back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Domnul hristos

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

136 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 4 Septembrie 2010, ora 15:49

Fara un adresant anume si totusi un raspuns. Cine se simte bine acolo unde se baga musca, nu are decat sa se bage in continuare, vine iarna si ii va tine de cald. Pesonal prefer indivizii cu 10 la puterea 11 neuroni rataciti, sau inchiriati, in locul celor cu un neuron, si ala distrus. Sincer, �io�, �matalica�, chiar apreciez cat de bine esti infipt cu piciarele in pamant, insa, retine ca este un dezavantaj, nu mai poti inainta, si asta chiar se vede. Eu, am vorbit despre cu totul altceva, si am amintit numai de emoticoane si umorul fin, si nu intretinerea unei anumite atmosfere, si �p�orma, faptul ca nu-ti gasesti cuvintele cele mai potrivite pentru ati exprima o anumita stare, nu este problema nimanui, ci ti se trage de la acel neuron distrus si de la faptul ca esti prea infipt, ... infipt cu picioarele in pamant, sa nu intelegi ca iti fac complimente.
Pentru cei care doresc sursa: �a fi inteligent presupune a folosi si inteligenta altora� (Richard Aladjemoff), iar postarea unor emoticoane nu inseamna, nici pe departe, umor fin.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Septembrie 2010, ora 23:49

nenea PORUMBELU,iote bre cam cum te percep io pe talica,demonstreaza-mi ca ma-nsel,pana acu' n-ai facut decat sa-mi confirmi banuielile

ai ragaz pana saptamana aviatoare sa-mi arati ce poti

www.youtube.com/watch?v=jsfVPm4w7Jg

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 08:16

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 15:58

De la: BIOBITA, la data 2010-08-30 01:02:26
De la: mihaela11_d, la data 2010-08-22 17:22:59Ce stim despre Domnul Hristos? Este Dumnezeu?

VINO LA NOI SA FACEM TOT CE ITI PLACE CEL MAI MULT.TE ASTEAPTA INTR-O LOCATIE INCENDIARA 6 PRIETENE CARE STIU CE ITI DORESTI.LA NOI TOTUL ESTE PERMIS!! NONSTOP 29 Aug 23:26
0728.563.900/ 0749.660.976/

Poate dai de ......

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje

De la: mihaela11_d, la data 2010-08-22 17:22:59Ce stim despre Domnul Hristos? Este Dumnezeu?

VINO LA NOI SA FACEM TOT CE ITI PLACE CEL MAI MULT.TE ASTEAPTA INTR-O LOCATIE INCENDIARA 6 PRIETENE CARE STIU CE ITI DORESTI.LA NOI TOTUL ESTE PERMIS!! NONSTOP 29 Aug 23:26

Poate dai de ......

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje

Poate dai de ......

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje

Poate dai de ......

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje

Poate dai de ......

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje

Poate dai de ......

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje

Poate dai de ......

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 17:35

De la: _KARPOV, la data 2010-09-05 15:58:14

Poate dai de ......

de drequ sigur nu da,ca-i plecat in catanie,dar de dracoaiCe sigur va avea parte---NON STOP sau VESNIC

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
ion00

367 mesaje
Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 19:40

De la: XYW, la data 2010-09-03 17:06:00
De la: ion00, la data 2010-09-03 16:19:26Sunt multe lucruri importante pentru om,cum ar fi :sanatatea,o locuinta,o cariera,o slujba,intelegerea in casa... dar cel mai important din toate este mantuirea.De fapt acesta este destinul omului: www.youtube.com/watch?v=za8LCY_k7zE&feature=related[/quote]

pai si popii sustin la fel

Trebuie sa facem diferenta. Sa fim sinceri,cautatori de adevar...: gabryeltc.blogspot.com/2010/04/vladimir-pustan-in-biserica-ortod...

Fosta membra 9am.ro

136 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 22:46

Fara destinatar si totusi un raspuns. Nu ma impresioneaza acesti smecherasi-prosti-de pute, care polueaza societatea, limba romana si tot ce ne inconjoara. Singurul lucru de care sunt constienti este faptul ca put si atunci folosesc mult spray, dar aflandu-se intr-o permanenta stare de descompunere, este in zadar. Existenta lor se datoreaza multor cauze, dar cel mai sigur se datoreaza unei greseli a naturii. Au in general un comportamaent inconsecvent, de turma, dar o buna aptitudine de a masca foarte bine o comportare normala. Posibilitatile lor sunt reduse, datorita dezvoltarii intarziate a cortexului, utilizand, exagerat de mult, formulari de genul �nene, iote, talica, bre, nsel, aviatoare etc�. E posibil, ca acest limbaj sa fie, totusi, mai bogat, dar tot asa de �elevat�, pentru alt gen de exprimare prezinta o intoleranta ridicata. De aceste specii nu poti scapa decat prin eutanasiere, castrare sau folosirea prezervativului.
Pentru cei care doresc sursa: �a fi inteligent presupune a folosi si inteligenta altora� (Richard Aladjemoff), iar postarea unor emoticoane nu inseamna, nici pe departe, umor fin.

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 6 Septembrie 2010, ora 13:35

De la: Porumbelul, la data 2010-09-05 22:46:37Fara destinatar si totusi un raspuns. Nu ma impresioneaza acesti smecherasi-prosti-de pute, care polueaza societatea, limba romana si tot ce ne inconjoara. Singurul lucru de care sunt constienti este faptul ca put si atunci folosesc mult spray, dar aflandu-se intr-o permanenta stare de descompunere, este in zadar. Existenta lor se datoreaza multor cauze, dar cel mai sigur se datoreaza unei greseli a naturii. Au in general un comportamaent inconsecvent, de turma, dar o buna aptitudine de a masca foarte bine o comportare normala. Posibilitatile lor sunt reduse, datorita dezvoltarii intarziate a cortexului, utilizand, exagerat de mult, formulari de genul �nene, iote, talica, bre, nsel, aviatoare etc�. E posibil, ca acest limbaj sa fie, totusi, mai bogat, dar tot asa de �elevat�, pentru alt gen de exprimare prezinta o intoleranta ridicata. De aceste specii nu poti scapa decat prin eutanasiere, castrare sau folosirea prezervativului.

pacat nene,am incercat sa fiu rabdator cu talica,ti-am mai acordat o sansa,cu parere de rau iti spun ca nu se poate schimba nimic,ramai in micimea sufletului tau si aroganta specifica prostilor multilateral dezvoltati,promit sa nu mai stric orzul pe gaste,cand vei dori sa-ti acorzi o sansa si sa-ti schimbi titulatura din prost in novice,CAUTA-MA,pana atunci iti recomand cu caldura sa ma ocolesti cu gratie,exact cum reusesti sa bati campii pe forum prin vorbe multe fara sens,haidi pa

ADIO BAAAA

Fosta membra 9am.ro

136 mesaje

Postat pe: 6 Septembrie 2010, ora 21:40

Fara destinatar si totusi un raspuns. Pacatul este al tau bai nenica. Avand in vedere motivul banal al acestei dispute, fara nici un sens, al carei initiator esti, precum si incoerenta ta in postarile pe care, din curiozitate le-am cautat, si nesimtirea ta de ati aroga dreptul sa-mi acorzi o sansa, un ragaz, desi nu te-a bagat nimeni in seama, m-am convins ca nu am gresit cu nimic cand am spus ca esti un smecheras-prost-de pute. Am atractie nemaipomenita fata de idioti. Scrii ceva pe un forum si hop apare idiotul cu o contra, si apoi urmareste reactia. Am postat ceva si ai aparut ca musca la kkt, fara nicio treaba cu subiectul, cu bunul simt, cu ratiunea, cu realitatea, cu orice vrei. In schimb ai vrut sa-ti punctezi prostia pe care o respiri prin partea dorsala. Nu mai vorbesc de acesl vocabular de rroman, imbrobodit pe alocuri cu un limbaj din piata de animale. Aici, sub protectia anonimatului, m-am obisnuit sa tolerez multe cacaturi de genul tau, si nu am de ce sa ma consum, nu poti opri omul sa se introduca in discutie si sa se simta si el bine. Inca ... mai cred in idiotenia aia de respect. Mi-o tragi odata, am inteles ca a fost o scapare, trec peste, o faci si a doua oara, incerc sa cred ca ma incerci sa vezi cat pot sa duc, insa a 3-a oara instinctul de autoconservare izbucneste, si mai ales greata fata de idiotenie si prostie. Si daca nu reusesti sa-ti vezi barna, dupa cum bag seama, nu mi-o lua in nume de rau ca te trimit sa faci o vizita unui psiholog, iti poate arata multe si te va ajuta sa nu mai fii asa de incordat si mereu pus pe cearta pe lucruri din astea banale, care iti umbresc viata si buna dispozitie. Te comporti ca orice frustrat, cu cortexul dezvoltat mult mai tarziu, si cu organul gandirii si constiintei situat undeva intre picioare. Am fata de de tine aceeasi compasiune ca pentru un bolnav incurabil, si totusi rad. Singura ta vina este ca nu constientizezi si in loc sa apelezi la �tehnici� de eliminare a frustrarilor (ras, tipat, urlat, sex etc) te manifesti necontrolat si le creezi si altora frustrari.
Incearca, baaaa talica, si nu te screme pentru un raspuns (risti aparitia hemoroizilor) ca nu vei scoate nimic mai bun decat ai scos pana acum, sau acele emoticoane, este mult mai usor, .... clik si send.

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 7 Septembrie 2010, ora 12:16

nene,,porumbel'',incearca data viitoare sa folosesti mai mult inteligenta altora decat cea personala

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 7 Septembrie 2010, ora 12:25

De la: XYW, la data 2010-09-07 12:16:21nene,,porumbel'',incearca data viitoare sa folosesti mai mult inteligenta altora decat cea personala

Florine,sunt citate din Mery si Galina,doua scriitoare desavarsite in studiu porumbeilor,de acolo ies pporumbeiii ..........................

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 8 Septembrie 2010, ora 02:38

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

568 mesaje

Postat pe: 8 Septembrie 2010, ora 09:12

De la: Tramp, la data 2010-09-07 12:25:23
De la: XYW, la data 2010-09-07 12:16:21nene,,porumbel'',incearca data viitoare sa folosesti mai mult inteligenta altora decat cea personala

Florine,sunt citate din Mery si Galina,doua scriitoare desavarsite in studiu porumbeilor,de acolo ies pporumbeiii ..........................

Tramp, de ce scii numele meu acolo unde nu are nici o relevanta? As putea si eu sa folosesc logoreea ta care nu are nici cap nici coada dar nu o fac desi as putea! Mai intai iti cer sa dai cateva fraze care se suprapun pe textele lui Porumbelul! Stiu ca nu-ti convine ca nu te-am aplaudat in demersurile tale dar ce sa fac daca nu se potrivesc cu caracterul si cu pregatirea mea din toate punctele de vedere!?

nimic nu e imposibil pana nu devine imposibil! Galina
ion00

367 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 16:34

O scrisoare buna pentru noi toti: www.youtube.com/watch?v=HPEdofaBvMA

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 1 Octombrie 2010, ora 02:17

De la: ion00, la data 2010-09-26 16:34:37O scrisoare buna pentru noi toti: www.youtube.com/watch?v=HPEdofaBvMA[/quote]

tot scrisoarea a III--a parca-i mai bine scrisa si ceva mai coerenta....mai inteligibila si mai credibila...de adevarata nu mai discutam ca ne pierdem timpu si pierdem si trenu.....uuuuuuuuuuuuuuuuu

ion00

367 mesaje
Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 15:37

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 22:38

Domnuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...!!! Nu ma aude o fi plecat la mama lui sau la maria magdalena.....

Iisus

250 mesaje

Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 23:03

De la: _KARPOV, la data 2010-10-12 22:38:31

Domnuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...!!! Nu ma aude o fi plecat la mama lui sau la maria magdalena.....

Nu mai huliti atita!viata voastra este mai dificila decit caznele mele de acum 2000 de ani !

Pe Pamint,excrocii prostesc norodul cu promisiuni desarte pina reusesc sa le puna jugul,apoi le cinta sa joace in functie de chef !In decursul timpului popoarele au uitat ca cei pe care i-au angajat sa le reprezinte interesele sau transformat in asupritorii lor,au acumulat averi imense si au constituit o masina de represiune impotriva angajatorilor,a poporului care i-au angajat Lenesii,lichelele,incapabilii si bolnavii mintal,sunt primii care acorda girul excrocilor pentru a le deveni sefi. On Earth, thieves foolish with empty promises until the people manage to put the yoke, then sing them to play depending on the mood! In time people have forgotten that those who agreed to represent the interests or turned their oppressors, have accumulated fortunes, and set a car repression against employers, the people who committed Lazy, illiterate, sloths and dementia, are the first to grant them the endorsement of these thieves to become bosses. Sulla Terra, i ladri stupidi con promesse vuote fino a quando le persone riescono a mettere il giogo, poi cantare a giocare a seconda dell'umore! Nel tempo le persone hanno dimenticato che chi ha accettato di rappresentare gli interessi o trasformato i loro oppressori, hanno accumulato fortune, e impostare una repressione auto contro i datori di lavoro, le persone che hanno commesso Lazy, analfabeta, bradipi e demenza, sono i primi a concedere loro l'approvazione di questi ladri di diventare boss. Tel�fono/Fax (01662) 289 30 00
Iisus

250 mesaje

Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 23:08

De la: mihaeladrunceawordpresscom, la data 2010-08-22 17:22:59Ce stim despre Domnul Hristos? Este Dumnezeu?

Voi romanii faceti exceptie,Dumnezeul vostru este BASESCU si va doreste sa ajungeti in iad,sa ramina doar el cu Elena Udrea si Roberta Anastase

Pe Pamint,excrocii prostesc norodul cu promisiuni desarte pina reusesc sa le puna jugul,apoi le cinta sa joace in functie de chef !In decursul timpului popoarele au uitat ca cei pe care i-au angajat sa le reprezinte interesele sau transformat in asupritorii lor,au acumulat averi imense si au constituit o masina de represiune impotriva angajatorilor,a poporului care i-au angajat Lenesii,lichelele,incapabilii si bolnavii mintal,sunt primii care acorda girul excrocilor pentru a le deveni sefi. On Earth, thieves foolish with empty promises until the people manage to put the yoke, then sing them to play depending on the mood! In time people have forgotten that those who agreed to represent the interests or turned their oppressors, have accumulated fortunes, and set a car repression against employers, the people who committed Lazy, illiterate, sloths and dementia, are the first to grant them the endorsement of these thieves to become bosses. Sulla Terra, i ladri stupidi con promesse vuote fino a quando le persone riescono a mettere il giogo, poi cantare a giocare a seconda dell'umore! Nel tempo le persone hanno dimenticato che chi ha accettato di rappresentare gli interessi o trasformato i loro oppressori, hanno accumulato fortune, e impostare una repressione auto contro i datori di lavoro, le persone che hanno commesso Lazy, analfabeta, bradipi e demenza, sono i primi a concedere loro l'approvazione di questi ladri di diventare boss. Tel�fono/Fax (01662) 289 30 00
ion00

367 mesaje
Postat pe: 16 Noiembrie 2010, ora 20:21

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Domnul Hristos
Mergi la: