Info
x
Sa descoperit o noua terra
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Septembrie 2010, ora 19:00
De la: dumitrescuclaudiu1, la data 2010-09-16 18:54:501000 ani lumina ??????????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! interesant cind am reusit sa ajungem sa descoperim asta ?????????????? poate strrrrrrrra nepotii nostri sa descopere asta ............si totusi 1000 * 300 000 m/s ??????????????si mai sunt si ca noi ....... mai terminativa cu prostiile daca nu mai aveti subiecte apucativa de barfa Stai linistit, la barfa suntem maestri!
Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
necunoscut 1072 mesaje Membru din: 22/11/2009 |
Postat pe: 16 Septembrie 2010, ora 19:01
De la: Marin56, la data 2010-09-16 18:12:35Nu am citit despre aceasta teorie , care spui , e parere proprie.Astronomii au identificat o stea canibala, care devoreaza stele mai mici, dar si planete gigantice. Steaua, denumita BP Piscium (BP Psc), se afla la o distanta de 1000 de ani lumina fata de Pamant si pare a fi un fel de Soare mai evoluat, doar ca este inconjurat de un disc cetos de gaz, dupa cum relateaza Daily Mail. Existenta sa, dupa ce a fost descoperita de catre NASA, cu ajutorul Observatorului Chandra, le-a oferit astronomilor noi viziuni despre cum stelele si planetele interactioneaza intre ele odata cu trecerea timpului. In timp ce, discul planetei si jeturile pe care aceasta le emite sunt caracteristicile unei planete foarte tinere, exista cateva dovezi, printre care si cele furnizate de Chandra, care sugereaza ca BP Psc este o stea mai veche, in asa-numita faza a "gigantul rosu". In plus, discul de gaz si jeturile de lumina pe care le expulzeaza pot fi ramasite ale unei planete din apropiere sau ale unui star care a fost distrus. Cand stele ca Soarele incep sa emita combustibili nucleari, se extind si se revarsa peste straturile exterioare. Spre exemplu, daca s-ar intampla acest lucru cu Soarele, probabil ar inghiti Pamantul si s-ar transforma intr-o gigantica stea rosie. "Se pare ca BP Psc reprezinta o stea mancatoare de stele" a declarat Joel Kastner de la Institulul de Tehnologie Rochester, care conduce studiul Chandra, adaugand ca "orice ar fi, ne arata ca nu este intotdeauna un mediu foarte prietenos acolo, in afara sistemului nostru solar". In plus, faptul ca nu este localizata langa alte stele mai tinere, ii deruteaza pe cercetatori. Atmosfera din compozitia sa contine si putin litiu, asa cum se intampla cu stelele mai vechi. Planetele din imediata sa vecinatate au fost devastate cand BP Psc s-a transformat intr-o stea gigantica, insa astronomii sunt de parere ca o a doua runda a formarii planetei va avea loc in discul ce-o inconjoara, la sute de milioane de ani, dupa formarea primei runde. 'BP Psc ne arata ca stele ca si Soarele pot trai linistite miliarde de ani", a declarat co-autorul studiului, David Rodriguez, de la Universitatea California, adaugand ca, "atunci cand dispar, ele mai distrug si o planeta sau doua impreuna cu ele". Deci verifica teoria mea ca , universul este ceva viu.iar acele devoratoare de planete nu sunt decat niste `leucocite` . Iar celelalte niste `microbi` |
|
Fosta membra 9am.ro 6 mesaje Membru din: 16/09/2010 |
Postat pe: 16 Septembrie 2010, ora 19:02
si problema cu aceasta planeta sau cu planeta x care va trece pe linga terra in 2012 tot este pus la cale de catre sistemul care conduce aceasta lume fabulatii de abia am reusit sa plasam si noi niste satelitii si niste sonde in atmosfera terestra de unde se primesc ceva informatii si date in rest ioc vb de ani lumina si de niste viteze pur teoretice asa ce decat sa ascultati povesti de astea ieftine va recomand tom &jery
Raporteaza abuz de limbaj |
|
necunoscut 1072 mesaje Membru din: 22/11/2009 |
Postat pe: 16 Septembrie 2010, ora 19:19
S-ar putea ca acea devoratoare de planete sa se umfle la un moment dat tot inghitind , planete cu nemeluita si sa se transforme iar intr-un big-bang...sa plesneasca imprastiind in univers diversa materie ... cam seamana si cu infectia nostra....
|
9am242292 12 mesaje Membru din: 16/09/2010 |
Postat pe: 16 Septembrie 2010, ora 20:23
De la: casatopnord, la data 2010-08-27 09:31:11 Dar coruptie basecista exista ?
|
anca_relu_upcmail_ro 477 mesaje Membru din: 18/12/2009 |
Postat pe: 18 Septembrie 2010, ora 13:19
De la: g_alina, la data 2010-09-14 19:58:36A citit Designul Inteligent o carte interesanta si plina de vise FICTIUNE 100%.... Succes la tematica propusa
|
|
Postat pe: 18 Septembrie 2010, ora 13:24
De la: Marin56, la data 2010-09-16 19:19:44S-ar putea ca acea devoratoare de planete sa se umfle la un moment dat tot inghitind , planete cu nemeluita si sa se transforme iar intr-un big-bang...sa plesneasca imprastiind in univers diversa materie ... cam seamana si cu infectia nostra.... Steaua ..., era vorba de stea canibala,...daca este si reala poata sa inghita cate stele vrea.... Ea este incandescenta... sau gresesc eu... Si de ce au numit-o ...STEA CANIBALA>>>??? CANIBAL...om ce mananca oameni... Steaua mananca stele...... Cred ca ar trebui sa se numeasca...CANISTEA...sau ..STEABAL.... Ce parere aveti???? Raporteaza abuz de limbaj |
|
DanubianKnight 746 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 00:13
De la: 9am178850, la data 2010-09-18 13:24:57De la: Marin56, la data 2010-09-16 19:19:44S-ar putea ca acea devoratoare de planete sa se umfle la un moment dat tot inghitind , planete cu nemeluita si sa se transforme iar intr-un big-bang...sa plesneasca imprastiind in univers diversa materie ... cam seamana si cu infectia nostra.... Canibal inseamna cel ce-si mananca semenii. Termenul pentru mancator de oameni este antropofag. Cele doua desemneaza acelasi lucru doar cand avem de-a face cu oameni mancatori de oameni. Dar, cand vorbim de paianjeni canibali, de rechini canibali sau de ursi canibali, vorbim de paianjeni care manaca alti paianjeni din aceeasi specie, de rechini care mananica rechini sau de ursi care mananca ursi. Ursii si rechinii respectivi pot fi si antropofagi, dar asta nu ii face canibali, pentru ca ei nu sunt oameni. Cat priveste canibalismul cosmic, el este un fenomen destul de frecvent; ganditi-va numai la gaurile negre care absorb tot ce trece prea aproape de ele, inclusiv lumina. Unele, cele din centrele marilor galaxii spirale, de exemplu, sunt absolut enorme. Si daca tot vorbim de cosmos, este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania. Raporteaza abuz de limbaj
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
|
|
|
|
Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 13:02
De la: DanubianKnight, la data 2010-09-19 00:13:18De la: 9am178850, la data 2010-09-18 13:24:57De la: Marin56, la data 2010-09-16 19:19:44S-ar putea ca acea devoratoare de planete sa se umfle la un moment dat tot inghitind , planete cu nemeluita si sa se transforme iar intr-un big-bang...sa plesneasca imprastiind in univers diversa materie ... cam seamana si cu infectia nostra.... In WELL STREET se vorbea de stea canibala. stire de la NASA, descoperire recenta.......nu planeta. Planeta de marimea planetei Pluto s-a descoperit in ...2006... Gaura negra creste prin inghitirea altor gauri negre mai mici ,...si in functie de marime inghite tot,..oameni, obiecte, .constructii...tot ce-i iese in cale... Iar singurul zeu pe care eu il stiu la Geto-Daci a fost , este si va fi ZAMOLXIS....nu am auzit de Gebeleizis.... Din multe scrieri rezulta ca geto-dacii au ocupat o suprafata mult mai mare ...extinderi inclusiv muntele ATHOS...MOLDOVA>BASARABIA>TRANSILVANIA...apropae un cerc imens... Geto-Dacii au fost inaintea Romanilor si au vorbit limba ROMANA... inscrisuri descoperite in biblioteca din Budapesta... Cultura ROMANA = Cultura GETO-DACICA... istoria a scris...si istoricii au uitat ,..sau au ignorat unele dovezi pe interese politice, etnice,..ale popoarelor migratoare.... De ce nu ZAMOLXIS??? intreb.....GEBELEIZIS nu-mi spune nimic.... Dar daca ma lamuriti poate....
|
Fosta membra 9am.ro 73 mesaje Membru din: 7/04/2010 Oras: Deva |
Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 15:36
Pt. 9am178850 :
Papusel, canibalismul este o practica ce consta in consumarea unui individ din propria specie. Cuvantul se foloseste atat pentru animalele care devoreaza exemplare din specia lor, cat si pentru oamenii care consuma carne umana, in acest caz fiind vorba despre antropofagie. Termenul canibal provine din cuvantul caniba sau cariba, folosit de triburile Taino pe care le-a intalnit Cristofor Columb pe insula Hispaniola. Termenul desemna atunci populatiile care isi mancau inamicii din alte triburi atunci cand ii omorau in lupte. As mai adauga ca "Nu-mi plac oamenii care n-au gust" spune canibalul din mine, dar ma tem ca vei intelege partial...
M-am saturat, ATAT A FOST sa fie !
Privesc cum cade soarele-n apus
si-astept raspunsuri care n-or sa vie
la intrebari pe care nu le-am pus...
P.S.- asta mi se intampla undeva pe o plaja imensa din Aurora, WestCoast - OREGON
|
|
Fosta membra 9am.ro 568 mesaje Membru din: 29/06/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 16:27
De la: dumitrescuclaudiu1, la data 2010-09-16 19:02:15si problema cu aceasta planeta sau cu planeta x care va trece pe linga terra in 2012 tot este pus la cale de catre sistemul care conduce aceasta lume fabulatii de abia am reusit sa plasam si noi niste satelitii si niste sonde in atmosfera terestra de unde se primesc ceva informatii si date in rest ioc vb de ani lumina si de niste viteze pur teoretice asa ce decat sa ascultati povesti de astea ieftine va recomand tom &jery Imi permit sa inteleg doar faptul ca vom vorbi in anul 2013 despre "planeta X" care va trece pe langa Terra!!!
nimic nu e imposibil pana nu devine imposibil! Galina
|
|
Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 23:53
De la: 9am178850, la data 2010-09-19 13:02:41De la: DanubianKnight, la data 2010-09-19 00:13:18De la: 9am178850, la data 2010-09-18 13:24:57De la: Marin56, la data 2010-09-16 19:19:44S-ar putea ca acea devoratoare de planete sa se umfle la un moment dat tot inghitind , planete cu nemeluita si sa se transforme iar intr-un big-bang...sa plesneasca imprastiind in univers diversa materie ... cam seamana si cu infectia nostra.... Nu ai auzit de Gebeleizis pentru ca nu ai fost atenta la lectiile de istorie de la scoala. Si cine te poate condamna cand istoria facuta in scoala, cel putin pe vremea mea, era mult prea incarcata cu amanunte plicticoase, de genul unor lungi liste de locuri unde s-au facut descoperiri arheologice din X sau Y cultura, astfel ca daca nu erai pasionat de materie, cum am avut norocul sa fiu eu, nu numai ca nu retineai aceste amanunte, dar pierdeai si lucrurile intr-adevar importante. Treaba sta in felul urmator: dacii erau politeisti, iar sursele istorice antice pomenesc un numar de zei adorati de acestia. Zalmoxis este intr-adevar cel mai important si ocupa un loc special pentru ca el este o figura similara lui Iisus Christos. Inainte de a fi zeu, Zalmoxis a fost un profet al mantuirii sufletului, care a propovaduit ideea unitatii dintre trup, minte si suflet, fiinta umana neputand fi intreaga fara una din aceste componente. Asemenea lui Iisus Christos, potrivit legendei Zalmoxis a murit si a inviat. Se pare ca doctrina lui religioasa semana atat de mult cu cea a lui Pitagora (cel cu teorema, care nu a fost un simplu matematician sau filosof, dar fondatorul unei influente miscari religioase a grecilor antici), incat colonistii greci de la Marea de Marmara si din Marea Neagra au inventat povestea potrivit careia Zalmoxis a fost un sclav eliberat si discipol al lui Pitagora. Dar, insusi Herodot, care este primul care aminteste aceasta relatare, isi exprima indoiala fata de ea si considera ca Zalmoxis a trait mult inaintea lui Pitagora, implicand indirect ca mai degraba Pitagora s-a inspirat din zalmoxismul getic decat invers. Sincer sa fiu, tind sa impartasesc parerea lui Herodot. Insa, Herodot aminteste si de un al doilea zeu al getilor, Gebelezis, stapan al cerului, al furtunilor si al tunetelor, asemanator cu Zeus al grecilor si cu Zbelthurdos al tracilor sudici si al moesilor. Potrivit lui Herodot, getii credeau ca atunci cand au loc furtuni cu tunete si fulgere aveau loc lupte intre acest zeu al cerului si balauri celesti, si atunci trageau sageti in norii de furtuna, spre a-si ajuta zeul. Gebeleizis nu mai este mentionat in izvoare mai tarzii, iar cei mai multi istorici presupun ca ulterior epocii secolelor 6-5 I.Ch., cand scria Herodot, acesta a ajuns sa se confunde cu un Zalmoxis care era din ce in ce mai putin uman si din ce in ce mai mult divin. Insa, asa cum presupune Mircea Eliade, este foarte probabil ca acest cult al lui Gebeleizis, indiferent sub ce nume era cunoscut in antichitatea mai tarzie acel zeu, sa mai fi existat inca la momentul crestinarii daco-romanilor si a carpo-dacilor, numai asa explicandu-se asemanarea dintre acesta si acel Sfant Ilie din crestinismul popular romanesc. Acum de ce am ales sa propun ca denumire pentru acea planeta pitica numele zeului Gebeleizis si nu cel al lui Zalmoxis, am doua ratiuni pentru asta. Prima ar fi ca Zalmoxis merita totusi ceva mai mult decat o planeta pitica din zona transneptuniana a sistemului solar; deocamdata insa nu se atribuie nume mitologice exoplanetelor (adica a planetelor din afara sistemului solar). Al doilea motiv tine de conventia Uniunii Astronomice Internationale cu privire la denumirile ce trebuie atribuite planetelor transneptuniene: sa apartina unor deitati legate de mituri ale Creatiei. Or, Zalmoxis, profet zeificat, asemenea lui Iisus Christos, Mithra sau Buddha, este un zeu al Mantuirii, dar nu unul al Creatiei. In schimb, Gebeleizis, ca zeu suprem al cerului si stapan al fulgerelor, este un foarte titpic zeu al Creatiei, asadar un candidat perfect. In plus, daca veti citi petitia veti constata ca in situatia in care se va dovedi ca, asemenea majoritatii planetelor pitice transneptuniene,inclusiv Pluto si Eris, si aceasta mica lume are un satelit natural sau formeaza un sistem binar cu o alta planeta pitica, am mai propus ca satelitul sa fie denumit Bendis, dupa numele zeitei lunii si padurilor adorata in mod egal de traci si de daci. Bendis seamana mult cu Artemis a grecilor, Diana la romani, pe care de fapt a si inspirat-o, doar ca acestia aveau o alta zeita pentru Luna. In schimb, cum Bendis era zeita lunii la daci si la traci, mi se pare foarte potrivit ce acest nume sa fie purtat de luna unei alte planete. Nu numai din scrieri, ci si din arheologie rezulta ca geto-dacii, cel putin in anumite perioade ale istoriei lor, ocupau o arie mai larga decat teritoriile Romaniei si Moldovei de azi, asadar ei nu au contribuit numai la formarea poporului roman. Insa, in niciun caz ei nu vorbeau limba romana. Chiar daca romana ar fi derivat din daca exclusiv, in 2000 de ani nu avea cum sa fie aceeasi limba, asa cum italiana nu e latina, iar greaca noua nu este greaca veche. Dar, mai mult decat atat, dacii nu vorbeau o straromana, chiar daca foarte probabil mostenirea lor lingvistica e mult mai ampla decat se spune la scoala. Nu cunoastem propriu zis limba daca, dar avem destule denumiri geografice, destule nume de persoane, denumiri de plante medicinale, ca sa ne dam seama cam pe unde se situa limba vorbita de daci. In plus, chiar daca dacii nu s-au omorat cu scrisul, desi nu le era necunoscut, rudele lor cele mai sudice, frigienii din Asia Mica, au lasat numeroase inscriptii, iar o parte din acestea au putut fi citite. In plus, exista o ultima limba din familia traco-illira inca vorbita, iar aceea este albaneza. Asadar, este clar ca limba daca era o limba indo-europeana, dar una din grupul satem, si nu din grupul centum de care apartin apartin latina si, implicit, romana. Mai mult, cercetarile lingvistice au aratat ca grupul traco-illir avea cele mai mari asemanari cu grupul de limbi baltice, de care apartin lituaniana si letona, precum si limbile azi disparute livona si prusiana., iar apoi cu limbile slave. Asadar, si aici vine partea in care afirmam mai devrema ca mostenirea lingvistica a geto-dacilor in romana este probabil mai ampla decat se crede de obicei, multe din elementele lexicale si gramaticale pe care noi am fost invatati sa le credem slave, provin de fapt din substratul traco-dac al limbii romane. Asadar, revin si cu apelul. Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania.
|
|
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 14:06
De la: DanubianKnight, la data 2010-09-19 23:53:39De la: 9am178850, la data 2010-09-19 13:02:41De la: DanubianKnight, la data 2010-09-19 00:13:18De la: 9am178850, la data 2010-09-18 13:24:57De la: Marin56, la data 2010-09-16 19:19:44S-ar putea ca acea devoratoare de planete sa se umfle la un moment dat tot inghitind , planete cu nemeluita si sa se transforme iar intr-un big-bang...sa plesneasca imprastiind in univers diversa materie ... cam seamana si cu infectia nostra.... Ai dreptate eu am invatat istoria pe vremea cand parintii tai inca nu stiau ca te vor avea. Mai mult urmaresc cat de cat ultimile stiri.
|
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 14:09
Esti o extraterestra
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 20:16
De la: 9am178850, la data 2010-09-18 13:24:57De la: Marin56, la data 2010-09-16 19:19:44S-ar putea ca acea devoratoare de planete sa se umfle la un moment dat tot inghitind , planete cu nemeluita si sa se transforme iar intr-un big-bang...sa plesneasca imprastiind in univers diversa materie ... cam seamana si cu infectia nostra.... Buna idee ...................
GINA
|
|
Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 18:33
De la: minel1950, la data 2010-09-19 15:36:47Pt. 9am178850 :
|
|
Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 18:35
De la: Tramp, la data 2010-09-20 14:09:44Esti o extraterestra Poate da...poate ba...
|
Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 18:38
De la: 9am076753, la data 2010-09-20 20:16:05De la: 9am178850, la data 2010-09-18 13:24:57De la: Marin56, la data 2010-09-16 19:19:44S-ar putea ca acea devoratoare de planete sa se umfle la un moment dat tot inghitind , planete cu nemeluita si sa se transforme iar intr-un big-bang...sa plesneasca imprastiind in univers diversa materie ... cam seamana si cu infectia nostra.... Mi-a placut ideea.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 13:40
De la: 9am178850, la data 2010-09-21 18:35:14De la: Tramp, la data 2010-09-20 14:09:44Esti o extraterestra Pai hai sa facem conostinta! Asa ca intre extra..................... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 15:22
De la: 9am178850, la data 2010-09-21 18:33:28De la: minel1950, la data 2010-09-19 15:36:47Pt. 9am178850 : Papusel mie mi-a placut sectia reala nu umana... Om al stiintelor exacte.... Dar omul cat traieste invata... Multumesc pentru informatii...
|
|
Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 15:24
De la: Tramp, la data 2010-09-22 13:40:35De la: 9am178850, la data 2010-09-21 18:35:14De la: Tramp, la data 2010-09-20 14:09:44Esti o extraterestra HA HA HA
|
Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 22:28
De la: 9am178850, la data 2010-09-20 14:06:49 Multi ani inainte si multa sanatate! Dar sa stii ca despre Gebeleizis se invata si la inceputul anilor 1970! Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 22:32
De la: Porumbelul, la data 2010-09-04 13:07:49Da, este adevarat, o noua Terra. Se incearca a se infiinta, a se construi, dar pe litoralul romanesc si nu in alta parte. Si eu am aflat ..............
GINA
|
|
Postat pe: 27 Septembrie 2010, ora 12:51
De la: 9am178850, la data 2010-09-25 15:24:03De la: Tramp, la data 2010-09-22 13:40:35De la: 9am178850, la data 2010-09-21 18:35:14De la: Tramp, la data 2010-09-20 14:09:44Esti o extraterestra Ai spus:HAI,HAI,HAI.................
|
Postat pe: 27 Septembrie 2010, ora 14:23
De la: DanubianKnight, la data 2010-09-26 22:28:14De la: 9am178850, la data 2010-09-20 14:06:49 Am terminat liceul in 1972 si profesorul de istorie ne cerea si ora si starea vremii cand au avut loc batalile de independenta. Am invatat istoria si la facultate. Am luat cartea de istorie si ZAMOLXE apare,..dar GEBELEIZIS ...NUU... In Filmul DACII ...s-a vorbit de un zeu...poate sa fi fost GEBELEIZIS al tau...dar nu sunt sigura... Un zeu caruia i se faceau ofrande cei mai buni luptatori,..cei mai isteti,..cei mai inteligenti...si pe lista a fost trecut singurul fiu al lui DECEBAL...ucis la o varsta frageda,..mai tanar decat tine pentru a duce in eternitate gloria Dacilor...pentru a-i ajuta in lupta impotriva cotropitorrilor....mai ales a romanilor....
|
Postat pe: 27 Septembrie 2010, ora 14:26
De la: 9am178850, la data 2010-09-27 14:23:54De la: DanubianKnight, la data 2010-09-26 22:28:14De la: 9am178850, la data 2010-09-20 14:06:49 Este cineva care si-a deschis un topic cu un leagan al Dacilor!puteti sa-l incercati !Am incercat si eu si m-a tinut!
|
Postat pe: 28 Septembrie 2010, ora 14:27
De la: Tramp, la data 2010-09-27 14:26:57De la: 9am178850, la data 2010-09-27 14:23:54De la: DanubianKnight, la data 2010-09-26 22:28:14De la: 9am178850, la data 2010-09-20 14:06:49 UNde???? Si cred ca este cazul sa traim in viitor ..nu in trecut... Era probema de un site ce doreste sa promoveze numele de Gebeleizis pentru noua planeta descoperita. Nu sunt de acord ...pentru un zeu mancator de tineri????... ZAMOLXE,..sau ZAMOLXIX...zeul ce a ajutat in lupte dacil sa invinga popoarele migratoare si popoarele cotropitoare
|
Postat pe: 28 Septembrie 2010, ora 14:30
De la: 9am076753, la data 2010-09-26 22:32:26De la: Porumbelul, la data 2010-09-04 13:07:49Da, este adevarat, o noua Terra. Se incearca a se infiinta, a se construi, dar pe litoralul romanesc si nu in alta parte. Excelent si ce rol are NASA aici
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 28 Septembrie 2010, ora 14:39
De la: 9am076753, la data 2010-09-26 22:32:26De la: Porumbelul, la data 2010-09-04 13:07:49Da, este adevarat, o noua Terra. Se incearca a se infiinta, a se construi, dar pe litoralul romanesc si nu in alta parte. Aaa, eu imi amintesc de-o ciocolata Terra ce-o primeam cu ani in urma. Era buna!!
|
Postat pe: 28 Septembrie 2010, ora 14:42
De la: 9am178850, la data 2010-09-28 14:27:46De la: Tramp, la data 2010-09-27 14:26:57De la: 9am178850, la data 2010-09-27 14:23:54De la: DanubianKnight, la data 2010-09-26 22:28:14De la: 9am178850, la data 2010-09-20 14:06:49 ba era o tinerica 90-60-90,care normal ca-i placeau tinerii!
|
|
|

interesant la 1000de ani lumina distanta de pamant sa descoperit un nou sistem solar,,un alt soare luna si paneta asemanatoare pamanrului,,se spune ca e locuita cu fiinte ca noi dar acolo nu exsta masini avioane curent electric ,,oamenii sant pururi tinerii..
greu de crezut ,