back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Perle

Pagini: << 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 23 Aprilie 2012, ora 17:19

De la: syster, la data 2012-04-23 16:20:21
De la: Silviu, la data 2012-04-23 15:12:30

S-a suparat lumea, asta este, ce s-o mai dau pe colo si pe colo.
Ma asez frumusel pe coji de nuca, la colt si stau cuminte.
Ia sa vezi ce bine decurg discutiile despre pietricele; bursucul cu indicatorul la tabla, limbaj elevat, mamaitele cu carnetul cooperatorului isi noteaza constiincioase ce au inteles si fuga-fuga la magazinul de pietricele pentru relaxare !
Astfel viata decurge lin, placut, fara complicatii.
Nu asta isi doresc mamaitele ?

nu sta pe coji de nuci, ca ai sa vii la mine sa te pansez...si n-am d'astea, ca e austeritate....si te pun sa aduci bandajul de acasa...si o sa ti se ridice tensiunea... si n-am de tensiune...si o sa te enervezi si n-am calmante...doar un ac de ...seringa

Hai, c-ai nimerit-o !
Pe amandoi dintr-un foc !
Pe mine cu acul de seringa si pe Cotoroanta cu ... sula.
Sper ca te referi la aceesi sula la care se gandeste si ea ...

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 23 Aprilie 2012, ora 17:23

De la: gabigabi2, la data 2012-04-23 15:28:12
De la: gabigabi2, la data 2012-04-23 15:02:35
De la: Silviu, la data 2012-04-23 10:13:08Si, ca sa te lamuresc de tot, m-am decis sa fiu baiat cuminte, sa nu ma mai iau de nimeni (cat oi putea si eu, ca de, desi nu par, sunt si eu om ....) sa ma deplasez frumusel pe topicul cu "Exista viata dupa moarte ?" sa-mi schimb naravul si sa incerc sa mai aflu cate ceva.
Nu e de bine ?

ce-aveti mai de va bosumflati imediat ? da' citi ani aveti ? cum va zice cineva ceva - nu de alta da' si voi ziceti- slava Domnului - pac, nu mai participati la discutii , jurati sa nu aia- nu ailalta sau, va stergeti contul s'apoi dati tircoale pe linga forum ca vulpea pe linga gaini ! hai, mai lasati-ma-n pace cu mofturile astea !
zici de topicuri restrictive ca limbaj, in care doar 2-3 user discuta intre ei, dovedindu-si ce destepti sunt ? ha du-te pe topicul deschis de @Lotus - ceva cu fizica....da' nu aiasta de'a-nvatat-o tot norodul pi la scoali , ci d'aia ,nene de NASA , de CERN ....nimic rau in asta la urma-urmei : fiecare om are dreptul sa se adune cu cine-i face placere, sa vorbeasca asa cum ii place si cu cine-i place DAR , ca reciprocitate de respect si de apreciere fata de ceilalti , atunci, sa-i lasa-n pace si pe ei ,nu sa intervina jignitor, umilitor si insultind fara rost, de fapt , dovedind doar lipsa de educatie !

Ete na, Cotoroanto si tu ... m-am bosumflat ...
Ce sa fac ?
Sunt non-grata, asta e !
Uscheala !
Prost sa fi da' sa-ti revi !
Ia sa vezi ce bine decurg discutiile despre pietricele; bursucul cu indicatorul la tabla, limbaj elevat, mamaitele cu carnetul cooperatorului isi noteaza constiincioase ce au inteles si fuga-fuga la magazinul de pietricele pentru relaxare !

mai citeste o data ce-am scris si gindeste-te la ce si cum faci si tu si mytcor- sau cine-o fi, ca zice ca nu e - si incearca sa intelegi cam cum vreti voi sa faceti ordine pe forum....ori, aiasta, domniile voastre, nu se poate : nu-i corect, nu-i elegant, nu-i democratic !
la cite porcarii mi-ati zis voi mie, ar fi trebuit nici sa nu va mai pot vedea-n ochi....si totusi , n-am facut asa si continui sa caut buna intelegere, chiar daca ne mai si intepam uneori....da' asta-i asa : doar ca stimulent !

Ei, lasa, lasa, ca nu esti nici tu usa de biserica, mamaita ... dai si tu ... ti-om fi zis, nimic de zis, dar nici mataluta nu te-ai lasat ...
In rest ai dreptate .. ne hranim toti cu iluzia ca o sa scoatem oameni din ceilalti.... mai ales din ailalti.

Ai vazut ca, prin mijloace neortodoxe, magar-magar, dar i-am adus la perlele care-mi plac ?

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2012, ora 17:44

De la: Silviu, la data 2012-04-23 17:23:05
De la: gabigabi2, la data 2012-04-23 15:28:12
De la: gabigabi2, la data 2012-04-23 15:02:35
De la: Silviu, la data 2012-04-23 10:13:08Si, ca sa te lamuresc de tot, m-am decis sa fiu baiat cuminte, sa nu ma mai iau de nimeni (cat oi putea si eu, ca de, desi nu par, sunt si eu om ....) sa ma deplasez frumusel pe topicul cu "Exista viata dupa moarte ?" sa-mi schimb naravul si sa incerc sa mai aflu cate ceva.
Nu e de bine ?

ce-aveti mai de va bosumflati imediat ? da' citi ani aveti ? cum va zice cineva ceva - nu de alta da' si voi ziceti- slava Domnului - pac, nu mai participati la discutii , jurati sa nu aia- nu ailalta sau, va stergeti contul s'apoi dati tircoale pe linga forum ca vulpea pe linga gaini ! hai, mai lasati-ma-n pace cu mofturile astea !
zici de topicuri restrictive ca limbaj, in care doar 2-3 user discuta intre ei, dovedindu-si ce destepti sunt ? ha du-te pe topicul deschis de @Lotus - ceva cu fizica....da' nu aiasta de'a-nvatat-o tot norodul pi la scoali , ci d'aia ,nene de NASA , de CERN ....nimic rau in asta la urma-urmei : fiecare om are dreptul sa se adune cu cine-i face placere, sa vorbeasca asa cum ii place si cu cine-i place DAR , ca reciprocitate de respect si de apreciere fata de ceilalti , atunci, sa-i lasa-n pace si pe ei ,nu sa intervina jignitor, umilitor si insultind fara rost, de fapt , dovedind doar lipsa de educatie !

Ete na, Cotoroanto si tu ... m-am bosumflat ...
Ce sa fac ?
Sunt non-grata, asta e !
Uscheala !
Prost sa fi da' sa-ti revi !

mai citeste o data ce-am scris si gindeste-te la ce si cum faci si tu si mytcor- sau cine-o fi, ca zice ca nu e - si incearca sa intelegi cam cum vreti voi sa faceti ordine pe forum....ori, aiasta, domniile voastre, nu se poate : nu-i corect, nu-i elegant, nu-i democratic !
la cite porcarii mi-ati zis voi mie, ar fi trebuit nici sa nu va mai pot vedea-n ochi....si totusi , n-am facut asa si continui sa caut buna intelegere, chiar daca ne mai si intepam uneori....da' asta-i asa : doar ca stimulent !

Ei, lasa, lasa, ca nu esti nici tu usa de biserica, mamaita ... dai si tu ... ti-om fi zis, nimic de zis, dar nici mataluta nu te-ai lasat ...
In rest ai dreptate .. ne hranim toti cu iluzia ca o sa scoatem oameni din ceilalti.... mai ales din ailalti.

Ai vazut ca, prin mijloace neortodoxe, magar-magar, dar i-am adus la perlele care-mi plac ?

manipulant, ce mai !
si, ce sa-ti mai zic ? spui ca m-a-ntepat Sora ? sa-mi fac rost de'o scula d'aia de intepat ? iote ia, ca nu m-am prins ! ma duc s-o bestelesc....sau mai bine nu , ca cine stie la ce "al naibii tratament " ma mai supune si ea !?

Fosta membra 9am.ro

4095 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2012, ora 17:56

De la: Silviu, la data 2012-04-23 17:19:06
Hai, c-ai nimerit-o !

apai, nu stiu la ce se gandeste ea.... ...cine stie cu ce om vedea-o prin geanta

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2012, ora 18:16

De la: syster, la data 2012-04-23 17:56:44
Hai, c-ai nimerit-o !

apai, nu stiu la ce se gandeste ea.... ...cine stie cu ce om vedea-o prin geanta

nu va legati de mine ca io mi-s fomeie serioasa !
singurul lucru periculos p'acolo e pachetul de tigari cu bricheta-n fipt in el !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Aprilie 2012, ora 18:47

Dibaci mai esti...mai cu seama ca a plecat omul cu subiectul.

Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Fosta membra 9am.ro

1400 mesaje

Postat pe: 23 Aprilie 2012, ora 18:52

De la: _Ingrid, la data 2012-04-23 18:47:06

...las' c� ne-au r�mas predicatele !...�i verbul !
vrei o piatr� ?

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 23 Aprilie 2012, ora 18:55

De la: 9am_184, la data 2012-04-23 18:52:25

...las' c� ne-au r�mas predicatele !...�i verbul !
vrei o piatr� ?

Ai vreun diamant de dat? pietrele la rinichi nu ma intereseaza, am standarde!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 24 Aprilie 2012, ora 05:17

De la: Tramp, la data 2012-04-23 08:47:39
De la: nastasemihail, la data 2012-04-22 14:20:39Eu am un cristal uris de cuart, pe care il tin in mina pe drum.
Si da rezultate. In sensul ca nu mai cumpar multe, avind mina ocupata. Deci prezerv banii.

............... prezerv(ativ),banii nu se uda si raman intacti!

Asta e un raspuns gen....Tramp. Sa nu mai spun altceva.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2012, ora 08:06

De la: syster, la data 2012-04-23 11:24:00
De la: Tramp, la data 2012-04-23 08:46:17
Haaa,ha,ha,plictiseala?Cazul a fost mediatizat in presa si de atuncea au disparut pietrele minune de la chioscurile de ziare!Si la televizor a fost data aceasta stire!Daca presa (abereaza)................!

eu n-am luat revista... ...dar mi-am cumparat semipretioase (si nu numai) de pe diverse siteuri de profil.... cu care am facut bijuterii...de alea de care poarta cucoanele . Sa stii ca n-as fi facut asta, daca nu mi-ar fi dat Bursucul ideea si impulsul.... N-aveam eu bani sa ma apuc de asa ceva.... dar el a semanat o samanta, care a rodit si s-a inmultit...la mine in gradina

In gradina ai insamantat scoicile si vei cultiva perle

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2012, ora 08:08

De la: nastasemihail, la data 2012-04-24 05:17:47
De la: Tramp, la data 2012-04-23 08:47:39
De la: nastasemihail, la data 2012-04-22 14:20:39Eu am un cristal uris de cuart, pe care il tin in mina pe drum.
Si da rezultate. In sensul ca nu mai cumpar multe, avind mina ocupata. Deci prezerv banii.

............... prezerv(ativ),banii nu se uda si raman intacti!

Asta e un raspuns gen....Tramp. Sa nu mai spun altceva.

Nu fi suparat MISULE!
Banii romanesti sunt din plastic,poti face si baie cu iei,numai sa nu fie prea fierbinte........................ca se inmoaie!

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2012, ora 08:11

De la: Roz, la data 2012-04-23 11:13:18
De la: Tramp, la data 2012-04-23 08:46:17
De la: Roz, la data 2012-04-21 16:31:36
Nu e vorba de nici o reclama!
Tramp, din plictiseala a lansat aceasta aberatie. Cine-l baga in seama? Pe un alt topic am vazut ca se certa cu el insusi, neavand cu cine conversa. Iar Silviu si new Myt, bat campii cu gratie dintr-o invidie copilareasca-- nu li se mai acorda lor atentia principala pe forum.

Haaa,ha,ha,plictiseala?Cazul a fost mediatizat in presa si de atuncea au disparut pietrele minune de la chioscurile de ziare!Si la televizor a fost data aceasta stire!Daca presa (abereaza)................!

Tramp, cand am revenit pe 9am mi-am propus sa nu intru cu nimeni in in polemica.(nici cu tine)
Am evocat cu nostalgie perioada in care care citeam postari frumoase ale Serenei Adakaleh , ale Bursucului si ale altor cativa care si-au dezactivat contul.
Bursuc a initiat acest topic care a captat interesul catorva fete (sau babe, zi-ne cum doresti) La un moment dat, ne-a informat ca urma sa apara la chioscurile de ziare revista ,,Comorile pamantului" de la DeAGOSTINI. A fost doar o INFORMARE; n-a facut reclama .
Editura sau revista aceea nu-i apartineau. Nimeni nu se astepta ca de 9 sau 10 lei pe un exemplar sa primim cate un sirag de perle veritabile.

Tot de la DeAGOSTINNI, in urma cu trei ani, mi-am facut o frumoasa colectie Art Gallery cu viata si operele marilor protagonisti ai artei. In fiecare numar era prezentata viata , stilul, tehnicile si capodopera unui artist iar alaturi o reproducere dupa unul din tablourile sale. Nu s-a plans nimeni ca sunt doar biete copii pe carton.
De la aceeasi editura, fiul meu achizitioneaza colectia de reviste ,,Masini de legenda" Cu fiecare numar primeste cate o frumoasa macheta a masinilor ce-au circulat cu ani in urma pe soselele noastre. Le poti admira pe etajera in birou.Sunt dragute dar ... nu consuma carburant.

Colectia de masini o am si eu! .........si nu am voie sa ma ating de ea!

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 24 Aprilie 2012, ora 09:04

De la: Silviu, la data 2012-04-23 17:23:05... magar-magar, dar i-am adus la perlele care-mi plac ?

Din astea mai?

1. Niciodata nu ne maturizam cu adevarat. Invatam doar sa ne purtam in public.
2. A avea un spatiu pentru fumat e ca si cand ai avea un spatiu pentru urinat intr-o piscina.

3. ....
4. Nu conteaza daca paharul e pe jumatate gol sau pe jumatate plin. Ceea ce conteaza e ca mai este inca loc pentru vodka.

5. ....
6. Dumnezeu a creat cerul si pamantul. Restul a fost fabricat in China .

7. Daca femeile ar conduce lumea, n-ar mai exista razboaie. Doar niste tari invidioase, care nu-si vorbesc.

8. Un apartament curat e semn ca nu mai functioneaza computerul.

9. Copiii aflati pe bancheta din spate duc la aparitia accidentelor.
Accidentele de pe bancheta din spate duc la aparitia copiilor.

10. Cenusareasa e dovada vie ca pantofii iti pot schimba viata.

11. Mai bine Durex decat Pampers.

12. Legalizati drogurile ! Altfel, vom muri inecati in alcool .

13. Gandesc, deci exist. Oare toata lumea care exista gandeste?

14. Eu asa m-am nascut, tu ce scuza ai?

15. Intotdeauna incep cura de slabire in aceeasi zi : maine .

16. Daca sfarsitul lumii vine in 2012, de ce produsul acesta expira in 2014?

17. Se pare ca Dumnezeu iubeste oamenii prosti. De aceea a creat atat de multi.

18. ..............
19. Sa nu te joci cu inima unei femei, caci este doar una. Mai bine joaca-te cu sanii ei : sunt doi !

20. .........

...le-am sters pe cele pe care le stiam - daca le stiam si eu, inseamna ca erau deja ,,obosite"

_geta_

271 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2012, ora 09:07

Nu ma intereseaza nici 'pietrele semipretioase' si nici 'verbul'! Ce am constatat insa e ca pe forum s-a format un fel de haita care ataca pe fata si pe furis! Triumfati! Ati obtinut ce ati urmarit. Daca va era de 'perle' scrise de unii mai putin initiati in ale vorbirii ati fi putut sa deschideti un topic nou si acesta sa ramana pentru cei care l-au pretuit pe acela care a deschis acest topic. Dar nu! Nu e satisfactie mai mare pentru voi decat sa va vedeti avatarii ca pe niste trofee dupa o partida de vanatoare. Succes! Mai sunt cativa care nu va inghit! So pe ei ca sa ramaneti singuri si la urma sa va intrebati: Si la urma ce-am realizat? Noi nu mai avem vanat!

Inteligent mai e timpul! Se surpa cum vrea el in viata mea rebela: Ma scol cand se termina visul; muncesc daca vreau, daca pot; si... si iubesc! Iubesc primavara ca doar ea imi numara anii!
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 24 Aprilie 2012, ora 09:24

De la: _geta_, la data 2012-04-24 09:07:53Nu ma intereseaza nici 'pietrele semipretioase' si nici 'verbul'! Ce am constatat insa e ca pe forum s-a format un fel de haita care ataca pe fata si pe furis! Triumfati! Ati obtinut ce ati urmarit. Daca va era de 'perle' scrise de unii mai putin initiati in ale vorbirii ati fi putut sa deschideti un topic nou si acesta sa ramana pentru cei care l-au pretuit pe acela care a deschis acest topic. Dar nu! Nu e satisfactie mai mare pentru voi decat sa va vedeti avatarii ca pe niste trofee dupa o partida de vanatoare. Succes! Mai sunt cativa care nu va inghit! So pe ei ca sa ramaneti singuri si la urma sa va intrebati: Si la urma ce-am realizat? Noi nu mai avem vanat!

? Nu e asa..nu e nici o bucurie faptul ca a plecat initiatorul topicului, pentru cei interesati de subiect.
Totusi in loc sa tina seama de cei care am declarat clar ca ne intereseaza subiectul, a plecat, lasand topicul de izbeliste.
Atunci exista doua variante
1 - nu mai are cine posta competent despre pietre si topicul moare, asa ca in lunile din urma
2 - folosim sectiunea de ,,perle" de gandire ca sa il tinem in viata.

