back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Perle

Pagini: << 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 >> Sari la pagina:

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 8 Octombrie 2010, ora 09:28

In Cristaloterapie, alaturi de alte cateva cristale (Cristalul de Stanca si Aventurinul si Ametist)
Quartzul ROZ este un panaceu tamaduitor UNIVERSAL. Adica: daca dispui de aceste patru cristale, practic, poti incerca sa vindeci orice afectiune. Cu aceste cristale (Cristal de stanca, Quartz Roz, Ametrist si Aventurin) poti reechilibra corpul in intregimea lui. Adica poti corecta toate deformarile Aurei energetice umane. Mai precis: daca unele cristale sant recomandate strict pentru anumite afectiuni izolate, cu aceste patru cristale, poti echilibra "intregul"

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 8 Octombrie 2010, ora 09:43

Inainte de a continuua cu informatiile despre Quartzul Roz, vreau doar sa va spun cateva lucruri referitoare la modul in care unii oameni accepta aceste teori despre cristale, sau nu!
In fata unor lucruri inexplicabile si necunoscute, omul este de regula neincrezator sau din contra, poate deveni exuberant. Vezi fenomenul OZN. Unii il reneaga (detestandu-l chiar) altii pot devenii sustinatori aprigi ai fenomenului (pot vedea noaptea OZN-uri chiar daca de exemplu, dintr-un anumit unghi, privind o lampa care se leagana din cauza vantului pe un stalp jura ca au vazut un OZN)
Asa este si cu cristalele. Parerile sant impartite.
Eu vin si zic asa:
Daca femeile noastre dragi, sant in cautare permanenta de infrumusetzare, cautand fel de fel de bijuteri frumoase care sa le puna in evidenta frumusetea gatului ( a capului mai ales), atunci se poate face urmatoarea precizare:

"daca tot ce se spune despre cristale, este adevarat, n-ar fi pacat ca alaturi de frumuseatea lor sa nu beneficiem si de efectele lor tamaduitoare?"

Iar daca n-ar fi adevarat, le-am lua doar pentru frumusetea lor si n-ar fi nicio gresala...
Prin mesajele mele, incerc sa deschid calea increderii catre cristale, pentru persoanele care sant interesate de acest subiect.

Raporteaza abuz de limbaj
Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 8 Octombrie 2010, ora 09:54

Asa cum Perlele sau pietrele (semi)pretioase sant cautate pentru frumusetea lor, am incercat sa postez si niste intamplari din viata care, prin invataturile si morala care se desprinde "printre randuri" ,
pot fi considerate niste adevarate PERLE despre viata.
Aceste povestiri insa n-au convins si mai mult, au provocat si dispute intre noi.
Intotdeauna m-am ferit de subiectele care provoaca disconfort, suparare sau certuri. Asa se explica si faptul ca n-am mai postat povestiri de acest gen. Si se pare ca lucrurile s-au linistit.
Cat privesc subiectele legate de politica, acestea sant si mai ale dracului. Vesnic oamenii au fost impartiti, dezbinati datorita dezbaterilor politice. Nu mi-a placut acest lucru si m-am ferit si de acest subiect. Ma bucur ca n-am avut de-a face cu NICIUN PARTID POLITIC pana acum.
Sa cautam deci sa gasim punti de legatura intre noi, nu subiecte care ne creaza o stare antagonica.

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 8 Octombrie 2010, ora 10:10

Cum fiecare culoare are o vibratie proprie (spuneam mai la inceput ca "culoarea " este o iluzie si ca de fapt ceea ce "vedem" este doar o senzatie a manifestarii unei oscilatii, care se "traduce" prin organul numit OCHI in niste impulsuri nervoase pe scoarta cerebrala.
Fiind vorba deci de anumite "senzatii" pe care le simtim atunci cand privim o anumita "culoare", putem explica acum, ce simtim cand ochiul distige ROZUL.
(in spectrul luminii, ROZUL emite pe o frecventa apropiata de zona superioara a lui ROSU si in zona inferioara a PORTOCALIULUI.)

Receptiv, calmant.
Alina, linistete.
Relaxeaza mintea si trupul, eleminind starile de incordare fizica sau mentala.
Aduce pace si fericire launtrica, bucurie, optimism, prietenie si deschidere spre ceilalti.
Intareste relatia de grup sau de cuplu
Elibereaza energia "dragostei " si consolideaza sentimentele de iubire.
Este considerata piatra DRAGOSTEI si IUBIRII
Aduce impacare si intelegere. Ajuta oamnenii sa depasesca starile conflictuale.
Cristalul de Quartz Roz echilibreaza centrul afectiv (Anahata, chakra inimii) fiind un excelent terapeut al intreg aspect emotional si/sau afectiv.

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 8 Octombrie 2010, ora 10:45

Referitor la actiunile sale asupra corpului fizic, lucrurile sant simple:
Patronand energetic aspectul iubirii si al simtzamintelor in general (planul afectiv) este lesne de inteles ca acest cristal rezoneaza cu centrul energetic ANAHATA (al inimii). Acest Centru energetic gestioneaza si distribuie energia, tuturor organelor fizice din vecinatate sa, adica tot ansamblu toracic cu INIMA si PLAMANI.

Practic, este recomandat in toate afectiunile cardiace si/sau pulmonare si implicit, intregului aparat respirator si circulator !!!!

In afara de efectele sale benefice asupra acestor organe, Quartul ROZ este unul dintre cristalele care armonizeaza de fapt CORPUL EMOTIONAL. (Vi-am scris mai de mult ca OMUL din punct de vedere energetic, are mai multe invelisuri in jurul corpului fizic. Unul dintre aceste corpuri este si corpul Emotional) Din aceasta cauza, Quartzul ROZ intervine asupra aurei corpului, echilibrand atat corpul fizic cat si cel emotional. Sa nu uitam ca ori ce boala, incepe aici, in corpul emotional.
Intr-o carte de exceptie, "Leacuri din Carpati" exista reprodus un citat foarte important:
"Blestemat fie vraciul care vindeca intai trupul si nu sufletul"
Stramosii nostri cunosteau toate aceste aspecte si stiau ca boala vine mai intai in suflet.
Ura, gelozia, rautatea, violenta si multe altele, influenteaza aura energetica umana. Odata modificata culoarea sau forma aurei, ea va influenta un anumit centru energetic pe care il va "descentra".
Odata "descentrat" un anumit centru energetic, toate organele fizice care primeau energie de la acel Centru energetic, vor inceoe sa aiba probleme (se vor imbolnavi de fapt).
Ganaditi-va simplu:
Intr-un cartier, pe un anumit segment (un cvartal de blocuri sau o strada de exemplu) cade postul trafo al retelei de curent (Post de transformare). Cartierul in sinea lui, nu pateste nimic dar anumite case sau blocuri raman fara curent... Cam asa sa priviti si aspectul energetic despre care vi-am vorbit pana acum.

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 8 Octombrie 2010, ora 10:47

De la: Bursuc, la data 2010-10-08 09:19:54Silviu,
Starea de boala incepe in structura energetica a omului. Primul lucru ce il simte un om ,inainte de a se manifesta vreo boala, este o stare generala de oboseala... Atunci apar primele dezechilibre de energie. Aceasta energie este de natura vibratorie (pulseaza). Iti mai aduci aminte cum functioneaza un diapazon? lovesti un brat al diapazonului si celalalt, va incepe sa vibreze "de la sine" cu aceeasi frecventza ca primul bratz. Acest fenomen se numeste REZONANTZA.
Acum: fiecare organ intern al omului, are o frecventa proprie. Daca apropii un cristal ales dupa anumite cerinte, de zona organului bolnav, incet, incet vor intra in rezonantza. Cum Quartul are frecventza standartd si precisa (vezi quartzul de la ceasuri de ex) energia organului bolnav se va "acorda" dupa cea a cristalului, realizand in final " Rezonanta". Din acel moment, organul bolnav va reintra in parametri lui normali (starea de sanatate)
Aceasta este teoria Silviule. Tu poti crede sau nu... Nu este nicio problema.

Unde se gasesc si cam cat costa cele patru cristale ?

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

840 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Octombrie 2010, ora 11:13

De la: Silviu, la data 2010-10-08 08:17:36br />

Va astept duminica pe la mine pe acasa sa vedeti nemijlocit cum o mai duc.
Si sa ascultati o poveste halucinanta despre cum o duc.
Chiar mi-e dor de voi.
S-o luati si pe Andrada ...

Altminteri se vede ca am avut ceva dreptate din moment ce, dupa postul meu prin care-i cam criticam pe batatorii de apa-n piua, urmatoarele posturi au avut cugetari, adica exact ce va ceream.
Asta este: sunt condamnat sa am dreptate...
Si, daca observati, modestia este cea mai mare calitate a mea.
Aveti telefonul meu.
Va astept.
O sa vedeti ca o sa va placa.
Sambata am lucrari gospodaresti, duminica sunt liber, va astept.
Duminica nu mai lucrez nimic.
Daca e dupa mine.
Dar pot primi musafiri.
Chiar si anti-basescieni.
Poate o luati si pe Cotoroanta.
Cu drag,
S de la ... S....

Ce faci, Silviule? Ii spui Andradei sa o aduca pe Andrada?
Ne-ai luat cam din scurt pt. duminica asta...sa vedem. O sa vorbim si cu doamna Gabi, dar la ea deplasarea e mai problematica. Abia se intalneste cu noi in oras.

Think outside the box!
Fosta membra 9am.ro

840 mesaje

Postat pe: 8 Octombrie 2010, ora 11:16

De la: Bursuc, la data 2010-10-08 09:28:42In Cristaloterapie, alaturi de alte cateva cristale (Cristalul de Stanca si Aventurinul si Ametist)
Quartzul ROZ este un panaceu tamaduitor UNIVERSAL. Adica: daca dispui de aceste patru cristale, practic, poti incerca sa vindeci orice afectiune. Cu aceste cristale (Cristal de stanca, Quartz Roz, Ametrist si Aventurin) poti reechilibra corpul in intregimea lui. Adica poti corecta toate deformarile Aurei energetice umane. Mai precis: daca unele cristale sant recomandate strict pentru anumite afectiuni izolate, cu aceste patru cristale, poti echilibra "intregul"

Daca cineva se inconjoara de toate cele 4 cristale, dar undeva in adancul sufletului, nu crede prea mult in actiunea lor, tu crezi ca isi vor face efectul? Cat de mult conteaza sa crezi in aceste cristale? Cat de mult conteaza autosugestia?

Think outside the box!
Fosta membra 9am.ro

458 mesaje

Postat pe: 8 Octombrie 2010, ora 11:21

De la: Bursuc, la data 2010-10-08 09:54:28Asa cum Perlele sau pietrele (semi)pretioase sant cautate pentru frumusetea lor, am incercat sa postez si niste intamplari din viata care, prin invataturile si morala care se desprinde "printre randuri" ,
pot fi considerate niste adevarate PERLE despre viata.
Aceste povestiri insa n-au convins si mai mult, au provocat si dispute intre noi.
Intotdeauna m-am ferit de subiectele care provoaca disconfort, suparare sau certuri. Asa se explica si faptul ca n-am mai postat povestiri de acest gen. Si se pare ca lucrurile s-au linistit.
Cat privesc subiectele legate de politica, acestea sant si mai ale dracului. Vesnic oamenii au fost impartiti, dezbinati datorita dezbaterilor politice. Nu mi-a placut acest lucru si m-am ferit si de acest subiect. Ma bucur ca n-am avut de-a face cu NICIUN PARTID POLITIC pana acum.
Sa cautam deci sa gasim punti de legatura intre noi, nu subiecte care ne creaza o stare antagonica.

Ati "incercat sa postati intamplari..." si gata? Nu mai incercati? Nu mai incercam? Cand doi oameni au rezonat la fel ca un diapazon la o intamplare? Dau un exemplu din viata proprie: Mergand mai demult pe drumul care nu era pietruit, pe timp de ploaie, tineam drumul pe langa gard. M-am intersectat cu cineva din sens opus si fara sa vreau l-am atins si el a cazut. Mi-am cerut scuze, l-am ajutat sa se ridice si mi-am continuat drumul. O femeie dupa un timp m-a intrebat ce am avut cu respectivul de l-am impins in noroi? Orice explicatie ar fi fost de prisos pentru ca ea avea deja intiparit in minte o cauza. Aici in virtual suntem adunate persoane cu tot felul de caractere care nu se suprapun pentru ca fiecare e unic in felul sau si nu toti suntem la fel educati in sensul ca intelegem exact ce a vrut sa transmita cineva cand a scris o fraza. Mai e adevarat ca unii sunt sensibili nu la ce se scrie in eventualul caz ca vor sa comunice ci se cred de la inceput deasupra subiectului dar in acelasi timp nu-l ocolosc pentru ca exista ceva in fiinta lor care seamana a imoptrivire la tot ce e inafara gandirii proprii. Chiar daca uneori se revine cu tonuri care nu mai zgarie timpanul, efectul initial nu mai poate fi sters nici macar atenuat.

Imaginea nuielii implantate in apa se frange si se abate in alta directie. Tot asa ideea unuia in capul celor mai multi. Galina
Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 8 Octombrie 2010, ora 11:22

Silviu,
Se gasesc pe la diferite magazine care vand articole Feng-Shui, expozitii cu caracter geologic sau de minerale dar sant si site-uri specializate in vanzarea acestora. O parte dintre ele le-am si notat mai in urma si se pot comanda cu ramburs (sant importatori romani)

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 8 Octombrie 2010, ora 11:35

De la: _xyz, la data 2010-10-08 11:16:25
De la: Bursuc, la data 2010-10-08 09:28:42In Cristaloterapie, alaturi de alte cateva cristale (Cristalul de Stanca si Aventurinul si Ametist)
Quartzul ROZ este un panaceu tamaduitor UNIVERSAL. Adica: daca dispui de aceste patru cristale, practic, poti incerca sa vindeci orice afectiune. Cu aceste cristale (Cristal de stanca, Quartz Roz, Ametsist si Aventurin) poti reechilibra corpul in intregimea lui. Adica poti corecta toate deformarile Aurei energetice umane. Mai precis: daca unele cristale sant recomandate strict pentru anumite afectiuni izolate, cu aceste patru cristale, poti echilibra "intregul"

Daca cineva se inconjoara de toate cele 4 cristale, dar undeva in adancul sufletului, nu crede prea mult in actiunea lor, tu crezi ca isi vor face efectul? Cat de mult conteaza sa crezi in aceste cristale? Cat de mult conteaza autosugestia?

Sti cum este asta?
Dumnezeu exista indiferent daca noi credem sau nu.
Curentul exista la priza si nu-l vedem. Cum este el? Rau sau bun? Daca aprindem lumina este bun...
daca bagam degetele in priza este rau...
Ce pot sa-ti spun, este ca diapazonul care vibreaza nota LA si toti din orchestra isi "acordeaza instrumentele dupa acel "LA" Si asta, fara sa se intrebe vreun instrumentist: "oare este LA-ul adevarat, cel de 440Hz?" Asta este mai putin important. Important este ca toata orchestra va avea instrumentele acordate dupa un singur ton. Tonul dat de Capelmaistru.
Tu poti sa nu crezi. Vibratiile exista si tot ce vedem noi este vibratie...
Purtarea acelor cristale, n-are legatura cu credinta in efectele ce le-ar putea avea.
Cand privesti un ceas modern, habar n-ai ca "tactul de secunda" este dat de un... Quartz.
cand asculti la radio, nu sti ca frecventa pe acre emite acel post de radio este stabilita de ...un quartz. La fel este si in Televiziune.
Tu ai dreptul sa nu crezi dar quartzul isi face treaba fara ca tu sa sti.
Si mai mult, nu tine cont de parerea ta.
Autosugestia insa, poate fi benefica deoarece intervii tu insati direct asupra mentalului si il limpezesti. Il ajuti sa se stabilizeze. Adica si singur, prin autosugestie, poti interveni in planul emotional sau cel mental constient. Este si asta o terapie suplimentara deosebit de puternica.
Dar cristalul isi face treaba independent de crezul tau.

Fosta membra 9am.ro

458 mesaje

Postat pe: 8 Octombrie 2010, ora 11:39

De la: Silviu, la data 2010-10-08 08:27:32
De la: nastasemihail, la data 2010-10-08 06:16:16Eu stiu mai simplu impartirea alimentelor in yin si yang.
Legumele - yin
Carnea yang
Fructele - yang dar mai putin decit carnea
Cerealele - mai spre neutru.
Acide - yang
Bazice -yin
cafea - yang
alcoolice - yin

Si intr-adevar e gresit sa nu maninci deloc produse animaliere.
Cel mai recomandat e sa micsorezi mai ales cind e cald cantitatea de calorii, si mai ales grasimi animale.

Aici cred ca ai mare dreptate, nene Nastase.
Asta este si concluzia la care am ajuns eu.
Si mai este o chestie: Sa nu mananci mult ci numai cat iti trebuie pentru cat muncesti. Lucru ce se pare ca este foarte greu de evaluat.

A, un rest pentru cei care spun ca nu sunt obligat sa citesc toate balariile: asa este ! Nu sunt obligat, dar le citesc.
Nu sunt obligat nici sa reactionez dar o fac.
La fel ca voi.
Astia suntem.

Mai plang uneori ... dar sunt in revenire.
Ce pot sa fac ?
Singurul om care are grija de mine sunt eu. Elena ma ajuta, cum poate, de acolo de unde este. Restul trebuie sa-l fac eu. Totdeauna am facut tot ce am putut in situatia in care m-am aflat. N-am reusit s-o salvez. Chiar daca am avut naivitatea sa cred ca as putea invinge cancerul. Am facut tot ce am putut si a stat in puterea mea dar mecanismul asta infernal de simplu n-a putut fi oprit sau incetinit asa cum am sperat. Se pare ca Dumnezeu a avut alte socoteli. Pe care eu nu le-am inteles. Dar, intre mine si Dumnezeu, cine credeti ca stie mai multe ?

Continuarea ... duminica.

Desi apari cam acid si ma feresc sa raspund, azi uite, am descoperit ca oricare din noi in afara de taria de caracter pe care o scoatem in fata in a ne apara prin intimidarea adversarului chiar si virtual si numai uneori, sa stii ca ti-am inteles durerea, am plans, m-am rugat asa pacatoasa cum sunt ca niciodata nu cer nimic pentru mine ci ma multumesc cu ce primesc de la sine; am sperat intr-o minune pentru ca atunci cunosteam rezultatele analizelor si ma informasem ca o persoana venita din afara nenorocirii. Acum descopar ca ai ramas imbracat in aceeasi carapace dar sufletul are nevoie de oameni care trebuie sa fie foarte priceputi in a te putea intelege si diminua durerea ta. Nu sunt cuvinte care mint pentru ca acum pur si simplu retraiesc durerea de atunci nu numai a ta, nu numai a mea ci a tuturor celor care suntem pe forum. Unii au scris cate ceva, altii doar au citit dar te asigur ca toti au asteptat minunea. Cu bine, asteptam si alte "continuarea...! Astia suntem : cu bune si rele dar suferim impreuna pentru noi pentru aproapele nostru constienti fiind ca nu putem schimba realitatea dura care uneori ne copleseste.

Imaginea nuielii implantate in apa se frange si se abate in alta directie. Tot asa ideea unuia in capul celor mai multi. Galina
Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 8 Octombrie 2010, ora 11:43

Stiintific, s-a dovedit de exemplu ca o roca relativ mica din cristale de Quartz Roz, absoarbe radiatiile nocive emise de ecranele Tv sau monitoarele PC-urilor...

Voi incerca sa va mai spun pana Miercuri, inca multe lucruri interesante despre Quartul Roz deoarece este o piatra nu numai foarte frumoasa dar si cu efecte miraculoase.

Pana saptamana viitoare, va doresc tuturor un weekend excelent si... numai ganduri bune!

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 8 Octombrie 2010, ora 12:10

De la: Bursuc, la data 2010-10-08 11:43:11Stiintific, s-a dovedit de exemplu ca o roca relativ mica din cristale de Quartz Roz, absoarbe radiatiile nocive emise de ecranele Tv sau monitoarele PC-urilor...

Voi incerca sa va mai spun pana Miercuri, inca multe lucruri interesante despre Quartul Roz deoarece este o piatra nu numai foarte frumoasa dar si cu efecte miraculoase.

Pana saptamana viitoare, va doresc tuturor un weekend excelent si... numai ganduri bune!

multumim, la fel ! (ca nu te-am pupat demult )

Daniela
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 8 Octombrie 2010, ora 12:17

Bursucule, o piatra care m-ar face sa mi se para ratele mai mici, exista?
dar una care sa ma faca mai harnica?...

Daniela
Fosta membra 9am.ro

840 mesaje

Postat pe: 8 Octombrie 2010, ora 13:13

De la: Bursuc, la data 2010-10-08 11:35:25
De la: _xyz, la data 2010-10-08 11:16:25
Quartzul ROZ este un panaceu tamaduitor UNIVERSAL. Adica: daca dispui de aceste patru cristale, practic, poti incerca sa vindeci orice afectiune. Cu aceste cristale (Cristal de stanca, Quartz Roz, Ametsist si Aventurin) poti reechilibra corpul in intregimea lui. Adica poti corecta toate deformarile Aurei energetice umane. Mai precis: daca unele cristale sant recomandate strict pentru anumite afectiuni izolate, cu aceste patru cristale, poti echilibra "intregul"

Sti cum este asta?
Dumnezeu exista indiferent daca noi credem sau nu.
Curentul exista la priza si nu-l vedem. Cum este el? Rau sau bun? Daca aprindem lumina este bun...
daca bagam degetele in priza este rau...
Ce pot sa-ti spun, este ca diapazonul care vibreaza nota LA si toti din orchestra isi "acordeaza instrumentele dupa acel "LA" Si asta, fara sa se intrebe vreun instrumentist: "oare este LA-ul adevarat, cel de 440Hz?" Asta este mai putin important. Important este ca toata orchestra va avea instrumentele acordate dupa un singur ton. Tonul dat de Capelmaistru.
Tu poti sa nu crezi. Vibratiile exista si tot ce vedem noi este vibratie...
Purtarea acelor cristale, n-are legatura cu credinta in efectele ce le-ar putea avea.
Cand privesti un ceas modern, habar n-ai ca "tactul de secunda" este dat de un... Quartz.
cand asculti la radio, nu sti ca frecventa pe acre emite acel post de radio este stabilita de ...un quartz. La fel este si in Televiziune.
Tu ai dreptul sa nu crezi dar quartzul isi face treaba fara ca tu sa sti.
Si mai mult, nu tine cont de parerea ta.
Autosugestia insa, poate fi benefica deoarece intervii tu insati direct asupra mentalului si il limpezesti. Il ajuti sa se stabilizeze. Adica si singur, prin autosugestie, poti interveni in planul emotional sau cel mental constient. Este si asta o terapie suplimentara deosebit de puternica.
Dar cristalul isi face treaba independent de crezul tau.

In cazul asta, putem spune ca cine are aceste cristale este ferit de orice boala...asa spun si cei care practica bioenergia, reiki...ar trebui sa existe o lume fara boli.
Nu stiu ce sa spun...cred e bine sa avem pe langa noi aceste cristale, dar sa nu ne enervam pe Univers daca ne mai imbolnavim de vreo gripa, ceva. Eu nu am zis ca nu cred in ceva ce nu vad sau pipai, doar zic ca totusi nu exista panaceu universal pt. toate bolile, o reechilibrare energetica e f. buna, dar nu suficienta pt. organism, pt. a evita bolile. E vorba si de stres, de mostenirea genetica...e o intrepatrundere de mai multe lucruri pe care nu le sesizam.

Think outside the box!
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 8 Octombrie 2010, ora 15:21

Perla calda, din imediata mea apropiere.

Doi copii de sase ani:

-Tu cati kilometri ai in inaltime?
-Nu stiu, cantarul noatru nu arata ora corect...

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

458 mesaje

Postat pe: 8 Octombrie 2010, ora 15:39

Merge acas� motanul �mpreun� cu iubita, dup� o noapte plin� de
evenimente. Motanul nu se poate st�p�ni �i miaun�:
- Oh, iubi�ica mea, a� muri pentru tine.
Pisicu�a �i arunc� o privire incitant� �i �ntreab�:
- Bine, dar de c�te ori?

DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 9 Octombrie 2010, ora 23:19

Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania.

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 9 Octombrie 2010, ora 23:27

De la: DanubianKnight, la data 2010-10-09 23:19:42Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania.

Eu zic ca ai fost destul de convingator...cred ca ar fi timpul sa treci pe kudika sau pe alte forumuri....

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 08:52

xyz,
In toate comentariile mele referitoare la efectele benefice ale cristalelor, n-am scris nicaieri despre un anumit cristal ca "vindeca boala X, afectiunea Y sau starea Z.
Am scris insa: "se recomanda" , "este util", 'ajuta", "stimuleaza", "este benefic pentru..."
Cat priveste denumirea data unor cristale de "panaceu medical universal", aceasta reliefeaza o caracteristica a unor cristale, care prin influentele lor vibratorii, echilibreaza bioenergia la scara intregului corp.
Cristalele pot avea efecte binefacatoare, pot fi folosite pentru ameliorarea unor boli (altele chiar pot vindeca, mai ales daca sant in mana unor cristaloterapeuti) dar BOALA trebuie inteleasa ca o manifestare a unor disfunctii energetice. In situatia in acre un unumit organ nu mai functioneaza corect, trebuie cercetate cauzele care au condus la imbolnavirea acelui organ si nu tratarea lui.
Degeaba luam un algocalmin atunci cand ne doare capul, daca nu descoperim cauzele care au provocat durerea de cap. (de exemplu o difunctie a bilei provoaca uneori violente dureri de cap). Daca luam un calmant, am scapat pentru un timp de durere dar problema nu este deloc rezolvata. Dar in algocalmin crezi pentru ca "simti" ca te lasa durerea de cap. El de fapt, a modificat doar pragul de sensibilitate nervoasa pentru a nu mai simtii durerea...
Ori si ce boala se instaleaza printr-un deficit sau exces energetic. Din acest punct de vedere, CRISTALELE isi pot avea rolul lor.
Urmeaza...

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 09:05

Revin putin la termenul de "panaceu vindecator universal". Sa nu intelegi insa prin aceasta ca daca ai un asemenea cristal, gata! esti vindecat de ori ce boala...
Aceste cristale reechilibreaza, refac trasee energetice sau deblocheaza niste tensiuni acumulate in anumite puncte sau zone. Fluidizand circulatia energetica, se armonizeaza indirect functiile anumitor organe si implicit "insanatosirea acestora" Daca un anumit organ este "lezat" deja in tzesutul sau, deja vorbim de altceva. O masina poate fi reparata (poti repara ceva la instalatia electrica sau de automatizare; poti chiar inlocui o piesa defecta la ambreaj, frana, motor etc...
Dintr-o masina facuta praf intr-un accident insa...
Nu trebuie sa asteptam miracole de la aceste cristale. Daca le intelegem insa mecanismul lor de influientare, PUTEM PREVENI o serie de viitoare boli.
Daca tot purtam niste bijuterii, iar noi stim ca santem sensibili la raceala, la hipertensiune sau mai stiu eu ce tulburari digestive, atunci, de ce sa nu alegem acele bijutrerii dupa criteriile pe care vi le-am explicat eu? (Adica: fiecare cristal, are rolul sau benefic)

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 09:37

Buna dimineata George, sa ai o saptamana placuta!

Fosta membra 9am.ro

568 mesaje

Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 09:50

Buna dimineata! Sper ca ceea ce am inceput, continua!

nimic nu e imposibil pana nu devine imposibil! Galina
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 09:53

De la: g_alina, la data 2010-10-08 11:39:36
De la: Silviu, la data 2010-10-08 08:27:32
De la: nastasemihail, la data 2010-10-08 06:16:16Eu stiu mai simplu impartirea alimentelor in yin si yang.
Legumele - yin
Carnea yang
Fructele - yang dar mai putin decit carnea
Cerealele - mai spre neutru.
Acide - yang
Bazice -yin
cafea - yang
alcoolice - yin

Si intr-adevar e gresit sa nu maninci deloc produse animaliere.
Cel mai recomandat e sa micsorezi mai ales cind e cald cantitatea de calorii, si mai ales grasimi animale.

Aici cred ca ai mare dreptate, nene Nastase.
Asta este si concluzia la care am ajuns eu.
Si mai este o chestie: Sa nu mananci mult ci numai cat iti trebuie pentru cat muncesti. Lucru ce se pare ca este foarte greu de evaluat.

A, un rest pentru cei care spun ca nu sunt obligat sa citesc toate balariile: asa este ! Nu sunt obligat, dar le citesc.
Nu sunt obligat nici sa reactionez dar o fac.
La fel ca voi.
Astia suntem.

Mai plang uneori ... dar sunt in revenire.
Ce pot sa fac ?
Singurul om care are grija de mine sunt eu. Elena ma ajuta, cum poate, de acolo de unde este. Restul trebuie sa-l fac eu. Totdeauna am facut tot ce am putut in situatia in care m-am aflat. N-am reusit s-o salvez. Chiar daca am avut naivitatea sa cred ca as putea invinge cancerul. Am facut tot ce am putut si a stat in puterea mea dar mecanismul asta infernal de simplu n-a putut fi oprit sau incetinit asa cum am sperat. Se pare ca Dumnezeu a avut alte socoteli. Pe care eu nu le-am inteles. Dar, intre mine si Dumnezeu, cine credeti ca stie mai multe ?

Continuarea ... duminica.

Desi apari cam acid si ma feresc sa raspund, azi uite, am descoperit ca oricare din noi in afara de taria de caracter pe care o scoatem in fata in a ne apara prin intimidarea adversarului chiar si virtual si numai uneori, sa stii ca ti-am inteles durerea, am plans, m-am rugat asa pacatoasa cum sunt ca niciodata nu cer nimic pentru mine ci ma multumesc cu ce primesc de la sine; am sperat intr-o minune pentru ca atunci cunosteam rezultatele analizelor si ma informasem ca o persoana venita din afara nenorocirii. Acum descopar ca ai ramas imbracat in aceeasi carapace dar sufletul are nevoie de oameni care trebuie sa fie foarte priceputi in a te putea intelege si diminua durerea ta. Nu sunt cuvinte care mint pentru ca acum pur si simplu retraiesc durerea de atunci nu numai a ta, nu numai a mea ci a tuturor celor care suntem pe forum. Unii au scris cate ceva, altii doar au citit dar te asigur ca toti au asteptat minunea. Cu bine, asteptam si alte "continuarea...! Astia suntem : cu bune si rele dar suferim impreuna pentru noi pentru aproapele nostru constienti fiind ca nu putem schimba realitatea dura care uneori ne copleseste.

N-o sa pun continuarea pe forum ...
Pentru ca povestea mea, a nevestei mele, a luptei cu cancerul s-a incheiat.
Din pacate.
Si toata lumea a crezut in posibilitatea unei minuni, in frunte cu mine, pentru ca asta isi dorea.
Dar minunea nu s-a petrecut.
A murit.
Si nimeni nu mai poate schimba asta.
Iar povestea mea, de acum inanite, nu mai intereseaza pe nimeni.
Pe cine mai poate interesa viata banala a unuia ramas singur ?
Ce importanta are suferinta mea pentru celalti ?
Fiecare isi duce singur crucea.
Epopeea Elenei a miscat multa lume. Lucru foarte interesant.
Lucru care contrazice viziunea pesimista pe care o avem, in general, noi, romanii, cum ca fi niste nenorociti, niste luzeri, niste nesimtitori ...
Nu este deloc asa.
Si unii dintre voi, se stiu ei care, inteleg exact ce vreau sa spun, pentru ca ei sunt cauza care m-a facut sa-mi schimb impresia proasta de pana la patania asta.
Continuarea ?
Simplu si banal ...
Dupa moartea Elenei am fost mult mai afectat decat as fi crezut. Mi-a fost extraordinar de greu. Poate si pentru ca am sperat pana in ultima zi in bagheta fermecata a lui Dumnezeu.
M-am trezit deodata foarte singur si cu o valiza plina cu 30 de ani de amintiri. Un pietroi mare de tot, cam ca ala de-l cara omuletul lui Gopo, parea ca ma apasa si nu-mi mai lasa aer in jur.
Mie imi murise nevasta, copiilor nostri - mama, soacra-mii - fiica, cumnatului meu - sora, ... numai oameni afectati in jur, fiecare cu durerea lui.
Fiecare vorbea doar despre asta.
In loc sa-mi treaca, parea sa fie din ce in ce mai greu...
Vremurile cand faceam naveta la Viena dupa legume bio, pareau fericite ... desi atunci cand se petreceau erasu si ele pline de amaraciune si indoiala dar nu murise ... speranta.
Acum ?
Toti cautau sa ma consoleze si, fara voia lor, ma faceau sa ma simt si mai rau.
Dupa care se duceau la casele lor, la familiile lor, la viata lor cotidiana care, mie, mi se parea un paradis.
Un paradis pierdut.
Si au inceput sa-mi vina ganduri suicide. Incet incet ... Ce rost mai avea sa traiesc ? Pentru ce ?

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 10:06

Ingrid,
Toate bune si tie.
Speram toti - de fiecare data- sa avem o spatamana mai buna!

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 10:09

dor de dor,
Am comandat deja "Ochi de Tigru". Pachetul imi va sosi undeva prin 15 Oct.
Deci, prin 20-22 Oct. as putea sa ti-l especiez.
Daca toate merg bine.

Fosta membra 9am.ro

568 mesaje

Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 10:15

De la Silviu:
................................................................................................................................
Acum ?
Dupa care se duceau la casele lor, la familiile lor, la viata lor cotidiana care, mie, mi se parea un paradis.
Un paradis pierdut.
Si au inceput sa-mi vina ganduri suicide. Incet incet ... Ce rost mai avea sa traiesc ? Pentru ce ?

Sunt bucuroasa ca incet-incet te obisnuiesti cu ce ti-a ramas in amintire, ca viata merge mai departe si mai ales ca ai inteles ca nu era o solutie sa renunti!!!. Am trecut prin doua pierderi si stiu care e starea de dupa! Si la mine viata nu fusese roza cu partenerii. Sunt bucuroasa si ca ai inteles ca nu suntem atat de rai ca atunci cand avem pareri proprii despre "Starea natiunnii"! Iti doresc in continuare sa speri ca pana la urma toti norii se vor duce in drumul lor si soarele iti va reda cu adevarat dorinta de a te regasi! Numai bine!

Fosta membra 9am.ro

568 mesaje

Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 10:18

De la: Bursuc, la data 2010-10-11 10:09:15dor de dor,
Am comandat deja "Ochi de Tigru". Pachetul imi va sosi undeva prin 15 Oct.
Deci, prin 20-22 Oct. as putea sa ti-l especiez.
Daca toate merg bine.

Acum astept sa-mi ceri adresa!

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 10:19

De la: Silviu, la data 2010-10-11 09:53:07
Un paradis pierdut.

...Exact aici ma tem ca ma incadezi si pe mine, pe Andrada, incercam sa te protejam de starile nedorite...
Dar ne intereseaza cum o duci si noi am vrea sa pastram legatura. Mie oricum mi-ati promis stratul de patrunjel, dar inca nu-l revendic

Pagini: << 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului PERLE
Mergi la: