Info
x
Perle
|
Bursuc 2153 mesaje Membru din: 4/08/2010 |
Postat pe: 4 Decembrie 2013, ora 22:53
la scoala, cand nu eram atent, dascalul imi spunea:
" Mah, tu sti despre ce se vorbeste in propozitie?" Te intreb si eu acelas lucru: Tu pricepi cam despre ce se vorbeste aici? |
|
Postat pe: 4 Decembrie 2013, ora 22:55
Dar imi convine...
Daca n-ai fi tu, nu m-ar baga nimeni in seama. Asa ca esti binevenit cat mai des. Topicul pare mai interesant. Altminteri nu l-ar baga nimeni in seama. Si pentru asta iti multumesc. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Decembrie 2013, ora 22:56
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Decembrie 2013, ora 23:27
Asadar, venirea lui Mos Nicoara pe un cal alb, seminica de fapt si semnul ca apar primele ninsori (calul alb) Prezenta lui, semnifica IARNA ca simbol al vietii incheiate dupa atingerea varstei senectutii si a intelepciunii. Mai mult, prezenta lui anunta si victoria luminii asupra intunericului (albul...)
Prilej de mare bucurie si sarbatoare. De acum, vechii daci incepeau sa se pregateasca de Marea Sarbatoare a LUMINII care va avea loc peste putin timp. Pana atunci. Mos Nicoara are foarte multa treaba deoarece, in afara faptului ca are rol major in apararea Luminii si a nu lasa intunericul sa patrunda, el mai are o menire foarte importanta. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Decembrie 2013, ora 23:36
Iata care erau "atributiile" care i-au fost date in sarcina: - Sa ajute vaduvele a caror barbati au pierit in razboaliele purtate pentru apararea tinutului sau, ale barbatilor rapusi de boli "rele' sau care au murit in accidente de munca - Sa ajute copiii ramasi orfani sau copii necajiti care din cauza saraciei nu se bucurau de copilarie - Sa ajute fetele sarace care nu puteau avea zestre si din care cauza nu se puteau marita. - Sa apere oamenii de furia apelor, sa apere luntrașii care transportau marfuri pe apa. - Sa rasplateasca pe copii ascultatori si sa ii atentioneze pe cei care faceau prostii sau nu isi ascultau parintii. "Ajutoarele" sau rasplata erau puse pe ascuns in incaltarile copiilor sau oamenilor. "Cartonasul galben" consta intr-o NUIA pusa tot in incaltari. Nuiaua putea ajunge si la parintii care batjocoreau copii. El, venea seara, pe furis, fara sa se faca vazut. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Decembrie 2013, ora 23:40
Azi, ii spunem "Mos Nicolae" Dar mai conteaza? Cate tari sarbatoresc IN ACEST FEL pe Mos Nicolae? Ma bucur ca in tara mea se sarbatoreste in acest spirit Mos Nicolae. Si nici nu ma intereseaza daca RELIGIA a gasit de cuviinta un artificiu. Eu, intampin pe MOS NICOARA si azi. Pun in incaltari cadouri (sau nuiele daca e cazul) pentru a pastra si a continua acest spirit. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Decembrie 2013, ora 23:44
Oricare dintre voi, stiti sau gasiti informatii despre aceasta minunata sarbatoare, ar fi util sa ni le spuneti si noua. Este bine ca romanii sa stie cat mai multe despre traditiile neamului, despre radacinilor sale. Sa nu le uitam. Sa le cunostem si mai ales, sa le ducem mai departe prin copii nostri, nepotii sau stranepotii nostri. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Decembrie 2013, ora 23:46
Acesta a fost subiectul din seara aceasta, cu gandul ca "numai maine nu-i poimaine" si nu este tarziu sa ne pregatim sa intram in rolul lui Mos Nicoara si adubem bucurii cator mai multe suflete! Doamne ajuta! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 207 mesaje Membru din: 2/12/2013 |
Postat pe: 5 Decembrie 2013, ora 01:32
De la: Bursuc, la data 2013-12-04 23:40:57 � �Sf�nt. ��Var.�s�n,�s�m S�(m)nicoar�, din lat.Sanctus Nicolaus Ioan Nicoar� Potcoav�, domn al Moldovei (1537 - 1558) www.istoria.md/uploaded/poze/PERSONALITATI/Personalitati_cu_impa... ....................................................................................................................................................... �Sunt os�ndit la moarte, dar nu �tiu pentru ce, fiindc� nu cunosc s� fi s�v�r�it �n via�a mea o fapt� pentru care ar trebui s� sf�r�esc astfel. �tiu bine c� am luptat �ntotdeauna b�rb�te�te �i cavalere�te � cu cinste �mpotriva du�manilor cre�tin�t��ii. Nu cunosc nici un alt motiv, dar dac� eu sunt condamnat la moarte pentru c� turcii, cu plat�, au cerut regelui vostru, supusul s�u, s� fac� acest lucru �i regele a poruncit c�l�ului s� duc� treaba la bun sf�r�it, pentru mine n-are nici o �nsemn�tate. Dar, �ine�i minte c� nu va trece mult timp �i cel care m� ucide azi pe mine v-ar putea ucide �i pe voi �i c� f�pturile voastre, capetele voastre �i cele ale regilor vo�tri vor fi duse la Constantinopol de �ndat� ce cel care pl�te�te o va cere� De departe, cea mai detaliat� prezentare a tragicului sf�r�it al ne�nfricatului voievod rom�n, epistola lui Talducci nu este, totu�i, singura, c�ci, �nc� din 17 iunie 1578 (deci, a doua zi dup� executarea sa), din Liow (ulterior �i din alte ora�e poloneze), au fost expediate c�tre ��rile apusene, sub forma unor rapoarte, o mul�ime de relat�ri, care vor adeveri �i chiar �ntregi informa�iile transmise de cet��eanul Floren�ei51, prin aceasta lumea lu�nd la cuno�tin�� despre condi�iile �n care a pierit �nc� un vajnic ap�r�tor al cre�tin�t��ii. �n misiva sa, Talducci eviden�iaz� faptul c� a fost vorba de un act de mare nedreptate, �nf�ptuit din ordinul regelui �tefan Bathory, ce a st�rnit un puternic resentiment �n r�ndurile asisten�ei, mai ales c� Nicoar� Potcoav� �i-a primit moartea �cu mare st�p�nire de sine�. Adev�rurile rostite de vrednicul frate al lui Ion Vod� au trezit �n inimile poporului �i chiar �n ale mercenarilor (�n ochii c�rora trecea drept un mare viteaz) m�nia fa�� de cei ce-l os�ndiser�. Dup� ce capul i-a c�zut retezat de securea c�l�ului, iar acesta, dup� obiceiul vremii, l-a ar�tat mul�imii pentru a proba c� �se f�cuse� dreptate, �n r�ndurile acesteia a r�bufnit cu violen�� un murmur de nemul�umire, durere �i revolt�, �nc�t g�rzile au �mpiedicat cu greu izbucnirea unei r�zmeri�e �n ceea ce prive�te r�m�i�ele sale p�m�nte�ti, se presupune c� ele au fost transportate �i depuse (dup� ce, �n prealabil, oamenii s�i i-au sp�lat trupul �cos�ndu-i capul la loc� cu m�tase �i l-au a�ezat �ntr-o lad� veche pe care �i-o preg�tise singur) ��ntr-o m�n�stire ucrainean� din vecin�tate�, unde �l-au �ngropat apoi cu cinste mare�53�(este vorba de biserica ortodox� cu hramul �Adormirii Sfintei Fecioare Maria�, din Liow, care, la acea dat�, era �n ruine, c�ci fusese incendiat� �n 1571)54. Filippo Talducci consemneaz�, la r�ndu-i, �n raportul s�u c�, dup� potolirea spiritelor, apropia�ilor lui Potcoav� li s-a permis s� depun� corpul �i capul acestuia �n biserica amintit�. De altfel, la 22 iunie 1578, cei cinci slujitori ai fostului domnitor moldovean, ce asistaser� la executarea sa, vor depune m�rturie, printr-un document semnat de ei, c� st�p�nul lor a d�ruit �n ve�nic� st�p�nire (dup� ce a fost pronun�at� sentin�a �i �nainte de a fi pus� �n aplicare), prin intermediul judec�torului s�u Chotkiewicz, preotului Ioan, parohul bisericii ortodoxe din Liow, dou� ve�minte cusute cu fir de aur, av�nd 15 nasturi de argint aurit, pentru a fi �nmorm�ntat acolo. Se pare c�, pe la 1591, c�nd vor �ncepe lucr�rile pentru rezidirea bisericii pomenite mai sus (la care, �ntr-o prim� faz�, va contribui �i Petru �chiopul) �osemintelelui Ioan Nicoar� Potcoav� vor fi mutate de cazaci la m�n�stirea Kanev, �nsemnat centru cultural-religios c�z�cesc din epoca respectiv�. Peste aproape trei decenii, de la moartea sa, la Gdansk (important ora� �i port polonez de la Marea Baltic�), oficialit��ile locale au ridicat �n fa�a Arsenalului (una dintre cele mai frumoase cl�diri din aceast� mare urbe, adev�rat� capodoper� arhitectural� a Rena�terii flamande) o statuie ce �nf��i�a un lupt�tor moldav, la picioarele c�ruia a fost a�ezat capul s�u sculptat �n piatr�. Prin gestul lor, polonezii au cinstit, astfel, memoria bravului voievod, demonstr�nd cu claritate regretul fa�� de reprobabila fapt� comis�, la Liow. Ast�zi, o mic� pia��, din zona central� a Liowului (posibil chiar cea �n care s-a derulat execu�ia sa), poart� numele de �Ivan Pidkova�, iar personalitatea �i faptele lui Ioan Nicoar� Potcoav� s-au impus cu t�rie (de secole) at�t �n folclorul c�t �i �n literatura cult� ucrainean� �i rom�neasc�. Prof. Tiberiu CIOBANU, Timi�oara □ Doctorand �n istorie al Universit��ii �Babe�-Bolyai� din Cluj-Napoca www.istoria.md/uploaded/poze/PERSONALITATI/Personalitati_cu_impa... www.agero-stuttgart.de/REVISTA-AGERO/ISTORIE/Ioan%20Nicoara%20Po...
|
Postat pe: 5 Decembrie 2013, ora 15:05
Si mie-mi convine !
|
Postat pe: 5 Decembrie 2013, ora 23:43
Tuturor celor care s�rb�toriți ziua numelui de Sf�ntul Nicolae, v� doresc
LA MULTI ANI ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 01:08
De la: _hakon_, la data 2013-12-04 21:18:37De la: Bursuc, la data 2013-12-04 21:02:26Eu, DARUIESC si nu cer bani. Cu timpul meu, fac ce vreau. Exista liber artbitru. Deschide un topic sa discutam civilizat cu argumente. Am multe de spus in acest sens. Si cind exista si cind nu exista. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 01:20
De la: 9am_750, la data 2013-12-04 22:22:51De la: _hakon_, la data 2013-12-04 22:17:28Minciunel, tu ai citit textul exemplificat, l-ai inteles? Sau lansezi afirmatii pe care nu poti sa le sustii argumentativ, asa cum procedezi pe topicul religios ?tocmai ti ai dat raspunsul,,eu ti am zis sa nu vorbesti urat insa tu ai facuto,,deci ai liberul albitru credinciosule Stii care e atit argumentatia celor ce spun ca nu exista liberul arbitru, dar si motivatia lor ascunsa. ca nu exista liberul arbitru decit ptr lucruri rele. Asa zic ei. Iar ei ce zic ca nu exista ar avea putere sa trimita oamenii spre lucruri bune. In realitate exista liber arbitru continuu. In viata se fac alegeri personale, chiar si atunci cind nu se fac. Cind nu se fac alegeri, de fapt alegi sa nu faci tu alegeri si sa lasi pe altii sau societatea sa hotarasca ptr tine. Tot liber arbitru este. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 10:34
mda , mai vorbitaram despre asta si ti-am spus de atunci ca Nu cred intr-un liber arbitru ....hai sa zic Total ci, poate limitat si am exemplificat atunci si reiau ideea : TREBUIE - deci asta este Conditionarea cu care venim pe lumea asta - trebuie deci, sa ma duc la serviciu si asta nu se discuta ....dar, liberul arbitru limitat imi permite sa ma duc pe jos....sa iau tramvaiul sau metroul , cam in atit consta, in intelegerea mea conceptul de liber arbitru ! daca am stii de dinainte ce ni se va intimpla si am face tot posibilul sa evitam si am si Reusi, atunci as mai zice , dar asa .... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 13:19
De la: Bursuc, la data 2013-12-05 23:43:47Tuturor celor care s�rb�toriți ziua numelui de Sf�ntul Nicolae, v� doresc Le doresti multi ani in puscarie, conform apucaturilor atroce pentru care Sf. Nicolae a ajuns la parnaie, sau un sincer (LA MULTI ANI !) in LIBERTATE si demnitate, deoarece s-au nascut la data de 6 Decembrie / XXXX ? Va place sa fiti mintiti frumos, asa-i BUrsucel?
|
|
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 13:29
De la: nastasemihail, la data 2013-12-06 01:08:08De la: _hakon_, la data 2013-12-04 21:18:37De la: Bursuc, la data 2013-12-04 21:02:26Eu, DARUIESC si nu cer bani. Cu timpul meu, fac ce vreau. Astepti vreo invitatie speciala? La cate topice ai deschis si abamdonat, unul in plus, n-ar reprezenta vreun eveniment deosebit si nici n-am convingerea ca vei fi capabil sa si argumentezi multimea celor pe care pretinzi ca le-ai avea de spus si expus pubic, do it! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 14:18
Cromoterapia, utilizata de cateva milenii in urma de medicina ayurvedica, chineza, tibetana si egipteana a inceput sa castige teren din ce in ce mai mult si in occident. Cromoterapia se sprijina pe principiul conform careia orice terapie trebuie sa actioneze in asa fel incat sa armonizeze corpul fizic cu mentalul. Acest principiu a fost redescoperit si de Einstein, prin al carui enunt se spunea ca energia si materia se afla in stransa legatura una cu alta. Viata, este energie si vibratie Culorile, constituie o scala sensibila si elevata a acestor vibratii, putand modifica si influienta energiile si implicit emotiile nostre. Dupa aceleasi principii se calauzesc si teoriile potrivita carora cristalele, la radul lor, pot influenta unele aspecte energetice ale corpului umai. Fie prin rezonanta elementelor chimice pe care le compun, fie prin culorile lor caracteristice. In acest sens, va recomand o care interesanta, tparita la Editura "Pro Editura si Tipografie -Bucuresti, in anul 2007, sub titlul" Gerard Edde CULORILE SI SANATATEA care a fost si sursa din care am extras informatiile de mai sus. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 15:34
De la: Bursuc, la data 2013-12-06 14:18:54 te-am considerat o persoana cu ceva bruma de minim bun simt si posesor a unei gadiri minimalist rationala, dar m-am inselat, iti lipsesc pana si acele minime, bursuc! cat despre simtul realitatii, argumentarea afirmatiilor, sau roice altceva descriptiv sau precriptiv care ar atrage atentia interlocutorului ptr. a-ti oferi o minima atentie si respect fata de ceea ce incerci sa scrii aici, cat si fata de persoana ta, ar fi o pura pierdere de timp si o auto-desconsiderare a propriei ratiuni, deoarece tu, Bursuc, nu reusesti altceva decat sa-mi violezi ratiunea si siluiesti logica si inteligenta. Pas, poti sa scrii tot ceea ce doresi, n-am sa mai incerc sa-ti corectez gravele erori logice, de perceptie, si intelegere a realitatii fizice in care existi si interactionezi ca entitate existentiala de sine. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 23:13
Am gasit cateva surse de informare, demne de incredere care prezinta detaliat cum pot sa ne influenteze culorile starile emotionale, afective si chiar mentale. La sfarsitul acestor discutii, voi face cunoscute aceste surse, in eventualitatea ca ar fi careva interesat de acest subiect si, separat, sa il poata aprofunda individual. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 23:38
Mai intai, poate ar fi bine sa definim niste termeni pentru a nu creia confuzii mai tarziu.
Sant cateva concepte subtile care in general par fi cunoscute si intelese dar in realitate, lucrurile nu stau chiar asa. Culorile, nu inflenteaza corpul fizic in mod direct (nici macar daca este vorba despre haine colorate care ne atig chiar pielea) in schimb, pot inflenta indirect STAREA in care ne-am putea afla in anumite situatii. Aceasta STARE este determinata de cel putin patru termeni importanti:: Emotional, Mental, Afectiv si Intelectual. Asupra acestora, culorile pot avea anumite aspecte de rezonanta. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Decembrie 2013, ora 00:14
A L B Insumeaza intreg spectrul cromatic si reflecta absenta vreunei preferinte cromatice. Fiind NEUTRU din punct de vedere al unei anumite culori, ALBUL este varianta salvatoare in asocierile de culoare vestimentara. Ori cum ai fi imbracat, Albul (cum se spune in popor) "merge cu orice" Nuanta de ALB rezoneaza cu polaritatea femenina (lunara) deci, rezoneaza cu aspectul RECEPTIV (mental). Iata care ar fi in linii generale atributele ALBULUI: - Asigura un somn linistit (din aceasta cauza si in spitale, toate asternuturile de pe paturi sunt ALBE - Amplifica aptitudinile parapsihice ( majoritatea misticilor, clarvazatorilor poarta haine albe) - Puritate (majoritatea bebelusilor primesc primele hainute ALBE; Botezul se realizeaza in haine albe) - Neutralitate - Protejeaza de energiile negative. - Eleganta, prestatie - Intelepciune Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Decembrie 2013, ora 00:27
Albul impune respect, curatenie, INCREDERE, stabilitate, profunzime. Nu intamplator toti medicii au halate albe! Ar fi foarte multe lucruri de spus despre ALB dar, in general, cele mai importante aspecte au fost spuse. Pe maine. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Decembrie 2013, ora 00:39
De la: _hakon_, la data 2013-12-06 13:29:14De la: nastasemihail, la data 2013-12-06 01:08:08De la: _hakon_, la data 2013-12-04 21:18:37De la: Bursuc, la data 2013-12-04 21:02:26Eu, DARUIESC si nu cer bani. Cu timpul meu, fac ce vreau. Tu singur ti-ai raspuns ca nu ai de gind sa discuti....nu sint capabil. Sint mai capabil decit iti inchipui tu. Din capul locului si argumentezi de ce nu vrei sa discuti civilizat. Discuta cu cine vrei nu cu mine. Deja spusesem dar s-a sters din fgreseala. Mi se intimpla cind de fapt nu mai vreau discutii....subconstient. iar incepusem ceva si am sters eu. refuz dialoguri in contre. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 7 Decembrie 2013, ora 00:41
De la: gabigabi2, la data 2013-12-06 10:34:23 Bine draga, ptr tine nu exista liberul arbitru si alegeri in viata. Ptr mine exista ce vreau eu, si ce vad eu ca solutii in viata. Daca serviciul ala nu a fost alegerea ta ci a vreunui spiridus glumet, esti la cheremul spiridusilor in viata. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 7 Decembrie 2013, ora 00:43
De la: Bursuc, la data 2013-12-07 00:27:45 Albul e combinatia tuturor culorilor, cu emisie de energie. Negrul e combinatia tuturor culorilor, cu absorbtie de energie. De fapt negrul pur e lipsa totala de energie radianta. Negrul absoarbe tot. Albul reflecta tot. dar nu exista alb si negru pur. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 7 Decembrie 2013, ora 00:46
Mytcor sa stii ca eu nu am abandonat subiectele deschise de mine, ci nu s-a participat la ele suficient, ca sa apara un gen de emulatie de idei.
Chiar idei noi. Nu e vina mea. Eu chiar ma enervam ca nu se discuta pe subiectul respectiv. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 7 Decembrie 2013, ora 09:57
De la: nastasemihail, la data 2013-12-07 00:41:10De la: gabigabi2, la data 2013-12-06 10:34:23 Mihaile, Mihaile , da' cum de nu intelegi ca acel cuvint " SERVICIU" , indiferent de natura lui , desemneaza MUNCA pe care Trebuie s-o prestam in spatiul asta material in care am venit ? dar, e bine ca tu ai facut numai alegeri bune in viata si esti in culmea succesului ! te felicit ,caci totul se datoreaza inteligentei si ambitiei de care dai dovada ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Decembrie 2013, ora 13:33
De la: nastasemihail, la data 2013-12-07 00:39:08De la: _hakon_, la data 2013-12-06 13:29:14De la: nastasemihail, la data 2013-12-06 01:08:08De la: _hakon_, la data 2013-12-04 21:18:37De la: Bursuc, la data 2013-12-04 21:02:26Eu, DARUIESC si nu cer bani. Cu timpul meu, fac ce vreau. Pregatire teoretica, ioc ! Cunostinte elementare, nema! Superficialist, consacrat ! Paranormal, notoriu! Incoerent , absolut ! Ilogic, etern! Orgoliu, infinit! Balivernalist invidios, ofticat, si ranchiunos DESAVARSIT ! Demonstreaza-mi contrariul convingerilor dobandite ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Decembrie 2013, ora 15:16
Nastasemihail, Ceea ce ai spus despre Alb si Negru, este mai exact decat incercasem eu sa explic. Cred ca nu am gresi daca am spune ca de fapt nu exista nicio culoare. Ci doar o "senzatie" de culoare. Daca unele materiale reflecta intreg spectrul vizibil si zicem noi ca sunt ALBE, altele absorb intreg spectrul vizibil si zicem ca sant NEGRE. atunci, lucrurile pot continua: Fiecare "culoare" din spectru are o anumita frecventa de emisie a energiei. Functie de aceste frecvente, apar cele sapte culori (fiecare culoare are frecventa ei vibrationala) Asadar, daca unele materiale "par" GALBENE, asta nu inseamna ca ele sunt galbene, ci, ca acele materiale absorb toate frecventele de culoare mai putin frecventa culorii GALBEN care este reflectata. Si asa se intampla cu toate culorile.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Decembrie 2013, ora 20:23
Horoscopul cadourilor!
Afl� ce vei primi de Mo� Nicolae �n func�ie de zodie! 'Emo�iile sunt mari, a�tept�rile uria�e, to�i am vrea s� �tim ce ne va aduce Mo�ul anul acesta. Acum acest lucru a devenit posibil, gra�ie horoscopului cadourilor. Horoscopul cadourilor e 100% real. Afl� ce cadou ��i rezerv� zodia. Berbec Ve�ti excelente pentru Berbeci. Sunte�i �nc�p���na�i �i ve�i c�uta cadoul p�n� ve�i face ghetu�ele harcea-parcea. Partea bun� e c� v� ve�i �mbun�t��i capacit��ile intelectuale, investig�nd semnifica�ia cuv�ntului "mucles". Taur M�ine va fi un Mo� Nicolae de rahat. Nu numai c� nu vei primi nimic, dar ��i va disp�rea �i un pantof, iar pe cel�lalt ��i va c�lca cineva cu noroi, probabil un tip din zodia Scorpion, zodie �n care s-au n�scut extrem de mul�i man�ogari. Gemeni Mereu ai fost ambiguu. Nu �i m�ine, c�nd vei �njura Mo�u de to�i elfii. Pentru c� Mercur �i Venus sunt �n trigon cu rahat, e�ti probabil cea mai norocoas� zodie! Vei primi bilete la toate concertele Hru�c�. Bonus, bilete la B�nic�, s� te saturi! Rac E�ti n�scut �ntr-o zodie excelent�. Pentru a lua �eap� pe 6 Decembrie. Prime�ti o colec�ie de timbre de la bunicul t�u, partea proast� e c� sunt toate cu Ceau�escu �i n-ai f�cut nicio daraver�. De�i e irelevant pentru acest tip de horoscop, cu dragostea stai prost. Asta a�a, ca s� te sim�i �i mai umilit. Leu Cea mai puternic� zodie, cel mai frumos cadou. Vei primi un ghemotoc de p�r din coama lui Remus Cernea �i un voucher la o petrecere de swingeri cu Zgonea �i nevast�-sa, tematica fiind "Porceal�-n b�legar. Gui�, gui�". Fecioar� Cuadratura Lunii cu Marte �i predispune pe cei din zodia ta la probleme serioase, fiind �n total antagonism cu Mo�ul, care se �tie c� e �n zodia S�get�torului. Probabil vei g�si �n ghetu�e un vibrator, cu care te vei consola de s�rb�tori. Balan�� Banii n-aduc fericirea �i nici �ie nu-�i aduce Mo�ul mare scofal�, asta dac� nu �ii tu mult la rahatul pe b��, numit �i "Acadeaua Balan�ei". Soarele, �n confuzie cu Uranus, te face predispus la o lun� amar�, deci nu te �ntreba prea mult cum va fi de Revelion, pe care �i-l vei petrece cu Paula Iacob, la un salon de �mb�ls�mare. Scorpion Dulciuri! Bani Cash! O excursie �ntr-o destina�ie exotic�! Sunt doar c�teva din lucurile pe care nu le-ai primit nici anul �sta! Pentru c� Venus e �n casa C�rnii, anul �sta ai primit Chlamydia. E indicat s�-�i ver�i nervii pe cineva din zodia Racului, �ia nu sunt �n stare s� se apere. S�get�tor Anul �sta prime�ti cel mai frumos cadou din via�a ta! O or� de discu�ii f�r� hold, f�r� "reveni�i" �i f�r� "nu �ine de noi" cu un operator de la RCS-RDS. Pe l�ng� asta, nimeni nu ��i va mai schimba vreodat� ordinea canalelor. Capricorn E�ti inteligent, �tii c� Mo�ul nu vine, mai ales pentru c� Marte e �ntr-o conjunctur� �i rudele tale nu au bani. ��i vei pune singur 50 de dolari �n ghete, vei face poz� �i o vei pune pe Facebook, t�guind to�i prietenii cu care te joci fotbal online, apoi ��i vei lustrui cornul cu o �oset� festiv�. V�rs�tor Jupiter e �ntr-o pozi�ie dominant� �n zodia ta, de unde �i zilele negre pe care le vei traversa �ncep�nd de acum �i p�n� la finalul s�rb�torilor. �n ce prive�te cadourile, te vei trezi cu un copil nelegitim. Asta e, s� te �nve�i minte s� mai dai la elf. Vestea bun� e c� va fi �n zodia Capricorn, o zodie �n principiu bun�. Pe�ti Marte e �n retrograd, deci ai instinctul erotic foarte pronun�at, dar e posibil s� fie �i de la frig. Cu toate astea, nu vei primi niciun cadou, poate �i pentru c� ghetu�ele tale put a b�legar. Fandositule!'' mmmdiea !
|
|
|