back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Perle

Pagini: << 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 11:08

De la: Silviu, la data 2010-09-29 10:06:36Mie, pilda asta imi arata ce false valori au oamenii saraci.
Si-mi mai arata ce falosi si doritori sa arate drept alceva decat ceea ce sunt.
Prostul daca nu-i fudul, parca nu e prost destul.
Si imi mai arata cu cata perversitate se incearca ascuderea prostiei sub masca dragostei.
Altruism ?
Sa fim seriosi.
Gaselnita povestirii este ca cei doi erau nascuti in aceiasi zi.
Se pare ca din cauza asta poate functiona pilda fortata.
In fine, e belea cu exemplul asta.
Trebuie dosarul de personal al celor doi ...

Am i fiica nascuta in aceeasi zi cu sotul. Care o iubeste. N-au avut niciodata problema asta, el si-ar da viata pentru ea, dar nu-si aminteste niciodata de cadou.

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 11:09

De la: M_Elody, la data 2010-09-29 11:05:28
De la: daniela_iasi, la data 2010-09-29 10:58:41
In seria urmatoare fetei ii va creste iar parul si va obtine iar aur pe el,se vor impaca,vor gasi petrol langa stejarul lor si vor incepe o afacere de succes .Se va ajunge la episodul 3000, si va fi o combinatie intre Tanar si Nelinistit si Dallas.Abia atunci voi simti nevoia sa plang...

cu ocazia asta mi s-a echilibrat procentul de minerale in corp...rasul face bine la spasmofilie

Ok, Daniela, doar ca tie iti zboara mintea putin mai departe. A mea inca nu si-a luat un elan atat de mare. [/quote]
am spus doar ca eu gandesc si traiesc in viitor...

Daniela
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 11:11

De la: Silviu, la data 2010-09-29 10:46:34

Stai linistit Bursucule, n-ai pricinuit nici o suparare, cel putin mie.
Imi esti chiar simpatic.
Eu sunt mai agresiv, mai datator de impresie de galceava desi nici eu nu postez ca sa enervez pe cineva ci doar ca sa-mi expun cate ceva din ganduri, ca toata lumea de pe aici.
Poate mai vine careva cu o perla.

Parca v-am mai spus asta .. si chiar daca nu v-am mai spus-o, va repet ...[/quote]
tu cam semeni cu mine

Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 11:11

De la: daniela_iasi, la data 2010-09-29 11:09:15

Esti o fericita!

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 11:14

De la: Bursuc, la data 2010-09-29 11:08:34
Ghideaza fiintza in actiuni de "bun simt" ...

asta am sa i-o dau secretarei unde lucrez eu...

Daniela
Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 11:19

De la: Ingrid, la data 2010-09-29 11:08:45
Am i fiica nascuta in aceeasi zi cu sotul. Care o iubeste. N-au avut niciodata problema asta, el si-ar da viata pentru ea, dar nu-si aminteste niciodata de cadou.

Inteleg! Eu nu-s nascuta in aceeasi zi cu sotul dar obisnuim sa ne facem cadouri. Aproape de fiecare data, cadoul ce-l primesc , mi se pare tare neinspirat. Cate-o data mai spun , dar nu-i cade bine, apoi spune sa-mi cumpar singura ceea ce-mi doresc. Nici varianta asta nu imi cade bine. Ma simt oarecum neglijata. Sambata , desi nu aniversam nimic, a venit acasa cu multe cadouri (asa s-a nimerit, facuse o afacere buna) Sincer, majoritatea le-am considerat fara rost, bani cheltuiti. Dar, n-am mai spus nimic, i-as fi rapit si lui bucuria de a ,,ne bucura''

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 11:19

De la: M_Elody, la data 2010-09-29 11:11:54
De la: daniela_iasi, la data 2010-09-29 11:09:15

Esti o fericita!

eu zic ca da...

Daniela
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 11:24

De la: M_Elody, la data 2010-09-29 11:19:00

Inteleg! Eu nu-s nascuta in aceeasi zi cu sotul dar obisnuim sa ne facem cadouri. Aproape de fiecare data, cadoul ce-l primesc , mi se pare tare neinspirat. Cate-o data mai spun , dar nu-i cade bine, apoi spune sa-mi cumpar singura ceea ce-mi doresc. Nici varianta asta nu imi cade bine. Ma simt oarecum neglijata. Sambata , desi nu aniversam nimic, a venit acasa cu multe cadouri (asa s-a nimerit, facuse o afacere buna) Sincer, majoritatea le-am considerat fara rost, bani cheltuiti. Dar, n-am mai spus nimic, i-as fi rapit si lui bucuria de a ,,ne bucura''

sotul meu n-are talent la cumparat cadouri..de obicei imi iau ceva si-i spun...asta e cadoul tau pt mine...
sau mai am o vorba:" uite ce mi-am cumparat sotul meu, cadou...!"

Daniela
Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 11:27

Deoarece nu se pot confectiona bijuterii fara accesorii metalice, trebuie spus ca exista o larga gama de accesorii din metal.
Avand in vedere faptul ca atat pietrele (semi)pretioase cat si metalele au influente asupra corpului, gasesc de cuviinta sa va spun cateva cuvinte despre acestea.
Accesoriile metalice sant necesare ca suport pentru cristale. Astfel sant tortitele pentru cercei, capetele terminale ale siragurilor, care se prind cu niste zale de inchizatoarea colierului. mai sant bilutele, distantierele si foarte multe alte accesorii care au rolul de a sustine cristalul si pentru a-l pune in valoare.
Se confectioneaza accesorii din oteluri normale (cu ados principal de fier) oteluri aliate cu crom, vanadium, nichel, aliaje speciale fara nichel (folosite in tehnica chirurgicala ortopedica)
Cupru, Alama de asemeni se folosesc mult la bijuterii.
Cele mai utilizate metale folosite insa la confectionarea bijuteriilor sant Platina, Aurul si Argintul.
Din pacate, corpul uman reactioneaza diferit la purtarea acestor metale, putand provoca serioase reactii adverse si chiar imbolnaviri (mai ales de natura alergica.
Este important deci sa cunoastem cate ceva despre aceste metale si asa cum spuneam la inceput, azi voi prezenta ARGINTUL

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 11:28

De la: daniela_iasi, la data 2010-09-29 11:24:34

sotul meu n-are talent la cumparat cadouri..de obicei imi iau ceva si-i spun...asta e cadoul tau pt mine...

si toate cadourile pe care ti le faci ..................chiar ce toate-i spui?

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 11:28

Vad ca toti sotii-s cam la fel
Al meu a avut un declic acum vreo trei ani.Acum stie, ori chihlimbar, ori un album. Ai zice ca n-are cum sa greseasca...dar acum am cinci albume variante pe aceeasi tema Palate. Apropo, la palatele Romaniei, pe locul intai apare Casa poporului

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 11:31

De la: daniela_iasi, la data 2010-09-29 11:11:32
De la: Silviu, la data 2010-09-29 10:46:34

Stai linistit Bursucule, n-ai pricinuit nici o suparare, cel putin mie.
Imi esti chiar simpatic.
Eu sunt mai agresiv, mai datator de impresie de galceava desi nici eu nu postez ca sa enervez pe cineva ci doar ca sa-mi expun cate ceva din ganduri, ca toata lumea de pe aici.
Poate mai vine careva cu o perla.

Parca v-am mai spus asta .. si chiar daca nu v-am mai spus-o, va repet ...

tu cam semeni cu mine [/quote]
,,Eu sunt mai agresiv, mai datator de impresie de galceava desi nici eu....'' pai esti le ?................

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 11:35

De la: Ingrid, la data 2010-09-29 11:28:43

Al meu a avut un declic acum vreo trei ani.Acum stie, ori chihlimbar, ori un album. Ai zice ca n-are cum sa greseasca...dar acum am cinci albume variante pe aceeasi tema Palate. Apropo, la palatele Romaniei, pe locul intai apare Casa poporului

Casa Poporului s-a construit pe fostul Dealul Spirii (numele unui renumit doctor din zona) dupa anii `80, cind a inceput "urbanizarea " intregului cartier, la "indicatiile ctitorului de geniu". Ridicata pe o colina artificiala ,Casa Poporului are o inaltime de 84m, (cuprinde 12 etaje) are o nota dominanta, impunatoare, iar cu suprafata sa de 330.000 de metri patrati, devine a doua cladire din lume dupa Pentagon. Aici a dorit Ceausescu sa fie resedinta presidentiei,a comitetului central al partidului comunist si al unor ministere. In forma de piramida fara virf (au fost probate citeva cupole, idee la care s-a renuntat) palatul cuprinde vaste holuri, coridoare lungi,nenumarate sali imense, iar cea mai mare se numeste Sala Unirii, cu o inaltime de 16 m si o suprafata de 2200 metrii patrati, aici aflandu-se cel mai mare candelabru din palat, cu o greutate de trei tone si 7000 de becuri.

Dictatorul n-a precupetit nimic, interioarele fiind de un lux iesit din comun: scari imense de marmura, tavane cu dantelarii de ornamente, mozaicuri in culori deosebite, usi bogat sculptate, siruri intregi de candelabre si lampi din cristal, covoare executate pe comenzi speciale, mobila pe masura acestor frumuseti si multe altele.
A fost terminata in 1997,devenind Palatul Parlamentului!

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 11:38

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 11:41

De la: Tramp, la data 2010-09-29 11:35:28
De la: Ingrid, la data 2010-09-29 11:28:43

Casa Poporului s-a construit pe fostul Dealul Spirii (numele unui renumit doctor din zona) dupa anii `80, cind a inceput "urbanizarea " intregului cartier, la "indicatiile ctitorului de geniu". Ridicata pe o colina artificiala ,Casa Poporului are o inaltime de 84m, (cuprinde 12 etaje) are o nota dominanta, impunatoare, iar cu suprafata sa de 330.000 de metri patrati, devine a doua cladire din lume dupa Pentagon. Aici a dorit Ceausescu sa fie resedinta presidentiei,a comitetului central al partidului comunist si al unor ministere. In forma de piramida fara virf (au fost probate citeva cupole, idee la care s-a renuntat) palatul cuprinde vaste holuri, coridoare lungi,nenumarate sali imense, iar cea mai mare se numeste Sala Unirii, cu o inaltime de 16 m si o suprafata de 2200 metrii patrati, aici aflandu-se cel mai mare candelabru din palat, cu o greutate de trei tone si 7000 de becuri.

Dictatorul n-a precupetit nimic, interioarele fiind de un lux iesit din comun: scari imense de marmura, tavane cu dantelarii de ornamente, mozaicuri in culori deosebite, usi bogat sculptate, siruri intregi de candelabre si lampi din cristal, covoare executate pe comenzi speciale, mobila pe masura acestor frumuseti si multe altele.
A fost terminata in 1997,devenind Palatul Parlamentului!

Ei, pe naiba lux iesit din comun!! nu e nici un echilibru intre spatii si detalii, e o insiruire de holuri uriase si reci, iar toate elementele decorative se pierd in disproportii.

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 11:52

ARGINT (lat.-argentum)
Metal alb-lucios, duritate: 2,4-3 (mai moale decat cuprul dar mai dur decat Aurul)
Este cel mai bun conducator de caldura si electricitate si doar Aurul este mai ductil decat el.
Argintul simbolizeaza tendinta de pastrare a unui anumit nivel maxim atins odinioara, precum si tendinta de a transmite mai departe aspiratiile. Din aceasta cauza, mai de mult (in anumite locuri si azi) se lasau "zestre" obiecte de Argint (toti ati auzit de expresia "cati arginti face?..." sau ' Iuda l-a vandut pe Iisus pentru un pumn de arginti" ) ...etc.
Pentru a nu mai vorbi de obiceiul de a bate monezi de Argint...
Oxideaza in contact cu aerul, functie de puritatea lui. In arta bijuteriilor, tocmai datorita oxidarii lui in contact cu aerul si implicit datorita "innegririi lui", se foloseste argint in puritate destul de mare (0,925%). Din aceasta cauza se vorbeste despre argintul 925 cand este vorba despre accesoriile de Argint. Aceasta puritate se gaseste destul de greu din care cauza, argintul folosit in arta bijuteriilor este mai mult un argint obtinut industrial prin electroliza. (in natura, Argintul pur se gaseste foarte rar)

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 11:52

De la: Tramp, la data 2010-09-29 11:31:02
De la: daniela_iasi, la data 2010-09-29 11:11:32

tu cam semeni cu mine

,,Eu sunt mai agresiv, mai datator de impresie de galceava desi nici eu....'' pai esti le ?................ [/quote]
stiam eu ca ne potrivim !

Daniela
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 11:54

De la: Bursuc, la data 2010-09-29 11:52:05ARGINT (lat.-argentum)
..............

stiam ca este si purificator...are efect dezinfectant...gresesc?

Daniela
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 11:56

De la: Tramp, la data 2010-09-29 11:28:10

si toate cadourile pe care ti le faci ..................chiar ce toate-i spui? [/quote]
de toate....mai putin de alea care se barbieresc...

Daniela
Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 11:59

Avand in vedere ca in cadrul colectiei COMORILE PAMNTULUI se vor prezenta aproape toate metalele si pietrele (semi)pretioase mai importante, nu cred ca ar mai ajuta la ceva comentariile mele.
Pentru toti cei interesati, pe net, veti gasi multe detalii pentru a va completa bcunostiintele in acest domeniu.
Am lasat si adresele unde puteti obtine informatii despre colectia "Comorile Pamantului" sau sa va puteti comanda prin posta numerele pierdute.

Cei interesati despre confectionarea manuala a bijuteriilor si-au spus punctul de vedere asa ca nici despre acest subiect nu cred ca ar mai fi ceva spus.

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 12:04

cand iti vine...mai spune

Daniela
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 12:04

Eu am numarul 2! Omul meu cica are insectar

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 12:05

De la: daniela_iasi, la data 2010-09-29 11:54:36
..............

Purificator, impaciuitor, echilibrant (energetic si mental)
Induce fiintei echilibru interior, stabilitate psihica, elimina distorsiunile interne si apara fata de agrsiunile energetice ale altor persoane (vampirii energetici), fereste de deochi.
Argintul arata bogatia sufletului (elibereaza) iar Aurul, bogatia materiala (innrobeste)

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 12:08

De la: Bursuc, la data 2010-09-29 11:59:30Avand in vedere ca in cadrul colectiei COMORILE PAMNTULUI se vor prezenta aproape toate metalele si pietrele (semi)pretioase mai importante, nu cred ca ar mai ajuta la ceva comentariile mele.
Pentru toti cei interesati, pe net, veti gasi multe detalii pentru a va completa bcunostiintele in acest domeniu.
Am lasat si adresele unde puteti obtine informatii despre colectia "Comorile Pamantului" sau sa va puteti comanda prin posta numerele pierdute.

Cei interesati despre confectionarea manuala a bijuteriilor si-au spus punctul de vedere asa ca nici despre acest subiect nu cred ca ar mai fi ceva spus.

Eu nu sunt de acord! Unu, ca suntem prea puturosi ca sa ne cautam singuri, si doi, nici nu stim ce sa cautam, neavand cunostintele de baza. Dar mai ales trei: ne place foarte mult cum le sintetizezi si explici tu.

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 12:09

De la: Bursuc, la data 2010-09-29 12:05:00
De la: daniela_iasi, la data 2010-09-29 11:54:36
..............

Purificator, impaciuitor, echilibrant (energetic si mental)
Induce fiintei echilibru interior, stabilitate psihica, elimina distorsiunile interne si apara fata de agrsiunile energetice ale altor persoane (vampirii energetici), fereste de deochi.
Argintul arata bogatia sufletului (elibereaza) iar Aurul, bogatia materiala (innrobeste)

de aia imi place mie argintul !!

Daniela
Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 12:10

A reusit azi sa-mi cumpere o prietena ambele numere aparute din ,,Comorila Pamantului''. Abia astept sa mi le-aduca!

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 12:13

De la: M_Elody, la data 2010-09-29 12:10:13A reusit azi sa-mi cumpere o prietena ambele numere aparute din ,,Comorila Pamantului''. Abia astept sa mi le-aduca!

comorile naturale sunt............................cele mai bune.................d'a buneeeeee..........cele ne finisate,ne-ncepute,..........

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 12:19

De la: Tramp, la data 2010-09-29 12:13:40
De la: M_Elody, la data 2010-09-29 12:10:13A reusit azi sa-mi cumpere o prietena ambele numere aparute din ,,Comorila Pamantului''. Abia astept sa mi le-aduca!

comorile naturale sunt............................cele mai bune.................d'a buneeeeee..........cele ne finisate,ne-ncepute,..........

fugi ma, ca nu stii ce-i bun!

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 12:23

Unele,,valori'' trebuiesc slefuite, pentru a arata mai bine si a deveni mai de pret!
Nu in toate cazurile, tot ce e in stare bruta, naturala e si placut si valoros!

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 12:25

De la: Ingrid, la data 2010-09-29 12:19:25
De la: Tramp, la data 2010-09-29 12:13:40

fugi ma, ca nu stii ce-i bun!

stii tu.............................

Pagini: << 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului PERLE
Mergi la: