back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Perle

Pagini: << 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 10:22

De la: Bursuc, la data 2010-10-07 10:06:55L-am mai scris odata. Imi spune ca mesajul meu a fost adaugat cu succes si... nu este nicaieri. Inca odata eu nu-l mai scriu...
Am observat ca acelasi lucru l-a patit si Marin 56 pe topicul cu minunile
In fereastra chiar aparea un fragment din postare, dar pe topic, nu. Probabil, au probleme cu postarile ceva mai lungi. O fi vre-o deficienta de-a site-ului. Incearca sa postezi pe fragmente, chiar daca e mai greu, dar riscul de a nu fi ,,luat'' e mai mic. Succes si multumim pentru subiectele interesante !!

Fosta membra 9am.ro

458 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 10:34

Am gasit ceva pe Google si am dat copy/paste cu speranta ca va fi postat si astfel sa nu mai fii nevoit sa copii pentru a treia oara. Numai ca informatiile sunt amestecate (yin si yang).
Cereale
Moderat yin: porumb
Extrem de yin: cereale �ncol�ite, p�ine alb�, produse de patiserie din f�in� alb�
Moderat yang: gr�u, orez, orz, ov�z, secar�
Accentuat yang: hri�c�, mei
Extrem de yang: germeni de cereale, orez s�lbatic

Legume
Moderat yin: salat� verde, ardei kapia, ardei gras, p�st�rnac, frunze de �elin�, unti�or, linte, bob, maz�re verde
Accentuat yin: fasole, ciuperci, sfecl� ro�ie, gogo�ar, usturoi
Extrem de yin: ro�ii, vinete, cartofi, castrave�i, bame
Moderat yang: varz� alb�, ceap�, ridichi, dovlecei, fasole verde, frunze �i r�d�cini de p�p�die, napi, gulii, r�d�cin� de �elin�, spanac, anghinare, varz� de Bruxelles
Accentuat yang: andive, conopid�, broccoli, dovleac, soia, n�ut, creson, alge marine, ceap� ro�ie, r�d�cin� de p�trunjel, morcovi, praz, urzici, varz� crea��
Extrem de yang: varz� ro�ie

Fructe
Moderat yin: c�p�une, caise, c�tin� alb�, ro�cove, dude, coarne, struguri, m�sline verzi
Accentuat yin: cire�e, grepfrut, l�m�i, pepene galben, prune, vi�ine, curmale, smochine, miez de nuc� de cocos
Extrem yin: ananas, papaya, mango, portocale, mandarine, pere, piersici, pepene verde, arahide
Moderat yang: stafide, fragi, mure, gutui, coac�ze negre, rodii, m�sline negre, castane
Accentuat yang: mere, afine, zmeur�, meri�or, coac�ze ro�ii, fructe de dracil�, nuci, alune
Extrem yang: mere p�dure�e, migdale, fistic

Lactate
Moderat yin: lapte dulce, lapte b�tut, sana, zer, iaurt, chefir, ca�caval Camembert
Accentuat yin: br�nz� de vaci, lapte de bivoli��, ca� dulce, urd� dulce, ca�caval tare
Extrem yin: sm�nt�n�, unt, br�nz� topit�, ca�caval moale
Moderat yang: lapte de capr�, br�nz� de Olanda, Roquefort, �vai�er Gruyere
Accentuat yang: br�nz� de capr�, unt clarificat (ghee)

Carne, pe�te
Moderat yin:
Accentuat yin:
Extrem yin:

Nu scrie nimic despre cantitati si cum se alege un meniu pentru a nu exagera intr-o directie sau alta.

Raporteaza abuz de limbaj
Imaginea nuielii implantate in apa se frange si se abate in alta directie. Tot asa ideea unuia in capul celor mai multi. Galina
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 11:09

Ati inceput sa bateti campii cu mare arta si asiduitate.
In materie de mancare, se bat campii, nimeni n-are habar ce anume trebuie mancat si de catre cine si ca sa ce ?
Au aparut cohorte de "nutritionisti" din cei care descopera apa calda si mersul pe jos si tin neaparat sa impartaseasca si celorlalti faptul ca au descoperit laptuca ...
Povestea cu meridianele chinezesti e seducatoare cu atat mai mult cu cat mai nimeni nu intelege nimic din ea. Are o calitate: e inefabila.
Ce-mi place la sfatuitorii de mancat sanatos, ce-i face extrem de simpatici, este ca dupa ce ne recomanda cu pretiozitate ce si cum sa mancam ca sa traim 3.000 de ani, se dedau la o sarma d-aia inecata in grasime, palinca, slana, zacusca, si alte asemenea scarbosenii delicioase numite pe scurt "produse traditionale romanesti", de-ti ploua-n gura....

Unde sunt perlele, oameni buni ?
Am inteles, sunteti tare culti la cap, nu va mai omorati sa ne convingeti ... unde sunt perlele ?
Ai ?

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 11:12

Despre toate acestea ar fi urmat sa scriu...
dar cum sa dau explicatii cand lipseste o jumatate din alimentele, cele Yin???

Ce va intelege lumea?
Iti explic doar tie cateva lucruri:
Atunci cand organismul are dezaeclibre energetice, apare boala. sa luam un exemplu:
Apar dezechilibre energetice la chakrele superioare (Anahata Vishudda

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 11:13

Despre toate acestea ar fi urmat sa scriu...
dar cum sa dau explicatii cand lipseste o jumatate din alimentele, cele Yin???
Ce va intelege lumea?
Iti explic doar tie cateva lucruri:
Atunci cand organismul are dezaeclibre energetice, apare boala. sa luam un exemplu:
Apar dezechilibre energetice la chakrele superioare (Anahata Vishudda

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 11:14

Regret, dar nu-si bate joc nimeni de mine!
Apare doar o parte din text.
Nu mai postez deloc.
Imi pare tare rau.

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 11:17

Silviu,
g-alina m-a rugat sa-i transmit informatiile astea dar ori si cum nu se paote deoarece site-ul asta functioneaza oribil.
Si toate subiectele astea care tie ti se par aiurea au legatura cu topicul.
Nu-ti mai fa amar sufletul ca nu merita.
Oricum, pana site-ul nu merge ca lumea nu mai postez.
Asa ca, simte-te usurat!

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 11:20

Silviu,
Hi, hi, hi, vorbeai daunazi de democratie...
Accepta deci si prostiile altora. Altminteri ne intoarcem inainte de 1989 (oare n-ar fi mai bine??)

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 11:21

De la: M_Elody, la data 2010-10-07 10:22:27
De la: Bursuc, la data 2010-10-07 10:06:55L-am mai scris odata. Imi spune ca mesajul meu a fost adaugat cu succes si... nu este nicaieri. Inca odata eu nu-l mai scriu...
Am observat ca acelasi lucru l-a patit si Marin 56 pe topicul cu minunile
In fereastra chiar aparea un fragment din postare, dar pe topic, nu. Probabil, au probleme cu postarile ceva mai lungi. O fi vre-o deficienta de-a site-ului. Incearca sa postezi pe fragmente, chiar daca e mai greu, dar riscul de a nu fi ,,luat'' e mai mic. Succes si multumim pentru subiectele interesante !!

Am scris si texte mult mai lungi si au aparut.
Nu vreau sa devin paranoia zicand ca se intampla ceva doar cu mesajele mele dar chiar nu vreau sa-mi pierd timpul. Am si eu multa treaba, nu sa imi pierd rabdarea pe aici.
Zi buna tuturor.

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 11:24

Cine zice ca trebuie ca eu sa accept sau nu prostiile altora pentru ca asta e democratie ...
Hai, fugi cu ursul, Bursucule ...

N-aveti decat sa bateti campii cat doriti cu meridicanele voastre sau cu orice altceva va mai trece prin cap.
Tot in democratie nu ma poate obliga nimeni sa citesc tampeniile scrise de unii pe motiv ca e ... democratie.

Am crezut doar ca aveti un pic de valoare ...
Scuze.
Am gesit.

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 11:37

De la: Silviu, la data 2010-10-07 11:24:32Cine zice ca trebuie ca eu sa accept sau nu prostiile altora pentru ca asta e democratie ...

N-aveti decat sa bateti campii cat doriti cu meridicanele voastre sau cu orice altceva va mai trece prin cap.
Tot in democratie nu ma poate obliga nimeni sa citesc tampeniile scrise de unii pe motiv ca e ... democratie.

Scuze.
Am gesit.

Alo, alo, ce-ai dom'le, nu-ti gasesti tigarile sau iar au navalit cainii de pripas p-acolo?
Lasa omul in pace, ce trebuie sa-i trosnesti tu pe toti. Mai bine mai da-mi si mie un semn, cum o mai duci...

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 12:10

o femeie inteligenta ...e mai valoroasa decat o perla....

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 12:31

"De bola se vindeca omul, de prostie...NU"

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 12:33

"Ferice de cei saraci cu duhul se scie in scriptura dar si cei prosti is fericiti, crezand ca-s doar saraci cu duhul"

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 12:34

"Prostia nu rebuie tratata ...ci eradicata!"

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 12:35

"Prostu ' daca nu-i fudul, parca nu ii prost destul"

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 12:38

"Ignorantul este cel care doar nu cunoaste, prostul insa CREDE ca pe toate le cunoaste"

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 13:11

Am venit...am vazut....am plecat.....hai pa.....

Fosta membra 9am.ro

458 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 13:48

De la: Silviu, la data 2010-10-07 11:24:32Cine zice ca trebuie ca eu sa accept sau nu prostiile altora pentru ca asta e democratie ...

Scuze.
Am gesit.

Nimeni nu obliga pe nimeni sa scrie sau sa citeasca pe acest topic! Poate unii din noi "vrem sa citim "tampenii"! Nu-ti convine, da pagina! Chiar asa sa te trezesti cel mai inzestrat ia ale stiintei si care nu-ti permiti sa citesti ce scriu altii... dar ce? Avem ordin ca trebuie sa hoinarim pe toate titlurile si sa intervenim cu epitete care nu ating pe cei carora le sunt adresate ci mai degraba le scad valoarea educationala!? De ce trebuie sa justificam ceva cuiva care are alte treburi dar a intrat aici din greseala?

Imaginea nuielii implantate in apa se frange si se abate in alta directie. Tot asa ideea unuia in capul celor mai multi. Galina
Fosta membra 9am.ro

840 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 14:29

De la: Ingrid, la data 2010-10-07 11:37:12br />

Alo, alo, ce-ai dom'le, nu-ti gasesti tigarile sau iar au navalit cainii de pripas p-acolo?
Lasa omul in pace, ce trebuie sa-i trosnesti tu pe toti. Mai bine mai da-mi si mie un semn, cum o mai duci...

Da, dom'e, si eu sunt curioasa cum o mai duce Silviu...nu mai zice nimic.
Silviuleeee, daca nu ne spui ce mai faci...navalim in Valenii de Munte. Si nu mai scapi de noi!

Think outside the box!
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 18:36

De la: _xyz, la data 2010-10-07 14:29:37

Silviuleeee, daca nu ne spui ce mai faci...navalim in Valenii de Munte. Si nu mai scapi de noi!

Da!!! si-o luam pe scurtatura, prin Brasov!

Fosta membra 9am.ro

840 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 18:43

Vai de mine! Iar????

Think outside the box!
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 18:55

De la: _xyz, la data 2010-10-07 18:43:03Vai de mine! Iar????

Hmm, asa te bucuri tu?!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 8 Octombrie 2010, ora 06:16

Eu stiu mai simplu impartirea alimentelor in yin si yang.
Legumele - yin
Carnea yang
Fructele - yang dar mai putin decit carnea
Cerealele - mai spre neutru.
Acide - yang
Bazice -yin
cafea - yang
alcoolice - yin

Si intr-adevar e gresit sa nu maninci deloc produse animaliere.
Cel mai recomandat e sa micsorezi mai ales cind e cald cantitatea de calorii, si mai ales grasimi animale.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 8 Octombrie 2010, ora 08:17

De la: _xyz, la data 2010-10-07 14:29:37

Va astept duminica pe la mine pe acasa sa vedeti nemijlocit cum o mai duc.
Si sa ascultati o poveste halucinanta despre cum o duc.
Chiar mi-e dor de voi.
S-o luati si pe Andrada ...

Altminteri se vede ca am avut ceva dreptate din moment ce, dupa postul meu prin care-i cam criticam pe batatorii de apa-n piua, urmatoarele posturi au avut cugetari, adica exact ce va ceream.
Asta este: sunt condamnat sa am dreptate...
Si, daca observati, modestia este cea mai mare calitate a mea.
Aveti telefonul meu.
Va astept.
O sa vedeti ca o sa va placa.
Sambata am lucrari gospodaresti, duminica sunt liber, va astept.
Duminica nu mai lucrez nimic.
Daca e dupa mine.
Dar pot primi musafiri.
Chiar si anti-basescieni.
Poate o luati si pe Cotoroanta.
Cu drag,
S de la ... S....

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 8 Octombrie 2010, ora 08:27

De la: nastasemihail, la data 2010-10-08 06:16:16Eu stiu mai simplu impartirea alimentelor in yin si yang.
Legumele - yin
Carnea yang
Fructele - yang dar mai putin decit carnea
Cerealele - mai spre neutru.
Acide - yang
Bazice -yin
cafea - yang
alcoolice - yin

Si intr-adevar e gresit sa nu maninci deloc produse animaliere.
Cel mai recomandat e sa micsorezi mai ales cind e cald cantitatea de calorii, si mai ales grasimi animale.

Aici cred ca ai mare dreptate, nene Nastase.
Asta este si concluzia la care am ajuns eu.
Si mai este o chestie: Sa nu mananci mult ci numai cat iti trebuie pentru cat muncesti. Lucru ce se pare ca este foarte greu de evaluat.

A, un rest pentru cei care spun ca nu sunt obligat sa citesc toate balariile: asa este ! Nu sunt obligat, dar le citesc.
Nu sunt obligat nici sa reactionez dar o fac.
La fel ca voi.
Astia suntem.

Mai plang uneori ... dar sunt in revenire.
Ce pot sa fac ?
Singurul om care are grija de mine sunt eu. Elena ma ajuta, cum poate, de acolo de unde este. Restul trebuie sa-l fac eu. Totdeauna am facut tot ce am putut in situatia in care m-am aflat. N-am reusit s-o salvez. Chiar daca am avut naivitatea sa cred ca as putea invinge cancerul. Am facut tot ce am putut si a stat in puterea mea dar mecanismul asta infernal de simplu n-a putut fi oprit sau incetinit asa cum am sperat. Se pare ca Dumnezeu a avut alte socoteli. Pe care eu nu le-am inteles. Dar, intre mine si Dumnezeu, cine credeti ca stie mai multe ?

Continuarea ... duminica.

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 8 Octombrie 2010, ora 08:49

Saptamana viitoare, va aparea impreuna cu Nr. 4 al colectiei "Comorile Pamantului" si Quartzul Roz.
Deoarece Quartzul Roz este unul dintre cele mai importante cristale folosite in Cristaloterapie, am sa incerc sa va scriu mai multe despre acest cristal.
Mai intai, cateva cuvinte despre CRISTALE.
In general, toate mineralele care dispun de o retea atomica bine definita (minim trei planuri orizontale intersectate la 90 de grade cu alte trei planuri verticale formeaza o retea "cristalina") se numesc CRISTALE. Denumirea de CRISTAL a fost data la inceput doar pentru Quartul transparent, numit acum CRISTAL DE STANCA. Aceasta denumire se datoreaza faptului ca aspectul sau este aproape identic cu un sloi de gheatza. In greaca, Krystallos inseamna chiar apa inghetata (Gheatza)
Multa vreme s-a crezut ca Quartzul (Cristalul de Stanca) este o forma de apa "inghetzata" dar de alta natura...
Cuvantul Quartz, a fost cunoscut mult mai tarziu si este un termen germanic, fara vreo explicatie etimologica.
In clasificarea generala a mineralelor, Cristalul de stanca face parte din marea familie a silicatilor
avand formula SiO2, fiind deci o varietate de Quartz.
Vorbind strict doar de Quartzurile propriuzise, se poate vorbi despre o clasificare primara:
- Quartz Simplu (Cristal de Stanca)
- Quartz Fumuriu
- Quartz Roz.
Ne vom opri aici, deoarece clasificarea quartzurilor este mai complexa dar subiectul in discutie fiind doar Quartul Roz, este suficient atat.

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 8 Octombrie 2010, ora 08:59

De la: Bursuc, la data 2010-10-08 08:49:19Saptamana viitoare, va aparea impreuna cu Nr. 4 al colectiei "Comorile Pamantului" si Quartzul Roz.
Deoarece Quartzul Roz este unul dintre cele mai importante cristale folosite in Cristaloterapie, am sa incerc sa va scriu mai multe despre acest cristal.
Mai intai, cateva cuvinte despre CRISTALE.
In general, toate mineralele care dispun de o retea atomica bine definita (minim trei planuri orizontale intersectate la 90 de grade cu alte trei planuri verticale formeaza o retea "cristalina") se numesc CRISTALE. Denumirea de CRISTAL a fost data la inceput doar pentru Quartul transparent, numit acum CRISTAL DE STANCA. Aceasta denumire se datoreaza faptului ca aspectul sau este aproape identic cu un sloi de gheatza. In greaca, Krystallos inseamna chiar apa inghetata (Gheatza)
Multa vreme s-a crezut ca Quartzul (Cristalul de Stanca) este o forma de apa "inghetzata" dar de alta natura...
Cuvantul Quartz, a fost cunoscut mult mai tarziu si este un termen germanic, fara vreo explicatie etimologica.
In clasificarea generala a mineralelor, Cristalul de stanca face parte din marea familie a silicatilor
avand formula SiO2, fiind deci o varietate de Quartz.
Vorbind strict doar de Quartzurile propriuzise, se poate vorbi despre o clasificare primara:
- Quartz Simplu (Cristal de Stanca)
- Quartz Fumuriu
- Quartz Roz.
Ne vom opri aici, deoarece clasificarea quartzurilor este mai complexa dar subiectul in discutie fiind doar Quartul Roz, este suficient atat.

Bursucule, zi care este chichirezul cu cristalele astea ...
La ce folosesc ?
Pentru cine ?
Pentru bolnavi sau pentru sanatosi.
In batalia nostra cu cancerul am incercat-o si pe asta si ... n-am prea vazut rezultate.
Or fi fost dar nu le-am vazut noi.
Cum se cuantifica rezultatele cristaloterapiei ?
Zi mai babeste sa inteleg si eu ...

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 8 Octombrie 2010, ora 09:03

Quartzul ROZ, exista in mai multe varietati de culoare: roz pal; roz-sangeriu; roz-brun; transparent pana la translucid, laptos chiar. Are un luciu sticlos, gras. Duritate 7 (din 10) deci este un cristale cu o duritate peste media generala. Poate prezenta aventuriscenta (o stralucire proprie cu irizatii), uneori prezinta chiar aspect de chatoiantza (aspect de ochi de pisica). de asemenea, poate prezenta uneori si asterism (pe suprafata lui poate sa apara o stralucire in forma de stea (asterix)
Culoarea ROZ se datoreaza incluziunilor de Mangan si Titan care pot inlocui unii atomi de Siliciu din structura sa cristalina. mai apar si atomi de Rutil, din care cauza Quartul Roz nu poate fi perfect transparent nicio data. Ca o curiozitate, daca continutul de Titan este doar un pic mai mare, culoarea sa devine Albastra...

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 8 Octombrie 2010, ora 09:19

Silviu,
Starea de boala incepe in structura energetica a omului. Primul lucru ce il simte un om ,inainte de a se manifesta vreo boala, este o stare generala de oboseala... Atunci apar primele dezechilibre de energie. Aceasta energie este de natura vibratorie (pulseaza). Iti mai aduci aminte cum functioneaza un diapazon? lovesti un brat al diapazonului si celalalt, va incepe sa vibreze "de la sine" cu aceeasi frecventza ca primul bratz. Acest fenomen se numeste REZONANTZA.
Acum: fiecare organ intern al omului, are o frecventa proprie. Daca apropii un cristal ales dupa anumite cerinte, de zona organului bolnav, incet, incet vor intra in rezonantza. Cum Quartul are frecventza standartd si precisa (vezi quartzul de la ceasuri de ex) energia organului bolnav se va "acorda" dupa cea a cristalului, realizand in final " Rezonanta". Din acel moment, organul bolnav va reintra in parametri lui normali (starea de sanatate)
Aceasta este teoria Silviule. Tu poti crede sau nu... Nu este nicio problema.

Pagini: << 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului PERLE
Mergi la: