Info
x
Perle
|
Fosta membra 9am.ro 207 mesaje Membru din: 2/12/2013 |
Postat pe: 7 Decembrie 2013, ora 20:41
vedeti cum dreaqu o dregeti p'aia neagra , c-ati bulversat spectrul frecventelor fotonice. bre !
|
|
Bursuc 2153 mesaje Membru din: 4/08/2010 |
Postat pe: 7 Decembrie 2013, ora 23:04
N E G R U Fiind culoarea vidului (de fapt absenta culorii) absoarbe. (in timp ce albul indica expansiune) In linii mari, putem spune despre NEGRU ca dirijaza energiile spre interior (launtric, spre subconstient) Semnifica restrangere, retinere, autocontrol, cumpatare, pragmatism, rezistenta, mai ales INTROSPECTIE Datorita trairilor launtrice (spre sinele fiecaruia) unii calugari si preoti poarta vestminte neagre.. (Dumnezeu, nu trebuie cautat nicaieri, fiind chiar in noi insine) Guvernat de Saturn, Negrul rezoneaza cu Elementul Pamant si, de aici, calitatea Negrului de a transmite stabilitate, siguranta, PROTECTIE (Asa cum ne protejeaza Mama Geea). Induce simtul practic, readuce visatorii cu picioarele "pe pamant", Transmite puterea ascunsa, tacuta. Stapanire de sine. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Decembrie 2013, ora 23:15
Lasand la o parte Albul si Negrul, inainte de a prezenta cele sapte culori de baza, sa reamintim ca din intreg spectrul radiatiilor care incepe cu undele de joasa frecventa si se intinde pana la radiatiile cosmice, doar o portiune extrem de mica reprezinta SPECTRUL VIZIBIL.(undeva intre 380nm si 780nm) avand in dreapta Radiatiile infrarosi si in stanga Radiatiile Ultraviolete. In aceasta banda extrem de mica se manifesta lumina vizibila (desfacuta in cele sapte culori: Rosu, Orange, Galben, Verde, Albastru, Indigo si Violet) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Decembrie 2013, ora 23:32
Lumina reprezentand acel domeniu al energiei radiante care este capabil sa produca prin intermediul ochiului o SENZATIE vizuala. Limitele intre care se incadreaza radiatiile luminoase nu pot fi determinate cu exactitate deoarece aceste limite difera de la om la om (functie de calitatea optica a fiecaruia) Radiatile de la 10 nm la 380nm sunt cunoscute si sub numele de LUMINA NEAGRA Fiecare culoare se manifesta intr-o banda de lungime de unda. Nu are sens sa trecem valorile vibratorii ale fiecarei culori, dar este important sa retinem ca ele reflecta unde de energie care pot fi absorbite sau reflectate. (O culoare devine vizibila doar atunci cand toate culorile sunt absorbite de un material si doar acea culoare este reflectata si o sesizam cu ochii. Nu inseamna ca acel material si are culoarea pe care o vedem) Asta inseamna ca la pietrele pretioase despre care tot am vorbit, ceea ce vedem, este culoarea care NU TRECE prin piatra (care nu este absorbita de acea piatra dar este insa reflectata). Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 207 mesaje Membru din: 2/12/2013 |
Postat pe: 7 Decembrie 2013, ora 23:54
De la: Bursuc, la data 2013-12-07 23:04:58 Bre Bursucule, numai PERLE false debitezi p'aciulea, dar imi permit sa te-ntreb si io ca simplu curios nevoie mare: matalutza Bursuc, ai luat bac-ul, ai trecut pe la orele de Fizica care s-au predat in liceul pe care l-ai frecventat mataluta ? Bre, Bursucel Zglobiu, matale ti-ai insusit cunostintele teoretice minime necesare de la ora de Fizica in care s-a predat de catre tov.(D'n)profesor: definitia spectrului electromagnetic, sau nu ? Ia spune-mi Bursucel, iti mai amintesti acea definitie a spectrului electromagnetic? Eeee si chiar daca nu ti-o mai amintesti, Bursucel, caut-o bre pe webnet si vezi ce spun fizicienii, analizeaz-o, concluzioneaza, si apoi sa vii aici cu lectia invatata si sa-ti corectezi erorile pe care le contine textul pe care tocmai l-ai postat, Bursucel Naravas ! Ca ma faci de ma-ntorc si-am sa te iau pe farash! S-a inteles,elev Bursucel? Te-astept cu definitia spectrului electromagnetic, UURGENT Bursucel ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 00:56
Proverb indian: " Ignorantul moare din cauza necunoasterii iar prostul... de grija altuia" Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 04:50
De la: _hakon_, la data 2013-12-07 13:33:12De la: nastasemihail, la data 2013-12-07 00:39:08De la: _hakon_, la data 2013-12-06 13:29:14De la: nastasemihail, la data 2013-12-06 01:08:08De la: _hakon_, la data 2013-12-04 21:18:37De la: Bursuc, la data 2013-12-04 21:02:26Eu, DARUIESC si nu cer bani. Cu timpul meu, fac ce vreau. Raspunsul meu...nu am de gind sa-i stric topicul lui Bursuc. Esti cel mai rau intentionat user de pe acest forum, si nu e clar de ce. Am impresia ca e un virus, iar tu il ai si il dai la toti. Acum incerci sa sari de la altii cu care te certi la mine. Nu iti va merge, fiindca iti fac raport la administratia forumului ptr hartuirea....TUTUROR USERILOR. daca nu te astimperi. Sa inteleg ca iti negi propriile informatii aduse pe forum...Disclosetv....Thoth...si multe altele. Daca le negi esti bolnav omule. Ai mare grija. Ai impresia ca provoci ooamenii la discutii, dar nu faci decit sa iti arati caracterul tau, prin caracterizarile aduse altora. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 05:11
La invectivele pe care mi le-ai adus fara sa-ti fi spus nimic vei raspunde in fata administratiei forumului ptr hartuire pe forum.
Nu am de gind sa aduc contraargumente, fiindca esti un individ ce procedezi cu totii la fel. Numai la un comentariu al meu, in ce hal poti reactiona numai fiindca nu e ca tine. Inclin sa cred ca ai o problema zdravana la bibilica. Si, da exista liber arbitru, nu iti voi mai citi comentariile, si daca voi reveni si voi vedea ca ma injuri, iti voi face raport, poate vei pleca poate nu. Oricum, in mocirla nu ma vei trage. E alegerea mea. Si tu vei merge pe drumul meu, daca vrei. Daca nu vrei, vei haladui mai departe cu mizeriile pe care le spui peste tot. Eu pe al tau, nu voi merge. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
|
|
|
Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 09:31
R O S U Este guvernat de Marte, are polaritate masculina, Puternic emisiv. Este culoarea cea mai calda din intreg spectru cromatic. Printre cele mai importante actiuni pe care le are culoarea Rosu asupra noastra sunt: Dinamizeaza Energetizeaza Stimuleaza (in special nivelul emotional, activand "centrul focului" si nivelul vital (centrul "bazal") Iata cateva tonuri de ROSU intalnite cel mai des la pietrele semipretioase: Rosu Rubinu (Granat), Zmeuriu, (Rodocrozit) Rosu pamantiu, Rosu Carmin (Agat rosu)- aproape de culoarea primara, Rosu trandafiriu, Rosu Coral, Ciresiu (Quartz cherry),Rosu flacara (Agat de foc), Caramiziu (Jasp), Rosu bordo (Agate, Jasp), Rosu ruginiu (Agate, Cuarturi), Rosu-cicoare, Rosu-brun. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 10:40
Iata care sunt cristalele care rezoneaza cu chakra bazala si au culoarea ROSIE: (cele mai importante si accesibile pietre din care se pot executa bijuterii handmade) Agat Rosu Agat de foc Aventurin rosu Calcit rosu Chihlimbar Coral rosu Cuart Rosu, Cuart Cherry Epidot Granat Rosu Jasp rosu Ochi de Taur Piatra Soarelui (Feldspat) Pirop (Granat) Rodonit Rubin Turmalina rosie Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 11:00
Si iata care sunt culorile pietrelor care se pot asocia cu ROSU, pietre care pot potenta o nuanta anume fara a produce disarmonii cromatice (sau subtile): Agata gri, Agata neagra, Onic, Obsidian, Cuart fumuriu, Turmalina neagra Aragonit crem, Calcit ocru, Granat. Aceste pietre de exemplu se pot asocia intre ele sau, fiecare, separat, alaturi de pietre care au culoarea rosu-primar (Coralul de exemplu). Aceste combinatii se folosesc pentru a crea bijuterii clasice, reprezentative O alta asociere importanta, plaseaza anumitre pietre alaturi de cele de culoare rosie si care, prin asocierea lor, la o impresia estetica, artistica, rafinata. Acest tip de asociere se poate incadra perfect intr-o tinuta de seara. (tonalitatea fructelor "p�rguite") Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 11:04
Iata care sunt aceste cristale:
Acvamarin, Agate maronii, Cuart verde, Jasp maro-roscat, Peridot (Olivina), Prehnit, Rodonit, Tutqoaza, Turmalina verde, Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 11:45
O alta asociere interesanta (poate fi luata si ca optiuniea vestimentara, nu numai pentru bijuterii sau podoabe), va transmite optimism si veselie: Rosu carmin cu: Azuriu deschis, Albastru (albastru de culoarea clopotetilor) si Rosu-orange Sau, reantorcandu-ne in natura: Culoarea lutului rosu, Ocru, impreuna cu nuanta crem pietrei naturale sau nisipului si anumite nuante similare cu lutul ars sau tonurile minereului de fier. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 11:48
O impresie placuta, femenina si suava, poate fi transmisa si prin asocierea unui ton de ROSU mat cu Verdele mirt, Rosu coral si nuantele deschise de piersica Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 12:36
Va mai supun atentiei alte combinatii pe baza de ROSU: 1) Rosu-coral + tonuri de Turqoaza + Roz electric si Violet va transmite senzatie de tinerete, plina de energie si pofta de viata. 2) Incandescent, exotic si salbatic ne transmite si urmatoarea asociere: Roz si Orange, Purpuriu (matasea purpurie), Rosu intens cu tonuri de abanos-inchis. 3) Lux si eleganta: Caramiziu, Crem deschis, Crem cenusiu si visiniu inchis. 4) Un stil pastoral aristrocratic se poate realiza prin asocierea urmatoarelor culori alaturi de ROSU-bordo inchis (culaore de baza) + Verde padure, Verde feriga, Cafeniu si castaniu deschis. 5) Si o recomandare pentru bijuteri de "familie" : Fondul de baza: ROSU-cicoare alaturi de: Nustar inchis, Ruginiu, Verde salvie si Albastru cenusiu. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7124 mesaje Membru din: 7/02/2013 |
Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 12:38
Imi place mult ROSU. Il asociez de obicei in contrast cu alb, negru sau kaki, in vestmentatie si ca accesorii.
Raporteaza abuz de limbaj
''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' � Nicolae Iorga
|
|
Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 12:43
In decoratii interioare imi place sa combin nuantele de rosu cu cele de maro. Contrastele se diferentieaza cu usurinta.
''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' � Nicolae Iorga
|
|
Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 12:52
Bursuc, sper sa nu te supere ca mai intervin si cu altfel de subiecte, dar tot ce scriu pe acest topic al carui initiator merita tot respectul nostru, se desprinde din ideea lansata anterior in vreo replica.
A propos de turquoise/turcoaz.... Aseara s-a tinut concursul Miss France la Dijon, localitate cunoscuta in lume pentru fabricarea mustarului si pentru lupta impotriva rasismului. Tema concursului a fost POVESTEA, PRINTESELE, PERSONAJELE FEMININE DIN CUNOSCUTELE DESENE ANIMATE WALt DIsNEY. A fost prezent turquoise in vestimentatia delfinelor/participantelor. Cele 33 de delfinase au defilat in costume de baie (ambele variante, intregi si doua piese) in turcoaz. Au fost repuse in scena povestile si chiar toti care au urmarit concursul au fost transpusi in lumea de basm, delfinasele s-au simtit printese. Si asta datorita coregrafiei si punerii in scena, cu reminescente arhaice si tehnici moderne. Ei, iar preferata mea, Miss Provence, a fost cel de-al doilea delfinas. Puteam fi si eu in juriu, stiamce sa aleg!
|
|
Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 13:02
Voi incheia combinatiile de culoare cu ROSU, printr-o recomandare pentru ideea de traditie si eleganta: Rosu-brun predominant asociat cu mov, roz-mat, culoarea florii de piersic si un orange prafuit. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 13:13
Daphne,
asa dupa cum s-a comentat la inceput, Albul si Negru pot fi echilibrante in toate tipurile de asociere (fiind neutre) si da o nota de eleganta deosebita si rafinata. Transmite echilibru daca sunt corect proportionate. (De exemplu, daca tot am amintit mai in urma de botezul fiicei lui Basescu, Ioana (sora lui Eba), purta un costum alb cu forme geometrice negre si transmitea exact ce spuneam mai devreme: echilibru) Noutatea pe care o duci tu in combinatii este Kaki-ul. Despre Kaki, vom vorbi poate la descrierea culorii VERDE dar, in forma care ne-ai prezentat-o tu, arata o alegere inteligenta, eleganta si in acelas timp discreta. Pot fi realizate uimitoare asocieri intre tonurile culorii ROSU si tonurile de KAKI fara frica vreunei greseli estetice. Raporteaza abuz de limbaj |
|
RATAVA 888 mesaje Membru din: 18/02/2013 |
Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 13:36
Bursuc, daca imi permiti, reiau ceea ce scrisesem cu cativa anisori in urma, referitor la culori. Mereu m-au pasionat si m-au atras culorile si implicatiile lor in viata noastra.
Lasati fluturii sa zboare!
|
|
Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 13:47
R O S U
Prin 2011 scriam referitor la rosu: ''O culoare calda care ne pune in circulatie, ne mentine vii. Este culoarea sangelui, a vietii, a focului, a iubirii, a optimismului, a energiei pozitive. Rosu imbina perfect contraste, depinde de nuanta deschisa sau inchisa ce o poarta : viata si moartea, masculin si feminin, ziua si noaptea, expresia si misterul, actiunea si pasivitatea, eliberarea si asuprirea. Simbol al fericirii, devine usor derutant in spatiu, indemnand la actiune, uneori riscand a declansa razboiul. Mie personal nu imi place rosul....Ma nelinisteste. In afara de cizme de piele avand aceasta culoare sau alta incaltaminte, nu as implica rosul in vestimentatia mea... Rosul arata bine in combinatie cu alb sau cu verde, in ochiul meu. Un brad de craciun decorat in rosu , un buchet de flori rosii cu mici ornamente albe si verdeata, o rochita rosu cu alb purtata de o fetita, un camp de maci rosii, draperii rosii pe un perete alb, petalele unui trandafir rosu pe un covor alb, de ce nu de zapada?'' Si cum rosu imbina perfect contraste, principiile noastre personale pot fi modificate in timp. Astazi, e drept ca nu de multa vreme, iubesc culoarea rosu si o port frecvent, ramanand conservatoare si imbinand-o cu alb, dar, in acelasi timp, strecurand ceva rosu la dominantul kaki din vestimentatie. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 13:59
De la: Bursuc, la data 2013-12-07 23:04:58 Parerea mea despre negru, pe care o accept si eu in vestimentatie: In timp ce in China este considerata o culoare pentru baieti, in Kenia si Tanzania reprezinta fertilitatea si viata, iar in Occident semnifica doliul, moartea. Este culoarea elegantei, a clasicismului, a supletei , persoana care o poarta poate degaja un aer sofisticat, de autoritate si de putere, evocand emotii puternice. Negrul are o rezonanta negativa, sugerand confuzie, nehotarare, durere, despartire. Efectele psihologice ale acestei culori sunt : neliniste, retinere, depresie, introversie, tristete, singuratate. Ii sunt atenuate efectele negative imbinand-o cu o culoare contrastanta. Persoanele a caror culoare preferata este negrul, au un spirit creativ, sunt idealiste, firi puternice, protectivi si stabili, in cautare de prieteni. Cel mai mult imi place ochiului combinatia de negru si orange/portocaliu si negru cu tutquoise. Dar nu ezit sa o combin cu alb, cu rosu sau toate cele trei. Arata bine si negru cu galben, insa galbenul nu a facut niciodata parte dintre culorile mele preferate. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 14:04
De la: Bursuc, la data 2013-12-07 00:14:05 Scuze ca intervin mai tarziu, insa acum am dat de acest mesaj. Si, deoarece am si eu de spus ca si completare la spusele lui Bursuc, ma alatur cu parerea mea despre ALB: Reprezinta imaculatul, purul, perfectul. Unii nu o considera culoare, altii din contra, o au la baza paletei...Si totusi, alb exista pe paleta de pictura, dand posibilitatea de a deschide orice nuanta, de a sterge ceva eronat, de a da posibilitatea de a o lua de la capat, o data, a doua oara, a infinita oara, important este sa nu depui armele, sa nu cedezi constrans de circumstante. In timp ce pentru unii alb inseamna transparenta, sensibilitate, puritate, pentru altii poate deveni asfixiant. Cand inchizi ochii si simti senzatia de alb, poate fi inspaimantator, e imens, greu, parca nici nu gasesti cuvintele pentru a o descrie. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 14:09
De la: nastasemihail, la data 2013-12-07 00:41:10De la: gabigabi2, la data 2013-12-06 10:34:23 Chiar trebuie sa maduc la serviciu sau pot practica meseria mea de acasa? Exista liberul arbitru in orice actiune! Sunt aici si scriu pentru ca EU am ales astfel!
|
|
Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 14:17
De la: nastasemihail, la data 2013-12-07 00:46:38Mytcor sa stii ca eu nu am abandonat subiectele deschise de mine, ci nu s-a participat la ele suficient, ca sa apara un gen de emulatie de idei. Mihai, unii de aici nu participa la discutiile initiate de noi pentru ca poate nu sunt atrasi, poate se considera amenintati de noi-vezi Doamne, concurenta, poate nu au nimic de zis , poate nu stiu ce sa spuna..... Apoi poate spun doar la oha ca sa creeze iritabilitate si sa intimideze-vezi Doamne-, poate nu stiu cum sa spuna ceea ce au de spus... Motive sunt nenumarate, important este sa stim sa fim flexibili si sa avem mintea, inima si sufletele deschise, pentru a recepta si a emite justa valoare a sentimentelor si/sau a simtirilor. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 14:23
De la: RATAVA, la data 2013-12-08 14:09:43De la: nastasemihail, la data 2013-12-07 00:41:10De la: gabigabi2, la data 2013-12-06 10:34:23 in raspunsul catre Mihail, am specificat ca SERVICIU are semnificatia de MUNCA pe care trebuie s-o prestam toti, fara exceptie, indiferent de munca facuta in indiferent ce domeniu ! suntem pe Pamint ca sa "muncim" Materia ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 14:23
De la: _hakon_, la data 2013-12-07 13:33:12De la: nastasemihail, la data 2013-12-07 00:39:08De la: _hakon_, la data 2013-12-06 13:29:14De la: nastasemihail, la data 2013-12-06 01:08:08De la: _hakon_, la data 2013-12-04 21:18:37De la: Bursuc, la data 2013-12-04 21:02:26Eu, DARUIESC si nu cer bani. Cu timpul meu, fac ce vreau. Demonstreaza tu intai ca esti OM! Apoi ca esti PERFECT! Ce zici, Plugusor? Pune, te rog, frana cat mai ai dreptul la liberul arbitru. Faptul ca imi pui mintea la contributie si ca iti apreciez mintea si inteligenta, nu ma opreste sa subscriu petitiei lui Mihai in ceea ce priveste atacul la persoana!
|
|
Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 14:24
De la: gabigabi2, la data 2013-12-08 14:23:06De la: RATAVA, la data 2013-12-08 14:09:43De la: nastasemihail, la data 2013-12-07 00:41:10De la: gabigabi2, la data 2013-12-06 10:34:23 Scuze, doamna Gbriela. Citisem ulterior postarii mele. Interpretasem mersul la munca, ca deplasare ce poate fi evitata.
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 14:32
De la: _hakon_, la data 2013-12-07 20:23:42Horoscopul cadourilor! si tu ce-ai primit ?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

vedeti cum dreaqu o dregeti p'aia neagra , c-ati bulversat spectrul frecventelor fotonice. bre !
mda , mai vorbitaram despre asta si ti-am spus de atunci ca Nu cred intr-un liber arbitru ....hai sa zic Total ci, poate limitat si am exemplificat atunci si reiau ideea : TREBUIE - deci asta este Conditionarea cu care venim pe lumea asta - trebuie deci, sa ma duc la serviciu si asta nu se discuta ....dar, liberul arbitru limitat imi permite sa ma duc pe jos....sa iau tramvaiul sau metroul , cam in atit consta, in intelegerea mea conceptul de liber arbitru !
si tu ce-ai primit ?