back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Sa descoperit o noua terra

Pagini: << 1 2 3 4 Sari la pagina:

anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Postat pe: 1 Octombrie 2010, ora 14:06

De la: Tramp, la data 2010-09-28 14:42:29
De la: 9am178850, la data 2010-09-28 14:27:46
De la: Tramp, la data 2010-09-27 14:26:57
De la: 9am178850, la data 2010-09-27 14:23:54
De la: DanubianKnight, la data 2010-09-26 22:28:14
De la: 9am178850, la data 2010-09-20 14:06:49
Ai dreptate eu am invatat istoria pe vremea cand parintii tai inca nu stiau ca te vor avea.

Mai mult urmaresc cat de cat ultimile stiri.

Multi ani inainte si multa sanatate! Dar sa stii ca despre Gebeleizis se invata si la inceputul anilor 1970!

Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania.

Am terminat liceul in 1972 si profesorul de istorie ne cerea si ora si starea vremii cand au avut loc batalile de independenta.
Am invatat istoria si la facultate.
Am luat cartea de istorie si ZAMOLXE apare,..dar GEBELEIZIS ...NUU...
In Filmul DACII ...s-a vorbit de un zeu...poate sa fi fost GEBELEIZIS al tau...dar nu sunt sigura... Un zeu caruia i se faceau ofrande cei mai buni luptatori,..cei mai isteti,..cei mai inteligenti...si pe lista a fost trecut singurul fiu al lui DECEBAL...ucis la o varsta frageda,..mai tanar decat tine pentru a duce in eternitate gloria Dacilor...pentru a-i ajuta in lupta impotriva cotropitorrilor....mai ales a romanilor....

Este cineva care si-a deschis un topic cu un leagan al Dacilor!puteti sa-l incercati !Am incercat si eu si m-a tinut!

UNde????

Si cred ca este cazul sa traim in viitor ..nu in trecut...

Era probema de un site ce doreste sa promoveze numele de Gebeleizis pentru noua planeta descoperita.

Nu sunt de acord ...pentru un zeu mancator de tineri????...

ZAMOLXE,..sau ZAMOLXIX...zeul ce a ajutat in lupte dacil sa invinga popoarele migratoare si popoarele cotropitoare

ba era o tinerica 90-60-90,care normal ca-i placeau tinerii!

Nu greseti prea mult....

Comentariul facut era insa la asa zisulzeu GEBELEIZIS,..zeu devorator de tineri...

Probabil filmele istorice nu te-au atras niciodata...

Raporteaza abuz de limbaj
necunoscut

1072 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2010, ora 13:35

Daca ai terminat in `72 inseaman ca suntem un pic leaturi si mata ai aproape 60 de ani , gresesc cumva?....eu in `77....

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 11:11

De la: 9am178850, la data 2010-10-01 14:06:48
De la: Tramp, la data 2010-09-28 14:42:29
De la: 9am178850, la data 2010-09-28 14:27:46
De la: Tramp, la data 2010-09-27 14:26:57
De la: 9am178850, la data 2010-09-27 14:23:54
De la: DanubianKnight, la data 2010-09-26 22:28:14
De la: 9am178850, la data 2010-09-20 14:06:49
Ai dreptate eu am invatat istoria pe vremea cand parintii tai inca nu stiau ca te vor avea.

Mai mult urmaresc cat de cat ultimile stiri.

Multi ani inainte si multa sanatate! Dar sa stii ca despre Gebeleizis se invata si la inceputul anilor 1970!

Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania.

Am terminat liceul in 1972 si profesorul de istorie ne cerea si ora si starea vremii cand au avut loc batalile de independenta.
Am invatat istoria si la facultate.
Am luat cartea de istorie si ZAMOLXE apare,..dar GEBELEIZIS ...NUU...
In Filmul DACII ...s-a vorbit de un zeu...poate sa fi fost GEBELEIZIS al tau...dar nu sunt sigura... Un zeu caruia i se faceau ofrande cei mai buni luptatori,..cei mai isteti,..cei mai inteligenti...si pe lista a fost trecut singurul fiu al lui DECEBAL...ucis la o varsta frageda,..mai tanar decat tine pentru a duce in eternitate gloria Dacilor...pentru a-i ajuta in lupta impotriva cotropitorrilor....mai ales a romanilor....

Este cineva care si-a deschis un topic cu un leagan al Dacilor!puteti sa-l incercati !Am incercat si eu si m-a tinut!

UNde????

Si cred ca este cazul sa traim in viitor ..nu in trecut...

Era probema de un site ce doreste sa promoveze numele de Gebeleizis pentru noua planeta descoperita.

Nu sunt de acord ...pentru un zeu mancator de tineri????...

ZAMOLXE,..sau ZAMOLXIX...zeul ce a ajutat in lupte dacil sa invinga popoarele migratoare si popoarele cotropitoare

ba era o tinerica 90-60-90,care normal ca-i placeau tinerii!

Nu greseti prea mult....

Comentariul facut era insa la asa zisulzeu GEBELEIZIS,..zeu devorator de tineri...

Probabil filmele istorice nu te-au atras niciodata...
propui................ceva!

ahomebiz

2 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Februarie 2012, ora 05:50

De la: casatopnord, la data 2010-08-27 09:31:11 interesant la 1000de ani lumina distanta de pamant sa descoperit un nou sistem solar,,un alt soare luna si paneta asemanatoare pamanrului,,se spune ca e locuita cu fiinte ca noi dar acolo nu exsta masini avioane curent electric ,,oamenii sant pururi tinerii.. greu de crezut ,

Da, probabil este vorba de planeta GLIESE din Constelatia Lira
www.google.ro/url?q=www.studentie.ro/campus/GLIESE_581_C___TERRA...

Fosta membra 9am.ro

788 mesaje
Postat pe: 26 Februarie 2012, ora 05:59

da stim si noi, dar o zi acolo este 3 zile, pentru ca planeta este imensa
dar si pe Terra s-a trait 1000 de ani si oamenii erau giganti, din cauza conditiilor atmosferice favorabile
dovezi, sint descoperirile de schelete de giganti! cel mai mare are 13 metri!

Fosta membra 9am.ro

766 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 13:50

De la: casatopnord, la data 2010-08-27 09:31:11 interesant la 1000de ani lumina distanta de pamant sa descoperit un nou sistem solar,,un alt soare luna si paneta asemanatoare pamanrului,,se spune ca e locuita cu fiinte ca noi dar acolo nu exsta masini avioane curent electric ,,oamenii sant pururi tinerii.. greu de crezut ,

Ei nu explica imprejurarile descoperirii avand in vedere '1000 ani lumina', noi nu putem sa-i contrazicem dar nici sa-i credem pentru ca nu stim cine sunt aceia sau....s-a descoperit singura!?

Virtutea nu consta in abtinerea de la viciu ci in neravnirea lui. Galina
Pagini: << 1 2 3 4 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului SA DESCOPERIT O NOUA TERRA
Mergi la: