back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Perle

Pagini: << 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 >> Sari la pagina:

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2010, ora 13:42

Raman surprins deoarece prima mea postare de astazi, intitulata "AURUL PROSTILOR" a fost stearsa de pe acest topic. In acel mesaj, am prezentat toate datele despre PIRITA
care se mai numeste si AURUL PROSTILOR.
Daca cineva, vazand titlul, a sters mesajul, inseamna ca unora le lipseste o minima cultura generala deoarece toata lumea cunoaste ca PIRITEI i se mai spune si "Aurul Prostilor"
M-am straduit sa trec in acel mesaj cat mai multe date stiintifice despre PIRITA deoarece in numarul de Miercuri al colectiei "Aurul Pamantului" va fi descrisa 'PIRITA"
Eu nu mai redactez inca odata acel text (era si foarte lung).
Daca inca odata, cineva imi mai sterge vreun mesaj postat de mine in acest Topic, voi gasi de cuviintza sa ma ocup de treburi mai serioase. Chiar nu gasesc potrivit sa pierd ore intregi de studiu pentru a va prezsenta informatii corecte despre pietrele (semi)pretioase iar cineva caruia ii lipsesc cei sapte ani de-acasa, sa-mi stearga textul. Este nu numai un ABUZ dar lipsa de omenie si respect.
Inclin sa cred ca acest Forum are o anumita conduita politica iar eu n-am sa mai servesc asa ceva.

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2010, ora 13:51

De altfel, am vazut ca in ultimul timp, anumite persoane interesate sa tulbure directia acestui topic, a intervenit off topic, special pentru acest lucru ( aici nu s-a discutat deloc politica)
Am sa-i fac placerea nu mai postez deloc.
Mai mult, am observat chiar o ostilitate la adresa mea din partea unor forumisti cu care mai daunazi ma intelesem relativ bine.

Eu va doresc succes tuturor si numai ganduri bune!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 4 Octombrie 2010, ora 13:52

bursucel...iti dau un sfat:... cand scrii mai mult, si dureaza un oarecare timp, ori te delogheaza, ori nu apare textul. Invata-te sa dai un copy inainte de a apasa pe butonul "adauga mesaj"....pentru orice eventualitate....daca nu apare, il mai postezi o data cu "paste"

Daniela
Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2010, ora 13:55

De la: Bursuc, la data 2010-10-04 13:51:43De altfel, am vazut ca in ultimul timp, anumite persoane interesate sa tulbure directia acestui topic, au intervenit off topic, special pentru acest lucru ( aici nu s-a discutat deloc politica) si se pare ca a reusit. Nu numai ca nu am gasit parteneri de dialog care sa opreasca acest lucru dar chiar si unele persoane dragi mie, in loc sa ma ajute, s-au aratat chiar potrivnice mie.
Am sa le fac placerea de a nu mai posta deloc.

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2010, ora 13:56

De la: Bursuc, la data 2010-10-04 13:51:43De altfel, am vazut ca in ultimul timp, anumite persoane interesate sa tulbure directia acestui topic, a intervenit off topic, special pentru acest lucru ( aici nu s-a discutat deloc politica)
Mai mult, am observat chiar o ostilitate la adresa mea din partea unor forumisti cu care mai daunazi ma intelesem relativ bine.

hei....nu te bosumfla iar...! Este un topic urmarit de un anumit grup...ce importanta are ca cineva nu prefera perlele?...Despre politica am spus si eu ca nu are ce cauta aici...

Daniela
Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2010, ora 13:57

De la: daniela_iasi, la data 2010-10-04 13:52:11bursucel...iti dau un sfat:... cand scrii mai mult, si dureaza un oarecare timp, ori te delogheaza, ori nu apare textul. Invata-te sa dai un copy inainte de a apasa pe butonul "adauga mesaj"....pentru orice eventualitate....daca nu apare, il mai postezi o data cu "paste"

Mi-a aparut mesajul deoarece il mai citisem dupa afisare, sa vad daca nu gresisem cu ceva.
A existat postat...

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2010, ora 14:12

De la: Bursuc, la data 2010-10-04 13:57:05
De la: daniela_iasi, la data 2010-10-04 13:52:11bursucel...iti dau un sfat:... cand scrii mai mult, si dureaza un oarecare timp, ori te delogheaza, ori nu apare textul. Invata-te sa dai un copy inainte de a apasa pe butonul "adauga mesaj"....pentru orice eventualitate....daca nu apare, il mai postezi o data cu "paste"

Mi-a aparut mesajul deoarece il mai citisem dupa afisare, sa vad daca nu gresisem cu ceva.
A existat postat...

mda... si eu am patit.... si altii. Nu cred totusi ca cineva e de vina, ci siteul....cu atatea probleme in ultima vreme... Oricum, prinde bine o mica salvare...

Daniela
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2010, ora 14:13

De la: Bursuc, la data 2010-10-04 13:05:24MARCASITA (tot o forma de PIRITA), este recomandata femeilor pentru a se reface dupa o nastere grea, sau femeilor care au o menstruatie abundenta.
(aceasta conduce la pierderea a foarte mult sange, deci pierderi insemnate de fier din organism si implicit tendinta spre anemii)

imi plac marcasitele!

Daniela
Fosta membra 9am.ro

840 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Octombrie 2010, ora 15:10

De la: Bursuc, la data 2010-10-04 13:42:47Raman surprins deoarece prima mea postare de astazi, intitulata "AURUL PROSTILOR" a fost stearsa de pe acest topic. In acel mesaj, am prezentat toate datele despre PIRITA
Daca cineva, vazand titlul, a sters mesajul, inseamna ca unora le lipseste o minima cultura generala deoarece toata lumea cunoaste ca PIRITEI i se mai spune si "Aurul Prostilor"
M-am straduit sa trec in acel mesaj cat mai multe date stiintifice despre PIRITA deoarece in numarul de Miercuri al colectiei "Aurul Pamantului" va fi descrisa 'PIRITA"
Daca inca odata, cineva imi mai sterge vreun mesaj postat de mine in acest Topic, voi gasi de cuviintza sa ma ocup de treburi mai serioase. Chiar nu gasesc potrivit sa pierd ore intregi de studiu pentru a va prezsenta informatii corecte despre pietrele (semi)pretioase iar cineva caruia ii lipsesc cei sapte ani de-acasa, sa-mi stearga textul. Este nu numai un ABUZ dar lipsa de omenie si respect.
Inclin sa cred ca acest Forum are o anumita conduita politica iar eu n-am sa mai servesc asa ceva.

Pai, eu am scris ieri un cearceaf si nu a aparut nimic. Se intampla uneori la texte mai lungi. Dupa ce am patit-o de vreo 2 ori m-am invatat sa dau un copy/paste inainte de a apasa pe ''adauga mesaj''.

Hai, incearca sa scrii din nou despre pirita, eu chiar asteptam curioasa; de multe ori cand merg la munte mi se intampla sa gasesc cate o pietricica care straluceste de-ti ia ochii, zici ca-i aur. Evident ca e pirita. Pai, e frumos?!! Eu astept sa citesc si tu imi dai cu flit??

Hai, nu te mai supara; forumul asta are toate conduitele, nu numai politice...Astept despre pirita. Sa nu ma faci sa astept mult!

Think outside the box!
Fosta membra 9am.ro

840 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2010, ora 15:18

De la: Bursuc, la data 2010-10-04 13:51:43De altfel, am vazut ca in ultimul timp, anumite persoane interesate sa tulbure directia acestui topic, a intervenit off topic, special pentru acest lucru ( aici nu s-a discutat deloc politica)

Off, Bursucule, iar esti degraba tragatoriu de concluzii false. Unde ai observat tu ostilitate? Mie mi se pare ca toata lumea te indrageste...aaah, ca se intampla sa mai fim off topic si sa avem opinii diferite...no problem. Oricum nu ne schimbam unii altora opiniile. Ideea e sa ramanem prieteni si sa ne intelegem ''relativ bine'', cum zici tu (mie mi-ar place sa ne intelegem f. bine, nu doar relativ).

Hai sa-ti dau o perla de-a lui Mark Twain:''Toate generalizarile sunt false. Inclusiv aceasta.''

Think outside the box!
Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2010, ora 15:48

De la: _xyz, la data 2010-10-04 15:10:03
De la: Bursuc, la data 2010-10-04 13:42:47Raman surprins deoarece prima mea postare de astazi, intitulata "AURUL PROSTILOR" a fost stearsa de pe acest topic. In acel mesaj, am prezentat toate datele despre PIRITA

Pai, eu am scris ieri un cearceaf si nu a aparut nimic. Se intampla uneori la texte mai lungi. Dupa ce am patit-o de vreo 2 ori m-am invatat sa dau un copy/paste inainte de a apasa pe ''adauga mesaj''.

Hai, incearca sa scrii din nou despre pirita, eu chiar asteptam curioasa; de multe ori cand merg la munte mi se intampla sa gasesc cate o pietricica care straluceste de-ti ia ochii, zici ca-i aur. Evident ca e pirita. Pai, e frumos?!! Eu astept sa citesc si tu imi dai cu flit??

Hai, nu te mai supara; forumul asta are toate conduitele, nu numai politice...Astept despre pirita. Sa nu ma faci sa astept mult!

cine imparte perle...........are tot ce vrea!

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2010, ora 15:49

De la: Bursuc, la data 2010-10-04 13:55:08
De la: Bursuc, la data 2010-10-04 13:51:43De altfel, am vazut ca in ultimul timp, anumite persoane interesate sa tulbure directia acestui topic, au intervenit off topic, special pentru acest lucru ( aici nu s-a discutat deloc politica) si se pare ca a reusit. Nu numai ca nu am gasit parteneri de dialog care sa opreasca acest lucru dar chiar si unele persoane dragi mie, in loc sa ma ajute, s-au aratat chiar potrivnice mie.

Bursuc gata nu mai intru pe topicul tau !

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2010, ora 15:51

De la: Tramp, la data 2010-10-04 15:49:49
De la: Bursuc, la data 2010-10-04 13:55:08

Bursuc gata nu mai intru pe topicul tau !

Eu caut perle in alta parte.......................18-90/60/90!

Fosta membra 9am.ro

840 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2010, ora 15:53

Ei, da, acum s-a suparat si piratul...bre, vreti sa pun sataru' pe voi?? Nici nu mai stiu pe unde l-am lasat...

Think outside the box!
Fosta membra 9am.ro

840 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2010, ora 15:56

De la: Tramp, la data 2010-10-04 15:51:57br />
Eu caut perle in alta parte.......................18-90/60/90!

Imi place ca ai pus o limita de varsta: 18-90. Dar ce faci daca intalnesti o perla de 91 jumate? Nu te abati de la regula??

Think outside the box!
Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2010, ora 16:55

Bursucule!
Cred ca e inutil sa-ti cer sa nu fii suparat, dar as dori ca supararea sa-ti treaca repede.
Eu am citit postarea ta, cea cu titlul : ,,Aurul prostilor'', erau lucrui interesante si nimic jignitor sau aluziv.Nu pot sa cred ca postarea respectiva a fost raportata de cel putin trei useri asa cum e regula, pentru a fi scoasa din topic. Mai degraba cred ca a fost vorba de o disfunctionalitate a acestui site. In ultima perioada au fost destule.
Faptul ca nu toti apreciaza postarile tale, sau au alte preferinte politice, religioase , in materie de femei sau de alta natura, nu trebuie sa te surprinda! Suntem diferiti si nu putem fi placuti sau intelesi de toata lumea.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2010, ora 17:18

Bei ! Imi dispar pozele postate....altele reapar...Care naiba se joaca pe aici....adminuleeeeeeeeeee

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 4 Octombrie 2010, ora 21:11

De la: _KARPOV, la data 2010-10-04 17:18:23

Bei ! Imi dispar pozele postate....altele reapar...Care naiba se joaca pe aici....adminuleeeeeeeeeee

..Eu ti le-am sters...

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2010, ora 21:27

De la: _xyz, la data 2010-10-04 15:53:42Ei, da, acum s-a suparat si piratul...bre, vreti sa pun sataru' pe voi?? Nici nu mai stiu pe unde l-am lasat...

era la mine...voiam sa tai niste... cum se cheama?????

Daniela
Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 4 Octombrie 2010, ora 21:51

Nu te supara fara motiv.... cauta mesajul pe alta pagina ....ca il vei gasi ....Mai ieri ma incurajai pe mine ....desi nu ne cunoastem ,acum e randul meu sa te inteleg si sa ignori ce nu-ti convine .Mie imi vin si acum mesaje de la persoana pe care am reclamat-o si nu i-am mai raspuns nimic de cat am trimis mesajul comunitatii 9am .Nu am primit nici un raspuns De multe ori dispare ce scri si din o mica defectiune de pe forum Eu iti doresc tie succes la tema pe care ai abordat-o cu atata patos si placere .

GINA
Fosta membra 9am.ro

840 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2010, ora 22:25

- Care este diferenta dintre o soacra si o musca?
- Musca te bazaie doar vara!

Think outside the box!
Fosta membra 9am.ro

840 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2010, ora 22:25

- Care este diferenta dintre un psihopat si un nevropat?
- Psihopatul crede ca 1+1=3; nevropatul STIE ca 1+1=3,dar IL ENERVEAZA!

Think outside the box!
Fosta membra 9am.ro

840 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2010, ora 22:26

Ce diferenta este intre un teolog si un geolog?
De la cer la pamant.

Think outside the box!
Fosta membra 9am.ro

840 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2010, ora 22:26

- Care este diferenta dintre un amant si un sot?
- 30 de minute.

Think outside the box!
obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2010, ora 22:42

De la: _xyz, la data 2010-10-04 22:26:54- Care este diferenta dintre un amant si un sot?
- 30 de minute.

Ai gresit aici nu ai raspuns corect

CELUI MAI BUN PRIETEN Cand tu razi, rad si eu. Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui. Cand tu plangi, plang si eu. Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu. Cand tu te arunci in cap... O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2010, ora 22:44

care-i diferenta intre bere si...pipi?
5 minute !

Daniela
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2010, ora 22:45

De la: obliografic, la data 2010-10-04 22:42:13
De la: _xyz, la data 2010-10-04 22:26:54- Care este diferenta dintre un amant si un sot?
- 30 de minute.

Ai gresit aici nu ai raspuns corect

sa auzim...

Daniela
obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2010, ora 22:51

Cu nevasta faci dragoste
Cu amanta faci sex
E o diferenta mare, multi incurca acest lucru

CELUI MAI BUN PRIETEN Cand tu razi, rad si eu. Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui. Cand tu plangi, plang si eu. Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu. Cand tu te arunci in cap... O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2010, ora 22:53

De la: obliografic, la data 2010-10-04 22:51:14Cu nevasta faci dragoste
Cu amanta faci sex
E o diferenta mare, multi incurca acest lucru

in unele cazuri e invers...

Daniela
obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2010, ora 23:00

Pagini: << 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului PERLE
Mergi la: