ca in ultimele trei luni s-a constatat o accentuare a activitatilor UFO .Americanii au confirmat si ei acest lucru prin generalul Steven Hawkins ,sef al North American Aerospace Defense Command (NORAD ) si prin Jack Thompson ,director general al sectiei a IIIa din cadrul NASA ,sectie ce are in atributiuni monitorizarea UFO. Bai cap patrat. Bagi minciuni, pe un forum public cu tendinta clara de a-mi duce postarile in derizoriu. CHINEZUL ALA OREZ SI HAWKINS SINT IN CAPUL TAU. DE FARSOR. SI DACA MA MAI FACI IN FELUL CUM MA FACI PE FORUM, AI RAZBOI GARANTAT CU MINE. CRETINOIDUL
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 03:23
De la: Ingrid, la data 2010-09-25 22:06:31De la: vaneamarin, la data 2010-09-25 20:14:32De la: Ingrid, la data 2010-09-25 17:07:00De la: vaneamarin, la data 2010-09-25 11:15:07Prestigiosul membru al Academiei de Stiinte Chineze ,domnul profesor doctor academician Ciu-Lin Orez Na ,a declarat in exclusivitate pentru prestigioasa publicatie Global Science Journal, ca in ultimele trei luni s-a constatat o accentuare a activitatilor UFO .Americanii au confirmat si ei acest lucru prin generalul Steven Hawkins ,sef al North American Aerospace Defense Command (NORAD ) si prin Jack Thompson ,director general al sectiei a IIIa din cadrul NASA ,sectie ce are in atributiuni monitorizarea UFO. INGRID NOI 2 AM TERMINAT-O CU DISCUTIILE PE FORUM. CIND MERGI LA DRUM CU UN INDIVID FARSOR SI INVIDIOS PE POSTARILE ALTORA, NU MAI AI CE DISCUTA CU MINE. Adica eu vin cu toate datele de pe un alt site, si tu continui sa sustii un astfel de personaj.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 03:25
SI CHINA SI INDIA, SINT PE FAZA CU MULTE CAZURI OZN, PE CARE NU LE SECRETIZEAZA.
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 03:26
De la: Marin56, la data 2010-09-25 23:53:29 NUMAI CREDETI TOATE PROSTIILE SI MINCIUNILE PE CARE LE DEBITEAZA ACEI INTERLOCUITORI CARE AU FOST PUSI SA MINTA . CUM CREDETI CA DIN CAUZA MINUNII LUI DUMNEZEU, A CEL OM S-A VINDECAT DUPA SECTIONAREA MADUVEI . ASTA ESTE O ABERATIE , SA I-O SPUNE-TI LUI MUTU, O MINCIUNA SFRUNTANTA, PE CARE NU POT S-O DIGER , CA UN OM CARE CUNOASTE FOARTE BINE ANATOMIA OMULUI. SUNT BOLI ,INTRADEVAR CARE SE POT VINDECA SAU AMELIORA , PRIN PUTEREA VOINTII OMULUI, NU A LUI DUMNEZEU. DAR ASTA INTRECE ORCE. SI PE CEI CU TELEFOANELE I-ATI CUMPARAT CA SA VA CANTE IN STRUNA? TREZITI-VA OAMENI BUNI NU MAI CREDETI TOT CE V-I SE SPUNE. DOMNI DE LA AUDIOVIZUAL , CE FACETI DORMITI ? II LASATI PE NISTE IMBECILI SA- SI FACA JOCUL CU MINTEA VOASTRA? RETRAGETII AUTORIZATIA DE FUNCTIONARE A OTV-ULUI ESTE UN POST LIPSIT DE SCRUPULE. IN FELUL ASTA NU MAI TREBUIE SA CONTINUE. CE, DOMNII PREOTI ,VII FRICA CA VA FUGE PAMANTUL DE SUB PICIOARE , CA O SA SARACITI, SI VRETI SUB CAI MINCINOASE SA CASTIGATI IN FELUL ASTA NOI ADEPTI. VRETI SA FOLOSITI TEHNOLOGIA NOUA PENTRU A VA TRUCA SI A FACE PLAUZIBILA POVESTILE VOASTRE? VA JUCATI CU FOCUL. UMBLATI CU TOT FELUL DE `MINUNI` CA SE APRINDE LUMINA , MORMANTUL SFANT, FOLOSINDU-VA DE SUBSTANTE CHIMICE - CUM AR FI FOSFOR ALB-ATI IMPANZIT LUMEA CU FARSELE VOASTRE. SA VA FIE RUSINE , CA VA JUCATI DE-A DUMNEZEU IN FELUL ASTA . IAR DUMNEZEU SE VA INTOARCE FOARTE CURAND SI IN POTRIVA VOASTRA, CA L-ATI DEZONORAT SI TRADAT. VRETI SA VA ROTUNJITI SI VOI VENITURILE PE SPINAREA UNOR CREDULI CARE VA CANTA IN STRUNA, SI VA ACCEPTA MINCIUNILE VOASTRE. GANDITIVA CA SI PE VOI O SA VA AJUNGA JUDECATA DE APOI ,INDIFERENT DE CE CREDETI SAU NU. POTOLITI-VA!!! DUMNEZEU VA V-A PEDEPSI!!! PENTRU FAPTA VOASTRA. NU ASA SE CASTIGA INCREDEREA OAMNENILOR ,CU FORTA. Despre ce vorbesti? Exista un caz cunoscut in Japonia. Dar doar unul. Un om calcat de tren. Dar a murit dupa 2-3 zile. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 08:46
De la: nastasemihail, la data 2010-09-26 03:21:46De la: vaneamarin, la data 2010-09-25 11:15:07Prestigiosul membru al Academiei de Stiinte Chineze ,domnul profesor doctor academician Ciu-Lin Orez Na ,a declarat in exclusivitate pentru prestigioasa publicatie Global Science Journal, ca in ultimele trei luni s-a constatat o accentuare a activitatilor UFO .Americanii au confirmat si ei acest lucru prin generalul Steven Hawkins ,sef al North American Aerospace Defense Command (NORAD ) si prin Jack Thompson ,director general al sectiei a IIIa din cadrul NASA ,sectie ce are in atributiuni monitorizarea UFO. Mihai,poti sa-mi spui exact "cum te fac " pe forum si ce anume te deranjeaza ?Ti-am spus undeva ca esti "cap patrat"? Trebuie sa incetezi sa te mai comporti ca un copil suparat si sa accepti faptul ca eu nu sunt obligat sa iti dau dreptate in postarile tale, asa cum nici tu nu esti obligat sa imi dai mie dreptate in ale mele.Nu cred ca daca ma jignesti pe mine sau daca imi declari razboi (intergalactic sau nu ) rezolvi ceva.Calmeaza-te si accepta ideea ca am deplina libertate sa te contrazic in ce spui si chiar si sa-ti arunc postarile in derizoriu daca acestea imi par demne de acest lucru.Extraterestrii te-au invatat sa vorbesti asa de urat pe forum si sa te superi pe cei care te contrazic ?.....
|
|
Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 08:48
Despre emisiunea de ieri de la OTV cand popa si prezentatorul ascultau minciunile de la telefoane.
|
Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 09:56
De la: nastasemihail, la data 2010-09-26 03:23:56De la: Ingrid, la data 2010-09-25 22:06:31De la: vaneamarin, la data 2010-09-25 20:14:32De la: Ingrid, la data 2010-09-25 17:07:00De la: vaneamarin, la data 2010-09-25 11:15:07Prestigiosul membru al Academiei de Stiinte Chineze ,domnul profesor doctor academician Ciu-Lin Orez Na ,a declarat in exclusivitate pentru prestigioasa publicatie Global Science Journal, ca in ultimele trei luni s-a constatat o accentuare a activitatilor UFO .Americanii au confirmat si ei acest lucru prin generalul Steven Hawkins ,sef al North American Aerospace Defense Command (NORAD ) si prin Jack Thompson ,director general al sectiei a IIIa din cadrul NASA ,sectie ce are in atributiuni monitorizarea UFO. ..asa deci ...
|
|
Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 12:26
Acum chiar ca am tipat , dar nu la tine. ma scot din sarite astia de la OTV
|
Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 12:30
De la: Marin56, la data 2010-09-26 12:26:59Acum chiar ca am tipat , dar nu la tine. ma scot din sarite astia de la OTV ..eu nici nu stiu pe ce canal e OTV-ul, asa ca n-am probleme cu ei.
|
|
Fosta membra 9am.ro 834 mesaje Membru din: 13/04/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 13:01
,,Arhivele Vaticanului sunt si au fost una dintre curiozitatile oamenilor, fiecare persoana dorind sa citeasca sau macar sa vada textele secrete care, daca ar fi facute publice, ar schimba omenirea complet sau chiar ar distruge-o. Tocmai de aceea, din secolul XVIII, niciun Papa nu a mai permis nimanui sa ajunga la documentele secrete care nu au voie sa vada lumina zilei, dupa cum informeaza si �Click�. In secolul XVIII unul dintre cardinalii care conduceau Sacra Paenitentiaria a interzis accesul la texte. In cartea �Blestemul manuscrisului�, aparuta la editura Tritonic, sub semnatura lui Bogdan Hrib si Razvan Dolea, se dezbate exact acest subiect. Conform autorilor, dezvaluirea continutului textelor nu ar avea impact neaparat asupra laturei spirituale a omului, ci fata de istorie, rescriind trecutul.
Motivele nu au fost foarte clare, insa un alt prelat al acestui ordin, Gabriele Ferretti (1852-1860), a spus ca �textele secrete distrug omenirea daca sunt facute publice�. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 13:01
Mai bine ca nu te uiti , ca chiar nu ai ce vedea acolo. Numai prosti. spune ca se aprind lumanarile singure ca oamenii se vindeca singuri, dar sunt morti....La mintea lor nu ar fi exclus ca intr-o zi sa arate ca IIsus coboara din ceruri intr-o caleasca de aur, ca mesager a lui Dumnezeu... hait .. ca v-am data o idee ... nu se pune ca e drept de autor. Azi se poate truca orce. Te poti vedea pe muntele Himalaia iar tu esti in pat, acasa bine mersi.
|
Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 13:03
Azi e bine si cald cred ca am sa dau totusi o fuga pana la faleza...
|
Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 13:05
Poate ne ajuta cei de la star trek cu teleportarea...
|
Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 13:09
De la: Marin56, la data 2010-09-26 13:05:07Poate ne ajuta cei de la star trek cu teleportarea... ...pe faleza?
|
|
Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 13:13
Oriunde...
|
Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 13:13
|
Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 13:16
De la: Marin56, la data 2010-09-26 13:13:53 Cu teleportarea stie Mihai, deocamdata numai particole elementare, dar daca ai rabdare.... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 834 mesaje Membru din: 13/04/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 15:00
In Marea Neagra, in imediata vecinatate a Insulei Serpilor, aflat la 45 kilometri nord-vest de Sulina, se afla un misterios Triunghi al Bermudelor.
Potrivit dovezilor de arheologie subacvatica descoperite de Robert Ballard, cel care a detectat epava �Titanicului�, Potopul lui Noe s-ar fi produs acum aproximativ 7.500 de ani. Avand �epicentrul� in dreptul Turciei de azi, un volum urias al Mediteranei s-a revarsat peste zonele din jur nimicind totul in cale: oameni, animale, plante. Asemenea miscari de mai mica sau mai mare amploare au continuat la diferite intervale de timp, dar inca din Evul Mediu, in Marea Neagra, a inceput sa se vorbeasca de o zona malefica unde dispareau diverse ambarcatiuni. REGIUNILE MALEFICE In anii �70, Ivan T. Sanderson, unul dintre cei mai cunoscuti cercetatori ai Triunghiului Bermudelor, a elaborat o harta cu douasprezece regiuni malefice, identica celebrului Triunghi al Bermudelor. Subliniind ca planeta noastra opereaza prin electromagnetism, Sanderson se intreaba, pe buna dreptate, daca nu cumva zonele respective functioneaza ca niste uriase generatoare care creeaza valtori in interior si exterior, unde obiectele pot fi atrase si eliminate in afara altor dimensiuni, cunoscute de noi. Una dintre aceste regiuni ar fi si in Marea Neagra, in apropierea Insulei Serpilor. CRUCISATORUL TIOLKOVSKI Cercetatorii rusi si ucraineni afirma ca falia magnetica din misteriosul triunghi mobil din Marea Neagra se deschide de la o fractiune de secunda pana la cateva minute. Intr-o astfel de falie a disparut in plina zi, pe o vreme excelenta, la 31 mai 1944, crucisatorul sovietic �Tiolkovski�, undeva la 70 km sud de Crimeea. Intamplarea navei de razboi disparuta brusc pentru totdeauna intr-o stranie ceata neagra a fost imortalizata in niste dosare secrete, al caror continut a fost dezvaluit de fostii ofiteri ucraineni din flota sovietica a Marii Negre. LICHIDATI DE KGB Dupa o luna, cativa pescari, au fost martorii unei alte disparitii uluitoare. Ei au vazut ziua-n amiaza-mare cum cateva avioane au disparut intr-un nor inchis la culoare. Era vorba, de fapt, de o formatie decolata de la Odessa, in scopul unei recunoasteri marine. Pescarii n-au avut insa norocul fostilor ofiteri ucraineni. Rudele lor au trebuit sa poarte vesminte cernite, deoarece pescarii, martori incomozi, au fost lichidati de KGB. SPAIMA UCRAINENILOR Ucrainenii pazesc cu strasnicie zona, confiscand orice ambarcatiune straina de pescuit. Pentru ca aici mai sunt gasite inca mine aflate in deriva din timpul razboiului. O astfel de mina a fost recuperata de ucraineni, la limita cu apele noastre teritoriale, dar cate mai sunt in aceeasi situatie, nimeni nu stie. Caci e greu de prevazut consecinta exploziei unei mine, in falia magnetica, pentru vasele aflate in preajma, vase care ar putea fi astfel proiectate intr-o alta dimensiune. INSULA SERPILOR In 1991, Ucraina a mostenit de la defuncta Uniune Sovietica, Insula Serpilor, de fapt o imensa stanca, ale carei laturi pot fi parcurse la pas normal in circa 40 de minute. Sarpele de apa, care a dat numele insulei, complet inofensiv, dar cu o infatisare dezagreabila, a disparut complet la mijlocul secolului trecut, din cauza amplelor lucrari secrete desfasurate de sovietici. In noiembrie 2003, ucrainenii au declarat Insula Serpilor zona de rezervatie naturala, ca sa demonstreze ca locul poate oferi conditii pentru turism. RADAR DE MARE PUTERE Singurii turisti din Insula Serpilor sunt militarii din personalul de �deservire�. Acesta intretine doua imense antene ale unui radar de mare putere, care �vede� o buna parte a Balcanilor si tot ce misca in Mediterana, pana la coasta de nord a Africii si zona controlata de Israel. Mai sunt intretinute statii de bruiaj si de ascultare a convorbirilor in sistem fonic si prin cablu si un chei unde pot acosta submarine? de buzunar. Sursa:www.ziarulcn.com Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 20:57
De la: Denis, la data 2010-09-26 13:01:11,,Arhivele Vaticanului sunt si au fost una dintre curiozitatile oamenilor, fiecare persoana dorind sa citeasca sau macar sa vada textele secrete care, daca ar fi facute publice, ar schimba omenirea complet sau chiar ar distruge-o. Tocmai de aceea, din secolul XVIII, niciun Papa nu a mai permis nimanui sa ajunga la documentele secrete care nu au voie sa vada lumina zilei, dupa cum informeaza si �Click�. In secolul XVIII unul dintre cardinalii care conduceau Sacra Paenitentiaria a interzis accesul la texte. In cartea �Blestemul manuscrisului�, aparuta la editura Tritonic, sub semnatura lui Bogdan Hrib si Razvan Dolea, se dezbate exact acest subiect. Conform autorilor, dezvaluirea continutului textelor nu ar avea impact neaparat asupra laturei spirituale a omului, ci fata de istorie, rescriind trecutul. Cind am intrat pe net, prin iunie 2008, am dat de toate cazurile cunoscute si de mine. Cu poze filmulete vechi si mai noi. Nu imi venea sa cred ca erau filmarile, cum au fost relatate, in media in deceniile trecute. Cam 3-4 luni, am activat si eu, peste tot cu cautari si comentarii. Prin vara, sau mai tirziu, si Vaticanul cu anuntul. Cind au vazut ca oamenii se informau intre ei. Nu mai spun ca NASA a dat un anunt oficial, privitor la Luna si Marte. Cum ca exista dovezi de viata extraterestra. Asat prin mai 2008. Acum se fac ca ei nu stiu de nici un fel de viata si dovezi extraterestre. Deci continua politica lor secretomana. Deci in nadejdea asazisilor oficiali, mai bine lipsa, in privinta informarii. Ne informeaza in interesul lor, sa ne prezinte iar niste aiureli. Cind aceste fiinte sint ca si noi, poate ceva mai vechi, unele. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
DanubianKnight 746 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 22:58
De la: nastasemihail, la data 2010-09-26 03:25:15SI CHINA SI INDIA, SINT PE FAZA CU MULTE CAZURI OZN, PE CARE NU LE SECRETIZEAZA. OZN inseamna "obiect zburator neidentificat". In engleza UFO vine de la exact acelasi lucru: "unknown flying object". Fenomenul exista, si o pot spune si pentru ca in vara anului 1980, in campingul unde erau cazati participantii la tabara de sculptura de la Hobita (Gorj) din acel an, am putut vedea pe cer o astfel de aparitie, sub forma unui obiect ovoidal alb-sidefiu, luminos, cam de marimea aparenta a discului lunar, care se deplasa rapid pe cer, la un moment dat trecand peste un nor (ceea ce inseamna ca era destul de sus). Nu ma pot insa incumeta sa si afirm cu tarie ce era. Asadar, fenomenul in sine exista, dar de aici pana la a afirma cu siguranta ce-l cauzeaza este o oarecare distanta. Pe langa teoria navelor aliene, fie ele extraterestre, venite din viitor, dintr-un univers paralel sau dintr-un Pamant gol pe dinauntru, mai exista si teorii mai putin artificiale (ca, de exemplu, fenomene luminoase asociate miscarilor placilor tectonice si vulcanismului). Asadar, OZN-urile nu pot fi privite, deocamdata, ca o dovada peremptorie a vietii extraterestre. Totusi, daca tot suntem la discutii pe teme celesti, este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania. Raporteaza abuz de limbaj
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
|
Postat pe: 27 Septembrie 2010, ora 09:49
Eu am citit decand eram mic povestile astea cu O.Z.N.Trebuie sa recunosc ca ma atrageau asemenea lecturi . Oare chiar exista ? Chiar au fost martori? Cati martori oculari care pretind si cred in existenta unor astfel de obiecte,se verifica. Puteau sa aiba si iluzii optice datorate de multe cauze. Sau sa faca diferite inregistrari aranjate sau trucate. Sa inteleg ca au fost vazute in multe zone din lume si chiar si la noi. Problema e ca , de ce au fost vazute numai `la tara` si in locuri izolate si numai de oameni simpli. Eu sincer nu am avut norocul asta. Eu pana nu vad nu cred. A venit vreun `farfurian` sa vorbeasca cu noi, despre acele locuri de unde vin, sau sa ne impartaseasca cunostiintele lor? Totusi nu contest ca teoretic nu se poate ca alti locuitori , ai unor alte lumi sa aiba o tehnologie mai avansata decat a noastra ,dar ...Pot fi si simple aparate teleghidate , sau cu roboti la bord. Cine stie de la cata departare de sute sau mii de ani lumina , vin.Orce e posibil. De ce aceasta discreti pe capul lor . le e frica de noi sau sunt pusi numai sa ne observe . In ce scop? Sau poate este rodul mintii noastre , ca in dorinta noastra , sa mai vedeme si alceva, inventam diferite motive. Dorinta de senzual. Faptul ca totusi pot fi niste mesageri, greu de crezut. Pentru ce sa vina ,ce sa faca, care e scopul lor si de unde vin? Nu cumva pot fi si de pe pamant lansate , dintr-o baza secreta , aflata la mare adancime? Poate de un popr pe care nici nu banuim.
|
|
|

) rezolvi ceva.Calmeaza-te si accepta ideea ca am deplina libertate sa te contrazic in ce spui si chiar si sa-ti arunc postarile in derizoriu daca acestea imi par demne de acest lucru.Extraterestrii te-au invatat sa vorbesti asa de urat pe forum si sa te superi pe cei care te contrazic ?.....
..asa deci ...
...pe faleza?