back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Perle

Pagini: << 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

875 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 20 Iunie 2011, ora 21:57

De la: Bursuc, la data 2011-06-20 21:16:52Nu pot decat sa-ti doresc succes ... si cum te stiu foarte perseverenta, nu cred ca nu vei izbadi in ceea ce vrei sa faci.

Multumesc pentru "succes" daca o sa-l obtin, o sa-ti mai multumesc inca o data!

Experienta te invata sa pretuiesti mai mult caracterul decat inteligenta. Galina
Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2011, ora 22:10

Ingrid,
Opalul se gaseste destul de greu.
Eu am cumparat niste margele de Opal in Matreix (96 lei) si am reusit sa realizez un colier pentru colectie. Secretul insa consta in faptul ca nu-l expun mult la lumina sau aproape de vreo sursa de
caldura. La doua trei luni, il tin in apa sarata 24 de ore pentru a nu-si pierde calitatile (opalescenta minunata) Opalul poate pierde in timp din continutul sau apos si atunci isi schikmba aspectul.
Poate fi purtat fara probleme intr-o seara speciala dar nu toata ziua-buna-ziua ca celelalte bijuterii.
De asemenea am gasit pe la targurile de minerale mostre naturale de Opal de carne, Opal de Foc dar si mai multe tipuri de Opal comun.
Cert este ca se gaseste destul de greu.
Pentru bijuterii " de zi cu zi" poti sa-ti faci niste piese foarte frumoase din OPALIT (sticla optica)
acestea putand inlocui opalescenta naturala a Opalului.

De asemenea, poti gasi si " Piatra Lunii" (deosebit de frumoasa,, care inlocuieste foarte bine Opalul ,
asa cum stralucirea soarelui o poti gasi si in " Piatra Soarelui"

Atat " Piatra Lunii" cat si " Piatra soarelui" pot fi chiar spectaculoase.

Raporteaza abuz de limbaj
Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2011, ora 22:13

Melody sau Daniela mai dau pe aici? Nu le-am prea vazut...

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2011, ora 22:17

g_alina,

Nu trebuie multumiri nimanui.
Bucuria de a scoate cate ceva din propria mana este rasplata cea mai mare.
Asa cum dupa terminarea unui goblen, vezi in el toata dragosta depusa pentru facerea lui.
Asta e multumirea.
Nu parerile criticilor.
Criticii critica pentru ca ei nu se pot lauda cu nimic facut de ei insisi, spre a putea fi supus acel lucru vreunei critici...

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2011, ora 22:20

Nopatea sa va fie un sfetnic bun iar zorii zilei de maine sa ne gaseasca pe noi toti mai ingaduitori, mai rabdatori cu cei din jur si mai increzatori in propriile noastrte puteri.

Noapte buna!

Fosta membra 9am.ro

875 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2011, ora 22:26

De la: Bursuc, la data 2011-06-20 22:20:08Nopatea sa va fie un sfetnic bun iar zorii zilei de maine sa ne gaseasca pe noi toti mai ingaduitori, mai rabdatori cu cei din jur si mai increzatori in propriile noastrte puteri.

Noapte buna!

Chiar daca nu mai esti pe 9am si eu iti doresc noapte buna si ma bucur ca putem continua discutiile pe acest topic pentru ca numai asa ne descoperim noi valente in ale frumisetii!

Experienta te invata sa pretuiesti mai mult caracterul decat inteligenta. Galina
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Iunie 2011, ora 22:31

De la: Bursuc, la data 2011-06-20 22:10:05Ingrid,
Eu am cumparat niste margele de Opal in Matreix (96 lei) si am reusit sa realizez un colier pentru colectie. Secretul insa consta in faptul ca nu-l expun mult la lumina sau aproape de vreo sursa de
caldura. La doua trei luni, il tin in apa sarata 24 de ore pentru a nu-si pierde calitatile (opalescenta minunata) Opalul poate pierde in timp din continutul sau apos si atunci isi schikmba aspectul.
Poate fi purtat fara probleme intr-o seara speciala dar nu toata ziua-buna-ziua ca celelalte bijuterii.
De asemenea am gasit pe la targurile de minerale mostre naturale de Opal de carne, Opal de Foc dar si mai multe tipuri de Opal comun.
Pentru bijuterii " de zi cu zi" poti sa-ti faci niste piese foarte frumoase din OPALIT (sticla optica)

De asemenea, poti gasi si " Piatra Lunii" (deosebit de frumoasa,, care inlocuieste foarte bine Opalul ,

Interesanta metoda asta cu tinutul in apa..mie imi place sa-mi pun pietrele in vase cu apa uneori, pentru a le vedea culoarea mai bine...dar nu m-am gandit ca le influentez compozitia. Credeam ca se uda si apoi se usuca, simplu.

Am vazut alaltaieri si piatra soarelui, doua varietati: negru si un maro roscat. Era soare si am putut vedea bine ,,scanteile" din interior.

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

189 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2011, ora 23:38

De la: Ingrid, la data 2011-06-20 22:31:34
De la: Bursuc, la data 2011-06-20 22:10:05Ingrid,

Interesanta metoda asta cu tinutul in apa..mie imi place sa-mi pun pietrele in vase cu apa uneori, pentru a le vedea culoarea mai bine...dar nu m-am gandit ca le influentez compozitia. Credeam ca se uda si apoi se usuca, simplu.

Am vazut alaltaieri si piatra soarelui, doua varietati: negru si un maro roscat. Era soare si am putut vedea bine ,,scanteile" din interior.

Scratch-Patch

www.scratchpatch.co.za/index.html

travelcapetownsouthafrica.com/images/scratch_patch2.png

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2011, ora 06:29

De la: neue_rundschrift, la data 2011-06-20 23:38:09[
travelcapetownsouthafrica.com/images/scratch_patch2.png[/quote]

Wowwwwwwwwwwwww............

Fosta membra 9am.ro

875 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2011, ora 09:47

De la: Bursuc, la data 2011-06-20 22:17:35g_alina,

Nu trebuie multumiri nimanui.
Bucuria de a scoate cate ceva din propria mana este rasplata cea mai mare.
Asa cum dupa terminarea unui goblen, vezi in el toata dragosta depusa pentru facerea lui.
Asta e multumirea.
Nu parerile criticilor.
Criticii critica pentru ca ei nu se pot lauda cu nimic facut de ei insisi, spre a putea fi supus acel lucru vreunei critici...

Apropo de goblenuri: eu de doua ori "suport" aceasta emotie. Prima este cand aleg destinatarul (tot ce lucrez, daruiesc!) si apoi il incredintez, iar a doua este rasplata prin bucuria ce mi-o impartaseste destinatarul! Ginerele meu a dus si la birou sa se laude cu ce opere de arta il gratuleaza soacra-sa! Cat privesc ceilalti, parca mi-e si jena sa-mi arate mereu bucuria. Dar ceea ce vreau eu sa fac cu "pietrele" e ceva ce o sa ramana in cutia mea de bijuterii.

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 21 Iunie 2011, ora 21:33

Am sa va spun o poveste...

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2011, ora 21:35

Eu sunt prima la povesti!

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 21 Iunie 2011, ora 21:43

Ca multe alte lucruri trimise de divinitate pe Pamant, a venit si randul a doua lucruri :
URATENIA si FRUMUSETEA.

Se spune ca dupa facerea lumii, Dumnezeu s-a gandit ca marele pacat savarsit de Adam si Eva n-a fost pedepsit indeajuns... S-a hoatarat sa trimita pe Pamant doua lucruri care sa creeze confuzie si neancredere:
Frumusetea si Uratenia.
Dupa calatoriile lor astrale, odata ajunse pe Pamant se pomenira langa un lac.
Obosite si transpirate de atata drum ( ) se hotarara sa se scalde in apa lacului.
Se desbracara amandoua si incepusera sa se bucure de binefacerile apei.
La un moment dat, Uratenia observa ca se apropiau niste oameni. Se furisa subtil afara din lac, lua hainele colegei sale Frumusetea, se imbraca cu ele si disparu in lume.
Cand oamenii deja erau foarte aproape de lac, Frumusetea n-avusese altceva de facut, decat sa imbrace hainele surorii sale Uratenia si sa mearga prin lume s-o caute pentr a-si schimba hainele.

Povestea spune ca si astazi o cauta...

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 21 Iunie 2011, ora 21:50

Este o parabola foarte frumoasa pe care am gasit de cuviinta sa vi-o impartasesc si voua,
putinilor mei prieteni.
Uratenia este sireata si scapa intotdeauna.
Uratenia este inca deghizata in Frumusete, iar Frumusetea umbla in hainele Urateniei.
Toate aceste lucruri sant atat de urate incat nimeni nu le-ar mai putea tolera nici macar o singura clipa DACA LE-AR VEDEA RELITATEA.

Dar ele nu permit nimanui sa vada REALITATEA.
Gelozia pretinde ca este iubire, posesivitatea poarta masca iubirii si devotiunii.
O mare pacaleala in care ne lasam si noi atrasi de cele mai multe ori.

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 21 Iunie 2011, ora 22:09

Este un fapt istoric:
Diogene a cutreerat intreaga lume, avand asupra lui o lampa, pentru a gasi un om cinstit...
Cand a ajuns la New Delhi, cineva l-a intrebat:
- Cauti ceva?
Perplex, Diogene ii raspunse:
- Cineva mi-a furat lampa !

Ma intreb, daca ar trai in vremurile noastre Diogene
si ar ajunge pe meleagurile noastre mioritice,
ce i s-ar intampla?

Fosta membra 9am.ro

875 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2011, ora 22:24

De la: Bursuc, la data 2011-06-21 21:50:01Este o parabola foarte frumoasa pe care am gasit de cuviinta sa vi-o impartasesc si voua,
putinilor mei prieteni.
Uratenia este sireata si scapa intotdeauna.
Uratenia este inca deghizata in Frumusete, iar Frumusetea umbla in hainele Urateniei.
Toate aceste lucruri sant atat de urate incat nimeni nu le-ar mai putea tolera nici macar o singura clipa DACA LE-AR VEDEA RELITATEA.

Dar ele nu permit nimanui sa vada REALITATEA.
Gelozia pretinde ca este iubire, posesivitatea poarta masca iubirii si devotiunii.
O mare pacaleala in care ne lasam si noi atrasi de cele mai multe ori.

Sufar de sindromul "Gica-contra"!Dumnezeu cand a trimis Uratenia si Frumusetea pe Pamant nu a trimis persoane fizice ci caractere ca sa zic asa, ale sufletului uman. Din aceasta cauza ai si tras concluziile despre gelozie, posesivitate..., care se manifesta la ambe sexe! Ce bine ar fi fost ca numai jumatate din oameni (numai sexul frumos) sa fi fost inzestrate cu astfel de firi! Barbatii, in simplismul lor ancestral sustinut si de o anume gingasie a expresiilor si gesturilor ar fi reusit sa tina totul sub control! Si mai e o chestie: in parabola nu se mentioneaza ca Frumusetea (femeie) ar fi fost imbracata in haine frumoase iar Uratenia in haine urate pentru a fi tentata sa le schimbe! Dar daca, la iesirea din apa, in graba lor Uratenia a luat ce s-a nimerit si a plecat fiind mai iute de picior si nu a mai intors capul sa vada daca s-a salvat si Frumusetea? Cand si-o fi dat seama ca s-a imbracat cu hainele Frumusetii, poate a incercat si ea s-o gaseasca dar fiecare a ales alt drum!
Gelozia nu a pretins niciodata ca este iubirea insasi! Ea nu se naste ca sentiment sacru precum iubirea ci creste ca o escrescenta alimentata de admosfera nociva dintr-un cuplu! Adevarul e ca nici nu poti sa fii 100% sigur pe loialitatea partenerului pentru ca nu exista inca nici un fel de perfectiune si atunci incepi jocul probabilitatilor! Rare ori gelozia nu are radacini consistente! Cat priveste posesivitatea, nu am ce sa zic: toata viata am vrut sa fiu posesivata din iubire! Nu stiu ce neajunsuri ti-au creat astfel de idei despre iubire dar mai insista, poate pana la urma va iesi si pe strada ta soarele. Eu, vedeti, totdeauna rabat faptele la persoana mea, am prins din cand in cand cate-o zi insorita, alteori numai o parte din zi si totdeauna am cautat cauzele pentru care am suferit efectele! Dar ca si Frumusetea nu le-am gasit la timpul oportun!

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 21 Iunie 2011, ora 22:25

Toata lumea stim ce inseamana cuvantul DISCIPLINA.
Putini insa stiu si originea acestui cuvant.

Cuvantul DISCIPLINA vine de la DISCIPOL care inseamna
" cel care este dispus sa invete a cunoaste"

Si acum vine PERLA:

Discipolul este cel " dispus" sa invete a cunoste,
iar acesta este doar acela care stie si poate sa renunte la PREJUDECATI.

Nu este de mirare ca un maestru ii spusese unui necunoscut:

" Daca vrei sa inveti, du-te la scoala - eu nu ma ocup de asa ceva.
Daca vrei sa cunosti, atunci lucrurile se complica:
TREBUIE SA UITI TOT CE AI INVATAT PANA ACUM
si sa fi dispus sa primesti, alungand orice prejudecata"

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 21 Iunie 2011, ora 22:29

Galina, era o parabola...
Nici Fabula nu critica anumite trasaturi de caracter ale animalelor...

" Trebuiau sa poarte un nume" ... asa ca li s-a spus Frumusetea si Uratenia

Fosta membra 9am.ro

875 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2011, ora 22:36

De la: Bursuc, la data 2011-06-21 22:29:40Galina, era o parabola...
Nici Fabula nu critica anumite trasaturi de caracter ale animalelor...

" Trebuiau sa poarte un nume" ... asa ca li s-a spus Frumusetea si Uratenia

Asta ca sa nu te mai plangi ca nu ai "prieteni"!

Fosta membra 9am.ro

875 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2011, ora 22:38

De la: Bursuc, la data 2011-06-21 22:25:27Toata lumea stim ce inseamana cuvantul DISCIPLINA.
Putini insa stiu si originea acestui cuvant.

Cuvantul DISCIPLINA vine de la DISCIPOL care inseamna
" cel care este dispus sa invete a cunoaste"

Si acum vine PERLA:

Discipolul este cel " dispus" sa invete a cunoste,
iar acesta este doar acela care stie si poate sa renunte la PREJUDECATI.

Nu este de mirare ca un maestru ii spusese unui necunoscut:

Concluzie neprelucrata: practica ne omoara! (la prima citire in graba!). Filozofia e mult mai subtila, subversiva si needificatoare! Recunosc: sunt tot timpul pregatita sa primesc, nu alungand ci ucigand orice fel de prejudecata!

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 21 Iunie 2011, ora 22:46

Toata viata nu este altceva decat o scoala...
De noi depinde cat si ce invatam.

Noapte buna tuturor!

Fosta membra 9am.ro

875 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2011, ora 22:55

De la: Bursuc, la data 2011-06-21 22:46:44Toata viata nu este altceva decat o scoala...
De noi depinde cat si ce invatam.

Noapte buna tuturor!

Asa e! Noapte buna, George!

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2011, ora 23:14

De la: Bursuc, la data 2011-06-21 22:25:27

...........

Asta imi place mult, mi-ar placea sa o inteleaga cat mai multi.

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 22 Iunie 2011, ora 07:09

Criza pe intelesul tuturor:

O explica�ie a crizei

Unui consilier financiar de prestigiu, i s-a solicitat s� explice (pe �n�elesul tuturor) criza financiar�, astfel �nc�t oamenii de r�nd s�-i �n�eleag� cauzele �i mecanismul ... Prestigiosul consilier a explicat aceast� criz� �ntr-un mod foarte simplu:

"Un om s-a dus �ntr-un sat unde nu era cunoscut �i a oferit s�tenilor c�te 100 � pentru fiecare m�gar v�ndut. O mare parte a popula�iei �i-a v�ndut urgent animalele tipului respectiv.
A doua zi, a venit din nou �i a oferit un pre� mai bun: 150 � pentru fiecare m�gar, �i alt num�r important de s�teni �i-au v�ndut animalele.
A treia zi a oferit 300 � ... �i a�a lumea a v�ndut to�i m�garii ...
V�z�nd c� nimeni nu mai are animale, a oferit 500 � pentru un m�gar, d�nd a �n�elege c� s�pt�m�na viitoare va reveni ca s� achizi�ioneze al�ii ... dup� care a plecat.
A patra zi, �i-a trimis asistentul cu m�gari cump�ra�i chiar din sat pentru a-i oferi cu 400 � bucata. Av�nd �n vedere c�tigul poten�ial pentru s�pt�m�na urm�toare, s�tenii au cump�rat proprii lor m�gari cu 400 � ... cei care nu au avut bani, s-au �mprumutat la c�m�tari. �n final, s�tenii au cump�rat to�i m�garii din regiune ...
Cum era de a�teptat, acest asistent a disp�rut... f�r� a mai fi v�zut vreodat�.
Rezultatul : satul s-a umplut de m�gari �i datornici...
S� vedem ce s-a �nt�mplat mai departe: cei care au �mprumutat bani, �i nu au reu�it s�-�i rev�nd� m�garii (la 500 �), nu au putut rambursa �mprumutul. C�m�tarii s-au pl�ns Prim�riei spun�nd c�, dac� nu vor fi pl�ti�i, se vor ruina, pentru c� nu mai pot �mprumuta pe nimeni �i atunci se va distruge tot satul. Ca s� nu ajung� c�m�tarii la ruin�, primarul (�n loc s� dea bani oamenilor de r�nd pentru a-�i pl�ti datoriile) le-a dat bani ... tot c�m�tarilor. Ace�tia, av�nd deja o mare parte din bani aduna�i, nu i-au iertat pe oameni de datoriile �n care tocmai se b�gaser�... Cum primarul satului a delapidat bugetul primariei, era �i el, de asemenea, �n datorii. Atunci, a cerut bani cu �mprumut la alte prim�rii; dar acestea i-au spus c� nu-l pot ajuta, deoarece, �n situa�ia �n care se afla el acum, nu vor putea recupera niciodat� banii...
Rezultatul: �mecherii de la �nceput s-au umplut de bani... c�m�tarii s-au ales cu profiturile lor rezolvate �i o mul�ime de oameni de la care continu� s� perceap� ceea ce au �mprumutat plus dob�nda, chiar reluarea m�garilor devaloriza�i �i cu care oamenii de r�nd nu vor acoperi �ntreaga datorie... restul... oameni ruina�i, distru�i �i f�r� nici un m�gar... pe tot restul vie�ii lor... prim�ria ruinat�...
Ce s-a �nt�mplat �n final? Pentru a rezolva situa�ia �i a salva popula�ia, Prim�ria a redus salariile func�ionarilor s�i..."

Sun� cunoscut?

Fosta membra 9am.ro

875 mesaje

Postat pe: 22 Iunie 2011, ora 07:59

De la: Ingrid, la data 2011-06-22 07:09:38Criza pe intelesul tuturor:

O explica�ie a crizei

Unui consilier financiar de prestigiu, i s-a solicitat s� explice (pe �n�elesul tuturor) criza financiar�, astfel �nc�t oamenii de r�nd s�-i �n�eleag� cauzele �i mecanismul ... Prestigiosul consilier a explicat aceast� criz� �ntr-un mod foarte simplu:

"Un om s-a dus �ntr-un sat unde nu era cunoscut �i a oferit s�tenilor c�te 100 � pentru fiecare m�gar v�ndut. O mare parte a popula�iei �i-a v�ndut urgent animalele tipului respectiv.
A doua zi, a venit din nou �i a oferit un pre� mai bun: 150 � pentru fiecare m�gar, �i alt num�r important de s�teni �i-au v�ndut animalele.
A treia zi a oferit 300 � ... �i a�a lumea a v�ndut to�i m�garii ...
V�z�nd c� nimeni nu mai are animale, a oferit 500 � pentru un m�gar, d�nd a �n�elege c� s�pt�m�na viitoare va reveni ca s� achizi�ioneze al�ii ... dup� care a plecat.
A patra zi, �i-a trimis asistentul cu m�gari cump�ra�i chiar din sat pentru a-i oferi cu 400 � bucata. Av�nd �n vedere c�tigul poten�ial pentru s�pt�m�na urm�toare, s�tenii au cump�rat proprii lor m�gari cu 400 � ... cei care nu au avut bani, s-au �mprumutat la c�m�tari. �n final, s�tenii au cump�rat to�i m�garii din regiune ...
Cum era de a�teptat, acest asistent a disp�rut... f�r� a mai fi v�zut vreodat�.
Rezultatul : satul s-a umplut de m�gari �i datornici...
S� vedem ce s-a �nt�mplat mai departe: cei care au �mprumutat bani, �i nu au reu�it s�-�i rev�nd� m�garii (la 500 �), nu au putut rambursa �mprumutul. C�m�tarii s-au pl�ns Prim�riei spun�nd c�, dac� nu vor fi pl�ti�i, se vor ruina, pentru c� nu mai pot �mprumuta pe nimeni �i atunci se va distruge tot satul. Ca s� nu ajung� c�m�tarii la ruin�, primarul (�n loc s� dea bani oamenilor de r�nd pentru a-�i pl�ti datoriile) le-a dat bani ... tot c�m�tarilor. Ace�tia, av�nd deja o mare parte din bani aduna�i, nu i-au iertat pe oameni de datoriile �n care tocmai se b�gaser�... Cum primarul satului a delapidat bugetul primariei, era �i el, de asemenea, �n datorii. Atunci, a cerut bani cu �mprumut la alte prim�rii; dar acestea i-au spus c� nu-l pot ajuta, deoarece, �n situa�ia �n care se afla el acum, nu vor putea recupera niciodat� banii...
Rezultatul: �mecherii de la �nceput s-au umplut de bani... c�m�tarii s-au ales cu profiturile lor rezolvate �i o mul�ime de oameni de la care continu� s� perceap� ceea ce au �mprumutat plus dob�nda, chiar reluarea m�garilor devaloriza�i �i cu care oamenii de r�nd nu vor acoperi �ntreaga datorie... restul... oameni ruina�i, distru�i �i f�r� nici un m�gar... pe tot restul vie�ii lor... prim�ria ruinat�...
Ce s-a �nt�mplat �n final? Pentru a rezolva situa�ia �i a salva popula�ia, Prim�ria a redus salariile func�ionarilor s�i..."

Sun� cunoscut?

Suna tare! Magarii pot fi inlocuiti cu tot felul de "magarii" dar realitatea e cimentata in astfel de dovezi!

Fosta membra 9am.ro

875 mesaje

Postat pe: 22 Iunie 2011, ora 08:29

De la: Bursuc, la data 2011-06-21 22:09:31Este un fapt istoric:
Diogene a cutreerat intreaga lume, avand asupra lui o lampa, pentru a gasi un om cinstit...
Cand a ajuns la New Delhi, cineva l-a intrebat:
- Cauti ceva?
Perplex, Diogene ii raspunse:
- Cineva mi-a furat lampa !

Ma intreb, daca ar trai in vremurile noastre Diogene
si ar ajunge pe meleagurile noastre mioritice,
ce i s-ar intampla?

De ce nu vine spiritul lui Diogene pe meleagurile mele? I-as da o lampa de 8 focuri pe care o tineam sa faca vechime in speranta ca odata si odata va avea o valoare si o voi scoate la licitatie! Mie mi-a placut mult Diogene pentru ca era consecvent principiilor scolii cinice in dispretul civilizatiei. Pentru cei care se gandesc la "lampa lui Aladin" nu are legatura cu felinarul lui Diogene. Imi pare rau ca nu m-a lasat fiica mea sa-mi construiesc un butoi ca locuinta si astfel nu pot filozofa ci doar caut intamplari cu talc filozofic ale lui...

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 22 Iunie 2011, ora 22:20

Ma bucur tare mult cand vad ca ati descoperit frumusetea pietrelor semipretioase.
Daca patrundeti cristalele dincolo de starea strict fizica, veti descoperi ca in ele exista o adevarata viatza facinanta, incredibila si plina de mistere.

Va pot spune ca tinand cate un cristal de Quartz in ambele maini (in mana stanga cristalul sa fie asezat in pumn cu varful spre corp iar cel din mana dreapta cu varful orientat inspe afara) dupa circa 5-7 minute aproape ca va veti speria: Quarturile vor incepe sa pulseze in pumnii inchisi cu o frecventa care va uimi. Aproape ca abea ii mai puteti tine in mana...
Tot corpul va incepe sa rezoneze cu cristalele de Quartz, uniformizand liniile de camp bioenergetic si implicit o apropiere de starea normala de sanatate a tuturor organelor interne si a intregului aparat circulator, limfatic si respirator...

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 22 Iunie 2011, ora 22:29

Printre pietrele cu adevarat spectaculoase (in afara de Quarturile chetoiante (Ochi de Tigru, Pisica, Taur sau Soim) mai reamintesc cateva foarte cunoscute:

Labradoritul (irizatii spectaculoase)
Lapis Lazuli (parca ati vedea un cer nocturn impanzit de mii si mii de stele tremurande)
Piatra Crucii (aceasta piatra reflecta lumina in forma de asterix sau sub forma de cruce adevarata)

Iar dintre scoici sau melci marini, va recomand sa cautati Pawa Schell... Cand veti privi bijuterii confectionate din Pawa Schell, pur si simplu veti ramane extaziate...

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 22 Iunie 2011, ora 22:33

g_alina,

Ce lampa ai tu cu 8 focuri?
Este tot o lampa cu petrol?
Nu o vinzi?

Scoate-o la licitatie aici pe Forum...

Fosta membra 9am.ro

875 mesaje

Postat pe: 22 Iunie 2011, ora 22:42

De la: Bursuc, la data 2011-06-22 22:20:29Ma bucur tare mult cand vad ca ati descoperit frumusetea pietrelor semipretioase.
Daca patrundeti cristalele dincolo de starea strict fizica, veti descoperi ca in ele exista o adevarata viatza facinanta, incredibila si plina de mistere.

Va pot spune ca tinand cate un cristal de Quartz in ambele maini (in mana stanga cristalul sa fie asezat in pumn cu varful spre corp iar cel din mana dreapta cu varful orientat inspe afara) dupa circa 5-7 minute aproape ca va veti speria: Quarturile vor incepe sa pulseze in pumnii inchisi cu o frecventa care va uimi. Aproape ca abea ii mai puteti tine in mana...
Tot corpul va incepe sa rezoneze cu cristalele de Quartz, uniformizand liniile de camp bioenergetic si implicit o apropiere de starea normala de sanatate a tuturor organelor interne si a intregului aparat circulator, limfatic si respirator...

Imi inchipui ca sanatatea ta o fi aproape perfecta si ca in mare, o datorezi acestor cristale! Vezi cat ma bucur? Nu vrei sa servim impreuna ?

Pagini: << 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului PERLE
Mergi la: