back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Sa ma .....in mortii si-n gatu lu ala sau aia care mai raporteaza poze aiurea

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 August 2010, ora 20:46

A inceput sa devina o obisnuinta ca toate bolnavele si toti nemernicii orgoliosi care din ciuda si invidie nu pot suporta sa vada cum altii pun poze si au succes la vizionare,sa le raporteze,doua elemente de acest gen se cunosc deja ---unul este GEORGICA iar alta este matracuca de mericioaica suflet sarat care tot nu vrea sa-si revina,tot cu ganduri de ura si razboi a revenit,fie-i numele spurcat in veci de veci,SCARBA ORDINARA

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 20 August 2010, ora 22:39

Nico,te rog frumos,lasa topicul asta printre primele si pe prima pagina,nu mai incerca sa aduci din urma tot felul de aiureli ,numai pt.a nu mai citi lumea ce fel de oameni gaunosi si lipsiti de minimum de bun simt acoperi tu,nu stiu ce urmaresti,nu stiu ce vrei sa obtii,nu stiu nici macar de ce o faci,cert este ca o faci,inca o data te rog,nu te mai obosi sa faci ceva ce tind sa cred ca nu te reprezinta,iti multumesc pt.intelegere

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 20 August 2010, ora 22:45

De la: XYW, la data 2010-08-20 22:39:30Nico,te rog frumos,lasa topicul asta printre primele si pe prima pagina,nu mai incerca sa aduci din urma tot felul de aiureli ,numai pt.a nu mai citi lumea ce fel de oameni gaunosi si lipsiti de minimum de bun simt acoperi tu,nu stiu ce urmaresti,nu stiu ce vrei sa obtii,nu stiu nici macar de ce o faci,cert este ca o faci,inca o data te rog,nu te mai obosi sa faci ceva ce tind sa cred ca nu te reprezinta,iti multumesc pt.intelegere

...Nu inteleg Florine,care este problema ta....,eu postez exact acolo unde vreau,e libera exprimare,si nu cred ca esti in masura sa imi impui unde si ce sa postez...,asta ca sa fie clar....
Nu urmaresc nimic si nu acopar pe nimeni !!!
....Iti multumesc si eu la randul meu,pentru intelegere....!!!

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 21 August 2010, ora 13:07

De la: Ebony, la data 2010-08-20 22:45:33
De la: XYW, la data 2010-08-20 22:39:30Nico,te rog frumos,lasa topicul asta printre primele si pe prima pagina,nu mai incerca sa aduci din urma tot felul de aiureli ,numai pt.a nu mai citi lumea ce fel de oameni gaunosi si lipsiti de minimum de bun simt acoperi tu,nu stiu ce urmaresti,nu stiu ce vrei sa obtii,nu stiu nici macar de ce o faci,cert este ca o faci,inca o data te rog,nu te mai obosi sa faci ceva ce tind sa cred ca nu te reprezinta,iti multumesc pt.intelegere

...Nu inteleg Florine,care este problema ta....,eu postez exact acolo unde vreau,e libera exprimare,si nu cred ca esti in masura sa imi impui unde si ce sa postez...,asta ca sa fie clar....
Nu urmaresc nimic si nu acopar pe nimeni !!!
....Iti multumesc si eu la randul meu,pentru intelegere....!!!

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Arthemis

390 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 21 August 2010, ora 14:20

Raporteaza abuz de limbaj
MERRY_LOU

410 mesaje

Postat pe: 21 August 2010, ora 15:41

...... hmm....eiiiiiiiii!!!

To earn respect, not begging ... do not respond to challenges!!! "Mintile sunt ca parasutele. Ele func�ioneaza doar atunci c�nd acestea sunt deschise. " Sir James Dewar, Scientist (1877-1925).
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 21 August 2010, ora 18:51

De la: MERRY_LOU, la data 2010-08-21 15:41:40 ...... hmm....eiiiiiiiii!!!

CE-I PARAPANTISTO,AI SCOS CAPU' DIN MOCIRLA IN CARE ITI PLACE SA TE BALACESTI SI SA ZACI,NU-TI ESTE UN PIC DE RUSINE SA MAI SCRI PE ACEST FORUM NETREBNICO ??? MARS IN MIZERIA TA SI BALACESTE-TE MAI DEPARTE,JAGARDEA PENALA CE ESTI !!! MARS,TERMINATO OOOOO !!!

sfantu_asteapta

81 mesaje
Postat pe: 22 August 2010, ora 15:02

e normal sa se termine cu civilizatia,atunci cand tot cu ganduri de razbunare prosteasca umbli,raportand pana si o poza reprezentand un biet sandvis cu fata de porc sau mai precis de scroafa merry-luata de valul prostiei

DIN CICLUL ,,PROSTIA NU ARE LIMITE''

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 22 August 2010, ora 19:28

De la: sfantu_asteapta, la data 2010-08-22 15:02:00e normal sa se termine cu civilizatia,atunci cand tot cu ganduri de razbunare prosteasca umbli,raportand pana si o poza reprezentand un biet sandvis cu fata de porc sau mai precis de scroafa merry-luata de valul prostiei

Cei Florinel te uitasi in oglinda????...

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 22 August 2010, ora 20:47

De la: symy1, la data 2010-08-22 19:28:19
De la: sfantu_asteapta, la data 2010-08-22 15:02:00e normal sa se termine cu civilizatia,atunci cand tot cu ganduri de razbunare prosteasca umbli,raportand pana si o poza reprezentand un biet sandvis cu fata de porc sau mai precis de scroafa merry-luata de valul prostiei

Cei Florinel te uitasi in oglinda????...

nesimtitu' tot asa ramane,oricat l-ai ruga sa inceteze,asta-i ce va-nvata la biserica vostra de slugi,cretini si milogi terminati??? sa provocati oamenii prin mizerii de tot felul---minciuni,injurii,blesteme,nesimtiri,obraznicii etc.---ca mai apoi dupa ce vi se raspunde cu aceeasi moneda sa va declarati victime si sa aratati lumii ce baieti buni sunteti voi ipocritii

JEGOSULE,RUGAMINTEA ERA SI ESTE VALABILA,OCUPA-TE DE FAMILIA TA DE NESIMTITI FOMISTI SI LASA-MA PE MINE SI FAMILIA MEA IN PACE,TERMINATULE

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 8 Septembrie 2010, ora 17:47

eu credeam ca a fost o eroare, cand mi s-a spus ca a fost raportata poza mea... oricum am sters tot, sa nu mai existe pareri

Daniela
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 14 Septembrie 2010, ora 11:34

Sa ma pupe-n fund cine mi-a raportat poza!!!! dar sa se rujeze inainte, ca sa-mi imbujoreze putin fesele....sa dea mai bine in obiectiv. Data viitoare am sa-mi pozez posteriorul, fata, spate si profil....

Daniela
Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 14 Septembrie 2010, ora 12:07

De la: daniela_iasi, la data 2010-09-08 17:47:24eu credeam ca a fost o eroare, cand mi s-a spus ca a fost raportata poza mea... oricum am sters tot, sa nu mai existe pareri
Am patit-o si eu, si inca multi altii!
Ignora si nu pune la suflet, cei ce au raportat, doar atata pot!!

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 14 Septembrie 2010, ora 12:16

De la: M_Elody, la data 2010-09-14 12:07:17
De la: daniela_iasi, la data 2010-09-08 17:47:24eu credeam ca a fost o eroare, cand mi s-a spus ca a fost raportata poza mea... oricum am sters tot, sa nu mai existe pareri
Am patit-o si eu, si inca multi altii!
Ignora si nu pune la suflet, cei ce au raportat, doar atata pot!!

n-am pus la suflet...dar trebuia sa directionez pupaturile

Daniela
| Varianta pentru tiparire a topicului SA MA .....IN MORTII SI-N GATU LU ALA SAU AIA CARE MAI RAPORTEAZA POZE AIUREA
Mergi la: