back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Nemurirea...si cum poate fi obtinuta!

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1670 mesaje
Postat pe: 20 August 2010, ora 14:41

TOATE CARTILE RELIGIOASE, FARA EXCEPTIE, VORBESC DE NEMURIRE!
O parte din fiinta umana este nemuritoare, toti simtim aceasta!
Intrebarea este:
"Reintrupare sau viata vesnica, intr-o alta dimensiune?"
Pareri?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1670 mesaje
Postat pe: 20 August 2010, ora 14:43

Acest subiect, apare chiar si in cartile de povesti, sau folclorul popular!
Dezbatere, placuta!

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 August 2010, ora 14:43

Bineinteles.....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
verdeazuriu

91 mesaje
Postat pe: 20 August 2010, ora 15:24

De la: Will, la data 2010-08-20 14:41:57TOATE CARTILE RELIGIOASE, FARA EXCEPTIE, VORBESC DE NEMURIRE!
Intrebarea este:

da

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 20 August 2010, ora 15:38

De la: Will, la data 2010-08-20 14:43:18Acest subiect, apare chiar si in cartile de povesti, sau folclorul popular!
Dezbatere, placuta!

multumim frumos,mai treci pe la noi

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 20 August 2010, ora 15:40

Hello, si cum a ramas, cu ne, sau cu nene.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 20 August 2010, ora 15:58

Nu am de gind sa intru in subiectul asta nici viu.

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 20 August 2010, ora 16:02

De la: nastasemihail, la data 2010-08-20 15:58:58Nu am de gind sa intru in subiectul asta nici viu.

Atuncea vezi la predicat!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 20 August 2010, ora 16:04

Am de gind sa tac pe subiectul asta.

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 20 August 2010, ora 16:06

De la: nastasemihail, la data 2010-08-20 15:58:58Nu am de gind sa intru in subiectul asta nici viu.

mihaita,iti spun un secret----NU EXISTA SECRETE
exista in schimb tot felul de trepadusi care-si inchipuie ca stiu prea multe si nu mai vor sa-nvete nimic,io te-am tot avertizat sa stai calm,unele informatii pe care le arunci talica in eter depasesc puterea de intelegere a majoritatii trogloditilor cu cel putin 50 de ani,nu mai incerca sa porti dialog cu cei care nu vor sa inteleaga ca sunt redusi,daca nu mintal,cel putin din punct de vedere al intelegerii

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

1253 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 20 August 2010, ora 19:11

Emile , tra sa specifici la ce fel de nemurire te referi ...nemurirea sufletului sau nemurirea fizica... ?
Cu nemurirea sufletului , ai pus-o d-un razboi pe teme religioase ...
Ai un talent s-arunci fitile ...deschizi topic sa se certe altii...bravos !

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 20 August 2010, ora 19:15

De la: nastasemihail, la data 2010-08-20 16:04:44Am de gind sa tac pe subiectul asta.

Hai sa t�cem �n cor

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 20 August 2010, ora 19:18

De la: Ingrid, la data 2010-08-20 19:15:46
De la: nastasemihail, la data 2010-08-20 16:04:44Am de gind sa tac pe subiectul asta.

Hai sa t�cem �n cor
SSSST! liniste, sa nu-l suparati pe printul Will....

nutielena

10 mesaje

Postat pe: 20 August 2010, ora 21:00

Intotdeauna, biserica a fost si continua sa fie, prima putere in stat. DE CE? pentru ca preotii din secolele trecute erau cei miai invatati.... cunosteau multa astronomie, chimie, si de la aceste adevaruri de necontestat au creat MITUL - RELIGIA-...de aici si mitul cu NEMURIREA Pana a-mi pierde un frate, care a murit la 32 ani, apoi sora la 52 ani , ca mai apoi sa-mi moara si parintii, credeam partial in aceasta NEMURIRE..... dar mai apoi mi-am dat seama ca NEMURIREA exista in noi, gandul la cei dragi, neimpacarea cu situatia cu nu mai sant , s-a creat NEMURIREA. EI traiesc V E S N I C in gandul meu, in visele mele, in inima mea, ei traiesc VESNIC alaturi de mine in orice clipa..... ASTA este NEMURIREA..... avandu-i aprope pe cei dragi. Cum va explicati ca rezista aghiasma, care o luam de BOBOTEAZA.....???? preotul taie apa cu o cruce de ARGINT- care ARGINT distruge toate microorganismele , apoi trece prin ea BUSUIOC, care are acelasi efect.....POPII ne-au creat acest MIT al NEMURIRII..... Exista si o maxima...... Fa ce zice popa nu ce face el..... DE CE? pentru ca el este mai pacatos decat altii..... postul inainte de CRACIUN, de PASTI este bine venit - MEDICAL.... eliberati organismul de toxine , un alt mit este RUGACIUNEA.... ROAGA-TE si D-ZEU te va ajuta..... gandirea pozitiva, dorinta(cuprinsa in rugaciune) influenteaza foarte mult mediul inconjurator, pe cei de langa noi. Inchinandu-te la fel iti face BINE.... se unesc cele patru puncte N-S, E-V CREDINTA este in noi, in fiecare , in a munci, a nu face rau celui de langa noi, de a nu ucide, de a nu fura, Dar preotii fac asta..??... NU..... o spun ENORIASILOR...... ei trebuie sa nu agoniseasca, EI sa-si imparta averea celor saraci, NU EI ci noi....cei slabi. si in acelasi timp CREDULI... Nu am vazut niciodata un popa SARAC.... pe altii da... Credati in D-ZEU... e un lucru BUN, nu credeti in MASIA FALS, care s-au imbogatit de pe urma CREDULILOR.

nutielena

10 mesaje

Postat pe: 20 August 2010, ora 21:00

Intotdeauna, biserica a fost si continua sa fie, prima putere in stat. DE CE? pentru ca preotii din secolele trecute erau cei miai invatati.... cunosteau multa astronomie, chimie, si de la aceste adevaruri de necontestat au creat MITUL - RELIGIA-...de aici si mitul cu NEMURIREA Pana a-mi pierde un frate, care a murit la 32 ani, apoi sora la 52 ani , ca mai apoi sa-mi moara si parintii, credeam partial in aceasta NEMURIRE..... dar mai apoi mi-am dat seama ca NEMURIREA exista in noi, gandul la cei dragi, neimpacarea cu situatia cu nu mai sant , s-a creat NEMURIREA. EI traiesc V E S N I C in gandul meu, in visele mele, in inima mea, ei traiesc VESNIC alaturi de mine in orice clipa..... ASTA este NEMURIREA..... avandu-i aprope pe cei dragi. Cum va explicati ca rezista aghiasma, care o luam de BOBOTEAZA.....???? preotul taie apa cu o cruce de ARGINT- care ARGINT distruge toate microorganismele , apoi trece prin ea BUSUIOC, care are acelasi efect.....POPII ne-au creat acest MIT al NEMURIRII..... Exista si o maxima...... Fa ce zice popa nu ce face el..... DE CE? pentru ca el este mai pacatos decat altii..... postul inainte de CRACIUN, de PASTI este bine venit - MEDICAL.... eliberati organismul de toxine , un alt mit este RUGACIUNEA.... ROAGA-TE si D-ZEU te va ajuta..... gandirea pozitiva, dorinta(cuprinsa in rugaciune) influenteaza foarte mult mediul inconjurator, pe cei de langa noi. Inchinandu-te la fel iti face BINE.... se unesc cele patru puncte N-S, E-V CREDINTA este in noi, in fiecare , in a munci, a nu face rau celui de langa noi, de a nu ucide, de a nu fura, Dar preotii fac asta..??... NU..... o spun ENORIASILOR...... ei trebuie sa nu agoniseasca, EI sa-si imparta averea celor saraci, NU EI ci noi....cei slabi. si in acelasi timp CREDULI... Nu am vazut niciodata un popa SARAC.... pe altii da... Credati in D-ZEU... e un lucru BUN, nu credeti in MASIA FALS, care s-au imbogatit de pe urma CREDULILOR.

Fosta membra 9am.ro

1670 mesaje
Postat pe: 21 August 2010, ora 05:04

mai sus s-a vorbit de biserica ortodoxo-crestina
preotii egipteni, aveau puteri si cunostinte pe care noi nici nu le putem visa.

Este de neconceput, ca totul sa se termine brusc!
Viata nu are sfirsit!

9am210618

18 mesaje
Postat pe: 21 August 2010, ora 08:14

De la: Will, la data 2010-08-20 14:41:57TOATE CARTILE RELIGIOASE, FARA EXCEPTIE, VORBESC DE NEMURIRE!
Intrebarea este:
Pareri?

Cine stie sa minta ,sa promita ,sadea sperante desarte ,safure cu acte,sa exploateze fraierii ,devine nemuritor !

Fosta membra 9am.ro

975 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 21 August 2010, ora 12:51

De la: nutielena, la data 2010-08-20 21:00:36Intotdeauna, biserica a fost si continua sa fie, prima putere in stat. DE CE? pentru ca preotii din secolele trecute erau cei miai invatati.... cunosteau multa astronomie, chimie, si de la aceste adevaruri de necontestat au creat MITUL - RELIGIA-...de aici si mitul cu NEMURIREA Pana a-mi pierde un frate, care a murit la 32 ani, apoi sora la 52 ani , ca mai apoi sa-mi moara si parintii, credeam partial in aceasta NEMURIRE..... dar mai apoi mi-am dat seama ca NEMURIREA exista in noi, gandul la cei dragi, neimpacarea cu situatia cu nu mai sant , s-a creat NEMURIREA. EI traiesc V E S N I C in gandul meu, in visele mele, in inima mea, ei traiesc VESNIC alaturi de mine in orice clipa..... ASTA este NEMURIREA..... avandu-i aprope pe cei dragi. Cum va explicati ca rezista aghiasma, care o luam de BOBOTEAZA.....???? preotul taie apa cu o cruce de ARGINT- care ARGINT distruge toate microorganismele , apoi trece prin ea BUSUIOC, care are acelasi efect.....POPII ne-au creat acest MIT al NEMURIRII..... Exista si o maxima...... Fa ce zice popa nu ce face el..... DE CE? pentru ca el este mai pacatos decat altii..... postul inainte de CRACIUN, de PASTI este bine venit - MEDICAL.... eliberati organismul de toxine , un alt mit este RUGACIUNEA.... ROAGA-TE si D-ZEU te va ajuta..... gandirea pozitiva, dorinta(cuprinsa in rugaciune) influenteaza foarte mult mediul inconjurator, pe cei de langa noi. Inchinandu-te la fel iti face BINE.... se unesc cele patru puncte N-S, E-V CREDINTA este in noi, in fiecare , in a munci, a nu face rau celui de langa noi, de a nu ucide, de a nu fura, Dar preotii fac asta..??... NU..... o spun ENORIASILOR...... ei trebuie sa nu agoniseasca, EI sa-si imparta averea celor saraci, NU EI ci noi....cei slabi. si in acelasi timp CREDULI... Nu am vazut niciodata un popa SARAC.... pe altii da... Credati in D-ZEU... e un lucru BUN, nu credeti in MASIA FALS, care s-au imbogatit de pe urma CREDULILOR.

9am188648

241 mesaje

Postat pe: 21 August 2010, ora 16:30

VIATA INTR_O ALTA DIMENSIUNE EXISTA SI POATE SA O OBTII PRIN CREDINTA IN INVATATURILE SCRIPTURALE. sUFLETUL E NEMURITOR DAR TREBUIE SA IL PREGATESTI PENTRU ACEASTA INSUSIRE{ PRIN O VIATA DE CREDINTA AUTENTICA} CAPETI ACEA ENERGIE POZITIVA CUM SPUN MULTI CARE E SINGURA CE MERGE IN TRANSCENDENT} IAR POVESTIRILE POPULARE SUNT INSPIRATE TOT DIN BIBLIE IN SPECIAL PETRE ISPIRESCU.

adela1zone5

66 mesaje
Postat pe: 21 August 2010, ora 16:37

Se numeste: STAREA de ECHILIBRU ACTIV!

9am184186

26 mesaje
Postat pe: 21 August 2010, ora 18:55

HA HA HA ne mai trebuie 2000 de ani . Nemurirea simplu exista. Daca am fi avut acces la ea azi am fi construit piramide si am fi avut presedinte pe FARAONUL basescu. D.D

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 21 August 2010, ora 19:13

Tac

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 21 August 2010, ora 19:15

De la: nastasemihail, la data 2010-08-21 19:13:30Tac

Si eu, nu insistati!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 21 August 2010, ora 19:17

Uitati aici nemurire.
Muzica anilor 70-80.
Nu o ascultati daca credeti in moarte.
Joe Dolan.
Uitasem complet de el.

www.youtube.com/watch?v=p0G9Fq3nsbo&a=GxdCwVVULXd47bkBxOQUoUFkxV...

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 21 August 2010, ora 19:20

De la: nastasemihail, la data 2010-08-21 19:17:05Uitati aici nemurire.
Muzica anilor 70-80.
Joe Dolan.
Uitasem complet de el.

www.youtube.com/watch?v=p0G9Fq3nsbo&a=GxdCwVVULXd47bkBxOQUoUFkxV...]

Mai da uratel mai e....

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 21 August 2010, ora 19:24

De la: Ingrid, la data 2010-08-21 19:20:36
Muzica anilor 70-80.
Joe Dolan.
Uitasem complet de el.

Mai da uratel mai e....

Nu-l vazusem niciodata. Si nu stiu din ce an e filmuletul.
Eu am numai casete f proaste. Uitasem de el.
Ca sa vedeti diferenta de muzica. Parca a fost raiul cu ace amuzica.
Zeci si zeci de cintareti formidabili.
Isi cultivau vocea.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 21 August 2010, ora 19:35

Muzica anilor 70-80.
Joe Dolan.
Uitasem complet de el.

Mai da uratel mai e....

Vocea, nu tabloul.

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 21 August 2010, ora 19:38

De la: nastasemihail, la data 2010-08-21 19:35:37
Muzica anilor 70-80.
Joe Dolan.
Uitasem complet de el.

Mai da uratel mai e....

Vocea, nu tabloul.

Da, de atunci tot ascult...am o revelatie, cred ca deseori l-am confundat cu Demis Roussos Imi place mult mai mult decat tribalele alea

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 21 August 2010, ora 19:42

Mai eu cred ca ne place muzica acelor ani pentru ca a fost muzica , copilariei si adolescentei noastre, muzica celor mai frumosi ani ai nostri. La fel ca si moda, intotdeauna mi-a placut moda si coafurile ce erau in voga in acei ani si asta pentru ca atunci am fost cea mai fericita

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 21 August 2010, ora 19:48

Nu cred ca incape comparatie vocea acelor cintareti. Ca sint mai multi,.

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului NEMURIREA...SI CUM POATE FI OBTINUTA!
Mergi la: