gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2013, ora 19:46
De la: _2148_, la data 2013-11-27 19:01:07De la: gabigabi2, la data 2013-11-27 14:01:42De la: Black_Friday_, la data 2013-11-26 20:23:57De la: gabigabi2, la data 2013-11-26 18:57:16De la: _Ingrid, la data 2013-11-26 17:53:16De la: gabigabi2, la data 2013-11-26 16:55:52
si eu am memorie si eu va stiu binisor , dar nu-i simplu deloc sa scrii in Stilul cuiva atit de bine, incit sa fii confundat cu acela ! si, aici imi pare ca frizeaza nebunia, sa-l STUDIEZI pe vreunul ca sa-l poti copia furindu-i identitatea , e ceva ce nu intra-n logica mea....ma rog : asa cum e ea, buna sau rea , caci asta inseamna o Anticipare a mortii cuiva si-l studiezi din timp ca sa poti sa-i preiei " viata " !
mai curind imi pare logic sa faci pe mortu'n papusoi ca sa poti reapare ceva mai tirziu si sa-i Bintui pe ceilalti ,care vor face exact ce facem noi acum : ne scrintim mintile ca sa-ntelegem cine face jocul asta dement ?!
Hai maiiii...cine il mai confunda in afara de tine? vezi ca se invarte Badul in mormant si o sa te bantuie pentru afirmatia asta iar Myt deja te-a facut in toate felurile si ti-a spus clar sa nu il mai confunzi cu diverse cifre.
Cred ca tu confunzi marfa cu ambalajul din cauza ca erai numai la politice atunci cand Badul era vioi si umplea cu forumul cu kamasutra.
...si de ce sa ne scrantim mintile? mie nu mi se intampla asta, e un personaj de sine statator, cu care m-am obisnuit si chiar ii simt lipsa cand dispare.
eu nu-l stiu pe Bad, intr-adevar , caci nu aveam pe atunci texte cu topicurile pe care intra el, dar Silviu il confunda si vorbeste cu acest 1075 sau 1750 sau 1101 ca si cind ar fi Mytcor....si Black crede ca marele cognitiv, alias cifrele alea este tot, ' mnealui ; nici Mihail nu crede ca ar fi altcineva decit tot impricinatul respectiv ....deci, doar tu crezi ca nu este el ! iar faptul ca ne ofera cite un sugus poate fi doar o intimplare , dar eu nu prea cred in intimplare, mai ales cind va cunoaste atit de bine ! chiar crezi ca e Imposibil ca avind o asa mare capacitate de disimulare , Bad.ul vostru sa fie o persoana si Mytcorul alta , amindoi poeti, gura mare si negri la suflet si cu o dorinta vadita de a-si demonstra Superioritatea ? la cite avataruri se perinda pe aici , n-ar fi nicio greutate, dar e prea mare coincidenta....prea mare !
Pardon, eu nu cred ca este Mytcor! Este cineva care vrea sa dea impresia ca este Mytcor, dar de fapt a mai postat sub multe alte identitati si mereu a virat in mocirla de unde i-a improscat pe toti.
Si parerea mea este din ce in ce mai ferma ca "cifruta" este in cardasie cu "nimeni". Posibil ca sunt chiar rude, fiindu-i sotie sau chiar mama.
Daca mai iei in calcul infumurarea lui si pretentia ca toti din jurul lui sunt prosti, aversiunea fata de credinta altora si fanatismul stiintific...se cam restrange cercul.
Oricum, este dus cu pluta, asa cum a remarcat Gabi, pentru ca joaca un joc murdar incercand sa-i zapaceasca pe toti cu mimetismul lui. Cat de sanatos sa fii ca sa iti propui asta si sa nu postezi sub identitatea proprie?
da ? m-am inselat, deci ! nici tu nu crezi c-ar fi mytcorianul nostru fost coleg, desi vezi bine ca-l imita pina la confuzie ?! car' va sa zica ,e pe bune un cognitiv, caci oricit de bine te-as cunoaste, pe tine sau pe Ingrid, mi-ar fi imposibil sa va copiez Stilul, punerea in fraza a cuvintelor sau ideile expuse !
Pai ce sa faceti si voi , barfe si cancanuri de 2 lei ..
Cat de dus cu capul poate sa fie cineva sa creada ca sot si sotie stau acasa fiecare p'un calculator si discuta pe forum ? N-ar fi fost mai simpla varianta sa discute prin biletzele ? Sau mama si copil , n-ar avea altceva de facut decat sa discute prin intermediul 9am !? ! Sunteti cu capu' !
Alte "perle " d-astea nu mai aveti ?
draga @Cifruta, aici te-nseli Total ! cele 3 persoane exista si chiar asa faceau : discutau prin calculator pe 9 AM !
 te-ai plins c-am ignorat postarea lui fosta membra, actualul/a 4IT, pe topicul lui Bas !
vezi ca raspunsul ptr. el ti-l voi pune sub ochi , imediat ...urmeaza, adica ! ia vezi, e suficient de lamuritor ptr. tine ?
|
|
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2013, ora 19:47
De la: gabigabi2, la data 2013-11-27 13:55:08De la: ____4IT, la data 2013-11-26 19:55:43Matale, bre Tigaie Ruginita, ai o memorie mucilaginos-fantasmagorica obsedata de belele,
De la: ____4IT, la data 2013-11-26 12:36:15@2148, "cifruta", lasa-i sa boscorodeasca si sa caute rezolvarea dilemei pana le-or crapa si singurul neuron functional pe care il mai au in dotare, acesti obsedati nu vor intelege niciodata nimic deoarece le lipseste capacitatea de-a compara,distinge, si acel minim bun simt din care rezulta rationalul: simt al realitatii.
Daca ei, cei de teapa lui Madam Tigaie, Black, Ingrid, Silviu etc., cred, sau sunt convinsi ca: vor scapa in mod pasnic, sau democratic, de cohorta de mafioti criptocomunisti care s-au cocotat abil in fruntea statului iar pe ei i-au prostit , jefuit, si/sau expatriat o multime dintre romani competenti, 3-4milioane, atunci, se inseala amarnic! Iar pentru aceasta mentalitate, nonviolent-crestineasca, vor plati foarte scump, de la taxe si impozite continuu majorate, pana acolo unde vor fi lipsiti de serviciile calitativ-superioare pe care statul are responsabilitatea sa le finanteze-administreze si ofere intregii populatii cum ar fi: sistem de educatie, sanatate, ordile si liniste publica, justitie.
Medicii sunt in greva si vor emigra in masa.
Cadrele didactice parasesc catedrele si emigreaza la culesul capsunilor.
Inginerii aplica la firme occdentale si parasesc Romania.
Din 2014 , terenurile agricole vor fi achizitionate de straini la preturi de nimic.
Padurile au fost rase si se rad in continuare.,
Industriile sunt inexistente. cu doua companii al caror actionariat este exten nu se face primavara industriala in Romania.
Rezervele minerale din patrulaterul metalifer al M'tilorApuseni va fi vandut.
Gazele de sist vor fi exploatate si numerosi proprietari de terenuri vor fi expropriati.
Politistii bat palma cu interlopii, sau patesc ceea ce a patit Politistul Berbeceanu.
Iar Justitia, va fi in continuare Oarba si Surda!
etc.
Mucilaginoaso!
asa ! si la care dintre cele 2 idei expuse vrei sa-ti mai dau inca o data raspunsul ?
prima trancaneala nu merita nici-un raspuns , iar la a doua, mai spun o data , dar altfel , ca poate intelegi : m-am nascut si am trait in comunism si, ptr. ca sunt un om profund democratic , am resimtit din greu pumnul dictaturii in mintea si inima mea ! atunci, in 89 , am spus AJUNGE si am iesit in strada strigindu-mi nevoia de libertate , dar Nu am dat cu pietre ; nici pe arma n-am pus mina si nici cu molotoave nu am aruncat, caci tot ce-i violenta imi repugna ! asadar, Cred in puterea Cuvintului si a exemplului personal ; cred in bunul-simt si inteligenta nativa a acestui popor si Stiu ca VIOLENTA nu naste decit Violenta .....deci, lasa- maaaaa, lasa-ma !
Raporteaza abuz de limbaj
|
Fosta membra 9am.ro
1833 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2013, ora 19:53
De la: gabigabi2, la data 2013-11-27 19:47:47De la: gabigabi2, la data 2013-11-27 13:55:08De la: ____4IT, la data 2013-11-26 19:55:43Matale, bre Tigaie Ruginita, ai o memorie mucilaginos-fantasmagorica obsedata de belele,
De la: ____4IT, la data 2013-11-26 12:36:15@2148, "cifruta", lasa-i sa boscorodeasca si sa caute rezolvarea dilemei pana le-or crapa si singurul neuron functional pe care il mai au in dotare, acesti obsedati nu vor intelege niciodata nimic deoarece le lipseste capacitatea de-a compara,distinge, si acel minim bun simt din care rezulta rationalul: simt al realitatii.
Daca ei, cei de teapa lui Madam Tigaie, Black, Ingrid, Silviu etc., cred, sau sunt convinsi ca: vor scapa in mod pasnic, sau democratic, de cohorta de mafioti criptocomunisti care s-au cocotat abil in fruntea statului iar pe ei i-au prostit , jefuit, si/sau expatriat o multime dintre romani competenti, 3-4milioane, atunci, se inseala amarnic! Iar pentru aceasta mentalitate, nonviolent-crestineasca, vor plati foarte scump, de la taxe si impozite continuu majorate, pana acolo unde vor fi lipsiti de serviciile calitativ-superioare pe care statul are responsabilitatea sa le finanteze-administreze si ofere intregii populatii cum ar fi: sistem de educatie, sanatate, ordile si liniste publica, justitie.
Medicii sunt in greva si vor emigra in masa.
Cadrele didactice parasesc catedrele si emigreaza la culesul capsunilor.
Inginerii aplica la firme occdentale si parasesc Romania.
Din 2014 , terenurile agricole vor fi achizitionate de straini la preturi de nimic.
Padurile au fost rase si se rad in continuare.,
Industriile sunt inexistente. cu doua companii al caror actionariat este exten nu se face primavara industriala in Romania.
Rezervele minerale din patrulaterul metalifer al M'tilorApuseni va fi vandut.
Gazele de sist vor fi exploatate si numerosi proprietari de terenuri vor fi expropriati.
Politistii bat palma cu interlopii, sau patesc ceea ce a patit Politistul Berbeceanu.
Iar Justitia, va fi in continuare Oarba si Surda!
etc.
Mucilaginoaso!
asa ! si la care dintre cele 2 idei expuse vrei sa-ti mai dau inca o data raspunsul ?
prima trancaneala nu merita nici-un raspuns , iar la a doua, mai spun o data , dar altfel , ca poate intelegi : m-am nascut si am trait in comunism si, ptr. ca sunt un om profund democratic , am resimtit din greu pumnul dictaturii in mintea si inima mea ! atunci, in 89 , am spus AJUNGE si am iesit in strada strigindu-mi nevoia de libertate , dar Nu am dat cu pietre ; nici pe arma n-am pus mina si nici cu molotoave nu am aruncat, caci tot ce-i violenta imi repugna ! asadar, Cred in puterea Cuvintului si a exemplului personal ; cred in bunul-simt si inteligenta nativa a acestui popor si Stiu ca VIOLENTA nu naste decit Violenta .....deci, lasa- maaaaa, lasa-ma !
Daca inca mai crezi asta dupa 25 de ani , sa-mi fie cu iertare dar esti foarte naiva !
|
Black_Friday_
4276 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2013, ora 19:55
De la: _2148_, la data 2013-11-27 19:43:47De la: Black_Friday_, la data 2013-11-27 19:21:08De la: _2148_, la data 2013-11-27 19:01:07De la: gabigabi2, la data 2013-11-27 14:01:42De la: Black_Friday_, la data 2013-11-26 20:23:57De la: gabigabi2, la data 2013-11-26 18:57:16De la: _Ingrid, la data 2013-11-26 17:53:16De la: gabigabi2, la data 2013-11-26 16:55:52
si eu am memorie si eu va stiu binisor , dar nu-i simplu deloc sa scrii in Stilul cuiva atit de bine, incit sa fii confundat cu acela ! si, aici imi pare ca frizeaza nebunia, sa-l STUDIEZI pe vreunul ca sa-l poti copia furindu-i identitatea , e ceva ce nu intra-n logica mea....ma rog : asa cum e ea, buna sau rea , caci asta inseamna o Anticipare a mortii cuiva si-l studiezi din timp ca sa poti sa-i preiei " viata " !
mai curind imi pare logic sa faci pe mortu'n papusoi ca sa poti reapare ceva mai tirziu si sa-i Bintui pe ceilalti ,care vor face exact ce facem noi acum : ne scrintim mintile ca sa-ntelegem cine face jocul asta dement ?!
Hai maiiii...cine il mai confunda in afara de tine? vezi ca se invarte Badul in mormant si o sa te bantuie pentru afirmatia asta iar Myt deja te-a facut in toate felurile si ti-a spus clar sa nu il mai confunzi cu diverse cifre.
Cred ca tu confunzi marfa cu ambalajul din cauza ca erai numai la politice atunci cand Badul era vioi si umplea cu forumul cu kamasutra.
...si de ce sa ne scrantim mintile? mie nu mi se intampla asta, e un personaj de sine statator, cu care m-am obisnuit si chiar ii simt lipsa cand dispare.
eu nu-l stiu pe Bad, intr-adevar , caci nu aveam pe atunci texte cu topicurile pe care intra el, dar Silviu il confunda si vorbeste cu acest 1075 sau 1750 sau 1101 ca si cind ar fi Mytcor....si Black crede ca marele cognitiv, alias cifrele alea este tot, ' mnealui ; nici Mihail nu crede ca ar fi altcineva decit tot impricinatul respectiv ....deci, doar tu crezi ca nu este el ! iar faptul ca ne ofera cite un sugus poate fi doar o intimplare , dar eu nu prea cred in intimplare, mai ales cind va cunoaste atit de bine ! chiar crezi ca e Imposibil ca avind o asa mare capacitate de disimulare , Bad.ul vostru sa fie o persoana si Mytcorul alta , amindoi poeti, gura mare si negri la suflet si cu o dorinta vadita de a-si demonstra Superioritatea ? la cite avataruri se perinda pe aici , n-ar fi nicio greutate, dar e prea mare coincidenta....prea mare !
Pardon, eu nu cred ca este Mytcor! Este cineva care vrea sa dea impresia ca este Mytcor, dar de fapt a mai postat sub multe alte identitati si mereu a virat in mocirla de unde i-a improscat pe toti.
Si parerea mea este din ce in ce mai ferma ca "cifruta" este in cardasie cu "nimeni". Posibil ca sunt chiar rude, fiindu-i sotie sau chiar mama.
Daca mai iei in calcul infumurarea lui si pretentia ca toti din jurul lui sunt prosti, aversiunea fata de credinta altora si fanatismul stiintific...se cam restrange cercul.
Oricum, este dus cu pluta, asa cum a remarcat Gabi, pentru ca joaca un joc murdar incercand sa-i zapaceasca pe toti cu mimetismul lui. Cat de sanatos sa fii ca sa iti propui asta si sa nu postezi sub identitatea proprie?
da ? m-am inselat, deci ! nici tu nu crezi c-ar fi mytcorianul nostru fost coleg, desi vezi bine ca-l imita pina la confuzie ?! car' va sa zica ,e pe bune un cognitiv, caci oricit de bine te-as cunoaste, pe tine sau pe Ingrid, mi-ar fi imposibil sa va copiez Stilul, punerea in fraza a cuvintelor sau ideile expuse !
Pai ce sa faceti si voi , barfe si cancanuri de 2 lei ..
Cat de dus cu capul poate sa fie cineva sa creada ca sot si sotie stau acasa fiecare p'un calculator si discuta pe forum ? N-ar fi fost mai simpla varianta sa discute prin biletzele ? Sau mama si copil , n-ar avea altceva de facut decat sa discute prin intermediul 9am !? ! Sunteti cu capu' !
Alte "perle " d-astea nu mai aveti ?
OK, daca aia care cred asa ceva sunt dusi cu capul, aia care nu cred ca asa ceva este posibil, cum sunt?
Daca iti demonstrez ca exact asta asta faceau, ba mai mult, mai intrau si pe conturile celorlalti membri ai familiei si postau in locul lor, iar barbatii se mai dadeau si femei...cum e? Recunosti ca tu de obicei te arunci cu capul inainte, indiferent daca ai un zid in fata, fiind convinsa orbeste ca doar tu ai dreptate?
Da-ti doua castane drept pedeapsa si alta data incearca sa gandesti inainte sa deschizi gura!
Cine mai , facea asta ?Eu ?
Ca pe mine ma tot acuzi ca as fi in cardasie sau sora , mama etc
Te rog sa-mi demonstrezi mie ca eu am facut ce zici tu mai sus !!! Te rog insistent !!!
Si-mi voi da un sac de castane , nu doua .
In caz ca te-nseli , care ar trebui sa fie pedeapsa ta ?
Ai sa-ti asumi vreodata sau ai sa-ti ceri scuze public ?
"Cat de dus cu capul poate sa fie cineva sa creada ca sot si sotie stau acasa fiecare p'un calculator si discuta pe forum ? N-ar fi fost mai simpla varianta sa discute prin biletzele ? Sau mama si copil , n-ar avea altceva de facut decat sa discute prin intermediul 9am !? "
Tu nu mai stii sa citesti? Tu ai zis ca trebuie sa fii dus cu capul ca sa crezi ca pot unii din aceeasi familie sa faca asa ceva, iar eu ti-am raspuns ca da, exista acest caz! Si este foarte cunoscut pe forumul asta...asa ca incepi si numara si da-ti castanele alea!!! Hai, 1...2...3...
Mai cu simtul raspunderii, ca poate iti vine mintea la cap!
|
|
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2013, ora 19:59
@ Cifruta : si atunci, daca asta - DEMOCRATIA - nu-i o solutie viabila - zici tu , de ce te-ai suparat ca am constatat ca tu indemni la razmerite, rezbel, rivulutii sau luari cu asalt ?sau ca ti-am spus ca frizezi Anarhismul ?
asa vreti voi ? si ce puneti in loc ?
|
Fosta membra 9am.ro
1833 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2013, ora 20:02
Asta nu e demonstratie , Black !
Iar extrapolarea in cazul meu , (desi ti-am spus ca nu-l cunosc , iar tu m-ai facut mincinoasa ),este nejustificata .
Tu ai fost mereu consecvent , acuzandu-ma , chiar si azi .
Pe mine au incepurt sa ma enerveze obsesiile astea ale voastre , nejustificate de nimic .
Eu nu trebuie sa ma justific in fata nimanui , pot avea idei comune cu un user sau pot sa fiu in antiteza cu altele .Indiferent daca am fi prieteni sau nu . Dar eu pe 1075 nu-l cunosc !!!
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2013, ora 20:06
 cum nejustificate cind "nimeni" isi schimba avatarurile, scrie imitind/ imprumutind personalitatea altuia/ altora , semanind numai confuzie si discutii nasoale !?
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1833 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2013, ora 20:08
De la: gabigabi2, la data 2013-11-27 20:06:15 cum nejustificate cind "nimeni" isi schimba avatarurile, scrie imitind/ imprumutind personalitatea altuia/ altora , semanind numai confuzie si discutii nasoale !?
Ti-a si spus de ce isi schimba avatarurile , ptr. ca e banat in urma raportarilor voastre .
Ce-i asa greu de inteles ?
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
70 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2013, ora 20:15
"m-am nascut si am trait in comunism si, ptr. ca sunt un om profund democratic , am resimtit din greu pumnul dictaturii in mintea si inima mea ! atunci, in 89 , am spus AJUNGE si am iesit in strada strigindu-mi nevoia de libertate�"
Si cu ce te-ai ales, tu cu strigatul si ei , surzii draqului, au furat insusindu-si tot ceea ce a avut in proprietate statul,si-apoi, ti-au oferit carnatu', ciolanu cu fasole, sepcuta, pixul , kilul de malai, si iluzoriul drept democrat de-ai vota continuu pe aceeasi surzi care intre timp au reusit sa te imbecilizeze, sau, sa te coopteze ptr. a le sevi interesele mintind cu nerusinare si contra cost !
Ti-ai dorit, nostalgico, te-ai intors spasita in cusca democratiei construita de adoratul tau tatuc bolssevic, Iliescu, and camarila rosie!
Pirul, nu se coseste, se smulge din radacina, Joiano !
|
Black_Friday_
4276 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2013, ora 20:17
De la: _2148_, la data 2013-11-27 20:02:04Asta nu e demonstratie , Black !
Iar extrapolarea in cazul meu , (desi ti-am spus ca nu-l cunosc , iar tu m-ai facut mincinoasa ),este nejustificata .
Pe mine au incepurt sa ma enerveze obsesiile astea ale voastre , nejustificate de nimic .
Eu nu trebuie sa ma justific in fata nimanui , pot avea idei comune cu un user sau pot sa fiu in antiteza cu altele .Indiferent daca am fi prieteni sau nu . Dar eu pe 1075 nu-l cunosc !!!
Stii ceva, deruleaza inapoi firul discutiilor si intelege ce vrei...
Ieri ti-am zis ca esti in cardasie cu nea neica nimeni asta, pentru ca vorbeai in locul lui. Ti-am zis ca poate ii esti sotie, poate mama...
Azi tu ai zis ca trebuie sa fii iesit din comun de batut in cap ca sa crezi ca unii din aceeasi familie pot sa faca asta.
Asa ca eu ti-am demonstrat ca este foarte posibil, devreme ce s-a intamplat pe aici...
QED
De aici, intelege tu ce iti place, ca oricum nu accepti ca este posibil sa te si inseli uneori, desi esti foarte tare in gura si ai impresia ca tu le stii pe toate.
|
Fosta membra 9am.ro
70 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2013, ora 20:18
De la: gabigabi2, la data 2013-11-27 19:59:26@ Cifruta : si atunci, daca asta - DEMOCRATIA - nu-i o solutie viabila - zici tu , de ce te-ai suparat ca am constatat ca tu indemni la razmerite, rezbel, rivulutii sau luari cu asalt ?sau ca ti-am spus ca frizezi Anarhismul ?
Joiano, stii care a fost PRIMUL ANARHIST din istoria umanitatii?
|
Fosta membra 9am.ro
1833 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2013, ora 20:29
De la: Black_Friday_, la data 2013-11-27 20:17:49De la: _2148_, la data 2013-11-27 20:02:04Asta nu e demonstratie , Black !
Ieri ti-am zis ca esti in cardasie cu nea neica nimeni asta, pentru ca vorbeai in locul lui. Ti-am zis ca poate ii esti sotie, poate mama...
Azi tu ai zis ca trebuie sa fii iesit din comun de batut in cap ca sa crezi ca unii din aceeasi familie pot sa faca asta.
Asa ca eu ti-am demonstrat ca este foarte posibil, devreme ce s-a intamplat pe aici...
QED
De aici, intelege tu ce iti place, ca oricum nu accepti ca este posibil sa te si inseli uneori, desi esti foarte tare in gura si ai impresia ca tu le stii pe toate.
Daca se vorbeste ca s-a intamplat pe-aici , e ca si demonstrat ?
Dar daca eu te-as acuza ca tu practici asa ceva , nu ar fi la fel de valabil ?
Doar se poate , nu ? Ca asa sustii tu , ca se poate ! Si daca se vorbeste e ca si demonstrat ...
Si tu ai raspuns in locul lui Gabi de multe ori .
Asta inseamna ca ti-e nevasta sau mama ?
Daca am raspuns in locul mai multora , e musai sa fiu ruda , neam , ceva ?
Cand am de spus ceva , voi spune , indiferent daca tie sau altora le place sau nu !
Sunt imuna la tehnici de intimidare , aviz amatorilor !
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2013, ora 20:35
De la: _2148_, la data 2013-11-27 20:08:21De la: gabigabi2, la data 2013-11-27 20:06:15 cum nejustificate cind "nimeni" isi schimba avatarurile, scrie imitind/ imprumutind personalitatea altuia/ altora , semanind numai confuzie si discutii nasoale !?
Ti-a si spus de ce isi schimba avatarurile , ptr. ca e banat in urma raportarilor voastre .
Ce-i asa greu de inteles ?
si de ce-l crezi pe el si nu pe noi, cind ti s-a spus si lui i s-a spus ca NU l-a raportat nici-un user !
el scrie atit de mizerabil, incit Adm. il baneaza, caci exista totusi o atentionare / conditionare din partea lor !
|
Black_Friday_
4276 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2013, ora 20:37
De la: _2148_, la data 2013-11-27 20:29:39De la: Black_Friday_, la data 2013-11-27 20:17:49De la: _2148_, la data 2013-11-27 20:02:04Asta nu e demonstratie , Black !
QED
Doar se poate , nu ? Ca asa sustii tu , ca se poate ! Si daca se vorbeste e ca si demonstrat ...
Cand am de spus ceva , voi spune , indiferent daca tie sau altora le place sau nu !
Nu se vorbeste, ci chiar asa este. Este demonstrat. Cu acest "se vorbeste pe aici" tu introduci o nota de probabilitate, o fi o barfa, nu o fi...se spune ca... Nu, chiar asa este si stie multa lume, nu este inventia mea. Unii dintre forumisti i-au cunoscut personal, in carne si oase pe cei in cauza.
|
Fosta membra 9am.ro
1833 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2013, ora 20:40
De la: gabigabi2, la data 2013-11-27 19:59:26@ Cifruta : si atunci, daca asta - DEMOCRATIA - nu-i o solutie viabila - zici tu , de ce te-ai suparat ca am constatat ca tu indemni la razmerite, rezbel, rivulutii sau luari cu asalt ?sau ca ti-am spus ca frizezi Anarhismul ?
Cine a spus ca Democratia nu este o solutie viabila ?
Nu madame , nu indemn la razbel cu furci si topoare . La un protest masiv democratic si pasnic .
Cuvantul "masiv " e foarte important in fraza ...
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2013, ora 20:41
De la: _2148_, la data 2013-11-27 20:29:39De la: Black_Friday_, la data 2013-11-27 20:17:49De la: _2148_, la data 2013-11-27 20:02:04Asta nu e demonstratie , Black !
QED
mai, fata, dar esti incapatinata rau, mai !
Persoanele EXISTA, le cunosc / cunoastem si le stii si tu : Cronos, Alehin si Karpov ! ce Dumnezeu te tot incontrezi pe un subiect ultra-discutat timp indelungat ? se calmase nebunia si acum a recidivat , asta-i buba !
|
Fosta membra 9am.ro
1833 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2013, ora 20:42
De la: Black_Friday_, la data 2013-11-27 20:37:27De la: _2148_, la data 2013-11-27 20:29:39De la: Black_Friday_, la data 2013-11-27 20:17:49De la: _2148_, la data 2013-11-27 20:02:04Asta nu e demonstratie , Black !
QED
Nu se vorbeste, ci chiar asa este. Este demonstrat. Cu acest "se vorbeste pe aici" tu introduci o nota de probabilitate, o fi o barfa, nu o fi...se spune ca... Nu, chiar asa este si stie multa lume, nu este inventia mea. Unii dintre forumisti i-au cunoscut personal, in carne si oase pe cei in cauza.
Pai eu cred ca cine sustine ca e demonstrat si-a facut singur demonstratia .
Intelegi ce vrei din asta .
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2013, ora 20:44
De la: _2148_, la data 2013-11-27 20:40:35De la: gabigabi2, la data 2013-11-27 19:59:26@ Cifruta : si atunci, daca asta - DEMOCRATIA - nu-i o solutie viabila - zici tu , de ce te-ai suparat ca am constatat ca tu indemni la razmerite, rezbel, rivulutii sau luari cu asalt ?sau ca ti-am spus ca frizezi Anarhismul ?
Nu madame , nu indemn la razbel cu furci si topoare . La un protest masiv democratic si pasnic .
nuuuuu se poate !  pai cine m-a intrebat daca dupa 25 ani mai cred in democratie, in puterea cuvintului si a exemplului personal si mi-a zis ca-s naiva ? tata-mare sau tu ?
aoleuuuu, uiti ce spui asa de repede ?
|
Fosta membra 9am.ro
1833 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2013, ora 20:46
De la: gabigabi2, la data 2013-11-27 20:41:19De la: _2148_, la data 2013-11-27 20:29:39De la: Black_Friday_, la data 2013-11-27 20:17:49De la: _2148_, la data 2013-11-27 20:02:04Asta nu e demonstratie , Black !
QED
mai, fata, dar esti incapatinata rau, mai !
Persoanele EXISTA, le cunosc / cunoastem si le stii si tu : Cronos, Alehin si Karpov ! ce Dumnezeu te tot incontrezi pe un subiect ultra-discutat timp indelungat ? se calmase nebunia si acum a recidivat , asta-i buba !
 Aloooo , daca persoanele exista si le cunosti , cum dracu' ma acuzi pe mine care nu ma cunosti ?
Incetati naibii definitiv cu aberatiile astea ca parca vad ca voi sunteti cei care ati practicat !
|
Fosta membra 9am.ro
1833 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2013, ora 20:51
De la: gabigabi2, la data 2013-11-27 20:44:50De la: _2148_, la data 2013-11-27 20:40:35De la: gabigabi2, la data 2013-11-27 19:59:26@ Cifruta : si atunci, daca asta - DEMOCRATIA - nu-i o solutie viabila - zici tu , de ce te-ai suparat ca am constatat ca tu indemni la razmerite, rezbel, rivulutii sau luari cu asalt ?sau ca ti-am spus ca frizezi Anarhismul ?
nuuuuu se poate ! pai cine m-a intrebat daca dupa 25 ani mai cred in democratie, in puterea cuvintului si a exemplului personal si mi-a zis ca-s naiva ? tata-mare sau tu ?
aoleuuuu, uiti ce spui asa de repede ?
....in democratia prost inteleasa de altii..
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2013, ora 20:51
eu , ce te-am acuzat eu ? alooooo !
singura te-ai pus "sold la sold "  cu el ,"proscrisul "  d'aia ai si fost intrebata daca esti din gasca lui, ca va potriviti al naibii de bine ....dar, nu eu te-am intrebat, totusi ....dar pot sa te-ntreb la o adica !
|
Fosta membra 9am.ro
1833 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2013, ora 20:56
|
9am_750
3755 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2013, ora 21:09
|
Black_Friday_
4276 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2013, ora 21:18
De la: _2148_, la data 2013-11-27 20:56:25De la: gabigabi2, la data 2013-11-27 20:51:25eu , ce te-am acuzat eu ? alooooo !
singura te-ai pus "sold la sold " cu el ,"proscrisul " d'aia ai si fost intrebata daca esti din gasca lui, ca va potriviti al naibii de bine ....dar, nu eu te-am intrebat, totusi ....dar pot sa te-ntreb la o adica !
Sa-ti fie foarte clar : NU-MI IMPUNE NIMENI CU CINE SA DISCUT PE FORUM SI CU CINE NU !
Am incheiat discutia care se pare ca a fost inutila !
N-aveti decat sa credeti ca e sotul meu , copilul meu , matusa Tamara sau Unchiu' SAM !!!
Bine, m-ai convins...Nu esti maica-sa.
Dar il stii pe ala negru care respira greu? Tu esti tac'su!
|
Bursuc
2153 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2013, ora 21:28
Iata cateva epigrame scrise de Valerian Lic�:
Postdecembrista:
"In actuala existenț�,
Ne remarc�m, cu precadere,
Iubita mea... prin transparenț�
Iar eu...prin vidul de putere"
Inspiratie
" E iubita ce-o astepți,
Cu capricii femenine:
Vine c�nd nu te astepți
Si c�nd o astepți, nu vine!"
|
Bursuc
2153 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2013, ora 21:31
La varsta a treia
" Cu marul Evei ea m-alint�,
Tot ce mai pot, azi c�nd sunt praf,
E ca din el s� fac placint�,
Cu un r�vaș drept epitaf"
|
Bursuc
2153 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2013, ora 21:34
La "Masa tacerii"
" Un lucru e de reținut:
Atunci, la mas�, c-un temei
Br�ncuș, lucid, nu a f�cut
Și scaune pentru femei"
|
Fosta membra 9am.ro
16238 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2013, ora 21:36
De la: Bursuc, la data 2013-11-27 21:34:28
La "Masa tacerii"
" Un lucru e de reținut:
Atunci, la mas�, c-un temei
Br�ncuș, lucid, nu a f�cut
Și scaune pentru femei"
Buna seara, Bursuc!
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
Bursuc
2153 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2013, ora 21:48
Si pentru ca am vorbit foarte multe lucruri despre bijuterii si coliere, am selectat o frumoasa epigrama
((Constantin Iurascu-Tataia)
" Deputat�, gingaș� f�ptur�,
Stimuleaz�-n public controversa:
La g�t, poart� PERLE de cultur�,
Iar cele rostite-s viceversa"
|
Bursuc
2153 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2013, ora 21:48