Ce e mai respectuos, sa moara sau sa continue?
Eu am ales sa continue.

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 24 Aprilie 2012, ora 09:31

De la: gabigabi2, la data 2012-04-23 18:16:16
De la: syster, la data 2012-04-23 17:56:44
Hai, c-ai nimerit-o !

nu va legati de mine ca io mi-s fomeie serioasa !
singurul lucru periculos p'acolo e pachetul de tigari cu bricheta-n fipt in el !

Habar n-ai de ce sunt in stare "femeile serioase" ....

Dar vad c-ai inteles ideea ..

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 24 Aprilie 2012, ora 09:33

Asa, si ?
Cine-l impiedica sa inceapa un topic despre "pietre semipretioase, sclipiciuri, masinute .... " si ce-o mai vrea el ?

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 24 Aprilie 2012, ora 09:44

De la: _geta_, la data 2012-04-24 09:07:53Nu ma intereseaza nici 'pietrele semipretioase' si nici 'verbul'! Ce am constatat insa e ca pe forum s-a format un fel de haita care ataca pe fata si pe furis! Triumfati! Ati obtinut ce ati urmarit. Daca va era de 'perle' scrise de unii mai putin initiati in ale vorbirii ati fi putut sa deschideti un topic nou si acesta sa ramana pentru cei care l-au pretuit pe acela care a deschis acest topic. Dar nu! Nu e satisfactie mai mare pentru voi decat sa va vedeti avatarii ca pe niste trofee dupa o partida de vanatoare. Succes! Mai sunt cativa care nu va inghit! So pe ei ca sa ramaneti singuri si la urma sa va intrebati: Si la urma ce-am realizat? Noi nu mai avem vanat!

Geto, fata, a plecat pentru ca nu era in stare sa scrie ce vrea el si sa ignore ce scriau altii.
Pentru ca, in afara de poezia lui, nu mai stia nici un alt vers ... ca sa zic asa.
Pentru ca, pe forumul "lui", lucuririle nu decurgeau asa cum credea el.
Nici in viata nu se intampla asa.
Da' tu de ce ne iei de urechi pe astia mai magari, unde eu sunt cel dintai ?
Vrei sa afli despre prietricele, da cautare, ca e netul mare, si afli tot ce vrei. Cam asa fac multi, copy-paste si gata, au devenit instantaneu culti la cap si au cu ce se mandri ...
Mai dificil este sa scri ce-ti trece prin cap.
Ai idee cat de putini oameni sunt in stare sa conceapa o cerere simpla ?
O aplicatie, cum zic americanii ...

_geta_

271 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2012, ora 14:37

De la: Silviu, la data 2012-04-24 09:44:19

Geto, fata, a plecat pentru ca nu era in stare sa scrie ce vrea el si sa ignore ce scriau altii.
Pentru ca, in afara de poezia lui, nu mai stia nici un alt vers ... ca sa zic asa.
Vrei sa afli despre prietricele, da cautare, ca e netul mare, si afli tot ce vrei. Cam asa fac multi, copy-paste si gata, au devenit instantaneu culti la cap si au cu ce se mandri ...

Incerc sa raspund clar ce m-a determinat sa ma enervez si sa las scris tocmai ce nu-mi place mie; Am citit mai multe titluri ca sa intru si eu in rand cu forumistii si am fost dezamagita. Eu am cont pe alte linkuri unde se respecta interlocutorul si se continua ideile din topic. Ajunsa si pe Perle, am citit ultimele doua pagini si ce am scris a fost un fel de concluzie in care am intercalat si impresiile din celelalte topice. Eu nu urmaresc ceva anume, dar din cauza temerei ca voi fi apostrofata incercand sa intru pe fagasul topicelor mi-am lasat indignarea. Se poate sa nu fi fost corecta pentru ca nu cunosc modul de socializare de aici.
Promit ca voi dovedi ca sunt in stare sa scriu nu numai o cerere simpla. 'Adevar graiesc voua': cei ce nu stiu sa scrie nici macar o cerere, nu stiu nici ce-i ala internet dar mi te un forum 'de socializare'! pa, pa!

Inteligent mai e timpul! Se surpa cum vrea el in viata mea rebela: Ma scol cand se termina visul; muncesc daca vreau, daca pot; si... si iubesc! Iubesc primavara ca doar ea imi numara anii!
Fosta membra 9am.ro

766 mesaje

Postat pe: 24 Aprilie 2012, ora 16:37

[Silviu,
Te contrazici pentru ca inca te afli in extazul succesului, dar cand vei reveni la punctul 0 al normalului, sper sa judeci fara ura. Bursuc a mei avut aceleasi necazuri cu tine si inainte. Nu din cauza ta a plecat atunci dar acum, ai adaugat rautatea noua in continuare. Analizez raspunsul dat lui Geta: Nu era in stare sa scrie ce voia el sau ce voiai tu? Ce daca aducea poezii? Iti batea in usa si te punea sa le citesti? Eu am adus pe Cartarescu tocmai pentru a se amuza cititorii si a scadea nivelul ridicolului tau: sa ai pretentii sa scrie omul ce gandesti tu ca altfel trebuie sa-si faca bagajul. Cat de inteligente au fost interventiile tale, nu numai aici? Cine pune pret pe insinuarile, pe injuriile tale inseamna ca se aseamana. Sunt unii oameni mult mai culti dar si mai sensibili care suporta dar nu la infinit. Tu nu te lasi pana nu marginesti acest infinit. De ce trebuie sa intru pe Google sa aflu despre petricele cand le gaseam aici si in felul acesta se crea si o atmosfera intre cel ce le aducea si cei ce citeam? Nu toti isi pot permite sa se lase tarati in noroi si de catre cine? Un ins care e frustrat groaznic! ce altceva pentru ca nu ai dat dovada de toleranta! Tu nu aveai ce cauta aici daca te subjuga bunul simt. Indiferent cum mi te vei adresa, nu o sa-ti mai raspund pentru ca unde vad texte de-ale tale le voi ignora. Am mai promis si in alte ocazii dar am o fire care iarta sau, uneori uita ce a fost rau si o ia de la capat cu speranta ca poate fi si altfel. Toti am avut necazuri in viata reala dar pentru asta nu trebuie sa alegem cate un user si sa ne razbunam pe el pana il distrugem pentru ca altfel ne sufocam. Nici o motivatie nu-ti scuza mizeria pentru ca topicurile sunt pentru toti dar conditiile cu ce sa scrie nu au fost inventate decat de mintea ta bolnava. Ce e mai rau e ca atragi si pe altii in acest joc murdar si care, culmea chiar le place sa coboare la nivelul tau ca sa contribuie la rasucirea cutitului in rana. Un astfel de om nu are caracter dar nici indulgenta fata de aproapele lui chiar daca e virtual. Mie imi pare rau ca te-a luat in serios si in al doilea episod al acestui topic. Preferam sa citesc noutati despre pietre semipretioase decat produsul ingamfarii, a infatuarii. Nu esti nici breaz dar nici fericit atata timp cat cauti aici sa-ti razbuni soarta.

Virtutea nu consta in abtinerea de la viciu ci in neravnirea lui. Galina
Fosta membra 9am.ro

1142 mesaje

Postat pe: 24 Aprilie 2012, ora 17:43

-Soldat, de ce parasesti unitatea?
-Ordin verbal de la domnul comandant!
-Sa-l vad!

Fosta membra 9am.ro

4095 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2012, ora 21:48

Copy-paste cu duiumul si pe alte topice.... Iar Bursucul sigur le posta din memorie...ca le cunoaste foarte bine....Si nici nu e greu sa retii, cand te pasioneaza ceva. Dar ti s-a pus tie o pata pe subiectul asta si nu iese nici cu venish ... asta e! N-ai decat deschide si tu o tema despre medalii, monezi, servetele, timbre...si alte chestii de colectionari... Zau ca n-am sa zic ca faci reclama la Posta Romana...sau mai stii...poate chiar imi deschizi gustul pt ...posta...
....hai, ca io ti iubesc pi tini...!

Fosta membra 9am.ro

4095 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2012, ora 21:53

De la: _Ingrid, la data 2012-04-24 09:04:37
8. Un apartament curat e semn ca nu mai functioneaza computerul.

ce m-ai nimerit cu asta!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 25 Aprilie 2012, ora 09:43

De la: galina_, la data 2012-04-24 16:37:47

[Silviu,
Te contrazici pentru ca inca te afli in extazul succesului, dar cand vei reveni la punctul 0 al normalului, sper sa judeci fara ura. Bursuc a mei avut aceleasi necazuri cu tine si inainte. Nu din cauza ta a plecat atunci dar acum, ai adaugat rautatea noua in continuare. Analizez raspunsul dat lui Geta: Nu era in stare sa scrie ce voia el sau ce voiai tu? Ce daca aducea poezii? Iti batea in usa si te punea sa le citesti? Eu am adus pe Cartarescu tocmai pentru a se amuza cititorii si a scadea nivelul ridicolului tau: sa ai pretentii sa scrie omul ce gandesti tu ca altfel trebuie sa-si faca bagajul. Cat de inteligente au fost interventiile tale, nu numai aici? Cine pune pret pe insinuarile, pe injuriile tale inseamna ca se aseamana. Sunt unii oameni mult mai culti dar si mai sensibili care suporta dar nu la infinit. Tu nu te lasi pana nu marginesti acest infinit. De ce trebuie sa intru pe Google sa aflu despre petricele cand le gaseam aici si in felul acesta se crea si o atmosfera intre cel ce le aducea si cei ce citeam? Nu toti isi pot permite sa se lase tarati in noroi si de catre cine? Un ins care e frustrat groaznic! ce altceva pentru ca nu ai dat dovada de toleranta! Tu nu aveai ce cauta aici daca te subjuga bunul simt. Indiferent cum mi te vei adresa, nu o sa-ti mai raspund pentru ca unde vad texte de-ale tale le voi ignora. Am mai promis si in alte ocazii dar am o fire care iarta sau, uneori uita ce a fost rau si o ia de la capat cu speranta ca poate fi si altfel. Toti am avut necazuri in viata reala dar pentru asta nu trebuie sa alegem cate un user si sa ne razbunam pe el pana il distrugem pentru ca altfel ne sufocam. Nici o motivatie nu-ti scuza mizeria pentru ca topicurile sunt pentru toti dar conditiile cu ce sa scrie nu au fost inventate decat de mintea ta bolnava. Ce e mai rau e ca atragi si pe altii in acest joc murdar si care, culmea chiar le place sa coboare la nivelul tau ca sa contribuie la rasucirea cutitului in rana. Un astfel de om nu are caracter dar nici indulgenta fata de aproapele lui chiar daca e virtual. Mie imi pare rau ca te-a luat in serios si in al doilea episod al acestui topic. Preferam sa citesc noutati despre pietre semipretioase decat produsul ingamfarii, a infatuarii. Nu esti nici breaz dar nici fericit atata timp cat cauti aici sa-ti razbuni soarta.

Imi pare rau ca ti-a scapat esenta forumurilor.
Sunt absolut libere !
Mai libere decat crezi si decat iti poti imagina.
Despre mine se prea poate sa ai ceva dreptate.
Ai si ales solutia corecta, nu ma mai citi si nu-mi mai da replici ! E foarte simplu.
Dar, daca esti in stare sa pricepi, si tu suferi de aceesi boala, pui etichete. Si cel mai tare te inseli sugerand ca, daca mi-a murit nevasta, d-aia sunt asa. E o magarie din partea uneia care se vrea o doamna. Asa sunt eu, critic, magar, cum vrei tu sa zici, dintotdeauna.
Si cei care-si baga in card cu mine, sa sti ca nu sunt numai din cei de-o teapa cu mine cum crezi tu. As zice ca, dimpotriva !
Nici eu, nici tu, nu detinem adevarul absolut !
Mie mi se par foarte periculosi cei care, sub masca educatiei, a bunului-simt, sunt gata sa ucida pentru a face, in acceptiunea lor, o lume mai buna. Ii prefer pe cei care spun cam ce au in cap, indiferent daca imi place sau nu ! Aflu si eu cam cum mai gandesc altii, chiar daca mi se par excesiv de prosti sau tampiti.
Mai faci un pacat, Galino, iei de bune toate cate le citesti.
Fi mai degajata, nu dam extemporal pe forum, nu concuram pentru nici o eticheta, premiu .... doar ne mai dam cu parerea, mai tachinam pe unul, pe altul, ne distram ...
De ce ar trebui sa fim toti aliniati si sa spunem platitudini, sau sa fim impartit pe simpatii, interese ... pareri religioase, politice ... ?
Te inseli in mai multe privinte decat crezi.
Am avut ocazia sa cunosc, in carne si oase, pe cativa dintre cei care posteaza. Si te asigur ca nu sunt deloc asa cum par dupa scrisul lor pe forumuri. Cel mai bune exemplu este Cotoroanta, Gabi-Gabi. Si Ingrid ...
Asa ca nu te mai consuma, ite iti faci rau in primul rand.
N-o sa schimbam lumea, dar putem incerca !

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 25 Aprilie 2012, ora 09:44

De la: syster, la data 2012-04-24 21:48:21

Copy-paste cu duiumul si pe alte topice.... Iar Bursucul sigur le posta din memorie...ca le cunoaste foarte bine....Si nici nu e greu sa retii, cand te pasioneaza ceva. Dar ti s-a pus tie o pata pe subiectul asta si nu iese nici cu venish ... asta e! N-ai decat deschide si tu o tema despre medalii, monezi, servetele, timbre...si alte chestii de colectionari... Zau ca n-am sa zic ca faci reclama la Posta Romana...sau mai stii...poate chiar imi deschizi gustul pt ...posta...
....hai, ca io ti iubesc pi tini...!

Am inteles aluzia !

Fosta membra 9am.ro

134 mesaje
Postat pe: 25 Aprilie 2012, ora 14:50

Silviu, eu nu-s o femeie foarte desteapta ca sa le stiu pe toate insa constat ca intotdeauna pasarea de pe pervazul nostru canta iar cea de pe gardul (balconul) vecinului -- croncane enervant.
Tu ai observat ca postarile bursucului (lupului ) placeau multora , stiai in acelasi timp ca el e sensibil la caterinca ce o faci pe seama perlelor si totusi ai marsat pe linia asta pana a plecat. Eu regret si mi-e greu sa cred ca va mai reveni vreo data sa continue acest subiect.
Ai tot spatiul la dispozitie sa-ti etalezi propriile perle.

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 25 Aprilie 2012, ora 15:24

De la: Roz, la data 2012-04-25 14:50:33Silviu, eu nu-s o femeie foarte desteapta ca sa le stiu pe toate insa constat ca intotdeauna pasarea de pe pervazul nostru canta iar cea de pe gardul (balconul) vecinului -- croncane enervant.
Tu ai observat ca postarile bursucului (lupului ) placeau multora , stiai in acelasi timp ca el e sensibil la caterinca ce o faci pe seama perlelor si totusi ai marsat pe linia asta pana a plecat. Eu regret si mi-e greu sa cred ca va mai reveni vreo data sa continue acest subiect.
Ai tot spatiul la dispozitie sa-ti etalezi propriile perle.

Gresesti profund, nu pentru ca postarile Bursucului placeau unora sau ca e sensibil, m-am luat de el ci pentru ca pe mine ma plictisea cu pietricelele lui si, mai ales, pentru ca dpua ce a facut niste afirmatii de tip Antena 3 la adresa guvernantilor, cand l-am pus sa detalieze si sa raspunda punctual la niste intrebari de natura mai politica, s-a sucarit si i-a sarit mustarul.
Dar voi, astora de ziceti ca va placea, cat mai aveati de invatat despre pietricele si perle ? Nu va plictisiseti ?
Pai rugati-l sa revina, iar eu nu ma mai leg de el !
Eu imi vad de perlele mele, el de ale lui.
Nu se poate ?
Daca nu, atunci el e de vina !
Nu mai incercati sa-mi induceti un sentiment de vinovatie, ca nu tine figura !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2012, ora 07:35

De la: Silviu, la data 2012-04-25 09:43:26

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2012, ora 07:51

De la: _Ingrid, la data 2012-04-26 07:35:33
De la: Silviu, la data 2012-04-25 09:43:26

pfffff....munca de Sisif !

Fosta membra 9am.ro

1400 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2012, ora 11:33

Na!.. c-ai imbulinat-o rau de tot, esti bun de tras pe roata, bun de dat pe mana inchizitiei feministe, l-ai busculat pe cel cu perlele si ai oparit sentimental o groaza de perlite, andezite, si calcite !

Acu�sa te vaz de unde-l scoti mort copt pe bursicel, cel cu perla langa el, c-au sa te declare coalitia perlitelor andezito-calcita, persoana indezirabila, ai sfeclit-o!

Si zici ca bursucu�de la financiar s-a scapat in pantaloni opinandu-se pe stil nou , gen a3, iar tu, vigilent, cum te stim, i-ai fript doua parechi de palme virtuale ca nu care cumva sa indrazneasca sa-si continuie comparatiile opinogene despre perlele pe care le joaca pe degete mult adorata-ti coalitie goviernamentala cot la cot cu mult hulitul fara mot, care i-a parlit pe toti?...numai cu 25% da�conteaza, remuneratia tesita dupa buget, coane Spinocio!...

De aceea te-ai oparit si ai mazilit perlasu�? Aku, ce sa zic, ai facut-o de capra Spinocio, de-acum or sa te tapeasca perlitele pana ti-o iesii ochi din cap ca la melc, rezista, taci si-ndura, esti in clupa feministelor perlite, le-ai lasat fara placeri imaginare si-acum ti-o-ntorc, or sa te ostracizeze organic, psihic deja ai cedat, esti pe faras!...

Pagini: << 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului PERLE
Mergi la: