Info
x
Perle
|
Bursuc 2153 mesaje Membru din: 4/08/2010 |
Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 10:21
Silviu,
Deocamdata nu-mi gasesc cuvinte pentru a comenta mesajul tau. Starile prin care trece un om dupa o experientza similara cu cea expusa de tine, nu pot fi nici explicate nici intelese de nimeni, decat de catre cel in cauza. Propria durere nu poate fi nici explicata nici inteleasa decat de catre cel ce-o simte. Noi, putem sa ne exprimam compasiunea si incurajarea ca am putea a-ti fi alaturi. Din pacate, putem foarte putin... Nici macar consolarea nu ajuta la nimic. |
|
Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 10:23
Silviu,
Deocamdata nu-mi gasesc cuvinte pentru a comenta mesajul tau. Starile prin care trece un om dupa o experientza similara cu cea expusa de tine, nu pot fi nici explicate nici intelese de nimeni, decat de catre cel in cauza. Propria durere nu poate fi nici explicata nici inteleasa decat de catre cel ce-o simte. Noi, putem sa ne exprimam compasiunea si incurajarea ca am putea a-ti fi alaturi. Din pacate, putem foarte putin... Nici macar consolarea nu ajuta la nimic. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 11:04
xyz,
Ori ce boala, apare dupa un lung lantz de greseli. Corpul uman este atat de bine cladit, incat tare multe prostii trebuie sa facem pentru a-l imbolnavi. Starile sufletesti extreme de exemplu, sant cauze garantate de imbolnaviri. O alimentatie permanent gresita conduce la imbolnaviri. Expunerea corpului fizic la mediu inadecvat, conduce la imbolnaviri. Poti sa-i spui unei tipe, ca daca umbla cu buricul dezvelit iar panatalonii lasati sa cada dupa fese, poate sa-i cauzeze viitoare boli renale? Poti sa-i spui unui copil "nu mai fa baie inainte de iesi afara ca nu este bine" Te va asculta? Iarna, vad fete nu numai dezvelite pe cap dar si cu decolteu si fusta mini... Dupa ani de zile de asemenea comportament, dupa ce apare boala, crezi ca o simpla medicatie va rezova problema? Asa este si cu cristalele. Eu sugerez purtarea lor in scop preventiv, ajutator. Uneori, daca boala nu este adanc imprimata, prin cristaloterapie, se pot face corectii. Organismul uman, are si el sistemul lui propriu de protectie ( de ex sistemul imunitar) iar unele cristale dau excelente rezultate in acest sens. De exemplu este unanim recunoscut ca in general Agatele exceleaza in rolul lor protector. La fel Perlele sant recunoscute ca avand aceste calitati. Te intreb: Daca stim acest lucru (sa zicem ca nu credem) n-ar fi pacat sa nu alegem bijuterii din aceasta categorie? gandeste-te ca Agatele se gasesc sub toate culorile curcubeului. Nu exista culoare sau nuanta pe care sa n-o gasesti la Agate. De ce nu ai purta atunci bijuterii din Agate in culoarea care iti vine bine, mai ales ca "se spune" ca ar avea rol protector. Crezi totusi ca daca n-ar fi nimic adevarat, indienii ar mai fi pus atata pret pe Agate? Sant foarte cunoscute Agatele Indiene, tocmai pentru ca le-a mers vestea ca au rol protector. Asta nu inseamana ca faci ce vrei daca porti Agate. Cristalele sant benefice, altele chiar au rol vindecator dar, nimeni nu poate face minuni, atunci cand organismul este afectat grav de vreo boala... Incerc sa va recomand doar un lucru: Imbinati placutul cu utilul. |
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 11:09
George, xyz a facut medicina...
Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 11:23
Santem la prezentarea Quartzului Roz si vreau sa va mai prezint cateva informatii.
Spuneam mai la inceput ca exista cateva cristale deosebite. Acestea sant: Quartzul (Cristalul de stanca) TRASPARENT; Quartzul ROZ Ametistul , Agat VIOLET Lapis-Lazuli, Sodalit , Agat, Aqvamarin ALBASTRU Jad, Aventurin, Agat VERDE Citrin, Pirita, Ochi de Tigru, Agat galben (auriu) Sardonix, Agata PORTOCALIU Carneol, Agat de Foc, Granat ROSU Onix, Turmalina, Agat NEGRU Perle, Agat, Holwit ALB Toate acestea acopera intreg spectrul de lumina si toate centrele energetice numite Chakre. Toate acestea pot satisface intreaga gama de culori pentru bijuterii. Toate acestea sant accesibile (ieftine) si nu este o problema procurarea lor. Intentionat n-am enumerat cristalele scumpe, inaccesibile omului de rand: Diamant, Safir albastru, Smarald verde, Rubin rosu, Topaz, Zircon, Beril etc... Avand in vedere costurile exorbitante uneori pentru achizitionarea acestora, nu am discutat despre ele insa acest dezavantaj, poate fi salvat prin procurarea de Cristale Swarovsky, Cristale de Murano sau Bhoemia care realizeaza imitatii excelente ale acestora. Preturile sant accesibile si arata deosenit. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 11:41
De la: Ingrid, la data 2010-10-11 11:09:40George, xyz a facut medicina... Atunci, de ce ma provoaca... Mai intai, eu ma straduiesc sa explic niste lucruri pe intelesul tuturor, folosind un limbaj mai "popular" Apoi, consider ca ma adresesz unor oameni care nu au cunostinte generale bine consolidate in acest domeniu... Ma opresc in a-i mai raspunde. As putea deveni caraghios. |
|
Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 11:43
De la: Bursuc, la data 2010-10-11 11:41:39De la: Ingrid, la data 2010-10-11 11:09:40George, xyz a facut medicina... Vorbeste-i normal e foarte draguta si inteligenta, o cunosc eu! doar ca la medicina se pricepe, la cristaluri te pricepi tu, nu vad nici o problema!
|
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 11:46
De la: Bursuc, la data 2010-10-11 11:41:39De la: Ingrid, la data 2010-10-11 11:09:40George, xyz a facut medicina... Asa Bursucule !toti e prosti aicea.............zii nu te lasa!
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 568 mesaje Membru din: 29/06/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 11:59
De la: Tramp, la data 2010-10-11 11:46:21De la: Bursuc, la data 2010-10-11 11:41:39De la: Ingrid, la data 2010-10-11 11:09:40George, xyz a facut medicina... Trampule! Nu fi rau! Bursuc s-a referit la Cristale si nu in general ca sa te simti lezat. Tu nu ai observat cat de sever e in exprimare, ca nu e obisnuit cu felul nostru mai hazliu de a comenta? Pentru ca si "Cristalele" fac obiect de studiu separat si mult departe de politica si de "cum vom trece iarna..." il trateaza ca atare. Ca noi mai intervenim cu cate ceva care ar trebui, zic eu sa ne amuze, sa o facem inafara subiectului propriu zis! Acum, sper ca nu te-ai suparat, dar daca da, n-o tine in tine, spune-o sa afle toti!
nimic nu e imposibil pana nu devine imposibil! Galina
|
|
Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 12:04
De la: dor_de_dor, la data 2010-10-11 11:59:12De la: Tramp, la data 2010-10-11 11:46:21De la: Bursuc, la data 2010-10-11 11:41:39De la: Ingrid, la data 2010-10-11 11:09:40George, xyz a facut medicina... Iara eu m-am referit, la ce a spus , Bursucul ca raspuns,le ceea, ce a spus pisicuta Sa fie iubit!
|
|
Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 12:22
De la: Tramp, la data 2010-10-11 12:04:38De la: dor_de_dor, la data 2010-10-11 11:59:12De la: Tramp, la data 2010-10-11 11:46:21De la: Bursuc, la data 2010-10-11 11:41:39De la: Ingrid, la data 2010-10-11 11:09:40George, xyz a facut medicina... Sa fie iubit! De toti!
|
|
Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 12:33
Eu am fost destul de clar in exprimare.
Fiecare este liber sa inteleaga ce vrea. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 12:45
Quartz Roz, in blocuri mari si de foarte buna calitate este extras in special din Madagascar,
Exista si Quartz Roz care prezinta efectul de "Ochi de Pisica" iar acesta se gaseste in Sri Lanka, Mozambic, Keya, Namibia. Quarturile in general, se gasesc peste tot. Natura a fost darnica cu acest acest cristal. Si in Romania se gasesc frumoase cristale de Quart (deci si Roz). Se recomanda in special nativilor din zodia Taurului. Fiind recunoscuta drept "piatra iubirii" este lesne de inteles ca acest cristal este indragit de toti indragostitii. Culoarea ROZ, foarte frumoasa, face din acesta un cristal foarte cautat si apreciat. Miercuri, in colectia Comorile Pamantului, veti primi si un exemplar de cristal de Quartz Roz. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 12:48
Va doresc tuturor o zi minunata mai departe!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 21:13
Pliniu cel Batran, in lucrarea sa enciclopedica ISTORIA NATURALA, povesteste ca pictorul grec Apelles, care a trait in Roma, expusese intr-o zi un tablou in fata publicului. Un cizmar din multime gasi ca sandaua unui personaj din acea pictura este gresit pictata. Apelles a acceptat critica si a retusat sandaua, dar cand cizmarul a inceput sa-i judece si restl lucrarii pictorul l-a oprit, spunandu-i transant....NE SUTOR ULTRA CREPIDAM...adica Cizmarule, nu mai sus de sanda!
Deci oricat de bun ar fi fost pictorul, nu a avut nici o problema sa recunoasca superioritatea cizmarului in domeniul incaltamintei, fara insa a-l lasa sa ii dea lectii in domeniul artistic. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 01:04
iurie darie -81 de ani....vrea sa joace in filme xxxxxlllll....doamna pandreaua la fel.... ...o sa avem ce vedea.......
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 08:07
De la: Ingrid, la data 2010-10-11 10:19:25De la: Silviu, la data 2010-10-11 09:53:07 Nu, nu era vorba despre voi ... Era despre cei din imediata mea vecinatate. Voi nu m-ati deranjat niciodata. Si am apreciat tacerea voastra... Va astept pe la mine. Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 08:21
De la: Bursuc, la data 2010-10-11 12:45:49Quartz Roz, in blocuri mari si de foarte buna calitate este extras in special din Madagascar, Bursucule, Mi se pare mie sau ai o afacere cu pietrele astea tamaduitoare ? Mi se pare ca insisti prea mult pe tama asta ... Sunt singurul care are impresia asta ? Sau singurul care spune asta ? Am inteles rolul benefic al cristalo-terapiei, foarte bine, ne-ai explicat destul, nu gasesti ? Iti multumesc pentru compasiune. Parerea mea, daca imi este permis, este ca omul trebuie sa treaca prin viata asa cum a venit pe lume. Fara lanturi la gat, nici mari, nici mici, nici de aur, nici de fier, fara inele, vereghete, cercei si alte asemenea ... Nici ceas nu port. Pentru ca nu-mi trebuie, are telefonul. In privinta cristaloterapiei mie mi se pare ca povestea tine mai mult de efectul placebo decat de nu stiu ce frecvente si rezonante speciale. Cate frecvente si unde electromagnetice ne strabat corpul azi, la ce intensitati si din ce surse, numai Dumnezeu stie, daca nu s-o fi zapacit si el de tot ... In fine, am inteles, e ceva bun, dar .... insisti prea mult pe povestea asta ceea ce te face plicticos si pisalog. Sper sa nu te superi pe mine.
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 09:28
Pentru Silviu:
Nu stiu ce o sa-ti raspunda Bursuc la observatiile tale dar poate e bine ca atunci cand intri pe un topic sa-i citesti mai intai titlul. Eu am urmarit tot ce scrii (lucru care ni se intampla multora din varii motive), dar tot timpul esti un fel de Gica... Nu-ti place, nu intri ! Nu e nevoie ca mereu sa lovesti fara sa-ti inchipui ca nu si jignesti! O zi buna! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 09:40
De la: dor_de_dor, la data 2010-10-12 09:28:18Pentru Silviu: si-a dat si el cu parerea ,asupra subiectului,dezbatut in acest topic! Cea mai buna Perla este:18-90/60/90..............studiata dupa cosumarea a 2 paharute de vinut rosu
|
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 10:11
De la: Tramp, la data 2010-10-12 09:40:24De la: dor_de_dor, la data 2010-10-12 09:28:18Pentru Silviu: Consumate de cine? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 10:18
De la: Silviu, la data 2010-10-12 08:07:17De la: Ingrid, la data 2010-10-11 10:19:25De la: Silviu, la data 2010-10-11 09:53:07 Ai grija ce-ti doresti, ca poate sa ti se intample. I-am promis Andradei o simfonie de culori de toamna si eu imi tin cuvantul. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 10:33
Silviu,
Eu am o cu totul alta profesie si n-are legatura chiar deloc cu acest subiect. Am doua hobby-uri: Filatelia si Cristalele. Cercetez, studiez si in primul rand COLECTIONEZ piese filatelice si pietre semipretioase. Cine colectioneaza ...nu vinde. Asa ca problema ce te framanta pe tine este degeaba. Este pacat sa-ti ocupi mintea cu problemele altora. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 10:36
De la: Tramp, la data 2010-10-12 09:40:24De la: dor_de_dor, la data 2010-10-12 09:28:18Pentru Silviu:
|
|
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 10:39
De la: dor_de_dor, la data 2010-10-12 09:28:18Pentru Silviu: N-am nimic cu omu ... Se poate sa fiu si un Gica -Contra cum zici matale, dar ... hai sa fim seriosi, bietul Bursuc nu mai lasa pietrele alea din brate. Am inteles, sunt minunate, mai ales daca crezi in ele, alea, alea, dar omu' nu se mai opreste... Vrei sa citesti la infinit despre pietricele si alte asemenea ? Foarte bine. Mai tot timpul, daca imi permit sa fac o obiectie, o critica, hop se sare-n sus cum ca ... lovesc, jignesc ... Mai sa fie, ce lume sensibila ... Ia zi, Bursucule, cum mai e cu pietrele alea, frate, ca lumea vrea sa stie ... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 10:39
Hmm, chiar eram curioasa ce vei raspunde, Bursucule!
Puteam sa jur ca esti doar un pasionat colectionar. Nu stiu de ce , dar daca asta iti era jobul, aacerea, cred ca ai i prezentat-o cu totul altel! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 10:50
De la: Silviu, la data 2010-10-12 10:39:13De la: dor_de_dor, la data 2010-10-12 09:28:18Pentru Silviu: Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 11:49
De la: Bursuc, la data 2010-10-12 10:33:08Silviu, Foarte bine ! Esti colectionar. Splendid. Te asigur ca nu-mi ocup mintea cu problemele tale si nici cu ale altora. Mai citesc pe forumurile astea ca-s nepazite, mi-a placut ce-ai scris, esti echilibrat, cuminte, blajinut, sti sa te faci placut doamnelor avide de dulcegarii, ai vrajeli de salon, ce sa mai ... un tip subtire in spatele caruia se poate ascunde orice. Nimic nu este mai suspect decat un om politicos. Si sti de ce ? Pentru ca nu exista oameni politicosi. Exista oameni parsivi, prafacuti, ipocriti, care stiu sa disimuleze excelent, sa insele ... Si mai exista oameni carura le plac cei dintai. Si, dupa ce o fura, se vaita. Ca, cica, sunt victime. In fine, se prea poatea ca tot ce am balaurit sa fie vax-albina. Mai mult ca sigur. Dar nu se stie niciodata. Totusi, pasiune, pasiune, ma, maestre, ma, dar nu crezi ca ai vorbit mult prea mult despre cristalelea alea binefacatoare ? Doar atat am avut de marait. Daca incepi si despre timbre ... iti dau cu sifonul in cap ... Zi ... perle ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 11:50
De la: M_Elody, la data 2010-10-12 10:39:16Hmm, chiar eram curioasa ce vei raspunde, Bursucule! Asa este, M-Elody! Trebuiau prezentate cateva cursuri de Tehnolohgia Materialelor specifica bijutierilor, mai apoi trebuia prezentat un curs despre Tehnologia Meseriei (scule si dispozitive specifice, notiuni de prelucrare a metalelor si pietrelor etc...) Alt curs trebuia prezentat pentru Design si Proiectare. Apoi: - Notiuni din domeniului Fizicii (propagarea si dispersia luminii) - Notiuni despre Tehnica iluminatului si efectele luminii asupra cristalelor. - Notiuni despre Marketing si Managementul firmei. Daca incepeam sa scriu despre toate acestea, unde ajungeam? Era o prostie. M-am straduit sa ofer doar informatii generale si accesibile. Apoi, sa nu uitam ca 50% din topic era rezervat altor tipuri de PERLE. Aici nu s-a vorbit doar despre cristale. Chiar daca exprimarile mele erau uneori defectuoase, cu greseli, am incercat sa intretin un climat de respect reciproc si de opinie. Forumul acesta are atat de multe topicuri incat fiecare se poate opri undeva, unde poate sa-si expuna opiniile in domeniul pe care il intereseaza. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 12:00
Silviu,
Daca voiam sa discut despre timbre, deschideam un topic intitulat "Filatelie" Ceea ce ti se pare o obsesie a mea, referitor la cristale, este fals: toate postarile au legatura cu o aparitie saptamanala a unei reviste numite "COMORILE PAMNTULUI". Toate comentariile facute de mine faceau referire la ordinea in care apareau in aceasta revista. Te asigur ca daca nu erau persoane interesate de acest subiect, nu-mi iroseam timpul cu acest subiect. Mai mult, ca sa vezi ca te tratez ca pe un coleg, iti spun sa sti ca printre cei ce posteaza aici, chiar au imbratisat propunerea mea si sant foarte interesate de subiect. Vezi? acele postari nu le vezi, deoarece nu privesc pe toata lumea. Daca acum m-as opri din scris, o serie de persoane s-au ales macar cu ceva concret in urma acestui topic. Si asta, deoarece is un tip prgmatic. Nu fac nimic "intamplator" si nici fara vreun rost. Asa ca iti propun sa ramanem mai departe colegi si de ce nu prieteni? Am fi mai castigati decat sa purtam discutii contradictorii (chiar avand atat de diferite unele opinii) Nu vezi ca in viata este tare usor sa-ti castigi dusmani? Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

Asa Bursucule !toti e prosti aicea.............zii nu te lasa!
Iara eu m-am referit, la ce a spus , Bursucul ca raspuns,le ceea, ce a spus pisicuta