back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Perle

Pagini: << 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2014, ora 16:05

aaaa, pardon....daca a fi FLITUIT de toti inseamna a fi bagat in seama, inseamna ca esti piua-ntii pe forum, asa e , scuzati !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2014, ora 16:42

si ce te fte grija de prostia altuia si nu ti-o indrepti pe a ta ? dar chiar nu-ti dai seama ca vorbele folosite la adresa altora- NEJUSTIFICATE in proportie de 99 %%,denota faptul ca tu esti cel ce DERAPEAZA ptr. ca nu are habar de realitatea ce-l inconjoara ? poate doar daca traiesti in pestera cu lupii si ursii sa nu-ti pese de efectul atitudinii tale nesuferite, de om prost - crescut, lipsit de bunul simt al unui om normal !
drept Cine te crezi si cum crezi ca ar trebui sa reactioneze cei pe care-i gratulezi cu vulgaritatile si mizeriile ce le dai din tine ? astepti laude, aplauze, flori si pupici ? esti NEBUN, neica, daca nu-ti dai seama ca ceea ce semeni aia culegi si sa zici sarut-mina ca inca ti se vorbeste frumos si asta ptr. ca oamenii sunt si intelegatori cu scrintelile tale si ptr ca ei insisi, sunt Structural , oameni de bun - simt !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2014, ora 17:19

''NEJUSTIFICATE''
?????

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 16 Februarie 2014, ora 14:08

O secventa dintr-un spectacol minunat:

www.nzwide.com/swanlake.htm

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 16 Februarie 2014, ora 14:09

Si nu este vorba despre Balsoi Teatr sau stim noi ce scoli renumite de balet!
Este vorba despre Marele Circ de Stat din China!

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 Februarie 2014, ora 14:57

Voiam sa-ti ofer o imbratisare...ca multumire pentru mai multe lucruri frumoase pe care ni le-ai oferit!

...vad ca aici nu avem emoticonul acela

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Februarie 2014, ora 19:33

apropo de frumos : uitati-va la fotografiile puse pe forum de catre gadesigner : handmade !

Fosta membra 9am.ro

1281 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 16 Februarie 2014, ora 21:03

De la: __hakon__, la data 2014-02-15 14:53:25

La supradoza de nesimtire pe care ti-ai injectat-o in vene , Bursuc Raios, postarea unor texte al caror continut flatulent asurzitor si urat mirositor, pe care le-ai practicat in trecut, prezent, si pe care intentionezi sa le practici in viitor te caracterizeaza elocvet, Bursuc Raios, nu era strict necesar sa ma ameninti cu viitoarele postari, fara jena, in care vei reproduce continuturi tiribombastico-elucubrante, intentiile si nivelul tau intelectual imi sunt foarte clar conturate si definite, prin urmare, anticipez ca vei fi in stare sa postezi cu o fabuloasa nesimtire orice tip de elucubratie pocnitor-fumigena copiata de prin textele tuturor oligofenilor.
Iar tu, Nedelcito, Massig, Sie konnen das Furz Gehirn Ihre Meinung zu riechen von Scheisse, a(s/s)literato!
Adori sa fii mintita frumos, Roshcova Zbarcita, recalibreaza-ti frecventa pacemaker-ului si-apoi relaxeaza-te, admirand stufilitele coditze de tzape zglobilite !
Nu-ti este jena nici de tine insati, dar ti-ai eliminat agonia literara c-o nesimtire de-o notorietate transcontinentala, si ai tupeul sa mai si vorbesti, I'm sorry, tastezi.
Dandinelo, ce dreaq faci domn'e, si tu ai aterizat fortat cu bikinii givrati in haznaua astora!?
pai, de unde sa stiu cine are dreptate? Orice informatie este utila.
In viata este bine sa cunosti din toate... macar sa iei aminte Si PC-ul parea o fantasma acum 200 de ani...
...Iar pietrele imi plac ma joc cu ele, ca hobby, le combin cum imi spun ochii si ma bucur cand iese ceva dragut.
...si bikinii mei nu-s givrati ...ca sunt fierbinte !!!!!!

Daniela
Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 16 Februarie 2014, ora 21:40

Zimbiti, "Traditie si modernism romanesc" :

www.youtube.com/embed/S7TOd0UgdrA

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 17 Februarie 2014, ora 12:26

De la: _Daniela, la data 2014-02-16 21:03:34 pai, de unde sa stiu cine are dreptate? Orice informatie este utila.

daca ai la ce s-o raportezi, nu ?

hete-te vezi, pen' d'astia ca tine cu baierele mintii mai flescaite, care cred ca orice informatie ar zbura prin virtual se poate inmagazina in neurocutiuta ganditoare, ete d'aia perciunesc, zmeciuiesc, si sutuiesc, personaje de teapa bursucilor sarlatani nesimtiti.

cu bikinii n-ai prea incercat sa demonstrezi ca n-ar fi, givrati !

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 17 Februarie 2014, ora 13:05

De la: Bursuc, la data 2014-02-16 21:40:02

...

serios?

missto, sau kashto, daca aveti puterea sa mai zambiti dupa ce vizionati un asemenea video in care sunteti bashcalitzi in cel mai crunt stil promotional.
ar fi cazul sa incetati a va mai indigna, sau zmiorcani, atunci cand occidentalii va considera niste primitiv salbaticiti, sau paria europei,
bey bursucea, sa popularizezi un asemenea video denota o crancena absenta a ultimuli neuron functional care ti-ar stimula acel simt al realitatii prin care onoarea si demnitate umana personala s-ar evidentia inechivoc.

nu-i de ras, buey, este de plans si luat aminte unde se poate ajunge atunci cand educatia si instruirea unei natii este lasata de izbeliste, nefinantata si lasata pe mana unor asazisi profesori care n-au nimic comun cu un sistem de invatamant in continua degradare pana la desfiintare.
sa-ti fie rusine,buey nesimtitule !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 17 Februarie 2014, ora 17:00

....

Foarte haios! e o reclama virala Efix bazata pe simtul umorului la romani, care fac oricand haz de necaz.
Ma rog, nu toti, dupa cum vedem la postacul anterior, dar oricum el zicea ca-i corcit, deci are circumstante atenuante.

Fosta membra 9am.ro

1281 mesaje

Postat pe: 18 Februarie 2014, ora 11:40

De la: __hakon__, la data 2014-02-17 12:26:54
De la: _Daniela, la data 2014-02-16 21:03:34 pai, de unde sa stiu cine are dreptate? Orice informatie este utila.

hete-te vezi, pen' d'astia ca tine cu baierele mintii mai flescaite, care cred ca orice informatie ar zbura prin virtual se poate inmagazina in neurocutiuta ganditoare, ete d'aia perciunesc, zmeciuiesc, si sutuiesc, personaje de teapa bursucilor sarlatani nesimtiti.

ete fleosc! daca toate lucurile ar fi atat de clare si cunscute (precum zici matale ca sunt), n-ar mai fi nevoie de oameni de stiinta, cercetatori britanici si mame Omide,,, iar informatiile le-am primi ombilical.
Ca d'aia s-au inventat scoli si manuale alternative ...ca sa invatam cum sa ne informam.
Eu ma uit la raza de soare si petala de floare ...dar zau daca imi transmite vreuna care e secretul piramidelor sau cand s-a desfasurat licitatia locurilor de parcare la blocul meu. Nu m-am informat si am luat-o-n barba
...Mintea flescaita ...doar cu ipsos ....iar la mine, degivrarea se rezolva pe cale naturala, nu ca la asta
www.click.ro/news/bucuresti/uite-aparatul-topeste-turturii_0_133...

Daniela
Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 18 Februarie 2014, ora 12:04

ce-nseanma sa fii nerod cu staif, care se foloseste de propriile prejudecati, al caror nivel nu depaseste cunostintele dobandite in peroada prescolara, pentru a incerca din rasputeri sa contraargumenteze cu orice pret evidenta unor afirmatii realiste, incercand infantil, sa transforme negrul in alb si evidenta batjocura intr-un haios gest, foarte.

insa, cum n-am dorit niciodata moartea unui nerod ordinar, daramite a celui care simuleaza c-ar avea si staif, nu pot sa le ofer in dar, atat asistentilor majoritari, cat si pretinsului narod cu staif, o perla corcit-pralinata, a carei hibridizare poate fi practicata si degustata pe ambele continente din vecinatatea atlanticului de nord, n-asa!?

gest, pe care am sa-l consider o incercare de a-i indulci amarul metagust resimtit, dar nemarturisit, in urma vizionarii precedentei pelicule pixelate, prin intermediul unui nou experiment cinematografic explicativo-demonstrativ, cu mult mai util decat precedentul, a-ha!

Miss Piggy on Martha Stewart .
www.youtube.com/watch?v=0Sqpc4gExy4

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 18 Februarie 2014, ora 12:28

De la: _Daniela, la data 2014-02-18 11:40:09
De la: __hakon__, la data 2014-02-17 12:26:54

ete fleosc! daca toate lucurile ar fi atat de clare si cunscute (precum zici matale ca sunt), n-ar mai fi nevoie de oameni de stiinta, cercetatori britanici si mame Omide,,, iar informatiile le-am primi ombilical.
Ca d'aia s-au inventat scoli si manuale alternative ...ca sa invatam cum sa ne informam.
Eu ma uit la raza de soare si petala de floare ...dar zau daca imi transmite vreuna care e secretul piramidelor sau cand s-a desfasurat licitatia locurilor de parcare la blocul meu. Nu m-am informat si am luat-o-n barba
...Mintea flescaita ...doar cu ipsos ....iar la mine, degivrarea se rezolva pe cale naturala, nu ca la asta
www.click.ro/news/bucuresti/uite-aparatul-topeste-turturii_0_133...

manuale alternative?
oameni de stiinta si mame omizi?

de ce nu; cateva specii si rase bioextraterestre rational inteligente, sau efectele neutrinilor asupra inmuguririlor culturilor de spanac recoltate pe planeta nibiru?

mmbene, dandinelo, oricnd poti opta sa studiezi astrologia in detrimentul astronimoei, dar asta nu inseamna ca afirmatiile pe care le vei vehicula vor reusi sa descrie vreodata cu exactitate natura fiintei umane, implicit , a mediului inconjurator. in care isi petrece existenta.

chestia din click nu se pune, am inalnit inventatori autodidacti care pretind multe, isi revendica si mai multe, iar atunci cand incerci sa-ti pierzi timpul analizandule isprava constati ca, fasul este o aerare inodora a unuia care nu-si mai aminteste nici cum se intituleaza cu ci/ul in fata ochilor, prin urmare, respectivul nene o sa va bage-n bezna mintii in momentul declansarii topirii turturilor cu instalatia din dotare.

Fosta membra 9am.ro

1281 mesaje

Postat pe: 18 Februarie 2014, ora 15:21

De la: _Ingrid, la data 2014-02-17 17:00:32

....

Foarte haios! e o reclama virala Efix bazata pe simtul umorului la romani, care fac oricand haz de necaz.
Ma rog, nu toti, dupa cum vedem la postacul anterior, dar oricum el zicea ca-i corcit, deci are circumstante atenuante.
sincer... si au am avut senzatia ca ne-au ridiculizat

Daniela
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 18 Februarie 2014, ora 22:51

De la: __hakon__, la data 2014-02-18 12:04:14...................
insa, cum n-am dorit niciodata moartea unui nerod ordinar, daramite a celui care simuleaza c-ar avea si staif, nu pot sa le ofer in dar, ...................

....cum ti-a venit asta cu moartea!??....inteleg ca trebuie sa te menajez mai mult.
youtu.be/qrx1vyvtRLY

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 18 Februarie 2014, ora 22:55

De la: _Daniela, la data 2014-02-18 15:21:27

....

,,ne-au"?
Interesant...este exact sablonul reclamei cu Ghita Ciobanul...contrastul dintre viata rurala si apetitul penntru tehnologie. Nu s-a simtit nimeni lezat de reclama aceea, ba chiar Ghita e un personaj foarte popular.

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 19 Februarie 2014, ora 13:54

normal, pana si pr-ul vodafone a inteles nivelul intelectual pe care poate folosi cu maxima eficienta metoda de marketing promotion.
de aceea rank gita este in top, cerere-oferta specifica.
exact cum procedeaza si televiziunile romanesti, asta se cere si asta oferim, rating-ul conteaza, nu educatia si acuratetea informatiei.

de aceea protv s-a manelizat, antenele s-au prostituat, tvr-ul este o latura nationala, ce altceva in afara de: showri deochiate cu vedete cartonate, telenovele, manele,sau talkshowri populate cu tot felul de nulitati vopsite, va prezinta tv-urile?

tot asa si cu sarmanul ghita, fie-i bulzul cat mai mare si gustos, l-o iscrasit pr-ul vodafone pe tleviziuni si apoi pe facebuci unde tot romanul isi zgaieste ochiul invidios, posteaza ora la care i-a urinat pudelul pe covorul din living, isi expune bikinii sau pectoralii, eventual ofera licheuri si schare-uieste slogane de protest or point of view sughitate.

bueeeeeey, hilarilor naivi !
majoritatea profitului capitalist se obtine pe seama prostilor naivi,se-ntretine si majoreaza exponential, aerul si fraierul !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Februarie 2014, ora 14:48

mai ca-mi vine a crede ca unora le e dor d'o comuna primitiva, unde ce vinai aia mincai sau, d' un comunism ceva, unde reclamele erau ptr" dropsuri bune si jeleuri " si "nicio masa fara peste"....ca pestele te face dastept si nu-i imbogatesti pi capitalistii aia odiosi ce suge vlaga boborului !!

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2014, ora 15:14

De la: __hakon__, la data 2014-02-19 13:54:44normal, pana si pr-ul vodafone a inteles nivelul intelectual pe care poate folosi cu maxima eficienta metoda de marketing promotion.
exact cum procedeaza si televiziunile romanesti, asta se cere si asta oferim, rating-ul conteaza, nu educatia si acuratetea informatiei.

de aceea protv s-a manelizat, antenele s-au prostituat, tvr-ul este o latura nationala, ce altceva in afara de: showri deochiate cu vedete cartonate, telenovele, manele,sau talkshowri populate cu tot felul de nulitati vopsite, va prezinta tv-urile?

tot asa si cu sarmanul ghita, fie-i bulzul cat mai mare si gustos, l-o iscrasit pr-ul vodafone pe tleviziuni si apoi pe facebuci unde tot romanul isi zgaieste ochiul invidios, posteaza ora la care i-a urinat pudelul pe covorul din living, isi expune bikinii sau pectoralii, eventual ofera licheuri si schare-uieste slogane de protest or point of view sughitate.

majoritatea profitului capitalist se obtine pe seama prostilor naivi,se-ntretine si majoreaza exponential, aerul si fraierul !

Da, asa-i.. .tu abia acum asimilezi ideea?
Sa stii ca e cunoscuta demult...

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 19 Februarie 2014, ora 15:50

De la: _Ingrid, la data 2014-02-19 15:14:58
De la: __hakon__, la data 2014-02-19 13:54:44normal, pana si pr-ul vodafone a inteles nivelul intelectual pe care poate folosi cu maxima eficienta metoda de marketing promotion.

iata cum snobismul si fudulia care i-a "orbit" rationamentul se exprima persuasiv, bre cretzotino, tocmai mataluta te-ai gasit sa-mi fluturi nonsalant asemenea interogativa :

De la: _Ingrid, la data 2014-02-19 15:14:58

dupa asemenea elucubratii si nedumeriri pe care le-ai exprimat ?
ex:

De la: _Ingrid, la data 2014-02-18 22:55:23
De la: _Daniela, la data 2014-02-18 15:21:27

....

,,ne-au"?
Interesant...este exact sablonul reclamei cu Ghita Ciobanul...contrastul dintre viata rurala si apetitul penntru tehnologie. Nu s-a simtit nimeni lezat de reclama aceea, ba chiar Ghita e un personaj foarte popular.

hai, bre cretzonito, ca te-ai dat singura in peticele de care mai tot timpul reusesti sa te tot impiedici.
viteazo !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2014, ora 16:04

Chiar ca ai probleme, ,,bre"
Ai incercat sa transmiti ideea ca ,,aia" fac misto de ,,noi" iar eu am explicat ca e o reclama si atat.
Daca ti se pare elucubrant...ok!

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 19 Februarie 2014, ora 16:17

chiar asta si fac, misto/bascalie de voi!
aratandu-va chiar si un singur deget, voi suntetzi in stare sa incepetzi a va hilizi privindu-l, acesta va este nivelul iuygou7r, majoritar !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2014, ora 16:25

Bine.

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 19 Februarie 2014, ora 17:20

Selectati si apoi. alegeti ce vi se pare interesant:

Chinese Military Women

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 19 Februarie 2014, ora 17:34

Si in curand, voi reveni la pietricele noastre frumoase si povestile lor nemuritoare.

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 19 Februarie 2014, ora 20:18

Si inca o parada militara:

www.youtube.com/watch?v=5Xuqa1xKxOs

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 20 Februarie 2014, ora 11:54

Va invit la un filmulet frumos:

youtube.com/watch?v=5GLqI_LrwDk&feature=youtu.be

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Februarie 2014, ora 15:06

De la: _Ingrid, la data 2014-02-19 16:25:19Bine.

acuuu' ce sa zic, dejtul lui cit un cartof, e de ris, normal !

si, daca tot sunt aici si-i de ris si cu "perle ", mi-am adus aminte d'un banc ce se potriveste :
in cabinetul unui medic chirurg, intra infofolit de sus pina jos, un tip !
buna ziua- buna ziua....luati loc....cu ce va pot ajuta ?
aaaaaa....pai....ah,am o problema mare , dar n-as vrea sa rideti de mine....am un "outz' mai mare
domne', fii serios, sunt medic ....niciodata nu-i de ris....va rog, aratati-mi problema....
omul se desfasoara din pelerina aia cit o cortina , se desface la prohab si scoate afara un "pepenas" medicul, instantaneu, izbucneste-n ris
ei, vedeti, vedeti , suspina omul, vedeti cum rideti de mine ? pe chestia asta n'o sa vi-l mai arat pe cel mare !

Pagini: << 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului PERLE
Mergi la: