back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Perle

Pagini: << 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 >> Sari la pagina:

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 Februarie 2011, ora 16:05

De la: Melody_, la data 2011-02-17 15:49:16
De la: nastasemihail, la data 2011-02-17 15:32:11Cred ca in vechime cineva cu simtul umorului ne-a clonat sau intervenit genetic cu creier de magar.

Multumesc Mihai

Nu de tine spuneam ....de noi toti.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

149 mesaje
Postat pe: 17 Februarie 2011, ora 16:10

De la: nastasemihail, la data 2011-02-17 15:23:25Ram, rama, rama, rama.....
mai mult nu spun, ca e pe perle

am intervenit tocmai datorita acestei mantre -RAM
numele lui Rama a fost luat de foarte multi oameni obisnuiti sau guru-Swami Rama spre ex.
asa ca atunci cand spui mantra poti avea si nesansa sa fi conectat cu un spirit abil ce a purtat acest nume.
deci atentie cu mantrele.
dar exista Rama Kavach folosita in India.

revenind la epopea Ramayana.
Sita, sotia lui Rama si in fapt cauza ce a generat intrega poveste, i-a daruit lui Rama doi copii-Lav si Kush, educati in spirit razboinic de inteleptul Valmiki, autorul epopeei.
Ei au plecat apoi sa cuceresca lumea fiecare intr-o alta directie.
Lav se presupune ca este cel ce a pus bazele civilizatie slave....de aici poate vine si confuzia cu Rama in Carpati.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1670 mesaje
Postat pe: 17 Februarie 2011, ora 16:12

Doi magari se intilnira,
La o margine de drum,
Si asa se sfatuira:
Cum sa faca de acum?
Meseria sa o schibe!

Sa se faca militieni?
Porcii sint de mai-nainte!
Sa se faca politicieni?
Nu puteau, ca au minte!
Nu se pricepeau la "strimbe"!

In dilema,
Cu problema,
Au decis sa ia un sfat!
De la un "specializat"

-Domnul Bou, ce sfat ne dati?
-Militieni? Da! Dar ascultati:
Trebuie sa va specializati!
Si ca porcii, sa lucrati.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 Februarie 2011, ora 16:18

De la: YS, la data 2011-02-17 16:10:05

numele lui Rama a fost luat de foarte multi oameni obisnuiti sau guru-Swami Rama spre ex.
asa ca atunci cand spui mantra poti avea si nesansa sa fi conectat cu un spirit abil ce a purtat acest nume.

Sita, sotia lui Rama si in fapt cauza ce a generat intrega poveste, i-a daruit lui Rama doi copii-Lav si Kush, educati in spirit razboinic de inteleptul Valmiki, autorul epopeei.
Lav se presupune ca este cel ce a pus bazele civilizatie slave....de aici poate vine si confuzia cu Rama in Carpati.

Nu stiu daca e confuzie. Sint niste studii. Rama si cu triburile lui, au trecut prin regiunea orientului mijlociu si o parte din ei au rams pe drum. Au infiintat asezari. Si acum sint cunoscuti si oameni respectati. au aceleasi principii de viata precum rominii de aici, ce le permite supravietuirea in orice conditii. Nu sint povesti. Sint cunoscuti si sub alta denumire. Nu o mai spun, ca irita,
Ceilalti s-au stabilit la poalele Hymalaiei. Aveau tehnici f avansate. Si acolo sint cunoscuti sub aceeasi denumire precum cei ramasi pe drum, mai ales Iran.

Rama...romin. Coincidenta? Este inchidere si deschiderea unui nou ciclu. Nimic nu este intimplator.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

1715 mesaje

Postat pe: 17 Februarie 2011, ora 16:20

De la: Will, la data 2011-02-17 16:12:17Doi magari se intilnira,
La o margine de drum,
Si asa se sfatuira:
Cum sa faca de acum?
Meseria sa o schibe!

Sa se faca militieni?
Porcii sint de mai-nainte!
Sa se faca politicieni?
Nu puteau, ca au minte!
Nu se pricepeau la "strimbe"!

In dilema,
Cu problema,
Au decis sa ia un sfat!
De la un "specializat"

-Domnul Bou, ce sfat ne dati?
-Militieni? Da! Dar ascultati:
Trebuie sa va specializati!
Si ca porcii, sa lucrati.

Mai bine javra ordinara ,ca ajungi la Cotroceni !

Decat batran si sarac mai bine tanar si bogat!
Fosta membra 9am.ro

149 mesaje
Postat pe: 17 Februarie 2011, ora 16:31

De la: nastasemihail, la data 2011-02-17 16:18:36
De la: YS, la data 2011-02-17 16:10:05

Nu stiu daca e confuzie. Sint niste studii. Rama si cu triburile lui, au trecut prin regiunea orientului mijlociu si o parte din ei au rams pe drum. Au infiintat asezari. Si acum sint cunoscuti si oameni respectati. au aceleasi principii de viata precum rominii de aici, ce le permite supravietuirea in orice conditii. Nu sint povesti. Sint cunoscuti si sub alta denumire. Nu o mai spun, ca irita,
Ceilalti s-au stabilit la poalele Hymalaiei. Aveau tehnici f avansate. Si acolo sint cunoscuti sub aceeasi denumire precum cei ramasi pe drum, mai ales Iran.

Rama...romin. Coincidenta? Este inchidere si deschiderea unui nou ciclu. Nimic nu este intimplator.

ce studii?
Ramayana este o poveste de acum 7000 ani iar Rama, dupa victoria asupra lui Ravana a fost incoronat rege si nu si-a parasit niciodata cetatea.
tocmai de aceea este supranumit conducatorul perfect!
insa fii lui, da!
ei obisnuiau sa cante Ramayana ce o cunosteau pe de rost si probabil s-a transmis astfel.

Fosta membra 9am.ro

377 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 17 Februarie 2011, ora 17:41

Primite de la Mihai (de pe alt link):
Paradox.
Pentru a dezbr�ca o femeie t�n�r�, trebuie s� o �mbraci bine �n prealabil.
Am mult curaj, dar mi-e fric� s�-l folosesc.
Prostia e mai pu�in dens� dec�t inteligen�a. De aceea e tot timpul deasupra
E mai u�or s� faci copii, dec�t oameni.
Unii merg la biseric� �n speran�a c� Dumnezeu verific� prezen�a.
�nainte de a negocia cu lupul, pune-i botni��.
A deceda �nseamn� a muri �n mod oficial.
Coinciden�a este felul lui Dumnezeu de a r�m�ne anonim.
Deosebim dou� tipuri de pedepse: cu moartea �i cu via�a.
�ncearc� s� define�ti nimicul.. Vei avea nevoie de multe cuvinte.
Mediocrul se simte bine �ntre spirite m�runte. E singurul loc unde pare mare.
Marea tain� a existen�ei noastre nu const� �n a tr�i, ci �n a �ti pentru ce tr�ie�ti..
Nu-i cere�i unei femei imposibilul. E capabil� s� vi-l dea.
Se spune c� cea mai mare curv� de pe P�m�nt ar fi SPERAN�A. Toat� lumea tr�ie�te cu ea

Nimic nu e imposibil p�n� nu devine imposibil! Galina
Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 18 Februarie 2011, ora 09:32

SMARALD

Inainte de a prezenta cateva aspecte benefice ale Smaraldului asupra noastra,
voi incerca sa prezint cateva caracteristici ale cristalelelor din Grupa BERILULUI.
1 Ciclosilicatii (din care face parte si Grupa Berilului) au tetraedrele SiO4 legate intre ele in cerc,
formand niste inele care sant legate intre ele prin cationi ai altor minerale (Crom, Aluminiu, Calciu, Magneziu) purtand denumirea de "incluziuni"
Aceste legaturi extraordinare, arata cam asa cum arata dansatorii nostri
din celebrul dans CIULEANDRA...

2) Berilul cristalizeaza in sistemul hexagonal
FIIND UNICUL REPREZENTANT IMPORTANT DINTRE CRISTALELE VINDECATOARE
in forma de PRISMA HEXAGONALA.

3) Prezenta BERILIULUI in cristalul de SMARALD face ca Smaraldul sa aiba o actiune interesanta asupra noastra: nesiguranta, incertitudinea, instabilitatea sant transformate in FLEXIBILITATE, ADAPTABILITATE (prin sublimare).Datorita acestor aspecte, apare DISCERNAMANTUL si receptivitatea elevata in calea spre adevarul ultim. Berilul, imprima rezonanta FOCULUI, dinamizand tendinta de cautare si intelegere corecta a realitatilor. ( dar rezoneaza si cu marea, cu energiile APEI

4) Prezenta ALUMINIULUI in cristalul de Smarald, imprima rezonanta AERULUI,

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 18 Februarie 2011, ora 09:49

Toate cristalele care contin Beril (SMARALD/ verde; Aqvamarin/albastrui; Heliodor/galben auriu; Morganit/roz-liliachiu;) prezinta cateva elemente comune in sfera CRISTALOTERAPIEI :

-elimina criticismul (inclusiv barfa)
-induce o permeabilitate a ideilor si conceptiile spre "nou"
-reduce opacitatea intelectuala
-facilitateaza procesele de invatare sau initiere
-atrage iubirea si prietenia
-confera fluiditate in gandire
-induce toleranta si compasiune
-sporeste aptitudinile paranormale dezvoltand claraudutia, clarviziunea etc...

In plan fizic, cristalele din grupa Beriliului sant benefice pentru:
-probleme de vorbire si exprimare
-afectiuni in zona plexului solar (inclusiv sughitul)
-afectiuni in sfera ORL mai ales in cazurile afectiunilor maxilarului inferior
-regleaza tranzitul intenstinal (recomandate atat in constipatie cat si in diaree)
-hemoroizi
-derelegrari ale ciclului menstrual (amelioreaza dismenoreea)
-regleaza circulatia sangelui

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 18 Februarie 2011, ora 09:52

Fata de toate aspectele benefice pe care le prezinta cristalele din Grupa Berilului
si pe care le-am prezentat succint mai sus, (pe care le are si SMARALDUL deci)
prezint acum cateva caracteristici specifice doar SMARALDULUI.

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 18 Februarie 2011, ora 10:15

IN PLAN FIZIC

-intareste sistemul imunitar
SMARALDUL este un cristal TRIPLU PROTECTOR:
1) prin PIELE (protejeaza impotriva agentilor periculosi externi)
2) prin IMUNITATE (rezoneaza cu sistemul limfatic)
3) prin AURA (echilibreaza si centreaza energiile centrilor energetici, protejand organismul in cazul unor radiatii periculoase)

- util in afectiuni neuro-psihiatrice (mai ales in schizofrenie) induce calm, pace si liniste launtrica, detensioneaza organismul in cazul actiunilor violente ale unor emotii majore.
- regleaza digestia si mentine functionarea corecta a pancreasului (prin normalizarea si echilibrarea centrului energetic din zona plexului solar)
- recomandat in boli de piele
- util in cazurile celor cu difilcutati in vorbire (mai ales celor ganagaiti)
- amelioreaza migrenele si durerile de cap comune
- tonic, trofic si reechilibrant general. (datorita Cromului care ii confera Smaraldului,culoarea VERDE)
- regleaza BIORITMUL prin rezonanta sa cu glada EPIFIZA
- recomandat in aproape toate afectiunile cardiace (tahicardie/bradicardie; probleme circulatorii; cardiopatie ischemica (mai ales in cazul celei dureroase) insuficienta cardiaca precum si unele afectiuni ale miocardului.

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 18 Februarie 2011, ora 10:24

SMARALDUL, prin frecventza sa rezonatoare in banda de lumina VERDE
mai are influente deosebit de puternice si asupra corpului energetic, mental sau cauzal.
De fapt, importanta SMARALDULUI de aici ABEA INCEPE deoarece asa zisele actiuni asupra unor boli, sant de fapt un EFECT al corectiilor Smaraldului asupra corpurilor "nevazute" ...

Stiau Dacii ce stiau cand spuneau ca nu trebuie tratata boala... ci sufletul mai intai.

IN PLAN SPIRUTUAL Smaraldul este poate cel mai fascinant cristal. N-am sa fac comentarii aici pe aceasta tema deoarece nu este un loc potrivit si nici nu priveste pe toata lumea. Din aceasta cauza, am sa citez un text care este edificator.

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 18 Februarie 2011, ora 10:33

"Zamislit din sfintenia trairii dragostei mistice, din savoarea sacralitatii si devotiunii,
SMARALDUL este piatra credintei, fidele fatza de sine dar si fatza de Marele Ziditor al universului.
(...) Cunoasterea Supremului, este o experienta ancestrala izvorata din ancorarea in inima pamantului si din TREZIREA intuitiei elevate. (...) Dezvaluie semnificatia SIMBOLURILOR OCULTE, a caror convergenta esentializeaza ADEVARUL ULTIM ETERN: "Tabla de Smarald ori POTIRUL GRAAL-ului. (...)
Imprumuta de la Pamant simplitatea pura si umila dar permitand in acelas timp accesul la marile mistere spirituale ascunse inimii noastre."

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 18 Februarie 2011, ora 10:49

Vreau doar sa adaog un mic comentariu la discutiile pe marginea RAM, RAMAYANA.

Un colectiv de paleontolgi si arheologi de renume, au cercetat tablitele desoperite la TARTARIA.
( deci de la noi, din tzarisoara noastra mica si a nimanui)
raportul prezentat dupa finalizarea cercetarilor (nedat publicitatii din motive lesne de inteles) arata fara putinta de tagada (au fost stutdiate cu C14) ca au o vechime de peste 7000 de ani.
Vorbim deci, de o scriere, un ALFABET care exista cu mult INAINTEA unei vechi limbi recunoscute ca fiind SANSCRITA.
Aceste texte, datau deci cu mult inaintea scrierii celebrelor lucrari aduse in discutie.
Nu avem nicio cercuitudine sa dam verdicte "Aceasta a fost PRIMA" sau aceasta este "CEA MAI VECHE
Noi vorbim de fapt, despre niste civilizatii relativ NOI (daca discutam de cca 5000 de ani...) oare inaintea Potopului n-a fost nimic???? Cine poate sti (fara a cunoaste nimic despre acest lucru) daca a fost sau nu ATLANTIDA, HYPERBOREEA noastra sau cine mai stie cate civilizatii n-au incaput in 5 miliartde de ani..."?
Sant doar niste intrebari.

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 18 Februarie 2011, ora 11:13

De la: Bursuc, la data 2011-02-18 10:33:38"Zamislit din sfintenia trairii dragostei mistice, din savoarea sacralitatii si devotiunii,
SMARALDUL este piatra credintei, fidele fatza de sine dar si fatza de Marele Ziditor al universului.
(...) Cunoasterea Supremului, este o experienta ancestrala izvorata din ancorarea in inima pamantului si din TREZIREA intuitiei elevate. (...) Dezvaluie semnificatia SIMBOLURILOR OCULTE, a caror convergenta esentializeaza ADEVARUL ULTIM ETERN: "Tabla de Smarald ori POTIRUL GRAAL-ului. (...)
Imprumuta de la Pamant simplitatea pura si umila dar permitand in acelas timp accesul la marile mistere spirituale ascunse inimii noastre."

Multumesc, George !!! am copiat toate explicatiile si voi oferi in dar un smarald impreuna cu aceste detalii pretioase.

Daniela
Fosta membra 9am.ro

377 mesaje

Postat pe: 18 Februarie 2011, ora 11:48

De la: daniela_iasi, la data 2011-02-18 11:13:57
De la: Bursuc, la data 2011-02-18 10:33:38"Zamislit din sfintenia trairii dragostei mistice, din savoarea sacralitatii si devotiunii,

Multumesc, George !!! am copiat toate explicatiile si voi oferi in dar un smarald impreuna cu aceste detalii pretioase.

Cui? (scuza curiozitatea!)

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 18 Februarie 2011, ora 13:56

De la: _galina_, la data 2011-02-18 11:48:00

[/quote]
nasei mele....de ziua ei

Daniela
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 18 Februarie 2011, ora 22:27

De la: daniela_iasi, la data 2011-02-18 13:56:54

nasei mele....de ziua ei [/quote]

Pot sa fiu nasa ta?

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 18 Februarie 2011, ora 22:29

STIATI CA....

...* Oamenii nu isi pot linge coatele.
* Inima unei crevete este " gazduita " in cap
* Un studiu asupra 200 000 struti, timp de mai bine de 80 ani, nu arata nici un caz unde s-ar fi vazut vreun strut ascuns cu capul in nisip.
* Porcii nu sunt capabili fizic sa priveasca cerul.
* Mai mult de 50% persoane, din lumea intreaga, n-au dat niciodata si nici nu au primit vreodata apeluri telefonice.
* Daca incercati sa va retineti un stranut, puteti cauza spargerea unei vene in creier sau in ceafa si sa muriti.
* Sobolanii se inmultesc atat de repede incat in 18 luni, un cuplu de
sobolani poate avea mai mult de un milion de descendenti.
* Bricheta a fost inventata inaintea chibriturilor.
* 35% din cei care se folosesc de anunturile matrimoniale sunt deja casatoriti.
* In lumea intreaga, 23% din problemele aparatelor xerox sunt cauzate de catre cei care se aseaza pe aparat pentru a-si fotografia posteriorul.
* Pe durata medie de viata, o persoana care doarme poate inghiti 70 insecte si 10 paianjeni.
* Ca si amprentele digitale, amprenta limbii este diferita la fiecare persoana.
... si ca 75% dintre cei care citesc acest mesaj au incercat sa isi linga coatele.

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 18 Februarie 2011, ora 22:35

De la: Ingrid, la data 2011-02-18 22:29:07STIATI CA....

... si ca 75% dintre cei care citesc acest mesaj au incercat sa isi linga coatele.

Daniela
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 18 Februarie 2011, ora 22:37

De la: Ingrid, la data 2011-02-18 22:27:46

nasei mele....de ziua ei

Pot sa fiu nasa ta? [/quote]
daca ma mai ia vreunul...... dar nu cred...

Daniela
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 18 Februarie 2011, ora 22:40

Da cum nu...tre sa alegi, dar daca nu vrei asta, te botez!!!

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 18 Februarie 2011, ora 22:44

De la: Ingrid, la data 2011-02-18 22:40:21Da cum nu...tre sa alegi, dar daca nu vrei asta, te botez!!!

nu ma vrea niminea di t�t.... .iar de botez.... ...mai negociem....

Daniela
Fosta membra 9am.ro

1715 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2011, ora 01:57

De la: Ingrid, la data 2011-02-18 22:40:21Da cum nu...tre sa alegi, dar daca nu vrei asta, te botez!!!

Las pe mine , io stiu cum se boteaza

Decat batran si sarac mai bine tanar si bogat!
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2011, ora 08:31

De la: homeless, la data 2011-02-19 01:57:24

Ok, o botezam impreuna, dar eu iau smaraldul, la tine nu se asorteaza

Fosta membra 9am.ro

377 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2011, ora 08:51

nasei mele....de ziua ei [/quote]
Multumesc pentru informatie!Uite un buchet pentru nasa ta si toate urarile de bine si sanatate.
Daca tot am vorbit despre nasi, scriu aici ca nasa mea de botez traieste si si-a facut operatie la ochi ca sa nu mai poarte ochelari. La mine in sat media de viata e (excluzand din calcul nou-nascutii sufocati la nastere), cam de 80 de ani. Acest mister al longevitatii m-a determinat sa vin la tara sa prind si eu o farama din el.
Daniela, esti. foarte (frumoasa dar se zice si apetisanta), asa ca intra mai des in grupurile de prieteni adevarati ca pentru fiecare se mai gaseste o umbra! (eu nu-i zic jumatate pentru ca e prea mare gradul de avaluare).

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2011, ora 09:05

Am deja jumatatea... umbra. Noroc ca l-am apucat acum 31 de ani, ca altfel.....Ma gandeam ca daca ar fi sa ma mai ia acum unul, ar fugi impuscat ...
Interesant cu media de varsta....Probabil ca acolo, vantul nu bate dinspre zona industriala, iar apa din fantani nu e inca poluata de ape reziduale. Or fi si oamenii mai calmi....

Daniela
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2011, ora 09:05

De la: homeless, la data 2011-02-19 01:57:24

mai....tu vrei sa vezi.............

Daniela
9am245702

3 mesaje
Oras: Braila

Postat pe: 19 Februarie 2011, ora 09:32

Cateva perle pe care le-am auzit sunt urmatoarele :
"Creier pe s�nge","Salam de secar�","s-au f�cut ploaie","tricou de fort�","Blugi de piele".
SI nu doar atat.

Click pe link pentru a vedea frumuse�ile turismului http://bit.ly/hdK0vZ .
Fosta membra 9am.ro

377 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2011, ora 10:49

De la: daniela_iasi, la data 2011-02-19 09:05:10Am deja jumatatea... umbra. Noroc ca l-am apucat acum 31 de ani, ca altfel.....Ma gandeam ca daca ar fi sa ma mai ia acum unul, ar fugi impuscat ...
Multi ani in nainte cu fericire! E exceptional (imi inchipui) sa ai pe cineva alaturi de tine de la inceput pana la sfarsit!
Acum te alinti cu "fugitul"!
"Interesant cu media de varsta....Probabil ca acolo, vantul nu bate dinspre zona industriala, iar apa din fantani nu e inca poluata de ape reziduale. Or fi si oamenii mai calmi....
"
Zona noastra industriala are o stana pe ses si o mica, mica ferma la 300m de casa mea! In rest oameni cu "frica de Dumnezeu!" Au mai construit acum o biserica si cauta decoratori in Italia. Nu se spetesc cu munca, nu le place sa agoniseasca pentru ca le taie primarul ajutoarele daca ii vine in minte cuiva sa-si cumpere o biucicleta. Sunt atat de lenesi ca se imbolnavesc daca ii imbii la o zi de munca remunerata regeste! Izvoarele sunt la mare adancime si cred ca apa lor e adunata de pe la Suceava. Cand ploua in nord, creste nivelul apei in fantani dar si are mai mult calcar. Vantul bate dinspre Erbiceni si dupa ce ne filtreaza aerul se odihneste la rommii din Podu-Iloaiei. Ce sa zic!? Nu stiu daca n-o ia apoi din loc spre Iasi. Apropo de vant! Am fost intrebata odata: vantul cand nu bate ce e? Chiar, ce e?

Pagini: << 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului PERLE
Mergi la: