back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Perle

Pagini: << 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >> Sari la pagina:

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 14:54

Va doresc tuturor o seara plina de linistite.
Multumesc din suflet ca ati fost azi alturi de mine.
M-Elody zicea ca era abatuta.
O inteleg. Azi am fost si eu mai guraliv.
Nu pentru ca ma napadisera ideile dar, ma simtisem si eu putin singur si trist.
Voua, gand bun!

Fosta membra 9am.ro

458 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 15:01

De la: Bursuc, la data 2010-09-21 14:47:20Retineti ca am specificat ca "unii spun..."
Nu-i locul aici sa dezbatem asemenea teme.
M-am aflat si eu in treaba cu comentariul antrerior.
Sa lasam pe altii sa despice firu-n patru...

Nu fi rau! Hai sa ne punem si noi mintea la treaba! Trebuie sa observi ca topicele incep cu un titlu clar apoi se adauga si alte idei si iar se revine din cand in cand la cel initial pentru ca altfel s-ar inchide mai repede decat am dori.
Acum mi-am adus aminte de ceva din bucatarie care se preteaza la ceea ce am scris: Intr-o zi voiam sa gatesc o mancare de cartofi cu carne dar nu mai aveam decat doi si aia mici. Am zis sa fac o varza ca aveam deja carnea pregatita. Dupa ce am curatat-o a ramas cat un pumn. M-am dus atunci in gradina, am cules cateva pastai de fasole, rosii ardei si o vanata si am facut un ghiveci!

Raporteaza abuz de limbaj
Imaginea nuielii implantate in apa se frange si se abate in alta directie. Tot asa ideea unuia in capul celor mai multi. Galina
Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 15:09

Daca ai sti ce-mi place mie ghiveciul...
Linistit las ori si ce carne pentru ghiveci.
Daca nu erai zgarcita, ne ivitai si pe noi!
Sparge si unul-doua oua, vei rupe gura targului!
Pofta bunaaaa!

Fosta membra 9am.ro

458 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 15:16

De la: Bursuc, la data 2010-09-21 15:09:08Daca ai sti ce-mi place mie ghiveciul...
Pofta bunaaaa!

Si daca ai sti ce bine gatesc...Voi tine seama! O zi buna! Nu-ti mai trimit ca ma parasti dar o , mi-e indiferent daca afla lumea!!!

Imaginea nuielii implantate in apa se frange si se abate in alta directie. Tot asa ideea unuia in capul celor mai multi. Galina
Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 15:21

De la: Bursuc, la data 2010-09-21 15:09:08Daca ai sti ce-mi place mie ghiveciul...
Pofta bunaaaa!

mama ce perle de ghiveci!

Fosta membra 9am.ro

458 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 15:39

De la: Tramp, la data 2010-09-21 15:21:06
Pofta bunaaaa!

mama ce perle de ghiveci!

Ce faci Piratule? Stii ca habar nu am avut cine esti? Iata, acum ma bucur ca te descopar cel de alta data si nu nou pe forum. Cat priveste ghiveciul despre care am scris a fost o paralela intre un topic ce-si pastreaza pe tot parcursul ideea si ca, desi facem eforturi, nu se poate, adica apare ca un ghiveci pe care, doar vezi ca ii place si titularului de topic.

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 08:14

A fost cineva interesata sa intrebe de "COMORILE PAMANTULUI" ?
In primul numar a fost prezentat Ametistul si RUBINUL.(cadou: gema naturala cu cristale de Ametist)
Al doilea numar va apare Marti si odata cu el se primeste si prima tava cu sertarase pentru colectia de pietre (semi)pretioase) plus (probabil) "Ochi de tigru".
Recomand inca odata sa treceti pe la chioscuri, macar sa va uitati cum arata un numar al colectiei.
Cu rabdare (si nu multe eforturi) intr-un an veti putea detine o foarte valoroasa colectie de pietre (semi)pretioase si minerale.
Va pot spune ca un exemplar din cadoul fiecarui numar, poate costa in magazinele de specialitate intre 10 si 25 lei iar o revista cu cadou cu tot costa 9,9 lei...
N-am sa va mai intreb deoarece consider ca mi-am facut datoria. Cine va fi interesat, va cauta.

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 09:25

Incerc astazi sa postez cateva intamplari care fac referire la stupiditate.
Am ales acest subiect deoarece prin drumurile noastre, prin situatiile -jenante uneori- in care suntem pusi, prin relatiile care trebuie sa le avem unii cu altii, vedem, simtim si uneori ne sant afectate simtamintele si chiar viata de zi cu zi.
Iata cateva PERLE despre stupiditate:

- Prietene, cum se face ca ai ajuns in acest loc plin de suferinta? il intreba cineva pe un detinut.
- Domnule, eu nu sant vinovat. Am cazut victima ghinionistului numar 13.
- Cum asa? il intreba vizitatorul pe detinut.
- Simplu: 12 jurati si un Judecator, nu sant 13?

Nimeni nu vrea sa-si accepte vina pentru ceea ce i se intampla si incearca prin fel de fel de explicatii stupide sa dea vina ...pe altcineva.

Dupa ce pompierii salveaza niste suflete de la un incendiu, apar si camerele de luat vederi, televiziuni, curiosi, etc...
In fata unui reporter, unul dinte cei salvati din flacari, da declaratii presei:
- Focul era peste tot. Cadeau bucati arse de mobila, tavane, pereti dar eu, cu luciditate si multa stapanire de sine, mi-am pastrat calmul si nu mi-am pierdut nicio clipa cumpatul. Asa se explica de ce eu am ramas in viata.
-Este incredibil... dar daca tot ai fost asa calm si netulburat, de ce nu ti-ai tras pe dumneata niste chiloti, ceva haine!?

Si in fata unor situatii dificile, dramatice, extreme, omul nu-si accepta neputinta dar vine cu cele mai stupide explicatii.

Daca ar fi sa ne privim pe noi insine, sa ne privim mintea care insamanteaza gandul si mai departe sa ne auzim propriile cuvinte pe care le rostim, am ramane perplecsi de ce imaginatie bolnava dispunem si cata stupizenie aratam.
Avand un deces in familie cineva merge la prima agentie de pompe Funebre iesita in cale.
- Va putem oferi ceva promotional: cosciug de mahon, manere de argint, incuietoare din otel inoxidabil la pretul de 40 mil. lei.
Omul se gandi, dar ce-si zisese: "mai incerc si in alta parte".
Ajunse la o alta agentie la care gasi acelas produs cu 35 mil. lei. Furios, se intoarse la prima agentie:
- Ce promotie speciala ai zis ca ai pentru mine cand la "Lupul Singuratic" am gasit exact aceeasi oferta dar mai ieftina cu 5 mil.lei???
- Era din mahon?
-Da!
-Avea manere de argint?
-Da!
-Inchizatori din otel inoxidabil?
-Da, da si nu ma mai ametii atata!
-Dar captusala? Captusala era cumva din matase sau bumbac simplu?
-Cred ca era din bumbac...
-Pai vezi!? Captusala din bumbac nu tine mai mult de sase luni...
-N-am stiut! Atunci batem palma.

Oamenii muncesc pentru viata de zi cu zi dar si pentru cea de pe urma: isi lasa testamente, isi fac cavouri, morminte cu lespede din marmura scumpa, toate durabile de parca ar avea vreo importanta. Uita doar CLIPA. PREZENTUL si cand nu-l poate trai, face fel de fel de lucruri irationale si stupide.

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 09:39

Un tip intra intr-o papetarie sa-si cumpere niste hartie.
-Foi liniate, patrate sau veline?
-Cum o fi. N-are importanta.
-Bine, bine dar la ce va trebuie? Sa scrieti, sa desenati?
- Sipla, sa scriu pe ele...
-Cu pix, cerneala, creion chimic, stilou?
-N-auzi ca nu conteaza???
-In regula. foi mai groase sau mai subtiri?
- Uite ce e, nu are importanta numai foi sa fie!
- Vreti sa fie parfumate?
- Nu, nu vreau decat sa-mi duci nenorocita aia de hartie ca altminteri pierd autobusul.
-Va duc pachetul imediat dar va rog sa-mi spuneti din care marca sa fie?
-Ma termini omule, din oricare foi, de ori ce firma, numai adumi-le odata, da?
-Desigur, dupa ce imi veti fi spus ce culoare sau nuanta sa aiba hartia.
In acel moment, in magazin intra un tip transpirat, desfigurat:
-Ti-am scos o placa de faianta din baie. Firar a dracului de hartie igienica, acum mi-o poti da?

Sa ne privim mintea... cate lucruri stupide si detalii complet nesemnificative, inutile ne ocupa viata!

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 11:30

Si tot din categoria intamplari stupide, am sa postez si eu o intamplare, sper sa fie doar banc si nu una reala.

Un student la medicina care efectua practica intr-un centru de toxicologie povesteste cum a fost sunat la un moment dat de o doamna foarte panicata care i-a spus ca si-a surprins fiica mancand furnici. Studentul a linistit-o, spunandu-i ca furnicile nu sunt toxice si ca nu este nevoie sa o aduca pe fetita la spital.

Calmata, doamna i-a mai povestit ca oricum luase masuri, si ca-i daduse copilului otrava pentru furnici, pentru a omori insectele pe care aceasta le inghitise deja. A fost momentul in care studentul i-a spus s-o aduca imediat la spital�

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 12:02

Un tigan avea un cal,pe care il invata sa nu mai manance!
Dupa 5 zile a constatat ca a reusit sa inverte calul sa nu mai manance
A 6 zi calul a murit.....................................

Fosta membra 9am.ro

458 mesaje

Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 08:07

De la: Tramp, la data 2010-09-22 12:02:18Un tigan avea un cal,pe care il invata sa nu mai manance!

Eu stiam ca era magar si ca a murit tot dupa sase zile! Cineva nu a invatat nimic din experienta primului tigan!!!

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 08:23

De la: Tramp, la data 2010-09-22 12:02:18Un tigan avea un cal,pe care il invata sa nu mai manance!

Un tigan avea un cal...
Se duse cu el la piata sa-l vanda.
- Cat ceri harapule pe calul asta?
- 30 mil.
- Cat? Da' ce are el asa special? E pur sange?
- Ntz!
- Trage, e rezistent?
- Ntz!
- Mananca putin?
- Nici vorba, ma seaca...
- Atunci de ce-l vinzi... te faci de ras aici cu el!
- Tocmai asta este: intentionat l-am dus aici: sa-l fac de ras!

Asta, daca tot vorbiram de comportamante stupide.

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 08:26

Bursuc si o zi buna!
Unul era basescu ,care vindea si celalalt U.E,care voia sa cumpere ce produce Romania

Fosta membra 9am.ro

568 mesaje

Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 08:31

De la: Bursuc, la data 2010-09-23 08:23:01

Un tigan avea un cal...
Se duse cu el la piata sa-l vanda.
- Cat ceri harapule pe calul asta?
- 30 mil.
- Cat? Da' ce are el asa special? E pur sange?
- Ntz!
- Trage, e rezistent?
- Ntz!
- Mananca putin?
- Nici vorba, ma seaca...
- Atunci de ce-l vinzi... te faci de ras aici cu el!
- Tocmai asta este: intentionat l-am dus aici: sa-l fac de ras!

Asta, daca tot vorbiram de comportamante stupide.

Buna-dimineata! Si eu am descoperit comportamente stupide la cainii mei: in loc sa stea noaptea si sa-mi pazeasca locuinta umbla aiurea si cand ii chem la "masa" cam stramba din nas! M-am hotarat sa-l leg pe Bobi si atunci sigur maica-sa "Fetita" nu o sa mai plece singura aiurea. Cred ca a venit perioada cand se pot prind iepuri. Acesta e un obicei urat a unor oamani din sat care pun laturi peste tot.

nimic nu e imposibil pana nu devine imposibil! Galina
Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 08:35

De la: Ingrid, la data 2010-08-26 12:38:29
De la: Bursuc, la data 2010-08-26 12:27:52Hi,hi, hi Goagalu nostru drag. Dar s-a pus cineva sa-l "monitorizeze" ?
Ar fi pacat pentru posteritate...
Tu n-ai nimic de "creiatiile" lui?
Apa trece, pietrele raman! Ar fi pacat sa nu ramana macar ceva si de la el!

www.9am.ro/stiri-revista-presei/Politica/136816/Top-10-perle-mar...

Asa? DACA esti plictisit, gandeste-te la mine. Daca esti racit, eu te voi face bine. Daca ma vrei, vino sa ma iei. Daca esti excitat vino sa te bag in pat. Cum ma vrei si cum iti place, sigur te voi satisface. Non stop; video 22 Sep 17:32
0721.803.166/ 0764.323.213

Eu aveam mai demult de-ale lui Becali. Foarte savoroase, trebuie sa mai fie pe undeva..

Ce perla!

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 08:38

De la: Tramp, la data 2010-09-23 08:26:40 Bursuc si o zi buna!DACA esti plictisit, gandeste-te la mine. Daca esti racit, eu te voi face bine. Daca ma vrei, vino sa ma iei. Daca esti excitat vino sa te bag in pat. Cum ma vrei si cum iti place, sigur te voi satisface. Non stop; video 22 Sep 17:32

Unul era basescu ,care vindea si celalalt U.E,care voia sa cumpere ce produce Romania

Romania are marfa !

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
Fosta membra 9am.ro

568 mesaje

Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 08:48

De la: BASELEANA, la data 2010-09-23 08:38:29
De la: Tramp, la data 2010-09-23 08:26:40 Bursuc si o zi buna!DACA esti plictisit, gandeste-te la mine. Daca esti racit, eu te voi face bine. Daca ma vrei, vino sa ma iei. Daca esti excitat vino sa te bag in pat. Cum ma vrei si cum iti place, sigur te voi satisface. Non stop; video 22 Sep 17:32

Romania are marfa !

Ce reclama iti faci! Vezi ca este un topic cu Basescu!

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 08:56

M_Elody,
Daca tot ai adus vorba despre studenti iata o intamplare interesanta:
Un tip si o tipa din Cluj - studenti la medicina- se hotarasc sa mearga la Mare in vacantza. Bani nu prea aveau dar si-au zis: mergem cu "nasul", vom dormi in cort in satul de vacanta de la Costinesti, iar de mancat ne descurcam noi, nu de-aceea mergem acolo.
Zis si facut. Luara acceleratul Cluj-Bucuresti.
Ajunsesera in Gara de Nord noaptea la doua iar urmatorul tren spre mare era abea dimineata.
S-au asezat pe rucsacuri si asteptau. Se opreste o tipa:
- Vai, ce frumoasa shapca ai draga... uite: iti dau 20 de lei pe ea.
Se uitara tinerii unul la altul si imediata fata scoase shapca si i-o vandu tipei.
- Nu te supara, am un prieten si vad ca amandoi aveti acelas tip de sapca... iti mai dau 20 lei daca imi vinzi si sapca prietenului tau. Zis si facut. In mai putin de 5minute, amicii nostri facusera 40 lei, cam cu cat plecasera ei de-acasa.
-Aline, zise fata, ma gandesc eu asa: shepcile astea de le-am vandut, sti ca le-am facut eu la rodica...
- Da, asa este si eu am cumparat plasticul pentru cozoroc...
- Sti pe Rodica... colega noastra de an... Este de aici, din Bucuresti.
- Da, exact! Si imi aduc aminte cand ne povestea ca ea mai face bani din cand in cand cosea tivuri la fuste, rochii sau draperii si perdele cunoscutilor.
- Hai s-o sunam. Ii propunem sa ne ajute. facem cateva shepci si le vindem aici in gara. Nu vezi cum trec? Lumea merge la mare...
Asa si facusera. Colega lor ii primii cu brqatele deschise si in cateva zile facusera 50 de shepci. Toate s-au vandut ca painea calda.
Cum era sa mearga ei la mare tocmai acum cand dadusera de o asa mana cereasca de bani.
- Vom merge si noi ca oamenii in vacantza, fara grija zilei de maine si cine stie, poate luam o camera de hotel...
Facura o alta serie de shepci, alti bani dar de data asta facusera mult mai multi: aveau deja 600 lei ceea ce era mult peste asteptari. Era momentul acum sa plece unde se hotarasera deja cu doua luni in urma.
- Deja vremea s-a stricat la mare... Ce zici, poate ar trebui sa mai ramanem pana pe 1 Oct cand incepe scoala si ne facem si noi bani pentru tot anul, sa nu mai suferim atata din cauza banilor.
Acum se specializasera. Faceau fesuri foarte haioase si nu pridideau cu vandutul.
- Auzi, daca tot ne merge atat de bine, aranjam noi sa ne prezentam doar la sesiune. chiar e pacat sa renuntam la afacerea asta...
Anul viitor, isi deschisesera firma. In doi ani erau bogati. In al treilea an, studenti din Bucuresti vindeau shepci prin gara, sa-si faca bani pentru a merge intr-un weekend la mare...
A venit criza, au dat faliment.
Acum, daca mergeti in Gara de Nord, veti vedea doi tineri, asezati pe rucsacuri, cersind niste bani sa se poata intoarce acasa...

Fosta membra 9am.ro

568 mesaje

Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 08:57

Ca sa puteti judeca despre functionarea mintii cu intermitente, o sa povestesc o intamplare din a carei consecinte am facut febra musculara. Ieri am mers la dentist (3,5 km), dupa aceea mi-am facut aprovizionare cu alimente pe care nu le produc eu. Am umplut doua sacose, le-am abandonat intr-o nisa din dulapul special fara chei din magazin, am mers alaturi sa servesc un "diplomat" pentru ca altceva nu-mi permitea noua lucrare. M-am reintors, am luat sacosele si cand sa intru pe poarta am descoperit ca nu erau ale mele! Am refacut drumul, am lasat sacosele in alt dulap si le-am luat pe ale mele. Dupa mai bine de 14 km de mers nu am mai avut nici un chef de alte indeletniciri.(Nici azi nu prea sunt buna de munca).

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 09:09

De la: dor_de_dor, la data 2010-09-23 08:57:41Ca sa puteti judeca despre functionarea mintii cu intermitente, o sa povestesc o intamplare din a carei consecinte am facut febra musculara. Ieri am mers la dentist (3,5 km), dupa aceea mi-am facut aprovizionare cu alimente pe care nu le produc eu. Am umplut doua sacose, le-am abandonat intr-o nisa din dulapul special fara chei din magazin, am mers alaturi sa servesc un "diplomat" pentru ca altceva nu-mi permitea noua lucrare. M-am reintors, am luat sacosele si cand sa intru pe poarta am descoperit ca nu erau ale mele! Am refacut drumul, am lasat sacosele in alt dulap si le-am luat pe ale mele. Dupa mai bine de 14 km de mers nu am mai avut nici un chef de alte indeletniciri.(Nici azi nu prea sunt buna de munca).

Se recomanda minim 5 Km pe zi...
Deci esti in grafic!
Am patit si eu din astea. Imi venea sa ma mushc...

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 09:10

De la: Tramp, la data 2010-09-23 08:26:40 Bursuc si o zi buna!

Tramp!

Fosta membra 9am.ro

840 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 09:13

De la: dor_de_dor, la data 2010-09-23 08:57:41Ca sa puteti judeca despre functionarea mintii cu intermitente, o sa povestesc o intamplare din a carei consecinte am facut febra musculara. Ieri am mers la dentist (3,5 km), dupa aceea mi-am facut aprovizionare cu alimente pe care nu le produc eu. Am umplut doua sacose, le-am abandonat intr-o nisa din dulapul special fara chei din magazin, am mers alaturi sa servesc un "diplomat" pentru ca altceva nu-mi permitea noua lucrare. M-am reintors, am luat sacosele si cand sa intru pe poarta am descoperit ca nu erau ale mele! Am refacut drumul, am lasat sacosele in alt dulap si le-am luat pe ale mele. Dupa mai bine de 14 km de mers nu am mai avut nici un chef de alte indeletniciri.(Nici azi nu prea sunt buna de munca).

Pai nu puteai folosi nimic din sacosele celuilalt? Ca poate nu mai trebuia sa faci drumul inapoi...

Think outside the box!
Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 09:20

Uneori ne miram noi insine de anumite fapte pe care le facem sau anumite vorbe pe care le scoatem pe negandite.
Cand vedem sau auzim anumite intamplari, ne zicem in gand: "Doamne, ce nebuni sant !"
Dar sant situatii ijn care conjunctura ne face chiar participanti la anumite "nebunii" si atunci e mai grav, penru ca nici nu ne dam seama!

In atelierul unui croitor intra un client care, imediat, ramane cu gura cascata surprins sa vada in mijlocul camerei un barbat atarnand de tavan
- Ce face omul acela acolo?
- Ah, nu-i acorda atentie! Se crede BEC
- Si de ce nu-i spui ca nu este bec???
- Esti nebun? Cum o sa lucrez eu pe intuneric?

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 09:24

De la: _xyz, la data 2010-09-23 09:13:17

Pai nu puteai folosi nimic din sacosele celuilalt? Ca poate nu mai trebuia sa faci drumul inapoi...

In sfarsit am gasit un om practic!
Fara gluma, abea atunci cand privesti lucrurile direct, practic si detasat de ori si ce ganduri colaterale situatiei date, abea atunci traiesti in realiatate.

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 09:25

De la: _xyz, la data 2010-09-23 09:13:17

Asta chiar este o PERLA...

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 09:32

Inainte sa moara, Bernard Shaw a lasat un mesaj, care sa-i fie inscriptionat pe mormant:
"Stiam eu ca, oricat de mult as fi trait, tot aici as fi ajuns"

Asadar, indiferent ca traim 80, 100 de ani, ce sens are? Moartea oricum va aparea. Insa atasamentul de viata, de bani, de lucruri, de persoane ne poate face atat de grea viata asta...

Fosta membra 9am.ro

840 mesaje

Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 09:33

De la: Bursuc, la data 2010-09-23 09:25:19

Asta chiar este o PERLA...

In sfarsit sunt si eu on topic...am o perla.

Think outside the box!
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 09:36

Tu presari perle peste tot, stai cu ochii pe ea, George!

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

840 mesaje

Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 09:37

De la: Bursuc, la data 2010-09-23 09:32:54Inainte sa moara, Bernard Shaw a lasat un mesaj, care sa-i fie inscriptionat pe mormant:
"Stiam eu ca, oricat de mult as fi trait, tot aici as fi ajuns"

Asadar, indiferent ca traim 80, 100 de ani, ce sens are? Moartea oricum va aparea. Insa atasamentul de viata, de bani, de lucruri, de persoane ne poate face atat de grea viata asta...

Nu e atasament, sunt nevoi. Unii au nevoi mai mari, altii au nevoi mai mici. Si de aici viata devine mai grea sau mai usoara...

Think outside the box!
Pagini: << 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului PERLE
Mergi la: