Info
x
Perle
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 4 Mai 2011, ora 23:27
Bursuc, n-ai mai trecut de-o luna pe aici si-ti simtim lipsa... Sper ca esti bine. Multa sanatate iti doresc si si satisfactii cu multumire.
|
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Mai 2011, ora 23:30
eu ma gandesc mereu la el
.... sa se stie pup Rodi !!
Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
|
|
Postat pe: 9 Mai 2011, ora 14:37
Doar curcubeul poate uni
iubirea unui vultur dintre stanci cu cea a unei lebade de pe ape� Vulturul s-ar ineca in apa, lebada s-ar zdrobii printre stanci dar se pot intalnii acolo sus unde doar norii le pot fi cuib� Un gand bun si-o floare pentru toti cei care ne-au inseninat candva zilele cu postari frumoase pe acest topic!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Mai 2011, ora 08:35
George...chiar ne-ai parasit? uite ce mi-a dat Woody Allen pentru tine:
Am niste copii superbi. Slava domnului ca m-a inselat nevasta-mea... Pina la noaptea nuntii, nevasta-mea se temea de intuneric. Dupa asta m-a vazut pe mine gol si de atunci se teme si pe lumina... Nevasta mea este cea mai neispravita bucatareasa. Noi ne spunem rugaciunea intotdeauna dupa cina... Odata cineva ne-a furat masina. Mi-am intrebat nevasta daca a vazut cumva cum aratau hotii. Mi-a raspuns ca nu, dar a notat numarul masinii... Intr-o zi, mi-am sunat sotia si i-am declarat: Draga mea, ma gindeam la tine si m-a lovit brusc o pofta nebuna de amor. La care ea a intrebat: Dar cine-i la telefon? I-am spus dentistului meu ca mi s-au ingalbenit dintii. Sfatul lui a fost sa-i asortez cu o cravata maro... Azi e o zi absolut nefasta. M-am sculat de dimineata, am luat camasa si i s-au rupt doi nasturi. Am pus mina pe servieta - i s-a rupt minerul. Acum ma tem sa mai merg la WC... I-am spus psihiatrului meu ca sint trist, intrucit pe mine toata lumea ma detesta. Mi-a raspuns sa nu fiu penibil, deoarece nici nu m-am intilnit inca cu toata lumea... Cind eram copil parintii mei se mutau adesea dintr-o casa in alta, dar eu i-am gasit de fiecare data... Eu si sotia mea am trait fericiti 20 de ani. Apoi ne-am intilnit unul pe altul... M-am dus la psihiatrul meu si i-am povestit: Doctore, in fiecare dimineata cind ma uit in oglinda ma apuca brusc o senzatie cumplita de voma.Ce crezi ca am? Mi-a raspuns: Nu stiu, dar cu vederea - cert - stai impecabil! Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Fosta membra 9am.ro 875 mesaje Membru din: 12/03/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 15 Mai 2011, ora 13:58
Buna ziua celor care mai cauta "Perlele" de alta data! A trecut o luna si mai bine de cand nu am mai avut puterea, inspiratia chiar ratiunea as zice de a mai scrie ceva pe vreun topic. Iata ca azi, in linistea care mi-a cimentat sufletul dupa un mare necaz, mi-e indiferent ca dorm sau gandesc sau comemorez! Citind ce ati scris, totusi, sufletul meu parca isi revine din tenebre si va cauta si va descopera bune, amabile si cu speranta ca acel cineva care a deschis acest topic zic eu acum, unul din cele mai cuminti si prietenoase, va mai aparea! Si eu il astept pentru ca imi placea sa-l tachinez stiind dinainte ca nu se va supara ci ca va cauta cuvintele prin care sa-si exprime intelegerea fata de mine. Nu va reveni curand pentru ca nu stie ca il asteptam! A aparut ca o stea dar s-a aratat mai pe urma a fi o cometa. Pentru ceea ce a insemnat pentru fiecare din noi, sa pastram topicul si sa continuam a ne gasi buna intelegere de alta data. Acum ma rog sa nu apara un "silviu" sau alt avatar sa ne intrebe ce-am patit de-l regretam pe Bursuc? Dar sunt sigura ca noi am putea raspunde pe rand la obiect!
Experienta te invata sa pretuiesti mai mult caracterul decat inteligenta. Galina
|
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 16 Mai 2011, ora 08:54
Ca naiba, ...
N-am mai intrat de luni de zile pe topicul asta si acum cand intru accidental, curios sa mai citesc o perla, ce vad ? Cineva se intreaba, cu teama, daca nu voi intra sa intreb de ce au ajuns unii sa-l regrete pe Bursuc ? Iete ca nu intreb ! Banuiesc cum ca Bursucul e ala cu pietrele, cu mineralele si cu lalaiala nesfarsita despre ele, plicticoasa si anosta ... Inteleg ca pana si Bursucul a dat bir cu fugitii, probabil plictisit de propriile texte. De ce n-ar putea admiratoarea Bursucului sa ne spuna ea insasi niste perle, numai ea stie. Ca Ingrid. Ce perla sa va spun eu azi ... N-am ! E luni. Nici iarba nu creste ... "Si Bursucu'-arunca bomba ... Ca sa-mi taie mie ... Stiu, stiu, stiu, n-ai gasit alta rima ..." "Nu-mi plac oamenii care par minunati. Mereu descoper ca ascund ceva groaznic." Silviu. Asta e perla de la mine, creata de mine, acum pe loc, citind ce scrie o admiratoare. semnat: un avatar ticalos. Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Postat pe: 16 Mai 2011, ora 09:03
De la: Silviu, la data 2011-05-16 08:54:08Ca naiba, ... Ador ticalosii. De la ei stii la ce sa te astepti ! iaca am produs si eu una , esti muzul meu, Silviule!
|
|
Fosta membra 9am.ro 80 mesaje Membru din: 4/10/2010 |
Postat pe: 16 Mai 2011, ora 09:21
Sintem cu totii niste farsori: supravietuim problemelor noastre - EMIL CIORAN. Tot un fel de perla...
|
|
|
|
Postat pe: 16 Mai 2011, ora 10:51
Nici mie nu-mi plac ,,oamenii care par minunati" ci cei care ,,daruiesc" ceva minunat din ceea ce au.
Si sunt sigura ca in fiecare dintre noi , salasluieste si CEVA MINUNAT. Uneori , putem gasi valori si-n ,,zdrente'... O SAPTAMANA PLACUTA , tuturor!
|
Postat pe: 16 Mai 2011, ora 11:10
... si apropos de perle, tocmai am gasit una care mi-a mers la suflet, in clipul postat de JullyaBella25:
,,Un om de succes e acela care poate ridica un zid solid cu caramizile pe care altii le arunca in el." Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Mai 2011, ora 11:10
De la: Silviu, la data 2011-05-16 08:54:08Ca naiba, ... Buna, Silviu! Ce mai faci? Asa-i ca nu mi-a fost greu sa te aduc pe acest topic atat de drag si de ravnit de tine? Pai daca Bursuc nu mai e (aici), noi suntem si trebuie sa comunicam! Cu cine? Intre fete nu prea avem ce sa... ca ar insemna sa ne ascundem gandurile sub o ploicica de cuvinte amabile! Am si eu "ceva scurt": Se duce unul s� cumpere �ig�ri. Ia pachetul �i cite�te: "tutunul cauzeaz� impoten��". Speriat, �i zice v�nz�toarei:- Nu v� sup�ra�i, din alea cu cancer nu mai ave�i?
Experienta te invata sa pretuiesti mai mult caracterul decat inteligenta. Galina
|
|
Postat pe: 16 Mai 2011, ora 14:54
Am disparut din topicul cu perle pentru ca Bursucul m-a plictisit ingrozitor cu pietricelele lui. Nu ca subiectul n-ar fi de bagat in seama, dar era prea mult, mult prea mult pritocit ...
Deja vad ca lumea a inceput chiar sa dea perle, citate ... Asa am crezut eu ca este sensul topicului, nu transformarea lui intr-o prelegere fara sfarsit care devenise, din punctul meu de vedere, foarte plicticoasa. Si Bursucul nu prea parea sa priceapa ... Pasiune, pasiune, da' ... orisicat, nu ? Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Postat pe: 16 Mai 2011, ora 15:16
Silviu, iti apreciez postarile insa eu cred ca un lucru iti scapa din vedere si anume faptul ca un anumit subiect care nu ne pasioneaza sau nu-l agreem deloc, poate fi interesant pentru unii .
Mie mi-a starnit interesul si am inceput sa-mi fac o mica colectie cu ,,comorile pamantului". E o bucurie sa le privesc. Am cautat si pe alte site-uri sa ma informez si-am descoperit frumuseti la care nici nu ma gandeam. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Mai 2011, ora 17:09
De la: Melody_, la data 2011-05-16 15:16:39Silviu, iti apreciez postarile insa eu cred ca un lucru iti scapa din vedere si anume faptul ca un anumit subiect care nu ne pasioneaza sau nu-l agreem deloc, poate fi interesant pentru unii . Foarte bine ! Asa este ! Pentru mine nu inseamna nimic. Si nu inseamna pentru ca pe vremea cund ne luptam cu cancerul am avut de-a face, printre altele, si cu aceasta teorie despre rolul vindecator al unor minerale. Bineinteles ca am purces la achizitionarea si folosirea lor. Lucru care s-a dovedit, ca si altele, in zadar. Nu este neaparat sa fie la fel pentru toata lumea, dar la mine asa a fost. Mai bine zis, la Elena, stiti voi cine, .... luna viitoare o sa-i fac pomenirea de un an. Daca pentru tine inseamna ceva si-ti creaza o stare de bine, de liniste, de armonie, e foarte bine. Dar, la fel de bine, repet, pe mine m-a plictisit de moarte. Si nu e vina Bursucului. Doar ca intram sa mai citesc nescai perle si Bursucul nu mai contenea cu mineralele lui ... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 16 Mai 2011, ora 18:01
Pentru Silviu:
Am reluat o fraza din textul care justifica deschiderea acestui topic de catre Bursuc: "..........................................Deoarece avem multe fete pe Forum, aici putem vorbi si despre PERLELE adevarate sau pietrele (semi) pretioase, care infrumuseteaza trupul. De asemenea putem vorbi si despre efectele cristalelor asupra noastra.(dupa origine, tip, culoare, zodii)" E adevarat ca se scriau si "perle" din cele care plac ochiului la citire dar faptul ca nu mai stiu cine i-a atras atentia ca mai exista un astfel de topic, s-a limitat doar la pietre semipretioase. Fiica mea are o anume pasiune pentru astfel de pietre si imi pare rau ca nu are cont aici ca ar fi avut ce discuta cu Bursuc si m-ar fi scutit pe mine de interpunere. Eu tot nu inteleg aversiunea fata de o tema pe care cativa am urmarit-o cu interes si chiar am incercat si eu sa confectionez cate ceva si imi place ceea ce am obtinut! Mi-am permis sa arat la prietene si jur ca am ramas cu minimum necesar! Daca am urmari si celelalte teme, am descoperi ca acest topic e printre putinele care isi pastreaza ideea. Pentru ca acum s-a pierdut "ideea" sau s-a epuizat??? putem sa ne permitem sa abordam orice subiect care sa ne anime prin discutii contradicftorii fara a abuza de epitete mai ochioase! !
|
|
Postat pe: 17 Mai 2011, ora 07:58
De la: Silviu, la data 2011-05-16 17:09:16De la: Melody_, la data 2011-05-16 15:16:39Silviu, iti apreciez postarile insa eu cred ca un lucru iti scapa din vedere si anume faptul ca un anumit subiect care nu ne pasioneaza sau nu-l agreem deloc, poate fi interesant pentru unii . Vezi ca a adus Coradu niste perle adevarate la Galceava...cica: 1. Mama m-a invatat SA APRECIEZ O TREABA BINE FACUTA: "Daca vreti sa va omorati intre voi, mergeti afara. De-abia am terminat de facut curat" 2. Mama m-a invatat ce e RELIGIA: "Roaga-te sa iasa pata aia din covor" ..................................
|
|
Postat pe: 17 Mai 2011, ora 13:09
De la: _g_alina, la data 2011-05-16 18:01:18Pentru Silviu: Am inteles ideea ... Acum n-o sa polemizam la nesfarsit pe tema asta .... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 17 Mai 2011, ora 15:12
De la: Silviu, la data 2011-05-17 13:09:32Ma bucur ca ai inteles si ma felicit ca am reusit sa te fac sa "intelegi ideea'! Am si euDe la: _g_alina, la data 2011-05-16 18:01:18Pentru Silviu: si ti-o ofer!
|
|
Postat pe: 18 Mai 2011, ora 19:13
De la: _g_alina, la data 2011-05-17 15:12:41De la: Silviu, la data 2011-05-17 13:09:32Ma bucur ca ai inteles si ma felicit ca am reusit sa te fac sa "intelegi ideea'! Am si euDe la: _g_alina, la data 2011-05-16 18:01:18Pentru Silviu: Ehe, beri virtuale ofera toata lumea, d-alea adevarate .... mai greu ,... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 18 Mai 2011, ora 19:30
eu iti dau si una reala, daca vii
Daniela
|
|
Bursuc 2153 mesaje Membru din: 4/08/2010 |
Postat pe: 1 Iunie 2011, ora 21:56
Va multumesc tuturor care v-ati mai gandit la mine...
Sper ca in scurta vreme sa mai vorbim despre despre Perle si nu numai. Gand bun catre voi toti, cititori ai acestui mesaj. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Iunie 2011, ora 13:45
De la: Bursuc, la data 2011-06-01 21:56:09Va multumesc tuturor care v-ati mai gandit la mine... Multumim ca nu ne ai uitat de tot. Iti asteptam cu interes postarile. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Iunie 2011, ora 08:27
cea mai tare scuza pt. a chiuli de la munca
www.jeg.ro/wp-content/uploads/2010/10/sunt-la-spital-la-psihiatr...
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Postat pe: 4 Iunie 2011, ora 08:29
De la: Silviu, la data 2011-05-18 19:13:13De la: _g_alina, la data 2011-05-17 15:12:41De la: Silviu, la data 2011-05-17 13:09:32Ma bucur ca ai inteles si ma felicit ca am reusit sa te fac sa "intelegi ideea'! Am si euDe la: _g_alina, la data 2011-05-16 18:01:18Pentru Silviu: pai daca nu te bagi in seama cu cei care stiu sa ofere...
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Postat pe: 4 Iunie 2011, ora 08:34
De la: Melody_, la data 2011-05-16 10:51:43Nici mie nu-mi plac ,,oamenii care par minunati" ci cei care ,,daruiesc" ceva minunat din ceea ce au. incitat de enuntul tau am cautat si io-n zdrentele mele,da' ....ntzzz...nu aveau valori...asa c-am decis sa astept ziua de leafa...cand toate zdrentele-s valoroase...chiar si alea-n doua picioare...
|
|
Postat pe: 4 Iunie 2011, ora 14:06
De la: XYW, la data 2011-06-04 08:34:52De la: Melody_, la data 2011-05-16 10:51:43Nici mie nu-mi plac ,,oamenii care par minunati" ci cei care ,,daruiesc" ceva minunat din ceea ce au. Mda, e caldura mare inca de dimineata in Bucuresti... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Iunie 2011, ora 08:03
De la: XYW, la data 2011-06-04 08:29:04De la: Silviu, la data 2011-05-18 19:13:13De la: _g_alina, la data 2011-05-17 15:12:41De la: Silviu, la data 2011-05-17 13:09:32Ma bucur ca ai inteles si ma felicit ca am reusit sa te fac sa "intelegi ideea'! Am si euDe la: _g_alina, la data 2011-05-16 18:01:18Pentru Silviu: Cum trebuie sa te bagi in seama cu cei care stiu sa ofere?
|
|
Postat pe: 5 Iunie 2011, ora 08:08
De la: Bursuc, la data 2011-06-01 21:56:09 Multumesc! Intamplator l-am citit si eu! Si acum serios: Ma bucur ca nu ai uitat ca sunt unii care asteapta sa mai scrii cate ceva chiar daca nu sunt "Perle"! Sper ca ai inteles mesajul!!! Si acum, pentru "cei care intamplator citesc":1. Era o poveste cu Ro�u-�mp�rat, una cu Verde-�mp�rat �i dac� mai era �i una cu Galben-�mp�rat, v� spuneam o poveste cu SEMAFOR-�mp�rat. 2. Avionul dac� nu zboar�-pic�, secretara dac� nu pic�-zboar�! 3. Pescarul vinde PE�TE, iar pe�tele vinde femei.. 4. Cu cine se �nvecineaz� Russia ? Cu cine vrea ea ! 5. Femeia nu-i inferioar� b�rbatului, superioar� nu-i, iar de egalitate nici nu poate fi vorba! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 6 Iunie 2011, ora 13:17
F. N. F. V. P. T.
|
Postat pe: 6 Iunie 2011, ora 15:41
De la: Tramp, la data 2011-06-06 13:17:19F. N. F. V. P. T.
|
|
|
|