back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Biserica romana

9am037261

58 mesaje
Postat pe: 21 August 2010, ora 19:02

sa va fie rusine fiintzele alea de 3- 4 zile habar nu au avut de inventziile voastre SA-MI SPUNA CINEVA UNDE SCRIE IN BIBLIE SA NU TE OMORI

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

2146 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 August 2010, ora 11:18

De la: 9am037261, la data 2010-08-21 19:02:26sa va fie rusine fiintzele alea de 3- 4 zile habar nu au avut de inventziile voastre SA-MI SPUNA CINEVA UNDE SCRIE IN BIBLIE SA NU TE OMORI

Mai tu nu ai inteles ? De sfanta Maria trebuie sa tii cont , sa dai o petrecere ca altfel se supara cucoana si ne pedepseste ! Nu conteaza ca din cauza ei sau din cauza petrecerilor date in cinstea unor "sfinti" mor oameni , conteaza doar ca dumnezeu sa stie ca petrecem de sarbatori ! In alta ordine de idei atata timp cat sunt tolerate in sanatate jigodiile care isi fac meseria doar pentru spagi asa va fi mereu ! Avem cateva milioane de persoane care sufera din cauza infectiilor cu virusul hepatic "preluat"din spitale , sistemul trebuie curatat de lepre , nu e vorba in primul rand de salarizare cat de faptul ca cei care se angajeaza in sistem o fac pentru spagi nu din alte motive ! Daca isus nu exista , nu exista nici maria precista si in acest caz tragedia de la spitalul giulesti nu s-ar fi petrecut ! O noua crima de care responsabila este biserica cu minciunile ei , deci "dumnezeu" e vinovat de crima din nou !

originala ...nu-mi plac copiile .
9am188648

241 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 30 August 2010, ora 12:10

VIATA, este un dar dela Dumnezeu , cati nu va bucurati cand va vine un copil si spuneti ca este un adevarat miracol nasterea. Asa cum porunca a 6_a spune sa nu ucizi , nici viata ta nu ai voie sa o elimini tu ca nu tu ai creiato, dar daca e voia ta s_o faci asta e alt aspect, dece nu sa da liber la eutanasie din cauza , ca Dumnezeu nu permite, sa curmam noi firul vietii.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 9 Octombrie 2010, ora 01:28

De la: 9am188648, la data 2010-08-30 12:10:04
VIATA, este un dar dela Dumnezeu , cati nu va bucurati cand va vine un copil si spuneti ca este un adevarat miracol nasterea. Asa cum porunca a 6_a spune sa nu ucizi , nici viata ta nu ai voie sa o elimini tu ca nu tu ai creiato, dar daca e voia ta s_o faci asta e alt aspect, dece nu sa da liber la eutanasie din cauza , ca Dumnezeu nu permite, sa curmam noi firul vietii.

De unde stii tu ce vrea dumnezeu ? Crezi ca el nu are alta treaba decat sa ne tina statistica cu natalitatea...? ...El are atatea pe cap....acum mai nou are un nou proiect...Sodoma si Gomora 2 ....

| Varianta pentru tiparire a topicului biserica romana
Mergi la: